Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szaturnuszi kommunista korok ismétlője: Koncz Zsuzsa
  2018-04-09 22:02:37, hétfő
 
   
  Szaturnusz kommunista kora a megszámlálhatatlan világtörténelmi kommunista korok 1956. óta történő rajtunk végrehajtása közben folyamatosan ismétlődött a francia nép helyetti összetörésemmel Benkő Lajos sorsa Omegás kezdetével születésem óta, akit mint utolsó finn-ugor magyart a Volgáról a Rákóczi térrel kivégezni, ezt ismételték rajtam együtt a kommunista korokkal.

Koncz Zsuzsa, az állandó főszereplője a feketeruhájával bemutatva folyamatosan a fekete ruhás mord Szaturnusz urának kommunista korát gátlástalanul és könyörtelenül áldozott meg engem Vénuszként tudtával, szív és mindenféle érzelem nélkül a miskolci II-es elmeosztályáról a Hunnia börtönnek. Szaturnusz, mint Oroszország egykori létrehozója az állandó világ-apokalipszisben részt vett, mint ahogyan az amerikai földrészen gazdagságban élő Jupiter is.

Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunizmusát ismételték 1980-ban is, amit megírtam akkor jóval később novellában a Szomorúszemű Johanna életemről szóló, Vörös Oroszlán Edó mezőkövesdi őrült Johanna helyetti állandó állandozásommal ismétlésekor.

Mint tudják, a Hunnia börtön magával cipelte a földrészek felszámolásakor Zalatnay Saroltát utolsó magyarként ciniként, amelyik kommunista főszerepe végrehajtásához a cseremisz pusztítót bérelték fel ellenem összetörésem végett, rakott krumpli földhözvágással, ahogyan torünnepként a médiájával Margittai Ági horrorosainak Silvia Plath Zöld medeiájának főszerepében rajtam ismételték. Benkő Lajost oroszból hozták magukkal,hogy ő az utolsó magyar, tehát a Rákóczi tér tudta, hogy német a családom, azt is tudta, hogy Földanya Katalin, a törvény voltam, mindent tudva adtak át kivégzésre a Rákóczi téri cigánytelepnek, a tik sem vagytok magyarok csonkító, bénító, kivégzőknek, az összes indiai cigánysággal együtt dalai láma kezdetével a támadásunknak.

Mivel Koncz Zsuzsa elmeosztályról van az összes többi miskolci névtárával a vasfüggönyösöknek, ide van berendezve, szaturnuszi kommunista kora ismétlésekor, 2004. körüli felvonulásakor a világ-apokalipszis végrehajtóinak a médiában, elmondva áldozó mondataikat, saját szerepüket, Koncz Zsuzsát a vallási korok perverzeinek vonulásakor vallások létrehozásával piros ruhába öltöztették, pisiszaggal ismételte a miskolci bőrgyógyászat a kiválasztásának okát. Koncz ezután is folytatta a koncertezést az Illésékkel, mint halálnépével a szentháromság, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként kezdve az első villamossal, zárva azzal, hogy újságpapírokat hord a szél, ami most én voltam egyedül, nálam hullottak darabokra a bibliák és a könyvek, az Észak újságjait vitték a Rákóczi téri cigányok ezer forintos áron, mert megjelentek a feketemágusi rajzaik, velem, hogy mit hajtottak végre, a feketemágiával becsinált templomaival a történelmi egyházaknak, melyeket meggyaláztak, lemészároltak közösen.

Az Auchan bejövetelekor ismét a Napoleonos bástyás francia áldozásánál járt a Kossuth díjas Koncz Zsuzsa, de az Auchan a nagypán nevéből létrehozott távok-keleti szörnyeinek elméleteit Ágnesek helyett rajtam végrehajtó Pszichografológia jelecsjkéjével debütált az okkultista karmikusoknak.

Franciaország, amelyik végrehajtotta az egykori Omegás égi koncert angyalainak és embereinek kiráulását, piros és kék ruhában, felkontyolással Illésékkel, Bródyékkal, rajtam ismételve iszonyatos fertelmeiket születésem óta, megáldozva az összes pusztító helyett, mint a spanyol pusztító, mint zöld-kék szemű helyett kislánykoromban, olyan tett Woode Allen nemi kivégzőjük tetteként velem az elmeosztályukkal, hogy nem lehet felfogni, hát még a vastornyos francia kitüntetést, valamennyi apokaliptikus csapásnak, kivétel nélkül.

