Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Se füle, se farka, amit mondasz, ki foglalkozik veled?
  2017-09-25 15:45:58, hétfő
 
   
  Se füle, se farka nincsen annak, amit mondani akarok a gyerekeimnek arról, hogy mi történt velem a Hunnia Magyarország lezárt határain belül. Rajtuk kívül senki sem törődik velem, senki nem ad kenyérre pénzt, senki nem segít felújításban, bevásárlásban, napi gondjaimban. Mindenki ellenem volt, bár ellenségekről azelőtt nem tudtam.

Én nagyon komoly ember voltam, 1986-os kollektív legyőzésemkor, meggyalázásomkor ismétlésében Gábor Zsazsa és társai mint Staller Ilona sorsát, könyveit rajtam Somáékkal, Zoltán Erikáékkal, angyalnak neveztek Sátoraljaújhelyen, a kimondott szavam maga volt a törvény, meg a viselkedésem, mint példamutatás mindenkinek.

Ez év februárjában azt hittem, jöttek segíteni a kék és vörös földönkívüliek, a csillagrendje az egykori magyar Petőfi népének, de tévedtem. Csak játszották, hogy ők a megmentők, megcsúfoltak, kigúnyoltak, eljátszották, mit vennék, ha lenne pénzem, hoznak naponta cigit, bevásárolnak, kifestenek, elvisznek a városból, megkeresik Mohamed lányomat, elmondják neki, hogy kicsoda és mi történt velünk, elviszik innen az áldozóim familiájától. Férjhez adtak az állítólagos világ megváltójához, Attilához, egy fonalboltjához a facebooknak, azt játszva, hogy a katalógusból kiválasztott ruhákat a miniszterelnöki hivatalba kell küldeni, megyünk fehér ruhában nászútra, s én ezt mind hittem, hogy egyszer valóra válik, vége van a sorsnak, amit rajtam végrehajtottak mindenki helyetti főszereplőként. Eljátszották napokon keresztül még februárban, hogy elviszik űrhajóval a családomat Pestre, ott várnak rám. Ez volt a világmegváltó Attila gúnyűzése belőlünk.

Mindezt a fiammal művelte, aki azt játszotta, hogy Katalin Földanya fia volt egykor, akit én megszerettem, szívemben van, de ennyire megbizhatatlan, mindenből gúnyt űz, ámít és becsap naponta, a reményt éltetve bennem, hogy lehet rajtam segíteni. Nem lehet, senki sem tud, ezért írok itt, mert senkim nincsen az egész világon.

Nincs pénzem, bármikor elvehetik a csekély bevételt, nincs értelme semminek és igaza van a lányomnak, hogy rajtuk kívül, akik eltartottak Nagy Anna és a halálreformátusok helyett, míg ők felvásároltak mindent, senkim nincsen.

Nem akarok és nem tudok élni így tovább, ennyire rossz hírrel és történésekkel, meg emiatt a blog miatt, ugyanis március óta a csillagrend és a többiek nem vállaltak fel, nem tették fel az internetre a könyvszereplők névtárát a tetteikkel, csonkításaikkal, gyalázatukkal együtt, amit rajtam közösen végrehajtottak.

Hiába kértem az év elején kivizsgálást világ szervezettől, mai napig nem jött válasz feljelentésemre Hunnia Magyarország ellen, hogy lezárt határokon belül a skizopren elmeosztály könyvtárát saját tetteikkel, sorsukkal, végzetükkel rajtam folyamatosan, megállás nélkül végrehajtották. Csak ennyit kellett volna Attilának és István fiamnak elmondani a gyerekeimnek, vagy a többieknek, hogy ne vegyenek egy lapra közös sorsaként a munkatársaikkal, szomszédaikkal. Azelőtt ha panaszkodtak, Müller már támadott engem betegségük, vagy velük történtek miatt.

