Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feketevonatja a vasfüggönyös narancsoknak Hunnia börtönnel
  2018-03-22 17:59:14, csütörtök
 
   
  Mikor Poór Péter elénekelte a Feketevonatot, a narancs vaskommunista kort éppen játszó, vallásokat perverzekkel előkészítő vaskormány állandóan váltakozó tagjai a Hunnia börtön elmével behozták a jelenleg Putyin által képviselt orosz narancsokat, lezárták az ország határait a miskolci Őrház patikájukkal a bibliai apokalipszis szerint, melyet felszámoltak Varga-Varsányi pár elköltözésekor két éve sorsuk és betegségük végrehajtása után rajtam, mint állandó áldozatukon csípőcsonton kikötésével 1998-ban a vasfüggönyösök rémtette miatt.

Urbán Tibor és Cseh Károly a miskolci Észak-Magyarországban megjelent verseim mellett megrajzolta ezeket a fő szerepeket, fekete lírai narancsok áldozását 130 éves költőivel, illusztrátoraival, zeneszerzőivel Miskolcnak, ezt ismételték villámgyorsan a médiájukkal az összes könyvükkel együtt 1998-tól is.

Megkérdeztem Urbán Tibort, miért megy bal oldalra a feketevonat, azt felelte, hogy megy vissza a másik világba, ahonnan életbe hozták (a Rákóczi téri cigányságot(. A feketevonat felett a templomok vannak feketemágiával bekötve, én egyetlen fejként ábrázolva kiskoromban fenyő és angyali szárnyakkal. Ez csak egyetlen illusztráció, a többi nincsen meg. Mindnyájuknak vissza kellett volna menniük a másik világba, de amióta a Neoton énekese elénekelte a Kell, hogy várj dalát, hogy neki el kell mennie, azóta engem támadtak meg valamennyi helyett, itt maradtak a lírai apokalipszis tagjai, már unokáik vannak, sőt életműdíjasok egyesek, meg különféle díjakat kaptak, mint teremtői a világ-apokalipszisnek.

A Rákóczi téri cigányságnak megáldoztak engem minden lelkiismeret furdalás nélkül közösen, míg ők utaztak a hatvanas évek elejétől külföldre, odaköltöztek a könyvek főszereplői, nem lehet elvenni tőlük a csodálatos életüket, sem a gyerekeiket, sem az unokáikat, akikkel szeretetben dőzsölnek.
Ha meghalt egy narancs világ-könyvtár szereplő, hatalmas özvegyivel támogatta a népük a lyukakat, amikkel összeadták magukat, támadva engem születésem óta azért, mert a Rákóczi tér fogait elviszik a pusztító csemeték szüléskor. Apává tették a pusztítókat, kígyókat, pókokat, legyeket, sünöket, amik miatt szabályszerűen kivégeztek engem, miután felrobbant a tatárdombi ikerházuk, sőt annyira világ-testvériség készült, hogy gyűlöletbeszédnek mondják, ha valaki beszél is arról, hogy ők hatvan éve nyaraló könyvszereplők és csapásai a világegyetemnek.

Itt állok születésem óta ugyanannál a szomszédnál, akinek a népe a Rákóczi téri feketevonat, melyek kivágták az asszonyok húgyhólyagjait szüléskor, kiszedték az emberek fogait, az egész világon állítólag, vonat alá dobáltak azt, akit akartak, nem engedve senkinek sem, hogy engem szeressen, megölve mindenkit, aki tisztelt. MInden tettüket rajtam ismétlésben folyamatosan végrehajtottak gyalázva éjjel-nappal a kivégző nemi csapások miatt, mert azokat a vasnép perverznek hozta létre.


Minden emberi formára teremtett betegség és fajtalankodó, csúnya, büdös, torz miatt engem megtámadtak, azért is, hogy nem tudnak enni, lepecsételik a ruháikat, meg szőrösek, meg a fogaik sérülnek, meg nem tudnak pénzt beosztani, viselkedni, gondolkozni, felsorolhatatlan, mert Magyarország teljes egésze elmebeteg karmikus eredettel bír pár meghagyott embert kivéve. Így épült a Farkas-Mülleri hét halálfátyol világa a sátán népének spiritista szeretet-vallással, a másik világból születő karmikus népekkel. Mindig Farkas az első az országokban a spiritisztákkal, amik miatt az öcsémet folyamatosan kivégezték. Ez Szlovákia története is, amióta a vasnép megjött Miskolcra, feltételezés szerint 130 éve.

Üvegiskolát rendeztek be ismétlésére a szlovákai történelemnek,ahová osztálytársam ment Farkas néven, tehát az első lakója Szlovákiának Farkas volt, őt kellett kísérnie a Tótoknak, Kovácsoknak, mesterségnevűeknek, kettős keresztnevűeknek, valamint Miskolc névtárának.

