Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A keresztények láthatatlan világa
  2018-02-08 15:43:02, csütörtök
 
   
  Mindenki tudja, hogy egy spiritiszta, vagy egy okkultista, mágikus könyv elolvasása esetén máris ott terem a láthatatlan világbeli képviselete. Hans Holzer Kísértetek, megszállottak című spiritiszta könyvében azt állítja, hogy csak azoknál jelennek meg a másik világ képviselői, általában halottak szellemvilágaként, akik bevonzzák őket magukhoz, vagyis ilyen irányú könyveket olvasnak, vagy szeánszokra járnak. Nem kevesebbet állít, hogy sátán nem létezik, mint a spriritizmus, halálvilágot másik világban hét függönyként építő szörnyistene.

A parakutatók nagy része ilyen spiritizmus hívei, ami azért szomorú, mert maguk jelentik a másik világ képviseletét, mégpedig azért, mert a napvilágra kívánták hozni a halotti világban élők szeretet vallását a jövő halálvilág kiépítésének végére.

Én nem foglalkoztam semmilyen titkos tudománnyal, sem anyám apja, Benkő Lajos, akinek a sorsát rajtam végrehajtották száj lebontással együtt ismétlésben, sem apám, sem a nagyszüleim, egyetlen rokonom sem, mert minket a németek vittek Sátoraljaújhelybe lakni annak idején, bár ismerték a várost, tudták, hogy állandó hét hegyi névtárát jelentik az apokalipszisnek.

Születésemet várták, a szülészeten jelent meg Bodor, az űrpusztító, együtt a vele nemi rokonságban lévő miskolci Rákóczi térrel, a barakkos legyekkel, a Vörös Oroszlán kommunista, vallási korainak feketemágusi képviseletével, a Hunnia börtönnel, a narancs lírai karám apokaliptikus lovasaival, különböző országok népeivel, szlovákokkal, egykori népekkel, akik meghaltak már, reménykedtek, hogy Vénusz megoldja minden gondját a világnak.

A Hunnia börtön egyből hipnózisba tett. Ezt Presser Gábor apokaliptikus csapásként álomvilágként énekelte meg folyamatosan a főnixes miskolci Rákóczi tér legyeinek képviseletében.

Féltem a gyerekszobájában Szenci szamaras, szódás egykori istállójából kialakítva, mert ott volt a láthatatlan világ körülöttünk, Anyámat egyfolytában támadták a tériek kurvaságai miatt, apát is megállás nélkül, mert szerették és tisztelték. Ingyen dolgoztatta majdnem a Lantos zsidó szövetkezet, akár, mint engem varrónőként később Kovácsok sorsaként.Amikor éjjel kinyitottam a szememet, apró, láthatatlan részecskéket láttam, ez volt a Vörös Oroszlán démonikus kísérete, amelyek három angyallal voltak jelen, egyikük Heilig Gábor néven került berendezésre. Mivel Heilig mindig vigyorog, megtámadták miatta Gyuri bátyámat, akit meg is öltek egykori Ikarusz-idejebeli angyalként. Utána az Ikaruszt fel is számolták.

A Rákóczi tér az unokabátyám hátára lökte a pályafenntartáson, amit gyorsan fel is számoltak nyíregyházi tériekkel történő ismétlés közben - a létrát,mert Zorán hangja remegett. Egész életében szenvedett, meggörbült teljesen.

MIndent összemocskoltak, összetörtek, összezúztak mindig körülöttünk, Mary Zsuzsa rendetlenségével kezdve a rendetlen apokaliptikus csapások miatti támadásukat, tisztításukkal együtt, ami mai napig tart a média bemutatója szerint. Malek Andrea rendetlen volt, ezért megölte az óriás amerikai elmeosztály teremtője,mint kísérete cipelve magával belélépve az öcsémet, engem kétszer meggyalázott, egyszer jógázás közben, egyszer a miskolci megyei kórház I-es Idegosztályán, ahol éppen Fecske Csaba miatt gyilkoltak le engem, pedig Bodornak, az iker tornyos, iker házas útvonala volt. Fecske idetartozik az állatnevűekkel, mint az egyiptomi apokaliptikus Sólyommal, Sasokkal, Szarkákkal, Kondorokkal.... a Bertalan utcai apokalpszishez, mára sikeres, elismert költője a városnak, mint amelyik belőlem él és vált díjazottá a többiekkel együtt születésem óta a Kelet néven berendezett ózdi lírai karám tagjaként.

A Rákóczi tér Ménesi cigánytelepével került berendezésre, lírai narancs karámjával a miskolciaknak a Bertalan utcához, melyek 1989. óta hosszabbítást rendeznek, jöttek az utódok, megmentőkként, elvenni az apokaliptikus csapások leányként megszületett formáit, utódaik már azóta egyetemet végeztek, tisztességes családban élnek, mióta az emberek az áldozataik, sorsaikat, tetteiket végrehajtották folyamatosan, megállás nélkül.
Ménesi lírai karámja jelmezeket adott anyámnak, így lettem én piros ruhájában a trianoni Oszwald Marikának sorsaként Piroska a többi szerepe mellett a kezdetnek, mivel a németek megáldoztak minket cigányként, mert apának és az öcsémnek fekete haja volt.

