Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden párt az áldozásomból van egyszerre játékban
  2018-01-18 06:02:29, csütörtök
 
   
  Születésemkor egyszerre indult a világ-könyvtár, a Vörös Oroszlán Annás szereplői helyetti áldozásom határozatlan halakként Medveczky Ilona helyett, valamennyi könyvben szereplő református kommunistával, vallással, antirkrisztusokkal, avatárokkal, pusztítókkal, sadduceusokkal, farizeusokkal, rózsakeresztes, szabadköműves rendekkel, felsorolhatatlan fekete mágusi rendjével a világnak Johanna néven.

Vele együtt kezdődött a medve kommunizmusa az erdő színnel, melynek része a medve, mint az őz, a szarvas, a farkas, a róka, a nyúl, a kígyó, rengeteg madárral együtt. A medve kommunizmusa nem vasfüggönyös, azóta van meg, amióta engem legyőztek, az íncselkedő nyelvi játékaimból hozták létre, vagyis nem a miskolci Bertalan utcában berendezett orosz nemi gyalázó felszabadító hadsereg Putyinja jelenti a medvét.

Az állatnevek, mint Farkas, Róka, Varjú, Szajkó, Sólyom, Medve idetartoznak a Bertalan utcához, azelőtt ők nem léteztek, akár a Vas a vicces könyvek szerint, melyekben az is benne van, hogy a kutyákat Jehova színhez külön berendezték.

A szocialista iskolát berendezték a tökéletes magyar nyelvvel és tantárgyakkal, melyek ellen ezer éve létre vannak hozva a csapások. Mivel Lenin ezer évvel ezelőtt élt, belőle már régen összezárt kínai horoszkóp kutyája lett, mint igazság bajnoka, így a Kádár szocializmusa az ismeretlen Lin cseppjével az oroszoknak a Bertalan utcához rendelve Törőcsik Mari kommunista népéből, Sztálin és Lenin ismeretlen, akár a Képes történelmek Leninjei, mindig ugyanúgy létrehozva őket bábként, mint 1848-ban is a nemesek ellen, akik már ezer esztendeje vannak, jelenleg a Bertalan utcai berendezéshez rendelten elmeosztály által megalkotva.

Az úttörő és kisdobos mozgalmakat sajnálaton módon a vasfüggönyös miskolci Rákóczi térrel a kék és vörös földönkívüliek jelentették tökéletes törvényeivel a gyerekeknek, sípjukkal, melyek hívják egymást a másik világban, amikor éppen megijesztenek valakit. A kékek és vörösek a bibliai apokaliopszis részeiként kerültek aláhúzásra a darabokra szaggatott magyarországi-jeruzsálemi trianoni bibliájukban 1996 körül.

A parasztokat kommunistáknak Kátyis Tolnay Klári Rózsa feszületes helyetti áldozásommal vitték taníttatni az összes vasfüggönyös paraszttal együtt, melyeket előre falvakba vittek lakni, ahogyan vicces könyvekben ezt ki is adták.

A bibliai kommunisták együtt a zsidókkal kezdték az áldozásomat, Kex együttes száma szerint az őskígyójukkal, zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka...., együtt kezdtek az ördögi felvonulással ördög név berendezése mellett, amik állandó apokalipszis végrehajtói többszáz éve a miskolci Rákóczi térrel.

A Talmud a denevérekkel, állatokkal, démonokkal Tőkés László denevér köpenyes nácijaival emelkedtek bolt és közlekedés fóbiámmal, mivel elvitték a hatágú csillagos Varjú népét elégetni együtt a zsidó boltosokkal. Űrhajóval járnak, Edom is a sajátjuk, Ébredő játszótereként az Illéséknek, állandóan elölről kezdett apokalipszisével a halál reformátusoknak, G. Maczó Ágnes hintás magyar ruhás kislányukkal együtt, melyik sorsát rajtam végrehajtották, 1995-ben lett vége az vallási korok földre szállásának.

