Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feljelentés Németország ellen
  2017-09-09 13:58:43, szombat
 
   
  A világegyetem teljes egésze felé minden emberjogi szervezetével együtt itt, a blogban, ahol segítséget kértem gyalázatom, kínzásom közben Németország ellen fejlelentést teszek emberiség és emberség ellen elkövetet fertelem, csonkítás, gyalázás, világ-könyvtára végrehajtása miatt, két rendbelileg.

Egyik a trianoni Németroszág, amelyik egykor Hunnia-Magyarországgal egy bibliai zsidó népet jelentett. Születésem óta áldozott meg Németország vas-Babilon néven, ami a trianoni régi Magyarországot jelentette Müller és Simon kezdetével, Jakab folytatásával a börtön gyilkosok, mint Sátán bibliája tagjai könyvszerepét, tetteit rajtam történő végrehajtása miatt. Nem kegyelmezett Németország az utolsó Kohut árja családnak, lezárt határokon belül végzett velünk, melyet 1995. óta saját RTL klubjának médikus fertelmeivel, hatalmas Hunnia börtön elmeosztályával, cigánytelepével, melyek mindegyike lakásokban tartózkodik a trianoni németekkel együtt, magánlakás sértés, személyiség, szemérem ellenes bűn. Ez a kezdetük volt, melyet iszonyatosan folytatott saját meseszereplői sorsát és tetteit végrehajtva rajtunk, mint Oszwald Marika Piroska szereplőjét, mert Oszwald Marika szőkéje a borsodi Rákóczi térnek, ahogyan elneveztem Miskolc vasfüggönyöseit, melyek egykor Romániából váltak ki Rákóczi idejében, azóta csonkítanak, mészárolnak, gyaláznak szerte a világban azzal a kezdeti mondatukkal, hogy vélik, megváltoztatják az Időt és a törvényeket.

Az 1989-es vasfüggöny felemelésnek nevezett miskolci Varga névhez érkezés ismétlésben születésem óta állandóan az én mészárlásommal a vasfüggönyösök helyett, miskolci Őrház bibliai patikájukhoz érve ilyenkor előttem lezárultl az osztrák sorompó, mely az ögágú csillagosok kommunista korokat villámgyorsan az én főszereplésemmel medve kommunizmus és reformátusok Vörös Oroszlánja kezdetével a világ-könyvtára mellett a Hunnia börtön 1956-os skizoprenjeinek névleges volt, hiszen folytatták tovább egészen 1995-ig a kommunista korokat. 1989-ben csak az orosz semmiről sem tudó katonákat vezényelték ki az országból, Putyin nemi gyalázó felszabadító Oroszország képviselete most is ide van téve a német Uniós utcába ötágú embercsillagos jellel.

A vasfüggöny felemelésnek nevezett kerítés lebontásra azért volt szükség, mert addigra a régi trianoni zsidók kezdetével indult áldozásom mellett megtörtént az utcanép összeházasodása a zsidó német néppel, valamint elkészült az NSZK részen a miskolci Rákóczi téri Uniós központ. Engem tovább mészároltak, 1995-ös bibliai apokalipszis rám szállítása után Annás sorsaként a kommunista kor halálreformátus végnek Nagy Anna színésznővé tett sorsaként után következtek a szintén Uniós Bertalan utcába helyezett Rózsavölgyi névvel berendezett feszületei a perverz vallásoknak szerte a világon. Mivel az oroszok pénzforrása megszűnt, szükség volt a vasfüggönyös Hunnia börtön országnak újabb pénzforrásokra, hogy legyen mit Magyarország temetésére a mi családunk megáldozásával tor-ünnepük megrendezése skizopren politikusainak gazdagodásához, cigányság ingatlan felvásárlásához újabb emberjogi bizottság és anyagi fedezet.

1989-es vasfüggönyös rendszerváltás a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai orosz csapatok ötágú csillagosainak kivonását jelentte egyik szomszédból a másikba, ahol az összes többi jelecskéje helyezkedik el az izmusoknak.

Az én családomnak, akiket áldozatául tettek folyamatosan kakasnak csúfolva minket utolsó magyarként mészárlás céljából semmi köze nem volt a jelen Hunnia ország által felszámolt Magyarországhoz sem, mert mi az utolsó árja németek voltunk, akiknek a testfelépítését is összeházasításokkal tönkre tették. Nagynéném volt az utolsó széles arcsontú árja asszony.

