Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Többé nem mossa le az ózdi Isten kottajelét a hó - üzente
  2018-03-27 22:54:08, kedd
 
   
  Az ózdi 666 feketemágusai, kétszarvú hamis prófétája a világ vallásainak, fenevadja, amelyik beavatta Müller Péter döglegyet és a cigányságot feketemágiába, a halálnépe Szulák Andreának a szőrös reformátusainak a bibliából, melyeket kitermeltek a tetteik rajtam történő végrehajtásával a világ minden részén trianoni Nagy-Magyarország céljából, együtt a Hunnia börtön bibliai gyilkosaival, mint egykori orosz bűnözőkkel világ-könyvtárával Szabó István lyukas szívű egykori támadómnak, rima Jeruzsálem, mint Lendvai Ildikó és a miskolci Kis Tábornok utcai névtár együtt a sötétkapus dögjeikkel a halál reformátusoknak, Illés apokalipszise kezdetével együtt a Metro szerbiai elmeosztályával, együtt az Omegás Benkő emberek kiráulójával, meggyalájóval, megölőivel az egész világon szerte

azt üzenték a világmindenségnek, hogy olyat kottáznak az égre az Istenükkel, a sátánjukkal az élen, amit többé nem mos le a hó.

Innen is lehet tudni, hogy ezek a világmészárosok, bevetve az űrpusztítót kétszer a magyar emberek ellen az űr mellett elmebetegek, egyszerűen vérittas kéjgyilkosok, mert a medvének üzenték mindig, mikor együtt kezdték el a kommunista korokat, a medve meg hóval válaszot többezer éven keresztül a nemi gyalázatára a sátánjuknak, a rózsakeresztes feketemágus angol rendjüknek, az isteni színjáték égi Jeruzsálemének, mint amik minden részét szörnyek jelentik, állandó kíséretével a lírai karámnak, mint bibliai apokalipszis lovasainak Várkonyi mondatával utolsó motoros túlélőjükkel, mint most Delhusa Gjonnal közlik Atlantisz korának végrehajtása után, hogy embereket nem lehet teremteni. Ezt a világrészeken háromszor tudták végrehajtani, mint tudják a megmaradt álmokból, Amerikában földrengéssel, amiből kiemelkedett a Vénusz szobor, ami én voltam, engem ejtettek fogságba Atlantisznál a világ akkori ura, mint a csillagrend megalkotója által, ezzel járta Magyarország a világrészeket, megölve az emberiséget, minket születésem óta utolsó emberként áldoznak közösen, olyan emberként, aki egyetlen csúnya szótól megszakadt szívvel infarktust kap. Ezért mondták, mikor a cigányságot létrehozták örök életűként, hogy gyengék voltak az emberek.

Ózdnak a nemi gyalázás zenei kottázást jelent, felfoghatatlanul, ezért vette magához a genyó istenét a narancsoknak, megjelölt háromágú jelével Orbánnak, Búcs Ferencné Vénuszuknak többszáz éve tán, aki járta a világot, mindenki körbeudvarolta, hogy ő a legszebb a világon vasfüggönyösként.

Az ózdiak tudták, hogy ki vagyok, üzenték a csillagrend egykori teremtőjének, hogy nyitva hagyta az éden kapuját, vagyis a női méhemet, mint szentélyét Ízisznek, amelyben úszott Cseh károly, mnt a ló, vagy az eb. Elő kell szedni az összes könyvét a melleimnél fogva engem megáldozó tik sem vagytok magyarok hálózatának a romániniai Andy Vajna, Benkő Dániel, Müller Péter, Majka és menhelyi cigánytelepük, mint Oláh Ibolya temetőbrigádjának, mint amik velük jártak születésem óta engem Íziszként áldozva meg az összes művészével a világnak minden szerepében a világnak.