Földanya áldozásért kitüntetés jár az egész világnak, atlantiszi piramis játékok Vénusz áldozóknak, nemcsak három utóddal megjelöltek, hogy jólétben éljenek a világ végéig, végrehajtották a Csipkerózsika mesét is, hogy mire a királyfi jön értem, fog nélküli, cigiző királylányt találjon, csak nem káromkodtam, mint a megmentett szőke fonónőik Esztergályos Cecilia áldozásában a gyári munkásnőkkel együtt, fehér nő formáját kapott utcanépek és tisztátalan lelkek. Minden csúnya szó kimondója Sátán népe a bibliából az egész világon.

Laár András KFT-jénél tettek engem bábbá, kezdve a Szerelemre születtem dalával a japán gésa-macskának, amelyik nyávogott, nem értettem, hogy miattam tették színpadra, megváltva a gésáit Japánban, a miskolci II-es elmeosztályáról, együtt győztek le a rózsakeresztes rendet jelentő I. emeletes űrhajósokkal, mint bátor nemi csapásaival Angliának, amelyik Rákóczi fiával közös rokonságban van a Zsermenjével Rákóczi tér néven.

Az elmeosztályuk a tompalátó Szabóban lábaim háromszög alakban történő injekciós tűvel való átszúrásának idején, akivel meggyalázta a lányomat kiabálta itt a lakásban, hogyha ő a báb, akkor én is az vagyok, s már a KFT áldozását ismételték, hogy őket a Hunnia elmeosztály bábnak hozta létre, amivel kezdődött a születésem, hogy ők elmebetegek, torzak, szőrösök, mint Mohamed népe gyalázói, Szulák Andrea halálja az ózdiaknak most a vasvárosban koncertezik, kitáblázva, mint Gálvölgyi JÁnos sztárja Katika néven a Herman Ottó Múzeum csapásainak Idegenhangú Éva népeként forgószél-szélforgó állandó végrehajtóiként a heti hetes teljes egészével. Úgy láttam a rajzon, hogy a hatalmas nő tört orral inkább Lázár, mint én, amelyik helyett születésem óta közösen áldoz Miskolc, annak ellenére, hogy Lázár fekete ruhás halál állandó feszületre tevőm volt, rima Jeruzsálem néven.

Gond, hogy bábok, pisiszaguk van, hogy leeszik magukat, hogy kiesnek a fogai annak a kurvának, amelyik pusztítóval párzik, tőle szül kis pusztítót, amivel megtámadtak egyből születésemkor otthon Szenci istállójából kialakított gyerekszobájában a tökéletes magyar nyelv elleni gyalázat és csonkítás kezdetének.

Nem tudtam eldönteni kiskoromban, hogy Koncz és Bródy számai cinikusak-e, vagy mit jelentenek egyáltalán, hogy ezt a fertelmet, emberek és angyalok kiárulását rajtam ismételve Benkő angyalok sorsaként ők folyamatosan végrehajtották a világ minden részén. Nem sztárság, amit látnak rajtuk, érzelem nélküli világ-apokalipszis állandó könyörtelen végrehajtói.

Koncczal a Sajnálom szegényt, a következőt hatvanas évek eleji dallal kezdtek, mert húgyszaga volt, egyből sztárrá téve a miskolci elmebeteget. Egyik sem tud gondolkozni, világ mészárosai ezek közösen, így ahogyan vannak állandóan ismételve a szocialista iskola elleni apokalipszist, világ-könyvtára Szabónak a szabadságharcosokkal külön van, mint skizopren könyvtulajdonosoké. Sátán népe a gönczi bibliába tett világtörténelmi korszakokkal, melyekhez a könyveket az elégetett zsidók írták meg, Varjú népe néven már a Pszichografológiába tett hatágú csillagosként, akiknek a jelét az izraeli barakkosok tették ki, annak ellenére, hogy születésemkor támadtak meg füleim eldeformálásával, előttem lakott itt a képviselőjük, fényevésemünkkel vezették őket ki Nyomorultak néven berendezve a lírai karámot. Még 1995-ben is ismételték, hogy őket a barakkokban a pók meggyalázta, mint legyeket.

A Száműzött Nap daljátékom szerint (melyben én voltam egyik Pannija Romániának Anna főszereplője helyett, mivel az összes Annája világ-apokalipszist hajt végre állandóan, mint Fehér Annája a székesfehérvári feszületnek, egész Székesfehérvár a Bertalan utcai világ-apokalipszis része Fehér Annával, az összes Fehér névvel) a varjú nagyon régen élt egyik Napisten idejében együtt a farkassal, rókával egy erdőben, mely állandóan létrehozott erdő népét jelenti állati tulajdonságokkal, akiket most névvel rendeztek be, sztárrá téve őket, végrehajtva szerepüket rajtam..