1995-ben nyitott a jelenlegi összes médiája Miskolc városának, Tatárdombján, ahol éppen a Braun Frigyes vörös botos Jézus szereplője Iker tornyos komfort nélküli családi házában voltam lemészárolt állapotban, mely a Talmudos Jézusát jelentette a német zsidóknak. 1975-ös férjhez adásomat a klubjuk rendezte, ekkor kaptam a volt férjemtől, mint elme kivégzőgépétől megkérve a kezemet egy üveg Club Wiskeyt, nem tudtam akkor, hogy ez fontos, mint minden ruha, ami szerepeket jelentett, Németország a Rákóczi téri Főnix fedőnnevű ózdi feketemágus lírai karámmal, mint festőkkel, zenészekkel, költőkkel együtt kezdte el a kosztümös beöltöztetésemet minden Ágnes asszony főszerepében, ami iszonyatot jelentett, mint a szomszéd Bodorné Ágnes és pók lánya Ágnes sorsa, tetteik rajtam végrehajtva fényevésen, egész Kelet és a cigányság emberré nemesítésével Weöres Sándorék lírai karámjának távol-keleti szörnyeivel, köztük az űrpusztítóval, Bodorral, amelyik megjelent egyből születésemkor.
Németország nem kímélt engem a trianoni zsidóival, 1995-os média nyitásakor bemutatta azokat a Rákóczi téri hosszabbító szereplőket, amelyekkel közösen gyalázott, csonkított, mészárolt minden szerepében Szabó István lyukas szívű gönci világ-könyvtár és sötétkapus dögjei állandó végrehajtói helyett Varjús színükben a világon az összes könyvének a Hunnia börtönnek. Friderikusz Sándor vicces világgazdagainak műsorában bemutatta mindazokat, akik szerepét végrehajtotta a médiájával, mint a józsefvárosi értelmiség legyőző Dollyt, Penelopés Xavert, Fenyő Miklóst, Delhusa Gjont motorjával, ahogyan az albánokkal az öcsémet Sátoraljaújhelyen motorbalesetben megtámadták, az összes többi szereplőjével együtt gyilkosainknak. Erre figyeltem fel, már akkor sejtettem, hogy a média összefügg az én családommal.

Többé nem néztem médiát, bár azóta, hogy a Hunnia börtön becsalt engem a pszichiátriájára ambíció terápiára, amit berendeztek számomra azokkal, akiknek a sorsát, tetteiti addig rajtam hajtották végre, győzelmi tort kezdtek el cigánytelepével a láthatatlan világban mészároló, engem kösztümökbe öltöztető, nemi szervem minden részében, testemen körbe, minden tagomban feketemágikus gyalázattal ellátott bénaságot létrehozó Rákóczi téri Ágnes szomszéd cigányságával reformátusaival Illéséknek, melyek engem hintás kislányként áldoztak meg G. Maczó Ágnes helyett, amelyik értelmiség legyőzőként is lett bemutatva, Ébredő játszótér kezdettel a világ összes vallását rajtam hajtották végre Jézusaik, Rózsáik helyett az én feszületemmel megállás nélkül. Azt tűnt fel nekem, hogy Németország viccesen ünnepelte a Piroska és farkas találkozásokat sok-sok farkassal, amikor mindezt velem és rajtam hajtotta végre ismétlésben is Oszwald Marikája helyett.
Németország megáldozta az utolsó árja Kohut családot utolsó magyar Kohut kakasként, amivel tort ülnek is kakastaréjával Gáspár Győzikéjéüknek, Balla Bea nemi csapásait tisztítva két évvel ezelőttig nemi szervembe tett cigány gyalázójával a szomszédnak. Németország az én áldozásommal együtt, meg a családoméval megölette mindazokat, akik engem szerettek, tiszteltek, a jóembereket, az utolsó kislányait Sátoraljaújhelynek az állandó kislány áldozó zsidóival.

