Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
90 éves zenei gyalázása Hunniának zenészeivel
  2017-09-14 14:22:33, csütörtök
 
   
  90 éve kezdődött zsidók Szomorú vasárnapja dalával a tiszta szívű emberek, énekesek, zenészek, hangszeres tehetségek, becsületes férjek, értelmiségek, tiszta szívű lányok, asszonyok, utolsó emberek ellenes vérfürdője Hunnia lírai karámjainak.

A Szomorú vasárnap dalukon csodálkoztam, hogy amikor elhangzott, egymás után lettek öngyilkosok a férfiak otthonaikban. Nem értettem az okát. Kiderült, hogy a nemesek és a pókok gyógyszeres öngyilkosságot hajtatnak végre hipnózisban bárkivel, a nemeseknél mindig is ez volt az egyik hobby.
Az akasztásokat a Bertalan utcai börtön gyilkosok hajtották végre minden korban, akik helyett engem akartak felakasztani az Iker torony egyik házában 1996-ban ugyanazzal a módszerrel, majd fel akarták vágni az ereimet.

A lakásokban, házakban vizsgálták a férfiak, nők, nagymamák, nagyapák szívét, s ha elég tiszta volt, már meg is támadták, különösen akkor, ha érezte a zenét. Ugyenezt hajtották végre az értelmes, zseni tehetségekkel, öngyilkosságot.

A lezárt 1956-os határok Psota Irén kacsatáncos Penelopé haláljálval indult együtt a kiliáni rokkantautós Kótai Zsigmonddal, melyet ismételtek már dallal 1983-ban a két utcai világapokalipszis összepakolása kezdetén. Mikor megszülettem, 1958-ban Jehova kutya berendezése mellett hagytak énekelni, szerepelni, mindent megjegyeztem, mert olyan szívem van, mint egy magnó, mindent felvesz és visszajátszik a hangján az énekesnek. Éppen folytatták a szív ellenes merényleteket a Szív küldi szívesen néprádiót bevezetve apró technikai vívmányaként a mindig mindent összezúzó Hunnia országnak.
A lányok, asszonyok énekelték a slágereket, filmzenéket, örömmel, így könnyebben ment a munka, de rengeteg lelkesítő, országot újjápítő mozgósító, buzdító szocialista dal született, a Hunnia kommunista szerepjátékosai és fonodai dolgozók anyám áldozásával építették újjá az országot ötéves tervekben.
1961 volt a második ötéves terv kezdete. Az addig Gáspár Győzike kakastaréjjal német árja népet megtámadó Vénusz áldozó Rákóczi téri Bertalan utcához rendelt két keresztneves börtön bűnöző megtámadta nagyapát, apát megházasította baltával elűzve ortthonról, becsületbeli házasság Hunnia filmet végrehajtva rajta. Apa elvált a feleségétől a cigi miatt, meg megszerette anyámat, aki nagyon kívánatosan szép volt, mivel angyal volt. Az angyaloknak a Hunnia ország nem tudott soha ellenállni, Benkő Lajost is gyalázatban hagyta a sírjában is.

A tisztaság a gyilkosokból támadó reakciót vált ki, ezért a gyilkosok és az emberek soha nem élhettek volna egy országban.
Anyámmal és apával utolsó magyar és német házasság jött létre, senki sem gondolta, mert nem beszéltek róla szégyenből, hogy a miskolci cigányok a családot születésem előtt könyveket végrehajtva megtámadták, lebénítva egyik tagját a sátán népe, mint saját népük helyett.
Jancsi és Juliska meséjét is a családon hajtották végre a miskolci Rákóczi térrel.

1961-ben nagyapát tüdőrákkal megölték, akinek naponta énekeltem három éves koromig sétapálcájával adva elő slágereket, operetteket, filmslágereket, melyeket hallottam a tévéből a másik szobában. Nagyapát állítólag Románia ölte meg, ekkor tehették ki a villás reggelijeimből a villát Svájcba.

