Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A skizoprenek nem élhetnek házaséletet
  2017-09-07 23:47:47, csütörtök
 
  1998-as kivizsgálás kérésemkor a megtámadásom után a fekete sárkány bermudás egyik kivégzőjével kikötve engem napokon keresztül fejemet bombázva egyfolytában testemmel együtt az értelmiség legyőzők neveit sorolva érthetetlen módon még azelőtt, hogy én lettem az egész világ értelmiség legyőzője egyedül, engem áztatnak a panel programos tisztulók az országban, míg ők újítanak, extrákkal felszerelt lakásokban, a tatárdombi szétberhelt családi ház óta szép tavas, forrásos házakban laknak, tele minden jóval, apát utánozva disznókat vágnak, a karcsai Noé bárkás sátán egykori népének hagyományait, mint amit összegyűjtöttem Nagyvőfély versekben bevezették maguknak fehér Merceses lagzikat tartó motoros csendőrséggel magukat kísérő Vajda osztálytársam nevéből felvett vajdák öntörvényű cigány maffiái, népei.
Kikötötték a csípőcsontomat a fekete bermudás támadása után minden vasfüggönyös helyett, majd megtámadtak a korláti cigányok, hogy ők az ózdi hamis próféta isten gyermekei, mint gyomorbetegek és egyebei a láthatatlan világ indiai cigányainak leszállították a szabadköműves rend űrhajóját a halál űrhajójával együtt Ózdnak, ami ilyen hatalmat adott hamis prófétájával a cigányságnak.
Aztán jött a buzija a börtönnek, hogy Mártika-Máriája az aranysasos jungistáknak ott áll fényben a régen és várja a földönkívülieket, nem értem, mi közöm volt hozzá már másodszor 1995-ös első támadásom óta az orosz ufók részéről sípolókkal együtt, amik síppal terelték össze a népüket.

