Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elvis, Tina Turner és a narancs sztárjai a cigányságnak
  2018-03-22 19:31:54, csütörtök
 
   
  Születésemkor a boogi-woogi klubbal kezdődött a világzenei fesztivál mindenütt. Én nem tudtam, mert akkor születtem meg, egyből szembe nézve a földönkívüliek Hunnia börtön által teremtett űrpusztítójával, Bodorral. A medúza zeneszerzője Bródyéknak a diófa asztal alá bújt velem együtt félelmében, de megírta a legszebb dalaikat. Pogány Balázs szerint freudista időben teremtették meg Ferike-Medúzát az Időjelekhez.

A zeneszerzőket folyamatosan többezer éve a sötét a nap japán fekete kecske nép gyalázattal ölte meg, amit Magyarország feketemágusaival folyamatosan ismételt velük.

A tökéletes zene ellen jött létre a hippi, beat és a punk zene, melyek teljesen szétromboltak mindent műanyag kommunizmusukkal, nemcsak zenében, hanem látható világban is nemi szervükkel meggyalázva a Földet. Ez a miskolci Rákóczi tér Kata kocsmával berendezett Mészáros Kata kommunizmusával a narancsoknak, medve kommunizmus kezdetével ismételték a világ összes kommunista korát a főszereplésemmel.

Elvis a Józsefvároshoz tartozott, ezért jött ide, meg állott ki a magyarokért. Hunnia börtön tagja volt, miután felpuffasztották, botot tettek a nemiszerve mellé, hozták hozzám 1978-ban megszületni.
Ekkor már fel is állott Komár János Katikája a mohazöld Zirkuli könyvnek nagy hímvesszős külsővel, mint nemi csapása Miskolcnak, átvette Elvis józsefvárosi szerepét Dollyval, cigány értelmiség legyőzőkkel, Müllerékkel, mert Müllerék találták ki az Ének az esőben film alapján az esernyős önvédelmét a hevesieknek, az Idegen hangú Éva heti hetes népének, a forgószeleseknek, amik mindig azt játsszák, hogy meghalnak, értelmiség legyőzésüket visszament időben folytatták tovább, de magukat beállították ernyővel, mint Fenyő Miklóst Szandijával náciként. Inkább nem írok semmit a gyerekekről, elég az, hogy Szenes Andrea szenes légy helyett befulladtam 1997-ben, mert az egri ZIZI Magazin megrajzolta légy formáját horkolva.Így juttattak be befulladással a II-es elméjére a világnak, ahol olyan injekciót kaptam, amitől egyáltalán nem tudtam magamról, majd állapottartósítóját a cigányoknak, mely petefészek dugulást okoz. India cigányai helyett az idegosztályuk is lemészárolt engem.

Nem kell Miskolc nemi gyalázatán csodálkozni, Pinókkiót is állítottak be hatalmas nemi szervvel, ezek kimondottan nemi gyalázók narancs színében Magyarországnak.

Természetesen minden miatt támadtak, mint Cini macskájuk, mint utolsó magyarnak mondott miatt,mert megdugták hátulról a színpad mögött, vagy Katona Klári Babos Gyulája miatt a stricik a Rákóczi térről, Weiser Mari miatt, mert a Piroska férjével a libiai fuvaros lányának nem voltak megelégedve, Tátrai Mari és Szajkó Katalin miatt, mert a fuvaros asztalán táncoltak mezítelenül, amikor még kicsi voltam. MIndegyik megszentesült és megtisztult Jeruzsálemból Vénusz áldozással, tudtukkal.

Tina Turner az egyetlen túlélője rock-nagymamaként a születésemkor kezdődött világzenei fesztiválnak, mégpedig az áldozásommal, mert 1976-ban élettársa megütötte, ezért széttörték a bal arccsontomat, így folytatta tovább Miskolccal a sztárságát. A média egykori vezetője együtt jött 1998-ban a Hunnia börtönnel, itt maradt mellettem végleg megszűnni.

Ennek ellenére már ekkor születésem óta az atv által bemutatottan Magyarország 82 éve hosszabbító utcanépének, lyukainak sorsát kezdték el, amik beöltöztek rock-nagymamának, ha rock and rollert kaphatnék száma alapján a Kovácsoknak. 100 évesek is élnek még az áldozók közül.

A médiája a narancsoknak 130 éves, valamennyi politikusával, művészével a világnak. Mind szegény csapásként, nemi kivégzőként volt létrehozva, amiért engem meggyaláztak , égettek, kínoztak, hogy ők csapások lettek.