A varjú szerette a kincseket, neki a betűk a könyvekben azt jelentették. Elment hát a világ minden részébe és összegyűjtötte a világ-könyvtárát Szabó István lyukas szívű egykori Vénusz támadónak, így kezdődött.

Az egyik dala a Benkő kislányoknak Bródy jeruzsálemi Napisten energiájával élő állandó világ-apokalipszis végrehajtója által kivitelezve, rajtam ismételve akire nézek boldog lesz ma este, mert a menyországban lakom, mindenkinek adok puszit.... felsorolhatatlan, Lantos névvel berendezett állandó zsidó apokalipszise, sárga szöveggyűjteményben lant jellel kiadott ember árulása és gyalázása rajtam, mint utolsó árján, Bródy János Katikaként Vénusz áldozóként megjelölve három barakkossal tudta.

Mivel földet ért a vándorlásuk az apokalipszis lovasainak, visszajött a miskolci vasnép, 130 éve gyalázva és csonkítva, folyamatosan bővítve a pusztítókat, mint a távol-keleti pusztítóit Weöreséknek, Müller Péterrel történő kivitelezésésben születésem óta, nincs hová menniük. Véglegesnek gondolták a szaporulatukkal történő világ-Magyarországot. Ázsia előtti emberi birodalmat meggyalázták, megcsonkították, kiárulták, ugyanezt tették Amerika egykori emberi birodalmában, Afrikában, amikor a Johanna a farkaskutya meséjét is az állandó feketemágus Jehovákkal berendezték, Európában szintén, s még ez is kevés volt, mert soha nem hagyják abba, születésem előtt letakarták lepedővel Európát, elindították a szőke legyeket, nemi csapásokat összepisilni szépen leírva Horváth Gyula Rákóczi téri cigány áldozóm által, amit tettek.

A halálnép otthon van a romániai területen Illésék állandó bibliai világvégi reformátusaiként, nem volt ellenségük eddig, nem jött el az amerikai elnök fehér lovon a hatvanas években, akit berendeztek szereplőnek, sem más Krisztus, nem tudni, hogy miért, mert a világ összes vallása Rózsavölgyi néven összes Rózsájával a világnak itt van berendezve állandó világ-apokalipszisként.

A halálnép gyertyával gyalázta meg Mohamed népét, mielőtt kiszúrták a szemeiket, csupán azért, mert növénytermesztők és jók voltak.
Ez Zsóka Kacsa néven került berendezésre a bibliai népek haláljához, Karády Katalin gyalázattól tisztuló népeként.

Mivel minden csapása a világnak megmentésre került születésem óta, mert maguk torzak voltak és gyilkosok, látható a világban a végeredménye az emberiség lemészárlásának minden tisztaság és törvény miatt, amit a vas jelent, hogy véli, hogy megváltoztatja az Időt, ami én voltam utolsóként, meg a törvényt.

Az egyik szabolcsi börtön Hunnia tag az egyik hozzászólásomra, hogy a narancsok harcoltak, győztek, cáfolatomra, hogy nem harc, hogy az embereket a lakásaikban támadták meg, azt írta nekem, hogy akasszam fel magam, mint akasztója a börtönnek. Tényleg jobb lett volna megszünni, mert én soha ki nem józanodhatom.

Cserháti Zsuzsa denevérjénél a Talmudnak sem hagyták abba, amikor én varrtam helyette a zsidó ruházati szövetkezetben fényevésen, kívánságait teljesítva a zsidóknak, mint Sátán népének, akik már Balogh cigányságával a Rákóczi térnek német terület tolmácsai voltak, beképzelten járva, szép lakásokban lakva, miután nálunk még az istálló házat is tönkretették, mert Kolcza Mária és Mary Zsuzsa rendetlenek voltak Malek mellett, meg az összes elmebetege mellett az amerikai elmeosztálynak valamennyi magyar Rákóczi téri tisztulóval.

Itt a Rákóczi tér autókat vezet, az összes elmebetegével együtt a Hunnia börtön világ-könyvtár tulajdonosával, meg az egész világon.

