Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Többé nem mossa le az ózdi Isten kottajelét a hó - üzente
  2018-03-27 22:54:08, kedd
 
   
  Az ózdi 666 feketemágusai, kétszarvú hamis prófétája a világ vallásainak, fenevadja, amelyik beavatta Müller Péter döglegyet és a cigányságot feketemágiába, a halálnépe Szulák Andreának a szőrös reformátusainak a bibliából, melyeket kitermeltek a tetteik rajtam történő végrehajtásával a világ minden részén trianoni Nagy-Magyarország céljából, együtt a Hunnia börtön bibliai gyilkosaival, mint egykori orosz bűnözőkkel világ-könyvtárával Szabó István lyukas szívű egykori támadómnak, rima Jeruzsálem, mint Lendvai Ildikó és a miskolci Kis Tábornok utcai névtár együtt a sötétkapus dögjeikkel a halál reformátusoknak, Illés apokalipszise kezdetével együtt a Metro szerbiai elmeosztályával, együtt az Omegás Benkő emberek kiráulójával, meggyalájóval, megölőivel az egész világon szerte

azt üzenték a világmindenségnek, hogy olyat kottáznak az égre az Istenükkel, a sátánjukkal az élen, amit többé nem mos le a hó.

Innen is lehet tudni, hogy ezek a világmészárosok, bevetve az űrpusztítót kétszer a magyar emberek ellen az űr mellett elmebetegek, egyszerűen vérittas kéjgyilkosok, mert a medvének üzenték mindig, mikor együtt kezdték el a kommunista korokat, a medve meg hóval válaszot többezer éven keresztül a nemi gyalázatára a sátánjuknak, a rózsakeresztes feketemágus angol rendjüknek, az isteni színjáték égi Jeruzsálemének, mint amik minden részét szörnyek jelentik, állandó kíséretével a lírai karámnak, mint bibliai apokalipszis lovasainak Várkonyi mondatával utolsó motoros túlélőjükkel, mint most Delhusa Gjonnal közlik Atlantisz korának végrehajtása után, hogy embereket nem lehet teremteni. Ezt a világrészeken háromszor tudták végrehajtani, mint tudják a megmaradt álmokból, Amerikában földrengéssel, amiből kiemelkedett a Vénusz szobor, ami én voltam, engem ejtettek fogságba Atlantisznál a világ akkori ura, mint a csillagrend megalkotója által, ezzel járta Magyarország a világrészeket, megölve az emberiséget, minket születésem óta utolsó emberként áldoznak közösen, olyan emberként, aki egyetlen csúnya szótól megszakadt szívvel infarktust kap. Ezért mondták, mikor a cigányságot létrehozták örök életűként, hogy gyengék voltak az emberek.

Ózdnak a nemi gyalázás zenei kottázást jelent, felfoghatatlanul, ezért vette magához a genyó istenét a narancsoknak, megjelölt háromágú jelével Orbánnak, Búcs Ferencné Vénuszuknak többszáz éve tán, aki járta a világot, mindenki körbeudvarolta, hogy ő a legszebb a világon vasfüggönyösként.

Az ózdiak tudták, hogy ki vagyok, üzenték a csillagrend egykori teremtőjének, hogy nyitva hagyta az éden kapuját, vagyis a női méhemet, mint szentélyét Ízisznek, amelyben úszott Cseh károly, mnt a ló, vagy az eb. Elő kell szedni az összes könyvét a melleimnél fogva engem megáldozó tik sem vagytok magyarok hálózatának a romániniai Andy Vajna, Benkő Dániel, Müller Péter, Majka és menhelyi cigánytelepük, mint Oláh Ibolya temetőbrigádjának, mint amik velük jártak születésem óta engem Íziszként áldozva meg az összes művészével a világnak minden szerepében a világnak.

Üzent az utcanépével Mülleréknek az egész világon, amik meggyalázták a Földet Csepregi Éváékkal, zenei kottázás néven. Félregombolt halált jelentenek Vass Tibor saját szerepét és tettét végrehajtó pszichopatája a II-es elmeosztálynak Miskolcról az összes Vasával a Földnek. Világ-Magyarországot építenek a Vasak narancs színében a Rákóczi térnek az egész világból. Turulmadár, Babilon Kecskésekkel, melyek helyett öcsémet folyamatosan a II-es elmeosztályával a bibliás földnek kivégezték, Barabásokat és minden bibliai bűnözőt csodálatos életre juttatva Ábrahámokkal, Jakabokkal, Simonokkal, melyekkel kezdtek születésemkor, hogy engem nem szerethet és tisztelhet senki, le kell mindenkinek néznie.