Másfél éves lehettem, amikor bebarnult a bőröm, már ekkor szedte ki a miskolci Rákóczi tér az emberek fogait, már ott jártak, hogy a kurváknál megszületnek a pusztító csemeték barna bőrrel.
1986-ban, bár én soha nem foglalkoztam addig nemiséggel, bebarnult a nemi szervem környéke is, amit véletlenül vettem észre, feltehetően ilyen a fekete lelkek kurva népének.
Ez mind feketemágia.

A Rákóczi tér nem engedte a Hunnia börtön karmikus gyilkosai helyett, hogy engem valaki szeressen, vagy tiszteljen, minden jóembert és teremtett lényt megöltek születésem óta.
Feketemágiával voltak nálunk végig, felfoghatatlan ideggyilkosságával a népüknek, amik egyszerűen belelépnek Győzike cigánytelepével az emberekbe, belenyúlnak a fejükbe, ahogyan tették velem is 1983-ban, egy kattanást éreztem a fejemben, mintha megpengettek volna egy húrt.

Tehát végig nem foglalkoztam semmilyen titkos tudománnyal, nem tudtam, hogy a másik világ minket mészárol, csak értetlenül néztünk egymásra, miért kell nekünk szenvednünk, éheznünk, szégyellni magunkat mindenért, miért aláznak meg nevetve minket a csókolózó párok, hogy mindez Illés-Pisti tik sem vagytok magyarok népét jelenti. Öcsém lett Cseh Károly átjavítása szerint életéről szóló írásomnak a más ruhájában szégyenkező fiú-Hamupipőke Feketebárányaként a feketemágusoknak a hetvenes években már. Nem tudtam megmenteni. A rendőrség ki sem jött a házához anyámnak, pedig mondta a hullaboncoló, hogy otthoni halálkor vizsgálni kell az esetet, mert ők is megáldoztak minket Familia KFT bemutatásával születésem óta. Nagybozsóki hullaboncoló nem nyilatkozott,mert pszichiátriria követte el a vérfürdőt, a rendőrség nem avatkozott bele a dolgaikba, csak az elmebetegek mehetnek hozzájuk, meg a játékosok. Én nem is tudnék mit mondani, mert ez meghaladja a képességeimet. Visszavontam a feljelentésemet 1998-ban, csak annyit tudtam, hogy a kórházzal függ össze minden, ami történt velem.

Egyszer Cseh hozta a Vörös Oroszlánt, nem olvastam el, csak átfutottam, kik szerepelnek benne, megírtam belőle a kommunista korokat és vallási karmikus népek novelláit, mint Molnár Csilla csillagét, mint a Humana alapján Toni Curtis csillag helyetti áldozásomat. Egyszer varázsírás könyvet hozott. Már előtte 1991-ben a Rákóczi tér meggyalázott a másik világból a kórházban, ahol hangosan nyikorgott a vaságya Sági Ilona és Balogh Gizella áldozóimnak, éppen akkor gyilkoltak le közösen, folytatva az apokalipszist Nacsa és Bagi gumibábok sorsával, hogy már mindent ki fognak bírni.
Leültem az asztalhoz Kiliánban, a Benedek utcáján a fő áldozóimnak, a Benedek családnak, köztük a szépasszony hollóknak, rátettem a kezem a papírra, a kezem elindult magától és azt írta le, hogy apád fasza. Nem tudtam kinek elmondani, hogy itt valami furcsa történik, nem tudtam - már nem emlékszem, mit kérdeztem -, hogy a Rákóczi tere Bodornak a két karomban van feketemágikus hatalmas erővel Mary Zsuzsa angyalként berendezett apokaliptikus csapás sorsaként. Onnan már felfoghatatlan fertelem történt, ami azelőtt pár alkalomra korlátozódott, földönkívüli hatalommal, a kékek által, vezettek, mint egy bábot az utcákon.

