Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rákóczi tér végzett az emberiséggel
  2018-03-24 08:47:45, szombat
 
  A narancs színben világ-apokalipszisét az egész Földnek - benne az összes bibliai sátán népével, Hunnia börtön gyilkosaival szerepük, tetteik, könyveik alapján - a miskolci Rákóczi tér kivégezte a családomat utolsó németként Kelet és cigányság, utcanép felfogadásával ellenünk.

Európa tette olyan, amit üzentek közösen Cseh Károlyék lírai karámjával, minden művészét érintve a világnak, amit többé nem mos a hó le, sem semmiféle jóvátétel a nemi gyalázása, csonkítása, betegségei és tor-ünnepe miatt. Az orosz Kohut Isten nem tud csak hóval és faggyal válaszolni, mint az orosz jegesmedve, amelyiket a festők hozták létre egykor lírai karámjával a Hunnia börtönnek, amit a Rákóczi tér a médiával rajtam ismételt művészeti sorozatokként, minden korukkal.

Áldozásomban az összes zsidó nép részt vett, beleértve a szerb elmeosztálya Ortodoxait Miskolcnak, melyek sorsát egyesével hajtották végre rajtunk, beleértve az összes jeruzsálemi központú népét a világnak, mint barzilokat Amerikával együtt.

A Hunnia börtön, mint régebben írtam, mint egykori orosz bűnözők létrehozták a Sátánt kígyó és hatalmas szörnyeteg formájában világ urának Jehova elvarázsolása után kutya formává, akik mutatták a debreceni író házát egyszer, együtt fociztam az utcán velük. Már régen feladták, hiszen Kína megnyúzza őket, az arabok meggyalázzák őket, mindezt azért, mert lélekkel rendelkező törvényeket jelentenek. Állandó világ-apokalipszist hajtanak végre a Hunnia börtönnel futballal Jehova világtörténelem kezdetével, kutyák berendezésével együtt az ausztráliai egykori nép papagájaival, a Talmud macskái mellett. Egyiptomban a koldussá tételük idejében a zsidóknak, akik éppen ott játszották a bibliájukat, a Talmud egerei és macskái szerepeltek. Egerszegi Krisztina egér, Darnyi Tamás társával állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként tartoznak a két utcához.Darnyi a bal szememet megvakította.

A Sátán létrehozta a Jehova legyőzése után az állandó bibliai apokalipszist mindig gyarapodó tettük, mint világ könyvtár, állandóan berendezett történelem végrehajtóival, ezek jelentik a világ irányítóit jelenleg, nem tudják, hogy már nincsen Sátánjuk. A Talmud később létrehozta az örökéletű ezer éves cigányságot, a Hunnia börtön az ezer éves ortodoxokat, mint állandó apokalipszis szentháromságaként Illés, Omega, Metro beállításával atya, fiú, szentlélekként. A sivatagban ők játszották az állandó feszületre tételét a jobbaknak, a többi vasrácsos megjelölés Miskolcé.

Jeruzsálem engem kerékbetört Alexandriai Katalinként Lázárékkal, Jeruzsálemmel, így csak egy fej maradt belőlem, most már az is széttörve és megcsonkítva az angyalok sorsaként.


A vicces könyvei szerint Ember Máriának, mint hatalmas igazság bajnokáinak, aki ki merte adni ezeket, megszülettek Magyarországon a kannibalisták is, értelmiségek, szaporodnak, undorító szájjal rendelkeznek.

Megszületett a tompalátásom görög isten kezdetével az első gyalázásuknak zöld szememmel fejként, fekete árnyéktesttel, melynek bal ága a szemet tartja. Állandó kalóz félszemű támadóját jelentette régebben a történelemnek a Szabó családtól, amelyik összeházasodott a családommal Lázár, a fekete ruhás halál anyával és Szabó István világ-könyvtáros halálreformátus apával. Lázár fekete ruháját rám adták 1998-ban, nevét Lázár János az összes perverz helyetti feszületemellel Rózsákon végighaladva, mint Posta Gusztávét a börtön tizes posta Rózsájával, a pulyaszeplősítő bányászok feszületét az ózdiak Rózsájával, a vasfüggönyösök feszületét, amely a legnagyobb volt Varga Rózsa világsztárjával a narancsoknak, a boszorkányokét Müller Rózsával fogcsonkításom kezdetével végrehajtott áldozásommal, hogy ők nyanyák voltak az Ádámokkal együtt Pácinból kezdve az Ádám neveket kivégzésünkkel előző életük tettei alapján végrehajtották Lázár vázáival együtt, melyeket a gyerekek hordtak neki össze, mint nemi gyalázása szimbólumait, köztük az ikervázával, csíkos vázájával az engem gázszerelővel megtámadónak legyőzésem után Csernobilkor, mint a miskolci Zsíros legyekét.Ekkor áldoztak meg Zoltán Erika japán gésa narancs Rákóczi téri szerepében a Ménesi szomszédban szaporodó cigánytelepével, meg Csepregi Éva Főnixes Anna felébredése Időfolyós három démonnal játszódó főszerepében születésem óta. Csepregi Éva világsztárja lett Miskolcnak, semmiféle gondolat nem született meg a gondolkozásra képtelen szőke fejében, ami arra utalt volna, hogy bánta a véráldozását, vagy abba hagyatta volna a Rákóczi tér gyalázását. Sőt, mivel olyat tett, amire létrehozták, hogy férfi ondótól támad fel, szépül meggyalázták az egész világot. Optimista, egész életében királykisasszonyi emberi életet élt a gyalázatra létrehozott csapása Miskolcnak. Csepregi Éva Vénuszt áldozott, akár Presser Gábor légyként. Én voltam az ondótól változó felfoghatatlan nemi kivégzője Miskolcnak kurvázásommal, fényevéssel, gyalázatával. Már az is érthetetlen volt, hogy Cserháti Zsuzsa denevér helyett varrónőnek vittek fényevésen, majd folyamatosan ismételtek, ahányszor valami érte, mint amikor a fia magára hagyta.

Visszatérve a vázákra, ezeket a Talmud hordatta össze a gyerekekkel, minden alkalommal másikat kapott, hogy ott legyen a lakásban a jeruzsálemi halál aratása. Kiss Tábornok utca, mint Lázár jeruzsálemi apokalipszise járta az izmusok, vallások képviselőit gyalázattal.
Lázárt elvitték innen, mkor az ikertornyos Hitler házába juttattak, mely nemi szövetségben volt a Rákóczi térrel, erről árulkodik a vázájuk is, kezdte Lázár János Katikaként elölről a világ-apokalipszist.
Szabó nem ismert fel, hogy én vagyok az, aki miatt lyukas a szíve, pedig születésemkor áldozott meg a világ-könyvtáros sötétkapus dögjeivel. A japán Yoko Ono állandó világ-apokalipszist végrehajtó nemi csapásuk miatt megtámadtak engem egy napon, abban a pillanatban kiiktatták Szabót engem meggyalázva a Rákóczi tér által azzal, hogy belétették a méhembe a Jehova napot, s halál esetén a japán nők gyalázkodnak. Japán ekkor megjött Miskolcra, hogy idetartozik. Már az is túlzás volt, hogy a narancs berendezéssel világsztárként ünnepelt Beatles John Lennonja miatt engem megáldoztak, mert idetartozó Jánosként Katika néven áldozott meg Miskolc helyette, amiről jelet is adtak támadásával. Sok év telt el azóta, meg a Kennedy gyilkosság óta is, eltüntetve az amerikai levéltár bizonyítékait, hogy kik szerepeltek a magyar világ-apokalipszisben, mint a fehér lovas elnökük, hiszen már Amerika az elmebetegekkel, mint világ-könyvtár tulajdonosokkal készült a miskolci Rákóczi tér jövőjére. Furcsa jövő ez, cigány, arab, néger, fajtalankodó, perverz egy nemi szövetségben fertelmeskedik az egész világon az űrpusztítókkal, földönkívüliekkel, legyekkel, állatokkal, egyszerűen felfoghatatlan a Hunnia börtön terve a miskolciakkal, bár ezek válnak születésem óta a cigányságtól, mint saját kivégzőiktől az emberek házában. Jelenleg New Yorkban van az ikerházas központja Miskolcnak, iker toronnyal megjelölve, nagy fehér házas elnöki rezidenciájával a Rákóczi térnek állandóan. A mindenkori elnökök ide lettek téve fehér házzal a világ-apokalipszis utcájába. Én jártam ott az egyik barakkos helyett a másik világban egyik éjjel, abban az időben, amikor ott már senki sem élt, találkoztam Malek amerikai elmeosztály teremtőjével, amelyik érthetetlenül beszélt, mikor kérdeztem, melyik úton induljak el. Máskor szintén barakkosok szerepében akkor jártam ott, amikor az első földönkívüli nép megérkezett, félelmetesen egy hatalmas panel házba. Máskor már voltak faházak, ott feküdtem lenn a hallban és minden éjjel a padlásajtót feltörve ellopták a szenet. Nem tudtam megfejteni ezeket az álmokat, az első lakos lehetett, mint ahogyan Miskolc első lakosai is mi hárman voltunk az álmoskönyvek szerint Kiliában, a hegyen keresztül érkeztünk ide. Hatalmas földrengés volt, amiből kiemelkedett a Vénusz szobor. Atlantiszig érhettek a történelem ismétlésében.

