Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sarka Kata és a Hajdúk
  2018-04-13 21:33:33, péntek
 
   
  A Sátánról megírtam a verseket a kilencvenes években, az egyiknek a címe Farkas és bárány volt, melyek főszerepét rajtam hajtották végre a 130 éves bevonulásuk ismétléseként, amikor a népek a bükki hegységen keresztül érkeztek a városba. Látod, amit sátán elém elém tár kérdés mutatja, hogy a sátánjuk nem először áldoz embert, s néz ki a szeméből, a Kex együttesük megénekelte a zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, darazsak harcolnak, fogaik pattognak dalt, hogy magyar a leányka, országa megremeg szövegidézetekkel én voltam a leányka, kakasként áldoztak meg árjaként, ami feltételezés szerint Cseh Károly üzenetével, hogy olyat kottáznak nemi gyalázással, melyet többé nem mos le a hó a árjáknak, azt jelentette, hogy tudtak arról, mi vagyunk az árják, üzentek az ég seregének. Minden főszerep én voltam a feketemágusok bibliás földdel záruló ózdi könyvsorozatában, melyet eltüntettek a pincéjében Cseh Károly volt feleségének.

Dr. Melion, engem prostituáltnak leíró Mártika Mária főszereplője gépírása szerint Vénuszként közölte telefonon, hogy a strumával van gond. Látta a felvételen a világ urát a fejemben és a nyakamban körben. Ekkor vittek be Szenes Andrea légy horkolása miatt megtámadva a testemet a Hunnia börtönével, hogy lerajzolták Egerben a formáját a II-es elmeosztályukra, ahol patológiákat tettek Bodorné cigányaival a sátán kígyójára körben, melyet egyből meg is vizsgáltak átszúrva érzéstelenítő nélkül a nyakamat, hogy milyen anyagokat kaptam rontásként. Előzőleg felvették Csillagmedve formáját, egyik alkalommal a sátánistái Müllernek fel akartak akasztani, ekkor jött a lányom, hogy ezzel nem oldasz meg semmit. Máskor ismét Csillagmedve formáját felvéve a fogkefét emelgették, miután megkaptam az ínyevő baktériumot, hogy viszik kivizsgálni.

Már ekkor javában reformálták a médiájukkal az összes elmeosztályt, eltüntetve bizonyítékaikat, terápiákat szerveztek maguknak, zenével, a vasfüggönyösök zenéivel, engem kiutálva mindenütt, nem engedve szóhoz jutni, mint akiról szól majdnem az összes dal. Ezt a reformálást Dávid Mónikáék kezdték el László Zsuzsanna református egyetlen gyógyítójával az állandó világapokalipszisnek lemészárlásommal saját sorsukként, mint ahogyan tették születésem óta.

Ekkor már megvolt Sarka Kata talán, ismeretlen anyagból készülve azzal a jelentéssel létbe léptetve, hogy rátapos a kígyónak a farkára, bibliájukban megtalálható, hatalmas kísérete mellett tobzódik a médiájának.

A Hajdúk összefoglaló néven vannak Újhelybe rendezve, miskolci történelem részeként, akár a kurucok, egész Kurucz utcai névtárával a történelmet jelentőknek.

Megadja Sándor szülész főorvos világapokalipszis részeként került ide berendezésre együtt Labancz Annával, amelyik halála miatt engem megtámadtak az álmoskönyvek szerint, folytatva a szerepét velem. Pethő szülészorvos szintén idetartozik, mint mindegyik, akikre fel is hívták a figyelmemet páran, nem tudtam, hogy miért.
Labancz Anna szerepét születésem óta hajtották végre áldozásommal romániai Rákóczi térként.


Hajdú műsorvezetője Chiccioline Linájának a Földanya áldozásból emelkedetteknek az összes Katalinjával a világnak, mint egykori keresztre feszítőimnek hatalmas sztárja lett Miskolc városának minden általa bemutatott véráldozójával Romániának. Staller Ilona romániai szőke nemi kivégzője lett volna Európának, melyet lepedővel takartak le.

Az összes Hajdúja idetartozik Miskolc Bertalan utca állandó világapokalipsziséhez, köztük a kitüntetett Hajdú Marianna nemi gyalázó sátánistája a médiának. De itt mindenki kitüntetést kap, mint Lévai Gyöngyije az utcának kommunista áldozása végrehajtásakor, amikor elutasította a segítségemet ideköltözésem után, én meg még gratuláltam neki.

