Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar Hungaricumok
  2017-09-12 23:53:40, kedd
 
   
  Kinek jártak Hunnia Magyarország néven futó jelenlegi hentes és mészáros miskolci névtárt jelentő Rákóczi térnek vasfüggönyösök vastrágyaként Hungaricum Uniós örökségként,mint amit a miskolci Rákóczi tér állított össze Pán-Európai Unió néven egyből az orosz Szovjetunió megszünése után az alábbiak?

1./ Magyar huncarikum hatalmas kebellel a magyarnak mondott, magyar néven szereplő lány, asszony, akiket a magyar nép férfinak látszó egyedei felkínálnak vendéglátásul, mint saját maguk írt Ember tragédiája eszkimó színjének férfinak látszó hideghűlt halott tagjai az asszonyokat az odament vendégeknek mezítelenül, táncolva, erotikusan, mint árnyékokat, patológiákat, melyekkel szépségversenyt is nyernek egészen Gábor Zsazsa óta már az egész világon. Nem lenne baj, ha Hunnia ország csak a sajátjait kínálta volna fel, de engem is felkínált születésemkor egyből a távol-keleti szörnyeknek, az űrpusztítókkal együtt, a gyűrűk urának, cerberus pondrós féregnek, a világ ura őskígyójuknak, új-kígyósi termékenységi népek kígyó-istenének, dzsungel kigyók királya isteneneinek, minden állat istenének a bibliájuknak, vagyis minden népcsoport istenének. Pedig velem, mint utolsó emberi család egyik tagjával nem rendelkezett a Hunnia börtön, nem tartoztam a világ-könyvtárának skizopren tulajdonosai közé, lévén kíséretem, védelmem nem volt, tehát szabadon tettek azt ellenem, amit akartak. Sokan védelmeztek a skizoprenek kíséretei közül, mint kiderült, ebben nem akartak részt venni. Négy éve írtam le először, hogy az ablakon keresztül hallottam, jönnek be földönkívüliek, a szaguk elektromos volt, megmozgatták a testemben az összes eleven kígyó istent, pókot, legyet, patológiát, mint a fogaimban alul végig bűzös kíséret mellett, köztük a sátánt, de mindhiába, nem tudtak segíteni, bár a gennyes csapásokat kiszedték. Mikor másodszor jöttek, megszólalt egy hang - most skizoprennek fognak nyilvánítani,hogy hangokat hallottam -, hogy bakfitty. Nem tudtam, mit jelent, hogy Zé, a hatalmas szellemóriás, aki itt maradt bennem, ő fürösztött, mosott, takarított, ahogyan tudtam esetlen, deformált, lemészárolt testtel, meg főzött nekem, erről van a népszerű tévé főzőműsora a médiának mondta, hogy bakfitty, mert nem tudnak segíteni. Többet nem is jöttek át a szomszédok földönkívüli kíséretei, bár vártam őket minden éjszaka, hogy bátorítsanak, tartsák bennem a lelket, hogy miért, magam sem tudom.

2. Magyar Hungaricumot, Pick szalámit soha nem ettem, mert én nem Hunnia magyar nyelvű és nevű apokaliptikus csapás vagyok, aki futóversenyeket rendezve beírja magát az Uniós örökségébe Miskolcnak. Csak a disszidáns skizopren könyvtulajdonosoknak jár és a japán örökségének a Tatárdombnak, valamint a német Uniós központnak a trianoni gazdag zsidókkal együtt trianoni nagy Magyarország teljes egészével,mint bibliai apokalipszis állandó végrehajtóival újságpapírokkal a végén darabokra szaggatott bibliákkal a Pick-szalámija az egykori ügyes mesternek, aki valóban feltalálta a nyáron is eltartható isteni ízt mások elmondása szerint, én ilyen finomságot fényevőjeként Keletnek és a cigányságnak még soha nem ettem.

3. /Tokaji borok a Hungaricumok között 1998-as ismétlésben a világ-könyvtár tulajdonosai, Varga vasfüggönyösök, akiknek az arca nem lesz ismerős és semmik sem lehettek volna márkás, pincés bor tulajdonosként beírták magukat többedmagukkal a Hungicumos értékek közé, folyamatosan végrehajtott csípőcsont kikötésem,megrántásom mellett. Tolókocsiba azért nem kerültem, mert járnom kellett széttapodott lábakkal is, hogy ne százalékoljon le a Társadalombiztosítása a Hunnia börtön orvosainak. Apának még a szőlőjét is elverték jéggel, hogy a szívét nagymamának és neki legyengítsék elektromos zsidóival a Nyírő Gyula kórháznak, szólítgatva apát nagymama halálakor háromszor a nevén a borházban, már itt értelem ellenes támadást hajtottak végre a szocialista emberek ellen.

