Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aranyháló és bibliás föld létrejötte a világon
  2017-08-26 22:37:49, szombat
 
  Cseh Károly az ózdi feketemágusi lírai karám, mint fehér ló népének mondott a bibliai apokalipszisból Bertalan utcai gennyes szekták egyik nemi aratójaként a főnix zenészei első könyve a csuvas nép Vaszlej Miatta díjas fordításkönyve, mely szerint a csucsul a vas saját népénél Miskolcnak világ végét rendeztek Ébredő játszótere kezdetével az Illéséknek, hiába várták jézust, olyan állapotban, hogy még gondolkozni sem tudtak, csak újságpapírok maradtak meg és a szél.
Másik könyvében megírtak szerint az ózdi feketemágus központhoz tartoznak az örmények, a tatárok, törökök, arabok, ennyire emlékszem. A média szerint ismétlésekor a könyveknek minden halálnép megtisztult, emberré váltak az áldozásommal.

A pokol angyalai, mint Csokis áldozóink ney worki központja kezdetével fekete pokol angyalaival születésemkor szétosztva Petőfi könyveit, Metrot építve, meg hídakat kezdetben, szétlopkodva az országot a gyilkosokkal, amiket kiengedtek a börtönökből, ahová a semmiről sem tudó orosz kommunisták bezárták őket akasztással, szívkivájással, lincseléssel szabadulva 1956-ban. Minden lírai karám tag és 56-os világkönyvtáros miatt engem áldoztak meg a lírai karámmal, hogy ők elesnek időnként, gyászolva magukat, támadva folyamatosan, amikor bajuk esik, így gyilkoltak le a II-es idegoszotályán a megyei kórházuknak Fecske Csaba ikerként berendezett Bodor pusztítót jelentő, Íziszént engem áldozó, helyett, Aranyhálójában Zoltán Erikának japán gésaként engem idehozó áldozásában az összes lírai karámnak felfoghatatlant hajtott végre. Mi lehetett a csillagrendi Petőfi Sándor sorsa vajon, amit segesvárinak gyalázott a Rákóczi tér? Nem lehet ezen csodálkozni, Etelköz a Honfoglaló BI Aranyketrec, mint vastrágya református bolondjainak története, hogy ott jöttek be a kisközben, ahol mi laktunk Szenci szódás, szamaras miskolci zsidó helyére juttatva minket, magyar tökéletes nyelvet egykor felmutató Szenci helyett a világnak, olyan Etelköz ez, mely összefüggött Etel pincérnővel a szomszédból. Nem sok honfoglaló bolond református volt kitéve, csak Tasék, dadogós Gyuszikájukkal, amelyik helyett öcsémet megcsonkították, hogy ne tudjon beszélni együtt Kupai Janika dadogós, libalábú helyett, akinek a családja miatt és Kecskések, Farkasok miatt folyamatosan támadott az elmeosztály Müllerrel nyomorban, fényevésen, csúfolva, sorsukat és tetteiket végrehajtva. Hiába kiabálták a lyukas szívű világ-könyvtáros rokonságára, Scmidt Pál Palik néven áldozásommal kiválasztottra, hogy analfabéta meg bolond református, senki nem tett semmit, sőt haláláig élvezi a hatalmas pénzt, amivel megjutalmazták Vénusz áldozásért, akár a sportolókat, mint testnevelés ellenes felvonulókat, áldozásommal, akár a kommunista, vallási vezetőket. Mészáros a Mészáros Kata kocsmai névvel jelenleg bírósági ügyét rám hárítva vásárolja fel a birtokokat, már ismétli a 2004.es esztendőt, amikor a medve Kata kocsmás kommunizmust hajtották végre narancs színében a miskolci Rákóczi tér lírai karámjának költőikkel, zenészeikkel, már legendává válva, mint az áldozásommal megmentett Balázs Feró duplán kiválasztva Ferenc névvel politikaként Ferencvárosból, kettős keresztnevűként.