Nem titkolt szándék volt még Ausztrália megtámadása, mert a kislányokra vigyáznak, nagy becsben tartva őket, odavitték a Talmud egér sztárjait, a magyar elmeosztály képviseletével.

Ez a végeredménye a Hunnia börtönnek, egész Kelet legyekből, pusztítókból, emberi formában születnek meg, így házasodtak be az egész világon. Sőt New Yorkot űrbábelnek rendezték be eredetileg Bodorral, a szexelni megtanult szomszéddal, mint űrpusztítóval. Ennél lejjebb már nem süllyedhet a világ temploma, ami a szentélyt jelentette egykor, a női testet, ami ellen először a nemi gyalázó férfi formákat hozták létre.

Magyarország a törvénytaposók és gyilkosok országa többezer éve.

Magyarország, mint Magyarország ellenes csapások állandó világ-apokalipszise tort ül Földanya, Vénusz, a német árja és az utolsó ember áldozás vérféktelen torában, megszépülve, megnemesedve, emberré válva, emberi külsővel.

Koncz Zsuzsa szaturnuszi kommunista kora egyből a medve kommunista kor után következik, amit Miskolc városa Mészáros Katájával rendezett be a tik sem vagytok magyarok Grófo romániai cigánytelepével, állandóan ismételve pöcegödörjjével az itt felvonuló Nagy Ferónak és brazliai szövetségeseinek a Mészáros Kata medve kommunizmusát. Minden főszereplője be volt rendezve a lírai karámnak, melyek előkészítették megszülettetve őket folyamatosan a könyveket, meséskönyvekkel együtt.


Erdővel kezdtek, Ozirisz kígyó istennel, medvével folytatták, majd jött róka, a varjú, Napisten sorozata részeként Ré egyiptomi Napistennek, aki megtámadott engem megszokva a látványt a Tatárdombom segítség helyett.
Utána jön a dzsungel sátánistákkal, mint Müller népével, majd a maffiák elektromos csapásokként, a négy évszak csapásai, mint sziszegő hóesések kígyóiként az olaszoknak, amik megölték a jóembereket Zöldasszony kártyájával a Bertalan utcának.

1998. óta hajtották végre Szelep nevét kávészelepek kiégésével, amit már a vasnépe Romániának nem tudott látni, szelep nélküli kávéfőzőt adtak el Csillagmedvének, hogy hozza haza nekem.

Hatalmas kávés elmeosztály emelkedett média sztárnak, hogy a celebek, mint utcai névtár képviseletei jólétét megvitassák, melyek Dalai Láma indiai cigányaihoz hasonlóan innen születtek meg születésem óta.

Az amerikai kávés elmeosztály vezetője űrhajóval közlekedik, ahogyan filmben be is lett mutatva, aki ide van berendezve Szűcs Judit nevével ismétlésében áldozásommal a vietnami-amerikai háborút.

Szegény kávés elmeosztály képviselői megtisztultak, akár, mint Magyarország világ-apokaliptikus csapásai, az összes rendetlen,sánta, amik helyett megrántották a lábamat születésem után egyből, torz, szőrös, már Vénusz borotvájuk is van, kigyógyulnak a skizopreniából, mivel a szerepeiket végrehajtották, nincs több szerep és könyv károgó kíséretével az egykori Varjú népének. Már minden tökéletes lett a vérből rajtuk, gyalázatból tisztulnak, ezt jelenti a Metrosok penitenciája. A skizoprenek kíséretei megunták a játékot, szabadon élhetnek ezután.


Valóban sajnálni kell a világ-apokalipszis csapásait, mert szánalomra méltóak, nem tehetnek arról, hogy csapásnak hozták őket létre, mint a sátánkájukat, a rózsakeresztes rend állandó I. emelettel beállított gyalázóját, mint a küszöb őreit a sárga rózsás Mária mennybemenetelemnél Isteni színjáték néven - ezt pár éve ismételte Miskolc városa Illés összes számával. Felsorolhatatlan emberi formában megjelenő csapásuk van.

Ha egy átmegy a másik árnyékvilágba, vagyis a láthatóban meghal, mártírként siratják, mint egykori Illését az egri kántornak, bár születésem óta áldozott engem Illés apokalipszisével Romániának.

Nekem kellett fényevésen lennem, mert Magyarország így ölte meg a néhai angyalokat, embereket az egész világon, ők finomságokat halmoztak fel a világ minden halottjának szimbólumos ételével, miközben a világ többi részén bevezették azt, ami illik rájuk, mint az angoloknál a sajtot, az olaszoknál a makarónit, a hamburgert Amerikában az utcanépnek.