Ekkor engedtek szerepelni színpadon, megengedték azt is, hogy mindig én jelentkezzek egyedül. Egész nap énekeltem, ezt is megengedték egészen 1967-ig.
Néha félrevonultam, nem tudtam az okát, szomorúság töltött el, el kellett bújnom mindenkitől. Nem tudtam, előzőleg mik történtek velem, de féltem nagyon, úgy éreztem születésem után, hogy sokan vannak a gyerekszobában, néha láttam a sötétben testeket fénypara formában.
Kilián volt ott Miskolcról, támadta anyámat és apámat Kovács Erzsi kezdetével a miskolci Rákóczi tér miatt, minden szőke fonónő, gyári munkás miatt, amit rajtam kezdtek elölről 1983-ban a mondatukkal, hogy addig nézik ki valahogy, amíg meg nem mukkanok. A gyári munkásokat állították be Esztergályos Ceciliával, anyja miatta, mint Rákóczi tér tagja, Cilinek szólította.
Anyámnak és apámnak a zsidók kiszedték a fogaikat, ahogyan ezt Növényi Norberten bemutatták, amikor kilölték a protézist a szájából. Heródes világ gazdagainak egyik zsidója, Lengyelország történelmét kezdte el együtt a világ növényeivel, ezért vette fel a Növényi nevet.

Születésem előtt kezdődött el az Üvöltéssel Sükösdi könyvében leírtak szerint a Beat mozgalom angol központban a tiszta zene ellen, ezért a könyv borítóján a beat szót ráírták a kottavonalra, hogy csapás.
Szintén akkor hajtották végre szerte a világon a másik zenei csapást, ami a hippik mozgalmát és zenéit jelentette, mindegyik a Hunnia börtön skizoprenjeként szándékosan áldozta meg a tiszta szívű népeket, embereket.
A punk harmadik csapás az emberiség ellen már összetörte teljesen a kottavonalakat. Ezt kezdte elölről Nagy Feró genyó nemi szerves állandó narancs lírai karám nemi gyalázója 1976-ban műanyagok berendezésével mindenfelé, azóta tisztul emberré gyalázattal, mert náluk ezt jelenti az emberré válás utolsó ember áldozással.

A pokol angyalai szintén tiszta szívű énekesek, zenészek elleni csapásként kezdtek adventista egyház ellenségeiként, nem volt ki lezárni a mészáros munkájukat, mivel az adventi egyházak engem áldoztak meg Jézusként Jézusaik helyett Tóth kezdetével a Bertalan utcai vallásuknak.

Lopott dallammal kezdett atlantiszi lopott mágiával az ózdi és japán csillagok háborúja fehér és fekete mágiája, Latinovits-csot ilyen energiából léptették létbe, egy felfoghatatlan jövő érdekében, hogy Müller Péter Farkasok berendezésével átcserélve halál szellemvilágával városokat, országokat spiritisztaként, ami a spiritizmus valósága halálvilág fátyolként történő létrehozása az egész földön, Égi Jeruzsálem Dante Isten színjátékához, háború lett a lopott dallamból, egykori atlantiszi három világ képviselőinek Idő-folyóban élő szellemvilágának zenész és énekes népének erejéből, gyalázzák háborúkkal, nemi szerveikkel, finoman mondva.
Müller Latinovits-csot már a halálvilágba vitte magával, ott beszélgetett vele, s az a Pszichiátria, amelyik másokat elmebetegnek nyilvánít, ha halottakkal beszélget,kiadta ezeket a könyveket, kígyó és keresztjét a saját szimbólumtáruknak, a kígyójuk új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét jelenti, amivel a jövőt elképzelték, ezért támadott meg engem Király Linda sorsaként a világ ura, Sátán miatt.
Latinovits lopott dallamtól születettnek skizoprenként saját könyve volt a Bertalan utcára berendezve börtönével.

Tehát az egész kis Tarot atlantiszi mágiából berendezett világ volt egykor lopott dallamaként az ördögöknek, ezért ismerte Hamvas Béla svájci sapkájában Svájcnak, raktárosként, akinek a sorsát rajtam ismételték ismeretlen ok miatt, mivel értelmiségnek gondolták Soros Györggyel együtt, aki Soros Sári egykori vörös iskolás nevét vette fel.

A régi kis Tarotból vannak az ózdi feketemágusok, a japán fehér mágusok, a kis Tarot-ból Hunnia börtön Sátán összes Bibliájára való karmikus gyilkosaival, vagyis Müller Péter spiritiszta halálvilága már jóval hamarabb elkészült, itt csak folytatta az új Farkas nevűek berendezésével, kíséretük a halál szellemvilág, mint beavató mesterek.