Vona Gábor a Gáborokkal Gábor Áron rézágyúja néven került kiemelésre a ricsei elmeosztályáról, már örökéletűként öcsém összezúzásával azért,mert nincsen arca, személyisége, együtt a Kecskésekkel, Farkasokkal, Kupaiékkal, mint régi kommunikációs csonkítókkal, a szarkahegyi miskolci nácijaival elmeosztályukkal mészároltak, szívkivájókkal együtt 1956-ban, értelmiség legyőzést hajtottak végre a valdensekkel, a Bertalan utcával, Heves megyével, szarkahegyiekkel, Maczó Ágnessel és minden amerikai sötétkapus beázottal, mint Noé bárkás egyházakkal, amelyeknek házat újít az elmeosztály, meg Józsefváros teljes egészével.
Barakkos legyek Vonához tartoztak, amik fényevésünkkel mentek Izraelbe, mint a húsállatoknak nevezett barakkos szereplői a szarkahegyieknek.

Gyurcsány Ferenc nem szocialista, hanem a zsidókkal együtt áldoz, Ferenként és idegbetegként anyám és az én idegösszeroppanásomból került betegségként már kitermelésre a többi betegséggel együtt. Áldozásomból 1983. óta csak betegek születnek, amik az én csapásaim voltak, mint az autisták, értelmiség legyőzőkként, Oszter Alexandra 1974-ben a másik világban volt mellettem, úgy született meg Hú de csúf mondatára Szolnokiéknak. A Munkáspárt sem a Józsefvárossal együtt tisztességes kommunista, ide tartoznak a Bertalan utcához, engem fogtak és az embereket mosónőnek József Attila óta. Jelenlegl értelmiség legyőzést hajtottak végre még az iszonyatuk mellett. A Munkáspárt ideológiája azoké az egykori munkás embereké volt, akikhez az angol kommunizmus elmélete tartozott, melynek a főszereplője is én voltam Cate néven.

Gina Lolobrigida atlantiszi halak játékos helyett én voltam atlantiszi halak, így minden halak szülött kiválasztott lett az én áldozásommal születésem óta. Molnárokkal kezdtek visszament időben István a királyig, 130 évvel ezelőtti bevonulásáig Miskolcl városa vasnépének.

A református biblia, mint debreceni bibliai teljes egésze az én áldozásommal emelkedett, vásároltak ingatlanokat, iskolákat, tudtukkal, ez születésemkor kezdődött, az összes reformátusa a trianonnak ide van rendezve a szomszédba Bodor néven.

Születésem óta hozták a Pszichografológiai pán-európai Uniós nagy közös áldozáshoz a cigányságot, mint halál népet, melyet vicces könyvekben kiadtak, hogy egyedül a haláltól nem félnek, ott vannak a lakásokban, mint ahogyan itt engem gyilkoltak születésem óta jelmezekbe, ruhákba öltöztetve engem a főszereplők helyett, gyaláztak éjjel-nappal. tort ültek, kiabálták nekem, hogy én elmebeteg vagyok, Kati néven kiválasztották magukat, mint Oláh Ibolya Kern Andrásék Ki Mit Tud-os Hunnia börtönével. A vasfüggönyös Hunnia börtön táncdalfesztiválos elmebetegei már ötven évet is megérték, senki sem büntette meg őket, életműdíjasok lettek a világ-történelem politikai végrehajtásáért.
A cigányság és keleti népek felemelése emberré csak egy nagy közös áldozás keretében lehetséges, ahogyan várták ezzel Baratta Ágnes főszereplőjüket, amelyik helyett én lettem a kurva egyből a szülészeten. Ez Unió elméletét képezi, egyik csak a távol-keleti Weöresi-Radnóti-Jékely és társai áldozásából a távol-keleti szörnyekkel, melyekhez hozzárendeltek engem, Íziszként, Vénuszként, Máriaként, Inninként..... Olyan értékes egyiptomi patológiát rendeztek be a szomszédban, hogy helyette szabályszerűen egyiptomi korok végrehajtása közben mindenemet összezúzták. Férje kamionos.