4./ Népviseletes hungaricumok egészen a gyerekkori dia-vetítésből vett népviseletekbe öltözött falvaiba a világ-könyvtár állandó nyelvkisebbségi ismétlőinek együtt a bibliai sátán népeivel. Későbbi beöltözésük Kósa Fiúk, lányok évkönyve szerint az újhelyi pszichiáter főorvosnő központba állításakor történt, Kósa E mese néven, majd jött a vasfüggönyös táncdalfesztivál egyikén a matyó népe a kövesdieknek, Matyó babaként maradt fenn állítólag a kövesdi kisasszony története, melyből merítették az egész hagyományukat. Skizopren elmeosztályt jelentenek, többek elmondása szerint nagyon rossz magatartással. A szlovákiai, romániai hungaricumok beöltözése már Kósa debreceni polgármester nevéhez fűződik, haldokláson, kínzásom, gyalázásom közben álltak fel, ezek szerint ez járt volna nekik, saját tetteiket, könyveiket, gyalázatukat hajtották végre végtelen torünnepi táncos mulatságokat rendezve versenyben egymás ellen, mely mai napig tart. Ünnepelték Magyarország halálát, már 1995. óta folyamatosan az egész világgal együtt, melyek hozzájuk tartoznak, ezzel mindenki egyet értett. Egyes országok utolsó embereket áldozták meg, mint Kína, Ausztria, Németország, sőt a médiájuk cigányként áldozott meg engem Piroska és többi jelmezében a kurváinak a Rákóczi terével. Japán Vénuszként áldozott meg Ausztráliával együtt, ez teljesen normális volt, hogy törvényt gyaláznak közösen, meg a földöntúli hatalmat meggyalázzák csonkítással, fényevéssel, koldultatással...
Kalocsa nevét Kalocsai Miklós képviselte romániai Fekete városból, ahogyan Zsuzs Éva megrendezte Nagy Gábor már főiskolai hallgatóval, Abigéllel, aki minden kívánságot teljesített Garas Dezsőként vörös sáljában a piros kígyójának az Időjelek állandó világvégi megadójának beöltözött erl manója a Szilágyi Sokféle neveknek magyarázata könyvnek, mely alapján Benkó jazz zenész volt az utolsó magyar a Hunnia börtöntől. Sok utolsó volt. Azt hittem sokáig, hogy Erl manó a nagyobbik lányom, Mohamed a születési külseje alapján, akit hoztak, hogy a kommunista színek alatt ő legyen a vezetőm. Valóban környezetvédők voltak, akiketk ugyanúgy öltek meg,mint engem a végtelen Donald kacsa örömünnepet játszó, sorsogató, utazgató Zsóka Kacsa Penelopé halálnépének gyalázatos áldozói ünnepi tortájával az RTL klubnak, már 15 éve is van, hogy beállították két ünnepi gyertyával, én nem tudtam többé a klubtévét megnézni. Ez Németország volt.
Tehát az eredeti népviseletes Kalocsa veszélyben volt a Fekete városban felvett nevű Kalocsai miatt, majd felvette nevét az újhelyi Kalocsai cigányság, szőke felesége miatt, melyik Zsóka volt engem iszonyatosan megtámadtak éppen szirmabesenyői Kalinák kurvaságánál jártak, mert én tehettem mindenről, amit ezek végrehajtottak az egész világegyetemen, 59 éve tart a megtorolása saját tetteiknek rajtunk. Kalocsainé szőke Zsóka apja már a sárospataki református gimnáziumban volt értelmisége a miskolci börtönnek.
A veresegyházi ZIZI Laborja az egri ZIZI Magazinban lerajzoltaktak, amelyek Zoltán Erika Aranyhálós ózdi feketemágus központ japán gésája helyett áldoztak meg engem hatalmas kísérettel, melyekkel közlekedtem, valamennyi Erikája helyett a világnak folytatásképpen narancs lírai karám színében a Főnixes fedőnevű (nem az övék a Főnix, az eredeti főnixes kék óceánba, mint Idő-folyóba vándorló lelkek áldozását is végrehajtották rajtam Anna felébredése címen daljátékom szerint, Fehér Anna születésem óta összes Annával együtt engem csonkító labornépe helyett, Kajánnal, Óhajjal, Igazkával, szellemvilágokkal, bárányként én voltam kereszten a rózsa egyedül, aki kilép a világból, csak nem volt lelkem, nem tudtam kilépni, bárhogyan akartam elmenni innen, már a földönkívülieket hívtam 1990-ben egyből munkanélkülire küldésem után, hogy jöjjenek segíteni, csak létezik valahol olyan, aki igaz törvényben és békességben akar élni) Rákóczi terével a rendszerváltóknak, 1989-es felállása alapján még bizonytalan volt a miskolci csemete, akinek jelképes barátai voltak még, nem tudta, kire számíthat, mint Bertalan utcai Uniós központ ózdi feketemágus lírai karámjának egyetlen engem meg nem áldozó képviselője, aki leplezett. Orbán Viktor leplezett, bekiabálta, hogy nincsen szocialista embereszmény, itt jártak éppen a Liszt Ferenc repülőtérnél, egykori Enfantin utópista szocialista tanítványánál, bekiabálta, hogy a szenes cigányok meghalnak, felveszik a pénzt az asszonnyal, majd