A karomban Ménesiék lírai karámjának 1991-es kivégző mocska volt, minden részemben fekete mágia a világ végi Időjelek megadói antológiájában lerajzoltak alapján Mary Zsuzsa angyal és a többi főszereplőjük csapásaiként bal szemem tompalátásával együtt, amelyik 1995-ben jelentkezett a lányom udvarlójaként a II-es elmeosztályával azzal, hogy bízzam a lányomat rá. Örültem neki, hogy van segítségem, nem tudtam, hogy a szülei mit hajtottak rajtunk és a világon végre, meg a sorsát születésem óta rajtunk. Vért vérrel fertőztek...
Malek amerikai elmeosztályt teremtő óriás szörnye megtámadta az öcsémet, miután egy arab orvos az izsófalvi alkoholisták közül kiengedte, hogy nem beteg. Már addigra megjárta Ricsét perverzként Vona Gábor sorsaként, Borsodivánkát, ahol kéznél voltak az addigi áldozóink,mint a Kupaiak, Kecskések, mint Müller Péter egykori csonkítói. Így jártak körbe születésünk óta kettőnkkel, a nagynénémet ezután ölték meg 1999-ben, miután megkérdezte tőlem megmutatva az újhelyi nemesek sírjait, köztük dr. Tövysekét, hogy eltettem-e az Észak írásait. Szégyelltem megmondani, hogy Müller kivégzői elégették az összes megjelent írást az én apokaliptikus rajtam végrehajtott világ történelmemmel együtt.
Bátyám már három gyerekes lett Rákóczi téri hosszabbítóként, jelenleg a nevünkkel patológia nevekszik.
Malek szörnye megtámadta Gyuszit, nem tudtam rajta segíteni, csak néztünk egymásra ismét tehetetlenül védve a másikat az elmeosztályától Miskolcnak.
Kereszteteket vetetve vele a szörny mindenre, megáldotta a kenyeret Szent Anna bolt összes könyvét végrehajtva rajtunk, mint engem is énekeltettek a saját egykori feszületeim énekeivel.
Ó JÉzus, szűzen született szép rózsaszál, Rózsa lett volna régen is a kedvesük, mivel valamennyien fekete kenyerét jelentik az ózdiaknak, fekete kenyér új ünnepét a Patkós kormányuknak.
Utána iszonyat jött, mely tartott egészen ez év februárig, hiába kértem segítséget, senki nem jött, senki nem mondta ki, hogy 59 éves hatalmas közös vértisztuló, csonkító, gyalázó áldozással mészárolnak minket Mészáros Kata népeként, amelyik helyett engem helyeztek gondnokság alá, az összes Mészárost jelenti a világban a Kata presszója Miskolcnak kommunisták összefoglaló ötágú csillagos neveként a medve kommunizmus végrehajtóival együtt Kata néven.
2007-ben ölték meg az öcsémet a születésnapja előtt talán egy nappal, erre az időszakra egyáltalán nem emlékszem még, csak arra, hogy feküdtem eszméletlenül 2004-es kivégzésem óta, de már átmentem a másik világba a mellbimbóimnál fogva történő kínzás 1998-as kezdete óta. Feküdtem, gyaláztak éjjel-nappal, halál Kacsa Penelopé népével együtt már ismételve Mohamed népének vérfürdőjét rajtam harmadszor.
1995. óta a cigányok rám helyezték az egyik férfitagjukat, körben volt rajtam, fertelmet hajtott végre azóta minden éjszaka szinte, ez a tor-ünnep része volt. Pavlyás egyik sátán népe tajga elégette, mikor megírtam az interneten. Zé néha felemelt, kivitt fürdeni, a lányom férje hozta az ebédet, több ennivalóm talán nem volt. A lányom dolgozott kevés pénzért a városban, ahol megengedték Nagy Anna lánya helyetti sorsaként, hogy megalázzák az alamizsnájukkal, ideadta a kevéske pénzét, hogy ne a férje állja a segítésemet.
Havi tízezer forintot kaptam, de a feltételezés szerint másodszor Ardó Zsigmond nevéből megalkotott Zsiga Marcell szerint, amikor 47 ezer forintnál járt Miskolc, még mindig nem tellett a rezsi mellett közlkekedésre, ennivalóra, tisztasági felszerelésre, ennyiből is meg lehetett élni, bár szerintem ezt a mondatot a miskolciaknak szánta.
Borzalmas volt az éhezés, különösen azért, mert szivatták velem egymás után kínomban is a cigarettáját a Pszichografológiájuknak, így szoktak le róla, így tisztultak támadó dicsekvéseik mellett. Hogy hogyan nemesedtek, váltak emberré? Én vagyok Vénusz, Földanya roncs alakban, az Idő.
Nyák és váladék gyűlt össze a torkomban, gyomromban a fogaim kiszedése után, nem tudtam rágni, abban a pillanatban, ahogy kiviháncolták a felső fogsoromat már rajtam maradt az étel körben, nem érzékeltem azóta semmit sem.
Feketemágia volt végig a szám Csepregi Éva sorsaként.
Mivel nem bírom most sem, hogy a szívem tele van csapásokkal, egykori népekkel, démonokkal, halottakkal, melyeket a földönkívüliek hoztak ide azzal, hogy megtisztultak, állandóan éhségérzetem van, nem értem az egészet. A Tatárdombon a szirmabesenyői reikis közölte, mint Strukkerné egykori tanítványa, hogy egyik Főnixes Annájuk sorsaként jöttek hozzám tisztulni a halottak és a démonok. Ezeket kivitte a házból, de volt olyan a fotalben, amihez nem mert hozzányúlni. Még a gyűrűk ura is ott volt a családi házban. Itt maradnak addig,míg a számat a földönkívüliek meg nem renoválják, utána mennek az egyik országba előre készíteni nekünk a jövőt.

Jött Dávid Mónika kivégzőjével együtt az Új-Kígyósi pszichiáter népével, a termékenységi törzsek Istenével, melyek születésem óta rajtam hajtották végre a termékenységi népcsoportok, szigeti népek sorsát, emelkedését, értelmiséggé tételével együtt, mellbimbóimnál fogva körbe tekeredve rajtam hatalmas teremtőként cipelt egészen ez év februárig.
Nemi szervemben a petting együttesük patológiája volt, kaptam egy másikat a húgyhólyagomba a szomszéd ismétlő sorsaként, mert Ágnes református Halak, pókot a méhembe, így jöttek egymás után a felvonulók pár nap szabadság után, amit megengedtek költözéskor.

Müller Péter eszméletlen állapotomban írta meg az alábbiakat Rácz sebészként dolgozó, idetartozó fontos pozíciót betöltő orvosi kamara elnökének, miután Katona igazgatót elvitték innen.

Azzal kezdte a feljelentést húsz oldalon keresztül, hogy leírta, hol fordultam meg a megyei kórházban itt létem óta, hol milyen állapotba kerültem, kikkel találkoztam. Én nem tudtam semmiről, hiába mondta az utolsó embert áldozó Urbán, hogy ne éljen magam bele nagyon a szerepekbe még 1992-ben, mikor én voltam a lila ruhás hölgy éppen.