KDNP jelenti az Talmudot, melynek Jézusa helyett engem áldoztak meg, Braun Frigyes volt berendezve vörös botjával az ikerházában a Tatárdombnak. Hozzájuk tartozott a gumibábu Hitler is.

Bajnai Gordon évek óta tudja, hogy mi történt, de nem beszél róla, mert Heródes népével együtt narancsokkal közösen áldoztak meg kék csillagként Nyika Turbina helyett, Margarétaként egyik termékenységi új-kígyósi nép helyett gyalázatával a szentélyemnek, mint Ízisznek, melyhez olyan elméletet kreált az ózdi 666 központja a hamis próféta, fenevad, mint amit ajnároznak, mint csillagok háborúja sztárját, amelyik beavatta a tudományába a cigánytelepét a menhelyieknek 81 éve tartó értelmiség legyőzést végrehajtva Müller Péterrel, amelyik saját halálát rendezve gyilkolt és végzett ki minket minden szereplő helyett, a genyó Istennel és a halál néppel, mint Szulák Andrea népével a miskolci II-es elmeosztály főszereplőiként együtt áldoztak maguk helyett.

A halálreformátusoknak megvolt a főszereplőjük, akire rá akarták szállítani az ébredő játszóteret a játék végén, Nagy Anna halottjuk, megmentették, színésznőnek vitték, de senki sem gondolkozott el rajta több, mint ötven éven keresztül, hogyan lehet színésznő az, akire a világ végi csapásokat kívánták szállítani. A lányommal tartott el Miskolc városa helyette, éheztetve, ismét fényevésen, koldultatva, széttörve közben minden részemet a Rákóczi téri cigányság által, amit Bodorné Ágnes Rákóczi tere jelent, ugyanis azzal kezdődött, hogy kiszedték az emberek fogait, hogy náluk születnek meg a pusztító csemeték, amik elviszik a fogaikat.1995-ben a szomszéd miatt a húgyhólyagomat akarták szétpukkasztani. Nem lehet felfogni egyetlen jószomszéd mészárlását sem.

Ezt örököltem én anyámtól, akinek egyből kivették a fogait, végig a szomszéd áldozásában, , felfoghatatlant hajtottak végre hosszabbító családjával, itt létem óta is eltaposva minden részemet a másik világban. Minden embernek kiszedték a fogait a Rákóczi tériek, a fogorvosaik nevetnek rajtuk, azt mondják, hogy örökölték genetikailag, akár Mohamed a nyaki érszűkűlet a Kupaiaknak, amit rajta hajtottak végre Jáksó állával, Marsi Anikó szájával, szemölcsével a Barátok közt sztárjának a homlokán, a lábai végig tönkre vannak téve a Rákóczi téri betegek miatt. Nevettek azon, hogy az emberek nem tudták megszokni a protézist, ezzel ismételt a TV2 stábja 1995-ben hahotázva a médiájukkal, a Hunnia börtönnel, mint bibliai bűnözőkkel. Nem lehet arról beszélni sem,hogy a biblia ide van szabva, mert elmebetegnek mondják, aki erről beszél, pedig ez volt trianon is, darabokra szakadt bibliával, Fatimei jóslattal, amit rajtam hajtottak végre a gazdagokkal együtt.Vadászokkal ünnepelték 2001-ben Sopronban Fatimét. Még akkor még mindig Trianont ismételtek.

Külső segítséget várok a politikai játékos áldozóim ellen, amik szintén amerikai és különféle politikusokat állítottak szerte a világban, mivel ide tartoznak a keresztények a Hunniai börtönhöz, a reformátusok, valamennyi nemi perverz vallásukkal, valamennyi kommunista országgal, baktérium fegyveres és atombombás országgal együtt, így haladtak végig a könyveken, háború azért nem volt Vietnám óta, mert engem áldoztak közösen. Mivel a római egyházat lemészárolták, mint állandó történelmi egyházat, kárpithoz szegezve a mesélőket a Hunnia börtönnel, így vették át tőlük az irányítást, Hunnia elmeosztály néven, melynek főszereplőjévé szintén engem tettek meg, régi magyar filmekben történt beavatásuk, akár a Görög költők antológiájában, valamennyi titkos könyvben, Antológia Humanában könyvtárosok segítségével, melyek álfeszültséget míveltek. A Rákóczi tér a szabadköművesek ötágú emberszabású csillagos fekete kereszten hét rózsás fekete mágiáját tanulta meg, az utcanéppel együtt. Fenevad energiájával mészároltak.

