Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világ-Magyarország néven az emberiség ellenesek
  2018-03-26 21:11:05, hétfő
 
   
  Áder János Katika áldozással magyar érdemrend lovag fokozatát adogatja, mint náci a Tótokkal szövetségben, szövetségben Szlovákiával, mivel Áder János az elmeosztályával azt tesz, amit akar, mivel Miskolc narancs vasszínében a Bertalan utcának tette oda véráldozással, ahol van az összes többivel együtt születésem óta.

Áder János olyannak adta a lovagkeresztjét Magyarországnak, ami jövőre készül magyarok és emberek nélkül, mint Rákóczi tér és Hunnia börtön bibliai szereplőivel, lezárva a határokat minket áldoztak meg utolsó emberként közösen, amelyik 1989-et a magyarok nagy eseményének, rendszerváltásnak könyveli el, amikor közösen ünnepelt a Rákóczi tér Orbán Viktorral, mint indiai cigányával a három gyerekes Orsós szülőknek, melyek országokat foglalnak el ezer éve már. Orbán Viktor már gyerekeként az engem születésemkor megáldozó indiai cigányságnak helyett a Hunnia börtön elmeosztálya kerékbetört Lázár nevéhez érve Alexandriai Katalinként, mely a református templomában az állandó Illés apokalipszisnek Katalin kerékként szerepel, megépítették istápolyát Telkibányán együtt a református áldozatokkal, mint kopjafásokkal. Uniós központja el a Bertalan utcának, mint Nagypán okkultista népének.

A torünnepén 1989-es rendszerváltásnak Nagy Feróéknak az egész narancs lírai karám részt vett, költők, írók, minden énekese a vasfüggönynek, zenészei a Rákóczi térnek stricijeivel a Főnix fedőneves feketemágusoknak, minden csőcseléke Magyarországnak, mint kurvák és történelmet maguknak román ezer éves István koronával írtak. Ménesi cigánytelepének rendszerváltását, mely itt van vasvárosban narancs színében a mészárosaimnak berendezve, új népnek nevezném, inkább Indiának. Nem csoda, hogy Yosé megjött a népéhez, az Új-Magyarországhoz, melynek tagjai nagy közös áldozásban egész Kelettel és távol-Kelettel, az összes cigányával a világnak, melyek kitörtek, hogy ne tudja meg a világ, hogy engem áldoznak emberré válásuk érdekében.

1989 fontos dátum a trianoni Németország életében, hiszen felszabadult a vasváros nyomása alól, Miskolc az orosz nemi csapásokkal kivonult. Németország megáldozta az utolsó német családot, milyen németek élnek ott?

1956-járól a Hunnia börtön skizopren könyvtulajdonosainak Göncz Árpád egyetlen könyvíró meghagyásával a gönczi bibliájához a lyukas szívű Szabónak sötétkapus dögjeivel, mint világkönyvtárosnak ne mondjuk, hogy szabadságharcosok a BI Aranyketrec bolondjaival, mint Kisgazdapárttal, mint a barakkos legyeivel a Bertalan utcának, mint szarkahegyi barakkos nácikkal, mint szívkivájó miskolci ballonkabátos féllábú vezetésével bevonult felfoghatatlan mészárosoknak, a kék buszosoknak, mint sofőrök nemi gyalázóinak, a halálreformátusoknak állandó apokalipszist végrehajtó keresztényeivel, a Talmud állataival, valamennyi résztvevőjével a szabadságharcosoknak magukat nevezőknek, amik egyetlen nagy áldozással könyveiket, szerepeiket rajtam végrehajtották a Köztársaság tér könyvben lett kiadva, köztük az is szerepelt egy régi, titkos könyvben, hogy kitörtek a börtön bűnözők lincselve, a többit kiengedték, mint Gór Nagy Mária ínypusztítómat, a többi latorral és kurvával, amik ezt végrehajtották az embereken saját tettükként és történelmükként a Hunnia börtön gyilkosaival együtt. A nemeseiről a Bertalan utcai Nemes név berendezésével a mérgezőknek, Nagy Karola vallásos nemi csapásaiként ne is beszéljünk a kommunistáknak.

Világ-Magyarország új történelmekkel, melyekbe beavatta a hosszabbításokat, mint rima Jeruzsálem és vasváros Miskolca díjakat ad azoknak, amik megírják a történelmét a Kurucz utcának, a Köztársaság térnek, a Marx téri Ázsia Centrumnak, a Hajdúknak, valamennyi vallásának a Vörös Oroszlánban megírtaknak, Johanna főszereplőjükkel, mely én lettem halál református karmikusként születésem óta, Nagy Anna halott véggel fejezve be a vaskommunizmust a bibliából 1995-ben együtt G. Maczó Ágnes Ébredő játszóterével a világ összes vallásának, leszállításával az ég seregének.

