Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
90 éves zenei gyalázása Hunniának zenészeivel
  2017-09-14 14:22:33, csütörtök
 
   
  90 éve kezdődött zsidók Szomorú vasárnapja dalával a tiszta szívű emberek, énekesek, zenészek, hangszeres tehetségek, becsületes férjek, értelmiségek, tiszta szívű lányok, asszonyok, utolsó emberek ellenes vérfürdője Hunnia lírai karámjainak.

A Szomorú vasárnap dalukon csodálkoztam, hogy amikor elhangzott, egymás után lettek öngyilkosok a férfiak otthonaikban. Nem értettem az okát. Kiderült, hogy a nemesek és a pókok gyógyszeres öngyilkosságot hajtatnak végre hipnózisban bárkivel, a nemeseknél mindig is ez volt az egyik hobby.
Az akasztásokat a Bertalan utcai börtön gyilkosok hajtották végre minden korban, akik helyett engem akartak felakasztani az Iker torony egyik házában 1996-ban ugyanazzal a módszerrel, majd fel akarták vágni az ereimet.

A lakásokban, házakban vizsgálták a férfiak, nők, nagymamák, nagyapák szívét, s ha elég tiszta volt, már meg is támadták, különösen akkor, ha érezte a zenét. Ugyenezt hajtották végre az értelmes, zseni tehetségekkel, öngyilkosságot.

A lezárt 1956-os határok Psota Irén kacsatáncos Penelopé haláljálval indult együtt a kiliáni rokkantautós Kótai Zsigmonddal, melyet ismételtek már dallal 1983-ban a két utcai világapokalipszis összepakolása kezdetén. Mikor megszülettem, 1958-ban Jehova kutya berendezése mellett hagytak énekelni, szerepelni, mindent megjegyeztem, mert olyan szívem van, mint egy magnó, mindent felvesz és visszajátszik a hangján az énekesnek. Éppen folytatták a szív ellenes merényleteket a Szív küldi szívesen néprádiót bevezetve apró technikai vívmányaként a mindig mindent összezúzó Hunnia országnak.
A lányok, asszonyok énekelték a slágereket, filmzenéket, örömmel, így könnyebben ment a munka, de rengeteg lelkesítő, országot újjápítő mozgósító, buzdító szocialista dal született, a Hunnia kommunista szerepjátékosai és fonodai dolgozók anyám áldozásával építették újjá az országot ötéves tervekben.
1961 volt a második ötéves terv kezdete. Az addig Gáspár Győzike kakastaréjjal német árja népet megtámadó Vénusz áldozó Rákóczi téri Bertalan utcához rendelt két keresztneves börtön bűnöző megtámadta nagyapát, apát megházasította baltával elűzve ortthonról, becsületbeli házasság Hunnia filmet végrehajtva rajta. Apa elvált a feleségétől a cigi miatt, meg megszerette anyámat, aki nagyon kívánatosan szép volt, mivel angyal volt. Az angyaloknak a Hunnia ország nem tudott soha ellenállni, Benkő Lajost is gyalázatban hagyta a sírjában is.

A tisztaság a gyilkosokból támadó reakciót vált ki, ezért a gyilkosok és az emberek soha nem élhettek volna egy országban.
Anyámmal és apával utolsó magyar és német házasság jött létre, senki sem gondolta, mert nem beszéltek róla szégyenből, hogy a miskolci cigányok a családot születésem előtt könyveket végrehajtva megtámadták, lebénítva egyik tagját a sátán népe, mint saját népük helyett.
Jancsi és Juliska meséjét is a családon hajtották végre a miskolci Rákóczi térrel.

1961-ben nagyapát tüdőrákkal megölték, akinek naponta énekeltem három éves koromig sétapálcájával adva elő slágereket, operetteket, filmslágereket, melyeket hallottam a tévéből a másik szobában. Nagyapát állítólag Románia ölte meg, ekkor tehették ki a villás reggelijeimből a villát Svájcba.