Testükkel gyalázzák az egykori titánok dallamát, akik elsüllyedtek az Atlanti óceánban, az volt az egyetlen elsüllyedése Atlantisznak. Atlantiszi mágiából hozta létre a Hunnia a tűzrózsákat, mint égő rózsáit a sivatagnak, égő Jeruzsálemként egykor Luciferrel együtt. Atlantiszi tűzrózsából volt egykor a római egyház, kereszten a rózsa jeleivel a rózsa szimbólumnál halálvilágba kilépő zenészekkel, tiszta hangú énekesekkel. Engem áldoztak meg bibliai bárányként, kereszten a rózsaként azzal, hogyo nekem egyedül kell Anna felébredése daljátékom tanúsága szerint kilépnem az életből a másik világba, amit Idő-folyónak neveztek el. Az amerikai történelmi korszakok világ-könyvtár végrehajtásában Borsodnak Atlantisz után földrengéssel végződött egy területen.

Nagyon régi a japánok sötét a nap haláljánál - mely az asszonyok méhébe volt téve egykor Jehova által, mert megkísértették férfiként, azóta halálnép az egész ország úgy, ahogy van Jehova népével együtt - , hogy a média bemutatója, leplezése szerinti egykori zenészeket, zenei szerszámaik miatt megölték boldogságban, kielégítve őket nemileg, úgy haltak meg, mint az utcalányok.

Visszatérve a szív küldi rádióra, mint első technikai vívmányára Hunniának, amin hallgatta a szentháromsága a pokol angyalait, mint a jövő penitenciás Vatikáni központú három vallás egyesülése utáni világ átváltozás, halottak feltámadása szentséggel gyalázatuk és tetteik, könyveik végrehajtása után az emberek, zenészek, értelmiségek megáldozásával, meggyalázásával penitenciaként bűnbocsánattal a börtön gyilkosokkal.
Ez születésem óta zajlik. Hallgatták a szabadrádióban, hogy a pokol angyalai és a beat zenészek, hippik, hipp-hoppok éppen hol járnak az apokalipszisben, majd mindannyian énekelni kezdték, az amerikaiak dalait, mint emberiség ellenesek engem áldozva saját lírai karámjuk álal megírt egykori történelemben elpörölve minden Istentől, királytól, lezárt vasfüggönyökkel folyamatosan, születésemkor Varsányi-Varga névvel Őrház sorompója osztrák határon lezárult, ők már félig kinn voltak, hogy egyesüljenek.
A Hunnia filmek betétdalai is fontosak voltak, bár én nem tudtam őket elénekelni, valamiért taszítottak, a kottákat elvették tőlem Babos Gyuláék, mikor Katona Klári miatt megaláztak, hogy fizetni kell annak, aki énekelni akar.
A filmekbe beavatták a németeket, meg azokat az országokat, akik a Hunnia börtön skizoprenjeit jelentették. Éveken keresztül közvetítette a Duna tévéje a Vatikánnak a német feliratos Hunnia magyar filmeket. Még azért is engem támadtak meg, hogy Kabos Gyula egykori légy nagyra nőve Amerikában éhezett.

A Kovács Erzsi miskolci Bertalan utcai kéjgyilkosuk színpadra állításával kezdődtek a slágerek, minden név idetartozóan van berendezve, visszamenőlegesen is 130 évre.
A slágerekben kivétel nélkül egykori világ történelemre utaló szimbólumok és történések vannak áldozásommal utolsó magyar kakas emberként.

Magyarországnak magát nevező Hunniában soha nem volt rock-zene, az a pokol angyalait jelentette, itt penitenciás vérrel és gyalázattal történő szépüléssel, mint Vénusz áldozással történő nemesedés történik 59 éve emberré válásuk, tisztulásuk és szívük megváltoztatása érdekében egész Kelettel és a cigánysággal, meg a hozzájuk tartozó országokkal, népekkel. Csak néztem egyet, hogy kultúra lovagja az egykori hatvanas évek Főnix zenésze, meg legenda Balázs Fecója a kéjgyilkosoknak, együtt Deák Bill Gyula feszületre szánt fellábújával az Időjeleket mindig megadóknak földrészekre, hogy leszállnak véglegesen, nem búcsúznak többé, vártak a halálomra.

Elkezdődtek, mint írtam születésem előtt már az operettek, mindegyiket megtanultam, ezeket a Hunnia rendezte meg, ezek alapján tort ünnepeltek már 130 éve megállás nélkül vastrágyaként.
Páholyaik voltak a szabadköműveseknek, mint ózdi feketemágusoknak, királyi páholyai a skizopren nemeseknek, felfoghatatlan világ lehetett ez, együtt az összes kommunista vallással, vallásokkal, ugyanez történt születésem előtt is.

