Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Úgy érzem, hogy kívánsz engem 1981. Omegás búcsú kezdet
  2017-09-08 03:11:55, péntek
 
   
  Párszor jártam szórakozóhelyen, oda csak kocsmatöltelékek és latrok jártak régen, egy hölgy nem is mehetett be egyedül egy box helyiségbe sem.

Amikor egyszer Melinda, azt hittem, hogy barátnőm, akit Tiszolciék választottak ki az újhelyi Révész utcai Hunnia börtön szőkéjeként 1971-ben még a sátoraljaújhelyi fasorban történő gitár éneklés alkalmakor, egyszer eljött meglátogatni engem, elhívott a cukrászdába, ahol rendelni akart nekem valamit, megsértett azzal, hogy én szégyellek enni. Suta voltam nagyon ilyen helyen, meg valóban szégyelltem enni azóta, amióta egyszer a tükörben megláttam, hogyha eszek, kiáll két oldalon az arcom. Később sem ettem csak szerényen csipegetve, elől rágcsálva a fogaimmal, már amikor megengedték, hogy egyek. Később ismét meglátogatott, mikor már megvolt a két gyerekem, azt mondta nekem, hogy biztosan kipróbáltam a volt férjemet, milyen az ágyban, ha hozzámentem.
Pesten él, anyja jehova lett, szőkeként anyámat, majd öcsémet támadták meg sorsa végrehajtásakor.
Sánta férje van, rosszul éltek, ennyit hallottam róla.

Egyszer Zsiga hívott el ugyanabba a presszóba, szintén suta voltam, fizetéskor kiderült, nincsen pénze, kiborította ekkor a zsebéből a filléreket. Vele voltam a Halászcsárdában Kőkapuról, mint nászútról visszatérve, ahol szemezett velem a zongorista, ő ezt nem bírta elviselni, engem támadott miatta.
Ugyanez történt 1981-es balatoni nyaraláskor, nekem játszottak a zenészek, amit nem érthettem, nem tudtam táncolni megbénult lábakkal. A szív táncol, amikor boldog. A rettegés és félelem, amiben éltem állandó genyónak nevezésem és kivégzéseim közben kommunista korok és világ-könyvtár végrehajtása közben nyomorral, megbénítja a lábakat is.

1967-ig minden évben beültünk a Gyöngyvirág presszóba apáékkal, apa ment elől, én utána, anyám mögötte. Voltak finomságok, amiket szerettem, mint a lekváros piskóta, tortaszeletek, kedvemcem a tejszínes, túrós, joghurtos, gyümölcsös sütemény. Mivel Kodály iskola volt, évente egyszer bemutatkoztunk a város színházában énekkari kórussal, népitánccal, furulyával, hangszerekkel. MInden szülő ott volt a város teljes egészével, annyira szép volt minden. Nem ehettünk soha fagylaltot a hangszálaink miatt, de néha hangverseny után a Gyöngyvirág cukrászdában apa vett nekem pohárban fagylaltot. Nem vagyok utána, nem hiányzik az édesség nekem egyáltalán, mert rossz a szájízem utána. Néha megkívánom, ilyenkor szoktam készíteni magamnak valamit, ami éppen itthon van.

Soha nem jártunk szórakozni, amit a tömeg annak nevez, mert nekem a szórakozás a saját énekem volt, amivel ringattam a gyerekeimet, vígasztaltam magamat, meg a nyelvi játékaim, melyeket kitaláltam a példázatos mesékkel együtt, esténként olvasás.

1981-ben harmadszor hívott el a volt férjem szilveszterezni, aminek semmi értelme nem volt, mert ilyenkor csak a mulatás ment. Napi öt liter bor meg sem kottyant neki, naponta hajnalig mulatott a cimboráival, ötven éves barátnőivel, mikor én megszültem a nagyobbik gyerekemet, 18 éves korom óta.
Az alsó turistában tartották a szilveszteri bált, az újhelyi Trisztál zenekar játszott, melynek egyik tagja, Kovács Csaba tanárként lehülyézte egyszer az egész osztályt helyettesítéskor. Fontos a hülye szó, mert megrettent rá a szívem. Gyula kommunistája a városnak ekkor már saját szerepét az elmeosztályával rajtam hajtotta végre, belőle állt fel a román kommunista pártja Chaucescuéknak.