Pesti cigányok végezték el a mesterséges megtermékenyítésemet 13 éves koromban. Méhem ellen rengeteg merényletet követtek el a Hunnia börtönnel és későbbi hentes és mészáros szülészorvosaikkal. Bodor Ágnes pók szomszéd népe itt volt a lakásban, egyszer láttam a pókokat a levegőben. Ki akarta venni a szomszéd miatt a húgyhólyagomat a megyei kórház II-es idegosztálya, majd kezdték elölről a tetteiket, sorsukat 1995-ben cserepeim befestésével, így tisztult tovább Busch bemutatása szerint az amerikai zsidó nép is. Pók volt a méhemben, miközben taposták, szúrkálták, állandó kaparást végezve a Hunnia börtön orvosai által egy pecsét miatt érthetetlenül. Ez éppolyan törvény gyalázása volt Borsod megyének, mint ahogyan vittek a földönkívülieikkel, sátánjukkal, rózsakeresztes rendjükkel hatalmas erővel, bábként megtermékenyíteni, amikor nem szedtem semmilyen gyógyszert, hiszen a házasélet alatt engedhető meg a házasélet, én egyébként sem vettem észre a férfiakat, fiúkat, ezért ablaknak csúfoltak Soósék engem. Soós név jelentkezésekor - ez volt Soós Imre is, ezért dobták le a tetőről - jelentkeznek pároztatókkal és nemi betegségeikkel. Ekkor üzen általában a medve hóval, akinek a kommunizmusát kirándulással egybekötve Mészáros Kata névvel hajtották végre. Pók volt a tüdőmben is a japán fekete Nap halálnép haláljával együtt.
Már a két gyerekemet is fogságban hozva őket a Rákóczi tér születtette meg, ami iszonyatos és felfoghatatlan. Harmadiknak Elvis Presleyt hozták. Elvetettem, fájdalomcsillapító nélkül, megkínzott Újhely alaposan főorvosával. Még kétszer ejtettek teherbe, majd 1995-ben közölte velem dr. Melion, hogy írassak fel fogamzásgátlót, amit nem érthettem. Pókot tettek a méhembe a szomszéd szülése miatt ismétlésben is. Miattuk nem szerethettek engem a gyerekeim sem. 1998-ban folytatódott a sorsuk, tetteikkel és betegségeikkel, kivégzéseikkel.

1976-ban Illés-Pistit akarták, vele létre hozták volna az anya-fia házasságot,mivel én őt ismertem és szerettem egyedül.

Itt minden egyes lakóhoz egy-egy könyv kötődik, minden apokaliptikus csapásnak világ csapásai jelentik a kíséretét, ezek mennek el, költözik ide az új, névtárukat emelik, mióta a két utcát összerakták.

Müller népe öcsém születésekor jelent meg, kezdte el Kupai dadogós. libalábú apokalipszisét egykori Ázsia előtti világ történelemként öcsém megbénításával. Ez egészen haláláig tartott, végig nevettek rajta az orvosok, hogy dadog és hogy becsületes, nem ment lopni akkor sem, amikor évekig nem evett semmit. A törpe Kati, mint állandó mexikói apokalipszis képviselője a rudabányácskai törpékkel népe kitermelésre került, Katit felcsinálták, sorsa miatt engem megtámadtak. A Vekkerdi cigánycsaládot nemesítették, kezdetben apával osztatták be a pénzüket,azt a családot kihasználva, ahol ott voltak a cigányok a tériekkel, nem engedve engem anyámnak őt hipnózisban tartva, ráncigálva az idegrendszerét megfüröszteni, mert a halálnépnek büdös a szaga. Minden karmikus betegség előző élet tetteit jelenti a bibliai állandó apokalipszis végrehajtóinál, amiből a kurvák kivonták magukat,mivel a véráldozásból nemesedtek emberi formává.

A római egyházas Viciánné földönkívüli kísérete megtámadta a fejemet 1995-ben, így jártam fogorvosokhoz, azt vizsgálták, hogy a feketemágusi miskolci fogorvosok hogyan mészárolnak. Ezt követően az apokaliptikus csapások, miután minket lemészároltak átképzett skizopren orvosokkal kezdték a terápiás foglalkozásokat, új egészségügy építésével.

Áldozóim, a végtelen politikai apokalipszis végrehajtóiként, meggazdagulókkal együtt tagadják a láthatatlan világbeli kíséretüket, mint az űrhajókkal járókat is, akiknek az orvosok jelentgettek az utcanéppel együtt.

1986-os Csernobil, végleges legyőzésem.

Feküdtem az ágyon rossz szájízzel, amit nem értettem, mert mindig a protézisig illatos volt a szám, mert azelőtt nektár volt a számban is. Folyamatosan roncsolták a fogaimat ezért születésem óta feketemágiával, míg Bodorné Ágnes halak református cigánytelepe telepakolta a fogaimat 1997-ben a megyei kórházban patológiákkal, a sátánra a nyakamba szintén gócokat tettek.

