Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Három bibliája a Metro-Omega-Illés szentháromságnak
  2018-03-30 18:20:57, péntek
 
   
  Három biblia jelentéssel kezdődött vasfüggönye után Miskolcnak behozva az orosz semmiről sem tudó népeket, akik kimenetelést extázisos párzással ünnepeltek diszkókkal, füvekkel az egész világon.

Hozták Lucifert egykori Égő Jeruzsálem kígyójaként, akit legyőzött Ezékiel pusztítója egykor, hogy énekeljek neki gitár kísérettel, s már ezt számtalanszor végrehajthatták többmillió éve Romániával, Ez ugyanolyan felfoghatatlan, minthogy üzennek nemi gyalázással zenei csapásként a medvének, hogy hóval válaszoljon.

Lucifernek honnan kellett volna ismerni engem? Folyamatosan ismételték Lucifer sorsát a három bibliájukban leírtak szerint, a debreceni bibliájukban 1996-ban értek el ahhoz a részhez, hogy tüzet hozott ki egykori Sátán teremtője a testéből.
Nem értettem, mi történik, erőszakosan olvastatták velem a romániai szibériából jött tik sem vagytok magyarok cigánytelepével a bibliáját a debreceni reformátusainak a leplezésként megírt Reegen nagy fehér házával kezdődő világ-apokalipszisnek.

Illéséké a debreceni biblia az összes reformátusával a halálnépnek Romániával, elpöröltek engem minden kortól, minden régi Istentől, párszor állították be az arcomat, mint a romániai István királyhoz.
Szaturnuszhoz is be lettem állítva menyasszonyként, de volt apám is Annás korában Romániának, mivel Annákat jelentettek volna a bibliai apokaliptikus könyvek, amikor Misztikus titkokban leírtak szerint a küszöbön nem lehetett átmenni csak annak, aki megérett rá, s mikor férjhez mentem a jeruzsálemi nagytemplomban a misztikus egyik főszereplőhöz, akit tavaly filmben bemutattak, a jeruzsálemi templom kárpiítja kettérepedt, mert Anna nem házasodhatott földi emberrel, mert akkor örökre meghal.

A Misztikus titkokat is bezúzták, pedig ezzel kezdtek Pusztai pipás berendezésével a Hecskén, aki egyetlen tanúja volt annak, hogy Annát a bermudás latrok megtámadták, létrát tettek a háza alá, onnan kiabálták mindenfélét, s ekkor az égből tűz csapott le és elégette őket. Annát boszorkánynak nyilvánították, hogy ő tette ezt, meg szépsége és zöld szeme miatt elégették máglyán. Égő Jeruzsálem előtti időből való játékok voltak ezek a régi misztikusokkal, mint Széplakyval, akinek a temetkezési helyét az egyetlen polgármester, aki nem ártott pár éve megmutatta, hogy megölték, mert jött velem Újhelyből. Cseh Károly a feketemágusokkal ismételte ezt a történetet Koppandeky szerepében 1992-ben, mint ahogyan a Vörös Oroszlánját egykori Romániának 1990-es öngyilkosságuk megrendezésekor a Rákóczi téri cigánysággal a mezőkövesdi Őrült Johannájuk sorsaként ismétlésben kivive a kiliáni Vörös Oroszlánosokat a politikusaikhoz rajtam hajtották végre szomorú szememmel a kommunista kor végéig, Nagy Annáig, hogy meghalt szegény, mindig csak halott lesz és semmi más, engem gyilkolva szerepében születésem óta az összes halálreformátusa helyett Miskolcnak.