Ahhoz képest, hogy naponta kivégzett volt férjem, összetörte arcomat, a Turistában jól éreztem magam, mert énekelhettem a születésem óta megtanult operetteket. A szilveszterhez kölcsön kértem egy méregzöld bársony estélyi ruhát Szajkó Valériától, akit az újhelyi önkormányzat odavitt lakni egy már meghalt kádármester helyére, hogy hogyan nem értem, pestiek voltak. Ilyen könnyű egyeseknek lakáshoz jutni. Céljuk volt Valival. Már születésem óta megjelölve három jeruzsálemi apokalipszist jelentő gyerekkel Szajkó Katalin Lázár miskolci népeként áldozott engem Vénuszként, így tisztult, előtte 1975-ben hangzott el a talán második érthetetlen mondata a kurváknak, hogy én felmentem Pestre kurválkodni, amikor nem akartam férjhez menni.
Az első mondat Ferenczy Öcsié volt a Rákóczi téren Újhelyben, mentem sétálni a testvérével, Gabival, egyszer csak utánam kiabált 14 éves koromban, hogy jól áztassam ki magam a Bozsvában.
Nem tudtam, hogy a Ferenczy utcanép helyett Illés doktorék,mint házi orvos börtönével már engem áldozott akkor. Itt már Kádár Kata voltam Sári babájával Kádár Sára Hajnalkának, akinek a nevével ismét mentek oroszba egykori Lenin szocializmust ismételni feltételezés szerint képes történelem bábjaival. Nekem itt a hangomat kétszer vették el, egyszer a virágkertészetben Friderikusz sorsaként, majd a Kádár Katakor romániai népdalénekes helyett, együtt Sólyom sorsával, egyiptomi korát kezdték el a Bertalan utcára tett későbbi patológiának, kamionosokká váltakkal együtt.

Pongó Tibor éjfél után, miután megnyertem a hatalmas főnyeremény tortát és felszeletetem mindenkinek odajött hozzám a vasalóterem cigány dolgozójaként Ménesivel itt berendezett lírai karám képviseletében és felkért táncolni. Én nem tudok táncolni, lassút elfogadtam rábeszélésre.
Egyszer csak Pongó Tibor magához húzott és azt kérdezte tőlem:

- Ugye, kívánsz engem?

Szóltam Gyuláéknak, de nem tettek semmit, a volt férjemnek nem mertem szólni, ne legyen verekedés. Ilyet még nem tapasztaltam, illetve elfelejtettem Domján támadását előzőleg Domján Edit és Szécsi Pál, mint két Rákóczi téri Bertalan utcai áldozóim helyett Penelopé népével. Szécsi névvel nemesek is vannak berendezve itt ide tartozóan az utcához, értelmiségként.

Nem tudtam, hogy a cigányok lakásokban vannak, hogy mindent tudnak, ők öltöztetnek be ruhákba, vagyis Szajkó Valéria miatt kérdezte tőlem a mondatát. Itt már engem elméletben Pongó Tibor lírai karámja legyőzött, az Omega miatt is, mert itt kellett visszamenniük a másik világba, ezért búcsúzott végtelenül.