Megvan a húsz oldal, de nem tudom elolvasni, megállt az eszem annál a résznél, hogy a skizoprenek nem élhetnek házaséletet, nem tudtam, hogy a születésem óta engem áldozó világ-könyvtárat kezdték elölről,s hogy a skizoprenek nyaralnak szerte a világban, házasodtak, már unokáik, sőt dédunokáik vannak, ahhoz képest, hogy nem élhetnek házaséletet, sőt nem is házasodhattak volna, mert a szerepeik végrehajtása után meg kellett volna szűnniük.

Ezt követően volt még egy levél a miskolci Új Missziónak, gyalázatos szövegre emlékszem, már nincsen meg, mindent meggyalázó szemmel nézett valaki a versben, nem tudtam, hogy ez a valóság.
Együtt kezdték ezután a világ-könyvtárát Szabónak Visnyei László egyetemei volt tanár áldozásában a Hunnia börtönével, amelyik befejezése előtt Pestre költözött, gyerekei helyett Árvay elmondása szerint engem megtámadtak, mert elmebetegek az unokákkal együtt, az Új Misszió, a Délsziget, a Dörmögő Dömötör, az egri Faosz, a barcikai Balegyenes, az egri ZIZI Magazin, az Észak-Magyarország cikkeit, írásait ismételve a házasságaival együtt Miskolcnak régi cikkek alapján is, együtt a Hírnök összes megjelent cikkével, írásával, Rigó cigányságával a Bertalan utcának, Fónagy István Halak szülött főszerkesztőjével a lapnak, aminek nevéből politikus is lett, a reikis Erika és Marianna szerkesztőik sorsát, mindegyikével együtt, mióta helyet cserélt a Játék című versem alapján a Déli hírlap stábja az Északkal, mint farkas és bárány folyamatosan történt a miskolci cigányság általi gyalázása a cikkek szerinti népeknek, velem együtt, Feketevonat beállításával az ózdi lírai karámnak Poór Péter Hunnia vasfüggönyös Táncdalfesztivál ismétlésében együtt a Ki Mit Tud-ora menő börtönnel és Rákóczi térrel. Mindent meggyalázott a Bertalan utcai lírai karámja Ménesinek, amelyik a nyíregyházi Kelet Bodor költője szerint hosszabbítani jött 1989-es rendszerváltás néven a Rákóczi teret.

Mivel a skizoprenek nem élhetnek házaséletet, nincsenek elmebeteg utódjaik sem, így semmi sem fenyegeti a világot. Kísérettel, amelyek mindent megadnak nekik, angyalként jelennek meg, ha szükséges, ha veszélybe kerülnek, lehetetlen titokban nemi életet élni, különösen azért, mert az elmebeteg fejükkel úgysem lesz jó senkivel. Ezzel kezdték a megtámadásomat születésemkor, hogy őket a börtön elmebetegként hozta létre, mint a szőke nemi kivégzőket gondolkozás nélkül az összes többi csapásával együtt a sátán bibliájának.

Kicsit össze-vissza írtam, amire emlékszem az utóbbi 18 éves támadóim közül, nem voltam magamnál egyáltalán, így feküdtem eszméletlenül, lebicegtem naponta az ebédért, kiejtettem a kezemből a táskát, amiért megrovást kaptam, parkinsonos volt a két kezem és a lábam. Időbeli sorrendet nem látom világosan, mivel a fejem teljesen be volt csinálva, minden csakra központommal együtt a Kundalini jóga könyv miatt, amiből megírtam egykori India történelmét az Idő-folyó népeivel együtt, földönkívüliekkel, akiket akkor békességnek gondoltak, úgy várták őket a lótuszvirágosok.