Hatalmas bűzt éreztem magam körül egy álom után, melyben Hantos Ági anyja jelent meg pondrós lábakkal, akinek én szedtem ki a pondróit a lábából. Ez életem második álma volt. Ezért titalkozom az álmok ellen, mert mindig külső befolyásolását jelenti a bibliai apokalitptikus tagok,mint állandó álomban is beavatottak álmaitól. A Cerberus belém jött ekkor, Hantos Ágnes népeként, melyhez apokalipszist Ady Endre írt.A Bestia az adventisták könyvében kiadottak szerint,mint Ady egykori kínzója szintén belém lépett Moldován Nóra vörös róka szabadköműves, I. emeletes rokonság sorsaként. A rózsakeresztes rend pároztató hipnózisos szörnye szintén, bár ott volt kiskorom óta Penelopé halál népe és a sötét a nap Tóth Kecskés Katalinnal berendezett nagypán népe is.
A nyakamat fojtogatta valamilyen hatalmas erő, hatalmasra dagadt körben, még rosszabb íze lett a számnak, a gerincemnek szintén csontíze volt, mintha valami megszállta volna az egész testemet. Ez volt Ménesi cigánytelepe. Együtt a sátánnal, amelyik kígyójával behálózta az agyamat is, nézett ki azóta a bal szememből, amelyik egyébként is tompalátó volt már születésemkor, mert a Szabó család, mint világkönyvtáros utódja hisztis volt és tompalátó az Időjelekből, mint fejként létrehozott testenyészet. A kiliáni, tatárdombi, Bertalan utcai láthatatlan világból folyamatosan kapott csapásaimat már a média közvetítette, vissza kell nézni világbíróság állítása mellett a médiáját Miskolcnak, amit végig hahotáztak. Folyamatosan itt voltak rajtam körben, nyomogatták fekete kezükkel a tik sem vagytok magyarok Müller népével a szívemet, égették is,méhemet tapodták, sebeket ejtettek, folyamatosan kaptam meg nyomorban, éhezve, koldulása közben a halál reformátusoknak,ami járt volna nekik a betegségeit az árnyaknak az apokaliptikus utcai névtár szerint, csak panaszkodtak Müllerék előtt, s már ők támadtak. A termékenységi népek helyetti áldozásomat Oláh néven kezdték el születésem után kerékpár vázra lökésemmel. Valamennyi távoli népét jelenti a miskolci Rákóczi térnek.

Halott is volt, az ózdi gázszerelő, akit Mészáros ismétel hatalmas gazdagsággal, de ő nem tudott már nekem ártani, állítólag segíteni jött.

Strukkerné, szirmabesenyeői feketemágus reikis központot épített, két tanulója hatalmas lett az országban, halottakat terelgettek, parancsoltak a démonoknak, szellemvilágnak, egyikük Győrben volt.
Szirmabesenyő központja a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, minden faluján a megyének debreceni névvel Debrecenen Kósa névvel ismétlésben is végig mentek, mint debreceni bibliai reformátusok sorsát rajtunk végrehajtották. A budhizmusa a kommunista kori hippik kezdetével is idetartozik egyiptomi összes vallással és korral együtt, valamennyi ország és város név berendezettel, kezdték a városok és országok átcserélését. Most Miskolc a Debreceni nevet is ismétli.

Pataky Attila népe a miskolci börtön bűnözőkkel Istene egy hatalmas fekete árny tele elektromosnak látszó szemmel, ez jelent meg három napon keresztül a Tatárdombon, amikor már egy hete jéghalál hidegség vette körül a házat, földönkívüli népek, úgy, hogy amikor megjelentek, kialudt a vaskályha lángoló tüze egy pillanat alatt. Ez mind bibliai kísérete a városnak. Amikor Pataky istenét megláttam, majdnem megbolondultam, mert félelmetes volt. Akkor támadott meg a tatárdombi bolhahegyinek nevezett földönkívüli népe a Hunnia börtönnek elektromossággal, ami parkinson kórt okozott nálam, földhöz szegeztek egy villámlással.1998-ban egy hónap pihenése után a bibliai trianoni tisztulásnak, romániai cigányok és alkoholisták áthozatala után támadott meg a bermudás szörnyeteg hipnózisos erővel, sorolva az értelmiség legyőzők névtárát napokig, minden részembe küldve az elektromos csapásokat. Ekkor a fórumosai a nyíregyházi Boonnak, akiktől segítséget reméltem, azt írták, hogy összegerjedtek az elektródák a fejemben. Tomi megérkezett elektromos médiaként, Tina Turner utolsóként megmaradt árulója Isteneként, nem tudta, mi történik,miért gyilkolnak engem. Itt maradt mellettem megszűnni. Vele kezdődött születésemkor az Omegáékkal a koncert a világban.
Hunnia börtön buzija támadott meg, az ablakba vitt engem hátulról erősen nyomva, mutogatott hatalmas fénylényeket a távolban, meg kiabálta, hogy Mártika, dr. Melion skizopren Mária szereplője hívogatja a földönkívülieket a réten. Tehát tudták valamennyien, hogy a skizopren szereplők sorsát hajtják végre. Ekkor hatalmas kígyó körbe tekeredett a melleim alatt, a mellbimbóim tetején, Ez volt a termékenységi népek cigányként kinézőinek Új-Kígyósi pszichiáter képviseltében berendezett kígyó-istene, a sátán miatt támadott meg engem sátán feleségeként, amit nem érthettem, 18 évig egyre nagobb erővel szorítva engem. Néha elveszítettem az eszméletemet, így intéztem minden ügyemet, így vigyáztam Mohamed lányom gyerekeire a Szabó családtól, amelyek megáldoztak engem Vénuszként. Kezdetben írattam fájdalomcsillapítónak Immovant, de a kiliáni orvos megtagadta, így kerültem Marofka Eszter pszichiátriai gondozójába, ahol xanax-ot írattam, ő helyezett engem Mészáros Kata néven gondnokság alá. Közben a jószomszédok minden részemet széttaposták, mikor feküdtem eszméletlenül az ágyon, lábaimat, méhemet, fejemet, fenekemet, minden részemet eldeformálva apokaliptikus csapások formájára. Így lett Szabó Erzsébet hátam, Derláné Éva nemi szervem, elefánt lábam elefánt dübörgéséből Ménesinek, szemölcsievel, öregségi foltjaival a térieknek, nagy derekával a táguló-szűkülő árnyékvilágnak.