A Szabók hatalmas gazdagságot tékozoltak abban a kommunista tanácsi berendezésű korban, mint világ-apokalipszis tagjai és végrehajtói, amikor tőlünk mindent elvettek, maguk dőzsöltek, körbe utazták végig a világot az egész Rákóczi terével Miskolcnak.

Mivel mindkét szülő el lett tüntetve, a tompalátásom, amelyik miatt a bal szememet tönkre tették, születésem óta támadva miatta, hogy előző életében hisztis volt, a II-es elmeosztályhoz tették, mint világapokalipszis jelentését, támadva Csillagmedvét a hisztije miatt, engem a gimnáziumban, ahol felfigyeltem arra, hogy valami ismeretlen történik, nem tudtam szembe nézni a matek tanárral, mert a tompalátás, mint Mohamed férje nem tud szembe nézni senkivel sem. Azt hittem, hogy segíteni jött nekem 1995-ben, de a lányom megerőszakolása gennyes nemi szervével nem segítség volt, ugyanis a testenyészet, mint állandó világvégi idők megadója és résztvevője a másik világban lévő testével halál nemi csapást jelent. Ezt nem lehetett leírni, mert elmondott engem mindenféle kurvának, akinek a nevét kisbetűvel kell írni, beszállítva engem a II-es elméjére befulladásomkor, a Nyírő Gyula kórházába az elektromos zsidó apokalipszist végrehajtóknak, ahol nevettek azon, ki vitt be engem, letöröltetve innen a családi dolgokat pár éve. Gabriella sógornője telefonon felhívott, hogy további jó puffadást kívánjon nekem, mint Rákóczi téri nemi csapás áldozásommal nemesítve, elvive a megyéből. Mikor Somlyai, leinjekciózóm meglátta Mohamedet terhesen, öklendezni kezdett, Amír kutya pedig folyamatosan támadta a lányomnak a szagát. Könyörögtem Truppolainak, hogy ne ejtse teherbe összeférhetetlenség ellenére a lányomat, mert az utolsó emberi család vagyunk Újhelyből, akkor már ennyit tudtam. Csúfolódott a lányom szülésének levezetésekor, hogy ő is ember, a barakkos patológia. Szabó összekötött cipőfűzőjével hosszabbította a világ-apokalipszist Somló Tamás a Bertalan utcájával 1972. óta. A narancs kormány azért ellehetetlenítette csupán a család anyagi helyzetét játékgépek bevonásával, Andy Vajna behozatalával a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjától az oroszoknak, hogy még nagyobb legyen a családban az ellentét, hiszen egy tojáson már összevesztem Csillagmedvével, Nagy Anna halottjuk halálkommunistái helyetti fényevésen tartásom alatt. Azelőtt azt hittem, hogy Andy Vajna a romániai parabrutális vasbéka népe Horn szarvval, de már tudom, hogy ugyanaz, mint Majka, Benkő Dániel, a tik sem vagytok magyarok Mónika Showban bemutatott temetőbrigádja Illés-Pistinek Müller Péterrel együtt.

Szelep tompalátásom sorsát születésem óta valamennyi történelmével rajtam végrehajtották, minden hisztije és őt ért sérelem miatt engem folyamatosan támadva, királykisasszony életet élt, értelmiséggé tett családjával a Hunnia börtönnek kommunista korok rajtam történő végrehajtóiként Vénusz áldozással. A Szabó család minden képviselője állandó apokalipszisben a Bertalan utcai narancsokat jelenti. Románia címerét rakták össze, a Duna tévés Herman Ottó Múzeum csapásai, elmebetegekkel ezeket tették ki az egész országba Románia mulatságára, mert az övé voltak - az áldozásommal az egész ország minden helységén végig haladva, jégtáblákat összetörő földönkívüli népével a Herman Ottó Múzeumnak, ahonnan a patkányok egyszer kijöttek, Derláné Éva gyümölcstartóját el akarták vinni, engem megaláztak, hogy ez a kurvák perecesi útvonala, hozva hozzám egy írógép felvásárlót, amelyik a fürdőszobában önkielégítést végzett, amikor a családról beszéltem neki. De a szarkahegyi legyek is már elköltöztek, mint értelmiség legyőzők, amióta engem tettek meg egyedül beázottnak a Bertalan utcával maguk helyett, fontos szerepeket betöltve kutatják, ki tette a legyeket panelbe, melyik orosz mérnök volt az, amikor a legelső világ-apokalipszisben is a legyek voltak gyufásskatulyába zárva kommunizmus végrehajtóiként.

Régen volt a születésem, amióta Borsod narancs színű kivégzőimmel hagyta el a megyét, meg értelmiségnek tanultak, szaporodtak dédunokákkal, ennek ellenére nem nyughattak, idehoztak engem hipnózisban 1988-ban a Kőporos utcai albérletbe, ami a két utcával együtt jelenti a vatikáni országok baktérium fegyvereit, majd a kezdeti bérházba, a Benedek u. 17. egri csillag központ egykori támadói közé, ahol ezer éves embergyilkos Jakab családja élt a megyei egészségügynek, támadva engem az angol területen élő Gábor fia betegsége miatt folyamatosan, meg hogy párezer forinttal többet kapok tőle. Kótai Zsigmond rokkantautós volt Psota Irénnel a kacsás, vasfüggönyként Újhely és Patak támadása idejében. Befejezték a sárga Lantos sakk-kártyás kezdettel kezdett Benkő angyalok sorsát Bródy János Katika sorozataként megcsonkításommal, gyalázásommal ismétlésben Lévai forgószél mellett, állandó hívő Lévaiakkal feketemágusokként együtt a Jehova állandó világapokalipszis feketemágusaival, amik idetartoznak Soltészné Katalin főszereplésével, amelyik sorsát és nemi gyalázását Vass csanyiki pszichiáter kezdetével végrehajtották áldozásommal, mutogatva hófehér fogsorát.

1989-ben jutattak csalással a Benedek utca 17. szám alá, ekkor álltak fel kormányra narancs színben a kommunista korokat végrehajtók Miskolcról. Nem lehetett ellenségük, szemben velük nem állt,csak a római egyhán Vatikán nélkül, ez a miskolciaké az összes baktériumos országgal és patológiákkal.
A két utca tagjai házasodtak, szaporodtak, táncikáltak, utazgattak, akár a Szabók, amik bejárták az egész világot, sőt ők lettek az irodalmi vezetők minden fontos központban.