Szajkó Valéria és Katalin megtisztulva halt meg, áldozásunkkal. Szajkó Valiék a kórházba kerültek gyógyszer asszisztensekként, akkor látták, hogy Gyuszi öcsémet megsokkolták elekromos árammal Vona Gábor arc, illetve személyiség nélküli miatt. Tették ezt az újhelyi pszichiáterekkel a Nyírő Gyula kivégző zsidói legalább tízszer. Minden nácit így vittek kormányra, később az én bolt és közlekedési fóbiámmal. Szajkó Vali még ilyet nem látott, sírt, remegett, az öcsém teste sokáig rángatódzott, amit látott és nem jutott szóhoz, miért bántják a szelíd gyereket. Már ekkor az újhelyi zsidóság, mint egyik főszervező a pesti Rákóczi teret hozta és helyezte el a városban nemesedés és tisztulás végett, melyek ismételtek 1998-as kezdettel, felvásárolták az épületeket a városban,gyerekeik külföldre mentek hatalmas gazdagsággal, együtt vásároltak fel Lévai Anikóval, ő az olaszliszkai birtokokat a Rákóczi téri cigánysággal, az egész várost megsemmisítve behozták a ricsei és többi cigányukat, majd a földönkívülijeivel egykori újhelyi rendőrségnek Romániától, mint ufókkal ismételték közösen a miskolciakkal a zsidó szövetkezet és minden munkahely névtárát szerepeikkel, könyveikkel együtt, így számoltak fel mindent villámgyorsan, a miskolci városi rendőrség segítségével, mely kitette ekkor a Hitel tábláját, odavitte a zöldséges Attila cigányát a temető brigádjának, mikor akartam feljelentést tenni észlelve mindazt, ami történik, elmondva azt is, hogy megtámadtak mennyien minket idejötelem óta, összeverve a nagyobbik lányomat is a pirosozók Zsóka társaságában a Marianna hálózatával Ádám és Éva népének. Megveszem ezt a nőt sorozat bemutatása szerint én lettem a párja már Andó Marianna család támadónak párja helyett. A Rákóczi tér felvásárlása tehát születésem óta zajlott,mivel az összes kommunistát maga tette kezdetben a Bertalan utcai kommunista névtár alapján, amik elvitték a tisztességesen dolgozók pénzeit nemi törzseikhez, külföldre távozva hatalmas gazdagsággal, minden főszereplő szerepének végrehajtása után, ilyen gyorsan voltak a cserék.


A felsorolt alkalmakkor voltam szórakozóhelyen egészen Kolcza Mária táncoltató sorsának végrehajtásáig Soma és Szabó Szilvi reformátusok helyetti ismételt támadáskor anyám sorsaként már, mert kicsi korában őt támadták meg a tokaji óvónőképzőben, azóta belőle van az összes óvónője a Hunnia Vatikánnak, penitenciával. Atlantiszi sorsként énekeltettek és táncoltattak a a lakásban és szórakozó helyre vittek hatalmas erővel, fel a hegyre a Sasfészkébe a babiloni sasoknak Fábiánékhoz, meg a Dankó villa hegyi szórakozóhelyre, hogy meggyalázzák az egykori turista kiránduló útvonalakat. Utána egy 14 éves idetartozó Peti nevű beráncigált a kocsijába, majd egy elfelejtett nevű fiúja Moldován Nórának megtámadott engem abban a cukrászdában, ahol Melindával találkoztam, szemben az OTP társasházas bankkal, Réti Máriával, mindezekből én halvány emlékekben emlékeztem, amiért többé egyáltalán nem tudtam utcára menni, othon csak feküdtem eszméletlenüll a világ csapásainak kollektív legyőzése után. Hatalmas erővel mozgattak, annyira, hogy ők vezettek az utcán halálnépeikkel, a világ uraival együtt már.

Ekkor akartam menni énekelni, a Mielőtt végleg elmegyek Bikini számot adtam elő, elvive az összes gyerekkorom óta gyűjtöt táncdal, sláger, operett, filmzene kottát otthonról, amik ott maradtak a Gyöngyvirág presszójában Katona Klárinak, ugyanis az ott éneklő cigánya az együttesnek fertelmet hajtott végre azzal, hogy fizetni kell annak, aki énekelni akar. Meggyalázták a Gyöngyvirág presszót is, ahová gyerekkoromban jártam.


Pongó Tibor elkezdte a bábbá tételem mellett folytatva a születésem óta történő ruhákba öltöztetéssel az apokalipszisét a Főnix Rákóczi térnek Dévényi Erzsébet kiválasztott népeként már ténylegesen tettekkel és mondatokkal a gyalázatot emelkedésével a kocsisoroknak. Nem tudtam, hogy nálam vannak a lakásban, nem volt menekvésem, ha Pestre sikerült volna elköltöznöm, lehet, hogy rosszabb lett volna, vagy Dunántúlon, ahogyan javasolták, hozzánk hasonlóak között. Nem értettem semmit, de már késő volt, amikor az egyik tanárnő éppen költözve el a városból javasolta, hogy menjek el jó messzire Borsodtól, mert itt össze fognak zúzni, csak néztem rá szomorú szemekkel, gondolkozás nélkül, mert már összezúztak Csernobilkor.