1992-ben már ott jártak a Rákóczi tér börtönével, hogy az ádám csutkásokat emelték a II-es elmeosztályukról együtt Furhman Imre mártírként elesett börtön cigányaival engem bezárva fogságba végleg bolt és közlekedési fóbiájukkal, hogy ráncigálták az idegrendszeremet, amikor a nagyobbik lányom evett, s nem tudott már nyelni, olyan feketemágiát kapott a torkába, szemölcsével együtt Rékasi Károlynak. Ez végig Rákóczi tér a bibliai bűnözők és jeruzsálemi kocsisor mellett születésem óta.

2004-ben vittek be mentővel a jószomszédok, mint áldozóim tanácsára a megyei kórház pszichiátriájára kivégezni véglegesen Túzkő Judit nemi csapásával a pszichiátereknek, 18 évig egyik kivégzőgéppel, Dávid Mónika szörnyeteg koporsójának nevezett tériek képviseletével, Vaszily Mária szőke skizopren pszichiáterével Miskolcnak. A genyózását kezdte elölről a szomszédnak,mint 1976-ban engem a Hunnia börtön. A biblia olvastatást, tisztítva a népeket, pusztítókat belém lépve hajtották végre. A kórházban történő megalázásaim, lemészárlásom közben mindig hívtam telefonon a lányomat, úgyhogy az idegrendszere már nem bírja tovább az állandó értelmetlen szenvedést, az én vezetésemmel együtt. Miért kell tiszta embereknek ártatlanul szenvedniük Magyarország néven egyetlen pillanatig is, miközben a világ elmebetegei szórakoznak, utazgatnak, házasodnak, szaporodnak,mint skizopren könyvszereplők?

Hát így gyilkol a keresztény világ láthatatlan skizoprennek leírt népe. Posta Irén az egyik filmjében bemutatta, mennyien vannak egy lakásban a láthatatlan világból. Mivel a száz tagú cigányzenekar sorsát rajtam végrehajtották, amiknek az Idők megadójaként állandóan békáknak, rókáknak, démomoknak kellett volna zenélniük, van mit ünnepelniük a tériekkel Mágával együtt Miskolc-Hámorból, tündérkirályfi életet kapott áldozásomból.

2001-ben még mindig ismételték a világ-könyvtárat, pár könyvet elővettem, másoltam belőlük diszlexiásan, össze-vissza írva a betűket, mivel már nem tudtam írni a szétpüfölt kezeimmel, kínzása alatt az Új-Kígyóssynak. Csúfoltak a fórumosok Müller Péter népeként, elmebetegezve engem. Egy író figyelt fel rám, aki oldalt is nyitott a nevemben,mint művésznőnek a facebookon, azzal, hogy megtalált engem, hogy annak idején ki írt össze-vissza a média fórumjain. Válaszoltam neki, hogy segítséget kértem,mert mentek végig a világ-könyvtárán Visnyei László földszintől elköltözöttnek ismétlésben villámgyorsan Miskolc névtárával. Azt írta, hogy az én írásaim alapján regényeibe szőtte az általam leírtakat, az én kitalált világomról. Ennyi volt a segítség adása Magyarországnak, meg egy bíró, aki felmentett engem kizáró gondnokság alól. Én még nem is szavazhattam soha a gyilkosaimra, nem volt jogom hozzá. Kizáró gondnokság a TB részéről és a bíróság részéről azért, hogy nyugodtan folytassák a kivégző, kínzó, sorsukat, tettüket végrehajtó mészáros munkájukat.

Kanadába mennek a miskolci névtárú emberré vált cigányok, ott menedéket kapnak a kinn lévő skizopren könyvtulajdonosoktól, annak ellenére, hogy minket köpdöstek cigányként a pusztítója által István Kovácsnak a hetvenes évek óta. Valamennyien meggazdagodtak,mint Tátrai Gábor idetartozva a teréhez a többi térijével a narancsoknak. Kegyetlenségük nem ismert határt, mint állandó dolgoztatásuk a legkevesebb fizetésért.