Első könyv idejövetelemkor az Aranyháló, melyben engem áldozak meg arany babilon írásai szerint egykori időknek, mely kötetben benne volt az argentin vonatsín melletti asszony, aki egykori atlantiszi történelemmel, amiről tudtak adott békességet, gyermeket és melegséget, egykori Földanya Katalin fiával együtt, akiről szintén tudtak valahonnan. Megvolt az argentin tűzrózsás atlantiszi mágiából lett egykori politikusok jelenlegi főszereplő gárdája, mint Ravaszné Raffai Csilla, igazgatónővé vált értelmisége Miskolcnak Cseh Károly javaslata által, megvolt a Kállai kettőse a Rákóczi térnek, megvolt Madonna a Rákóczi téri ismétlőknek a miskolci II-es elmeosztályáról, mint egyik végtelen hosszabbító a vörös rózsás piros sapkája rám adása kezdetével együtt a zöld-sárga hangyák lejárata áldozásommal a Kex együttes által az őskígyónak felkínálva Vénuszt.
Tudták, hogy ki vagyok, így emelték a főszereplőket valakivé, mint skizopreneket idejövetelem után már. Tudták, hogy Katalin törvénykönyvvel rendelkezőt gyaláznak, csonkítanak, mégis megtették, sőt Cseh közölte velem fogkészítéskor, hogy Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát, s majd megértem az írásaikat egyszer, mert ők visszaszámlálnak. Áldozásommal emelkedett Cseh értelmisiséggé Mezőkövesd központjában, majd a Kelet lírai karám skizoprenjeinek vezetője lett.

Ravasz a tavasz címmel Visszhang antológiát kezdett Varga István Egerben, végtelen apokalipszise miatt az egri vasfüggönyös Bertalan utcai nevével, melynek írásait a miskolci Városgondnokság ismételte megállás nélkül engem, mint Vénuszt áldozott meg. Arra figyeltem fel, hogy egyszer jöttek kivágni a fenyőfákat és ismételték az egyik Visszhang verset, hogy írtsátok ki a fenyőfákat is a Bertalan utcai lakosoknak, amik mentek le az utcára felháborodva.
Nemesedtek folyamatosan, panel program keretében haldoklásomkor felújították a bérházakat itt is, szépültek, festettek, a cigányok körbeugrálták őket, míg utolsó színként berendeztek engem Bodorné Ágnes cigányaival úgy, hogy én ázzak egyedül az összes értelmiség legyőzőjük helyett. Cs. Varga lektorra utaltak mások, hogy érintett az áldozásomban, nem csoda, hogy a karcsai nagyvőfély gyűjteményemre azt írta, hogy nem tudok helyesen írni, az eredeti tájszólás miatt, mert idetartozott a Bertalan utcához, ahogyan Hofi 1973-ban már utalt rá, az egész országban lírai karámok alakultak az ózdi lírai karámhoz Íziszként történő megáldozásomhoz a lírai karám zenészei mellett, kezdetben a szentháromság volt, Omegával kezdtek Koncz Zsuzsa kommunizmusa mellett Illésékkel Ébredő játszóteret, aminek a vége 1995-ös bibliai leszállítás volt, amikor a biblia ilapokat kellett volna fújnia a szélnek nálam egyedül, Nagy Annájuk helyett, mivel a halál feltámadásra készül az összes halottjával Illéséknek, az egész világ halálnépe ezért penitenciával válik emberré patológiákkal együtt. Hajdú Gábornak mutattam egyszer haldokló állapotban a Vörös Oroszlán alapán megírt Szomorúszemű Johanna című regényemet Annás kommunista főszereplőkkel, helyettük történő áldozásommal születésem óta, karmikus börtön bűnözők sorsaként, ami én voltam helyettük születésem óta, meg mondtam, hogy öt könyvanyagom van készen, ki akarom őket adni, megrótt engem, hogy ne akarjak mindenáron sok könyvet kiadni, ekkor már emelték Varga Istvánt a Faoszával Egerben, helyettem adta ki Visszhang könyveit az ország Rákóczi terével együtt. Az írószövetség bezúzta a három első könyvanyagomat, mely addig is az apokalipszisről szólt, amit rajtam végrehajtottak politikaként, főleg elpörölések voltak régi Istenektől.