Ugyanígy üzentek velem, hogy én felkiáltok majd minden Istennek, akiktől elpöröltek Illésékkel,miután rajtam megváltották a szerepeiket, amiket Cseh Károly feketemágusi II-es elme elmebetege idetéve a Bertalan utcához cseh népek szimbólumaként Cseh Tamás eszményi századfordítóval együtt, amelyik apokalipszist hajtott végre az utcanépével. 1989-es rendszerváltás óta az analfabétaként kitermelt reformátusok közül emelték Cseh Károlyt tanárrá, majd Kelet művészeti vezetőjévé, sőt Mezőkövesd művészeti vezetőjévé, végig apokalipszist írt, Horváth Gyula miskolci cigányköltővel végig kísérték a szerepekkel teli életemet maguk helyett, ezért Németország kitüntette díjjal. 1989-ben a csuvasokkal kezdte a könyveinek kiadását,amiért Vaszlej Mitta díjat kapott az orosz vasfüggönyösöktől, mert a csuvasok idetartoznak az ózdi feketemágusokhoz, akár mint a törökök, horvátok, melyekkel egy part voltak egykor, akár, mint a japán gésa népe, akár, mint az örmények, a tatárok, mint a svájci Silja Walter, melyek történelmét zöld fűvel és svájci sapkával kezdte el a II-es elmeosztálya Miskolcnak a kivégzésemmel.
A németek költőinek a nevére nem emlékszem, tény, hogy az ózdiak bibliás földje majdnem az utolsó könyve volt, ekkor már a feketemágusok vallásokat alapítottak az egész világon a Biblián kívül fekete kenyereként Borsodnak.
Dorothy Livesay feketemágusai Új Éva főszerepében Ádámnak és Évájuknak táncdalfesztiváljuk kezdetével meggyszín ruhát rám adva az angol teremtőjével az ózdi központnak, én voltam, ugyanúgy,mint Busta ezer éves azkéta ünnepi cirkuszának főszereplője azért, ahogyan írta Busta, mert nagynak látszottam, ezért legyőztek közösen 1986-ban, Szabó István azkéta ünnepi cirkuszos világ-könyvtár tulajdonos sorsát ismételve ismét szívem átszúrásával.

1989-es rendszerváltás a Kelet feketemágusainak, nyíregyházi központjjával Bodor űrpusztítónak hosszabbítást jelentett utódok létrehozásával világ-Magyarország létrehozása miatt, mint ahogyan mai napig az összes romániai elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak a romániai elmeosztályokkal, mint nemesekkel, magyar sújtásos ruhákba öltözökkel Babilont és Turulmadarasdit játszik végtelenül. Lehetett látni, amikor Románia Írisz filmig érve a világ-történelem végrehajtása koraiban megtámadott engem az Írisz elmeosztályával.

Elindították a pokol angyalait szintén feketemágiával, tegyenek, amit akarnak az utcanéppel, könyveket, verseket végrehajtva, akár Lőrincz Gabriella Mondd mit érlel versét, amire emlékszem már tanárnőként rajtam hajtotta végre Romániával, mint egyik szépasszonya a Hollóknak. Holló Márta nevével már ismételtek, Mohácsinét, Benedeknét, akik nevére emlékszem.

Nemi szervük gyalázás hangjával jelenti a kottázását Magyarországnak, valamennyi alkoholistájával Meni italdémon népének a bibliai elmeosztályból, valamennyi utcanépével Romániának a világon, mint csőcseléknek.

A zeneszerző német népet jelentett egykor, melyből mi voltunk az utolsó maradványok, ezért vehették fel kakas nevünket a reformátusok, mint állandó Illés apokalipszist végrehajtók Erdő biborossal, az összes halálnépével Romániának. A Szomszédok című film minden szereplője Gábor Gábor berendezés mellett, Kulka János Katika néven az elmeosztályáról minden Jánosával a világnak a miskolci II-es elme felszámolt népét jelenti. Romániát jelentette a Szomszédok a sziklai népekkel, Fehér Annával, amelyik szült 54 éves korában, ha jól emlékszem, ugyanis engem kihalattak a II-es elméjükön, hogy meg ne szüljön a tökéletes gyerekemet, aki olyan, mint én voltam. Én egyáltalán nem szültem volna, jeleket adtak, hogy a cigányok termékenyítettek meg 1971-ben a francia Napoleonos sakk-kártyájához érve a Bertalan utcának, melyet Románia rendezett be a fogadásomra Földanyaként, születési támadóimmal, Benkő Lajos sorsát végrehajtókkal.