Várunk nyolc hónapja, Attila megmentője a világnak, aki elsőként idemerészkedett, azóta fertelem derült ki Miskolc teteiről ellenem és a világ emberisége ellen, filmeket, könyveket le kellett zárni, főszereplőket felderíteni, skizoprenek tetteivel együtt, kíséretükkel együtt feltérképezni őket, legyőzni a feketemágiát, megbénítani a Hunnia börtön gyilkosokat, hogy ne menjenek lakásokba, megnyerni minden békességes népet, akik nem ártottak. Attilával vége a kapcsolatnak, mivel a népe megtámadott engem, egykori állandó Vénusz áldozókként. Egykori fiammal együtt vettem fel a nevét, úgy akarták, hogy ő legyen majd a férjem, mint megmentőm. Fiam többmilllió éve közös családot jelent velem, együtt élünk majd remélhetőleg, ha minden rendben lesz. Nehéz velem, mert a szeretet és szerelem tökéletes eszménye bennem egyetlen rossz szótól, nézéstől, gondolattól, ami látszii az arcon, egyetlen rossz mozdulattól, vagy jellemtelenségtől elmúlik egy pillanat alatt. A gyerekeim sokszor megsértenek, bár ismerik a szívemet, emlékeznek rá, hogy én voltam a törvény megtámadásomig Újhelyben. MIndig azt mondják nekem, amire összerándul a szívem, amikor valakit megrovok az utóbbi négy évben már, hogy nincsenek tökéletesek, te sem vagy az. Mikor rákérdeztem, mit látnak bennem rossznak, olyan választ kaptam, hogy én mindenem beszélek. Igen, morfondírozok, Leninként, ez egyik tulajdonságom, hogy nehezen nyugszom meg, mindaddig tart a morfondírozásom, míg jóvátételre nem kerül az, ami bánt engem. A másik vád az volt, hogy irigy vagyok. Mikor megdöbbenve rákérdeztem, miért kell engem ilyen súlyos váddal illetni, mikor egyszer voltam irigy egy pillanatra, amikor a tatárdombi ikerházas szomszéd fürdőszobát épített és rendezett be, hogy nekem már soha nem lesz, majd el is hessegettem magamtól a nagyon rossz, megsemmisítő gondolatát a rossz tulajdonságnak. Az irigység az egyik gyerekem szerint azért él nálam, mert néha utalok arra, hogy másoknak ennyi idős korukban már diplomájuk van, házuk, autójuk van, kifordulva magamból, mert nem tudom elmondani nekik, mi történt velem, nem jellemző rám, hogy másokra utalok, de beszélgetni kell naponta. Nem fogják fel, mi történt velem és velük.
Nem akarják tudni, azt mondták, hogy amit én kezdtek mondani, az olyan, mint az ördögűzés film, ilyen a mesében sincsen.
Erre mondta a gyerek, hogy irigy vagyok, hogy azzal példálóztam, mit kellett volna elérniük, azt hitte, hogy én sajnálom másoktól. Nem sajnálom, bár már ismerem az irigység maró érzését, egy egész élet nyomora kellett hozzá, hogy befészkeljék egy pillanatra a szívembe, fájdalmat éreztem inkább a mások dicsekvő, felfoghatatlan engem áldozó életformájától.

A szám rendbe tételére várunk, meg arra, hogy a hangszálaim rendbe jöjjenek, ugyanis le voltak szaggatva. Még a refluxom is kígyó volt a gyomorszájamban, amit tudtam, éreztem. Mikor Mucusa a leszbiknek eljött hozzám Kőrössy Katalin sorsa végrehajtásakor a szabadköműves orvossal történő találkozás után megdagadt derékkal Szulák Andrea táguló sorsaként, égetve a nemi szervemet majdnem egy hétig a vörös földönkívüliek engem kórházból hazavívők néhány tagjával, mint Pisti-Illés népével azzal, hogy Katalin tüzelő szukaként lett létrehozva, nem értette Mucus, mi van velem, hiába kentem magam vazelinnel, borzalmas volt, ki akartam szaladni a világból kínomban. Masszírozni kezdte a hátfájdalmamat azután, hogy egyik nap a kígyók királyának korát hajtották végre egyik cserepem szerint, feküdtem az ágyán az ikerháznak, rajtam hemzsegtek a kígyók, mászkáltak minden részemen. Egyikük a bal oldalon a gerincembe hatolt, egészen fel a bal fülem hátuljáig, Mucus ezt masszírozta, én nem bántam, csak elmozduljon a kígyó, mert lehetett érezni, hogy mozog, mint a bal fülembe János levelezéseit olvastatatva tett Hunnia börtön hatalmas boa kígyója, megtámadott ismétlésben azért, mert összetörte a volt férjem a bal fülemet a két utcába tett spanyol pusztító miatt, mert a szőke, rövid hajjal megjelenő Kos-nő bal fülét a spanyol pusztító társa megütötte a megyei kórház előtt.