Mivel bennem vizsgálták, hogy megijedek, amikor csúnyát, torzat, vagy betegséget látok, vagy vérontást, mint amikor Erdős Bandi fejét az állandó világapokalipszis Orosz Bercije baltával betörte, s rosszul lettem a hagymaszagú vérszagtól, ez már oka volt valamennyi elmeosztály betegség felvonultatásának áldozásommal.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lemészárlásommal, könyvsorozatában, elmeosztályukra, emelkedetteknek, végrehajtásakor, bizonyítékaikat, véráldozójával, prostituáltnak, vasfüggönyösök, műsorvezetője, feketemágusok, ismétléseként, érzéstelenítő, gyógyítójával, ideköltözésem, katalinjával, csillagmedve, segítségemet, elutasította, főszereplője, szülészorvos, összefoglaló, megtalálható, bibliájukban, feltételezés, berendezésre, elmeosztályt, álmoskönyvek, áldozásommal, feszítőimnek, patológiákat, lerajzolták, reformálták, médiájukkal, figyelmemet, gratuláltam, kilencvenes években, címe Farkas, bükki hegységen, zöld-sárga hangyák, feketemágusok bibliás, pincéjében Cseh, világ urát, nyakamban körben, sátán kígyójára, sátánistái Müllernek, fogkefét emelgették, ínyevő baktériumot, összes elmeosztályt, vasfüggönyösök zenéivel, reformálást Dávid, jelentéssel létbe, Sarka Kata, Cseh Károly, Mártika Mária, Szenes Andrea, Dávid Mónikáék, László Zsuzsanna, Megadja Sándor, Labancz Annával, Labancz Anna, Chiccioline Linájának, Staller Ilona, Miskolc Bertalan, Hajdú Marianna, Lévai Gyöngyije, Erdős Bandi, Orosz Bercije,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tékozló és Isten gondviselés...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Könnyáztatta asszonysorsok  Vágy, élet és sugár  Benned is ezerféle szín van  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Jó éjszakát  Nem kell ide békemenet  Házi botox  ...és mégis ráismersz  Üdvözöllek az oldalamon  Jó éjszakát  Heltai Jenő: Szabadság  A szív és a cselekvés egységes...  Nem kell ide békemenet  Jóga férfiaknak  Isten áldja  Nem mindegy  Szép Álmokat  Szép álmokat!  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Üdvözöllek az oldalamon  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Facebookon kaptam  Házi botox  A gyász  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Kakaós piskóta  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ünnepről  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  A szív és a cselekvés egységes...  ...és mégis ráismersz  Március 15-re emlékve  Alvó baby  Evan Esar tollából  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  mindent a népért...  1848. március 15-én  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó cica  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Cicus virággal  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Könnyáztatta asszonysorsok  Alvó baby  Ted Engstrőm gondolata  Facebookon kaptam  Ibolya  1848. március 15-én  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Ne engedd el kezem!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akinek vaj van a fején...  Síró nő  Ne feledjük: a föld jóval több...  Az élet  Kokárda  Mély, puha álom - sárga féltés  Az élet  Szeretettel  Jó éjszakát  Paul David Tripp Március 17  Facebookon kaptam  Minden jónak végeszakad egysze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  Por  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Atyám !  Alvó baby  Nemzeti  Március 15 emlékére virágba bo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kilencvenes években, címe Farkas, bükki hegységen, zöld-sárga hangyák, feketemágusok bibliás, pincéjében Cseh, világ urát, nyakamban körben, sátán kígyójára, sátánistái Müllernek, fogkefét emelgették, ínyevő baktériumot, összes elmeosztályt, vasfüggönyösök zenéivel, reformálást Dávid, jelentéssel létbe, történelmet jelentőknek, álmoskönyvek szerint, szerepét velem, figyelmemet páran, összes Katalinjával, összes Hajdúja, kitüntetett Hajdú, utcának kommunista, segítségemet ideköltözésem, állandó világapokalipszis, hagymaszagú vérszagtól, lemészárlásommal, könyvsorozatában, elmeosztályukra, emelkedetteknek, végrehajtásakor, bizonyítékaikat, véráldozójával, prostituáltnak, vasfüggönyösök, műsorvezetője, feketemágusok, ismétléseként, érzéstelenítő, gyógyítójával, ideköltözésem, katalinjával, csillagmedve, segítségemet, elutasította, főszereplője, szülészorvos, összefoglaló, megtalálható, bibliájukban, feltételezés, berendezésre, elmeosztályt, álmoskönyvek, áldozásommal, feszítőimnek, patológiákat, lerajzolták, reformálták, médiájukkal, figyelmemet, gratuláltam, kivizsgálni, baktériumot, chiccioline, hagymaszagú, cigányaival, idetartozik, történelmet, reformálást, gyalázással, jelentéssel, jelentőknek, kilencvenes, bevonulásuk, megtámadtak, elmeosztály, feleségének, eltüntettek, kitüntetett, megénekelte, sátánistája, kitüntetést, valamennyi, születésem, eltüntetve, terápiákat, rontásként, szerveztek, megtámadva, történelem, börtönével, református, üzenetével, médiájának, vérszagtól, névtárával, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 142
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 12255
  • e Év: 51256
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.