Hangszer volt a hangom Katalinként, Vénusz életem utáni Földanyaként, amivel játszottam, akár a szavakkal nyelvi játékokat. Most nincs hangom, a hangszálaimat lebontották, füvet szivattak velem rengeteget hosszú éveken keresztül feketemágusi erővel, amit még egy év után sem tudtam legyőzni.

Még azt is rajtam hajtották végre Müllerék a cigányaikkal, hogy Balog Edgár mártír költőjük leírása szerint száz éve szlovákiai területen talán a cigányai Miskolcnak egyedül a költőket hagyták életben, amik egy közös bográcsban főztek, s írása szerint cafatok lengtek a levegőben a cigányok körül, mivel a cigányság halálnépet jelent, ahogyan ki lettek adva a vicces könyvben, hogy egyedül a haláltól nem félnek. Ekkor szalvéta nélkül adták nekem a kutyáival Babos Gyulának a kenyeret a 130 éve mészároló Nyírő Gyula kórház elektromos zsidói között,megtámadva engem azért, hogy őket kicserélik.
Eutanáziáért mentem oda 2001-ben Buda Botond szombathelyi és kisvárdai pszichiáter tanácsára, aminek bizonyítéka egyedül a Halál angyala, aki jeleket adott. Már ekkor fel lett adva a kivégzőim emberjogi bizottságának a hatalmas anyaga a szerepelnek, orvosi papíroknak, melyek közül az egyik könyv Halál angyala rajzot jelentő ábra felemelkedett a levegőben, amit a zsidók vihettek el Müllerékkel, ott voltak végig.


Románia halálnépének, mint Szabó Gábor népének ezt nem lehet visszaadni, amelyik szülői áldoztak még meg születésemkor a Bertalan utcával, ugyanúgy a tatár Vicián Sándor halak szülött halálnépének. Ábel Anita, mint romániai elmeosztály szereplője torünnepet ült egész halálnépével Romániának.