Ekkor engedtek szerepelni színpadon, megengedték azt is, hogy mindig én jelentkezzek egyedül. Egész nap énekeltem, ezt is megengedték egészen 1967-ig.
Néha félrevonultam, nem tudtam az okát, szomorúság töltött el, el kellett bújnom mindenkitől. Nem tudtam, előzőleg mik történtek velem, de féltem nagyon, úgy éreztem születésem után, hogy sokan vannak a gyerekszobában, néha láttam a sötétben testeket fénypara formában.
Kilián volt ott Miskolcról, támadta anyámat és apámat Kovács Erzsi kezdetével a miskolci Rákóczi tér miatt, minden szőke fonónő, gyári munkás miatt, amit rajtam kezdtek elölről 1983-ban a mondatukkal, hogy addig nézik ki valahogy, amíg meg nem mukkanok. A gyári munkásokat állították be Esztergályos Ceciliával, anyja miatta, mint Rákóczi tér tagja, Cilinek szólította.
Anyámnak és apámnak a zsidók kiszedték a fogaikat, ahogyan ezt Növényi Norberten bemutatták, amikor kilölték a protézist a szájából. Heródes világ gazdagainak egyik zsidója, Lengyelország történelmét kezdte el együtt a világ növényeivel, ezért vette fel a Növényi nevet.

Születésem előtt kezdődött el az Üvöltéssel Sükösdi könyvében leírtak szerint a Beat mozgalom angol központban a tiszta zene ellen, ezért a könyv borítóján a beat szót ráírták a kottavonalra, hogy csapás.
Szintén akkor hajtották végre szerte a világon a másik zenei csapást, ami a hippik mozgalmát és zenéit jelentette, mindegyik a Hunnia börtön skizoprenjeként szándékosan áldozta meg a tiszta szívű népeket, embereket.
A punk harmadik csapás az emberiség ellen már összetörte teljesen a kottavonalakat. Ezt kezdte elölről Nagy Feró genyó nemi szerves állandó narancs lírai karám nemi gyalázója 1976-ban műanyagok berendezésével mindenfelé, azóta tisztul emberré gyalázattal, mert náluk ezt jelenti az emberré válás utolsó ember áldozással.

A pokol angyalai szintén tiszta szívű énekesek, zenészek elleni csapásként kezdtek adventista egyház ellenségeiként, nem volt ki lezárni a mészáros munkájukat, mivel az adventi egyházak engem áldoztak meg Jézusként Jézusaik helyett Tóth kezdetével a Bertalan utcai vallásuknak.

Lopott dallammal kezdett atlantiszi lopott mágiával az ózdi és japán csillagok háborúja fehér és fekete mágiája, Latinovits-csot ilyen energiából léptették létbe, egy felfoghatatlan jövő érdekében, hogy Müller Péter Farkasok berendezésével átcserélve halál szellemvilágával városokat, országokat spiritisztaként, ami a spiritizmus valósága halálvilág fátyolként történő létrehozása az egész földön, Égi Jeruzsálem Dante Isten színjátékához, háború lett a lopott dallamból, egykori atlantiszi három világ képviselőinek Idő-folyóban élő szellemvilágának zenész és énekes népének erejéből, gyalázzák háborúkkal, nemi szerveikkel, finoman mondva.
Müller Latinovits-csot már a halálvilágba vitte magával, ott beszélgetett vele, s az a Pszichiátria, amelyik másokat elmebetegnek nyilvánít, ha halottakkal beszélget,kiadta ezeket a könyveket, kígyó és keresztjét a saját szimbólumtáruknak, a kígyójuk új-kígyósi termékenységi törzsek kígyó Istenét jelenti, amivel a jövőt elképzelték, ezért támadott meg engem Király Linda sorsaként a világ ura, Sátán miatt.
Latinovits lopott dallamtól születettnek skizoprenként saját könyve volt a Bertalan utcára berendezve börtönével.