A kígyók, mint maffiák helyett megáldoztak minket a Hunnia börtönnel, azzal, hogy a spagettiket, makarónikat nem szabad vízzel lehűteni, nem értettem a támadását volt férjemnek. Azt sem értettem, mikor összetörte az orromat a tompalátásom Lázár anyja miatt, miért kiabálta, hogy most már olyan lettél, mint mi. Megtört orrú zsidó.

Kína, mint orosz vasnép kommunista Rákóczi tere narancs színében Magyarországnak, megeszi a Jehova szívvel és sok érzemellel rendelkező kutyákat is, együtt mészárolnak állandóan világ végi Időjeleket megadó Olaszországgal narancs színében Miskolcnak, a spanyolnátha népével, az angol Vörös Oroszlán és királyi család patológiájával, valamennyi nemesével a Földnek , Müller Péter és cigánytelepe emelésével ismétlésben 1986. óta. Miskolci Rákóczi tér hozta létre könyvei alapján az arabokat, letakarva Európa lepedőjével őket nemi kivégzőivel Tűzkő Judit pszichiátereinek, amik rajtam hajtották végre a börtön könyveit engem csúfoló elmeosztályával, saját sorsával és tetteivel együtt 1997. óta megállás nélkül. Én tehettem arról, hogy az arab fajtalankodókat létrehozták és Tűzkő Judit nemi csapásként lett létbe léptetve a Rákóczi teréről.

Vadas Pál narancs színű szabadköműves rendje, mely űrhajóval jár, olyat tett, hangom elvételével, megölésével mindenkinek, aki szeret és tisztel születésem óta, amit nem lehet felfogni a róka népétől. Minden Róka nevű Moldován Nóra vörös rókájukkal, mint világapokalipszis állandó végrehajtójával be volt rendezve.

A rózsakeresztes rend űrhajóval járó szörnyeteg pároztató Istennel rendelkező földönkívüli népe a Miskolc narancs kíséreteknek olyat tett legyőzésemkor, amit nem lehet felfogni Anglia részéről, az egyetlen Merion kivételével, aki azóta biztosan nem él. Anglia rózsakeresztes fekete mágusi rendje az I. emelet együttes beállításakor győzött le együtt a világ urával, a Sátánjukkal, valamennyi Isteni színjátékhoz tartozó küszöb őrével a Hunnia börtönnek. Ezek az űrhajós csapatokkal rendelkező rendek állandó világ-apokalipszis végrehajtóként tartoznak a miskolci Rákóczi térhez.

Az ózdi 666 központ D betűs Rákóczi téri narancs színben mészárló és gyalázó Fenevadja, kétszarvú hamis prófétája, halálnépe, genyó Istene együtt a Hunnia börtön űrhajósaival olyat tett, amit nem lehet felfogni állandó utcanép és cigányság beavatásával feketemágiába az egész narancs néppel könyvtárosok, népművelők segítségével az egész országban kezdve az apokalipszist az állandó házmesterekkel, hivatalsegédekkel, gondnokkkal lírai karámnak mondott apokalipszist állandóan végrehajtó értelmiségével, művészeivel az egész világnak.

Még mindig tagadják, hogy űrhajókkal járnak a Rákóczi téri kíséretek elmebetegezve azt, aki erről ír, annak ellenére, hogy a két utcai kíséret állandóan földönkívüli volt, mint a kék kisdobost játszók a vörös úttörőkkel. Az amerikai római egyházas földönkívüli népe a Tatárdombjának Miskolcnak, narancs színében a Rákóczi térnek a vatikáni őrző-védő munkájában olyat tett, amit nem lehet felfogni, megtámadva a fejemet, összegerjerdt elektródákkal csúfoltak engem miattuk a mindenről tudók.

Barack Obamáról már régen leírtam, hogy légy, a miskolci Rákóczi tér tagja narancs színében az egyik szigetnek, óvatosan felröppent a hír, hogy ufó kísérete van, hihetetlen, de azok vigyáztak rá a miskolci Rákóczi térről, Nevetséges és szánalmas minden időben a bábok, patológiák, elmebetegek világ irányítóként való felállítása, akár a francia népé a Bertalan utcai Napolonos sakk-kártyás házuk berendezésével, mely állandó világ-apokalipszise Woode Allen kivégzői mellett a francia legyeknek, ezek nem nyughatnak, nem tudnék belenyugodni, hogy valamikor is ezekkel az emberiség ellenes vérengzőkkel egy világban éljek.

A patológiák, csapások, mint sáskák, minden állatistenével a zsidóknak, maguknak, mint arc nélküli nemi csapásoknak állandó harcra voltak létrehozva az emberiség ellen kígyó istenekkel együtt. A karma a börtöné, amivel kezdtek, hogy ezek előző életükben mit követtek el, meg erkölcstelenek voltak,hogyan deformálódtak, támadva minden miatt minket. Esztergályos Cecilia gyári munkásai, fonónői, narancs Rákóczi tere 81 éve megtisztult, erkölcsösek lettek, mint egész Miskolc, már csak a felügyelő bizottság kell feléjük pincésekből, buzikból, árnyékoskertiekből, elmebetegekből. Itt kezdtek, hogy a narancsoknál megszületnek a pusztítók, itt járunk még mindig...Szegény Horváth Charli, meg Grillusék, Pandorás Dórájuk a legszebb az országban meggyalázásom óta.

A börtön vadállatoktól való elválasztásukat az utcanépe által Miskolcnak, nem értem a támadásunkkal, a Hunnia börtön kiliáni gyalázatával együtt a szüleimet Kovács Erzsi, Törőcsik Mari 4. legjelentősebbnek kikiáltott narancs Rákóczi téri kommunistája miatt Magyarországnak, amikor olyat tettek. Bencsikhez tartozik, állandó világ-apokalipszis kommunista végrehajtóiként Hunnia börtöntől.

A Villa negrát a viperával, Pá-ger Antallal Villa Európa elmélete ellen kezdték az egykori távcsöves csillagásznak, amit az osztrákok verses könyvben kiadtak Erich Fried Annás eredeti Katalin nélküli világ-apokalipszisében. Nem ismerem a Villa Európa elméletét, annyit tudok, hogy gondot jelentett,hogy villásreggeliztem nagyapámmal, kitették a Svájcba a villát, meg hogy odavitték a német nevünkkel a keresztesi pókját családban megszülettetve őket, rokonságba hozva a narancs Rákóczi teret kihalatásunk végett az egész családdal. A Villájából a világnak, melyben ott találhatóak a nagybetűs emberek és Istenek, mint távcsöves csillagász horoszkópos elméletéből lett gyalázva engem éjjel-nappal az RTL Klub wiskys férjhez adásom kezdetével folytatásban a születési időmet, német hosszabbításban, az összes többi médiája mellett a miskolciaknak, Villa lakóival a fajtalankodóknak ellenség nélkül, mert én tehetetlen voltam.

Nem beszélve az amerikai nevünk gyalázójáról, a zsidókról, akik a náci miatt állítólag felvették a nevünket,ahogyan kiskoromban mondták nekem, nem tudván arról, hogy egész Szlovákia Rákóczi tere minket készül 130 éve torünnep keretében meggyalázni, megcsonkítani és felszámolni az emberiséget Miskolccal, rengeteg Kohutjával Erikákkal együtt Magyarországnak. Gyuri bátyám, mint egykori Ikarusz kori angyal, Heilig Gábor sorsával születése óta a Rákóczi tér áldozatában került lemészárlásra, megszülettették nála a Gabriella lányát a nevünkkel, amelyik helyett engem áldoznak születése óta, mint minden Gabriella helyett.