Nem lehet visszaadni a Bertalan és Révész utcai világ-apokalipszis képviselőinek még a szappantisztító kancsal Isaorával, bal szemem megtámadával kezdődő áldozó sorozataikat sem, az örmények is tisztultak az ózdi feketemágusi központjukkal a törökökkel, tatár halottakkal, horvátokkal, japánokkal...., felsorolhatatlan népekkel együtt, melyek könyveit Cseh Károly bibliás föld véggel adott ki, mint megtérteknek és megisztultaknak Ízisz áldozásommal minden szereplőjük helyett.

Fenyő Miklós és a többi Fenyő be volt rendezve, hogy nem én vagyok fenyőlszárnyakkal, vannak szereplői, melyekről a rendőrségnek és a világnak Fenyő gyilkosság néven jelet is adtak.

Az angyal Mary Zsuzsa volt, akit a saját férje bemutatott a világnak, hogy övé volt a rendetlenség is, hogy nálunk mindent összezúztak születésem óta. A világ felé feszítettek helyette feketemágiával, így voltam egyetlen rajzával Urbánnak megrajzolva.

A többi ábrát és rajzot, mint a porcelánszívű Sárközy Anita sorsát, melyet Szívdobbanások címen összesített nekem Cseh Károly, hogy kiadjam könyvekben, mely szerint minden Istentől pereltek el Sárközy helyett, melyek Magas-hegyi Istenétő eredtekl a régebbi római egyháznak. Az összes dalát a Krisztusoknak megírtam valamennyi történelmével a diafilmek alapján létrehozott országok népeinek.

Az Észak-Magyarország és a többi megjelent média, mint a Hírnök valamennyi számát ismételte áldozásommal a miskolci Feketevonat Rákóczi téri cigánysága 1995. óta.

A Feketevonat egyetlen szomszédhoz tartozik az összes Ágnessel, valamennyiük szerepével, minden Halak szülöttel a világon, minden reformátusával az országnak, a pusztító pókjaival, a narancs lírai karámjával a cigánytelepnek Ménesi berendezésével végtelen hosszabbításra és szaporodásra.

A Szabók történelmét egy névként rendezték be. A karcsai volt férjem nagyapja római egyházas Szabó volt egykor sátán népéből, együtt a Bertalan utcai kis fehér kutyással jelentették ketten az Örményország-beli Noé özönvizét, ezt sem hajtották végre, sem a földrengését Amerikának, sem a mexikói esőisten üldözését, sem a Tarot halálkártyáját 13-as keresztrefeszítésemmel 1995. Húsvét előtt 13 napon keresztül, amikor leesett a hó is, együtt az egykori afrikai Johanna farkaskutya Jehova történelemmel. Nem fogják elhinni, én voltam Johanna, a farkaskutyává varázsolt lány is, aki addig lesz kutya, míg egy ember rá nem potyogtatja a szeretet könnyeit. De hol voltak itt az emberek, akár, mint régen Afrikában? Minden lakó világ-apokalipszisét fel kell kutatni, hiszen itt vannak berendezve a város és országnevek képviselői is, az országok és városok történelmével. Így is kezdtek közvetlenül a bermudások támadása után 1998-ban, az orosz történelmet cirill betűvel kezdték, hogy Oroszország elpusztítja saját magát, mert nem emberek, s mintha űrhajón lennénk, bot kormányra tették a számítógépet Both név berendezése mellett, majd jött Ausztrália a zöldekkel. Nem tudták viszont a világ-könyvtár végrehajtói a valós történelmet - amit rajtam hajtottak végre születésem óta -, hogy Ausztráliában Lucifer ergykori Égő Jeruzsálemének sáskái vannak, akik észleltek engem a Tatárdombon, amikor kéményseprőként felvonultak, de nem tettek semmit az érdekemben. A karcsai Szabó István vőfélygyűjteményét ki akartam adni, az írószövetség bezúzta, majd elvették a cigányok maguknak hatalmas Mercedeses lagzikat rendezve. Benne vannak a köszöntőkben az utalások egykori Noé idejére, ahonnan eredtek, majd a római egyház egykori vezetője falvakba vitte őket, hogy a földet túrják analfabétaként. Mert egy gonosz, ha megtanul írni, sokkal nagyobb kárt tesz a világban, mint egy tudatlan fizikai munkás, mert hatalmas erejük van. Ez vonatkozik a sportolókra is, különösen a feketemágusokra, mint Papp Lacira, amelyik kiütéssel győzött a Pszichografológiájából. A fizikai munkásokat felvonultatták a testnevelés tantárgya ellen az ezer éves állandóan berendezett szocialista iskolának a tökéletes magyar nyelvvel. Csak Darwin majma nem illett élővilágban bele, mert a majmokat külön világ-történelemként ismételték mindig,egyszer amikor a volt férjem azt mondta nekem, hogy mi van majom, látod az angyalkádat, a hetvenes évek végén. A szürkék pedig Romániát jelentik, állandó válást a szerettetektől. Mivel nincsen meg az álmosfüzetem, melyben végig vezették velem a két utcai világ-apokalipszist, csak párra emlékszem. A szereplők mind nálunk voltak születésemkor, 1983. óta ismételtek 130 évre visszamenőleg folyamatosan kitermelve a névtárukat az egész világon.