A külföldi sztárok mind narancs színben vannak a barakkosok Oscar díjával együtt a Bertalan utcai apokalipszisből. Merlin Monroe és Judy Garland egykori Annás világ képviselője miatt is megtámadtak engem, mindannyian a Lin cseppjeit jelentik az Annás és Katalinos világ-történelemnek.
Freddy Mercuri Vénusz áldozó lett, a Tavaszi szél Vénusz szoborral többszörösen került végrehajtásra.
Gyalázattal lett sztár Julia Roberts, már három utóddal megjelölve iker útvonalaként Bodornak, Elisabeth Taylor Szabó Erzsébettel Halak szülöttként, Richard Burton társa a Hunnia börtönből.

A Zuki cukor kezdetét a föld teremtett történelmének mindig ismételték, anyám Wagner német zsidó öccse kezdetével. Áldozói a Kiss Tábornok utcai tíz emeleteséből a perecesi útvonalnak nekem kiabáltak 15 éve le az ablakból Tibivel kapcsolatos dolgokat. Ismételtek folyamatosan. Wagneréket orosz jégbarlangba vitték megfagyni. De már minden áldozat, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtója benyújtotta a kártérítését, mivel kivívták az örök szabadságukat, a lírai karám tagjai unokákkal szaporodva denevérekkel, mindenféle állattal együtt földet értek, véget ért a vándorlásuk.
A nemesek áldozatai voltak az állandó szocializmussal kezdődő koroknak képes történelmek alapján, 1848-as ismétlésekkor, mint Bertalan utcai állandó mérgező, cigánysággal tort ülő elmeosztálya a narancsoknak. Születésem előtt börtönökben voltak az apokalipszis tagjai, az orosz semmiről sem tudó csapatok bezárták őket, 1956-ban törtek ki, felakasztva, szívét kivájva ellenségeiknek, meg a rendőrségnek.

A Magas-hegyi Isten segített születésem óta, mert nem bírta nézni a narancsok vérengzéseit, meg Európa átcserélését folyamatosan elmebetegekre. Lengyelország nagy része még ilyen eredettel bír, nincsen temploma. Isteneiktől elpöröltek egri központjának ideje óta a Magyarok csillagának, 17-es számommal, H betűjével a csillag jelentésének. Rajtam ismételték az egri csillagot. Miskolc beronanásával, a világ-könyvtár jelentésének elégetésével varjú népeként hatágú csillagosokként már előkészítették a Magas-hegyi Isten Lengyelországának is teljes megsemmisítését, átcserélését. Éppen a Lengyel Lászlójánál jártak Kodálynak, ha jól sejtem, vagy a kacsájánál a kommunista erdőnek, amiből Penelopé Zsóka nevekkel berendezett halál nemi gyalázó népe lett két ünnepi gyertyával, ahogyan a médiájuk ismételte.

Szombathely névtárát Váciék idejében ismételte Miskolc városa, kiadták Kisokosban a szombathelyi vállalkozókat, orvosokat, s mentek végig Szombathely névtárán. De ugyanígy történt Vácott, Székesfehérvárott, ahol Kati néni huzigálta a kocsit előttük, jelezvén, hogy Katalin áldozás történik, Fehérvár a világfeszületes központja Alba Reginának, meg a Győri kapu névtáránál, Győrben, meg mindenfelé, amely városok neveit a Bertalan utca berendezte a világban. Egyből a pincérekből, utcanépből sztár lett magyar neveken, tort ülésük közben Magyarország végleges felszámolása végett.

A Rákóczi tér 18 évig gyalázott éjjel-nappal nemi szervemben ismételve születésem idejét azzal, hogy a kurváik lyukak, dobálva ki a pestiek ágyait az ablakon, hogy tisztulnak, miközben az Új-Kígyósi pszichiáterként mai napig rendelő termékenységi népeinek kígyó istene egyre nagyobb erővel cipelt és szorított a melleimnél fogva Király Linda sorsaként. Minden cigánya helyett megáldoztak a bejötteknek, így kaptak fürdőszobás házakat, ellátásokat, mindent ingyen egyetlen nagy közös áldozásában Miskolcnak egész Kelet népével együtt. Ezek a sztárjai Magyarországnak Főnix feketemágusi zenészeivel,Csepregi Évával az élen, mint amelyik olyat tett, amire létrehozták.

Az utcanépe Müller Péternek az egész világon tombol a patkányaival Shuszter Lóránt egykori anyám áldozójának, amelyik ide van téve a Bertalan utcába, itt vonult fel köztük az önmagát sokszorozó feketemágus.