Ellenséget, mint embert, vagy Istent le lehet győzni, mivel mindig a gonoszabb az erősebb és kiszámíthatatlanabb, nem lehet érvekkel megbeszélni a fertelmessel semmit, de nem csonkítjuk és gyalázzuk meg, ahogyan harcol Románia a boszorkányával és Magyarország többmillió éve.


Gyarmathy Andreát vizsgálom több, mint tíz éve, hogy gátlástalan-e, vagy elmebeteg, élet és halál uraként az összes Gyarmathyval, köztük tik sem vagytok magyarok debreceni környék temetőbrigádjával,szirmabesenyői központ mellett, nem látszik rajtuk semmi, nem tartanak semmitől, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtói a Gyöngyösiekkel, Nagy Istvánokkal, Gulyásokkal, Buraiakkal, mind felemelkedtek az utcából, hatalmas gazdagságot tékozolva szaporodnak.

Hámori Ildikót meg kellett volna nézni ezelőtt hatvan évvel a Sajtos baráti körével Pesten, mire készülnek, azóta átcserélték az angol nőket sajtszagú narancs Rákóczi térre és patológiákra.
Pécsi Ildikó előző életében kurvaként szereplő Pécs városában szellemtorony építésével kezdett, nagyon szép Miskolcról, mert állandó véráldozó.

Jezsuitái, máltaija, adventistái, valdensei, mormonjai, valamennyi vallása a világnak idetartozik a Pszichografológiai narancs világ-apokalipszis állandó végrehajtóihoz perverzekként.

Trianoni nagy-Magyarország őskígyóval, mint sátánnal az élen, Illés együttes állandó világ-apokalipszisével a reformátusoknak, mint halálnép és a sötétkapus dögjeik, melyek világ-könyvtárakat hajtanak végre többezer éve egyfolytában első villamos kezdetével, majd a vég, amikor újságpapírokat hord a szél, felfoghatatlan tetteit a világ összes reformátusával együtt narancs színében a miskolci Rákóczi térnek nem lehet felfogni, azt sem, hogy minden egykori Istentől és kortól elpöröltek. Idetartozik Németország teljes egésze egykori doj-doj papagájjal ismételt korban létrehozva őket Dojcslandolóként semleges nemében a Talmudnak, mint állatainak.

Tatárok, örmények, hunok állandó világ apokalipszis végrehajtóiként áldoztak meg engem cseremisz pusztítójukkal, távol-kelet összes pusztítójával, mellyel kezdtek születésemkor Pszichografológiát Nagypán kecske egykori népéből megalkotva őket Ízisz néven, a világ összes szerepének végrehajtásával saját sorsukként és tetteikként.

Svábok, mint hangelvevők és valamennyi népviseletbe öltözött kisebbség állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként a matyó amerikai földönkívüli nép kivégzőivel, amivel kezdtek vasfüggönyt a táncdalfesztiváljukkal, torünnepet rendezve a szlovákiai tótokkal narancs színében a Rákóczi térnek nevünk csúfolásával kakasként, tudtukkal, hogy német eredettel bír, felfoghatatlan.

Az utcanép és cigány nácik értelmiség legyőzése a valdens zsidókkal, szarkahegyi nácijaival Vonának felfoghatatlan, amit 81 éve hajtanak végre az egész világon, emelve a kurvákat és latrokat értelmiséggé valamennyi fertelmével a vasnépnek.

Az állandó könyvismétlés folytán megtámadták folyamatosan az iszlámot, mely legyeket jelent, ezért vágják le a fejüket is, Mohamed népeként a Hunnia börtön világ-könyvtárhoz rendezte be őket, mint ahogyan minden országot, népet az egész Földön. Egyetlen védett faj volt, az ember, akiket közösen aláztak meg, mert szerintük gyenge volt a szívük, mert jóságosak voltak és törvénnyel rendelkeztek Várkonyi állandó mondatával felszámolva a földrészeket, hogy embereket nem lehet teremteni.

Párizst, fele Franciaországot ufóik kivételével, melyek Földanya idejéből származnak, megjelölte Miskolc városa vastoronnyal, akár mint magát az avasi tornyával, de gondolom, szerte a világon megvannak a jelölései a panelekkel együtt, melyekbe patológikus apokalipszist végrehajtókat szoktak vinni lakni. A sivatagban sziklai csapásokat hoztak létre, ahogyan az X aktákban bemutatták, az mind valós, akár mint a Fókusz által bemutatott másvilági csapások megléte, ezek mind itt voltak rajtam és a lakásban. Iker épületek mindenütt az űrpusztítót jelentik, Bécsben és Pesten is, mert a bécsi Sissi kastélyos királynő miskolci narancs volt, még a csillagrendjét sem ismerték Petőfiéknek.
A magyarok ellen egykor jött nyelvi csapások, mint a németek Kohut Istennel nem bántottak senkit, kimondottan nyelvileg élcelődtek egymással. A háromnemű német nyelv már értelmetlen és felfoghatatlan, akár az orosz, latin, francia és többi, egyet tudok,hogy első volt a magyar nyelv ellen zenei csapásként a dobpergés Románia néven. Többmillió éve tartott a tökéletes zene és nyelv miatti harc. Az angol zagyva nyelv, régi gyerekjátékból jött létre, akár minden nyelv a világon egykor Babilonból bábeli nyelvzavarként.

Embereket támadtak meg, mert szívük volt és tökéletes benső törvénnyel rendelkeztek a Hunnia börtön és a miskolci narancs Rákóczi térrel, senki sem maradt szinte, minket áldoztak utoljára hatvan éven át tor-ünneppel egybekötve, hogy felszámolták Magyarországot.

Tort ülnek, lopnak, csalnak, mint ahogyan teszi ezt a Hunnia orosz bűnöző nép, mint föld mészárosai, likvidálói együtt a bibliai zsidó népekkel ezer év óta. Jézus egyetlenként Hunnia börtön által került feszületre tételre, ez van a Bibliában, de rengeteg Jézusa van a vallásoknak, mint a Csemete, Isai törzsökéből, ez én is én voltam, néztünk reá, de orcája nem volt kívánatos szavakkal. Mindegyik szereplőnek megvan a saját ideje, amikor lépniük kell és végre kell hajtani akármit, amivel a Rákóczi tér megbízza.

Amerika megmenekült a háborúktól, nem hajtották végre ismétlésben a világ történelmét rajtuk a szabadságharcos Hunnia elme 56-osainak kimenetele óta, tudtukkal és beleegyezésükkel, mint miskolci berendezésű egyveleg népe a világ nemi szövetségének.

A világ készülve Vénusz-Földanya fogadásomra azzal kezdett a szülészeten,hogy rám uszította a két utcai világ-apokalipszis kíséretét, űrpusztítójával együtt az iker útvonalnak, kurvának nevezve engem, aki férfit sem látott soha. Cigányokkal gyaláztatott engem Magyarország, indiai cigányság sorsát, betegségét végrehajtva emberré nemesítésük érdekében egész Kelet népével.

A pöcegödör felszámolta a jóságos, értékes Isteneket, angyalokat, embereket olyat téve velük, amit nem ismerhettek Magyarország összes elmebetegével, pszichiátereivel, melyek védték az apokaliptikus tagokat, idegorvosaival, belőlem diplomázott orvosi karával Miskolcnak.