Nem értem a választási politikai játékait Magyarország felvett nevű tort ülő népének, akik az összes Ferencet és Jánost, meg a többi általam felsorolt nevet áldozásommal emelték, tették meg minden területen vezetőnek, gazdagnak, hogy egyáltalán milyen választásról van itt szó?

Kiket tennének oda? Vonát a ricsei elmeosztályról a bolt és közlekedési fóbiát rajtam végrehajtó nácijaival személyiség nélkül, mint Heródes gazdag Ádám és Éva népét arc nélkül, amik a narancsokkal áldoztak meg minket közösen, vagy a reformátusait az Illéséknek, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként, mint halálreformátusok a világ-könyvtárukkal és sötétkapus dögjeikkel, mint állandó túlélők, vagy a szegfűs párt elmeosztályát a Bertalan utcából, vagy a Talmudját Hitlernek kereszténydemokratákkal? De elfelejtettek az adventi Tóth néven berendezett sorozatukból republikánus pártot alapítani, megtette ezt Amerika, itt csak Republic volt a cipőmmel. Meg Csákó az udvarunkból, meg a buziknak vazelin, amióta nem engedtek engem fürdeni a cigányok miatt születésem utántól, meg minden perverzió lett együtt az amerikai zenész világ játékaival.

Most, hogy így megtisztultak a magyarok, hogy külföldön élnek minden országban jólétben a narancsok a Hunnia börtön elmével, valóban kevesebb lett a magyar nevűek közössége, a nevüket felvevő José indiai népe kivonul, mint állandó ország elfoglalók cigány népe dalai láma népeként, amelyik négyéves koromban jött meg hozzánk összerágva a kerítésünket.