Mert rima Jeruzsálemet, amelyik széttette a lábát minden mellette elmenőnek, sőt nagyfolyású Szulamithként megtámadta és meggyalázta Moha medve népét az egész világnak egyszerre kell megbüntetni, háztetejét levonszani, magát elégetni minden ruhájával együtt, ahogyan velem tette ezt Magyarország néven a jövőbe lépett, megtisztult vallások hadával, mint perverzekkel és a börtön gyilkosokkal Hungária és a Rákóczi tér.

Rima Jeruzsálem, mint egykor tisztátalan lelkei a Jézusi idejének és Rákóczi korának vérből szépülve és emberi formává nemesedve világ-Magyarország néven új régi felvett magyar nevekkel, melyeken egyesével végig mentek hatvan éven keresztül, megváltva a szereplőket és szegény karmikus torzakat, sántákat, minden csapást szerepétől összeállt, bármikor átveszi a világ felett az irányítást a világ urával, a Sátánnal, az ózdi 666 feketemágusi központjával a narancs lírai karám apokalipszis lovasaival, amik számomra végtelen hosszú jelercskékből megírott titkos apokalipszist rendeztek be Ízisz néven, aki felkált, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet? Csak én materialista szocialista legmagasabb emberi értelmet mutató szimpatizáns voltam, mint egyetlen ember és nem fogadtam el, hogy van Isten, tehát nem tudtam segítséget kérni, mert azt mondtam, hogyha mégis lenne, bocsásson meg nekem, mert nem tudtam róla.

Világ-Magyarország része az áldozásommal megtisztult Kelet összes népe minden kommunista országgal, minden vallással, minden halál néppel, spiritiszta és okkultista zászlaján pszichografológiai Nagypán kecske népének jelét a Bertalan utcából kitevő vas narancs nép, mint harcosok, amik nem harcoltak, valamint a rengeteg könyvszereplője a három bibliának az egész világból szerepük és karmikus tetteik végrehajtásával rajtam, mert maguk állandó emberiség ellenes bűnözők voltak, amiért világ-Magyarország felvett magyar nevekkel megtámadott engem születésemkor egyből, hogy a pusztítók, amiket idehoztak Távol-Keletről a narancs lírai karámjával Weöreséknek Müllerékkel együtt megszületnek náluk és elviszi a fogaikat a Rákóczi téri árnyékoknak, kurváknak.

Futásukat megharcolták, végig utazták a világot, ettek, ittak, bort termeltek a Vargákkal együtt, híresek, nevesek lettek az egész Földön, mint rendezők, feltalálók, költők, zenészek, festők, politikusok, tele velük a wikipédia, hogy milyen szép életet éltek a sakk-kártyát állandóan végrehajtó színésznőikkel, mint Sophia Loren zöldasszonyukkal, Marlen Ditrich kék asszonnyal, Franciaországgal, ami ide a Bertalan utcába Woode Allen Benkő angyalok egykori támadójával együtt Napoleonos házzal van betéve. Ismételtek, amikor bevonult a francia Auchanjuk. Bródy János egész Lantos zöld kártyás sorozattal megjelölt sárga könyvsorozata a Benkő angyalok sorsáról szólt, akiket felkontyoltak, kiráultak, meggyaláztak, kőszívük lett, akkor sem hagytak nekik békét, ezt tették közösen a világ minden részén az Ázsia előtti világ emberei kezdetével.


Világ-Magyarország lovagjai, mint hősök együtt a Máltai szeretetrend Lázár népének lovajaival megváltották a világot az emberiségtől az összes díjazottjával a világnak. Minden gyalázatért és gyilkosságért világ-Magyarország kitüntetéseket ad át a cigánytelepével a vasnépnek. Úgy ünnepelnek, mint a japán nők a halált nemi párzással, felfoghatatlanul és érthetetlenül.

De mivel egyedül voltam, fenn állt a veszélye, hogy egyszer is kiderül az elmúlásom után, hogy megölték az embereket az utolsó német családdal együtt, bevezették a cigányságnak és a börtön bűnözőknek hippik kezdetével az emberjogi bizottságokat, jogokat maguknak, a büntetést a cigány szó kimondásáért, a buzi és leszbi szavakért, nehogy kiderüljön, hogy ezek helyett engem meggyaláztak, s mind vas-Magyarországot jelent együtt a Rákóczi teret a Hunnia börtönnel.