kimásznak a temetőből, együtt élnek tovább, elmondta a mondatát Gyurcsánynak, hogy a Hunnia börtön állandó idegbetegsége többszáz éve, mely betegségeket végrehajtják az áldozatokon, ebből már tudtam, hogy anyám idegbetegsége Gyurcsányt jelenti. Több utalása volt Orbán Viktornak, amiből arra következtettem, hogy a három gyerekes Vénusz áldozó cigánycsalád tagja nem akar részt venni kollektív tor-ünneppel egybekötött gyalázattal történő megszüntetésében Vénusznak. A ZIZI labor legyeket jelent Veresegyházán népviseletbe öltözve Womanként, ők a jövő lányai és asszonyai, mint apokaliptikus labort jelentő Parabestia patológiái.5./ Hungaricum a keresztes pálinka Hubertus néven, melyet berendeztek a Szabó családnál Újhelyben, az Árpád utcában, mely családi házat Farkas Flórián hegyközi cigányai elfoglaltak, amikor rájuk került a sor, folyamatosan felvéve kezdeti Balogh és Horváth cigányság után a Bertalan utca névtárát.
A Hungaricum, mint Hubertus történelmét is végrehajtották rajtam ismétlésében is a hetvenes éveknek, mégpedig annál a tor-résznél, hogy a vadász ment az erdőbe és meglátta a szarvast, akit nem lőtt meg valamiért, ez a Hubertus jelentése a médiában. Eredetileg a Szabó család keresztes háborúit jelentette, mégpedig gyomorkeserűben, mert a gyomrát lőtte meg általában az őzeknek, szarvasoknak, melyek be is voltak rendezve, mint Szarvas zöld-kék szemmel, Őz szereplője a Bertalan utcának, amelyik versikéje így szólt: ne lődd meg az őzet, te otromba színész, ne a könnyezőket, szellemük kísért, őzd el a rókákat, a farkasokat, seprűzd - ne puskával - a szentély gyalázókat. Tehát volt az őzeknek régen, még kommunista erdőtaggá lett idejükben szentélyük, mégpedig Napisten égisze alatt, mint a farkas szereplő, amelyik miatt ismételten rám támadtak itt 1998-ban azzal kitéve a Berci boltra a Berci táblát, azzal, hogy Berci a bolt tulajdonos Horváth fia - már ismét a Horváth nevűeken mentek végig együtt Horvátország megváltási listáján - megleste az egyik garázsboltban a farkast, ahogyan éppen varázsolt magának Napisten energiával autót, motorból. Ezért én voltam a hibás, nem értettem, hogy miért, hogy Bercit Horváthnak nevezik. Napisten népei voltak az erdőnépek, melyeket egykor a farkas tartott rettegésben, amit fel is dolgoztak ismétlésben Burkó farkas néven, amikor a farkas beavatást nyert a vadonba, mint a börtön bibliai népei közé. A cserépsorozatom kis cserepeit nagyrészt elajándékoztam, valamennyi egykori erdő állatot érintett, köztük a kacsát is, feltehetően ezt hajtották végre akkor is a németekkel, egykori égő Jeruzsálem babiloni cserépkorát, amikor Lengyelországot lerohanták a lengyel kacsa miatt.
Ezek ártalmatlan játékok voltak addig, míg Atlantisz játékát ki nem találták, nem rendeztek Noé bárkáját, földrengéssel elsüllyesztést, egyiptomi piramisos sátán zsidóinak áldozását, minden földrészt beleértve mindenütt elhangzott a Várkonyi mondat, hogy embereket nem lehet teremteni.
Hubertus Hu-ja az elején Bagoly Katalinnként hét hónapos korom óta rajtam végrehajtott történelme jelen Izraelnek, Bagoly Katalin Rákóczi téri szereplő kíséretével. A Hu horrort jelent ijeszgetéssel a másik világból. Bert sokféle eredettel bír, Bertalan már fosztóképzővel, viszont Bernárd név már nem létezik, melyből lett Ber-tus tusoló feketemágikus rajzzal, dührerizmussal. Így játszottak a szavakkal a skizoprenek, teremtettek országokat, népeket, melyeket megszülettettek, vagy létbeléptettek emberek megölése után. Cserép Imre a Hunnia börtönből már talán nyugdíjba ment, amióta a sorsát hajtotta rajtam végre végtelen cserépsorozatával az egykori zsidóknak születésem óta.
Cserépi Zsuzsa Tóth néven a Horváthokkal együtt lett angyalos klubok irányítóiként kiemelve, elvive az országból svédekhez talán a cserépkor ismétlése után egész Kelet közreműködése mellett. Gyerekkoromban Hangya üzletet rendeztek be a börtönnel, amikor annál a cserépnél jártak, hogy a legyeknek hangyás a fejük, ez ez a cserép eltűnt, bizonyíték,mert a család egyik tagja így született 1971-ben talán, akkor jártak itt időben a világ történelmében. Nem is csodálom, hogy senkit sem érdekel Hunnia országból, mi történt velem és elmebegeznek maguk helyett, hiszen csak az általuk gyenge szívűnek gondolt embereket áldozták meg a jókkal és értelmiséggel együtt, viszont az én felfogásom szerint ők jelentették az egész világot, nélkülük nincs többé Föld.