Az engem születésemkor Jehova sárga focizó kutyával és Csoki ellenségével az ördögöknek, mint nagyapa kutyájával megáldozó pokol angyalaival kezdtek politikát, mégpedig szétosztott szerepeivel az utcanépnek, amelyek nem vállalták el a verseket, könyvszerepeket, hanem az elmeosztályokkal közösen hajtották végre sorsukat, tettüket és betegségüket. Ekkor temették Csoki néven az egyik patkányukat New Yorkban kábítószerrel, piával. Kiadtak mindent eseményt könyvben, ha lesz ki elolvasni őket. A fű a pokol angyalai által hozva az utcanépé volt mindig, majd a hippik találták fel az emberiség ellen a miskolci Rákóczi térről, ahová a Beatles és a punkok is műanyag kommunizmussal tartoznak. A metál robbanása a két utcai összetétel idejének Hunnia börtöné volt, mindenkit megtámadott a börtön népe a cigánysággal. Engem a baszógépe helyett a börtönnek, mert Ferikének hívták, a Ferencváros focicsapat játékuk alapján minden Ferenc politikailag áldozásommal kiválasztott születésem óta, akár a Pál Palikból, János, Gábor, Gabriella, Ildikó, Erika, Imre a börtönből, Marianna, Veronika Tenkes kapitánya idejétől,vallásokat jelentő Rózsák, Annái Romániának, Zsókái a haláláldozóknak, Ágnesek, meg az eddig felsorolt nevek valamennyi Katalinnal a világból, annak ellenére, hogy a mohazöld Zirkuli könyvben az én régebbi feszületeim voltak kiadva, megszülettetve régi áldozóimat is, akik tetteit rajtam hajtották végre.

Végtelen idúhúzással koncerteznek trianoni Magyarországnak a lírai karám zenészei, míg tombolnak a narancs tériek a cigányokkal, utcanéppel, tort ülnek, hogy kihalatták Magyarországot velünk.