Ómasztáék szerepét, mint világapokalipszis Bertalan utcájának Ómaszta pincéjéből feljött népének képviseletét a médiájuk mutatta, már 81 éves állandó apokaliptikus csapások, három gyerekesek, már unoka is van. Ómasztáné eperjeles ruháját nyolc éves koromban kaptam meg kb., amit ismétlésekor a szerepének kitett a Kistábornok utcai vörösre festett lépcsőházába postaládájára a kommunistáknak. Tőle kaptam a nyelvem alatti állandóan nyelvemet mozgató csapását a földönkívülieknek, azóta a nyelvcsontját kivették, de állandóan ismételték a pincések és a Szendreis szerepét Ómasztánénak engem kurvának kikiáltva.

Zöldek is voltak a pincében, szülést tanultak, de állítólag ők nem áldoztak meg, nem bántottak. A sziklai halottak sem bántottak, bár a Rákóczi tér megáldozott helyettük, tisztította őket a kanálisokból a kutyásokkal. A kutyások legyeket jelentenek általában. A környezetvédői Brigitte Bardotnak Pszichografológiai Bardot halál népet.
A még nyakamban lévő kígyója a cigányságnak a jószomszéd kíséretétől, amelyiktől érdekes módon válik cigány védelmétől mozgatja még mindig a számat, ez az egyik oka, hogy a protézist nem tudom betenni, bár teljesen sárga a tövig lesorvadt alsó meghagyott pár fogam, dörzsölöm a protézissel erősen, már az arccsontom félek, hogy kikapcsolódik, ha felteszem tíz percre a protézist, megfájdul a bal fülem. Bodor űrpusztítót az Időjelek bermudás fekete sárkánya semmisítette meg, addig nem tudtak megközelíteni engem. Hatvan éve tart a fertelme Borsod megyének. Megjelölték az áldozóimat fehér, vörös, fekete sállal is, mint művésszé tetteket, meg különféle jeleket, filmekben is berendezve őket adtak rájuk. Mary Zsuzsa angyal másodszor áldozott maga helyett ártatlant, a melleim alatti és hátamon lévő feketemágusok az ő csapásai lettek volna, valamint a szájába és fejére is ilyen fekete csapások voltak megrajzolva, hatalmas hassal legyőzve két szárnyát felemelve szerepel az Időjelek antológiában. Ezért éneklik róla, hogy nincsen foga.

A miskolci Rákóczi téri cigányok valamennyien láthatatlan világot képviselnek, mint kísérete a vasnépnek, amitől a szomszéd válik, ok volt ismét támadására, a cigány pinák helyetti ágyom dobálásomra Branyiczkyék által, Liptai bemutatója szerint az első démonjuknak. Bodorné Ágnes cigány kísérete, mint írtam és segítséget kértem négy éven keresztül éjjel-nappal gyalázott minden kurva és cigány pinájuk, lyukuk helyett, ezeket emelve média sztárnak, tótokkal együtt.


Hajdú Marianna Hajdúk összefoglaló néven került a hajdúkkal berendezésre a világ apokalipszishez, amerikai sátánistáival képviselte magát a tatárdombi ikerházban. Részt vettek a ház szétrombolásában, a háromforrás víz felhozatalában a ház alá, cigizve előttem a láthatatlan világban az udvaron, ledobva a csikkeket előttem a földre rúzsosan. A sátánisták feketemágusok, tűzben terjednek a másik világban.

Győri kapu utcanépe szintén megtámadott engem a sátoraljaújhelyi Révész utcában Balázsné sorsát végrehajtva rajtam folyamatosan, támadva engem minden kurva helyett, így választották el a pusztítóktól és vadállati férjektől őket, majd jöttek a börtön bűnözők tisztességet adni nekik. Az újhelyi utcanép lábtörlőre csinált, ott voltak szintén a láthatatlan világban a bérházban. A lopásokat az újhelyi utcanép hajtotta végre, a miskolciakat a Rákóczi téri cigánytelep a lakásban.

Szintén felvonultak a Benedek utcai kiliáni lakásban a Rákóczi téri médiájukkal,kivetítve a falon egy négyszöget, amelyben nevettek rajtam ugrálva egymás feje felett, ugyanúgy vetítették ki a fertelmeiket a homlokom elé. Felsorolhatatlan Borsod megye kísérete, a két utcai világapokalipszissel együtt, nem ismerem Nikellék orosz kommunistáit, sem Gulyáséikat, Árvayékat igen, de itt illetékes Bodzi úr kezdetével mindegyik atlantiszi lopott dallam az erdő, dzsungel, vadon, sziszegő kígyók, mint hóesésként jött csapásaival együtt a sátánistáknak, minden vallás ellenségével együtt.