Tehát az egész kis Tarot atlantiszi mágiából berendezett világ volt egykor lopott dallamaként az ördögöknek, ezért ismerte Hamvas Béla svájci sapkájában Svájcnak, raktárosként, akinek a sorsát rajtam ismételték ismeretlen ok miatt, mivel értelmiségnek gondolták Soros Györggyel együtt, aki Soros Sári egykori vörös iskolás nevét vette fel.

A régi kis Tarotból vannak az ózdi feketemágusok, a japán fehér mágusok, a kis Tarot-ból Hunnia börtön Sátán összes Bibliájára való karmikus gyilkosaival, vagyis Müller Péter spiritiszta halálvilága már jóval hamarabb elkészült, itt csak folytatta az új Farkas nevűek berendezésével, kíséretük a halál szellemvilág, mint beavató mesterek.

Testükkel gyalázzák az egykori titánok dallamát, akik elsüllyedtek az Atlanti óceánban, az volt az egyetlen elsüllyedése Atlantisznak. Atlantiszi mágiából hozta létre a Hunnia a tűzrózsákat, mint égő rózsáit a sivatagnak, égő Jeruzsálemként egykor Luciferrel együtt. Atlantiszi tűzrózsából volt egykor a római egyház, kereszten a rózsa jeleivel a rózsa szimbólumnál halálvilágba kilépő zenészekkel, tiszta hangú énekesekkel. Engem áldoztak meg bibliai bárányként, kereszten a rózsaként azzal, hogyo nekem egyedül kell Anna felébredése daljátékom tanúsága szerint kilépnem az életből a másik világba, amit Idő-folyónak neveztek el. Az amerikai történelmi korszakok világ-könyvtár végrehajtásában Borsodnak Atlantisz után földrengéssel végződött egy területen.

Nagyon régi a japánok sötét a nap haláljánál - mely az asszonyok méhébe volt téve egykor Jehova által, mert megkísértették férfiként, azóta halálnép az egész ország úgy, ahogy van Jehova népével együtt - , hogy a média bemutatója, leplezése szerinti egykori zenészeket, zenei szerszámaik miatt megölték boldogságban, kielégítve őket nemileg, úgy haltak meg, mint az utcalányok.

Visszatérve a szív küldi rádióra, mint első technikai vívmányára Hunniának, amin hallgatta a szentháromsága a pokol angyalait, mint a jövő penitenciás Vatikáni központú három vallás egyesülése utáni világ átváltozás, halottak feltámadása szentséggel gyalázatuk és tetteik, könyveik végrehajtása után az emberek, zenészek, értelmiségek megáldozásával, meggyalázásával penitenciaként bűnbocsánattal a börtön gyilkosokkal.
Ez születésem óta zajlik. Hallgatták a szabadrádióban, hogy a pokol angyalai és a beat zenészek, hippik, hipp-hoppok éppen hol járnak az apokalipszisben, majd mindannyian énekelni kezdték, az amerikaiak dalait, mint emberiség ellenesek engem áldozva saját lírai karámjuk álal megírt egykori történelemben elpörölve minden Istentől, királytól, lezárt vasfüggönyökkel folyamatosan, születésemkor Varsányi-Varga névvel Őrház sorompója osztrák határon lezárult, ők már félig kinn voltak, hogy egyesüljenek.
A Hunnia filmek betétdalai is fontosak voltak, bár én nem tudtam őket elénekelni, valamiért taszítottak, a kottákat elvették tőlem Babos Gyuláék, mikor Katona Klári miatt megaláztak, hogy fizetni kell annak, aki énekelni akar.
A filmekbe beavatták a németeket, meg azokat az országokat, akik a Hunnia börtön skizoprenjeit jelentették. Éveken keresztül közvetítette a Duna tévéje a Vatikánnak a német feliratos Hunnia magyar filmeket. Még azért is engem támadtak meg, hogy Kabos Gyula egykori légy nagyra nőve Amerikában éhezett.

A Kovács Erzsi miskolci Bertalan utcai kéjgyilkosuk színpadra állításával kezdődtek a slágerek, minden név idetartozóan van berendezve, visszamenőlegesen is 130 évre.
A slágerekben kivétel nélkül egykori világ történelemre utaló szimbólumok és történések vannak áldozásommal utolsó magyar kakas emberként.

