Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ózdi feketemágusok 666 hamis próféta trianonja
  2017-09-23 22:54:16, szombat
 
   
  2008-as blog bejegyzésem itt:

Fatimei jóslat (Trianon)
2008-11-26 21:48:59, szerda



2001-ben jártam Dunántúlon, s utaztam a vonaton egy fiatal erdőtulajdonos erdésszel, aki éppen az akkor rendezett soproni Fatimei ünnepségre volt hivatalos. Ez a vers 1992-ben jelent meg, 2001-es év ismétlést jelentett.

Cseh Károly: Fatimei jóslat

- közép-kelet-európai hexameterek -



Varjúraj repdes az alkonyi ég szederindaszín árján,
mintha fatimei jóslat sötét szárnya suhogna.
Tornyokat dönget a szél, tépázva küzd a harangszó.
Küzd Európa kemény csücskébe szorult, hadirokkant
lelkű hazákért. Tudhatod, errelelé ma korábban
kormos a nappali ég üvege, s hamar űzi december
sáros falvak lámpavilága felé a csahos kutyafalkát>
ördögi csordát hajszol az antikrisztusi ostor.
Sárgult kártyalapokká hullik a biblia széjjel.
Cink jele rajta a könnycsepp. Üdvözül, él a sipista.
Terhed a jó - s mialatt majd mardos a szégyen,
mert a kiválasztottak Mennyei Mércefokán át
tékozolót emel eszményeddé egy Nevenincs lény.

2001-ben utaztam Szombathelyre, Tóth és Buda Botond pszichiáterekhez, nem ismerve, nem tudva róluk, hogy engem áldoznak, mint elmebetegei a Hunnia börtönnek, egyik idetartozik, a Tóth,a másik skizopren könyvszereplőként áldozott meg engem nevetésére a Nyírő Gyula pszichiátriájának, hogy ki küldött be a család támadói közé.
Hat órás vonatutat tettem meg úgy, hogy közben a nemi szervemet égették folyamatosan, megállás nélkül a borsodi Rákóczi téri cigányok, melleim alatt körben a termékenységi népek Kígyó-Istene kínzott 1998. óta a világ ura, a Sátán népeként, a Sátán miatt. Gondolkozni nem tudtam a fejembe tett záporozó csapások, mint összegerrjedt elektródái miatt a Bertalan utcai értelmiség legyőzőknek, estem össze, a csípőcsontom kikötve kígyókkal a vasfüggönyös Vargák sorsaként befejezve ezzel a vasfüggönyösök sorsát, tetteit rajtam, amit rajtam végrehajtottak, lábaim citeráztak a parkinsón kórja miatt az egykori támadóimnak, áldozóimnak. Cipeltem hatalmas bőröndbe az Új Bekezdés Kelet hosszabbítók kiadott könyveit a Kelet könyveivel együtt az ózdi 666 hamis próféta analfabétáinak közös áldozásáról, mely szerint saját sorsukat, szerepüket rajtam hajtották végre, éppen trianoni biblia olvastatás közben még mindig, mely 1996. óta tartott megállás nélkül, tisztítva a születésem óta engem áldozó börtön Hunnia sátán népeit, apokaliptikus csapásokat, narancs lírai karámjának a Rákóczi térnek. A vadászok Miskolcról magyar sújtásos ruhákba öltözve már meggazdagultak, jártak egyik helyről a másikra vadász találkozókra, éppen Sopronban tartották a fatimai ünnepségüket, ami szintén én voltam bibliai olvastatás előtt már, 1992-es megírása kezdetével Cseh Károly Kelet ózdi feketemágusnak, csak a nevenincs lény nem jött, s nem értettem, hogy miért nevezett engem tékozolónak, hogy engem emel eszményévé a nevenincs lény. Vártam rá évekig, de nem jelentkezett, hogy segítsen elmenni Miskolcról, mert nem értettem, miért írnak rólam verseket a lírai karám tagjai, csak dühös voltam, dühöm nem csillapodott, ahogyan fedeztem fel sorban, hogy a szerepeiket hajtják végre hatalmas erővel rajtam.

Tehát a Trianon Fatimei ünnepséggel került megismétlésre darabokra szaggatva kiolvasott bibliai apokaliptikus csapások megszentelődésével, így jött létre végül az ózdi 666 központ Bibliás földje közös áldozásommal.

Ugyanez történt Fatimei jóslat Trianonjánál egyik áldozatuk bibliai olvastatásakor, akkor a nagy-Magyarország területein elestek a szlovákiai, osztrák, romániai, horvátországi, és többi idetartozó magyar sátán népei, helyükre vitték a viccek tanúságai szerint a miskolci Rákóczi téri narancs csapásokat, Hunnia börtön elmebetegeit, melyeket falvakba is betelepítettek. Akkor is és most is győzelmet arattak a vallások, melyeknek feszületre kellett volna kerülniük, győztes,mint mindig a bibliájuk végén a haláreformátus romániai Illés apokalipszis népe a sötétkapus cigánytelepével,mint állandó világkönyvtár tulajdonosokkal.