A tatárdombi házat hörgéssel körbevevő sátánistái Miskolcnak tűzenergiával jelentek meg, meggyújve egyik éjjel rajtam a paplant is.Zé még ellenségem volt, mint hatalmas szellemvilág, világ-könyvtár végrehajtójaként.

1992. óta nagyfeszültséggel rázott a cseremisz pusztítója az Antológia Humanának Toni Curtis csillag sorsaként, előzőleg Zalatnay utolsó magyarként kiválasztott kommunista korát, a Ki az úr a házban?-t hajtotta végre széttörésemmel, rakott krumpli földhöz vágásával.

A Benedek utcai kiliáni erkély nélküli gázfűtéses lakásban tombolt a feketemágiája Cseh Károly lírai karámjának, megjelölte a komódot is körben kereszt jelével a Pszichografológiának, melynek egésze feketemágia, okkultista elmebetegekkel azzal, hogy a komód felől fognak támadni az asztráltestek. Megjelölték sátánista jellel a bejárató ajtót is. Én vagyok a célpont születésem óta minden népnek, feketemágusnak, fenevadnak, pusztítóknak, kígyó isteneknek, feketemágusoknak, utcanépnek, sátánistáknak.

Magyarország magyar felvett nevű lakosaival lezárt határokon belül világ-könyvtár szereplőként embereket áldozott meg maga helyett, akik azelőtt háborúba sem mentek, mert a Hunnia börtön apokaliptikus csapásait sorozták be. Busch, mint rákiabált rózsakeresztes rend tagja volt akitől megtudtam először, hogy ember vagyok, mikor közölte, hogy ők embereket nem áldoztak az Utolsó mohikán időbeli könyv ismétlésekor, azóta áldozta meg az egyszeri életű embereket Borsod megye. Nem tudtam, hogy ki vagyok, egyedül a kékek tudták, meg Illés-Pisti az áldozó népével.