Féltem Mohamedet, mert a Szabó család utódja teljesen kiborítja, hogy nem bírja már az idegrendszere, s azt állítják, hogy tőlünk, az én családomtól örökölte a hisztis, zsaroló, anyakínzó természetét. A lányom szerint neki ez a sorsa, hogy velem és a gyerekével szenvedjen, minket gondozzon. Eleget vezetett engem Mohamed, koldultatott, megaláztak engem naponta havi tízezer forint mellett, ami a halálnépnek járt volna, meg a sziklai koldus hálózatnak a sötétkapus dögökkel, a Rákóczi téri cigánysággal ismétlésében a születésem kezdetének megállás nélkül tor-ünnepük közben, amit nem is merek elmondani a lányomnak, bár nézi a tor ünnepet a tehetségkutatókkal, az áldozóim vigyorát, Nincsen senki, aki megértene, akivel ezt megbeszélhetném, aki a segítségemre jönne, hogy ne szoruljak többé a gyerekeimre. A lányom szerint nincs olyan, hogy valakit tönkre tesznek, mindenki maga tehet a sorsáról. Nekem ilyenkor fáj a szívem, összerándul mindenem, nem kapok levegőt, s lemondok arról, hogy bármiről is győzködjem a lányomat, mert nincs értelme, ő vitt egyik elméjéről a férjének a másikra saját sorsát a jelen családjának végrehajtani rajtam.

Mohamed lányom 1991-ben még megtagadta a további vezetésemet vakon, tájékozódási képtelenséggel az utcákon. Kimentek a Benedek utcára a sarkon álló fenegyerekekhez, egész nap távol voltak, én egyedül a lakásban a feketemágiákkal, halálnépekkel. Azóta nem tudtam a villanyt leoltani, amióta az ózdiak helyetti ijesztgetésem történt hörgésekkel, égetésekkel az ágyam körül. Később, ahogyan dr. Melion utalt rá, mióta a bibliákat olvastatták velem kilenc éven keresztül kivégzésemig Tűzkő Judit szőke sorsát rajtam kezdő pszichiátriáján Müller Péterékkel, 2004-ben. Ezt az egészségügy idegösszeroppanásnak nevezte el, mármint a teljes megsemmisítésemet Vaszily Mária diagnózisa által vizsgálat nélkül. A gyerekek a tatárdombi Iker torony házában ott hagytak, mentek a perecesi utcanéppel diszkóba, nem is járak haza, csak éjjelente. Nem voltak emberi körülmények, hiába melegítettem nagy fazekakban vizet olyan állapotban is mosakodáshoz az Iker tornyos ház vastűzű kályháján. Melion azt mondta, hogyha a gyerekeim ott hagynak, nem is szeretnek. Nem szerettek, szégyelltek engem, mert nem tudtam közlekedni, sem kilépni a lakásból. Koldulásom idején jártam a lányomhoz segítségért, teljesen kivolt idegileg miattam, hogy kéregetek. Így vitettek be közösen 2004-ben a kivégzőim keze alá, hogy koldulok az utcán. De egész más történt. Oláh Ibolya foga letört, erre Müllerék népe gennyes váladékkal kiszedte a bölcsesség fogamat jobb oldalon, amire volt kapcsolva a hídja T. Máriának, aki helyett születésem óta rongálták a fogaimat a Rákóczi terükkel. Üvöltöttem kínomban talán egy hétig hatalmas erővel, lökdösték a testemet,a szívemet égették és szurkálták, hajamat tépték, dobáltak az ágyon Branyiczky házaspár sorsaként, akik a brazil mókus rendi füves maffiát jelentették, így jártak végig születésem óta Miskolc utcáin sorsukkal, szerepükkel, tettükkel támadva minket folyamatosan.
A gyerekeim 1991. óta már nem szeretnek engem, hiába én voltam egykor a létrehozójuk, amit tudtak, mivel felvonulásokkal ünnepelték születésük óta. 2004 után a lányom kísért mindenhová, egyáltalán nem láttam a szemeimre, nem tudtam járni, hangom nem volt, borzalmas csonka testté püföltek széjjel a Mónika Show Rákóczi téri cigányaival, ezek hagyták a sárfoltokat is éjjelente a kórházban a fehér falon.

Nem lehet segíteni a torzulásaimon, a csonkításaimon, még ilyen nem volt a világ kezdete óta, ennyire felrúgják a földöntúli hatalom törvényét a Hunnia börtönnel, amelyik orosz gyilkosokból áll, visszaadni sincs értelme nekik a saját tetteiket, mert már régen megérdemeltek volna minden fertelmet, amit kitaláltak.