Feljelentést teszek Németország ellen a 130 éve készülő Pán-Európai Unió létrehozása, az én megáldozásom miatt, mert az Unió alapja Szepes Mária Pszichografológiája, melynek összes betegségét születésem óta rajtam végrehajtották, benne a távol-keleti szörnyekhez írt Ízisz, Istár-Vénusz, Mária mennybemenetele, Ízisz-Jézus és más hasonló elméletek végrehajtása miatt fényevésen, csonkítással, gyalázással egész Kelet és a lakásokban tartózkodva emberek testébe menő cigányság emberré nemesítése, eltartása miatti nagy közös áldozásommal.

Az Unió utcája a miskolci Bertalan utca teljes egészében, a hiányzó hatágú csillagos világ-könyvtárt megíró Varjú népet mások elmondása szerint Göncz Árpád meghagyása mellett értelmiség legyőzőként az elmeosztályról, elégették. A többi ország jelentése itt képviseli magát jelecskéi alapján Kecskés nevekkel berendezve ismétlésben egykori NagyPán népét. Az Uniós utcát okkultista kéjgyilkosoknak írták meg, hentes-mészárosok, teljes belső részt lebontó csapásokkal, ismételték rajtam a 81 éve végrehajtott olaszliszkai Benkő Lajos, utolsó finn-ugorként megáldozott angyal, anyám volt apja lemészárlását, mai napig gyalázását a sírban is. A német Unió befogadta állandóan az áldozóimat, mint Pelczné Gaál Ildikót, Zámbókat, minden gyalázattal emelkedőjét.