Törökország az ózdi 666 központból miért vonult be narancs lírai karám színében költőinek két Törökvész utcai nagykövetség berendezésével, hogyha a könyveit rajtunk hajtotta végre Egri csillagokkal együtt többszörösen, amikor ismerték az egri csillag igaz történelmét, berendezte Túri Ferenc 1995-ben aranysas jungista Mária vallással együtt, Bodorral, az Űrpusztítóval, a pókjaival, amikkel megtámadtak engem közösen, akkor is a református László Zsuzsa nevű Bertalan utcai pszichiátere a vasúti egészségügyben rendelőnek engem skizoprenezett, amikor segítséget kértem. A pesti orvosok ennyire ismerik a valós történelmet, akkor miért kell hazugságot tanítani, amit megírtak a lírai karám narancs színében? Rajtam a valóságos világ történelmet kezdték el születésemkor, igaz, együtt a sajátjukkal, ami fertelmes és iszonyatos valamennyi szereplőjükkel, amik gyilkos vérből vannak, valamennyi filmjükkel, mint sivárság utálatossága, ahogyan magukról megírták a bibliájukban.

Nem tudtam, hogy a skizoprenia az, hogy valakit legyőznek a világ urával, valamennyi urával a világnak egyszerre, cipelik hipnózisban, tehetetlenül hosszú éveken keresztül, végig nyomorban tartva a városnak, amelyik ezt tette halál népeivel és földönkívülijeivel a hatalmas feketemágusi erőnek.


Megszülettem tisztán, tökéletesen, hiba nélkül, csodálatos hanggal, amit nem bírtak elviselni soha, a férfiakból nemi támadást, a nőkből irigységet váltott ki. Ez a kinézet a végeredményük, amit hagytak belőlem, bár felfoghatatlan volt egy éve, minden részemben feketemágiával, kígyókkal, sátánnal, patológiával, törésekkel, szétlapításokkal, öregségi foltokkal, melyeket még akkor is kaptam, amikor a kékek felvették a harcot a Rákóczi téri feketemágusi rendjével a lírai karámnak narancs színben.
A bal szemem alá akkor kaptam egy öregségi foltot, meg a bal arcomra végig, a hajam befeketedett, kóccá vált, nem lehetett kibontani a feketmágiájától Románia boszokányának, amelyik így várt Földanyára nagyon régóta, mindenre felkészült, ha valaki jelentkezik megmenteni, iszonyatos külsővel talál rám, bűzmirigyeket tett a számba, meg minden részembe, a gyomrom telis tele volt fekélyekkel.

Ez világ-Magyarország történelme, hogy a döglégy kivégezte Vénuszt, meggyalázta az amerikai teremtője Malek Andrea rendetlen Halak szülöttnek, megáldozva minden halott helyett, felfoghatatlan ez a születési kezdete világ-Magyarországnak, amelyik felszámolta a Földön az életet, jövő világ-Magyarország céljából, mely égi Jeruzsálemként halottakból fog állani sárga rózsájával a Tótoknak, melyek már nyugdíjba mennek lassan, kiviháncolták magukat körzeti orvosként, valamennyi küszöb őrével, meg pusztítójával, melyeket megváltott az áldozásommal tettük és szerepük végrehajtásával.