Ebből a 15 milliónyi magyar nyelvet felvett bibliai népből összesen nyolcszáz-ezer főt érdekel naponta az, hogy miket hordok én itt össze, miket találok ki, amire kényszerültem materialistaként, hogy én vezessem le mindazt, amit a láthatatlan világban hajtottak rajtunk végre. Többezren olvassák naponta a bibliai játékosok szövegeit, a szexuálisi dolgokat, de én senkit sem érdeklek 59 év után, addig sem gondoltak bele, mit eszek, mit érzek, mit hajtanak rajtam elmeosztályaikkal végre.

Se füle, se farka a lányom szerint, amit mondani akarok, hogy rajtam a Szabó, jelenlegi családja világ-könyvtárát hajtották végre a férje Időjelek kötetben kiadott népének világ végi jóslataival, betegségeikkel, sorsukkal, megkímélve őket születésem óta kislányként hagyva élni, a legnagyobb jólétben, amit tőlünk loptak el a halál reformátusok maguknak a sötétkapus dögjeikkel, húst hússal esznek csak. Ki foglalkozik veled, sérteget a lányom, mikor próbálom mondani, hogy lezárták a határokat, hogy a jelen családja világ-könyvtárát rajtam végrehajtsák. A kutyát nem érdekelsz - a folytatása.