Tik sem vagytok magyarok mészároltak engem 1996. körül ismételve a Jupiterlány kalandjait, hogy apám Jupiter volt, én voltam Vénusz, ezt tudták a cigányok, apám volt Szaturnusz is, csakhogy nem az enyém, hiába játszották, hogy jönnek segíteni, egyedül Jupiter él a földön, s nem tartozott az ég serege a miskolci Rákóczi terére a narancsoknak, sem a cigánytelepére Indiának, sem a barakkos legyekre, amik a füleimet is tönkre tették születésemkor, amit az Oriflame azt hisze, be is mutatott az avonosoknak, mert az Avonosok kurvaként áldoztak meg Anna szerepükben magukkal. Szarkahegyi legyet mutattak a plakáton be valamiért. Állítólag az Avonosokat is tönkre tették, én sem tudtam, a város mit jelent, hogy ezek a világ mészárosai, vérből lettek egykori Romániában.


A debreceni bibliájuk Illéssel kezdődik ébredő játszóterével a világ vallásainak Rózsavölgyi és Rózsa nevek, mint feszületek berendezésével minden vallás felé, még Józsefvárosnak is megvolt a saját feszülete. G. Maczó Ágnes állandó főszereplőjük volt magyar kislányként, amelyik az összes Ágnesével a világ-apokalipszisnek Ágnes asszony lepedője kezdetével a Bertalan utcai összes Ágnesnek kurvázásommal kezdtek el, mint a Pszichografológiáját az Uniónak Baratta Ági sorsaként, akit az apja nem győzött eleget kurvázni. Mákostésztával kezdték Bródyék a II-es elmeosztályával Romániának Katika néven engem romániai magyar kislány jelmezbe öltöztetve, tudták, hogy G. Maczó Ágnes később megszületve rövid hajú lesz és romániai népviseletet képvisel a narancs lírai karámjával Bodor pusztító sorsát rajtam Íziszként végrehajtó Kelet és Új Bekezdés patológiáival, amik azt írták, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába. Omegával kezdtek együtt Varsányival vasfüggönyt a Bertalan utcai kimentett megműtött veresegyházi lakosnak Varga társával az Őrház bibliai patikájukból születésemkor, együtt a Debreceni névvel Debrecen és környéke kitermelésével, sajnos a neveket nem ismerem annyira.

A vizsolyi Bibliát a miskolci II-es elme rendezte be Omegával, Benkő emberek és angyalok állandó mészárosaival, Ufó kíséretével égi hangversenyként, mivel a Benkő angyalok zeneszerzők voltak.
Itt már oda lett téve a Honvéd és Thököly utcai sarokra egy hatalmas kő, ami a Benkő szívekből lett először, annak löktek neki teljes erőből kerékpárral, Woode Allen légy sorsaként, mivel megtámadta a Benkő embereket és angyalokat Romániával, amiért Románia Koncz Zsuzsát megmentéséért a francia nemi gyalázóknak kitüntetést adott át, amelyek összefüggnek a méhem megtermékenyítésével is, a Bertalan utcai romániai - francia közös Napoleonos kártyával.

A gönczi Bibliát a Metro hajtotta végre, amihez mint fertelmesekhez életben hagyták trianoni világ-Magyarország, mint Románia összes magyarok elleni csapása összeállítása végett a szerbiai elme, szlovák elme, a többi volt trianoni rész, mint elme, csatlakozva az áldozásomhoz az ortodoxok, pusztíító kalapos zsidó népe, feketemágusokként fertelmesek és fajtalankodók. Szabó István egykori Vénusz támadó lyukas szívű világ-könyvtárát jelenti az egész világegyetemben élők szerepeivel, beleértve a Mohamed és iszlám népeket, egész Ázsiát, ahogyan bevonultak ide haldoklásom közepette.

Ez a szentháromság jelenti az atya, fiú, szentlelket Hunnia vatikánjával a miskolci Herman Ottó összes baktérium, atombomba és mindenféle csapással rendelkező országok karának Égi Jeruzsálem mellett, amit Farkasokkal épített Románia a két Müller Péterrel.

Zoránnak remegett a hangja, el lehet képzelni azt a helyzetet, amikor éppen nyúlkál egy kislány nemi szervében, hogyan remeghetett, hogy ezt ilyen nagydobra verték a hatvanas évek óta és senki semmit sem tett a pulyaszeplősítő ellen, hogy ne ártson senkinek a szerbiai nemi csapásaival?