Heves megye szintén érintett volt az Aranyhálóban, Zoltán helyetti áldozásomban, mert Zoltán Erika kétszeresen kiválasztottja a Bertalan utcának, két keresztneves és Erikája a Rákóczi térnek.
Olyan verseket tett bele a kötetbe, melyet elégetett a Rákóczi tér, tehát nem jöttem volna rá, miket írnak, bár a török nagykövetséggel a Rákóczi tér ismételte a verseit Csehnek, hogy úsztak valakiben a méhében, mint a ló, vagy az eb. Ebből indult a lírai karám kezdve a csuvasok előző Ébredő játszótér végével, hogy hiába várták Jézust,s a hét kötete végére az analfabéta 1983-as gyalázatomat hosszabbító feketemágus reformátusnak eljutott a bibliás földig, mindenki megszentelődéséig, ami addig a nemi szervével gyalázott és aratott lovasaiként az apokalipszisnek a sátán bibliájából. Gyalázaton és áldozáson keresztül vezet az út a szentségig Magyarországon, amiből az összes reformtusa Illéséknek, mint Ébredő játszótér vallásai felvásárolták az iskolákat, épületeket, együtt a meni italdémonnak hitt okümenikusokkal, bűnbocsánatot gyakoroltak, adományokat adtak a menhelyi Müller hálózatnak, amik emelését még 1983-as két utcai összetételnél kezdték el gyermekvárosokkal, örökbe fogadásukkal, mint állandó apokalipszis végrehajtóit, értelmiség legyőző feketemágusokat.

Egyik könyv érintette a szappantisztító sorozatok által áldozásommal tisztított bibliai népek vadangyalait, szeder és hasonló nevekkel, párra emlékszem fejből. Som nem vadangyal volt, hanem medve kommunizmust jelentett volna Kökénnyel együtt, amelynek én voltam a főszereplője, jól mondta, hogy Révész Rákóczi tere zúzta össze, mégpedig rossz volt nézni pár éve, amikor beöltözött fehér ruhájába egykori iszlámoknak, furcsa szájmozdulatokkal látni lehetett, hogy éppen gyalázzák, vagy gyilkolják, engem vele együtt. Itt ismételték a medve kommunizmust, hozták a postást, bemutatkozott, hogy ő Tibi, aki a régi medve kommunista Kata főszereplőjük egyetlen fia volt 130 éve, ugyanis ezzel kezdtek születésemkor együtt a Szendreis István népének bevonulásával. Mészáros néven medve kommunizmusról, amihez nekem semmi közöm nem volt, 130 éves ismétlésük volt az én főszereplésemmel vénuszi alkattal, zöld szemmel, mint medve teremtője a sátán helyett Kata kocsmát rendezett be Bulgárföld a genyó Nagy Feró összes kommunista népét összefogva a világból. Teljesen normális volt engem Kataként megáldozni a városnak, Kata Miskolc kártya kiadása mellett, mivel Katának hívott engem Simon Éva születésem óta engem áldozó börtön karmikus népével. Mindenki Kata, Katalin lett, elfoglalták a földönkívülijeivel Romániának a Hegyközt, felvették a Zsarnai Katalin és ehhez hasonló ismétlő neveit Miskolcnak, csak néztem,ahogyan csökken a miskolci telefonkönyv névtára, ahogyan kiadták a kék kisokosokat, együtt a szombathelyi névlistával, hogy mi történik itt, hogy Vénuszt áldoznak a vasfüggönyösök folyamatosan ismételve sorsukat 58 éve.

Révész utcai berendezés teljes egésze a Révész nevűeket jelenti, mint magyar nyelvi bénítókat, csonkítókat, gyalázókat szappantisztító sorozatokkal, táncoltatókkal, mint amiket kivégzésre hoztak, ők lettek volna a szappantisztító sorozatok főszereplői, Kolcza Mária állandó többmillió éves nemi gyalázója Romániának, vele kezdődött születésemkor a sorozatok rengeteg tisztulója az áldozásommal, mert Kolcza Mária a Bestia apácáival fontosabb volt. Mikor Attila apjának nevéhez értek a Révész utcán, felakasztották az apját, mint aki születésem óta engem áldozott egykori atlantiszi Vénuszként. Ugyanígy felakasztották Miskolczit a járványtemetőbe, mielőtt a zsidók eltüntették a Herman Ottó nevéhez tartozó járványos betegségek halottjainak nevét és történelmét együtt a honvédokéval. 1996-ban értek a Bertalan utcai egyik akasztóhoz, ekkor engem akartak felakasztani az iker torony házában, hatalmas erővel, alig tudtam ellenállni, de végig sikerült valamennyire tudatomnál maradni. 1998 után, már itt létemkor a Bertalan 14 szám alatt megtalálták azt, amelyik helyett fel akartak akasztani a Tatárdombon, ahol a sötétkapus dögök az illetékesek, bár oda rendezték be a Csákány utcát, mint kommunista jelet a többi kommunista jellel.