Nem értem, miért nem vitt el senki Újhelyből, miután megszülettem? Már előtte az 1956-sokkal létbe léptek a jeruzsálemi apoikalipszist jelentő névtárral az áldozóim, amik elmentek messzire és külföldön élnek azóta. Posta Gusztáv fia áldozott meg állítólag Müllerékkel, a menhelyi Dobos Attila. Istenes János osztályfőnök helyett engem neveztek el Katikának, amit most ismétel a Bertalan utcai Rákóczi tér, meg a Pál nevet is pincérnői kezdetével egykori Jeruzsálemnek. Kutasi nevet elvitték a városba jólétbe, mert Jánosi férj rugdosta az ajtaját, ezért miatta engem lemészároltak, mert Anikó nem tudott rendesen gondolkozni és szőke csapásként idetartozik a Rákóczi térhez. Minden név, amit ratkóként megszülettettek a világ történelmeinek régi és új apokalipszisét jelentette, ez a ratkós valóság. Ezért volt szégyen Ratkó díjat átvenni. Mindenkit megerőszakoltak szabályszerűen, elvéve a fogamzásgátlást, hogy minden tagját meg kelll születtetni a nagy közös áldozásnak pusztítókkal, börtön gyilkosokkal, legyekkel, pókokkal, minden állatával a zsidóknak.

1980-ig lényegében a Kohut német árja család áldozását férfi részről név alapján befejezték, ekkor meghalt apa, öcsém arcát sokkolták személyiség hiányuk miatt, bátyám ekkor vált három gyerekessé, az én áldozásommal tovább lépve a Keresztesiekkel és Tóthokkal.
Ekkortól a Kohut nevet leírták a médiában is, Kohut Magdát többé nem hívták szerepelni, akit megengedtek színészkedni a család összetétele miatt, mert a Benkő utolsó magyar családot házasították össze a német utolsó szélesarcsontó árja családdal. Megvolt minden oka az ide hozatalam, kivégzésem és gyalázatom miatti öröm ujjongó ünnepnek tüzijátékokkal, falásokkal, baszógépeivel a börtönnek, amik Ferikék néven voltak berendezve politikai kiválasztásképpen, engem áldoztak meg az összes Ferenc helyett egykori Földanyaként, amit a médiában a börtön baszógép Ferikéjük mutatott be viccesen.

Cseh Károly gyalázó írásait közszemlére kell tenni, mit is jelent a magyarországi Bibliás föld hetedik te magad légy józsefvárosi mosós értelmiség legyőzők áldozása mellett. Azt írta minden könyvében, köztük a Ketten a kertben kötetében, hogy kegyelmi ajándék az Istenétől az, amikor meggyaláz valakit, így tisztult, szentté vált halálakor, igaz, hogy a vele való találkozásomkor ilyen állapotban pár éve is ide akart jönni olyan szándékkal, tehát a fertelmes tisztulásuknak soha nem lett volna vége, nemi szervükkel aratást nevezi az hamis prófétájuk megtisztulásnak.
Feleségétől kértem az írásaimat, melyeket pincékben őriznek, ha még megvannak, mivel az enyémeket Müller népe elégette, az Írószövetség bezúzta az első három könyvanyagot, de mai napig nem küldte el. Cseh írásai szépen fogalmazottak, minden egyes szót többször javítva a helyére tett aszerint leírva mindent, ahogyan következett a keleti sorozat sorrendje. Én nem tudtam őket elolvasni sem, mert olyanok voltak, mint az 1991-es csillaghullásom nekem címezve akkor, amikor egy hétig szerelmes voltam bele, életemben először kapva virágot, s ezt nevezte el, a nemi szervével történő gyalázatot csillaghullásnak. Minden írását a múltnak adták át a cigányteleppel.

Mindez folytatása Karády Katalin lírai karámjának, megtisztultál, miután gyalázatba estél, vagy meggyaláztál valakit, felfoghatatlan nagy színésznő szerelmeként a sárga haláljának a 130 éves lírai művésznek magukat valló apokaliptikus tagoknak, amik minderre előre készültek.