Heródes népe 1967-es vasfüggöny lezárás után, vagy előtte csatlakozhatott pálmajelével, ami állandó bibliai apokalipszist jelentette, Lendvai Ildikó karmáját ekkor hajtották végre öcsémen, mert az érzelmekkel nem rendelkező állandó világ-apokalipszist végrehajtó előző életében kurvaként élő Ildikó szégyellte az apját a tik sem vagytok magyarok orosz temetbrigád szerint.
Ekkor beállították a Nyomorultak együttest, fényevésünkkel vitték ki az előző velük mészároló lakó barakkos legyeit Izrael néven, a többi okkultista nemi betegségével együtt a Metronak.

Ami itt történt éveken keresztül, cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, leszbik, hüvelyükben élvezők, mint Oláh Ibolya világ-Magyarország himnuszának képviselője Romániából, Balla pina, amiért fel van háborodva, hogy mit művelt a cigánytelepe, Csisztu pina, bemásoltam ide a blogba, hol találtam meg ennek a blognak a felhasználói nevét, nem tudtam, hogyan kérjek segítséget, mert éveken keresztül a nemi szervemben volt Bodorné Ágnes szomszéd Rákóczi terének legye, miközben egyre nagyobb erővel szorított melleimnél fogva cipelve Király Linda sorsaként, mint halálja egykori Romániának Presser Gábor ismételt kiválasztásában a Bertalan utcai narancsoknak Romániából Vénusz-Földanya áldozásában valamennyi száma alapján a termékenységi kígyó Istene a cigánytelepnek minden szigeten, távoli helyen, Thaiföldön, ahová Miskolc járt kiküldetésbe a munkahelyekről, az Oláh könyv szerint együtt ismételtek Új-Kígyósi pszichiáterük főszerepében a viktóriánus korával a szlovákoknak, mert azok mutatták be tűzugrással, nudizmusával Púdernek, mint fasiszta póknak folyamatosan körbe járva a világot, amit leírtam régebben már, mert észrevettem, hogy mindig ismételnek, együtt leszbikkel, japán gésákkal, mint állandó Zoltán Erikával...


A Nyomorultak együttes után jött a Kex, Országszkyékkal, Urbán boszorkányával Romániának a Bertalan utcai Urbán névvel berendezve. A beszélni nem tudó szőke nemi csapás világsztár lett véráldozásában. Zöld-sárga, hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, darazsak harcolnak - mikor harcoltak a japán darazsak? Ebből következik, hogy Lehoczky Zsuzsa helyett beöltözteve engem zöld-sárga kockás leértékelt kabátba, Madonna vörös rózsás sapkájával, az utcaseprők rikító kesztyűjével, mint ami még ismeretlen nem első áldozása volt a lírai narancs kormánynak Romániából a Sátánjával, még soha senki nem lépett közbe.

Kolcza Mária többmillió éves ufója Romániának már körbe az egész világegyetemet, halál erővel hipnózisos táncoltatást rendez az áldozatával, akit felajánl bárkinek Soma sorsaként mondjuk, ahogyan Friderikusz hosszabbítása a narancs Rákóczi térnek bemutatta, a férfiakat hívót.
Utcanép volt ez már, Bor Éváék cigányteleppel lettek beírva Nemesnek, cigány utódok miatt megtámadták a gyerekeket, hogy kiválasztották Csillagmedvét angol osztályba, az apokalipszist végrehajtót nem. Nem is engedte a narancs Rákóczi tér a gyerekeket, csak kocsmákban dolgozni a meni italdémon alkoholistái között. Kolcza Mária, jelenlegi szappantisztító sorozatok főhőseként állandó beállítás lehetett a rózsakeresztes rend pároztató hatalmas erővel bíró szörnyeteg Istenéhez, mindig mást áldoztak meg helyette.