Mivel a székelyek hullaszállítónak lettek beállítva a Révész utcájára a világ apokalipszisnek, nincsen székely nép, ugyanis őket felszámolták, a turulmadár maradt belőlük egyedül. Nincs joguk használni a szimbólumát a halottaknak a tulipános jellel együtt. Trianon Magyarország, mint Jeruzsálem biblia olvastatását jelentette és szétdarabolását Sátánnal az élen.

Minden nép, mely Ember Mária viccgyűjteményében szerepel Miskolchoz tartozó elmeosztályát jelenti a világnak, mint a skótok, a székelyek, a Roschwildek, az összes zsidója az állandó kislány áldozóknak, akár az ortodoxok Metro pulyaszeplősítő Zoránjával beállított Ízisz néven szereplő főpapja, egész Ázsiával együtt. Így jött be Miskolcra haza az Ázsia központ, meg a barzilok, mint jeruzsálemi beavatottak. Ízisz közös néven áldoztak azzal, hogy felkiáltok a végén, megtagadva az isteneket, hogy miért hagytak el engemet? Benkő angyalok sorsát Omegával kegyetlenül elkezdték Lévaiakkal, forgószél néven, ami anyám születése után történt, mikor Miskolc teljes egésze egyszerre támadta meg az olaszliszkai központot, Benkő Lajost, azt ismételték rajtam a Bertalan utcaiakkal. Itt vannak a nácik a szarkahegyiek, velük szemben a nemi gyalázó orosz felszabadító hadsereg képviselete a könyveikkel együtt.
Átadtak engem születésemkor a tik sem vagytok magyarok cigánytelepének Romániának, amelyek bibliát olvastattak velem, kivégeztek folyamatosan. Magyarország Jeruzsálem már nagyon régóta, a trianoniakból páran maradtak, helyettük elmebetegeket vittek a falvakba, Szlovákiába, Erdélybe, székelynek, osztrákokhoz. Szétmentek szerte a világba a főszereplői a világ-könyváraknak, valamennyien skizoprenek, kísérettel rendelkeznek, mindenre képesek a karrierjük, jólétük érdekében.

Nekem a fejemet szabályszerűen levágták, kerékbetörtek Alexandriai Katalinként Orbán kerékként, fejemet is megcsonkították Gór Nagy Máriáékkal, Benkő Lajos sorsának ismétlésében, Máriájuk helyett folyamatosan csonkítva, nyanyák és Brigitte Bardot miatt, mivel a halál éjszakája képviselője ide tartozik a nagypán néven berendezett Pszichografológiájába a Bertalan utcának.

Én nem tehettem arról, hogy ők elmebetegként voltak létrehozva, sem arról, hogy azelőtt könyveket hajtottak végre rajtuk a Hunnia börtönnek, hogy szabadságharcosként hirdetik magukat nem tartva semmitől, hiszen az utolsó embert áldozták meg valamennyien Mi az ember? dalom alapján.

A világ összes pártja idetartozik Miskolchoz, mint republikánus, szocialista, jobboldali, kereszténydemokrata...., francia eredettel a liberalizmus, görög eredettel a demokrácia.

Nem lehet engedni, hogy ezek a mészárosok tovább játsszák a korokat. Jelenleg a karcsaiak ismétlik Dékány Sarolta idejét, Sátoraljaújhely Deme névvel kezd ismétlésben 81 évet.

Magyarország, mint Jeruzsálem, a Biblia - köztük a vasnép - állandó központjaként folyamatosan hajtotta születésemig végre az apokalipszist a bibliai avatottak szereplőivel szerte a világban, állandóan új világtörténelmet kezdve és írva Varjú néven a világ-könyvtárat.