A világ összes királya a Király utcáján illetékes az átkeresztelt régi hetvenes évekbeli Vándor utca után, amikor elmentek a vándorok a lírai karám kiküldetésében, elvitték a nyarat magukkal, de mindegyiktől elpöröltek azzal,hogy együtt álmodjunk tovább.
Stefan King, horror szerző, Lőrincze Lajos, Martin Luther King egész Martintelep listájával, amit a cigányok ismételni akartak, de megakadályoztam, nem tudtam, hogy az amerikai földrészen a cigányok jól megnőtten jelentik a négereket Ábraham Lincolnja óta Törőcsik kommunistáinak Kiliánból margaréta szájúakkal. Tehát megvolt a margarétájuk, mint akiből Földanyás áldozásuk lett.
Király Éva el lett választva áldozásommal, támadásommal szőkeként a vadállati férjétől, fürdőszobás házba lett juttatva, majd jött a börtön elme kérője, így biztosítva lett a szexuális élete is, jelenleg amerikai felszabadító hadserege a szőke Gábor Zsazsa népének, a gyerekeim eszménye már 1995. óta, mert gátlástalanabb, szabadszájúbb, mint én voltam. Király Linda amerikai szülött mellem kínzásával saját sorsaként 1998. óta sztárja a Bertalan utcának és a kiliáni Presser Gábornak, amelyiknek a szerelőruháját megkaptam egy szerencsi mozdonyvezetőtől, illetve ott hagyott cuccaiból mosógépe mellett a tatárdombi újságkihordónak, akinek eladtam az Evrikát. Én festettem, tapétáztam Presser Pici helyett, amelyik egykori légyként hatalmasra nőve születésem óta áldoz engem Vénuszként. Érdemes meghallgatni a Napraforgó dalt, egyikként, az álomból majd nyisd ki két szemed sorok mellett, mely a többek általi kezdeti hipnózisról szólt. Már Rúzsa Magdit kitermelte Bródy nyomorultjai közül, ez már a vég, már itt abbahagyta a tehetségkutatóit a dalnokoknak.
Mivel mindegyik ruha és tárgy másé, nekem semmi közöm nem volt Magyarország apokalipszist végrehajtóihoz, mint mártírokhoz, akik támadnak, amikor valakinek baja történik.

Furcsa ez a szent bibliás földje Miskolcnak, mely a japán gésa helyetti gyalázatával kezdődik a Földanyának, amit megfejtettek a csókkal, mint kulccsal együtt Pisti elmondása szerint, ami a népemnek volt elrejtve titokként, amit meg kellett fejtenie többezer évvel ezelőtt. A csók, mely miatt lebontották a számat belülről, felfoghatatlan a Hunnia börtöntől. A szent lírai karám végig füvezte, gyalázta Magyarországot, ugyanis panaszkodnak, de nem engedték őket érvényesülni sehol sem Vénusz áldozásból. Így prédikálnak a papjai a sátánnak, nem fogják fel, hogy a sátán legyőzött engem, már nincsen, csak Illés együttes, mint állandó apokalipszis végrehajtója velük együtt.

Születésem után olyan Bertalan utcai Rózsa nevekkel berendezett vallásokat hoztak létre, mint egyes mormonok, valdensek, kislány gyalázókból, pulyaszeplősítőkből, akár a borsodi bányászok hada, melyek közül többen füttymŰvészek, sztárok lettek, mert nagyon szerettem fütyülni, akkor még volt szám. Kedvenc hangképző játékomat Bach Szilvia állította be a börtön Ki Mit Tud-nál, Gyuszikával játszottuk a hangokat, hangutánzókat, csak néztem egyet, amikor megjelent, bár médiát 1995. óta nem nézek, azelőtt meg mindig dolgoztam, nem volt időm, így lemaradtam a magyar médiától, mint a Szomszédokból, melyben Horváth berendezte a Bertalan utcai Pszichograológiai színészeket, mint áldozóimat, Nemcsákkal, mint könyvtulajdonossal, Fehér Anna székesfehérvári központ penitenciás főszereplőjével, összes Annája mellett a régi vallási koroknak és kommunizmusoknak , amiből a zsidóknál felfedezhetően Erich Friednél Caterine lett. Minden Anna én lettem, Nyertes Zsuzsa Zsuzsáival együtt. Csal a Zsuzsa, Lehoczky a pléhkrisztusos református holt tengeri tekercses könyvből be lett mutatva a médiában, mint utolsó ember áldozó. Kovács Zsuzsa Szörényivel fertelmet hajtott végre az összes paraszt áldozásommal történő városba hozatallal a Bertalan utcai tíz emeletesek névtára alapján.