A kisebbik lányom, Csillagmedve szerint ilyen nincs, csak a filmekben, mint az Ördögűzésben, amit én soroltam neki februárban, közölve, hogy Attiláék, akiket ismernek jöttek engem megmenteni. Tévedés volt, minden hazugság, a játék folytatása penitenciás áldozásommal.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meggyalázásomkor, materialistaként, megbeszélhetném, csonkításaikkal, felvonulásokkal, miniszterelnöki, fenegyerekekhez, feketemágiákkal, pszichiátriáján, feljelentésemre, munkatársaikkal, csonkításaimon, végrehajtottak, könyvszereplők, megbizhatatlan, szomszédaikkal, főszereplőként, földönkívüliek, fonalboltjához, képtelenséggel, betegségeikkel, végrehajtották, megváltójához, ijesztgetésem, felvásároltak, csillagrendje, ellenségekről, történésekkel, bevásárlásban, idegrendszere, halálnépekkel, világmegváltó, gyalázatukkal, legyőzésemkor, megérdemeltek, kényszerültem, gyerekeimnek arról, kimondott szavam, egykori magyar, áldozóim familiájától, állítólagos világ, katalógusból kiválasztott, miniszterelnöki hivatalba, családomat Pestre, világmegváltó Attila, fiammal művelte, reményt éltetve, egész világon, csekély bevételt, halálreformátusok helyett, blog miatt, könyvszereplők névtárát, Hunnia Magyarország, Gábor Zsazsa, Staller Ilona, Zoltán Erikáékkal, Katalin Földanya, Nagy Anna, Féltem Mohamedet, Tűzkő Judit, Müller Péterékkel, Vaszily Mária, Oláh Ibolya, Mónika Show Rákóczi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.16. 23:42 Koronavírus - Már három izraelit találtak, aki megfertőződött a Jokohamában...
02.16. 21:52 Riói tenisztorna - Balázs Attila nem jutott főtáblára
02.16. 21:12 Birkózó Eb - Orosz, olasz, török és georgiai aranyak
02.16. 21:02 Kálló Gergely nyerte az időközi választást Dunaújvárosban és környékén
02.16. 20:42 Jégkorong Erste Liga - Háromgólos hátrányból nyert a Vasas
02.16. 20:04 Salvini: elég volt az Európai Uniótól kapott pofonokból
02.16. 20:04 Labdarúgó NB II - Az éllovas MTK nem bírt otthon a Békéscsabával
02.16. 20:02 Osztrák jégkorongliga - A Fehérvár kiütötte a sereghajtót
02.16. 20:02 Charles Michel: cél a kapcsolat elmélyítése a nyugat-balkáni országokkal
02.16. 19:42 Női kézilabda NB I - Otthon győzött a Szombathely
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png mókus  Szent Gábriel Irodalmi Klub BÁ...  Facebookon kaptam  XXIII. Hét, 3. Keresztség: A k...  Téli este  Posertube  Készül az ebéd  Reggel, mielőtt kinyitjuk a sz...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Útravaló – 2020. február...  Keresztút - A Golgotán áll a k...  Virág csendélet  Facebookon kaptam  Valentin love  Png virág  Png kislány  2020. február 15. – Szom...  Png nő  Boldog Névnapot  Facebookon kaptam  Készül az ebéd  Tánc a zongorán  Facebookon kaptam Maroka barát...  Ferenc pápa üzenetei  Posertube  Ratzinger bíborosról érdekes h...  Png nő  Png rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  „Hadd menjek Istenem, mi...  Mai harmónia kártyám  A főváros ékszerdoboza: a Várk...  Liliom  Banános  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Számítógépnél  Rózsák  Elfújta a szél  Norvégia.....  Ismerkedés  Kellemes délutánt kívánok  Kellemes kávézást!  Vannak, akiket a Valentin nap ...  Facebookon kaptam  Boldogság!  Megszületett  Csordogál  Bagoly fürdés  „Hadd menjek Istenem, mi...  Png virág  Korinthoszi-csatorna....  Boldogság!  Vízcseppes rózsa  Én is meglátom  Png nő  Homokhegy  Facebookon kaptam  Engedjetek ki  Posertube  Ajándék  Facebookon kaptam  Png rózsa  Áder János magánlátogatást tet...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog Valentin napot kívánok ...  Kutyus  Égjen a tűz  Facebookon kaptam  Tavaszi hóesés  Hízelgés  Jeruzsálemi Botanikus Kert  Madárdal  Ratzinger bíborosról érdekes h...  Békés estét - pihentető szép j...  Homokhegy  Hízelgés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Maroka barát...  Vándordiák 10 000  Facebookon kaptam  A szabadság lényege -  A nő  Törékeny kis virágok . . .  Vízcseppes rózsa  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Farsang van ma  Facebookon kaptam  Múló idő  Madár tánc  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kellemes kávézást! 
Bejegyzés Címkék
gyerekeimnek arról, kimondott szavam, egykori magyar, áldozóim familiájától, állítólagos világ, katalógusból kiválasztott, miniszterelnöki hivatalba, családomat Pestre, világmegváltó Attila, fiammal művelte, reményt éltetve, egész világon, csekély bevételt, halálreformátusok helyett, blog miatt, könyvszereplők névtárát, skizopren elmeosztály, lapra közös, lányom szerint, gyerekével szenvedjen, halálnépnek járt, sziklai koldus, sötétkapus dögökkel, születésem kezdetének, áldozóim vigyorát, segítségemre jönne, másikra saját, jelen családjának, további vezetésemet, sarkon álló, villanyt leoltani, ózdiak helyetti, ágyam körül, bibliákat olvastatták, teljes megsemmisítésemet, tatárdombi Iker, perecesi utcanéppel, lányomhoz segítségért, kivégzőim keze, bölcsesség fogamat, hétig hatalmas, szívemet égették, ágyon Branyiczky, brazil mókus, gyerekeim 1991, lányom kísért, fehér falon, világ kezdete, földöntúli hatalom, saját tetteiket, láthatatlan világban, bibliai játékosok, szexuálisi dolgokat, férje Időjelek, legnagyobb jólétben, halál reformátusok, sötétkapus dögjeikkel, jelen családja, kisebbik lányom, játék folytatása, meggyalázásomkor, materialistaként, megbeszélhetném, csonkításaikkal, felvonulásokkal, miniszterelnöki, fenegyerekekhez, feketemágiákkal, pszichiátriáján, feljelentésemre, munkatársaikkal, csonkításaimon, végrehajtottak, könyvszereplők, megbizhatatlan, szomszédaikkal, főszereplőként, földönkívüliek, fonalboltjához, képtelenséggel, betegségeikkel, végrehajtották, megváltójához, ijesztgetésem, felvásároltak, csillagrendje, ellenségekről, történésekkel, bevásárlásban, idegrendszere, halálnépekkel, világmegváltó, gyalázatukkal, legyőzésemkor, megérdemeltek, kényszerültem, torzulásaimon, kivizsgálást, szervezettől, viselkedésem, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 47
  • e Hét: 431
  • e Hónap: 8123
  • e Év: 30960
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.