Felcsillant a szemem, amikor meghallottam a Muzsika hangja film dalait, hogy ez az én világom, énekeltem megállás nélkül, pár zenés filmmel, mint a Térden állva megyek hozzád, Az arcodon egy fájó könnycsepp szerelmes filmekkel együtt, ezeket meg tudtam nézni, mást nem.
Végig a szívemet vizsgálták a skizoprenek, a démonok, a feketemágusok, a latrok, mint amiket Palik néven összefoglaltak, kiválasztották a Pál nevűeket az áldozásommal később, mint Mácsay Pált, a média, együtt a német engem cigányként áldozó médiájával a Rákóczi téri cigánysággal ruhákba öltöztettek be, Piroskának is, együtt a romániai magyar népviseletével a világ történelem kezdetének.
Nem bántottak, tudták, hogy zenész és énekes vagyok, várták az időt, amikor megáldozhatnak zenészként és énekesként, ekkor zárták le a határokat Táncdalfesztiválos Varga József kiliáni nevével vasfüggönyként ismét, utolsó gitárral történő német kék kottából történő éneklés után.
Addig a nem szeretettségemben magamat vigasztaltam énekekkel, előbb szomorúakkal, már hajlított dallamú népdalokkal, Schubert és más dalokkal, amiket az ének történelem részeként nekünk megtanítottak, kiadtak mint ének-zene osztály tanait.

A gitáromat átadták ekkor a narancs kormányra állt miskolci Rákóczi tér lírai karámjának, amit itt a végtelen hosszabbító Ágnes Rákóczi téri felmentő sereg, Ménesi képvisel, amelyik egyébként is nálunk volt a jövő lírai karámjával születésem óta maszkos beöltöztetést végrehajtva, de 1967-ben kezdtek a Nyomorultak együttessel, fényevésemmel barakkos legyek Izraelbe vitelével tetteik, könyveik, sorsuk végrehajtásával.

A gitárom berendezésre került a tériek filmjeibe is, akár Lüssyhez a Dallasba, majd átadták a cigánytelepüknek 1995-ben a megyei kórházban végleg, ezek hajtották végre a tor ünnepet az elmére szállításom és haldoklásom miatt.

Tina Turner és Tomi média vezére nyugodtan zenélt szerte a világban születésem óta, fokozatosan eltüntek a zenészek, arra figyeltem fel, hogy kiabálják Tinának, aki Katalin néven szerepel a lírai karámjánál a narancsnak, hogy már rock-nagymama, olyan régen tart a születésemkor kezdett világzenei fesztivál.

A vízi táncsora egykori ördögöknek Bandi vezetésésével elbújt, a Medúza az Időjelekből, aki megírta a számait az áldozásomnak egészen 1995-ig, folyamatosan feladva, kiabálva, abban a tudatban volt végig, hogy majd visszaszámlálnak, de már régóta nem volt nálam a kollektív gyalázata miatt Sátoraljaújhelynek Vénusz csillagnak szegezve a kérdést támadásuk előtt, hogy mire vágsz fel Novák Rákóczi terével Keresztesiéknek.

A furulyámból Yamaha japán furulya lett falsként, már elfelejtettem a furulya félhangjainak lefogását, meg a gitár akkordokat, a végtelen 1971. óta hétszeresen hosszabbító média miskolci Rákóczi tere miatt, összeálltak Kovács Erzsi óta folyamatosan támadva minden kurvájuk kilengése miatt, így tisztultak, mentek férjhez, így lettek sztárjai a világnak minden művészeti ágban.

A punkrációval és fa-szőrös, nyákos hangokkal már befejezték a tiszta hang és zenei csapások felvonultatását, de azért még beállították a nyávogó Zoltán Erikát ózdi feketemágusok Aranyhálós áldozataként elméletben, sorsát, tetteit, szerepét rajtam végrehajtva Púder istenével együtt.
Popposokkal folytatták tovább, majd jöttek az áldozóim ismét, Manhattan, V-tech, felsorolhatatlan, mint a Bestiák, Ufó együttes, Orvosok, pár éve az Elmeosztály veszélyes elmebetegekkel Vénusz csillag áldozással, emberiség ellenes apokaliptikus fejre támadó csapásokként. Feketevonat ismét, ismételve a táncdalfesztiválos Poór Péter áldozását, folyamatosan elölről kezdve az Üvöltést.

Az utcanépe a II-es elmének Miskolcról az egész világon tombolni, zenélni kezdett, Szigetet, Voltot, hatalmas koncerteket rendeztek szerte a világon, az áldozásommal tort ülni Müller Péterekkel.