A református Kriza Ákos, mint könyvtulajdonosa egykori román történelemnek folytatja megállás nélkül a Hunnia börtön elméjével négy éve történő segítség kérésem ellenére, elmulasztásával a segítségnyújtásnak áldozásomat Zsuzsanna két keresztnevesként iderendezve, református gyógyító pszichiáter feleség biztonságában, akitől segítséget kértem pár éve, hogy Vaszilytól szabaduljak, azt mondta, hogy én skizopren vagyok, mit műveltem Túri Ferenc osztályán, ahol földönkívüliek, űrpusztító, pókok támadtak meg Müller Péterükkel együtt, amivel együtt mészárolt az egészségügy teljes egésze 81 éve megállás nélkül.

Az előző világégetése után a németek és oroszok, lengyelek likvidálásával, gyilkossá tételével másoknak, meggyalázásával a fehérnépnek Putyin hadsregével nem maradt ismét semmi emberi körülmény a városokban, egyedül a Rákóczi tér vastrágya népe élt fürdőszobás lakásokban, mint a Lévaiak, Éles Katalinék, ennyi nevet ismertem én, amik helyett megáldoztak, illetve Lévai Bandi a Telefongyárból meg akart engem csókolni, vagyis tudta, hogy ki vagyok. Ezek a nemi gyalázói a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai Uniós központot jelentő utcának iszonyatok, mint kommunisták és vallások képviselői. Olyan sok lány már régen nincsen, pár angyalt kivéve biztonságban Ausztráliában, Benkőkkel együtt, akiknek szent méhük van. A földönkívüli tiszta szívű férfiakat szabályszerűen lemészárolták születésemig várva rám azzal, mint kidolgoztam a kilencvenes években, hogy Vénusz forog a világ felett, de nincs férfi a világon, mire ismét megszülettetik, ezúttal utolsó felvonásként Pisti-Illés áldozásában Kohut kakasként, amit Pisti talált ki árják ellen többmillió éve piros földönkívüli hálózatával.

Miután folyamatosan szétverték a földön az emberi körülményeket maguknak juttatva a tisztálkodási tárgyakat, kastélyokat, egykori kuriákat, mivel a világ nemesei is ide tartoznak kivétel nélkül, 1995-ben leszálltak űrhajóikkal az ózdi feketemágusok, kiadták a technikai vívmányokat először a világ-könyvtár végrehajtóinak, a celebeknek, Távol-Keletnek, kelet népének, mint a születésem óta áldozásommal, fényevésemmel kivitt Izraelnek, törököknek, szóval minden népnek, amelyik a Bertalan utcát jelenti minket kivéve, nekem nem is kell okostelefon, vagy bármiféle más kütyü, mert én csak azért használom,hogy elérhető legyek, ez a funkciója elméletben. Amerikai utcanép, füvesek, elmeosztályok dagadnak és tékozolnak, nem tudván mit kezdeni a földönkívüliek technikai forradalmával, amit már ismételtek. A számítógép véletlenül jött 2007-ben, amikor kezdtem leírni, mi történt velem, de nem értettem semmit még. Nagyon hálás vagyok egy miskolci lakosnak, amiért segített nekem mindenben, új gépet vásárolt, amikor elromlott, megjavította szinte fillérekért,mert nem volt pénzem, csupán emberségből segített nekem. Remélem, vissza tudom adni valamikor, mert neki köszönhető, hogy kiderült legalább, milyen gyalázást és fertelmet hajtott végre Miskolc.