Írnék biztatót, hogy a választásáig a miskolci Rákóczi tér politikusainak Amerikában, Oroszországban és itt, meg a kommunista országokban eljönnek a segítségek, de én is csalódtam a kezdeti boldogság után több, mint egy éve, mert nem történt semmi. Nem lehet rajtam segíteni szerintem, annyira szét vagyok püfölve, megcsonkítva és elvéve a hangom is a némák sorsaként. Nem szabad föndönkívülinek megszületnie a fertelmes világ embergyilkosai közé. Aki tiszta és jóságos, meg szép és tiszta hangja van, az a Földön születésekor halálra volt ítélve minden korban és időben. Elmeosztályra vinni a Földanyát Vénusz áldozásban, ilyet még senki sem hallott, sem olyat, hogy a cigányok gyalázzák éjjel-nappal, Gór Nagy Mária és a boszorkányok sorsaként megcsonkítják, meg az állandó Mária római egyházas kiválasztottjuk fogromlása miatt feketemágiával szétberhelik a fogaimat. Felsorolhatatlan minden tökéletesség megszüntetésével, amit nem bírtak elviselni.

Nem tudom, a Nato lép-e az ügyemben, választ nem kaptam, a többi emberjogi bizottság a narancsoké az egész világon, utcanépet és perverzeket, börtön gyilkosokat képviselnek, amikkel kezdtek születésemkor egyből, hogy ők deformáltak.

Tehát visszatérve születésemre, nem volt férfi, amikor világra jöttem már, ez volt a jóslatomban. Állandóan járnak még körülöttem Pisti-Illés titkaim elárulója miatt a csókolódzó, nyalakodó szerelmespárjai a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, mint ahogyan Katalin hercegné a Bertalan utcából már Vénusz áldozással három utódot hoz a világra, figyelemmel kíséri a hírességét a Bertalan utcának az egész világ, az összes menyassszonyával együtt Miskolcnak, melyek fotóit az Észak újságjuk is folyamatosan megjelentette, hogy mennyire boldog mindenki Vénusz áldozásommal Pisti-Illés miatt, amelyik tőrbe ejtett egykor és tönkre tett engem a földönkívüli hálózatával. Az fontos volt, hogy a férfiak kihaljanak, tehát jöhetett volna ismét velem a lányok által képviselt világ, ahol mindenki szép és tehetséges, szorgalmas és tökéletes.

Születésem a szódás, szamaras Szenci zsidó apokaliptikust végrehajtó csapás istállóból kialakított gyerekszobájában már meghatározta a jövőmet,hogy végig rabságban, börtönben fogok élni Földanya-Vénuszként.

1972-ig fényevés, ruha, fűtés, ceruza, radír, minden nélkül még levegőn lehettem pár évig, utána anyám férjhez ment a Rákóczi térhez, odaköltözött az újhelyi Rákóczi térre, ahol az anyja és unokatestvére, az engem megalázó és engem megcsókolni akaró rendőr Kondás János, unokatestvére élt. Meg akart csókolt Erdei János, az öccse, amelyik nevét idetették a Bertalan utcába ismétlésben, főmérnökké tették Katikaként az áldozásommal, a legnagyobb házat építette Sátoraljaújhelyen. Nyúlkált felém a cipész, hiába panaszkodtam, anyámat nem érdekelte. Senki sem faggatott ki, unokabátyám megnyomorítva a nyíregyházi Rákóczi tér által létredobással a hátára Zorán perverzítása miatt mit tett, senkit sem érdekelt, hogy mi van velünk, egyedül nagymamát és a nagynénémet, az utolsó embert a világon.

Szaszák, mint kiderült utolsó magyar nagymamának szégyelltem volna mondani, hogy nincs mit ennünk, én mostam magamra és öcsémre kilenc éves korom óta. Egy fehérneműm volt, amit minden este kimostam. Amikor megengedtek néha valamilyen ruhát, mind jelmez volt Ménesi lírai karám Rákóczi tere által berendezve.

Végig nyomorban, pénz nélkül éltem, elölről kezdve Illés-Pisti általi egykori legyőzésemet, amikor minden nélkül voltam többmillió éven keresztül.

1983-as két utcai világ-apokalipszis összeállításakor a kommunista zsidója által Kutasinak, előre berendezett névtárával a Bertalan utca mellé a Révész utcai nálunk születésem óta engem áldozókat, még megengedték az erkélyt, amit kastélynak láttam, szépen berendeztem, ültettem mindenféle virágot, zöldséget, készítettem szerszámos szekrényt. Minden este végig néztem a naplementét, boldog voltam olyankor a körülmények ellenére. Mindez pár hónapig tartott, a szívtámadásomig, kezdték a tompalátásom apjának, Szabó István lyukas szíve miatti világ-könyvtárát rajtam sötétkapus dögjeivel, a szívem átszúrásával, mert megtámadott engem egykor.
Szabó főtanácsnoka volt a narancs városnak, járva a falvakat, megpakolva érkezett haza minden nap kocsival, azt sem tudták, mit tegyenek a sok jóléttel, amivel a kommunisták elhalmozták őket az áldozásommal, tudtukkal, velem kezdtek születésemkor, amiről egy szó sem hangzott el a környezetükben.

1988-ban Jakubcsek Gabriella elmeosztályához érkeztek meg a Vándor Sándor utcai bekecsi MGTSZ-hez, márt várt engem a Halak szülött Benedek Éva a testvérével, hogy közölje Jakubcsek mondatát, hogy nekem mindig férfira van szükségem, amit nem értettem, sem Molnár Ibolya torz skizopren állandó kötekedését Juhász Piroska impotensével a nemeseknek, amit berendeztek, sem a halak Salankó alkoholista, Kalinák, mint szirmabesesenyői megmentettek kurvaság miatti támadását, amivel megkeresett az egyik avasi, tudta, hogy helyettük engem gyilkolnak, csak én nem értettem.
Itt négy munkakörben dolgoztam, késő este jártam haza gyalog, mert a villamoson mindenki engem nézett és nem értettem. Egyszer megállt egy férfi felettem, bámult, majd megszólalt, hogy két domb között lát egy völgyecskét, ne vigyem már el a látványt, amikor fel akartam állni. Nem tudtam, hogy Gina Lolobrogida Halak szülött születésem óta engem mészároló Rákóczi téri kurtizán sorsát ismétlik atlantiszi Halakként folyamatosan együtt Sophia Lorenével

1989-ben a város emelni kezdte Furhman Imre börtön bűnözőit a Rákóczi téri cigánysággal, elvive őket a városból, emberjogi bizottságokat létrehozva számukra a jövő miatt, hogy ők, mint feketevonat cigányai Magyarország által üldözöttek, ezzel mentek szét a világba.