A miskolci énekesek közölték velem, hogy ha ők férjhez mennek, elmegy a hangjuk, vagyis ez volt az oka egyikként a Bródy hasonmáshoz történő férjhez adásomnak, a nemi gyalázásuk hatalmas halál erejével Zsóka Kacsa hálózatnak.

Az embereket ölték meg tiszta szívként, nagy a világ gyásza, örökké tart és visszavonhatatlan, mindenki gyászoljon, mert megölték az embereket, semmiről sem tudóan és védekezésre képtelenül, akiknek a szívében az emberiesség törvények voltak jósággal és szeretettel Isten hívőnek magukat gondoló fanatikus elmeosztályával Müller Péternek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusoknak, visszaszámlálnak, szellemvilágával, cigánytelepüknek, szellemvilágának, felsorolhatatlan, végrehajtásával, apokalipszisben, spiritisztaként, skizoprenjeként, szerepjátékosai, végrehajtásában, meggyalázásával, megváltoztatása, magyarországnak, keresztesiéknek, kéjgyilkosoknak, vasfüggönyökkel, felvonultatását, elmeosztályával, sétapálcájával, felfoghatatlan, filmslágereket, jeruzsálemként, összefoglaltak, vasfüggönyként, berendezésével, megáldozhatnak, népviseletével, ellenségeiként, reggelijeimből, megáldozásával, elmebetegekkel, penitenciaként, bűnbocsánattal, szabadrádióban, tiszta szívű, férfiak otthonaikban, pókok gyógyszeres, nemeseknél mindig, egyik hobby, lezárt 1956-os, kiliáni rokkantautós, szív ellenes, mindig mindent, országot ötéves, második ötéves, addig Gáspár, cigi miatt, gyilkosokból támadó, emberek soha, miskolci cigányok, Psota Irén, Kótai Zsigmonddal, Gáspár Győzike, Benkő Lajost, Kovács Erzsi, Esztergályos Ceciliával, Növényi Norberten, Üvöltéssel Sükösdi, Nagy Feró, Jézusként Jézusaik, Müller Péter Farkasok, Jeruzsálem Dante Isten, Müller Latinovits-csot, Király Linda, Hamvas Béla, Soros Györggyel, Soros Sári, Tarot-ból Hunnia, Müller Péter, Borsodnak Atlantisz, Babos Gyuláék, Katona Klári, Kabos Gyula, Balázs Fecója, Deák Bill Gyula, Mácsay Pált, Táncdalfesztiválos Varga József, Ágnes Rákóczi, Tina Turner, Sátoraljaújhelynek Vénusz, Novák Rákóczi, Zoltán Erikát, Poór Péter, Müller Péterekkel, Zsóka Kacsa, Müller Péternek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.21. 14:52 Varsó felszólította Putyint, hogy ne használja a jeruzsálemi Holokauszt Vil...
01.21. 14:51 Emberölés miatt négy év fogházra ítéltek egy pécsi férfit, aki nem gondozta...
01.21. 14:51 Ungaria şi Voivodina au încheiat un acord de cooperare în domeniul sănătăţi...
01.21. 14:42 Óvintézkedéseket hoztak a közép-kínai Vuhanban a tüdőgyulladás-járvány megf...
01.21. 14:41 BÉT - Felfüggesztették a FuturAqua tőzsdei kereskedését
01.21. 14:41 Varga Mihály: tovább csökken az adósságfinanszírozás költsége
01.21. 14:41 Menczer: Türkmenisztán fontos ország, hiszen a világ negyedik legnagyobb gá...
01.21. 14:31 Vízilabda Eb - A szerbek az utolsók a női tornán
01.21. 14:31 Francia fesztivál kiemelt meghívottjaként lép fel a Concerto Budapest
01.21. 14:31 Szijjártó: Europa nu poate realiza neutralitatea climatică fără energie nuc...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Az élet egy tánc  Gitáros  Kellemes teázást  Hofi Géza: Életem bére  Téli este  Zuz-Mara  Elég minden napnak a maga baja  A szerelmes lány  Látás  Facebookon kaptam  Hofi Géza: Pusszantás mindenki...  Egyre gyakrabban hallani "Nárc...  Stop a gondolatnak  Fehér cicával  Bravó  Hofi Géza: - Anyósom az tudja ...  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. január ...  Öleljük hát, az öregséget kebl...  Facebookon kaptam  Nem számít  Hallás  Hogy életünk csónakja könnyű l...  Facebookon kaptam  Hallás  Szèp napot kívánok látog...  