Régen a szótagolók, meg akik így veszik fel egymás után a neveiket, ahogyan ismételték is a káldeusokat Babilont jelentettek, most is az, de idetartoznak a feketemágusok a Bertalan utcai pszichografológiai jelecskéjükkel.

Most nem részletezem, hogyan kapta Hacki Tamás karcsai Ízisz-Vénusz-Jézus áldozásomnál a börtön Hunniától a karcsai zsidó nevét Éli, Éli sabaktini felkiáltásomhoz "i" véggel, mint Babitcsy Andrea átírt Írisz áldozásában apjával, mint Rózsi Demjén újhelyi névvel a szomszédból, mint világfeszületem nevét egyből születésem után a Rákóczi térről felvive, mint hősét a II. Világháborúnak politikailag kiválasztott Ferenc névvel a Ferencvárosból - már hatalmas gazdagságra jutottak a Rákóczi tér focistái szerte a világban testnevelés elleni csapásokként -. Demjén Rózsi miskolci népe szürke szőnyegbombákkal tette láthatatlanná a városokat, úgy, hogy az abban lakók semmit sem tudtak arról, mi történik a frontvonalakon, meg a többi országban. Németország felett ilyen szürke szőnyegfelhő sorozata volt Miskolcnak (amiért itt minden szürkeség van), különös hangokkal, rezgőekkel támadták meg saját gumifigurájuk, Hitler népét, miközben támadtak a szárnyas betétek, feltehetően ezeknek van rezgő hangjuk. 1990-es JOhannaként másodszor történő kivégzésemkor a megyei kórházban kaptam egy betétet - oda -. Nem tudtam járni, átmentem a nőgyógyászhoz, amelyik a HÍrnök cikke szerint egyből elhagyta Miskolcot, az első skizopren orvos volt, aki kimenekült innen könyve és szerepe végrehajtása közben. Borzalmas érzés volt láthatatlan betéttel járni hónapokon keresztül, nem tudom, ki vette ki. Ezek a finom szárnyas betétek írják Rózsi számait állítólag, mint szabadság vándorai.
Én is fütyültem, az én füttyművészetemet egy pulyaszeplősítő bányász kapta meg a nyolcvanas években még, éppen most fogják össze a Rákóczi terükkel ismét a kohászokat, a bányászokat, mosts lesz az ünnepségük, mint magyar nyelven beszélő, magyarország nevet akaró megtisztult szenteknek.
Mondtam is a körzeti fogorvosnak pár éve, hogy nem tudok fütyülni már, persze, hiszen nincsen csontozata már a számnak, így nem lehet, a foghangok képzéséhez, melyhez a fütty is tartozik szükség van fogakra és csontozatra. A fütyülős barack eredetét a három füttyből nem tudom megfejteni.

