Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Iszlám és Mohamed, skótok, Görögország, pusztítók
  2018-03-27 15:46:16, kedd
 
   
  Nevük jelentése szerint a magyarok adták a nevet az általuk berendezett keleti helyszíneken lévő országoknak a Hunnia börtön bibliai állandó világ-könyvtár végrehajtóival, iszkol a láma jelentéssel az iszlámot, melyek már nincsenek meg, Európa lepedőjét vették fel a török legyek a miskolci Rákóczi térről, mivel ezek is világ-könyvtárat rendeztek be 130 éve folyamatosan kivégző patológiákkal egész Ázsiában, együtt az orosz kommunizmust képviselőkkel, miskolci Ázsia központ berendezéssel.

Moha medve jelentéssel bírt Mohamed népe, aiket a magyar nevű szőrös reformátusok Szulák Andrea nagyfolyású Szulamittal meggyaláztak, ezért volt kitermelve szőrös hangon, végrehajtva rajtunk a sorsuk az összes reformátusával Illéséknek Bodorné Ágneshez rendelve az összes Halak szülöttjével a világnak, minden Ágnesével a főszereplőiknek, a cigánytelepével a narancsoknak, amiktől válnak támadva engem gyalázva a pusztítók helyett is, csonkításuk mellett. Mohamed népét, mint írtam Karády Katalin Halál kacsa Penelopé Hunnia börtön gyalázó halál népével meggyalázta gyertyákkal, amit ismételt az RTL Klub kitéve az egyik kaspóm két ünnepi gyertyáját, az én gyalázásommal Németországgal, másodszor áldozva meg 1992-es kezdettel Szulák Andrea és a szőrös reformátusok helyett 1983-as kezdetükkel, amiket kitermeltek művészeknek, meg mindenfelé. Szulák a II-es elmeosztálya elmebetege a Hunnia börtönnek, az ózdi halál űrhajó népével van együtt, 666 néven, Xénia lázként lettek filmben bemutatva a fenevaddal, amelyik megpecsételte a cigányokat Müller Péterékkel. Ilyet még senki nem hallott, hogy Katalint meggyalázzák saját Istene népének gyilkosainak tetteit végrehajtva állandóan ismételve a Hunnia börtön rémtetteit. Szulák helyett a II-es elme kivégzett Linda Király sorsával együtt 1997-ben, mutogatva a népe hófehér fogsorát.

Mohamedet fogságban hozta a kommunista vasnép hozzám megszületni 1976. március 7-én, mint egykori saját népem Istenét, majd csillagmedvét, saját egykori teremtményemet Atlantisz idejében,amikor Jeruzsálem fogságba ejtett. Csillagmedve nem ismeri az embereket, soha nem élt a Földön, magányos csillaga volt a medvéknek.

Mohamed barátságos, jóságos, nyílt, őszinte, minden tökéletes tulajdonsággal felruházott Istene volt a népének a sivatag előtti világban, mint növénytermesztők. Ezt a rendőrség Teve utcájával, tevékkel az interneten az egész sivatagi történelemmel ismételték közösen a magyar politika részeként, Izrael, Palesztina, törökök, Mohamedek, Libia, Lidia, Irán, Pakisztán, tatárok, amik megtisztultak Erős Antónia szerint, egész Ázsia helyett ismét áldoztak a rendőrségre tett Pintér legyével a barakkosoknak.A Rákóczi terével Miskolcnak patológiákat rendeztek be Mohamed népeként, rájuk téve Európa lepedőjét, ahogyan elindították egykor a népeket megggyalázni, kihalatni minden népet, ahogyan az utolsó német családunkkal tették.
Mohamedet a Hunnia börtön férjhez adta a tompalátó Szabóhoz, mint a fejemhez, amit hagytak belőlem, a világ-könyvtárosa, egykori lyukas szívű támadóm és Lázár a fekete ruhás halálja Jeruzsálemnek családjához, meggyalázva megtetézve befejezéséül a világ fertelmeinek az egész Földet. Szelep néven szerepel állandó apokalipszisként Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa angyal és társaik, mint sumerek, indiai tehenesek,majmok, kutyák, számtalan állandó világvégi Időjeleket megadóiként Jeruzsálemnek. Szelep nevével kezdtek ember gyalázással minden családnál. Az elmeosztály közül sokan állandóan jeleket adtak, mint John Lennon és Kennedy támadásánál, hogy Hunnia börtönnel közösen mészárolnak, belekaroltatták az egyik elmebeteget a tompalátásásomba 1997-ben, hogy oda tartozik a Hunnia börtönhöz állandó világ-apokalipszisével családja teljes egészével, mint a halállal Romániából, amelyik sorsát rajtam végrehajtották az összes haláljával Gábor Áron rézágyúja néven Romániának, mint az összes Annájáét a mezőkövesdi Őrült Johanna főszereplőjük helyett sorsként kezdetével a Vörös Oroszlánjával együtt. Ezek az Annák zenét tanulnak a Bertalan utcai Argyán romániai zenei csapás berendezésével az összes Annájaként Fehér Anna kezdetével születésemkor, tehát tisztulnak és nemesednek Románia állandó apokalipszist végrehajtói, mint a romániai elmeosztálya Erdős Annának, jelenleg trianoni lovagnak öltözve a lovagjaival a Máltainak szerepet játszik Turulmadár címerével, már megöregedve a gyalázásommal maga helyett.