Üzent az utcanépével Mülleréknek az egész világon, amik meggyalázták a Földet Csepregi Éváékkal, zenei kottázás néven. Félregombolt halált jelentenek Vass Tibor saját szerepét és tettét végrehajtó pszichopatája a II-es elmeosztálynak Miskolcról az összes Vasával a Földnek. Világ-Magyarországot építenek a Vasak narancs színében a Rákóczi térnek az egész világból. Turulmadár, Babilon Kecskésekkel, melyek helyett öcsémet folyamatosan a II-es elmeosztályával a bibliás földnek kivégezték, Barabásokat és minden bibliai bűnözőt csodálatos életre juttatva Ábrahámokkal, Jakabokkal, Simonokkal, melyekkel kezdtek születésemkor, hogy engem nem szerethet és tisztelhet senki, le kell mindenkinek néznie.

Ugyanígy üzentek velem, hogy én felkiáltok majd minden Istennek, akiktől elpöröltek Illésékkel,miután rajtam megváltották a szerepeiket, amiket Cseh Károly feketemágusi II-es elme elmebetege idetéve a Bertalan utcához cseh népek szimbólumaként Cseh Tamás eszményi századfordítóval együtt, amelyik apokalipszist hajtott végre az utcanépével. 1989-es rendszerváltás óta az analfabétaként kitermelt reformátusok közül emelték Cseh Károlyt tanárrá, majd Kelet művészeti vezetőjévé, sőt Mezőkövesd művészeti vezetőjévé, végig apokalipszist írt, Horváth Gyula miskolci cigányköltővel végig kísérték a szerepekkel teli életemet maguk helyett, ezért Németország kitüntette díjjal. 1989-ben a csuvasokkal kezdte a könyveinek kiadását,amiért Vaszlej Mitta díjat kapott az orosz vasfüggönyösöktől, mert a csuvasok idetartoznak az ózdi feketemágusokhoz, akár mint a törökök, horvátok, melyekkel egy part voltak egykor, akár, mint a japán gésa népe, akár, mint az örmények, a tatárok, mint a svájci Silja Walter, melyek történelmét zöld fűvel és svájci sapkával kezdte el a II-es elmeosztálya Miskolcnak a kivégzésemmel.
A németek költőinek a nevére nem emlékszem, tény, hogy az ózdiak bibliás földje majdnem az utolsó könyve volt, ekkor már a feketemágusok vallásokat alapítottak az egész világon a Biblián kívül fekete kenyereként Borsodnak.
Dorothy Livesay feketemágusai Új Éva főszerepében Ádámnak és Évájuknak táncdalfesztiváljuk kezdetével meggyszín ruhát rám adva az angol teremtőjével az ózdi központnak, én voltam, ugyanúgy,mint Busta ezer éves azkéta ünnepi cirkuszának főszereplője azért, ahogyan írta Busta, mert nagynak látszottam, ezért legyőztek közösen 1986-ban, Szabó István azkéta ünnepi cirkuszos világ-könyvtár tulajdonos sorsát ismételve ismét szívem átszúrásával.

1989-es rendszerváltás a Kelet feketemágusainak, nyíregyházi központjjával Bodor űrpusztítónak hosszabbítást jelentett utódok létrehozásával világ-Magyarország létrehozása miatt, mint ahogyan mai napig az összes romániai elmebetege a miskolci II-es elmeosztálynak a romániai elmeosztályokkal, mint nemesekkel, magyar sújtásos ruhákba öltözökkel Babilont és Turulmadarasdit játszik végtelenül. Lehetett látni, amikor Románia Írisz filmig érve a világ-történelem végrehajtása koraiban megtámadott engem az Írisz elmeosztályával.

Elindították a pokol angyalait szintén feketemágiával, tegyenek, amit akarnak az utcanéppel, könyveket, verseket végrehajtva, akár Lőrincz Gabriella Mondd mit érlel versét, amire emlékszem már tanárnőként rajtam hajtotta végre Romániával, mint egyik szépasszonya a Hollóknak. Holló Márta nevével már ismételtek, Mohácsinét, Benedeknét, akik nevére emlékszem.