6./ Hollókő, az uniós világörökség része, vagyis a miskolci Rákóczi téré, hiszen ide van téve az utcába az egykori történetem nekem a többmillió éves jungista aranysasként János részébe az Ószövetségnek sátán népeként magát tevő egykori hősként jöttnek, mint egyetlen tiszta hangnak, akivel találkoztam állítólag Hollókőn, amikor éppen bort szolgaltattak velem fel a csárdában a férfiak, mint latrok. Ekkor kiszaladtam a csárda mögé, ott láttam meg a zöld réten közelgő Meliont, aki olyan lágy hangon szólított meg, hogy hozzászaladtam, rá akartam borulni, hogy segítséget leltem. Ez egy pillanat alatti találkozás volt, az igazi 1995-ben történt az I-es Pszichiátrián, amikor Erős doktornő odajavasolt engem, ugyanis nem volt papírom a budapesti orvosi bizottságra, ahol azt kérdezték tőlem, kire számíthatok. Sági Ilona előzetesen mondta, hogy orvosi bizottságra csak kopott, ócska ruhában lehet menni, smink nélkül. Nem tehettem róla, hogy minden csonkításuk, gyalázásuk, szívtámadásuk közben és után holt állapotban is mutattam. Magyarországon nem számít betegségnek, más állapotnak a tömeghipnózis, legyőzés világ urai által, a széttaposás, csonkítás, gyalázás, bénítás, különösen, ha ezt az orvosok hajtják végre a börtön gyilkosokkal.
Nagyon félve és rettegve kísért át a doktornő dr. Melion aranysashoz, aki kimondta lágy hangon a nevemet. Úgy mondta ki, ahogyan még senki sem, nekem a szívemhez ért a hangja és egyből szerettem. Még soha nem hallottam addig tiszta hangot. A tiszta hang a szívből szól, isteni törvényt jelent. Ezért nem akartam leírni Melion doktor nevét, most már mindegy, mert rengetegen felvették a nevét a többmilllió éves aranysasnak. Melion doktor nem ismert meg, annyira el voltam deformálva, a hangom, mely tiszta hang volt szintén, nem jelentett semmit neki.

Kaskics a várral feketemágusi Ózdot jelentette valóban a szemérem ellenes bűntettjei közül, a valós történelmét nem írták le, csak azt, hogy hollók hordták a köveket. A hollók horror világ részét jelentik a Király utcai listánál, melyre 1995-ben tértek át Király Linda helyetti melleimnél fogva történő kínzásommal, saját sorsaként, népével folyamatosan 18 éven keresztül, ahogyan a médiájukban be is mutatták dicsekvésként állandóan kezükkel nyomogatták a szívemet, testemet Király Linda népeként, ezt tudták a Király pszichiáter népei 2004-ben is, utaltak is rá, senki semmit nem tett a halál szülött Király Linda ellen, melyik a Katalin nevem alapján áldozott a Rákóczi terével, egyre szépül a halál képviseleteként, mint Csepregi Éva.
Saját gyalázatát hajtotta végre és saját kézkínzását.
Nem hordtak köveket, a köveket Románia hordta össze, mégpedig azért, hogy a vár legyen a saját védelme még akkor, amikor Hunyad vára is a sajátja volt.
Kaskics ózdi feketemágus meggyalázta a falu asszonyait.

7./ Orbán Viktor helyetti Katalin kerékként történő végrehajtásakor ismétlésben már az Orbán keréknek Alexandriai Katalin kerékbetörésemet Istenek és népek megáldozásával hajtották végre, születésemkor egyből kezdődő Katalin református végtelen kerék, végül mókuskerék áldozásában a reformátusoknak, annak ellenére, hogy Lázár engem kerékbetört egyik alkalommal, így is rajzoltak meg engem a feketevonattal való találkozáskor egy fejként fenyő és angyal szárnyakkal, tehát Írisz film idejében történt, hogy elütöttek engem. Nekem a kerékbetörés óta nincsen testem, Istennői testet tört kerékbe Lázár, a törzsem magyar Szaszák genetikai örökség. Tehát nem tudtam fejjel védekezni, különösen, hogy minden részét becsinálták.
Orbán helyetti kerékbetörésemkor világörökség része lett a halál reformátusok kopjafa temetője az aranylelőhelyekről híres Telkibányán, ahol Alexandriai Katalin istápolya található. 2011-ben hatalmas erővel, ma is csodálkozom rajta, hogyan állandó gyalázás és kínzás között, mindig úgy indulva el, hogy az utolsó halálom előtt, elmentem Telkibányára. Éppen felszámolták a vonatokat, panaszkodtak az ott lakók, Uniós örökségből épültek a wellness központi helyek, óvódák, játszóparkok, hogy kinek, kiknek, nem tudni, ez olyan titok, mint a femaként épített megannyi futballpálya.
Végig jártam a környéket,ahol már megfordultam gyerekkoromban is, kevés volt rá a három nap. Elmentem Mátyás király kútjához is, ami éppen be volt fagyva. Mellette van Szép Ilonka sírja, meg egy jégbarlang. Csodálatos kirándulóhely, főző helyekkel. Oda jártunk hétvégente kirándulni esőben, mert általában, amikor én szabadságot vettem ki, Soós felhívása szerint - most ismétlik a nevét - mindig esett az eső. Később már zivatar kergetett, egyik alkalommal annyi rontást kaptam a megyei kórházban a cigányteleptől, hogy csak viharban sikerült valamennyit lemosnia rólam az egyik médiának. Tehát ilyen világörökségei vannak Hunniának, mindegyik az én áldozásomból, akár a Mexikói puszta, a szlovák Katalin puszta, minden Katalin könyvben megírt helyszíne az egykori keresztre feszítéseimnek, ami a Katalin neveket jelentette volna a Rákóczi téri és cigányok Katijait kivéve, mert ezeknek semmi közük nem lett volna hozzám.