Magyarországnak magát nevező Hunniában soha nem volt rock-zene, az a pokol angyalait jelentette, itt penitenciás vérrel és gyalázattal történő szépüléssel, mint Vénusz áldozással történő nemesedés történik 59 éve emberré válásuk, tisztulásuk és szívük megváltoztatása érdekében egész Kelettel és a cigánysággal, meg a hozzájuk tartozó országokkal, népekkel. Csak néztem egyet, hogy kultúra lovagja az egykori hatvanas évek Főnix zenésze, meg legenda Balázs Fecója a kéjgyilkosoknak, együtt Deák Bill Gyula feszületre szánt fellábújával az Időjeleket mindig megadóknak földrészekre, hogy leszállnak véglegesen, nem búcsúznak többé, vártak a halálomra.

Elkezdődtek, mint írtam születésem előtt már az operettek, mindegyiket megtanultam, ezeket a Hunnia rendezte meg, ezek alapján tort ünnepeltek már 130 éve megállás nélkül vastrágyaként.
Páholyaik voltak a szabadköműveseknek, mint ózdi feketemágusoknak, királyi páholyai a skizopren nemeseknek, felfoghatatlan világ lehetett ez, együtt az összes kommunista vallással, vallásokkal, ugyanez történt születésem előtt is.

Felcsillant a szemem, amikor meghallottam a Muzsika hangja film dalait, hogy ez az én világom, énekeltem megállás nélkül, pár zenés filmmel, mint a Térden állva megyek hozzád, Az arcodon egy fájó könnycsepp szerelmes filmekkel együtt, ezeket meg tudtam nézni, mást nem.
Végig a szívemet vizsgálták a skizoprenek, a démonok, a feketemágusok, a latrok, mint amiket Palik néven összefoglaltak, kiválasztották a Pál nevűeket az áldozásommal később, mint Mácsay Pált, a média, együtt a német engem cigányként áldozó médiájával a Rákóczi téri cigánysággal ruhákba öltöztettek be, Piroskának is, együtt a romániai magyar népviseletével a világ történelem kezdetének.
Nem bántottak, tudták, hogy zenész és énekes vagyok, várták az időt, amikor megáldozhatnak zenészként és énekesként, ekkor zárták le a határokat Táncdalfesztiválos Varga József kiliáni nevével vasfüggönyként ismét, utolsó gitárral történő német kék kottából történő éneklés után.
Addig a nem szeretettségemben magamat vigasztaltam énekekkel, előbb szomorúakkal, már hajlított dallamú népdalokkal, Schubert és más dalokkal, amiket az ének történelem részeként nekünk megtanítottak, kiadtak mint ének-zene osztály tanait.

A gitáromat átadták ekkor a narancs kormányra állt miskolci Rákóczi tér lírai karámjának, amit itt a végtelen hosszabbító Ágnes Rákóczi téri felmentő sereg, Ménesi képvisel, amelyik egyébként is nálunk volt a jövő lírai karámjával születésem óta maszkos beöltöztetést végrehajtva, de 1967-ben kezdtek a Nyomorultak együttessel, fényevésemmel barakkos legyek Izraelbe vitelével tetteik, könyveik, sorsuk végrehajtásával.

A gitárom berendezésre került a tériek filmjeibe is, akár Lüssyhez a Dallasba, majd átadták a cigánytelepüknek 1995-ben a megyei kórházban végleg, ezek hajtották végre a tor ünnepet az elmére szállításom és haldoklásom miatt.

Tina Turner és Tomi média vezére nyugodtan zenélt szerte a világban születésem óta, fokozatosan eltüntek a zenészek, arra figyeltem fel, hogy kiabálják Tinának, aki Katalin néven szerepel a lírai karámjánál a narancsnak, hogy már rock-nagymama, olyan régen tart a születésemkor kezdett világzenei fesztivál.