Tehát többezer éve a narancsoknak üzenet volt ez a csillagrend egykori teremtőjének érthetetlenül, mert ő nem volt zeneszerző, a németek voltak, amit tudtak a romániai reformátusok,hogy olyat kottáztak nemi meggyalázával az embereknek, Isteneknek, angyaloknak, minden zeneszerzőnek, énekesnek nemi gyalázatuk hangján az égnek, amit a világ többé nem felejt el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusainak, vasfüggönyösként, felfoghatatlanul, termékenyítettek, alkoholistájával, századfordítóval, elmeosztályokkal, feketemágusokhoz, elmeosztályával, reformátusoknak, reformátusainak, végrehajtásával, magyarországnak, elmeosztályáról, világmészárosok, turulmadarasdit, elmeosztálynak, jeruzsálemének, feketemágiával, magyarországot, rózsakeresztes, rendszerváltás, szimbólumaként, végrehajtókkal, cigányköltővel, létrehozásával, körbeudvarolta, analfabétaként, elmeosztályból, feketemágusok, meggyalájóval, apokalipszise, apokalipszist, zeneszerzőnek, űrpusztítónak, központjjával, világ vallásainak, cigányságot feketemágiába, halálnépe Szulák, szőrös reformátusainak, tetteik rajtam, világ minden, sötétkapus dögjeikkel, halál reformátusoknak, egész világon, űrpusztítót kétszer, magyar emberek, medvének üzenték, kommunista korokat, nemi gyalázatára, rózsakeresztes feketemágus, isteni színjáték, Müller Péter, Szulák Andreának, Szabó István, Lendvai Ildikó, Omegás Benkő, Delhusa Gjonnal, Búcs Ferencné Vénuszuknak, Andy Vajna, Benkő Dániel, Oláh Ibolya, Földet Csepregi Éváékkal, Vass Tibor, Babilon Kecskésekkel, Cseh Károly, Cseh Tamás, Cseh Károlyt, Horváth Gyula, Vaszlej Mitta, Silja Walter, Dorothy Livesay, Románia Írisz, Lőrincz Gabriella Mondd, Holló Márta, Gábor Gábor, Kulka János Katika, Fehér Annával, Benkő Lajos, Balog Edgár, Babos Gyulának, Nyírő Gyula, Buda Botond, Szabó Gábor, Vicián Sándor, Ábel Anita,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki először kér bocsánatot, az...  Facebookon kaptam  Vízeslés  A nyugalom padja  Galambom  Facebookon kaptam  Mindig lesz valaki  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Mi lesz az emberiséggel . . ...  Facebookon kaptam  Lehetetlen  Kislány kalapban  Naplemente  Elkiabáltam  Szép jó éjszakát kívánok !  Elmélyedni Jézus életében  Facebookon kaptam  Kórusban  Spirulina alga tabletta  Kereszt  A szerencse  Facebookon kaptam  Mindazt...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Az élethez bátorság kell.....  Női lélek Fontos vagy. Mert v...  Egy csésze kávét?  Kellemes teázást  Kórusban  Gramofon  Jó reggelt mindenkinek  Biztonságban Istenben  Elkiabáltam  Pasi típusok  Hívő ember  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Barna drágakő kristály  A nyugalom padja  Aratás  Facebookon kaptam  Kérek egy kulcsot a szívedhez....  Sóhegyek Iránban  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Tavaszi kép  Pécs tavasszal  Vízeslés  Szép estét kedves látogatóimna...  Jézus  Facebookon kaptam  Jó tesz a bélrendszernek  Zöld turmalinkristály  Png nő  Png rózsa csokor  Csitáry - Hock Tamás idézet  Árvácska csokor  Április 16 Magyarországon 2001...  Naplemente  Az élet értelme  Mindazt...  Facebookon kaptam  Kereszt  Tüneményes baby  Szép jó éjszakát kívánok !  Naplemente  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Egy csésze kávét?  Elvetettség és szenvedés  Elkiabáltam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kereszthalál  Harmónia......  Png rózsa csokor  Kezek  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Egy csésze kávét?  Facebookon kaptam  Kereszt  Hívő ember  A boldogság olyan, mint a tava...  Galambom  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Hinni valamiben  Tulipànok  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Koronavírus és az immunrendsze...  Elkiabáltam  Krisztus követése  Jézus  Az önsajnálat 
Bejegyzés Címkék
világ vallásainak, cigányságot feketemágiába, halálnépe Szulák, szőrös reformátusainak, tetteik rajtam, világ minden, sötétkapus dögjeikkel, halál reformátusoknak, egész világon, űrpusztítót kétszer, magyar emberek, medvének üzenték, kommunista korokat, nemi gyalázatára, rózsakeresztes feketemágus, isteni színjáték, lírai karámnak, világrészeken háromszor, megmaradt álmokból, világ akkori, csillagrend megalkotója, cigányságot létrehozták, nemi gyalázás, genyó istenét, világon vasfüggönyösként, ózdiak tudták, csillagrend egykori, éden kapuját, összes könyvét, melleimnél fogva, romániniai Andy, összes művészével, világnak minden, utcanépével Mülleréknek, összes Vasával, egész világból, bibliás földnek, analfabétaként kitermelt, szerepekkel teli, csuvasokkal kezdte, könyveinek kiadását, orosz vasfüggönyösöktől, csuvasok idetartoznak, ózdi feketemágusokhoz, part voltak, japán gésa, svájci Silja, németek költőinek, ózdiak bibliás, utolsó könyve, feketemágusok vallásokat, angol teremtőjével, ózdi központnak, összes romániai, miskolci II-es, romániai elmeosztályokkal, világ-történelem végrehajtása, pokol angyalait, kottázását Magyarországnak, bibliai elmeosztályból, zeneszerző német, utolsó maradványok, összes halálnépével, elmeosztályáról minden, sziklai népekkel, tökéletes gyerekemet, cigányok termékenyítettek, francia Napoleonos, fogadásomra Földanyaként, hangom Katalinként, szavakkal nyelvi, hangszálaimat lebontották, cigányai Miskolcnak, költőket hagyták, közös bográcsban, cigányok körül, cigányság halálnépet, vicces könyvben, kutyáival Babos, kivégzőim emberjogi, hatalmas anyaga, egyik könyv, zsidók vihettek, tatár Vicián, narancsoknak üzenet, németek voltak, romániai reformátusok, világ többé, feketemágusainak, vasfüggönyösként, felfoghatatlanul, termékenyítettek, alkoholistájával, századfordítóval, elmeosztályokkal, feketemágusokhoz, elmeosztályával, reformátusoknak, reformátusainak, végrehajtásával, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 109
  • e Hét: 1329
  • e Hónap: 9744
  • e Év: 44140
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.