Röviden ennyi a Hungaricumokról, ízes Hunnia skizopren tetteit taglaló szövegével a magyar nyelvnek, mely elmebetegséget jelent attól a pillanattól kezdve, amikor kezdtem megérteni, hogy Miskolc világkönyvtárát hajtják rajtam végre, 2001. óta, s írni kezdtem az interneten még a lányomék számítógépén. Mindaz, ami fel van sorolva, amit végrehajtottak, mindenki,aki a hülye szóval kezdi a szívre támadást, csak szavakkal gyilkolta az egykori embereket, megkísértve irigységgel, hŰtlenséggel, bármivel, már elmeosztály csapásnak számított. Ezek az életellenesek, amiket tetszenek látni a politikában és médiában kéjgyilkosok néven vannak itt berendezve, az nem egyszerű elmevigyor az arcukon játékaik, főzőcske műsoraik, végtelen tehetségkutató közben házépítésekkel, támogatásaival a saját csapásaiknak, betegségeiknek, hanem kéjgyilkos arc, amik világrészeket temettek el ugyanígy, lehet, hogy pár szív-törvényűt életben hagyva, végig nézették televízióban velük a tor-ünnepüket, saját családjuk, feleségeik, leányaik meggyalázását,megcsonkítását, mert így harcolnak ezek a borsodi felfoghatatlan szentté vált kurvák és börtön gyilkosok, melyek gyerekeikkel végtelen hosszabbítást rendeztek be születésem óta.

A focisták a Hunnia börtön egyik állandó játékát, a futballt jelentik, a Rákóczi tér juttatta hatalmas gazdagságra őket, mint a nemeseit, akár a Habsburgokat, tetszenek ismerni a történelmét az uralkodó családoknak, ezer éve mindig ismétlődnek mindig a miskolciak előttől már a sátán bibliai népe ellen az Isten hívő nemesek harca állandóan a szocialista Lenin népe ellen, akinek nem volt ötágú csillaga.

Ezek a világ-játékok, akár az oroszban végrehajtott internetre feltett időben játszott Admirális kártya, melynek vezére egy kötélen rángatott báb volt, akár a japán GO táblajáték, akár a kommunista sakk, melynek maradványai a magyar várak, akár a sakk-kártyájuk, amit rajtam könyörtelenül a főszereplőik helyett végrehajtottak Árvay orosz kommunizmusa részeként, akár a Domino, vagy bármelyik gyerekjáték, ami egykori népek játékait jelentették, mind berendezésre és eljátszásra került korával, történelmével együtt,majd átmentek horrorrá Stefan King Király utcai szereplőinél Miskolcon.


Egyetlen magyar népviselete Romániának - amit nem tudott Ménesi karámja narancs színben, együtt Heródes többezer éves zsidóival, hogy ez nem magyar népviselet, én nem vagyok G. Maczó Ágnes, ezt sem tudták 1982-63-ban, négy-ötéves koromban, csak azt, hogy rövid hajamnak kell lennie, vagyis előre hozták a sorsát az Ágneseknek a Pszichografológiájukhoz távol-keleti szörnyek társaként engem téve hipnózisba, kezdve a Kelet teljes egészét és az emberekbe lépő cigányság emberré nemesítését egyetlen nagy közös áldozással, amiért a Rákóczi tér az ötvenes évek közepétől behozta a cigányságot folyamatosan, ami érthetetlen, mert folyamatosan támadott engem akkor, amikor a népük párzott a saját cigány kíséretével, amikkel gyilkoltak - fehér puffos ujjú blúz, hozzá keményített alsó szoknya, rá pettyes felső szoknya, fekete kis mellény, fehér kötényke.

De Romániát is építettek, hiszen az újhelyi névtár Romániát jelenti a hét hegyi szimbólumtárával az Illéséknek, mint halálreformátusoknak. NIncsen magyar népviseleti hungaricum, csak babák maradtak felöltöztetve diafilmeken,meg kell keresni őket.