Görögország az Időjelek állandó megadójaként került megrajzolásra együtt a spanyol sárga halál néppel, a fekete sárkányéval, a vörös kígyójeles orosz néppel, kommunista úttörő nyakkendős kutyáival Hobonak, amik szerepüket, sorsukat, tettüket rajtam hajtották végre.

Görögország egykor az Istenek központjaként az első támadási színhelye volt a tompalátó Szabó Zoltánnak, amikor engem legyőztek, Atlantiszt hozták létre a világ akkori urával, amit egyetlen egy dal őriz, Koós János áldozámból élő születésem óta Romániából énekelte meg Katalin című dalban. A görög tigris Miskolcé, ezért volt ott háborúság, együtt a spanyol pusztító sárga országával, németek mellett, az olasz Rákóczi teréről Miskolcnak nem is beszélve, a kurvái megáldoztak engem saját tettük és sorsuk, szerepük végrehajtával Gina kezdetével születésemkor visszamenve időben hetven évet a Molnár Rózsa kezdetig. A vidám műsoraiban a szilveszteri kabaréknak a miskolci berendezésű Antal Imre nemi csapás Vitrayval fogadta atlantiszi Halaknak beöltözött Ginát a nyolcvanas években, még ekkor sem tett senki semmit a nemzetközi narancs Rákóczi tér ellen.

A dia országok, mint Hollandia már ismétlései a miskolci Rákóczi tér kígyó teremtőinek együtt a nemzetiségi kisebbségekkel, mint csonkító, némító csapásokkal. India szintén dia. Megírtam egykori történelmét Időfolyó véggel, ahová mentek, miután a földönkívüliek legyőzték őket.

Miskolc a tulajdonosa az összes migránsnak a világon. Pár öngyilkos merénylő adott jelet azokban az országokban, ahol tort ültek, s engem kéjgyilkosságban áldoztak, mint az Iker torony városa, űrpusztítókkal, Rákóczi tér nemi szövetségében, a franciák, a német trianoniak, Uniós központtal, nagy fehér házas elnökeivel, a szigeteknek Barack Obamának, jelenlegi Ttrumpnak a miskolci II-es elmeosztályról. A Rákóczi téri vasnép az összes politikusával, Liptai népeként, mint tisztátalan lelkek és árnyékok a világ meggyalázása után a Hunnia börtön gyilkosaival, ezer éves Simon, Jakab és minden bibliai névszereplő embergyilkosokkal, az összes kommunista népével Hobonak, amelyik ismételte a hippi kort is, fél a saját migráns népétől. Miskolc felelős vasnépként a világ összes nemi gyalázója miatt, születésem óta áldoz helyettük, mert nemi csapásnak hozta őket a Hunnia börtön létre.

Orbán Viktor szint vallott, nem tudni, hogy miért, utalva a Hunnia börtön vatikáni Ferencére a II-es ellmeosztálynak Miskolcról brazil fennhatósága alatt a narancsoknak a bibliai szereplőik közül, hogy tiszteli a saját narancs vasnépének világ-könyvtár berendezésű Mohamed népét, már csak azért is, hogy soha ne derüljön ki az igazság.

A világ összes pusztítója Miskolc nemi szövetségében szaporodott, amiért megtámadták az embereket,megölve őket a cigánytelepükkel, amiktől válnak a támadásommal ismét.

Wells hányszor volt felperzselve Arany János verse alapján? Egyszer, vagy többször cserélte át elmebetegekre Miskolc városa Skóciát, akár Bécst, vagy a többi szőrke szőnyegbombájával Demjén Rózsi betétekkel támadó népének megvakított városokat és országrészeket?

Miskolcnak tehát nem kell tartania a saját Mohamed jelmezbe öltözött népétől, hiszen maga jelenti Ázsiát, világ-könyvtárának kiszaladt lakosaival, hogy ne legyenek mártírok esetleg, mint Papp miniszterelnökük volt születésem előtt, mivel megölték, ezért sokat megtámadhatatott a vasváros...