Azóta nem láttam a Napot, holdat, csillagokat, négy év kivételével a Tatárdombon a komfort nélküli ikerházban, ahol szintén nyomorban voltam, de megtermeltem a zöldségeket, akkor emelte a város a külső területeken élő cigányokat és utcanépet ellátva tüzelővel, a helyi polgármesteri hivatallá lettek pedig fűtéshozzájárulással az apokalipszis végrehajtóit. Az elmére zárásomkor Túri Ferenc berendezésében egri csillagok és születésem kezdete óta engem áldozók berendezésével a tatárdombi pusztító a cigánysággal kiszaladt az országból azzal, hogy a tatárdombi rózsakeresztes rend cigányai üldözöttek. Már itt folytatta a Rákóczi tér a telkek vásárlását nyaralókkal, amerikai konyhás családi házakkal, tóval ellátott kertes házakba költözést, pompás életre juttatva őket gyalázatommal, ami történt Szulák Andrea nagyfolyású Szulamith sorsaként az RTL Klub médiájával, ami kivetítette a homlokom elé dr. Melion József férfi szervét, gyalázva éjjel-nappal, nem tudtam, hogy mi történik, miért, mikor én csak a hangját ismertem fel, egykori egyetlen hangként miattam idehozva Pestről, megházasítva a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsójával, Dávid Mónikával, mert sántaként kiválasztott lett az én születésem utáni támadásom óta az összes sántájával a világnak.
De a turulmadár miatt is gyaláztak állandóan, utána kezdték el a szerepét velem, olvastatva rima Jeruzsálemként velem a bibliájukat éveken keresztül, megmentve minden szereplőt ismétlésben is, amivel kezdtek születésemkor,hogy ők karmikusok, adatva velem az ajándékokat Jeruzsálem szeretőinek, mint cserepeit egykori égő Jeruzsálemnek, majd összerombolták a házat, amit később fel is robbantottak, de akkor már idejöttem telekáron a paneljébe az árnyékoknak, legyeknek, a születési kezdet világ-apokalipszis utcájába. Lesz Nektek rima Jeruzsálem, sugallták mellettem, vagy bennem, nem tudom, csak éreztem a fenyegetést, hogy engem hibáztatnak azért, meg ez áll róluk a bibliájukban. Megkérdezte Nemes pszichiátere a Semmelweis kórháznak, mert villámgyorsan felszámolták az I-es és II-es elmeosztályukat a megyei kórházban, hogyan írok, honnan veszem a sugallatot. Nem akartam mondani, meg nem is voltam benne biztos, hogy kik vannak velem, hogy régebben a világ történelmet, amit rajtam végrehajtottak születésem óta az álmosfüzetekkel együtt ismeretlen, azóta eltűnt népekkel írtam, amin én is meglepődtem, s hogy most, mióta ismét megtanultam kivégzésem óta írni még zenei akusztika nélkül játszottam a szavakkal, úgy, mint régen, hiszen nyelvi tehetség voltam. Egyszerűen, cifrázás, udvarlás, jelzők és mindenféle költői eszköz nélkül írok, ezeket nem értettem soha, innen tudom, hogy lelkük van a költőknek, amiben benne van mindaz, amit átéltek,vagy végrehajtottak. Csak színészkedni lehet lélekkel, vagy szerepet játszani, ahogyan teszik ezt a költők az egész világon. Itt volt Zee, malacka, Müller sátánista hőse a kivégzésem óta, Tomi, a világfesztivál egykori média vezetője, majd Ré váltotta fel Zeet, hogy mosson, főzzön, takarítson, bevásároljon, mint Egyiptom napistene, mert Zee három éve elment segítségért, mert rájött, hogy én nem ember vagyok az írásaimból, meg a viselkedésemből. Ők nem írtak, csak tartották a szívemet, amit Müllerék folyamatosan szurkáltak, égettek. Meg kaptam a sebeket a szomszédtól, a kinövéseket, öregségi foltokat, minden öreg formájára eldeformáltak. A patológiáját a szomszéd cigánytelepének a fogaimból Zee szedte ki, így vannak meg mai napig, ahogyan annak idején felismerve a Benkő sors ismétlését Kohárik megtámasztotta az alsó fogakat, mint utolsó bolgár lakos. Mivel egyáltalán nem tudtam gondolkozni, minden részem feketemágiával becsinálva volt, kígyók voltak a fejemben a Sátánnal együtt, füleimben minden részemben óriáskígyói Mülleréknek, nem tudtam megfogalmazni, mi történt velem, meg mivel valóságban éltem, ha megfogalmaztam volna, sem tudtam volna elmondani a világnak, mert ez meghaladja az értelmi képességet.

Ezt követően a II-es elmeosztálya a megyei kórháznak berendezte fogadásomra utcák szerint a város névtárát, áldozva mindenki helyett a városban könyveik végrehajtásával, elmebetegségeikkel, torzulásukkal, tetteikkel. A sötétkapus dögök helyett kezdték az áldozásomat, mint állandó református kíséret helyett, amik csak húst hússal esznek,amivel egyfolytában dicsekszenek hangosan az utcákon, kiabálták Tűzkő Juditnak felvételkor, hogy ők nem kurvák, meg követelték a Kati hősüket, hogy adja ki az elmeosztály. Ekkor tudtam meg, hogy Tátrai Gábor illetékes a sorsomban az egyik miattam bejött asszonytól. Ezek már a Rákóczi tér stricijeiet jelentették a kurvák mellett, ismétlésben is, ezek sorsával és tetteivel járnak születésem óta Vénusz-Földanya áldozással Magyarország néven.

Tudom, hogy majdnem hatvan év után azt várták, hogy megszűnjek örökre, neveiket leírtam, nem ismernek fel a Hunnia börtön Mária és többi főszereplője, nekem lelkiismeret furdalásom van miattuk, de világ-apokalipszist hajtattak végre elmeosztályukkal rajtam, csonkítással, állandó betegségével Gyurcsánynak Máriával együtt és a többiekkel, akiket nem ismerek, állandó izmusokat hajtva végre, jelenleg római egyházas vallását a székesfehéri központ világ-feszületének.

A szomszédot vizsgálom 1998. óta, amióta először lementem az utcára Amír kutyával, feldagadt hassal, pókjukkal a méhemben, feldagadt gyomorral, mellemen a kígyójával a termékenységi népeknek, mind oda álltak az ablakba, onnan figyeltek engem. Nem értettem, végig kedvesek és állandóan boldogok, újítják a lakásukat, autóval járnak, mint a többi kommunistája a Hunnia börtönnek, már nyolcvan éven felüliekként is, meg egymás után haltak meg, hiszen 130 évet állítottak be velük, Balla színésznője kezdetével Amerikának Horvátokkal. Ha kínoztak, sebeket ejtettek, leütöttek, hogyan tudtak rám mosolyogni, elhitetni mosollyal a gyerekeimmel, hogy minden rendben van, ők a jó szomszédok coop mondatával.

Látszólag csendes minden, néha adtak jeleket végig az elmúlt 19 év alatt, mint a zsákba kitett könyveiket, idejövetelem után a meghalt szarba ültetett növényből létrehozott Kapor mártírjuk nevét írták ki, támadva miatta az utcán, lakásban. Úgy jártam, hogy amikor szembe jött velem egy cigány, lehúzták rólam a fehérneműt hosszú éveken keresztül, nem tudtam, mi történik velem. Jöttek a megtisztított három gyerekes kurvái a térieknek, figyelték az ablakukat, tudtam, hogy velem függ össze. Mikor rászoktak a cigire, Müllerék tiketteket dobtak a postaládájukba, hogy nekik telik cigarettára, azt is megfizetik, nekem nem, én kolduljak, akitől tudok. Visnyei volt a pinceszomszédom a Gondolat egy könyvtárban végrehajtójaként születésem óta a város egyetemi tanárjaként lenyugdíjazott, telepakolta a pincét könyvekkel. Neki kellett zsákban is kitenni az utcabelijekét. Folyamatosan meghaltak, miután ismételték a szerepeiket, egyeseket felakasztottak, ahogyan engem akartak ahelyett, amelyik felakasztotta a többieket, engem büntettek meg a Rákóczi tériek a kutya miatt egyedül, a kis fehér kutyásat nem merték, mert vissza tudják neki adni, beteg is lett a Bertalan utcai közterület felügyelő. Állandóak voltak a vadkutyák berendezve, minden séta alkalmával, megtámadták a Jehova Amírt, darabokra tépték minden részét, miközben a kutya sírt mindig, könnyben volt a szeme a tatárdombi halál támadásom óta, amikor felállt minden szőre, nem mert megközelíteni, elbújt a fürdőszobaként stukatorozott helyiségben. A kutyát velem együtt gyalázták a nemi szervébe tett patológiájával a cigánytelepnek haláláig.