Ilyen sors lehetetlen, hogy minden pusztítót, börtön elmeosztályt, mint könyvek végrehajtóit, gyilkosokat, bolondokat, betegségeket, vagyis saját csapásaimat ért esetleges támadások miatt születésem óta körbe járva a tetteiken, sorsukon folyamatosan összetörjenek és támadjanak gyalázattal penitenciás véráldozással nemesedve és tisztulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: táncdalfesztivál, földönkívülieket, elmeosztályával, idemerészkedett, alamizsnájukkal, összegyűjtöttem, elmeosztályától, hosszabbítóként, végrehajtásakor, lótuszvirágosok, morfondírozásom, gyomorszájamban, húgyhólyagomba, mellbimbóimnál, hátfájdalmamat, földönkívüliek, rendszerváltás, tompalátásával, csípőcsontomat, megtámadásomig, végrehajtóival, antológiájában, megtámadásomat, felfoghatatlan, tulajdonságnak, életformájától, leszállították, történelmemmel, szirmabesenyői, férfitagjukat, főszereplőjük, megtisztultak, apokaliptikus, termékenységi, közlkekedésre, borsodivánkát, megtámadásom után, fekete sárkány, értelmiség legyőzők, egész világ, panel programos, tatárdombi szétberhelt, fekete bermudás, korláti cigányok, ózdi hamis, láthatatlan világ, szabadköműves rend, halál űrhajójával, aranysasos jungistáknak, orosz ufók, karomban Ménesiék, világ végi, Mary Zsuzsa, Vona Gábor, Müller Péter, Szent Anna, Mészáros Kata, Kacsa Penelopé, Nagy Anna, Ardó Zsigmond, Zsiga Marcell, Csepregi Éva, Főnixes Annájuk, Jött Dávid Mónika, Szabónak Visnyei László, Dörmögő Dömötör, ZIZI Magazin, Fónagy István Halak, Poór Péter Hunnia, Kelet Bodor, Mikor Mucusa, Kőrössy Katalin, Szulák Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Vito Giaquinto gondolata  József Attila – Keresek ...  Kertem  Erdei gyöngyvirág  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Töröld le  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Töröld le  Isten hűségének mértéke  Martin Buber, A haszidim meséi  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam Krisztinától  Különleges  képre írva  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Horváth Szilvia tollából  Alvó cica  Csend  Otthon  Szép estét  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Martin Buber, A haszidim meséi  Paul Éluard - És egy mosoly  ajándék, mellyel meglepem  Egy párkányon  Andrássy Réka - A bolond Böske  Esterházy Péter: Harmonia c...  James Allen  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Megígért békesség  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Egyszerű  Tanmese  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Nagy és kis csodák  Mindig lesz olyan  Esterházy Péterre emlékezünk  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy barátság története  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sorsod  Pitypang szökőkút  Jó éjszakát  Alvó cica  Kertem  József Attila – Keresek ...  Vannak emberek  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Sík Sándor - Ha jő a perc  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  A sorsod  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
megtámadásom után, fekete sárkány, értelmiség legyőzők, egész világ, panel programos, tatárdombi szétberhelt, fekete bermudás, korláti cigányok, ózdi hamis, láthatatlan világ, szabadköműves rend, halál űrhajójával, aranysasos jungistáknak, orosz ufók, karomban Ménesiék, világ végi, többi főszereplőjük, lányom udvarlójaként, világon végre, sorsát születésem, arab orvos, izsófalvi alkoholisták, addigi áldozóink, nagynénémet ezután, újhelyi nemesek, összes megjelent, nevünkkel patológia, elmeosztályától Miskolcnak, szörny mindenre, kenyeret Szent, saját egykori, összes Mészárost, medve kommunizmus, születésnapja előtt, időszakra egyáltalán, másik világba, mellbimbóimnál fogva, egyik férfitagjukat, tor-ünnep része, lányom férje, lányom dolgozott, kevéske pénzét, férje állja, feltételezés szerint, rezsi mellett, miskolciaknak szánta, fogaim kiszedése, felső fogsoromat, étel körben, szám Csepregi, szívem tele, földönkívüliek hoztak, szirmabesenyői reikis, családi házban, egyik országba, termékenységi törzsek, termékenységi népcsoportok, petting együttesük, szomszéd ismétlő, alábbiakat Rácz, feljelentést húsz, megyei kórházban, utolsó embert, lila ruhás, húsz oldal, eszem annál, skizoprenek nyaralnak, szerepeik végrehajtása, világ-könyvtárát Szabónak, unokákkal együtt, egri Faosz, barcikai Balegyenes, egri ZIZI, házasságaival együtt, reikis Erika, miskolci cigányság, cikkek szerinti, ózdi lírai, nyíregyházi Kelet, elmebeteg fejükkel, megtámadásomat születésemkor, börtön elmebetegként, szőke nemi, összes többi, sátán bibliájának, fejem teljesen, világ emberisége, népe megtámadott, pillanat alatt, gyerekeim sokszor, törvény megtámadásomig, utóbbi négy, tatárdombi ikerházas, nagyon rossz, rossz tulajdonságnak, egyik gyerekem, ördögűzés film, mesében sincsen, irigység maró, egész élet, mások dicsekvő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 251
  • e Hét: 3183
  • e Hónap: 5542
  • e Év: 57808
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.