Nekem csak logikám volt, mint Földanyának, a homlokom közepén lévő szemigráffal, amellyel fogtam egykor a népek jeleit, kívánságokat, szomorúságot, mindent, ami érintette a fejeket.
Vénusz viszont szívember, szerelem Istennőt jelent, szívében benne van minden emberiességi törvény. Akinek a szíve egyetlen csúnya szóra, a hülyére összerándul, megvédi azokat, akiket hülyének szólítanak, aki kiáll mások mellett, amikor bántják őket, aki együtt érez azokkal, akiket nem szeret anya, mint szeretet képviselője és felkínálja magát anyaként, aki soha senkit nem bántott meg egyetlen arckifejezéssel magából indulva ki mindig, aki segített mindenkinek önmagától, mert ez örömöt jelentett neki, amit elnevezett szolgálatnak, ez Katalin, a kettőssége a T-betűnek. Az írások ellenkeznek a józan ésszel, amit logikának is mondanak, de nem az enyémek a tettek, nagyon nehéz ezekről írni,mert nem lehet elhinni, felfoghatatlan tettei ezek Hunniának, még borzasztóbb az, hogy így haltak meg az igazak és szépek az egész világegyetemben tor- ünnepe közben a vasnépnek a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat irányító tagjainak együtt a Rákóczi terével Miskolcnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszüntetésében, földönkívülieket, szimbólumtárával, szőnyegbombákkal, kerékbetörésemet, táncdalfesztivál, szépségversenyt, világegyetemben, gyomorkeserűben, újságpapírokkal, megszülettettek, felkiáltásomhoz, világfeszületem, futóversenyeket, arckifejezéssel, nyelvkisebbségi, lengyelországot, világkönyvtárát, végrehajtásakor, cserépsorozatom, folytatásképpen, képviseleteként, hungaricumokról, reformátusoknak, pulyaszeplősítő, környezetvédők, gyerekkoromban, végrehajtották, feszítéseimnek, jelecskéjükkel, cigányteleptől, világegyetemen, koldultatással, lerajzoltaktak, világörökségei, fosztóképzővel, miskolci Rákóczi, orosz Szovjetunió, magyarnak mondott, odament vendégeknek, egész világon, sajátjait kínálta, távol-keleti szörnyeknek, űrpusztítókkal együtt, gyűrűk urának, skizoprenek kíséretei, ablakon keresztül, szaguk elektromos, összes eleven, fogaimban alul, gennyes csapásokat, hatalmas szellemóriás, Magyar Hungaricumok, Hunnia Magyarország, Hungaricum Uniós, Pán-Európai Unió, Gábor Zsazsa, Magyar Hungaricumot, Nyírő Gyula, Kósa Fiúk, Kósa, Ünnepelték Magyarország, Japán Vénuszként, Kalocsai Miklós, Zsuzs Éva, Nagy Gábor, Garas Dezsőként, Szilágyi Sokféle, Zsóka Kacsa Penelopé, ZIZI Laborja, ZIZI Magazinban, Zoltán Erika Aranyhálós, Fehér Anna, Orbán Viktor, Liszt Ferenc, Orbán Viktornak, Farkas Flórián, Bercit Horváthnak, Hubertus Hu-ja, Bagoly Katalinnként, Bagoly Katalin Rákóczi, Cserép Imre, Cserépi Zsuzsa Tóth, Gyerekkoromban Hangya, Hacki Tamás, Babitcsy Andrea, Rózsi Demjén, Demjén Rózsi, I-es Pszichiátrián, Sági Ilona, Király Linda, Csepregi Éva, Alexandriai Katalin, Elmentem Mátyás, Szép Ilonka, Stefan King Király, Maczó Ágnes,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.22. 23:22 Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamást 90 napra felfüggesztették
01.22. 23:02 Műkorcsolya Eb - Tizedik a rövidprogramban a Scsetyinyina, Magyar páros
01.22. 22:42 Németh Krisztián nem marad az Egyesült Államokban
01.22. 22:23 Női kosárlabda EK - Tizennyolc pontos szekszárdi hátrány a nyolcaddöntőben
01.22. 22:23 Férfi kézilabda Eb - Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció
01.22. 22:23 Német kormánymegbízott: példamutató Magyarország kisebbségpolitikája
01.22. 22:22 Férfi Magyar Kupa - Elsőként a Pénzügyőr jutott döntőbe
01.22. 22:05 Vízilabda Eb - Négy között a horvátok
01.22. 21:41 Illegális bevándorlás - Bakondi: alagúton, létrán, vízen, leplombált kamion...
01.22. 21:32 Brexit - Lezárult a Brexit-megállapodás tárgyalása a brit parlamentben