Mohamed népének meggyalázása után a református magyar neveken szereplő szőröseivel az ózdi központnak Szulák Andrea népeként a Hunnia börtön Mohamed törvényeivel ellátott népet teremtett meg, állandó történelmi ismétlésben szemben állva a rózsakeresztes rendjével a római egyházban lévő angol pároztató szörnyetegnek, amelyik állandó apokalipszist hajtott végre, meggyalázva egy-egy kislány a sátánjukkal együtt zöld-sárga, hangyák lejárata kezdetével állandó japán darázs harcosok idejében.
Most Lehoczky Zsuzsa helyett engem áldoztak meg Cserhobilkor a sátánjukkal és a rózsakeresztes renddel, a rózsakeresztes rend áldozata Kolcza Mária többmillió éves gyalázattal táncoltató lett volna, akit elválasztottak Varhola férjétől, akit kihasznált, 1986-ban megtámadtak engem miatta, már folytatta velem az áldozását együtt a börtön karmikus Simon Évával születési kezdetként, azzal, hogy már nekem mindegy, meg ne engedjek be férfi szerelőket, még nagyobb fertelemre készülve a miskolci vasvárossal.

Választás jön, ismét folytatják, hiszen az egész világ innen van a világ-könyvtárból, már hatvan éve tart a sorsuk, szerepük, tettük, betegségük, torzulásuk végrehajtása rajtam Vénusz-Földanya áldozással, mert vélték, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt. Megállítottták az Időt kollektív gyalázásomkor 1986-ban. Állattá tettek, állati külsővel rendelkezem, állatként eszek, dohányzom, s ez így is marad az örökkévalóságig, mert a fűvel, a zöld fűvel kezdődött a Hunnia börtön gyilkolása egykor angol központban Romániával.

Köszönöm mindenkinek, hogy annak ellenére, hogy nem tudták, ki vagyok, csak annyit, hogy Magyarország felvett nevű lakosai, mint amik lemészárolták az egész világegyetemet a romániai Rákóczi terükkel, utolsó magyar emberként jöttek segíteni megakadályozni a világ-könyvtár minden főszereplője helyetti áldozásomat, jeleket adva a világ minden részén, ahol éppen jártak,mint Manhattanban, amik a kékekkel közösen áldoztak meg engem tudván, hogy ki vagyok a narancsokkal, mint vérittas kéjgyilkosokkal Manhattan együttes beállításakor.

Tombolnak a természeti erők, mint Vénuszt ismerő egykori népek, nem sokan maradtak, ezért kevés volt a pusztítása a narancsoknak, amik folyamatosan hosszabbítva utódokkal szaporodnak.