Mint írtam a Bizottságig követtem az együtteseket, én soha nem néztem médiát, nem volt időm, erőm, kedvem, én csak a zenés filmeket szeretem, mindenből a tisztát.

Együtt vannak négyen, Ferencvárosa Romániának Ferenc barziliájából rima Jeruzsálemnek Miskolcról a Vatikánjában a romániai nagy-Magyarországnak.

Nem él Romániának köszönhetően a húsvéti nyúl, de áll még a siratófala egykori holt tengeri tekercsben lévő római egyházba vitt Jézusnak, Mária nélkül, aki akkor élt, amikor ördögfiak voltak Jeruzsálemben Jehova idejében, ez az egy igazság van, mert minden más egyéb vallás miskolci berendezéssel bír a Talmuddal együtt, melyet az iker házba tettek vörös botjával, sántán a Jézusának.

Cseh Károlyék végtelenül hosszabbítottak, magukat a városukkal mártírként gyászolva, amik Bodor Pusztító szerepét rajtam hajtották végre a cigánytelepük feketemágusaival születésem óta Baratta Ági sorsaként, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré nemesedik egész Kelet és a cigánysága a világnak, mint halálja Romániának. Az összes halál Romániáé a bibliák végéből, beleértve Mohamed népének és az én sorsom gyalázóinak Penelopé kacsa két ünnepi gyertyás hipnózisos állapotban történő felnyársalását.

Vénusz-Jézusa Radnótiéknak a Bertalan utcai narancsokból Gyarmahtyval szövetségben, világ-apokalipszis néven nem volt zöld szemmel, amivel kezdtek, sem Istálló Vénusz.

1988-ban kaptam egy térítő házaspártól a Jehova bibliát, eltettem, nem olvastam el, mivel a sárga focizó kutya még tudatomban volt annak ellenére, hogy hatalmas erővel cipeltek a kékek, amik kisdobost játszottak a kommunistákkal, a cigánytelepi románai Kártya Portörő sorsaként bőrdzsekijében a sátánistáknak, hogy Lőrincz Gabreiella Mondd mit érlel annak a sorsa utcanépe szépasszonyként már tanítónőjeként a Bársony János iskolának lenézzen engem, hogy ő ki van öltözve, emelkedett folyamatosan, amikor a nevéhez értek a romániai szépasszonynak.

A Jehova bibla valamennyi szerepét rajtam végrehajtották, darabokra hullott a tik sem vagytok magyarok kezében, mint állandó világ-apokalipszisében a Hunyadi palota feketemágusainak a Révész utcához volt berendezve, afrikai, egykori sivatagi helyszínekkel, kutyák berendezésével indult születésemkor, ezért lepődtem meg, hogy kerültek ide, hogyan térítenek egy homlokpánttal megjelölt indiánhoz. Ezt kiabálták Orbánnak, amikor a narancs médiájuk ezt ismételte sárga melegítőjéhez érve Soltészné Katinak. Azért is megtámadtak, mert a fertelmesek lelkét, mint Kucsinkáékét égették a Dental Soft dolgozói valamilyen erdőben halálukkor.

Nagy házat épített a jehova házaspár, amelyik állandó főszereplője volt Gyula férjjel talán a Johanna, a farkaskutya mesének, a többi mese nincsen meg, Gálvölgyi Jánosék ismerik, valamennyit ismételték Katika néven miskolciak sztárjaként a heti hetesével a Herman Ottó Múzeumnak.
Ők jöttek imádkozni hozzám Húsvét előtt 1995-ben, amikor a János levelezéseit olvastatta az I-es pszichiátriája Túri Ferencnek Mártika Mária főszereplője sorsaként együtt Derláné Éva 13-as halál kártyájával.