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Szükséges  Könyvek, mondjátok el nekem  Rózsa csokor vázában  Tett és kérés  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Naplemente  "10 vitamin " A legfontosabb ...  Facebookon kaptam  Png nő  Png rózsa  Szeretet  Csillag esik, föld reng  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Rudnyánszky Gyula versei  Rózsa csokor vázában  Vízcseppes rózsa  Harmónia......  Ellenfél  Figyelő  Elképesztően bájos családi por...  Csokor vázában  Levendula csokor  Téli kép  Amikor még piciny voltál, olya...  Sárga rózsák  Kreatív virágos torta  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Hogy örömet szerezzek kínozómn...  Naplemente  Betty Boop  Szívdobbanás  Életünk zeneműve  Facebookon kaptam  Téli kép  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretet  Ünnepelek én is  Facebookon kaptam  Vajon tényleg a férfiak csak a...  Szent Margit búcsú Veszprémben...  Png rózsa  Ünnepelek én is  Gazdag hatalmasok  Minden nap annyit jelent  Nők szemüvegben  Isten a mi erősségünk  Örök törvény  Útravaló – 2020. január ...  Kutyus sálban  Png nő  Szívküldi  Jó éjszakát  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Facebookon kaptam Krisztina...  Csillag esik, föld reng  Facebookon kaptam  Hogy örömet szerezzek kínozómn...  Fehér rózsák  Remény és hit  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Mai cuki  Ismételgesd...  Remény és hit  A döntéseid, a reményeidet tük...  Fázós cica  Szeretet  Facebookon kaptam  Engedd , hogy önmagam legyek ....  Facebookon kaptam  Önvádolás  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Test  Halló Január!  Köszönöm  Facebookon kaptam  Png rózsa  Mai harmónia kártyám  Mai harmónia kártyám  Nők napraforgó csokorral  Naplemente  Facebookon kaptam  Szèp estét kedves látogat...  Fo-gyó-kú-ra  A szemet szemért elv csak oda ...  Szalagos fánk recept  Halló Január!  Facebookon kaptam  Így gyógyítottak a régiek orvo...  Levendula csokor  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Sárga rózsák  Grazban a műkorcsolya férfi r...  Így gyógyítottak a régiek orvo... 
Bejegyzés Címkék
miskolci Rákóczi, orosz Szovjetunió, magyarnak mondott, odament vendégeknek, egész világon, sajátjait kínálta, távol-keleti szörnyeknek, űrpusztítókkal együtt, gyűrűk urának, skizoprenek kíséretei, ablakon keresztül, szaguk elektromos, összes eleven, fogaimban alul, gennyes csapásokat, hatalmas szellemóriás, népszerű tévé, médiának mondta, szomszédok földönkívüli, disszidáns skizopren, japán örökségének, német Uniós, trianoni gazdag, végén darabokra, egykori ügyes, világ-könyvtár tulajdonosai, szívét nagymamának, szocialista emberek, gyerekkori dia-vetítésből, világ-könyvtár állandó, bibliai sátán, újhelyi pszichiáter, vasfüggönyös táncdalfesztivál, matyó népe, kövesdi kisasszony, egész hagyományukat, egész világgal, médiájuk cigányként, földöntúli hatalmat, piros kígyójának, utolsó magyar, nagyobbik lányom, születési külseje, kommunista színek, végtelen Donald, klubtévét megnézni, eredeti népviseletes, újhelyi Kalocsai, egész világegyetemen, megtorolása saját, sárospataki református, miskolci börtönnek, veresegyházi ZIZI, egri ZIZI, világnak folytatásképpen, eredeti főnixes, rózsa egyedül, földönkívülieket hívtam, miskolci csemete, szenes cigányok, mondatát Gyurcsánynak, három gyerekes, jövő lányai, keresztes pálinka, hetvenes éveknek, vadász ment, gyomrát lőtte, szentély gyalázókat, őzeknek régen, farkas szereplő, bolt tulajdonos, egyik garázsboltban, farkas tartott, farkas beavatást, börtön bibliai, lengyel kacsa, elején Bagoly, másik világból, sorsát hajtotta, egykori zsidóknak, országból svédekhez, cserépkor ismétlése, cserépnél jártak, legyeknek hangyás, cserép eltűnt, család egyik, világ történelmében, általuk gyenge, egész világot, káldeusokat Babilont, börtön Hunniától, karcsai zsidó, világban testnevelés, abban lakók, többi országban, szárnyas betétek, megyei kórházban, első skizopren, finom szárnyas, pulyaszeplősítő bányász, nyolcvanas években, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 93
  • e Hét: 4183
  • e Hónap: 16692
  • e Év: 16692
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.