Ha feltenném a facebookra, vagy instagrammra, hogy a magyarok rendezték be egész Keletet, végig nézve a migránsaik vonulását, a magyar nevű világkönyvtárosokat és hosszabbításaikat meglincselnék az egész Földön, nem védem őket, csak hivatalos úton akarok eljárni ellenük, mert ez a földönkívüli torvonye az emberiségnek, amit a Hunnia börtön a vasnépekkel meggyalázott, megcsonkított, felsorolhatatlan fertelmével számolt le az emberiséggel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kéjgyilkosságban, megtámadhatatott, apokalipszisével, cigánytelepükkel, apokalipszisként, növénytermesztők, tompalátásásomba, miniszterelnökük, felsorolhatatlan, ellmeosztálynak, megváltoztatják, örökkévalóságig, kéjgyilkosokkal, belekaroltatták, cigánytelepével, főszereplőiknek, rózsakeresztes, németországgal, kisebbségekkel, reformátusával, országrészeket, végrehajtották, berendezésével, teremtményemet, földönkívüliek, elmeosztályról, elválasztottak, megakadályozni, végrehajtóival, tulajdonsággal, űrpusztítókkal, világegyetemet, megállítottták, berendezéssel, születésemkor, beállításakor, magyarok adták, általuk berendezett, láma jelentéssel, török legyek, miskolci Rákóczi, orosz kommunizmust, magyar nevű, összes reformátusával, összes Halak, pusztítók helyett, egyik kaspóm, szőrös reformátusok, ózdi halál, cigányokat Müller, népe hófehér, kommunista vasnép, Szulák Andrea, Illéséknek Bodorné Ágneshez, Karády Katalin Halál, Penelopé Hunnia, Müller Péterékkel, Linda Király, Erős Antónia, Deák Bill Gyula, Mary Zsuzsa, John Lennon, Gábor Áron, Őrült Johanna, Vörös Oroszlánjával, Annájaként Fehér Anna, Erdős Annának, Szabó Zoltánnak, Koós János, Molnár Rózsa, Antal Imre, Barack Obamának, Orbán Viktor, Arany János, Demjén Rózsi, Most Lehoczky Zsuzsa, Kolcza Mária, Simon Évával,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Galambom  Elvetettség és szenvedés  Helyettesítés  Elmélyedni Jézus életében  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Tsavorit kristály  Alvó baby  Az élet értelme  Gramofon  Png nő  Facebookon kaptam  Jó reggelt mindenkinek  Facebookon kaptam  Hívő ember  Szép kristály  3,5 millió beoltottnál nyitha...  Mindenkinek más módja van  Gyertya  Tihanyi Márk-Az ember ébredése  Kellemes napot kívánok  Olvass álhíreket!  Kereszt  Facebookon kaptam  Kereszt  Mindig lesz valaki  Kórusban  Szép estét  Facebookon kaptam  Köszönöm a látogatást  Cukorbetegség és a vese  Szép jó éjszakát kívánok !  Lehet, hogy a szelídeké lesz a...  Naplemente  Kórusban  A nyugalom padja  A víz még a fogyásban is segít  Facebookon kaptam  Barna drágakő kristály  A víz még a fogyásban is segít  Elkiabáltam  Spirálgalaxis  Kezek  Facebookon kaptam  Árvácska csokor  Tulipànok  Kereszt  Kezek  Pasi típusok  Egy csésze kávét?  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Galambom  Öröm és élet  A nagyok kegye  A víz még a fogyásban is segít  Spirálgalaxis  Kereszt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bonyolult világunkban nem könn...  Galambom  Facebookon kaptam  Kereszt  Tulipànok  Ábrándozás.....  Cukorbetegség és a vese  Facebookon kaptam Krisztinától  Kórusban  Facebookon kaptam  Krisztus levele vagy  Minden ember egy csoda  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Zöld turmalinkristály  Helyettesítés  Zöld drágakőkristály  Png rózsa csokor  Panda maci  5307 az új fertőzött, elhunyt ...  Kereszthalál  Mesés pillanat.....  Tavaszi kép  Png virág  Kereszt  Alvó baby  Elkiabáltam  Facebookon kaptam  Padlizsánkrémrecept Hozzávaló...  5307 az új fertőzött, elhunyt ...  Az aktív szén szerepe a szépsé...  Gramofon  Edinburgh hercege és II. Erzs...  Csitáry - Hock Tamás idézet  Kereszt  Facebookon kaptam  Szép jó éjszakát kívánok !  Facebookon kaptam  Szép estét - jó éjt kívánok ! 
Bejegyzés Címkék
magyarok adták, általuk berendezett, láma jelentéssel, török legyek, miskolci Rákóczi, orosz kommunizmust, magyar nevű, összes reformátusával, összes Halak, pusztítók helyett, egyik kaspóm, szőrös reformátusok, ózdi halál, cigányokat Müller, népe hófehér, kommunista vasnép, sivatag előtti, rendőrség Teve, egész sivatagi, magyar politika, rendőrségre tett, népeket megggyalázni, utolsó német, tompalátó Szabóhoz, fekete ruhás, világ fertelmeinek, egész Földet, elmeosztály közül, egyik elmebeteget, tompalátásásomba 1997-ben, halállal Romániából, összes haláljával, összes Annájáét, mezőkövesdi Őrült, összes Annájaként, romániai elmeosztálya, gyalázásommal maga, spanyol sárga, fekete sárkányéval, vörös kígyójeles, első támadási, tompalátó Szabó, világ akkori, görög tigris, spanyol pusztító, olasz Rákóczi, kurvái megáldoztak, vidám műsoraiban, szilveszteri kabaréknak, miskolci berendezésű, nyolcvanas években, nemzetközi narancs, nemzetiségi kisebbségekkel, földönkívüliek legyőzték, összes migránsnak, német trianoniak, miskolci II-es, összes politikusával, világ meggyalázása, összes kommunista, hippi kort, saját migráns, világ összes, bibliai szereplőik, saját narancs, támadásommal ismét, többi szőrke, saját Mohamed, református magyar, ózdi központnak, rózsakeresztes rendjével, római egyházban, sátánjukkal együtt, rózsakeresztes renddel, rózsakeresztes rend, áldozását együtt, börtön karmikus, miskolci vasvárossal, egész világ, zöld fűvel, egész világegyetemet, romániai Rákóczi, világ-könyvtár minden, világ minden, kékekkel közösen, természeti erők, magyarok rendezték, migránsaik vonulását, egész Földön, földönkívüli torvonye, vasnépekkel meggyalázott, kéjgyilkosságban, megtámadhatatott, apokalipszisével, cigánytelepükkel, apokalipszisként, növénytermesztők, tompalátásásomba, miniszterelnökük, felsorolhatatlan, ellmeosztálynak, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 1399
  • e Hónap: 9814
  • e Év: 44210
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.