1981-ben kiadták a rock évkönyvét, amit véletlenül megvettem, mint állandó vásárlója a zeneboltnak, kottáért mentem, de már ekkor nem árultak csak Bojtorjánt, aki gitárra tanította a népét az országban. Sárga angyalra vártak éppen.

Miklóska Miklós nem akart jövő mérnöke lenni Vénusz áldozással a Rock-évkönyv szerint, de mindekiről megírt mindent, várva a csodára. Ebben az évben kezdték el a régi filmzenével ellátott filmek feldolgozását a régebbi vasfüggönyös táncdalfesztivál tagokkal, Ki Mit Tud-os Hunnia börtön gyilkosokkal, Korda ekkor énekelte meg a Hegedűtanár zenéjét. Balázs Klári ekkor jelentkezhetett a Bertalan utcai nevek közül, Balázs Fecó politikai kiválasztott utolsó ember áldozással bérben Heródes népének már, mint a világ gazdag zsidóinak, amikkel kezdett Ménesi lírai karámja újhelyi utolsó búcsú ruhámban narancs színében a Fidesznek, ahogyan kormányra álltak később, Balázs Fecó legendává vált éppen átment a túlsó partra, ezt játszották az egyik megmaradt festményem szerint, hogy a vízben van egy hatalmas krokidíl és egy elefánt-féle, előttük kell villámgyorsan a mindig általuk hívortt tisztultakkal átmenni a vörös vasfüggönyösök kopár hegyoldalára, ahol csak két törpe zöldfenyő látható, vagyis mindkét oldalon, az angyalin is, ahová futni kellett a veszedelem elől a miskolci vastrágya volt vérszínben.

Karda Beáta fahanggal, a többi egykori általuk megölt szimbólum hangjával itt már kitermelve volt. Növényi nevével kezdték el az összes virág, fa, zöldség neveken az apokalipszist, még Petrezselyem is tartozik a Braun náci udvarhoz.


Két zenei könyvem van összesen maradékul meghagyva nekem, a Sükösdi Üvöltését kaptam valakitől, amin mások meglepődtek, honnan van a könyvem, meg a Miklóska Miklós általi döbbenete a narancs lírai karámjának az ózdi főnixes cigánytelepének Csepregi Évának, amelyik az ondótól szebbé válik, ez is a nemesedés, emberré válás, tisztulás része. Már nyugdíjasok lettek, születésem óta megöregedtem Bodorné Ágnes sorsaként, mert Halak volt és református, ezért az összes Ágnes sorsát Ménesi vőjének lírai karámjával, mely felmentő seregként hosszabbított 1989. óta utódnemzéssel is a jövő diplomás értelmiség képzése miatt, minden Ágnes és református sorsát rajtam végrehajtották. Az öregség nem a menta könyvet jelentette, hanem a kollektív kivégzésemet 1989-ben, 1991-ben, 1995-ben, 1997-ben, 2004-ben végezetül.

1981-ben már legalább a harmadik könyvét adták ki a kezdeti ruha tervezésem óta az Ez a divatnak, köztük Pataky Ági szépségkirálynőként, Ágnesként saját főszerepével idetartozóan a Bertalan utcai kivégzőkhöz. A Hócipő kezdte az utcanép és kurvák szőkéi helyetti áldozásomat kisgyerekkori Hócipőm folytatásaképpen.

Nem lehet visszaadni azt, amit velem tettek a miskolci vasfüggönyös Rákóczi térnek, sem a termékenységi és szigeti törzseiknek, sem az összes földrengéssel végződő, kőkorral kezdődő világ felszámolását a világ-könyvtár lyukas szívű halálreformátus Szabó Istvánjának, sötétkapus dögjeivel együtt. MInden név, amit Bárdosnál láttam párszor nézve médiát világ jelentősűg, mint Szt.Martin aranyként ábrázolt tök sakk-kártyája a zenészeivel együtt, sem a Szabó családnak, mint világ-könyvtár állandó végrehajtóinak, mert halált jeletenek, sem Eperjess gyilkosainak a sátán zsidóiból, Vörös Oroszlán teljes egészével, mint kommunistáival a Bertalan utcának, sem Nagy Anna halottnak a bibliai világvég csapásainak rám szállítását maga helyett, koldultatását Miskolc városával összes Annája sorsával együtt a világrészeknek, sem lányommal történő kitartásomat, míg az elmére nem szállítottak koldulásom idején kivégzésre Müllerékkel, a Győri kapu utcanéppel, sem a denevér Cserháti Zsuzsának, amelyik sorsát rajtam végig hozták egykori orosz történelemmel együtt, amit végig énekelt, Kóbor János állataival együtt a Talmudból, sem a horroros Zöld Medeiának, amit Margittay Ági helyett rajtam végrehajtottak. Ennyit láttam a Bárdos műsorból, mindegyik rólam szólt, a kezdeti áldozóimról. A sün rendőrre és egy orvosra emlékszem még, amelyek megáldoztak egykori Vénuszként.