A vízi táncsora egykori ördögöknek Bandi vezetésésével elbújt, a Medúza az Időjelekből, aki megírta a számait az áldozásomnak egészen 1995-ig, folyamatosan feladva, kiabálva, abban a tudatban volt végig, hogy majd visszaszámlálnak, de már régóta nem volt nálam a kollektív gyalázata miatt Sátoraljaújhelynek Vénusz csillagnak szegezve a kérdést támadásuk előtt, hogy mire vágsz fel Novák Rákóczi terével Keresztesiéknek.

A furulyámból Yamaha japán furulya lett falsként, már elfelejtettem a furulya félhangjainak lefogását, meg a gitár akkordokat, a végtelen 1971. óta hétszeresen hosszabbító média miskolci Rákóczi tere miatt, összeálltak Kovács Erzsi óta folyamatosan támadva minden kurvájuk kilengése miatt, így tisztultak, mentek férjhez, így lettek sztárjai a világnak minden művészeti ágban.

A punkrációval és fa-szőrös, nyákos hangokkal már befejezték a tiszta hang és zenei csapások felvonultatását, de azért még beállították a nyávogó Zoltán Erikát ózdi feketemágusok Aranyhálós áldozataként elméletben, sorsát, tetteit, szerepét rajtam végrehajtva Púder istenével együtt.
Popposokkal folytatták tovább, majd jöttek az áldozóim ismét, Manhattan, V-tech, felsorolhatatlan, mint a Bestiák, Ufó együttes, Orvosok, pár éve az Elmeosztály veszélyes elmebetegekkel Vénusz csillag áldozással, emberiség ellenes apokaliptikus fejre támadó csapásokként. Feketevonat ismét, ismételve a táncdalfesztiválos Poór Péter áldozását, folyamatosan elölről kezdve az Üvöltést.

Az utcanépe a II-es elmének Miskolcról az egész világon tombolni, zenélni kezdett, Szigetet, Voltot, hatalmas koncerteket rendeztek szerte a világon, az áldozásommal tort ülni Müller Péterekkel.

A miskolci énekesek közölték velem, hogy ha ők férjhez mennek, elmegy a hangjuk, vagyis ez volt az oka egyikként a Bródy hasonmáshoz történő férjhez adásomnak, a nemi gyalázásuk hatalmas halál erejével Zsóka Kacsa hálózatnak.