Nemi szervük gyalázás hangjával jelenti a kottázását Magyarországnak, valamennyi alkoholistájával Meni italdémon népének a bibliai elmeosztályból, valamennyi utcanépével Romániának a világon, mint csőcseléknek.

A zeneszerző német népet jelentett egykor, melyből mi voltunk az utolsó maradványok, ezért vehették fel kakas nevünket a reformátusok, mint állandó Illés apokalipszist végrehajtók Erdő biborossal, az összes halálnépével Romániának. A Szomszédok című film minden szereplője Gábor Gábor berendezés mellett, Kulka János Katika néven az elmeosztályáról minden Jánosával a világnak a miskolci II-es elme felszámolt népét jelenti. Romániát jelentette a Szomszédok a sziklai népekkel, Fehér Annával, amelyik szült 54 éves korában, ha jól emlékszem, ugyanis engem kihalattak a II-es elméjükön, hogy meg ne szüljön a tökéletes gyerekemet, aki olyan, mint én voltam. Én egyáltalán nem szültem volna, jeleket adtak, hogy a cigányok termékenyítettek meg 1971-ben a francia Napoleonos sakk-kártyájához érve a Bertalan utcának, melyet Románia rendezett be a fogadásomra Földanyaként, születési támadóimmal, Benkő Lajos sorsát végrehajtókkal.

Hangszer volt a hangom Katalinként, Vénusz életem utáni Földanyaként, amivel játszottam, akár a szavakkal nyelvi játékokat. Most nincs hangom, a hangszálaimat lebontották, füvet szivattak velem rengeteget hosszú éveken keresztül feketemágusi erővel, amit még egy év után sem tudtam legyőzni.

Még azt is rajtam hajtották végre Müllerék a cigányaikkal, hogy Balog Edgár mártír költőjük leírása szerint száz éve szlovákiai területen talán a cigányai Miskolcnak egyedül a költőket hagyták életben, amik egy közös bográcsban főztek, s írása szerint cafatok lengtek a levegőben a cigányok körül, mivel a cigányság halálnépet jelent, ahogyan ki lettek adva a vicces könyvben, hogy egyedül a haláltól nem félnek. Ekkor szalvéta nélkül adták nekem a kutyáival Babos Gyulának a kenyeret a 130 éve mészároló Nyírő Gyula kórház elektromos zsidói között,megtámadva engem azért, hogy őket kicserélik.
Eutanáziáért mentem oda 2001-ben Buda Botond szombathelyi és kisvárdai pszichiáter tanácsára, aminek bizonyítéka egyedül a Halál angyala, aki jeleket adott. Már ekkor fel lett adva a kivégzőim emberjogi bizottságának a hatalmas anyaga a szerepelnek, orvosi papíroknak, melyek közül az egyik könyv Halál angyala rajzot jelentő ábra felemelkedett a levegőben, amit a zsidók vihettek el Müllerékkel, ott voltak végig.


Románia halálnépének, mint Szabó Gábor népének ezt nem lehet visszaadni, amelyik szülői áldoztak még meg születésemkor a Bertalan utcával, ugyanúgy a tatár Vicián Sándor halak szülött halálnépének. Ábel Anita, mint romániai elmeosztály szereplője torünnepet ült egész halálnépével Romániának.