Cseh mondata nemi gyalázással való tisztulással üzenve az ég seregének egykori Istenének, hogy uram, ne te hagytad-e nyitva az Éden kapuját, így nevezték el két szárfa lábbal a női szentélyt, mint lyukméhet, amit meggyaláztak közösen.

Most anyámnak rajzoltak a postaládájára közös udvarán belül az ingatlan felvásárló Rákóczi térrel elköltözött és megtisztult Farkasok, minden lakó után - postakürtöt, vagyis elölről kezdik a zenei apokalipszist a Rákóczi térrel feltételezés szerint, együtt a Pálokkal, mint írtam, pincér hálózat kitermelésének folytatásával, ahogyan Váci Gergőt és a többi média sztárt innen kitermelték, Vácra üldözve akkor dr. M. jungista pszichiátert. Vác teljes egészen Vácival ide van téve, de ilyen a többi városnevű is, melyet Szegedinével kezdtek Benkő Dániel pinázásával, ekkor elköltözött a városból, ment Szegedre a Simon hálózat a Farkasokkal Müller szellemvilágával átcserélni mindent. Utána jött a Szolnoki név, azt mondta Szolnoki nekem 1974-ben, hogy Hű de csúf vagyok, Oszter Alexandra a másik világban volt mellettem, mint nemi csapása a Rákóczi térnek, utána megszületett, mentek Szolnokot átcserélni a Rákóczi térrel és így tovább, minden városnévvel, mint a Győrffyekkel végig Müllerékkel. A romániai helység nevek szintén elmeosztályát jelentik Miskolcnak. Szamosvölgyi pár éve költözött el innen, ekkor lett új sátoraljaújhelyi polgármester az állandó II-es elme skizopren könyvtulajdonosa büntetés nélkül. Istenes János 1956-os osztályfőnök nevét kezdte el a média Rákóczi tere végtelen jeruzsálemi apokalipszis ismétlése miatt.