Magyarország, mint egykori Jeruzsálem népe megáldozta a semmiről sem tudó isteneket, angyalokat, embereket kollektív csonkítással és gyalázással a sírjukban is. Magyar néven futók emberiség ellenes rémtettek elkövetői, így kell őket elbírálni. Játszanak a végtelenségig, mivel a határokat a Hunnia elmeosztály orvosaival lezárva berendezték, előre készültek arra, hogy az áldozataikat elmebetegként fogják lemészárolni, saját sorsukként.

A 81 éve tartó értelmiség legyőzése a közös vasnép és Hunnia börtön 666-tal együtt koalíciónak eredménye az, hogy minden területen a sátán népei és a Rákóczi tér, meg a börtön bűnözők, zsidók jelentik az értelmiséget, rasszizmust találva ki, ha netán kiderülne, hogy megáldozták a jóembereket, értemliségeket, összepároztatták a világot, megáldozva az emberiséget.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: apokalipszisével, elmeosztályukkal, felsorolhatatlan, szarkahegyieknek, hullaszállítónak, világtörténelmet, összepároztatták, szarkahegyiekkel, megcsonkították, sátoraljaújhely, végrehajtásáért, cigánytelepének, főszereplőiként, főszereplőjüket, szétpukkasztani, pulyaszeplősítő, felfoghatatlant, szétdarabolását, apokalipszisnek, szabadköművesek, elmeosztályáról, reformátusoknak, szívkivájókkal, összezúzásával, hozzárendeltek, földönkívüliek, kiválasztották, játszótereként, józsefvárossal, antológiájában, kommunistáknak, fényevésünkkel, szabályszerűen, végrehajtották, álfeszültséget, sadduceusokkal, világnak Johanna, medve kommunizmusa, erdő színnel, íncselkedő nyelvi, miskolci Bertalan, vicces könyvek, kutyákat Jehova, szocialista iskolát, tökéletes magyar, nemesek ellen, vasfüggönyös miskolci, másik világban, bibliai apokaliopszis, darabokra szaggatott, parasztokat kommunistáknak, összes vasfüggönyös, Vörös Oroszlán Annás, Medveczky Ilona, Mivel Lenin, Törőcsik Mari, Kátyis Tolnay Klári Rózsa, Tőkés László, Maczó Ágnes, Vona Gábor, Gáborokkal Gábor Áron, Maczó Ágnessel, Gyurcsány Ferenc, Oszter Alexandra, József Attila, Gina Lolobrigida, Oláh Ibolya Kern Andrásék Ki Mit Tud-os Hunnia, Baratta Ágnes, Braun Frigyes, Bajnai Gordon, Nyika Turbina, Müller Péterrel, Szulák Andrea, Nagy Anna, Bodorné Ágnes Rákóczi, Marsi Anikó, Sopronban Fatimét, Antológia Humanában, Trianon Magyarország, Ember Mária, Benkő Lajost, Magyarország Jeruzsálem, Alexandriai Katalinként Orbán, Nagy Máriáékkal, Benkő Lajos, Brigitte Bardot, Dékány Sarolta, Sátoraljaújhely Deme,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Becsületsértés  Beszéd  A salgótarjáni sortűz 1956. de...  Bánki Éva tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Whitney Houston et Michael Jac...  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét  Facebookon kaptam Krisztina...  Téli este  Facebookon kaptam  Karácsonyi díszek  Miért kiabálunk, amikor dühöse...  Szèp napot kívánok  Negatív érzések..................  Ez nem én vagyok.............  Béke  Anthony de Mello – Szárn...  Sexy nők  Hamupipőke  Karácsony  Színváltó rózsa  Sötétség - Kétszázharminckette...  A lámpás  Facebookon kaptam  Béke  Karácsony  Pest - Kétszázharmincegyedik n...  Edda - Lelkünkből (40 év rock)...  Gyújtsd meg a remény szikráját...  Beszéd  Rózsás csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Emeld fel tekinteted!  szerdai üdvözlet  Facebookon kaptam  Nőj nagyra kisunokám . . .  