A kutyatenyésztők által kikisérlezett kistermetű szobakutyák nem a Jehova kutyákat jelentik. Jehova népének a szeme tiszta és félelemmel van teli a végtelen szenvedés miatt. Utolsó lehetükig hűségesek és szeretik szívből a családot. Ők a lélekkel rendelkező bibliai népek maradványai. A Jézus idejében élő ördögökből is születnek kutyák, ők gonoszok, nem kellett hozzájuk tenyészteni kutyatámadókat. Jézus idejében ördögök éltek Jeruzsálemben, tisztátalan lelkek szellemvilág mellett. Nekik prédikálta, hogy Ti az ördög atyától vagytok, a többi része a Bibliának a Hunnia börtöné, a két bűnöző, amelyikkel felakasztották, Barabás és társai karmikus állandó apokalipszis végrehajtóit jelentik. Jézus mint Hunnia börtön által teremtett élőlény életét holt tengeri tekercsek őrzik. Mária, akinél Jézus megszületett, akit megárnyékolt az Isten a Talmudé, Mária Magdalénával együtt. Saját misztériumuk van, amit folyamatosan játszanak Hermész, Kecske, Kakas nevekkel. Hermész, amit eltulajdonítottak egykori egyiptomi háromszor hatalmas fehér mágus volt tökéletes törvényekkel, amit úgy tettek a bibliába, hogy jaj nektek zsidók, mert belülről meszelitek a sírt, amik ti vagytok magatok. A kecske a japán Nagypán szimbóluma, a kakas, mint alvilág képviselője, amelyik kukorékolt, hogy Krisztus megszületett, számomra ismeretlen. Egy biztos, hogy Magyarország a nevünket torünnepe között kakasviadalokkal, a Jehova istent kutyaviadalokkal rendezte be, mely kínzások tartottak többtíz éven keresztül büntetés nélkül. A Mária vallása aranysas jeles Melionnak többmillió éve ismételve a Hunnia börtönnel a biblia Jánosa elméleteivel, amiért engem megtámadtak hozzá érve a Tatárdombon olvastatva velem János evangélumát, körbe véve a halottakkal, felfoghatatlan volt. Ha nem olvastam a bibliájukat, ütögették a Hunnia börtön spanyol pusztítónő miatt összetört bal fülembe tett óriáskígyóját. Nagyon értékes a spanyolnátha pusztítónője, mert szőke rövid haja van, hogy összetörtek, mert megütötte a spanyol zöld-kék szemű Katikája Bródynak, hogy végrehajtotta a sorsát és tetteit is.
Minden pusztító megtisztult, az összes démon - akikről Amerika nem hallott, a démonokról azt állítja, hogy a rossz természetet jelentik, valószínűleg azért, mert elmebetegekként voltak létrehozva az amerikai teremtő által, mióta a földrengés megtörtént. A démonok embereket nem szállnak meg. A démonok még soha nem láttak embergyalázást, végig születésem óta mellettem voltak, jeleket adtak mindenről, csak össze kell szedni őket.
Minden Krisztus Miskolcon van a Hunnia börtönből, akik a vallásokat jelentették volna, mint állandó feszületesek. Itt vannak az orosz földönkívüliek egy éve, jól észlelték a jeget, csak mivel itt vagyok, széttaposták a lábaimat, közlekednem kell, addig még fenntartják az állapotot. Müllerék két gennyes injekciós tűvel mindkét bokámat 2011-ben felnyársalták, amitől bedagadt a két lábam térdig, elefántláb alakult ki, teljesen lesüllyedt, eldeformálódott az egész testem, mert mindenem így szétlapították később fekvésem közben.
Itt van a csillagrendje a földönkívülieknek, Gyula vezetésével az összes földönkívüli a világegyetemből, csak én semmit sem tudok, mert állandóan azt játszották Attiláék tavaly, hogy minden nap kinőnek a fogaim és elmegyünk innen. Itt vannak a bibliai apokalipszis pusztítói is. A fekete sárkány a bermudásoktól soha nem bántott embert, Kabdebon János megírója szerint a történelmének az új bekezdés tagjai között szerint fénycseppeket üldözött. Ő tette ártalmatlanná a Bodor néven egykor emberi formában is megjelent, majd visszament a láthatatlanba, mint a szenes cigányok, a Hunnia börtön, maffiák, sátánisták, rengeteg nép a földönkívüliek mellett megrendezi a halálát, mivel örök életűek. Bodor a tévé környékén volt mindig, egyfolytában nagyfeszültségben volt a tévé, senki nem mert megközelíteni a népén kívül, mert egykor a földönkívüliek ellen volt létrehozva. Malek amerikai elmeosztály teremtőjét, amelyik megölte az öcsémet Müllerékkel együtt a sátánisták pusztították el, Müller Péter egykori népeként.

Én nem tudom, mi fog történni, ezért nem tudok írni, mert nem tudok biztatót, jövőt, csak az állapotomat ismerem, meg azt, hogy cipekedek, takarítok,ahogyan tudok, deformált vagyok és iszonyatos hang jön ki a torkomon, meg nincsenek fogaim, meg fogcsontozatom a számban. Meg megöregedtem, amióta nemi gyalázással együtt legyőztek 1986-ban, a kékeknél akkor megállt az idő, fiatalok maradtak, akik helyett megáldoztak, megszépült, megnemesedett, meg akivel találkoztam életemben. A lányom minden barátnője ide van berendezve, nagy házakat vásárolnak áldozásomból a II-es elmeosztályukról, szaporodnak, gyalázatommal gazdagulnak 1997-es bevitelük óta, illetve születésüktől. Senki sem meri megmondani a lányomnak, hogy ki vagyok én. Még emlékszik arra, milyen voltam, amikor kicsi volt, meg milyen volt a hangom. Itt vannak a kisdobos mozgalmat eljátszó kékek, mint narancsok nemi társai, a vörösek, egykori Illés földönkívüli népeként, űttörő mozgalom színében, a Kohut Isten amerikai földönkívüli népe, romániai Ufóival együtt kémiából. De mégsem tudok semmit, csak félek állandóan, hogy mikor milyen idézést, vagy más hivatalos levelet fogok kapni, mikor támad ki a két lányom, ha megtudják, hogy leírtam mindent.

Visszatérve a tisztátalan lelkekre, amik Jézus idejében éltek, ezek a zsidói Magyarországnak, ennyire régiek. A Rákóczi téri tisztátalan lelkek,amivel dicsekszenek, hogy milyen szép lelkük van a megtisztult gyalázóknak, amik komoly művészeket jelentenek már születésem óta folyamatosan, Románia egykori népét jelentik, amik Liptaival jöttek létre embergyilkosságokból. Minden gyilkosságból megteremtődnek apró démonok, amik a gyalázattól nőnek meg, majd a Rákóczi tér létbe lépteti őket. Ennyinek van lelke a világon, démonokból.

A reikise a szirmabesenyőieknek, mint egyik legnagyobb reikis az országban terelgette az ikerházából Amerikának a halottakat, démonokat kifelé, elmondása szerint tisztulni jöttek hozzám Anna felébredése egykori Főnix kék Időfolyós elméletének bejezésekor, mert azt is rajtam hajtották végre Csepregi Éva helyett, mert ők jelentik a gyilkosokat. Úgy volt berendezve eredetileg, hogy mind áldozata lesz saját bűneinek.
A reikis nem nyúlt a nagy használt fotelben lévő valamihez, amitől undorodott. A gyűrűk ura féregállata volt ott. Én mellette feküdtem pufajkában az ágyon a hidegben, mert a tűz mindig kialudt, a turulmadár a szívemen, így folytatták folyamatosan a kivégző sorozatomat. De Vonáék magyar sújtásos ruhákba öltözött turulmadár néppel mentek politizálni együtt Illésék állandó Ébredő játszóterének G. Maczó Ágnesével, a kisgazdapárti BI Aranyketrec elmebetegeivel, a mártírjaival a világ-könytárnak Hunnia börtön néven, szabadságharcosnak kikiáltva magukat, míg én itt feküdtem eszméletlenül, gyalázatában Zsóka kacsa halálnépnek már másodszor Mohamed népének legyőzését ismételve rajtam saját tettükként Szulák Andreával együtt a miskolci II-es elmeosztályról. Az egész bibliai apokalipszist ők jelentik,az egész Bertalan utcájukkal együtt.

A hívei a narancs egyházaknak tovább tisztulnak elmetegezve engem, hogy nagy káosz van bennem, végtelenségig játszva a térítéseiket.