Az embereket ölték meg tiszta szívként, nagy a világ gyásza, örökké tart és visszavonhatatlan, mindenki gyászoljon, mert megölték az embereket, semmiről sem tudóan és védekezésre képtelenül, akiknek a szívében az emberiesség törvények voltak jósággal és szeretettel Isten hívőnek magukat gondoló fanatikus elmeosztályával Müller Péternek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusoknak, visszaszámlálnak, szellemvilágával, cigánytelepüknek, szellemvilágának, felsorolhatatlan, végrehajtásával, apokalipszisben, spiritisztaként, skizoprenjeként, szerepjátékosai, végrehajtásában, meggyalázásával, megváltoztatása, magyarországnak, keresztesiéknek, kéjgyilkosoknak, vasfüggönyökkel, felvonultatását, elmeosztályával, sétapálcájával, felfoghatatlan, filmslágereket, jeruzsálemként, összefoglaltak, vasfüggönyként, berendezésével, megáldozhatnak, népviseletével, ellenségeiként, reggelijeimből, megáldozásával, elmebetegekkel, penitenciaként, bűnbocsánattal, szabadrádióban, tiszta szívű, férfiak otthonaikban, pókok gyógyszeres, nemeseknél mindig, egyik hobby, lezárt 1956-os, kiliáni rokkantautós, szív ellenes, mindig mindent, országot ötéves, második ötéves, addig Gáspár, cigi miatt, gyilkosokból támadó, emberek soha, miskolci cigányok, Psota Irén, Kótai Zsigmonddal, Gáspár Győzike, Benkő Lajost, Kovács Erzsi, Esztergályos Ceciliával, Növényi Norberten, Üvöltéssel Sükösdi, Nagy Feró, Jézusként Jézusaik, Müller Péter Farkasok, Jeruzsálem Dante Isten, Müller Latinovits-csot, Király Linda, Hamvas Béla, Soros Györggyel, Soros Sári, Tarot-ból Hunnia, Müller Péter, Borsodnak Atlantisz, Babos Gyuláék, Katona Klári, Kabos Gyula, Balázs Fecója, Deák Bill Gyula, Mácsay Pált, Táncdalfesztiválos Varga József, Ágnes Rákóczi, Tina Turner, Sátoraljaújhelynek Vénusz, Novák Rákóczi, Zoltán Erikát, Poór Péter, Müller Péterekkel, Zsóka Kacsa, Müller Péternek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Egy tavasz  Facebookon kaptam Krisztinától  Zilahy Lajos gondolata  Egy tavasz  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  József Attila – Keresek ...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Mindent de mindent visszakap  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egy gondolat  40 felett  Spenót fasírttal  Emlékezz  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Szép estét  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Kertem  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Emlékezz  Tanácsok egy pszichológustól  Előfordul, hogy  Szabó T. Anna - Pitypang  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten hűségének mértéke  Hamvas Béla  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  képre írva  Hogyan válunk hűségesekké?  Szívek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  József Attila – Keresek ...  Tanmese  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Hogyan válunk hűségesekké?  A sorsod  "Ez egy csoda"  Horváth Szilvia tollából  Paul David Tripp Április 13  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Horváth Szilvia tollából  Anyák napjára  Baranyi Ferenc - N i n c s  Ott van  Hamvas Béla  Baranyi Ferenc - N i n c s  Egyszerű  Kertem  Jázmin  képre írva  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Jázmin  Szép estét  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
tiszta szívű, férfiak otthonaikban, pókok gyógyszeres, nemeseknél mindig, egyik hobby, lezárt 1956-os, kiliáni rokkantautós, szív ellenes, mindig mindent, országot ötéves, második ötéves, addig Gáspár, cigi miatt, gyilkosokból támadó, emberek soha, miskolci cigányok, családot születésem, sátán népe, családon hajtották, miskolci Rákóczi, másik szobában, villás reggelijeimből, villát Svájcba, sötétben testeket, gyári munkásokat, zsidók kiszedték, világ növényeivel, tiszta zene, könyv borítóján, beat szót, másik zenei, hippik mozgalmát, punk harmadik, emberiség ellen, emberré válás, pokol angyalai, mészáros munkájukat, adventi egyházak, felfoghatatlan jövő, spiritizmus valósága, egész földön, lopott dallamból, halálvilágba vitte, saját szimbólumtáruknak, kígyójuk új-kígyósi, jövőt elképzelték, sorsát rajtam, ózdi feketemágusok, japán fehér, halál szellemvilág, egykori titánok, egyetlen elsüllyedése, római egyház, rózsa jeleivel, rózsa szimbólumnál, rózsaként azzal, másik világba, amerikai történelmi, japánok sötét, asszonyok méhébe, egész ország, média bemutatója, szív küldi, pokol angyalait, jövő penitenciás, börtön gyilkosokkal, beat zenészek, amerikaiak dalait, kottákat elvették, filmekbe beavatták, német feliratos, slágerekben kivétel, hozzájuk tartozó, egykori hatvanas, skizopren nemeseknek, összes kommunista, fájó könnycsepp, szívemet vizsgálták, áldozásommal később, német engem, romániai magyar, világ történelem, ének történelem, gitáromat átadták, narancs kormányra, végtelen hosszabbító, jövő lírai, gitárom berendezésre, tériek filmjeibe, cigánytelepüknek 1995-ben, megyei kórházban, elmére szállításom, világban születésem, lírai karámjánál, születésemkor kezdett, vízi táncsora, áldozásomnak egészen, tudatban volt, kollektív gyalázata, kérdést támadásuk, furulyámból Yamaha, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 198
  • e Hét: 356
  • e Hónap: 2715
  • e Év: 54981
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.