A Magas-hegyi Isten 1989-től nem tudott segíteni rajtam, de továbbra is megjelölte beázással az értelmiség legyőző áldozóimat, három gyerekessé segítve az utolsó ember áldozókat, mert Lengyelország és Dánia utolsó két országaként a Magas-hegyi Sátoraljaújhely hegyéből megteremtett népeknek, egykori római egyházként megmentette az egész Földet velem együtt, amiért nem vagyok hálás még, nem tudok az lenni, mert nem tudok kimenni az utcára fog és íny nélkül, meg a deformációim miatt, a hangom miatt, mert elájulnék, ha így látnám meg magamat. Nagyon késő. De nem volt olyan pillanat az életemben, amikor segíteni lehetett volna, mert az űrpusztítóval kezdtek, amelyik a földönkívülieket is legyőzte, a feketemágusaival Ménesi Rákóczi terének az ózdi narancsoktól, amik jelmezekbe öltöztettek, köztük a romániai népviseletbe, melyet elneveztek magyar kislánynak Bródyék G. Maczó Ágnes szerepeként, a világ összes vallásának ébredésével, ez csak egyetlen szerep, a másik kezdete, istálló Vénusz-Jézus zöld szememmel, Íziszként, aki nem kiáltott soha, mert nem tudott panaszkodni, egész életére megkukult. Mert az erő a szívből jön, a hang szintén, ha valami éri az embert, elmegy a hangja. Nekem végleg elvette Müller Péter a megyei kórházával Miskolcnak, hiába kértem segítséget a pesti orvosoktól időben még 1995-ben, hogy megtámadtak dr. Melion miatt, megfenyegettek a kazincbarcikai feketemágus betegeikkel együtt, nem tudtam, hogy minden nap és hold jeles pusztítója helyett a Pszichografológiájuknak engem és Meliont közösen megáldoztak. Meg hogy Dávid Mónika, a távol-keleti Szörnyeteg koporsója, melyet az újhelyi Koporsóhegyből hoztak életre féltékenység miatt ki fog végezni Vaszily Máriával, a genyó isten skizopren pszichiáterével, a többiek mellett.

Hálás vagyok mindenkinek a segítségért, különösen Mohamed népének, akiknek a kilétéről és helyéről senki sem tud. Mohamed népe ültette az esőerdőket, meg valamennyi erdőt annak helyére, ahol vérengzések történtek. Szulákék nemcsak meggyalázták őket a szőröseivel Magyarországnak, hanem meg is vakították. Zsóka kacsa Penelopé halálnépe gyertyával gyalázta meg a nemi szervüket, így feküdtek hipnózisban, akár a zeneszerzők nagypán népe fogságában. Ez a Hunnia börtön történelmének részét képezi.