Szánalomra méltó volt az űrpusztító valóban, nem tehetett arról, hogy elpusztította az egész világegyetemet, hogy születésem óta áldoztak helyette Íziszként, meg a többi távol-keleti pusztító helyett, köztük az Istálló-Vénusz néven szereplőt. Jaj neked pusztító - kiabálták a tik sem vagytok magyarok Müller népei - ha bevégzed a pusztítást, el fogsz pusztíttatni - tisztították és mentették, győzködtél a fehér ruhába öltözöttek állandó lemészárlóját, mint Ezékiel pusztítóját.

Vissza kell nézni 1995. óta a rajtam végrehajtott szerepek és kivégzések média sorozatát. Mikor itt felvonultak, a halál tatárnéphez értek, a német média bemondta, hogy a tatárok is megtisztultak, de senki semmit sem tett az érdekemben, hogy megakadályozza a végleges kivégzésemet Müller cigánytelepe által Tűzkő Judit nemi csapásával a megyei kórháznak, Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával és Vaszily Mária genyó Isten népével pszichiáterekként.

2001-ben figyeltem fel először arra, hogy apa néhai megkísértője, amit bevetettek ellene miniszter nevet jelent, aztán jött Berta és Turza rendőrökként, a volt férjem sógornőjének nevével és a társa nevével, onnan már néha hallottam, meg láttam a nyíregyházi létradobást, hogy ez ismét a születési körülményeimet jelentette unokabátyám hátára dobott létrájával a pályafenntartásnak, mert Zorán hangja remegett a fajtalanságtól. Hatalmas vérből tisztuló penitenciás szentháromság tag lett a megvénült sztárja a szentháromságnak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: növénytermesztők, felsorolhatatlan, apokalipszisével, apokalipszisként, fényevésemünkkel, reformátusaiként, eldeformálásával, szentháromságnak, gyerekszobájában, kivitelezésésben, szövetségeseinek, tulajdonságokkal, elmeosztályukkal, állandozásommal, elmeosztályáról, felszámolásakor, végrehajtásához, apokalipszisben, székesfehérvári, szaporulatukkal, földhözvágással, megcsonkították, kiválasztásának, pöcegödörjjével, csillagmedvének, meséskönyvekkel, végrehajtóiként, kislánykoromban, felkontyolással, feketeruhájával, lemészárlásának, hozzászólásomra, cigánytelepével, világtörténelmi, összetörésemmel, megváltoztatja, kommunista korokkal, állandó főszereplője, feketeruhájával bemutatva, fekete ruhás, miskolci II-es, amerikai földrészen, földrészek felszámolásakor, cseremisz pusztítót, médiájával Margittai, utolsó magyar, törvény voltam, összes indiai, összes többi, vallási korok, miskolci bőrgyógyászat, kiválasztásának okát, Koncz Zsuzsa, Benkő Lajos, Szomorúszemű Johanna, Vörös Oroszlán Edó, Zalatnay Saroltát, Margittai Ági, Silvia Plath Zöld, Benkő Lajost, Földanya Katalin, Mivel Koncz Zsuzsa, Koncz Zsuzsát, Woode Allen, Esztergályos Cecilia, Laár András KFT-jénél, Zsermenjével Rákóczi, Szulák Andrea, Gálvölgyi JÁnos, Herman Ottó Múzeum, Idegenhangú Éva, Száműzött Nap, Pannija Romániának Anna, Fehér Annája, Fehér Annával, Szabó István, Bródy János Katikaként Vénusz, Müller Péterrel, Horváth Gyula Rákóczi, Zsóka Kacsa, Karády Katalin, Cserháti Zsuzsa, Kolcza Mária, Mary Zsuzsa, Mészáros Katájával, Nagy Ferónak, Mészáros Kata, Dalai Láma, Szűcs Judit, Tűzkő Judit, Dávid Mónika Szörnyeteg, Vaszily Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
2764 az új fertőzött  2. nagyböjti hét hétfő 03.01  Facebookon kaptam  Hét ágra süt a nap  Kobaltos kalcit  Facebookon kaptam  Csak gyermekeknek  Március Március lett. Ez már ...  Kálcium volframát  Natív kén kalciton  Fantom fluorit ásvány  Natív kén kalciton  Natív kén kalciton  Nem igaz  Március Sárga kis virág virít ...  Egyszerre  Png tulipànok  Facebookon kaptam  Kellemes, szép napot!  Tiszta lap  Mélyül az út  Fosztofilit ásvány  Képes idézet !  Karácsony  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Orchidea  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Liroconita kristály  Facebookon kaptam  Férfi tenisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  CSOÓRI SÁNDOR: Tavaszi előjáté...  