Tehát többezer éve a narancsoknak üzenet volt ez a csillagrend egykori teremtőjének érthetetlenül, mert ő nem volt zeneszerző, a németek voltak, amit tudtak a romániai reformátusok,hogy olyat kottáztak nemi meggyalázával az embereknek, Isteneknek, angyaloknak, minden zeneszerzőnek, énekesnek nemi gyalázatuk hangján az égnek, amit a világ többé nem felejt el.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusainak, vasfüggönyösként, felfoghatatlanul, termékenyítettek, alkoholistájával, századfordítóval, elmeosztályokkal, feketemágusokhoz, elmeosztályával, reformátusoknak, reformátusainak, végrehajtásával, magyarországnak, elmeosztályáról, világmészárosok, turulmadarasdit, elmeosztálynak, jeruzsálemének, feketemágiával, magyarországot, rózsakeresztes, rendszerváltás, szimbólumaként, végrehajtókkal, cigányköltővel, létrehozásával, körbeudvarolta, analfabétaként, elmeosztályból, feketemágusok, meggyalájóval, apokalipszise, apokalipszist, zeneszerzőnek, űrpusztítónak, központjjával, világ vallásainak, cigányságot feketemágiába, halálnépe Szulák, szőrös reformátusainak, tetteik rajtam, világ minden, sötétkapus dögjeikkel, halál reformátusoknak, egész világon, űrpusztítót kétszer, magyar emberek, medvének üzenték, kommunista korokat, nemi gyalázatára, rózsakeresztes feketemágus, isteni színjáték, Müller Péter, Szulák Andreának, Szabó István, Lendvai Ildikó, Omegás Benkő, Delhusa Gjonnal, Búcs Ferencné Vénuszuknak, Andy Vajna, Benkő Dániel, Oláh Ibolya, Földet Csepregi Éváékkal, Vass Tibor, Babilon Kecskésekkel, Cseh Károly, Cseh Tamás, Cseh Károlyt, Horváth Gyula, Vaszlej Mitta, Silja Walter, Dorothy Livesay, Románia Írisz, Lőrincz Gabriella Mondd, Holló Márta, Gábor Gábor, Kulka János Katika, Fehér Annával, Benkő Lajos, Balog Edgár, Babos Gyulának, Nyírő Gyula, Buda Botond, Szabó Gábor, Vicián Sándor, Ábel Anita,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.18. 07:04 Brexit - Fényjátékokat, alkalmi érmét tervez a brit kormány a kilépés napjá...
01.18. 07:04 Macronnak távoznia kellett egy színházi előadásról a tüntetők ostroma miatt
01.18. 07:04 Iráni-amerikai viszály - Trump Hameneinek: "nagyon óvatosan kell bánnia a s...
01.18. 07:04 Impeachment - WSJ: a Trumpról jelentést készítő Kormányzati Ellenőrzési Hiv...
01.17. 22:16 Három amerikai nagyváros repülőterein bevezetik a kínai Vuhanból érkező uta...
01.17. 22:06 Férfi kézilabda Eb - Ismét kikapott a svéd válogatott
01.17. 22:06 Gimnáziumi vezetők: legkorábban 2021 szeptemberében lépjen hatályba az új N...
01.17. 21:46 Illegális bevándorlás - Bakondi: egyre több szír embercsempészt fognak el a...
01.17. 21:07 Gyöngyöspatai iskolaügy - Rétvári: Soros György által támogatott alapítvány...
01.17. 21:07 Hollik István: nem őszinte az Európai Néppárt
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Pár könyvtáramat töröltem  Alvó cica  Weöres Sándor: A társ  Facebookon kaptam  Naplemente  Hamarosan hidegfront jön és ...  Urunk megkeresztelkedése "A" é...  Jó reggelt, szép napot kívánok...  Halál  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A kézmosás jelentősége  Cica melegen öltözve  Facebookon kaptam  Maci séf sapkában  Png rózsa csokor  Benedekfyy Katalin: Haj hó, ha...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Krókuszok hóban  Ha katolikus vagy, 2020-ban ez...  Téli képek  1. évközi hét csütörtök 01.16  Sárga rózsa  Facebookon kaptam  Valahol Tetőled távol...  Ave Maria - André Rieu & Mirus...  Thoth 48 alapelv összefoglalás...  Fájdalmas sóhajok a hómezőn  Oszd meg mindened . . .  