A Trafik-mutyiról melyet én csak hallottam, úgy tudtam csak, hogy a Bertalan utcai Rákóczi téri Pszichografológiai elmebetegséget zárták trafikokba, a mutyiról azt olvastam nemrég, hogy kártyajátékot jelent, ahol mindig az a győztes, akinek megengedik. Ez történik születésem óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: csillaghullásnak, könyvtulajdonosa, szellemvilágával, táncdalfesztivál, sátoraljaújhelyi, folytatásaképpen, helyettesítéskor, pszichiáterekkel, kocsmatöltelékek, keresztesiekkel, fogamzásgátlást, megszülettettek, csillaghullásom, halászcsárdában, halálreformátus, végrehajtásakor, cigánytelepének, jelentkezhetett, találkozásomkor, megtisztulásnak, elmeosztályával, szilveszterezni, megerőszakoltak, szórakozóhelyen, szórakozóhelyre, értelmiségként, tisztulásuknak, szélesarcsontó, szabályszerűen, halálnépeikkel, tüzijátékokkal, cigányteleppel, bemutatkoztunk, elmebetegséget, vasfüggönyösök, képviseletében, újhelyi Révész, sátoraljaújhelyi fasorban, tükörben megláttam, volt férjemet, szív táncol, lekváros piskóta, város színházában, város teljes, hangszálaink miatt, édesség nekem, szájízem utána, tömeg annak, saját énekem, nyelvi játékaim, példázatos mesékkel, volt férjem, Egyszer Zsiga, Halászcsárdában Kőkapuról, Mivel Kodály, Kovács Csaba, Szajkó Valériától, Szajkó Katalin Lázár, Ferenczy Öcsié, Kádár Kata, Kádár Sára Hajnalkának, Kádár Katakor, Pongó Tibor, Szóltam Gyuláéknak, Domján Edit, Szécsi Pál, Szajkó Valéria, Szajkó Valiék, Vona Gábor, Nyírő Gyula, Szajkó Vali, Lévai Anikóval, Andó Marianna, Kolcza Mária, Szabó Szilvi, Hunnia Vatikánnak, Moldován Nórának, Réti Máriával, Katona Klárinak, Főnix Rákóczi, Dévényi Erzsébet, Posta Gusztáv, Dobos Attila, Istenes János, Kohut Magdát, Cseh Károly, Karády Katalin, Miklóska Miklós, Tud-os Hunnia, Balázs Klári, Balázs Fecó, Karda Beáta, Sükösdi Üvöltését, Csepregi Évának, Bodorné Ágnes, Pataky Ági, Szabó Istvánjának, Vörös Oroszlán, Nagy Anna, Cserháti Zsuzsának, Kóbor János, Zöld Medeiának, Margittay Ági, Váci Gergőt, Benkő Dániel, Farkasokkal Müller, Oszter Alexandra,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Paul David Tripp Április 19  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png cica  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A sors  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Makszim Gorkij gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png virág  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Julian Brass gondolata  Az igazi szeretetért rendszeri...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  képre írva  Png telefon  Reggel van  Facebookon kaptam Annuska bar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png fotel  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Egy lelki imádság  Éretlen vers  Akarat  Png virág  Paul David Tripp Április 19  A másik dolog,  A kételkedés kezelése  A kételkedés kezelése  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Mi lenne ha  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Az engedelmesség miért nem vál...  Png csokor  Esti kép  A sors  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Annuska bar...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Akik bántanak téged  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség... 
Bejegyzés Címkék
újhelyi Révész, sátoraljaújhelyi fasorban, tükörben megláttam, volt férjemet, szív táncol, lekváros piskóta, város színházában, város teljes, hangszálaink miatt, édesség nekem, szájízem utána, tömeg annak, saját énekem, nyelvi játékaim, példázatos mesékkel, volt férjem, mulatás ment, nagyobbik gyerekemet, alsó turistában, szilveszteri bált, újhelyi Trisztál, egész osztályt, városnak ekkor, elmeosztályával rajtam, román kommunista, szilveszterhez kölcsön, méregzöld bársony, újhelyi önkormányzat, talán második, első mondat, nevével ismét, hangomat kétszer, virágkertészetben Friderikusz, hatalmas főnyeremény, vasalóterem cigány, volt férjemnek, cigányok lakásokban, másik világba, kórházba kerültek, újhelyi pszichiáterekkel, öcsém teste, szelíd gyereket, újhelyi zsidóság, pesti Rákóczi, városban nemesedés, olaszliszkai birtokokat, egész várost, zsidó szövetkezet, miskolci városi, zöldséges Attila, temető brigádjának, nagyobbik lányomat, pirosozók Zsóka, összes kommunistát, tisztességesen dolgozók, felsorolt alkalmakkor, tokaji óvónőképzőben, összes óvónője, babiloni sasoknak, egykori turista, elfelejtett nevű, világ csapásainak, utcán halálnépeikkel, világ uraival, összes gyerekkorom, együttesnek fertelmet, bábbá tételem, gyalázatot emelkedésével, egyik tanárnő, városból javasolta, 1956-sokkal létbe, jeruzsálemi apoikalipszist, menhelyi Dobos, városba jólétbe, világ történelmeinek, ratkós valóság, nagy közös, család összetétele, német utolsó, összes Ferenc, börtön baszógép, magyarországi Bibliás, kertben kötetében, vele való, fertelmes tisztulásuknak, hamis prófétájuk, enyémeket Müller, első három, helyére tett, keleti sorozat, hétig szerelmes, nemi szervével, múltnak adták, sárga haláljának, rock évkönyvét, évben kezdték, régi filmzenével, régebbi vasfüggönyös, világ gazdag, túlsó partra, egyik megmaradt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 535
  • e Hét: 2857
  • e Hónap: 9098
  • e Év: 61364
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.