Beszéd  Ima  Karácsonyi gömbök  Békés nyugodt napot  Karácsony  Sárga rózsa csokor  Mi a baj, a" Grinch " fával?  Idén is csordultig megtelt fia...  Karácsonyfa  Beszéd  Png virág  Sötétség - Kétszázharminckette...  Téli kép  Téli kép  Lépjünk már rá a cselekvő szer...  Facebookon kaptam  Szép fehérnemű  Facebookon kaptam  Szép fehérnemű  Kellemes kávézást  Becsületsértés  Orchidea  Facebookon kaptam  2. adventi hét szerda 11.11  Karácsony  Kék csokor vázában  A szeretet az embernek olyan,m...  Nőj nagyra kisunokám . . .  Karácsonyi gömb  Színváltó rózsa  Facebookon kaptam  Beszéd  Béke  Beszéd  Aranyosi Ervin: Mentegetőzés  Jó éjszakát  Becsületsértés  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Rózsás csokor  A remény vasárnapja  Pilinszky János - Magamhoz  Kék virág  Béke  Black Ice : Varázsfény Eljött...  Aranyosi Ervin: Mentegetőzés  Facebookon kaptam  Karácsonyfa  Png kutya  Mikulás virág  Téli kép  Egy békés otthon melegsége ....  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk, amikor dühöse...  Kellemes hétvégét  Téli kép  A remény vasárnapja  Edda - Lelkünkből (40 év rock)...  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  A" Grinchfa" eredete  Becsületsértés  Téli kép 
Bejegyzés Címkék
világnak Johanna, medve kommunizmusa, erdő színnel, íncselkedő nyelvi, miskolci Bertalan, vicces könyvek, kutyákat Jehova, szocialista iskolát, tökéletes magyar, nemesek ellen, vasfüggönyös miskolci, másik világban, bibliai apokaliopszis, darabokra szaggatott, parasztokat kommunistáknak, összes vasfüggönyös, bibliai kommunisták, zsidókkal kezdték, ördögi felvonulással, miskolci Rákóczi, hatágú csillagos, zsidó boltosokkal, halál reformátusoknak, vallási korok, ricsei elmeosztályáról, szarkahegyi miskolci, húsállatoknak nevezett, zsidókkal együtt, többi betegséggel, embereket mosónőnek, iszonyatuk mellett, egykori munkás, angol kommunizmus, református biblia, összes reformátusa, szomszédba Bodor, főszereplők helyett, vasfüggönyös Hunnia, világ-történelem politikai, nagy közös, kurva egyből, távol-keleti szörnyekkel, gumibábu Hitler, hamis próféta, genyó Istennel, halál néppel, miskolci II-es, ébredő játszóteret, játék végén, világ végi, lányommal tartott, emberek fogait, pusztító csemeték, szomszéd miatt, húgyhólyagomat akarták, szomszéd áldozásában, fogorvosaik nevetnek, nyaki érszűkűlet, lábai végig, gazdagokkal együtt, politikai játékos, római egyházat, szabadköművesek ötágú, utcanéppel együtt, székelyek hullaszállítónak, világ apokalipszisnek, turulmadár maradt, tulipános jellel, összes zsidója, állandó kislány, ortodoxok Metro, olaszliszkai központot, nemi gyalázó, könyveikkel együtt, trianoniakból páran, fejemet szabályszerűen, halál éjszakája, nagypán néven, utolsó embert, világ összes, mészárosok tovább, karcsaiak ismétlik, bibliai avatottak, áldozataikat elmebetegként, közös vasnép, sátán népei, börtön bűnözők, apokalipszisével, elmeosztályukkal, felsorolhatatlan, szarkahegyieknek, hullaszállítónak, világtörténelmet, összepároztatták, szarkahegyiekkel, megcsonkították, sátoraljaújhely, végrehajtásáért, cigánytelepének, főszereplőiként, főszereplőjüket, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 58 db bejegyzés
Összes: 6929 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 2014
  • e Hónap: 5714
  • e Év: 138339
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.