Túri Ferenc osztályán Amália nevű pszichológus közölte velem, hogy van Ararát-hegy, meg ne mondjam a földönkívülieknek, hogy barátaim, egyik dalom alapján, vagyis mindenről tudott, az összes apokaliptikus penitenciájáról a bibliás föld népének, köztük a vasnépnek, mint miskolci kommunistáknak. Ararát-hegyét sem értettem, mivel nem foglalkoztam világ-apokaliptikus beavatással, de kiderült, vannak örmények, egykor a kis fehér kutyásuk a Bertalan utcáról Szabó István karcsai volt férjem nagyapja képviseletében özönvízzel fejezte be ott az Ószövetséget. A Humana csillaggal megváltott népei Toni Curtissel elméletben, gyakorlatban velem nagyfeszültségemmel a cseremisz pusztítójuk által Ararátot spiritiszta beavatásként írta meg. A média bejelentette, mikor Cseh könyveit ismételték, hogy a tatárok is megtisztultak penitenciájával Miskolcnak annak ellenére rajtam hajották végre sorsukat, hogy halált jelentenek Halak szülöttjük ide van berendezve a börtönből. A földönkívüliek egykori India részén élteket jelentettek, régi Idő-folyó népével, amiihez egyiknek sem volt köze, én csak ihletetten megírtam egykori népek történelmét, amivel a média kezdte végtelen áldozásomat, ezek jeleit, elméleteit vette át az újhelyi teremtők által létrehozott teljes Kelet népe barakkos legyek kezdetével, ahogyan a médiával végig mentek az írásaimon, cserepeimen. Én is földönkívülinek számítottam addig, míg a testemet szét nem törték, azóta gyenge, emberi szívvel rendelkező testburkom van csak, védekezésre képtelenül.