Hát ez a pöcegödör várt engem születésemkor romániai berendezésben, valamennyi politikussal, művészével a világegyetemnek, minden értelmiségével. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusokkal, feketemágusaival, apokalipszisében, halálreformátusa, feketemágusainak, megrendezésekor, kiválasztásában, menyasszonyként, csatlakozhatott, pulyaszeplősítő, országszkyékkal, világegyetemben, végrehajthatták, szappantisztító, hangversenyként, apokalipszisnek, világegyetemnek, reformátusainak, hosszabbítottak, szépasszonyként, magyarországnak, cigánytelepével, elmeosztályával, politikusaikhoz, véráldozásában, kommunistákkal, cigánytelepnek, nagytemplomban, felfoghatatlan, boszorkányával, munkahelyekről, cigányteleppel, tanítónőjeként, reformátusával, szépasszonynak, végrehajtották, orosz semmiről, egész világon, három bibliájukban, debreceni bibliájukban, romániai szibériából, debreceni reformátusainak, leplezésként megírt, debreceni biblia, összes reformátusával, halálnépnek Romániával, romániai István, bibliai apokaliptikus, jeruzsálemi nagytemplomban, misztikus egyik, jeruzsálemi templom, bermudás latrok, Hozták Lucifert, Cseh Károly, Vörös Oroszlánját, Őrült Johannájuk, Vörös Oroszlánosokat, Nagy Annáig, Maczó Ágnes, Uniónak Baratta Ági, Romániának Katika, Woode Allen, Románia Koncz Zsuzsát, Szabó István, Herman Ottó, Müller Péterrel, Lendvai Ildikó, Oláh Ibolya, Bodorné Ágnes, Király Linda, Romániának Presser Gábor, Romániából Vénusz-Földanya, Zoltán Erikával, Lehoczky Zsuzsa, Kolcza Mária, Ferencvárosa Romániának Ferenc, Jeruzsálemnek Miskolcról, Jeruzsálemben Jehova, Cseh Károlyék, Bodor Pusztító, Baratta Ági, Vénusz-Jézusa Radnótiéknak, Istálló Vénusz, Kártya Portörő, Lőrincz Gabreiella Mondd, Bársony János, Soltészné Katinak, Dental Soft, Gálvölgyi Jánosék, Herman Ottó Múzeumnak, Túri Ferencnek Mártika Mária, Derláné Éva,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.11. 22:32 Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megold...
11.11. 21:42 Szakértő: rövid távon nem látszik a kiút Bolíviában
11.11. 21:42 Átadták a megújult kaposvári Csiky Gergely Színházat
11.11. 21:22 Júniusban úszik legközelebb Mányoki Attila, akiről dokumentumfilm készült
11.11. 21:11 Katalán válság - Függetlenségpárti tüntetők alkotnak útzárat a határ franci...
11.11. 20:52 Jövőre Sopron rendezi az U20-as női kosárlabda Eb-t
11.11. 20:22 Német képviselők: a Fidesznek a Néppártban a helye
11.11. 20:22 Emmi: a kormány továbbra is a párbeszéd híve, nyitott a szakmai egyeztetésr...
11.11. 20:12 Szörnyetegnek nevezte az általa feldarabolt lányt a szentpétervári történés...
11.11. 19:51 Daróczi Csaba: a nagy fotópályázatokon rendre jól szerepelnek a magyar term...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Só tartó  Facebookon kaptam  Őszi csendélet  Őszi kép  Megváltás  Esős este  Zűrzavar  Egy kívánság - szerdára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napraforgó csokor  Esik az eső  Facebookon kaptam  Kellemes estét  Könyv az avarban  Facebookon kaptam  Páskulyné Kovács Erzsébet: Te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megújulás a szeretetben  Életünk szép feladata  Vasaló  Jó reggelt kávéval  Őszi levelek  Facebookon kaptam  Vasaló  Nasi délutánra  Facebookon kaptam  Harmónia......  