Nehéz volt leírnom, mi van velem, mert ezt nem lehetett megérteni, nem lehet róla senkivel sem beszélni, a média és lírai karám tagjai, mint áldozóim a tériekkel meg tort ülnek. Most sem tudom megfogalmazni tisztán, mi történt, főleg nem azt,hogy miért?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, rendetlenségével, gyerekszobájában, feketemágusoknak, pszichiátriájára, földönkívülieket, pszichiátereknek, szétrombolásában, idegrendszeremet, végrehajtójaként, elmeosztályukról, elektromossággal, meggazdagulókkal, felsorolhatatlan, magyarországnak, világkönyvtáros, foglalkozásokat, reformátusoknak, apokalipszisnek, jelentkezésekor, összemocskoltak, szellemvilágnak, pszichiáterével, feljelentésemet, apokalipszishez, cigánytelepével, végrehajtóiként, szirmabesenyeői, feketemágiával, tündérkirályfi, árnyékvilágnak, apokalitptikus, elköltözöttnek, fogamzásgátlót, kivégzéseikkel, betegségeikkel, láthatatlan világbeli, másik világ, parakutatók nagy, napvilágra kívánták, halotti világban, jövő halálvilág, sorsát rajtam, németek vittek, szülészeten jelent, vele nemi, barakkos legyekkel, narancs lírai, főnixes miskolci, gyerekszobájában Szenci, láthatatlan világ, tériek kurvaságai, Hans Holzer Kísértetek, Benkő Lajos, Vörös Oroszlán, Presser Gábor, Heilig Gábor, Mivel Heilig, Mary Zsuzsa, Malek Andrea, I-es Idegosztályán, Fecske Csaba, Oszwald Marikának, Cseh Károly, Familia KFT, Egyszer Cseh, Vörös Oroszlánt, Molnár Csilla, Toni Curtis, Sági Ilona, Balogh Gizella, Bodor Ágnes, Soós Imre, Mészáros Kata, Harmadiknak Elvis Presleyt, Bodorné Ágnes, Hantos Ági, Hantos Ágnes, Moldován Nóra, Tóth Kecskés Katalinnal, Debrecenen Kósa, Most Miskolc, Pataky Attila, Amikor Pataky, Tina Turner, Marofka Eszter, Szabó Erzsébet, Derláné Éva, Furhman Imre, Rékasi Károlynak, Túzkő Judit, Dávid Mónika, Vaszily Mária, Posta Irén, Müller Péter, Visnyei László, István Kovácsnak, Tátrai Gábor, Brigitte Bardotnak Pszichografológiai Bardot, Hajdú Marianna Hajdúk, Felsorolhatatlan Borsod, Antológia Humanának Toni Curtis,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt kedves látogatóimna...  Önzetlen ember  További szép napot  Facebookon kaptam  Szép mai napot !........  Jézus szeretete  Png virág  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Időjárás jelentés........  Virágot a virágnak  Facebookon kaptam Annuska bar...  Isten  Kapkodjuk a fejünket!  Png virág  Horváth Piroska - Bábu vagy...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Árak  Ha minden ember adna magából  Harmónia......  Jézus szeretete  Facebookon kaptam  A híres SZEGEDI szalámi......  Ha pofon ér bennünket  Szép estét kedves látogatóimna...  Gondolat.....  Szép napot kedves barátaim ! ....  Tavaszi csokor  Szép estét - jó éjszakát kívá...  Natur arany  Jézus szeretete  Remélem a táncot választod!  Png virág  Macikák......  További szép napot  Tavaszi csokor  Árak  Jézus szeretete  Engedd, hogy a hited nagyobb l...  Jézus hív, bár zúg, morajlik ...  Megállapodni azt jelenti, hogy...  Esély.....  Jó éjszakát!  Jézus szeretete  Györgyike virágok  Kalkantil ásvány  Próbálok pozitív maradni  A sikeres és a sikertelen  Kellemes kávézást  Isten  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amint mozdulsz, a világ is moz...  Kellemes délutánt kívánok  Egy -szép jó reggelt !...........  Voltál-e már úgy  Önzetlen ember  Petőfiné szobra Koppenhágában  Csodálatos előadás.......  Png virág  Meghitt - áldott Vasárnapot kí...  Fodrásztól jött .......  Igen, itt a félelem  Séta a kutyusokkal :) .......  Facebookon kaptam  Oly szép a világod ember,  Facebookon kaptam  Kereszthordozás  Szép mai napot !........  Szenvedés  Örültem a látogatásodnak, gyer...  A vallásos ember botránya  Ha pofon ér bennünket  Esély.....  Facebookon kaptam  Jézus hív, bár zúg, morajlik ...  A divatos világ........  Juhász Gyula: Béke  Megismerni egy gyönyörű nőt  4604 az új fertőzött, elhunyt ...  Horváth Piroska - Bábu vagy...  Hatvanfokos  Törékeny alkonyat .  Kalkofyllit  Mai harmónia kártyám  Png csokor  Tulipán csokor  Kellemes hétvégét kívánok!  Várat magára az igazi tavasz -...  Isten  Sikertelen ember  Konikalcit  Harmónia......  Az ember erősebb, mint a sors  Séta a kutyusokkal :) .......  Keresztyén lét  Isten  Aranyosi Ervin: Szeretnél? 
Bejegyzés Címkék
láthatatlan világbeli, másik világ, parakutatók nagy, napvilágra kívánták, halotti világban, jövő halálvilág, sorsát rajtam, németek vittek, szülészeten jelent, vele nemi, barakkos legyekkel, narancs lírai, főnixes miskolci, gyerekszobájában Szenci, láthatatlan világ, tériek kurvaságai, unokabátyám hátára, rendetlen apokaliptikus, média bemutatója, óriás amerikai, miskolci megyei, iker tornyos, egyiptomi apokaliptikus, többiekkel együtt, apokaliptikus csapások, trianoni Oszwald, többi szerepe, németek megáldoztak, öcsémnek fekete, miskolci Rákóczi, emberek fogait, kurváknál megszületnek, pusztító csemeték, nemi szervem, fekete lelkek, kattanást éreztem, csókolózó párok, hetvenes években, házához anyámnak, elmebetegek mehetnek, feljelentésemet 1998-ban, kórházzal függ, kommunista korokat, másik világból, vaságya Sági, apokalipszist Nacsa, asztalhoz Kiliánban, szépasszony hollóknak, kezem elindult, kékek által, szomszéd miatt, megyei kórház, amerikai zsidó, pecsét miatt, házasélet alatt, medve hóval, kommunizmusát kirándulással, japán fekete, szomszéd szülése, anya-fia házasságot, törpe Kati, rudabányácskai törpékkel, családot kihasználva, idegrendszerét megfüröszteni, halálnépnek büdös, bibliai állandó, kurvák kivonták, véráldozásból nemesedtek, római egyházas, fejemet 1995-ben, feketemágusi miskolci, terápiás foglalkozásokat, végtelen politikai, űrhajókkal járókat, orvosok jelentgettek, ágyon rossz, protézisig illatos, fogaimat ezért, fogaimat 1997-ben, megyei kórházban, nyakamba szintén, álom után, álmok ellen, bibliai apokalitptikus, adventisták könyvében, rózsakeresztes rend, nyakamat fojtogatta, gerincemnek szintén, egész testemet, média közvetítette, médiáját Miskolcnak, halál reformátusoknak, apokaliptikus utcai, termékenységi népek, ózdi gázszerelő, megyének debreceni, kommunista kori, miskolci börtön, hatalmas fekete, hete jéghalál, vaskályha lángoló, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 106
  • e Hét: 514
  • e Hónap: 10462
  • e Év: 44858
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.