Az állatok és patológiák csak harcra voltak létrehozva a pusztítókkal, kígyókkal együtt, hihetetlen, hogy minket valamennyien megtámadtak a földönkívüli kíséretével együtt Miskolcnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, keresztnevűeknek, apokalipszisnek, világegyetemnek, végrehajtóiként, szappantisztító, magyarországban, megisztultaknak, kéményseprőként, spiritisztákkal, feketemágusokra, zeneszerzőivel, húgyhólyagjait, feketemágiával, végrehajtottak, szívdobbanások, elköltözésekor, könyvszereplők, reformátusával, szabályszerűen, cigánytelepnek, analfabétaként, vasfüggönyösök, felvonultatták, történelemként, elmeosztályról, szerettetektől, apokalipszisét, jeruzsálemének, hosszabbításra, halálkártyáját, berendezésével, mindnyájuknak, életműdíjasok, reformátusait, történelmével, narancs vaskommunista, jelenleg Putyin, ország határait, miskolci Őrház, bibliai apokalipszis, vasfüggönyösök rémtette, összes könyvükkel, másik világba, feketevonat felett, templomok vannak, többi nincsen, lírai apokalipszis, hatvanas évek, könyvek főszereplői, csodálatos életüket, narancs világ-könyvtár, Mikor Poór Péter, Urbán Tibor, Cseh Károly, Megkérdeztem Urbán Tibort, Mindig Farkas, Szlovákiának Farkas, Fenyő Miklós, Mary Zsuzsa, Sárközy Anita, Magas-hegyi Istenétő, Feketevonat Rákóczi, Örményország-beli Noé, Ausztráliában Lucifer, Szabó István, Papp Lacira, Csak Darwin, Talmudját Hitlernek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.26. 23:23 Elfogadták Eger 45 milliárdos főösszegű költségvetését
02.26. 23:12 Bajnokok Ligája - A Bernabeuban nyert a Manchester City, előnyben a Lyon
02.26. 22:33 Katalán válság - Havonta tanácskozik mostantól a spanyol és a katalán kormá...
02.26. 21:22 A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei
02.26. 21:02 A rostszegény étrend magas vérnyomást okozhat
02.26. 20:53 Az idén 3,5 százalékos gazdasági növekedésre számít a Kopint-Tárki
02.26. 20:53 Koronavírus - Londoni elemzők: tartós járvány esetén 5 százalék alá lassulh...
02.26. 20:53 Férfi vízilabda ob I - Gólgazdag mérkőzést nyert a címvédő FTC
02.26. 20:52 Fővárosi Közgyűlés - Fidesz: a saját kampányígéreteit is leszavazta a balol...
02.26. 20:52 Koronavírus - Debreceni repülőtér: az előírásoknak megfelelő a vizsgálat
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Himnusz Marton Áron püspökhöz  Fatimai engesztelés a toronyi ...  Facebookon kaptam  De mit is jelent az aktív véde...  Facebookon kaptam  Tulipán  Miért írok verseket  Női kézilabda Olimpiai kerete  Kislányok  Színes virágok  Lila virág  Png nő  Gerberák  Hamvazószerda 02.26  Vízcseppes rózsa  kép + relief  Facebookon kaptam Krisztina...  Női kézilabda Olimpiai kerete  Szocska Ábel püspök tanácsai a...  Színes lépcsők  Fatimai engesztelés a toronyi ...  Facebookon kaptam  Posertube  Vízcseppes rózsa  Szocska Ábel püspök tanácsai a...  Png virág  Rózsaszín rózsák  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Dolhai Lajos: Úgy várjuk az 52...  Babits Mihály – Húnyt sz...  Tulipán  Png virág  Szeretlek  Mandarin  Facebookon kaptam  Amikor idős leszek  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Rákipar  Posertube  Kék rózsák  Barátok  Nem tartanak szentmiséket, elm...  Facebookon kaptam  Virág csendélet  Mindszenty József az ország l...  Png nő  Posertube  Amaryllis  Tulipán csokor  Álarc  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Facebookon kaptam  „Tanúim lesztek”  Gyertya  Kereszt  Az igaz művész  Hóesés gif  Türelem  Elvárások  Már régen nem úgy élek  Hamvazószerda, a nagyböjt első...  Busójárás 2019 évben  Nem késik el az Úr, hanem hoss...  Színes virágok  Csukás István - Annyiszor játs...  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fontos információk koronavírus...  Png kutya  Png kutya  Facebookon kaptam  Ha azt csinálod, amit szeretsz  Köszöntő  Facebookon kaptam  Nő kalapban  Kutya a vízparton  XI. ker. Nőnapi ünnepség  Busójárás 2019 évben  Kereszt  Tulipánok  Tulipánok  Türelem  Kellemes délutánt  Facebookon kaptam  Hamvazószerdával megkezdődik a...  Rózsás csokor  Jézus  Mandarin  Benedek Elek: Koldus  Esti fűrdés  Ha a szív vérzik  Fehér rózsa  Kutya a vízparton  Tavasz szépségei  Kis vizsga  Párizsban járt az Ősz  Csoki csurgatás 
Bejegyzés Címkék
narancs vaskommunista, jelenleg Putyin, ország határait, miskolci Őrház, bibliai apokalipszis, vasfüggönyösök rémtette, összes könyvükkel, másik világba, feketevonat felett, templomok vannak, többi nincsen, lírai apokalipszis, hatvanas évek, könyvek főszereplői, csodálatos életüket, narancs világ-könyvtár, pusztító csemeték, tatárdombi ikerházuk, asszonyok húgyhólyagjait, emberek fogait, egész világon, kivégző nemi, vasnép perverznek, fogaik sérülnek, sátán népének, másik világból, öcsémet folyamatosan, vasnép megjött, szlovákai történelemnek, első lakója, szappantisztító kancsal, ózdi feketemágusi, többi Fenyő, világnak Fenyő, angyal Mary, saját férje, világ felé, többi ábrát, porcelánszívű Sárközy, régebbi római, összes dalát, diafilmek alapján, többi megjelent, miskolci Feketevonat, összes Ágnessel, pusztító pókjaival, narancs lírai, cigánytelepnek Ménesi, névként rendezték, karcsai volt, földrengését Amerikának, mexikói esőisten, egykori afrikai, farkaskutyává varázsolt, szeretet könnyeit, bermudások támadása, orosz történelmet, számítógépet Both, világ-könyvtár végrehajtói, valós történelmet, karcsai Szabó, írószövetség bezúzta, cigányok maguknak, utalások egykori, római egyház, földet túrják, tudatlan fizikai, fizikai munkásokat, testnevelés tantárgya, ezer éves, tökéletes magyar, majmokat külön, volt férjem, hetvenes évek, szürkék pedig, szereplők mind, választási politikai, összes Ferencet, többi általam, ricsei elmeosztályról, narancsokkal áldoztak, szegfűs párt, adventi Tóth, buziknak vazelin, cigányok miatt, amerikai zenész, magyar nevűek, nevüket felvevő, földönkívüli kíséretével, felsorolhatatlan, keresztnevűeknek, apokalipszisnek, világegyetemnek, végrehajtóiként, szappantisztító, magyarországban, megisztultaknak, kéményseprőként, spiritisztákkal, feketemágusokra, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 93
  • e Hét: 2150
  • e Hónap: 13607
  • e Év: 36444
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.