Magyarországé a világ összes utcanépe és alkoholistája a börtönökből. Ezekkel és gyogyósok, elmebetegek, bolondok kitermelésével kezdtek politikát az öcsém megtámadásával. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusaival, kommunizmusukkal, forgószeleseknek, elmeosztályokkal, felpuffasztották, főszereplésemmel, magyarországnak, pszichiáterként, megsemmisítését, csillagosokként, űrpusztítójával, könyvszerepeket, világfeszületes, apokalipszisből, szocializmussal, kommunizmusával, haláláldozóknak, ellenségeiknek, kommunizmussal, józsefvároshoz, kitermelésével, megszülettetve, magyarországot, megtámadásával, előkészítették, földönkívüliek, történelemnek, lengyelország, születésemkor, jeruzsálemból, elmebetegekre, szétromboltak, megszentesült, zeneszerzőket, befulladással, idegosztályuk, boogi-woogi klubbal, világzenei fesztivál, földönkívüliek Hunnia, medúza zeneszerzője, diófa asztal, legszebb dalaikat, zeneszerzőket folyamatosan, tökéletes zene, punk zene, miskolci Rákóczi, világ összes, nemiszerve mellé, mohazöld Zirkuli, esőben film, esernyős önvédelmét, egri ZIZI, Tina Turner, Pogány Balázs, Mészáros Kata, Komár János Katikája, Fenyő Miklóst Szandijával, Szenes Andrea, ZIZI Magazin, Katona Klári Babos Gyulája, Weiser Mari, Tátrai Mari, Szajkó Katalin, Jeruzsálemból Vénusz, Merlin Monroe, Judy Garland, Freddy Mercuri Vénusz, Julia Roberts, Elisabeth Taylor Szabó Erzsébettel Halak, Richard Burton, Kiss Tábornok, Magas-hegyi Isten, Magas-hegyi Isten Lengyelországának, Lengyel Lászlójánál, Penelopé Zsóka, Alba Reginának, Király Linda, Magyarországnak Főnix, Csepregi Évával, Müller Péternek, Shuszter Lóránt, Veronika Tenkes, Annái Romániának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.24. 21:02 Női kosárlabda NB I - Idegenben nyert az MTK
01.24. 20:54 Erős földrengés rázta meg Délkelet-Törökországot, több halott
01.24. 20:53 Donald Trump: a kormányzat családbarát és életbarát amerikai nemzetért dolg...
01.24. 20:52 Salamon király bányáit rejtheti Izraelben a Timna Nemzeti Park
01.24. 20:32 Férfi kézilabda Eb - Kétszeri hosszabbítás után döntőben a horvátok
01.24. 20:32 Légszennyező anyagokat elnyelő buszokat állítanak forgalomba Nagy-Britanniá...
01.24. 20:22 Vízilabda Eb - Döntős és olimpiai kvótás a magyar férfiválogatott
01.24. 20:21 Női kézilabda NB I - Ötgólos hazai sikerek
01.24. 20:12 Gyöngyöspatai iskolaügy - Fidesz: az alapítvány célja a rasszista kártya ki...
01.24. 20:02 Jégkorong Erste Liga - Csíkszeredán nyert a Ferencváros
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Útravaló – 2020. január ...  Adomány  Kapcsolatunk  Bölcsek előtt beszédet tartani...  "Légy hű mindhalálig..."  Ókikötő Dubrovnikban  Facebookon kaptam  Tandari Éva: EMBER maradj Fiam...  Facebookon kaptam  Az eucharisztia az ökomenikus ...  Ezért csodálatos a kender  A magyar kultúra napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Női kosárlabda 01.22  Kellemes délutánt kívánok  Rózsás csokor  Ferenc pápa katekézise: Az egy...  Alvó kutyus  Kölcsey Ferenc 1823-ban Január...  Az ajándék (részlet) Kedves G...  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Az ajándék (részlet) Kedves G...  VIZSGÁK ELŐTT álltak egy iskol...  Mindig van egy első lépés. És ...  Baglyot győz a varjú nappal  A zsarnok gazdagsága  Téli kép  Facebookon kaptam  Ha....  Csokor vázában  Posertube  Missa de Angelis - Gloria (wit...  "Légy hű mindhalálig..."  Váci Mihály: Hidegben, hóesésb...  Posertube  Adomány  Pihenő kutya  Sárga rózsa  Hinni kell . . .  Kellemes kávézást  Png nő  Téli png  Téli este  Ókikötő Dubrovnikban  Mai vicc - aranyos - Skót kar...  Facebookon kaptam  Nem törödésből származó környe...  Csokoládé, mint vérnyomás csök...  Krokodilus  Radnóti - Kétszázhatvankettedi...  Png nő  A kultúra hangja a csönd. A cs...  Balga  Lusta gazda  Csokor vázában  Facebookon kaptam  Téli png  Nem törödésből származó környe...  Örök törvény  Facebookon kaptam  Png rózsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Rózsás csokor  Aki tud örvendeni az életnek  Alvó kutyus  Facebookon kaptam  Szép estét  Ókikötő Dubrovnikban  Kultúra  Kultúra  Orchidea  A világ, amiből ez a történet ...  Vajon tényleg a férfiak csak a...  Ellenfél  Vízcseppes rózsák  Sárga rózsa  Vajon tényleg a férfiak csak a...  Posertube  Életünk zeneműve  Útravaló – 2020. január ...  Hóvirág csokor  Szeretet  Havas rózsa  Facebookon kaptam  Png nő  Méregtelenítő koktél  Facebookon kaptam  Reszelt gyömbéres méz  Facebookon kaptam  Fontoltan fogj a tetthez  Kölcsey Ferenc 1823-ban Január...  Az eucharisztia az ökomenikus ...  Fontoltan fogj a tetthez  Édesebb  Piros liliomok  Kellemes teázást  Porban az Úr előtt  Alvó kutyus  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
boogi-woogi klubbal, világzenei fesztivál, földönkívüliek Hunnia, medúza zeneszerzője, diófa asztal, legszebb dalaikat, zeneszerzőket folyamatosan, tökéletes zene, punk zene, miskolci Rákóczi, világ összes, nemiszerve mellé, mohazöld Zirkuli, esőben film, esernyős önvédelmét, egri ZIZI, színpad mögött, libiai fuvaros, fuvaros asztalán, egyetlen túlélője, születésemkor kezdődött, média egykori, áldozók közül, külföldi sztárok, barakkosok Oscar, föld teremtett, perecesi útvonalnak, ablakból Tibivel, örök szabadságukat, lírai karám, nemesek áldozatai, állandó szocializmussal, apokalipszis tagjai, orosz semmiről, narancsok vérengzéseit, csillag jelentésének, egri csillagot, világ-könyvtár jelentésének, kommunista erdőnek, médiájuk ismételte, szombathelyi vállalkozókat, kocsit előttük, világfeszületes központja, kurváik lyukak, pestiek ágyait, melleimnél fogva, sztárjai Magyarországnak, utcanépe Müller, egész világon, patkányaival Shuszter, önmagát sokszorozó, engem születésemkor, elmeosztályokkal közösen, egyik patkányukat, pokol angyalai, utcanépé volt, hippik találták, emberiség ellen, metál robbanása, börtön népe, baszógépe helyett, eddig felsorolt, narancs tériek, öcsém megtámadásával, feketemágusaival, kommunizmusukkal, forgószeleseknek, elmeosztályokkal, felpuffasztották, főszereplésemmel, magyarországnak, pszichiáterként, megsemmisítését, csillagosokként, űrpusztítójával, könyvszerepeket, világfeszületes, apokalipszisből, szocializmussal, kommunizmusával, haláláldozóknak, ellenségeiknek, kommunizmussal, józsefvároshoz, kitermelésével, megszülettetve, magyarországot, megtámadásával, előkészítették, földönkívüliek, történelemnek, lengyelország, születésemkor, jeruzsálemból, elmebetegekre, szétromboltak, megszentesült, zeneszerzőket, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1385
  • e Hét: 6673
  • e Hónap: 19182
  • e Év: 19182
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.