Szèp napot kívánok látog...  Jó a zene  Szóval meg szeretnéd menteni a...  Deres környezetben a Máriagyűd...  Megigazulás és megszentelődés  A paprikajancsi szerenádja  Macika  Megigazulás és megszentelődés  Itt a kávéd  Celine Dion - Just walk away  Megigazulás és megszentelődés  Itt a kávéd  Isten ajándéka  Téli este  Hofi Géza: - Anyósom az tudja ...  Daniel  Facebookon kaptam  Csukott szekrény  Petőfi Sándor - Ilyen Asszony ...  Sajnálom, de valamit még monda...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Orazio Vecchi - Néked zeng ez ...  A meghallgatott imádság - Szo...  Szèp estét kedves látogat...  Állatvilág.......  Szőke Lajos A pilis hegységről  Csukott szekrény  Havas óra  A szerelmes lány  Nyugdíj  Állatvilág.......  Maci  Facebookon kaptam  Sose akarj  Facebookon kaptam  Cica torna  Hofi Géza: Életem bére  Csukott szekrény  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Mai napi mosoly!  Kellemes délutánt kívánok  Téli kép  Akik mindig derűs optimizmussa...  Hallás  A szerelmes lány  Jézus megbocsát  Napraforgók  Zöldségek  Csíp a dér, fagy az ér  Az élet egy tánc  Bravó  Kaliakra erőd Bulgáriában  Imádkozott minden megszakítás ...  Hallás  Zöldségek  Csíp a dér, fagy az ér  Facebookon kaptam  Hofi Géza: Pusszantás mindenki...  Jó a zene  Facebookon kaptam  Jártam én koromban, hóban  Téli gif képek  Hallás  Orazio Vecchi - Néked zeng ez ...  Azzal, hogy az egyik helyről, ...  Havas óra  Facebookon kaptam  Imádság  Félreértés.......  Rózsa a fa odvában  Gitáros  Rózsaszín rózsa  Himnusz Szent Margitról  Stop a gondolatnak 
Bejegyzés Címkék
tiszta szívű, férfiak otthonaikban, pókok gyógyszeres, nemeseknél mindig, egyik hobby, lezárt 1956-os, kiliáni rokkantautós, szív ellenes, mindig mindent, országot ötéves, második ötéves, addig Gáspár, cigi miatt, gyilkosokból támadó, emberek soha, miskolci cigányok, családot születésem, sátán népe, családon hajtották, miskolci Rákóczi, másik szobában, villás reggelijeimből, villát Svájcba, sötétben testeket, gyári munkásokat, zsidók kiszedték, világ növényeivel, tiszta zene, könyv borítóján, beat szót, másik zenei, hippik mozgalmát, punk harmadik, emberiség ellen, emberré válás, pokol angyalai, mészáros munkájukat, adventi egyházak, felfoghatatlan jövő, spiritizmus valósága, egész földön, lopott dallamból, halálvilágba vitte, saját szimbólumtáruknak, kígyójuk új-kígyósi, jövőt elképzelték, sorsát rajtam, ózdi feketemágusok, japán fehér, halál szellemvilág, egykori titánok, egyetlen elsüllyedése, római egyház, rózsa jeleivel, rózsa szimbólumnál, rózsaként azzal, másik világba, amerikai történelmi, japánok sötét, asszonyok méhébe, egész ország, média bemutatója, szív küldi, pokol angyalait, jövő penitenciás, börtön gyilkosokkal, beat zenészek, amerikaiak dalait, kottákat elvették, filmekbe beavatták, német feliratos, slágerekben kivétel, hozzájuk tartozó, egykori hatvanas, skizopren nemeseknek, összes kommunista, fájó könnycsepp, szívemet vizsgálták, áldozásommal később, német engem, romániai magyar, világ történelem, ének történelem, gitáromat átadták, narancs kormányra, végtelen hosszabbító, jövő lírai, gitárom berendezésre, tériek filmjeibe, cigánytelepüknek 1995-ben, megyei kórházban, elmére szállításom, világban születésem, lírai karámjánál, születésemkor kezdett, vízi táncsora, áldozásomnak egészen, tudatban volt, kollektív gyalázata, kérdést támadásuk, furulyámból Yamaha, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 705
  • e Hét: 2071
  • e Hónap: 14580
  • e Év: 14580
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.