Egyébként a földönkívüliek számítógépe és mobilja nem kivitelezhető egészségileg, mert nem lebontható anyagból készültek, amit nyilván tudnak, készülnek további vivmányokra olyan készülékekkel, számítógépekkel, melyek nem fertőzik a környezetet. Az elektromos autót én találtam ki támadásomkor a fekete sárkány népe által hatalmas hipnózisos erővel, én csak egy átlátszó valami voltam a csápjában, amivel ütögetett, ha megérintett, elveszítettem az eszméletemet.
Beledugta a keresztet a bal összetört arccsontomba, ami Tina Turner helyett lett összetörve, mai napig nem értem, hogy miért, mert együtt jöttek ide Tomivel, Tina zeneszerző egykori földönkívüli népével a Földanyának, aki itt maradt velem utána, hogy velem haljon meg. Haldoklott, amikor megjöttek, gyorsan kivették belőlem, hogy ne lássa, hogy nézek ki 1998. óta. Nem hiszem, hogy a világ-könyvtár állandó végrehajtóinak és az Illés együttes református állandó ébredő játszótérrel kezdődő vallások ébredése, majd világ vége rendezése miatt érintettnek kell, hogy legyen modern technikai vivmányokban, ami nem jár elméletben csak olyanoknak, akik soha senkinek nem ártottak, nem élnek vissza semmivel. Ismétlődik a történelem állandóan, ami egykor kinn volt az égben, hogy állandóan megtámadták a vízöntőket a feltalálások miatt, az most a földre szállásuk után is igaz, hogy olyanok kezébe kerülnek a technikai vívmányok, akik visszaélnek velük.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: könyvtulajdonosa, mozdonyvezetőtől, tehetségkutatóit, keresztnevesként, főszereplésemmel, visszaszámlálnak, kommunizmusoknak, elmeosztályáról, törvénykönyvvel, magyarországnak, skizoprenjeinek, okümenikusokkal, székesfehérvári, apokalipszisnek, elmulasztásával, meggyalázásával, penitenciájával, szappantisztító, világkönyvtáros, számítógépekkel, földönkívülinek, felfoghatatlant, penitenciájáról, idejövetelemkor, feketemágusokat, keresztnevűként, megcsonkították, városgondnokság, főszereplőjével, apokalipszisről, megakadályoztam, újságkihordónak, nagykövetséggel, apokalipszisból, megáldozásomhoz, járványtemetőbe, ózdi feketemágusi, bibliai apokalipszisból, főnix zenészei, ózdi feketemágus, média szerint, könyveknek minden, pokol angyalai, lírai karámmal, megyei kórházuknak, összes lírai, csillagrendi Petőfi, családja miatt, elmeosztály Müllerrel, lyukas szívű, hatalmas pénzt, medve Kata, Cseh Károly, Vaszlej Miatta, Fecske Csaba, Aranyhálójában Zoltán Erikának, Petőfi Sándor, Honfoglaló BI Aranyketrec, Kupai Janika, Scmidt Pál Palik, Mészáros Kata, Balázs Feró, Földanya Katalin, Ravaszné Raffai Csilla, Miskolcnak Cseh Károly, Varga István Egerben, Bodorné Ágnes, Koncz Zsuzsa, Illésékkel Ébredő, Nagy Annájuk, Hajdú Gábornak, Vörös Oroszlán, Szomorúszemű Johanna, Varga Istvánt, Faoszával Egerben, Zoltán Erika, Révész Rákóczi, Szendreis István, Nagy Feró, Kata Miskolc, Simon Éva, Mindenki Kata, Zsarnai Katalin, Kolcza Mária, Mikor Attila, Herman Ottó, Stefan King, Lőrincze Lajos, Martin Luther King, Ábraham Lincolnja, Király Éva, Gábor Zsazsa, Király Linda, Presser Gábornak, Presser Pici, Rúzsa Magdit, Bach Szilvia, Fehér Anna, Erich Friednél Caterine, Minden Anna, Nyertes Zsuzsa Zsuzsáival, Kovács Zsuzsa Szörényivel, Kriza Ákos, Túri Ferenc, Müller Péterükkel, Éles Katalinék, Lévai Bandi, Pszichografológiai Uniós, Szabó István, Toni Curtissel, Tina Turner,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Különleges  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Tavaszi este  Mindig lesz olyan  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Az ember  képre írva  Megígért békesség  Jó éjszakát  Mindig lesz olyan  Zilahy Lajos gondolata  Otthon  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Kertem  Pitypang szökőkút  "Ez egy csoda"  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  képre írva  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Azért kaptad  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Egyszerű  Robin Wight pitypang szobra  A felvilágosodás...  Ott van  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Borzasztó  A sorsod  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Emlékezz  A hagyma antibakteriális hatás...  Egy barátság története  Szép álmokat!  Robin Wight pitypang szobra  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Somlyó Zoltán - Orgonával  40 felett  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Jó nap volt  Szívek  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Magamnak  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Egy gondolat  Andrássy Réka - A bolond Böske  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  "Ez egy csoda"  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 13  Spenót fasírttal  Szép estét  Ismeretlen: Ikarusz monda  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ózdi feketemágusi, bibliai apokalipszisból, főnix zenészei, ózdi feketemágus, média szerint, könyveknek minden, pokol angyalai, lírai karámmal, megyei kórházuknak, összes lírai, csillagrendi Petőfi, családja miatt, elmeosztály Müllerrel, lyukas szívű, hatalmas pénzt, medve Kata, miskolci Rákóczi, áldozásommal megmentett, argentin vonatsín, argentin tűzrózsás, miskolci II-es, vörös rózsás, zöld-sárga hangyák, őskígyónak felkínálva, főszereplőket valakivé, írásaikat egyszer, tavasz címmel, egri vasfüggönyös, miskolci Városgondnokság, egyik Visszhang, utcára felháborodva, cigányok körbeugrálták, összes értelmiség, karcsai nagyvőfély, eredeti tájszólás, egész országban, ózdi lírai, lírai karám, szentháromság volt, vége 1995-ös, biblia ilapokat, szélnek nálam, halál feltámadásra, összes halottjával, egész világ, ország Rákóczi, írószövetség bezúzta, három első, apokalipszisről szólt, török nagykövetséggel, verseit Csehnek, csuvasok előző, analfabéta 1983-as, bibliás földig, nemi szervével, sátán bibliájából, szentségig Magyarországon, összes reformtusa, meni italdémonnak, menhelyi Müller, szappantisztító sorozatok, medve kommunizmust, régi medve, sátán helyett, genyó Nagy, miskolci telefonkönyv, szombathelyi névlistával, vasfüggönyösök folyamatosan, sorozatok rengeteg, zsidók eltüntették, iker torony, sötétkapus dögök, többi kommunista, világ összes, átkeresztelt régi, nyarat magukkal, cigányok ismételni, amerikai földrészen, négereket Ábraham, vadállati férjétől, börtön elme, szexuális élete, szőke Gábor, gyerekeim eszménye, kiliáni Presser, szerelőruháját megkaptam, szerencsi mozdonyvezetőtől, tatárdombi újságkihordónak, álomból majd, többek általi, szent bibliás, japán gésa, népemnek volt, számat belülről, szent lírai, sátán legyőzött, borsodi bányászok, magyar médiától, régi vallási, zsidóknál felfedezhetően, pléhkrisztusos református, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.