Visszafelé a szombathelyi Citynél sárga-kék rózsás jegyet adtak el, s induláskor a vonatvezető bemondta, hogy Ízisz és öccse vonat, melyen mindenki meglepődött. Kettőnket áldoztak egyszerre az azóta szörnyen megölt öcsémmel. Hunnia Magyarország magyar nyelven beszélő, magyar nevet viselő csűrhéje azt tesz, amit akar.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiáterekhez, cigánytelepével, tulajdonosokkal, haláreformátus, vasfüggönyösök, erdőtulajdonos, kiválasztottak, betelepítettek, olvastatásakor, feketemágusnak, végrehajtottak, analfabétáinak, meggazdagultak, szederindaszín, világkönyvtár, apokaliptikus, összegerrjedt, horvátországi, antikrisztusi, kártyalapokká, megismétlésre, szombathelyre, termékenységi, csillapodott, elmebetegeit, jelentkezett, ünnepségüket, folyamatosan, áldozásommal, vasfüggönyös, csípőcsontom, hosszabbítók, trianonjánál, találkozókra, magyarország, apokalipszis, fiatal erdőtulajdonos, akkor rendezett, vers 1992-ben, csahos kutyafalkát>, antikrisztusi ostor, biblia széjjel, kiválasztottak Mennyei, másik skizopren, család támadói, nemi szervemet, borsodi Rákóczi, termékenységi népek, fejembe tett, csípőcsontom kikötve, vasfüggönyös Vargák, vasfüggönyösök sorsát, Cseh Károly, Küzd Európa, Mennyei Mércefokán, Buda Botond, Nyírő Gyula, Bekezdés Kelet, Cseh Károly Kelet, Trianon Fatimei, Hunnia Magyarország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Gősi Vali - Tükre lennék...  Alvó baby  Nem kellett volna!  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Talpra vándor  Facebookon kaptam  A szív és a cselekvés egységes...  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Atyám !  A szív és a cselekvés egységes...  Szeüleidtől tanultad  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Esti kép  Dóró Sándor: Ma  Mi a különbség  Ne engedd el kezem!  Könnyáztatta asszonysorsok  A halolaj és a hal még a migré...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  William Shakespeare-től idéze...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Az élet  William Shakespeare-től idéze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Sajnos ezt elBalogozták  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszról álmodom,  Amikor még rangja volt...  Sajnos ezt elBalogozták  Március 15-re emlékve  Nyíljatok meg  Március  Üdvözöllek az oldalamon  Jó éjszakát  képre írva Március 15 -re emlé...  Az agyat és a csontokat is erő...  Alvó baby  Amikor még rangja volt...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Benned is ezerféle szín van  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Fújjad márciusi szél . . .  ...és mégis ráismersz  Könnyáztatta asszonysorsok  Egyet értesz?  Aztán itt van egy másik szerep...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Keresd azt a valakit,...  William Shakespeare-től idéze...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Hernádkak  William Shakespeare-től idéze...  Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretettel  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A közszereplő  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Intelem  Dóró Sándor: Tétova lét  Meghitt estéken . . .  Csörög a telefonom  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fiatal erdőtulajdonos, akkor rendezett, vers 1992-ben, csahos kutyafalkát>, antikrisztusi ostor, biblia széjjel, kiválasztottak Mennyei, másik skizopren, család támadói, nemi szervemet, borsodi Rákóczi, termékenységi népek, fejembe tett, csípőcsontom kikötve, vasfüggönyös Vargák, vasfüggönyösök sorsát, parkinsón kórja, egykori támadóimnak, vadászok Miskolcról, másikra vadász, fatimai ünnepségüket, nevenincs lény, lírai karám, szerepeiket hajtják, nagy-Magyarország területein, viccek tanúságai, miskolci Rákóczi, bibliájuk végén, haláreformátus romániai, sötétkapus cigánytelepével, szombathelyi Citynél, vonatvezető bemondta, azóta szörnyen, pszichiáterekhez, cigánytelepével, tulajdonosokkal, haláreformátus, vasfüggönyösök, erdőtulajdonos, kiválasztottak, betelepítettek, olvastatásakor, feketemágusnak, végrehajtottak, analfabétáinak, meggazdagultak, szederindaszín, világkönyvtár, apokaliptikus, összegerrjedt, horvátországi, antikrisztusi, kártyalapokká, megismétlésre, szombathelyre, termékenységi, csillapodott, elmebetegeit, jelentkezett, ünnepségüket, folyamatosan, áldozásommal, vasfüggönyös, csípőcsontom, hosszabbítók, trianonjánál, találkozókra, magyarország, apokalipszis, szombathelyi, lámpavilága, ünnepséggel, áldozásáról, hadirokkant, eszményeddé, idetartozik, kutyafalkát, vonatvezető, bejegyzésem, támadóimnak, áldozóimnak, tékozolónak, szerepeiket, meglepődött, legyőzőknek, gondolkozni, hexameterek, elmebetegei, idetartozó, olvastatás, szerepüket, induláskor, karámjának, visszafelé, feszületre, kiolvasott, miskolcról, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 12255
  • e Év: 51256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.