Kérem feljelentésemet továbbítani, mert amit Németország művelt a miskolci Rákóczi terével és a trianoni zsidóival, az felfoghatatlan. Kérem bemutatni a médiájának összes vicces műsorát, köztük a villásokat, minden kurváját a Rákóczi terének, soha véget nem értő tehetségkutató műsorai mellett, amit az egész világon berendeztek azért, mert én tehetséges voltam mindenből, ének tanárnő szerettem volna lenni, ezért a hangomat folyamatosan csonkításokkal vették el. Nyomor, koldulás, állati körülmények melletti gyertyafényes olvasás, hideg fűtés nélkül, teljes szeretetlenség, állandó munka pénz nélkül jelenti a németek tetteit.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: főszereplésemmel, világgazdagainak, beöltöztetésemet, pszichiátriájára, megváltoztatják, cigánytelepével, mennybemenetele, reformátusaival, magyarországhoz, feljelentésemet, testfelépítését, halálreformátus, felvásárlásához, összeházasodása, vasfüggönyöseit, kéjgyilkosoknak, magyarországgal, skizoprenjeinek, motorbalesetben, elmeosztályával, mészárlásommal, vasfüggönyösök, gyilkosainknak, végrehajtották, tehetségkutató, magyarországot, embercsillagos, csonkításokkal, pénzforrásokra, megáldozásával, szeretetlenség, elmeosztályról, győzikéjéüknek, kakastaréjával, politikusainak, találkozásokat, világegyetem teljes, trianoni Németroszág, bibliai zsidó, trianoni régi, börtön gyilkosok, utolsó Kohut, trianoni németekkel, kezdetük volt, borsodi Rákóczi, világban azzal, kezdeti mondatukkal, 1989-es vasfüggöny, vasfüggönyösök helyett, osztrák sorompó, ögágú csillagosok, világ-könyvtára mellett, Feljelentés Németország, Oszwald Marika Piroska, Oszwald Marika, Vörös Oroszlánja, Nagy Anna, Uniós Bertalan, Braun Frigyes, Talmudos Jézusát, Club Wiskeyt, Bodorné Ágnes, Weöres Sándorék, Szabó István, Friderikusz Sándor, Fenyő Miklóst, Delhusa Gjont, Maczó Ágnes, Oszwald Marikája, Balla Bea, Pán-Európai Unió, Szepes Mária Pszichografológiája, Göncz Árpád, Benkő Lajos, Pelczné Gaál Ildikót,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete gólyák......  Aranyosi Ervin: Szeretnél?  Kapkodjuk a fejünket!  Madárvilág......  Képes üzenet !  Szép estét - jó éjszakát kívá...  Egy -szép jó reggelt !...........  Árak  Rózsa üvegben  Látogatóimnak szeretettel........  Az egyensúly a kulcsa  Facebookon kaptam Annuska bar...  Egy csokor virág...  Tavaszi kép  Szerbiában tízezer beoltott  A Nemzet fája, melynek van tör...  Jó éjszakát !......  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Harmónia......  Felelős cselekvés  Javulnak a járványügyi adatok  Isten  Facebookon kaptam  Egy mondat  Kislány virágkosárral  Te akkor érsz haza  Piromorfit kristály  Facebookon kaptam Krisztinától  Látogatóimnak szeretettel........  Ha úgy érzed, sínen van az éle...  Png virág  Facebookon kaptam  Madárvilág......  Mennyi olyan tett és gondolat ...  Az Úr az én oltalmam  Ahogyan Isten cselekszik velem  Az Úr az én oltalmam  Gondolat........  Mennyi olyan tett és gondolat ...  Kislány cicával  Egészségünkért-érdemes megfont...  Rózsa csokor  Boldog születésnapot a ma ünne...  A kutyák 96 százalékos pontoss...  Facebookon kaptam  Festés  Aranyosi Ervin: Márton, a főmu...  Szép napot kívánok  Madárvilág......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha valakinek  Árak  Hatvanfokos  Szép estét kívánok ! .....  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Márton, a főmu...  Krisztus  Szerbiában tízezer beoltott  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Ha valakinek  Isten szeretete  Facebookon kaptam  Jézus Krisztus  Jézus szeretete  Piromorfit kristály  Facebookon kaptam  Konikalcit  Tulipánok  Örültem a látogatásodnak, gyer...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png tulipànok  Jézus Krisztus  Madarak világa.....  Kellemes hetet kívánok!  Tulipánok  Az egyensúly a kulcsa  Kellemes délutánt kívánok  Harmónia......  Felelős cselekvés  Harmónia......  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Gyógyulj meg  Hatvanfokos  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Gyógyulj meg  Szerbiában tízezer beoltott  Tulipánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Javulnak a járványügyi adatok  A sikeres és a sikertelen  Jézus szeretete 
Bejegyzés Címkék
világegyetem teljes, trianoni Németroszág, bibliai zsidó, trianoni régi, börtön gyilkosok, utolsó Kohut, trianoni németekkel, kezdetük volt, borsodi Rákóczi, világban azzal, kezdeti mondatukkal, 1989-es vasfüggöny, vasfüggönyösök helyett, osztrák sorompó, ögágú csillagosok, világ-könyvtára mellett, kommunista korokat, orosz semmiről, német Uniós, vasfüggöny felemelésnek, régi trianoni, utcanép összeházasodása, zsidó német, miskolci Rákóczi, szintén Uniós, perverz vallásoknak, oroszok pénzforrása, vasfüggönyös Hunnia, miskolci Bertalan, összes többi, jelen Hunnia, utolsó árja, utolsó széles, jelenlegi összes, német zsidóknak, klubjuk rendezte, volt férjemtől, üveg Club, kosztümös beöltöztetésemet, szomszéd Bodorné, cigányság emberré, trianoni zsidóival, összes könyvének, józsefvárosi értelmiség, öcsémet Sátoraljaújhelyen, média összefügg, pszichiátriájára ambíció, láthatatlan világban, világ összes, családoméval megölette, utolsó kislányait, állandó kislány, távol-keleti szörnyekhez, lakásokban tartózkodva, többi ország, német Unió, médiájának összes, egész világon, hangomat folyamatosan, főszereplésemmel, világgazdagainak, beöltöztetésemet, pszichiátriájára, megváltoztatják, cigánytelepével, mennybemenetele, reformátusaival, magyarországhoz, feljelentésemet, testfelépítését, halálreformátus, felvásárlásához, összeházasodása, vasfüggönyöseit, kéjgyilkosoknak, magyarországgal, skizoprenjeinek, motorbalesetben, elmeosztályával, mészárlásommal, vasfüggönyösök, gyilkosainknak, végrehajtották, tehetségkutató, magyarországot, embercsillagos, csonkításokkal, pénzforrásokra, megáldozásával, szeretetlenség, elmeosztályról, győzikéjéüknek, kakastaréjával, politikusainak, találkozásokat, rendszerváltás, felfoghatatlan, csillagosainak, kivégzőgépétől, gazdagodásához, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6967 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 22
  • e Hét: 915
  • e Hónap: 10863
  • e Év: 45259
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.