Cica az ablakban  Szíves üdvözlet  Jó reggelt , szép napot  Napraforgó csokor  Őszi kép  Facebookon kaptam  Esti kép  Rózsa csokor vázában  Facebookon kaptam  Esti kép  Fűszer dobozok  Dália csokor  Őszi kép  De az aztán ember legyen  Napraforgó csokor  Esti kép  Székely János: Európának csak ...  Facebookon kaptam  Teás kanna  Harmónia......  Őszi szettek  Szíves üdvözlet  Hit  Harmónia......  Bűnbánat  Ne siess. Pihenj.  Facebookon kaptam  Nő esernyővel  November 13 A MAGYAR NYELV NAP...  Jó reggelt , szép napot - egy ...  Facebookon kaptam  Virágok ládában  Egy kívánság - szerdára  Egy új könyvet kaptunk  Szép esténk lesz, ha egyszer ...  Rózsa csokor vázában  Png rózsa  Cica az ablakban  Harmónia......  Az élet 6 alapszabálya  Koncz Zsuzsa: „Anyukánk ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Őszi kép  Pihenő nő  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Remek délutánt  Őszi kép  Vízcseppes rózsa  Facebookon kaptam  Napraforgó csokor  Őszi kép  Dália csokor  Facebookon kaptam  Könyv az avarban  Harmónia......  Őszi kép  Nő kalapban  A kereszt  32. évközi hét szerda 11.13  Esti kép  Virágszirmok hullnak . . .  Könyv az avarban  Esős este  Székely János: Európának csak ...  Rózsa csokor vázában  Remek délutánt  Megújulás a szeretetben  Facebookon kaptam  Magyar nyelv napja November 1...  A boldogságra vezető parancsok...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól 
Bejegyzés Címkék
orosz semmiről, egész világon, három bibliájukban, debreceni bibliájukban, romániai szibériából, debreceni reformátusainak, leplezésként megírt, debreceni biblia, összes reformátusával, halálnépnek Romániával, romániai István, bibliai apokaliptikus, jeruzsálemi nagytemplomban, misztikus egyik, jeruzsálemi templom, bermudás latrok, régi misztikusokkal, temetkezési helyét, egyetlen polgármester, feketemágusokkal ismételte, történetet Koppandeky, mezőkövesdi Őrült, kiliáni Vörös, politikusaikhoz rajtam, összes halálreformátusa, miskolci Rákóczi, cigánytelepére Indiának, barakkos legyekre, világ mészárosai, debreceni bibliájuk, világ vallásainak, saját feszülete, összes Ágnesével, narancs lírai, vizsolyi Bibliát, miskolci II-es, francia nemi, gönczi Bibliát, szerbiai elme, többi volt, egész világegyetemben, szentháromság jelenti, miskolci Herman, kislány nemi, hatvanas évek, pulyaszeplősítő ellen, szerbiai nemi, előző velük, többi okkultista, felhasználói nevét, nemi szervemben, termékenységi kígyó, cigánytelepnek minden, viktóriánus korával, japán darazsak, utcaseprők rikító, lírai narancs, egész világegyetemet, narancs Rákóczi, férfiakat hívót, apokalipszist végrehajtót, meni italdémon, rózsakeresztes rend, zenés filmeket, húsvéti nyúl, siratófala egykori, iker házba, városukkal mártírként, cigánytelepük feketemágusaival, összes halál, bibliák végéből, térítő házaspártól, sárga focizó, cigánytelepi románai, sorsa utcanépe, nevéhez értek, romániai szépasszonynak, homlokpánttal megjelölt, narancs médiájuk, fertelmesek lelkét, jehova házaspár, farkaskutya mesének, többi mese, heti hetesével, pöcegödör várt, feketemágusokkal, feketemágusaival, apokalipszisében, halálreformátusa, feketemágusainak, megrendezésekor, kiválasztásában, menyasszonyként, csatlakozhatott, pulyaszeplősítő, országszkyékkal, világegyetemben, végrehajthatták, szappantisztító, hangversenyként, apokalipszisnek, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 1945
  • e Hónap: 7108
  • e Év: 125737
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.