A Fókusz láthatatlan világbeli Rákóczi téri támadásait végig kell nézni, az mind velem történt meg.

Mindig költözik új a Bertalan utcába eljátszani a sorsát és tetteit világ-apokalipszis ismétlésével, így kerültek a politikusok is folyamatosan kormányra születésem óta.

Mi nem vagyunk nemiek, én egyáltalán nem ismertem férfit annak ellenére, hogy titok Ízisz a méhem, a csókom maga a szentség lett volna, amiért szétberhelték teljesen a számat. Mohamednek soha nem kellett volna szülnie, Csillagmedvével együtt nem ismerték a nemiséget.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összeállításakor, végrehajtójaként, beleegyezésükkel, gyümölcstartóját, pszichiátereivel, fajtalankodóknak, menyassszonyával, kutyaviadalokkal, kakasviadalokkal, gyerekszobájában, elmeosztályukról, apokalipszisében, halálkommunistái, királykisasszony, megszüntetésével, gyufásskatulyába, pszichiátereinek, feketemágusaival, dojcslandolóként, elmeosztályukkal, szirmabesesenyői, felsorolhatatlan, apokalipszisével, kutyatenyésztők, szerelmespárjai, fajtalankodókat, végrehajtójával, tulajdonosokkal, cigánytelepének, magyarországnak, elmeosztályával, viselkedésemből, megszülettették, elmeosztályukat, világsztárjával, végrehajtóiként, narancs színben, egész Földnek, összes bibliai, miskolci Rákóczi, családomat utolsó, nemi gyalázása, orosz Kohut, orosz jegesmedve, festők hozták, médiával rajtam, összes zsidó, szerb elmeosztálya, összes jeruzsálemi, utcán velük, arabok meggyalázzák, ausztráliai egykori, Cseh Károlyék, Kohut Isten, Ortodoxait Miskolcnak, Egerszegi Krisztina, Darnyi Tamás, Alexandriai Katalinként Lázárékkal, Ember Máriának, Szabó István, Lázár János, Posta Gusztávét, Varga Rózsa, Müller Rózsával, Zoltán Erika, Csepregi Éva Főnixes Anna, Csepregi Éva, Csepregi Éva Vénuszt, Presser Gábor, Cserháti Zsuzsa, Kiss Tábornok, Lázár János Katikaként, Yoko Ono, Beatles John Lennonja, Jánosként Katika, Jelenleg New Yorkban, Nyírő Gyula, Mikor Somlyai, Könyörögtem Truppolainak, Somló Tamás, Andy Vajna, Nagy Anna, Benkő Dániel, Mónika Showban, Illés-Pistinek Müller Péterrel, Herman Ottó Múzeum, Herman Ottó Múzeumnak, Derláné Éva, Kótai Zsigmond, Psota Irénnel, Bródy János Katika, Soltészné Katalin, Vörös Oroszlán, Müller Péter, Miskolci Rákóczi, Tűzkő Judit, Vadas Pál, Minden Róka, Moldován Nóra, Tatárdombjának Miskolcnak, Barack Obamáról, Woode Allen, Esztergályos Cecilia, Szegény Horváth Charli, Pandorás Dórájuk, Kovács Erzsi, Törőcsik Mari, Pá-ger Antallal Villa Európa, Erich Fried Annás, Villa Európa, Szlovákia Rákóczi, Kohutjával Erikákkal, Heilig Gábor, Gyarmathy Andreát, Nagy Istvánokkal, Hámori Ildikót, Pécsi Ildikó, Idetartozik Németország, Pszichografológiát Nagypán, Kohut Istennel, Földanyát Vénusz, Nagy Mária, Kondás János, Erdei János, Jakubcsek Gabriella, Vándor Sándor, Benedek Éva, Molnár Ibolya, Juhász Piroska, Gina Lolobrogida Halak, Sophia Lorenével, Furhman Imre, Túri Ferenc, Szulák Andrea, Melion József, Dávid Mónikával, Lesz Nektek, Megkérdezte Nemes, Tűzkő Juditnak, Tátrai Gábor, Gyurcsánynak Máriával, Amerikának Horvátokkal, Jehova Amírt, Mária Magdalénával, Katikája Bródynak, Minden Krisztus Miskolcon, Kabdebon János, Maczó Ágnesével, Szulák Andreával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Az ember emlékekből áll  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Otthon  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Paul David Tripp Április 15  Az ember emlékekből áll  Vannak emberek  Szabó T. Anna - Pitypang  Baranyi Ferenc - N i n c s  Márai Sándor tollából  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jázmin  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó nap volt  jó reggelt  Különleges  Hamvas Béla  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Márai Sándor tollából  Zilahy Lajos mondta  Magamnak  Horváth Szilvia tollából  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Jó éjszakát  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magamnak  Jázmin  Nem kell hozzá fürdőruhás  Szép álmokat!  József Attila – Keresek ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Szívek  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Müller Péter tollából  különleges  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Jó éjszakát  Hamvas Béla  Szép álmokat!  Eduardo Sacheri gondolata  Van néhány kérdés, amin gondol...  Szép estét kedves látogatóimna...  Spenót fasírttal  képre írva  Facebookon kaptam  Egy gondolat  39 ígéret  Hamvas Béla  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Különleges  Paul Éluard - És egy mosoly  Martin Buber, A haszidim meséi  Szép estét kedves látogatóimn...  Zilahy Lajos mondta  képre írva  Az ember emlékekből áll  Dóró Sándor: Embernek maradni 
Bejegyzés Címkék
narancs színben, egész Földnek, összes bibliai, miskolci Rákóczi, családomat utolsó, nemi gyalázása, orosz Kohut, orosz jegesmedve, festők hozták, médiával rajtam, összes zsidó, szerb elmeosztálya, összes jeruzsálemi, utcán velük, arabok meggyalázzák, ausztráliai egykori, koldussá tételük, állandó bibliai, világ irányítóit, örökéletű ezer, ezer éves, állandó feszületre, többi vasrácsos, angyalok sorsaként, vicces könyvei, tompalátásom görög, első gyalázásuknak, szemet tartja, családommal Lázár, fekete ruhás, összes perverz, börtön tizes, pulyaszeplősítő bányászok, ózdiak Rózsájával, vasfüggönyösök feszületét, legnagyobb volt, boszorkányokét Müller, gyerekek hordtak, engem gázszerelővel, miskolci Zsíros, gondolkozásra képtelen, egész világot, gyalázatra létrehozott, ondótól változó, jeruzsálemi halál, ikertornyos Hitler, világ-könyvtáros sötétkapus, japán Yoko, pillanatban kiiktatták, narancs berendezéssel, amerikai levéltár, fehér lovas, nemi szövetségben, egész világon, emberek házában, ikerházas központja, mindenkori elnökök, egyik barakkos, másik világban, első földönkívüli, hatalmas panel, padlásajtót feltörve, első lakos, álmoskönyvek szerint, hegyen keresztül, történelem ismétlésében, kommunista tanácsi, egész Rákóczi, hisztije miatt, matek tanárral, lányom megerőszakolása, nevét kisbetűvel, elektromos zsidó, családi dolgokat, utolsó emberi, lányom szülésének, barakkos patológia, narancs kormány, család anyagi, romániai parabrutális, egész országba, egész ország, patkányok egyszer, kurvák perecesi, írógép felvásárlót, fürdőszobában önkielégítést, családról beszéltem, szarkahegyi legyek, legyeket panelbe, legyek voltak, vatikáni országok, kezdeti bérházba, megyei egészségügynek, angol területen, sárga Lantos, kommunista korokat, római egyhán, összes baktériumos, irodalmi vezetők, támadását volt, tompalátásom Lázár, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 64
  • e Hét: 1951
  • e Hónap: 4310
  • e Év: 56576
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.