Sietek a tavasz elé  Facebookon kaptam  A zene  Jó éjszakát!  Az ego nem szereti a dolgok e...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Kellemes, szép napot!  Lila beril ásvány  Facebookon kaptam  A te nagymamád  Facebookon kaptam  Március  Kellemes délutánt!  Kalcit kristály  Állatvilág....  Március Március lett. Ez már ...  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Kertépítési - kerti munkák tav...  Március  Mélyül az út  Ebbe kössél bele!  Konikalcit és olivenit ásvány  Útravaló – 2021. március...  Március  Amikor hatvanadszor is  Szép estét  Megállították a „templom...  Nem igaz  Szép estét, jó éjt!  Szent József-szobrokkal segíti...  Jó éjszakát!  Alvó baby  Szent József-szobrokkal segíti...  Facebookon kaptam Krisztinától  "Kalapot fel!" Praktikus szemp...  Facebookon kaptam  Viszlát február......  Férfi tenisz  Ebbe kössél bele!  A gyümölcsöt nem akkor élvezhe...  Csivitel a sok veréb: Télúrfib...  Aranyosi Ervin: Ugatom a Holda...  Megállították a „templom...  Szép jó éjszakát kívánok Minde...  A tavasz nem csak önmagában sz...  Március Sárga kis virág virít ...  Kormányzati Tájékoztatási Közp...  Boldog Valentin napot!  Nő kalapban  Nem felelősségem azt az embert...  Köszöntelek kedves szép márciu...  Facebookon kaptam  A gyümölcsöt nem akkor élvezhe...  A kutyáknak kivételes  Fosztofilit ásvány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Goethite ásvány  Boldog Valentin napot!  Bujdosni kezd  Kék adamit kristály 
Bejegyzés Címkék
kommunista korokkal, állandó főszereplője, feketeruhájával bemutatva, fekete ruhás, miskolci II-es, amerikai földrészen, földrészek felszámolásakor, cseremisz pusztítót, médiájával Margittai, utolsó magyar, törvény voltam, összes indiai, összes többi, vallási korok, miskolci bőrgyógyászat, kiválasztásának okát, első villamossal, feketemágusi rajzaik, feketemágiával becsinált, történelmi egyházaknak, nagypán nevéből, okkultista karmikusoknak, egykori Omegás, összes pusztító, spanyol pusztító, vastornyos francia, egész világnak, világ végéig, megmentett szőke, gyári munkásnőkkel, egész világon, japán gésa-macskának, gésáit Japánban, rózsakeresztes rendet, tompalátó Szabóban, lányomat kiabálta, ózdiaknak most, vasvárosban koncertezik, heti hetes, fogai annak, tökéletes magyar, világ minden, következőt hatvanas, miskolci elmebeteget, szocialista iskola, gönczi bibliába, elégetett zsidók, izraeli barakkosok, lírai karámot, összes Annája, székesfehérvári feszületnek, összes Fehér, varjú nagyon, varjú szerette, világ-könyvtárát Szabó, egyik dala, menyországban lakom, apokalipszis lovasainak, miskolci vasnép, távol-keleti pusztítóit, szaporulatukkal történő, farkaskutya meséjét, állandó feketemágus, szőke legyeket, halálnép otthon, romániai területen, amerikai elnök, hatvanas években, világ összes, halálnép gyertyával, bibliai népek, világnak megmentésre, emberiség lemészárlásának, egyik szabolcsi, egyik hozzászólásomra, narancsok harcoltak, lakásaikban támadták, zsidó ruházati, istálló házat, összes elmebetege, amerikai elmeosztálynak, összes elmebetegével, kislányokra vigyáznak, magyar elmeosztály, szexelni megtanult, világ temploma, szentélyt jelentette, nemi gyalázó, német árja, utolsó ember, medve kommunista, lírai karámnak, dzsungel sátánistákkal, maffiák elektromos, négy évszak, jóembereket Zöldasszony, vasnépe Romániának, amerikai kávés, vietnami-amerikai háborút, összes rendetlen, lábamat születésem, , ,
2021.02 2021. Március 2021.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 9 db bejegyzés
Összes: 6968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 66
  • e Hét: 530
  • e Hónap: 421
  • e Év: 30711
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.