Minden jeladásért hálás vagyok, még annak a terrornak nevezett csoportnak is, amelyik jelet adott az Iker torony miskolci vasvárosában, hogy Miskolc az amerikai központjával a nagy fehér házas világ-apokalipszis két utcáját berendezve születésem óta áldoz az egész világgal együtt. Nem volt könnyű űrpusztítóval, feketemágusokkal szembe szállni, amik mindenkit megöltek a kommunista róka helyett áldozva engem, aki szeretett és tisztelt összetörve teljesen, megalázva a sárga földig.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: franciaországgal, felfoghatatlanul, feketemágusoknak, főszereplőjükkel, rendszerváltását, hosszabbításokat, szétlapításokkal, zöldasszonyukkal, földönkívülieket, feketemágusokkal, feketemágusaival, sátoraljaújhely, leszállításával, cigánytelepének, pszichiáterével, magyarországnak, kisgazdapárttal, történelmükként, cigánytelepével, végrehajtásával, vaskommunizmust, elmeosztályával, feketmágiájától, keresztényeivel, apokalipszisnek, lovagkeresztjét, könyvszereplője, magyarországhoz, felfoghatatlan, kommunistáknak, berendezésével, történelmekkel, végrehajtották, ínypusztítómat, kazincbarcikai, jeruzsálemként, összes többivel, lovagkeresztjét Magyarországnak, határokat minket, magyarok nagy, három gyerekes, engem születésemkor, református templomában, állandó Illés, református áldozatokkal, torünnepén 1989-es, egész narancs, mészárosaimnak berendezve, összes cigányával, trianoni Németország, vasváros nyomása, orosz nemi, Áder János Katika, Áder János, Orbán Viktorral, Orbán Viktor, Alexandriai Katalinként, Nagy Feróéknak, Göncz Árpád, Nagy Mária, Nagy Karola, Ázsia Centrumnak, Vörös Oroszlánban, Nagy Anna, Maczó Ágnes Ébredő, Rima Jeruzsálem, Weöreséknek Müllerékkel, Sophia Loren, Marlen Ditrich, Woode Allen Benkő, Bródy János, Túri Ferenc, László Zsuzsa, Malek Andrea, Magas-hegyi Isten, Magas-hegyi Sátoraljaújhely, Ménesi Rákóczi, Bródyék, Maczó Ágnes, Müller Péter, Dávid Mónika, Vaszily Máriával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Őszi levelek  Útravaló – 2019. novembe...  Megváltás  Facebookon kaptam  Szürke cica  Facebookon kaptam  A Szűzanyát kérjed_tan mese  Kápráztatnak  Hit  Mírjam barátnőmtól kaptam  Jó reggelt , szép napot  Hit  Személyi edző  Hit  Hit  Esős este  Facebookon kaptam  Jó reggelt , szép napot  Rózsa csokor vázában  Kellemes kávézást!  Életének 72. évében elhunyt Sz...  Libasorban...Dáma Lovag Erdős ...  Fűszer dobozok  Libasorban...Dáma Lovag Erdős ...  Mírjam barátnőmtól kaptam  Szép estét  Nyári kép: egy nagy kosár virá...  Kislány a padon  A kereszt  Őszi levelek  Egész nap ülnék, ülnék szüntel...  Szép estét  Kavicsportál - Kavicsképek - P...  Facebookon kaptam  Isten gyermekei és ellenségei  Áprily Lajos: A csavargó halá...  Jó reggelt , szép napot  Pihenő nő  Őszi kép  Jó reggelt , szép napot  Rózsa csokor  Ken Kesey  Jó reggelt kávéval  Ez nagyon jó  Alvó cica  Facebookon kaptam  Őszi kép  Szèp napot kívánok  Hit  Jó reggelt , szép napot  Őszi levelek  Hit  Facebookon kaptam  Szürke cica  Kapcsolat Krisztussal  Tészta szűrő  Hit  November 11. Mártonnap  Jó reggelt , szép napot  A kereszt  Facebookon kaptam  Őszi csendélet  Őszi levelek  Kellemes délutáni időtöltést  Hit  Dália csokor  Életének 72. évében elhunyt Sz...  Tejes kannák  Virágok ládában  Ölelj meg egy fát ....  Jó reggelt , szép napot  Mírjam barátnőmtól kaptam  Facebookon kaptam  Szent Jozafát püspök és vértan...  Narancs fagylalt pezsgővel  Hit  Szeretteink sirjánál  Szép őszi napot  Hit  Áprily Lajos: A csavargó halá...  Rózsa csokor vázában  Kellemes délutáni időtöltést  Ablakban  Szép estét  Szeretet  Ölelj meg egy fát ....  Mákos -Diós bejgli / Azonnal k...  Őszi kép  Szèp estét kedves látogat...  Meg kell tanulnunk hálásnak le...  Facebookon kaptam  Virágok kosárban  Szív  Facebookon kaptam  Szép őszi napot  Ámor elvétette  Őszi kép  Esős este  Egész nap ülnék, ülnék szüntel...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
összes többivel, lovagkeresztjét Magyarországnak, határokat minket, magyarok nagy, három gyerekes, engem születésemkor, református templomában, állandó Illés, református áldozatokkal, torünnepén 1989-es, egész narancs, mészárosaimnak berendezve, összes cigányával, trianoni Németország, vasváros nyomása, orosz nemi, utolsó német, gönczi bibliájához, lyukas szívű, barakkos legyeivel, börtön bűnözők, többit kiengedték, többi latorral, embereken saját, bibliából 1995-ben, világ összes, lábát minden, egész világnak, jövőbe lépett, börtön gyilkosokkal, világ felett, világ urával, narancs lírai, áldozásommal megtisztult, rengeteg könyvszereplője, három bibliának, egész világból, egész Földön, sakk-kártyát állandóan, francia Auchanjuk, világ minden, összes díjazottjával, halált nemi, elmúlásom után, börtön bűnözőknek, emberjogi bizottságokat, könyveit rajtunk, egri csillag, református László, vasúti egészségügyben, pesti orvosok, valós történelmet, lírai karám, valóságos világ, világnak egyszerre, férfiakból nemi, nőkből irigységet, kékek felvették, lírai karámnak, öregségi foltot, hajam befeketedett, feketmágiájától Románia, gyomrom telis, döglégy kivégezte, amerikai teremtője, születési kezdete, áldozásommal tettük, értelmiség legyőző, utolsó ember, egész Földet, deformációim miatt, hangom miatt, űrpusztítóval kezdtek, feketemágusaival Ménesi, ózdi narancsoktól, romániai népviseletbe, másik kezdete, hang szintén, megyei kórházával, pesti orvosoktól, kazincbarcikai feketemágus, távol-keleti Szörnyeteg, újhelyi Koporsóhegyből, genyó isten, többiek mellett, szőröseivel Magyarországnak, nemi szervüket, zeneszerzők nagypán, terrornak nevezett, amerikai központjával, nagy fehér, egész világgal, kommunista róka, sárga földig, franciaországgal, felfoghatatlanul, feketemágusoknak, főszereplőjükkel, rendszerváltását, hosszabbításokat, szétlapításokkal, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 374
  • e Hét: 1582
  • e Hónap: 6745
  • e Év: 125374
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.