Budai Zolka: Égve égek  Vakoknak a színekről - Kétszáz...  Téli képek  Az olajfalevél és kivonata gyó...  Szép estét, jó éjt!  Png virág  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png nő  Lufi  Mi lenne ha?  Gondolatok a kórházban  Furcsa háború  Halál  Ferenc pápa katekézise: Legyün...  Oszd meg mindened . . .  Fehér rózsák  Ave Maria - André Rieu & Mirus...  Png kutya  Téli képek  Annyira nyilvánvaló, a rendsze...  Nő svájci sapkában  Naplemente  1. évközi hét csütörtök 01.16  Png nő  Facebookon kaptam  Ha katolikus vagy, 2020-ban ez...  Thoth 48 alapelv összefoglalás...  Orchidea  Jó reggelt, itt a tej ébredezn...  Stresszoldás néhány módja  Facebookon kaptam  Harmónia......  Ima  Gondolatok a kórházban  Most hálát adok  Sexy nők  Gyulladáscsökkentő gyógynövény...  "Véreddel, mely el-kifolyt..."  Cica melegen öltözve  Szegénykék......  Gondolatok a kórházban  Szép estét, jó éjszakát ! .......  A vihar  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nő virágokkal  Png cica  Nő kalapban  Húsvétig tart a karácsony! ...  Vízcseppes rózsa  Zöldség és gyümölcsfogyasztásr...  Png kutya  Férfi vízilabda E.B. mérkőzése...  Png rózsa  Kerítés madárral  Hamarosan hidegfront jön és ...  Facebookon kaptam  Png nő  Esti ima  Fiatalító táplálékok  Szép estét  Facebookon kaptam  Nő svájci sapkában  Téli este  Oszd meg mindened . . .  Magyar autósok százezreinek az...  he Lonely Shepherd - André Rie... 
Bejegyzés Címkék
világ vallásainak, cigányságot feketemágiába, halálnépe Szulák, szőrös reformátusainak, tetteik rajtam, világ minden, sötétkapus dögjeikkel, halál reformátusoknak, egész világon, űrpusztítót kétszer, magyar emberek, medvének üzenték, kommunista korokat, nemi gyalázatára, rózsakeresztes feketemágus, isteni színjáték, lírai karámnak, világrészeken háromszor, megmaradt álmokból, világ akkori, csillagrend megalkotója, cigányságot létrehozták, nemi gyalázás, genyó istenét, világon vasfüggönyösként, ózdiak tudták, csillagrend egykori, éden kapuját, összes könyvét, melleimnél fogva, romániniai Andy, összes művészével, világnak minden, utcanépével Mülleréknek, összes Vasával, egész világból, bibliás földnek, analfabétaként kitermelt, szerepekkel teli, csuvasokkal kezdte, könyveinek kiadását, orosz vasfüggönyösöktől, csuvasok idetartoznak, ózdi feketemágusokhoz, part voltak, japán gésa, svájci Silja, németek költőinek, ózdiak bibliás, utolsó könyve, feketemágusok vallásokat, angol teremtőjével, ózdi központnak, összes romániai, miskolci II-es, romániai elmeosztályokkal, világ-történelem végrehajtása, pokol angyalait, kottázását Magyarországnak, bibliai elmeosztályból, zeneszerző német, utolsó maradványok, összes halálnépével, elmeosztályáról minden, sziklai népekkel, tökéletes gyerekemet, cigányok termékenyítettek, francia Napoleonos, fogadásomra Földanyaként, hangom Katalinként, szavakkal nyelvi, hangszálaimat lebontották, cigányai Miskolcnak, költőket hagyták, közös bográcsban, cigányok körül, cigányság halálnépet, vicces könyvben, kutyáival Babos, kivégzőim emberjogi, hatalmas anyaga, egyik könyv, zsidók vihettek, tatár Vicián, narancsoknak üzenet, németek voltak, romániai reformátusok, világ többé, feketemágusainak, vasfüggönyösként, felfoghatatlanul, termékenyítettek, alkoholistájával, századfordítóval, elmeosztályokkal, feketemágusokhoz, elmeosztályával, reformátusoknak, reformátusainak, végrehajtásával, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 172
  • e Hét: 4696
  • e Hónap: 12139
  • e Év: 12139
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.