Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Romániai szép anyanyelvünk mozgalma Borsodnak
  2018-04-15 11:32:00, vasárnap
 
   
  Volt iskolai osztályfőnöm férje, Kováth Dániel kezdte el újhelyi Kazinczy nyelvművelői mozgalmát Széphalom központjából, azzal a szándékkal, hogy világ-Magyarországot hozzanak létre az egykori Romániából Rákóczi idejében kivált vaskor véráldozó iszonyatainak, tisztátalan lelkeinek Borsod központjában, melyek 130 éve folyamatosan az István király beállításuk szerinti mészárszékkel történő bejövetel óta átcserélték világ-könyvtáruk alapján az egész világot folyamatosan mészárolva, csonkítva, gyalázva Rákóczi térre.

Születésem óta romániai berendezésével a NagyPán nevéből létrehozott Pszichografológiának távol-kelet pusztítóival zsidókkal rendezték be Szenci szódásuk istállós házát számunkra, kezdték a tökéletes magyar nyelv ellenes csonkításokat, mészárlásásukat, kurvázásukat, elmebetegségeik, tettük és szerepük végrehajtását az embereken.

1983-ban összerakták a két világ-apokalipszis utcáját, az újhelyi Révész és miskolci Bertalan utcákat, melyek fogadtak születésemkor kíséretükkel, azóta termelik ki a celeb folytatását vasnépként, nemi csapásokkal, nemi kivégzőkkel, cigány hentes kíséretükkel, kivégzőimmel. A kommunista kor Szabó Istvánja kezdetével az újhelyi párttitkároknak nyelvrombolással összekötve kezdték ismétlésben a tökéletes magyar nyelv ellenes tömeggyalázásukat már a világ uraival, utcanépével a magyaroknak, elválasztva egymástól az apokalipszis csapásait, menyasszonyi ruha kölcsönző beállításával hatalmas lagzikat rendezve, folytatásként szaporodva a pöcegödrével a Bertalan utcai Pszichografológiának.

Csillagrendje a magyaroknak, akiké volt az egri csillagok, akit 17-es számként soroltak be a számmisztikába, akinek a történelmét rajtam Túri Ference a vaspolitikának rendezte be 1995-ös fogadásomra az űrpusztítójával, űrpókokkal, boxolójával egykori egri támadóknak, ismervén a magyarok történelmét saját tetteik alapján a Hunnia börtöne képviseletében. Én Földanya koromban, meg a Csillagrend népe, mint Magyarország magyarul beszéltünk, mert minden tökéletes a világon felülről való. Kohutok voltak első német ellenségei a magyar nyelvnek árjaként, meg Károlyi Romániája, itt születésemkor le is lehetett volna a világ történelmével.

A magyar nyelvet nem kitaláltuk, megalkottuk folyamatosan nyelvi játékként, tökéletesen, mivel az Istenek nyelve csak szép lehet. Kazinczy Ferenc Földanya népeként megreformálta, mivel állandó harc történt Magyarország ellen Románia által, így került bevezetésre a latin nyelve az olaszoknak állandóan, mivel oda tették az egykori képes történelem alapján Hunnia börtön által kitalált Romulus és Remus központját az ikreknek. Iker csillagképet hoztak létre ekkor a római egyházzal. Mindenki, aki tökéletes művet hozott létre a Földre merészkedve földönkívüli volt, akár Petőfi a Csillagrend tagja.

Játszottunk zagyva szavakat is, így jött létre az angol nyelv, gyerekjátékból.

Románia vasnépének, amelyik ismeri önmagát, mert Rákóczi fiaként tüntette fel egyik állandó kivégző feketemágus rendje, a rózsakeresztes rend st. Germainját, tehát onnan erednek a közös nemi gyalázásuk I. emelet állandó beállításásával az űrhajós kíséretének a világ-apokalipszisnek, együtt a sátánjával a világ uraként legyőzőmnek zöld-sárga dala alapján a Kex együttesnek, együtt a Bizottság beállításával feketemágusok rendje Ortodox és pusztító zsidóival, Vörös Oroszlán zsidóival, antikrisztusaival, avatárjaival, pusztítóival, mint feketemágusokkal, összes kommunista elmebeteg feketmágiájával, ez jelenti Románia magyarnak jelenleg magát mondó vérben fürdő, gyalázatból létrejött világ csapásait, amik Szép magyar nyelv mozgalmat hoztak létre borsodi központtal, ide hozva engem gyalázatukkal azzal, hogy az utcanépet gyalázzák az alkoholisták, megírva a Kelet Íziszként áldozóimmal a végtelen apokalipszisét Ménesi, mint Kopcsikék Földanya áldozóival beöltöztetve engem jelmezeibe az Ágnes főszereplőiknek, az összes Annája helyetti világapokalipszis végrehajtásával Katalin néven, mely által az összes kurvájuk kiválasztott az egész világon szerepe végrehajtásával.

Magyarország nincsen, itt a Rákóczi idejében Romániából kivált hentesek vannak okkultista véráldozókként, nemesedve és szépülve gyalázatból.
Furcsa Kováth Dániel Keletes Ízisz elméletben Baratta Ágit áldozó egész Kelet és a cigányság a magyar fekete néppel együtt történő emberré nemesítője egyetlen nagy közös áldozásban, a többi Bertalan utcai Pszichografológiai tagjukkal, mint Juhászokkal együtt a véráldozók közül, együtt azzal a Tóthfalusi Istvánnal ide tartozva, amelyik könyve alapján a lábamat a kínai Rákóczi tér emberré nemesítéséhez érve eldeformálták lótuszformára 1973. körül, hogy amíg engem hipnózisban gyaláztak kurvájaként a magyar nyelvűeknek, mint tisztátalan lelkeinek a románai vasnépnek, addig ők ezeket a tisztulókat, tettük, sorsuk végrehajtóit magyar nyelven tanítják beszélni tökéletesen, mint egykori Magyarország lemészárlóit. Nem az volt a megoldás, hogy elhagyjuk valamennyien Borsod megyét, mint állandó romániai apokalipszis végrehajtói, hanem az, hogy minket utolsó árja családként kimentsenek innen a vérpöcegödör közepéből, Miskolcról. Az összes könyvüket rajtam végrehajtották, így szaladtak szét a világ minden részébe. Zenét tanulnak a romániai csapások, mint zenei csonkítók, ide van rendezve az összes szimfónikus zenakara a patológiáknak, miután minden zeneszerzőt minden korban felégettek, mint aggtelki barlang maradványai is mutatják a 130 évvel ezelőtti vérfürdőt, egész Heves megyében, ahová belelepítették saját elmeosztályukat, mint Szombathelyre a vasnépet. Gyalázásom közben a Duna tévéje a vatikánnak, összes baktérium fegyveres országával a világnak világ-Magyarországgá tette a romániai vas elmeosztályával együtt a vasnép Rákóczi tereit, aminek a lírai teremtői hatalommal bíró vasnépei koncerteket rendeznek, születésem óta mészárolva engem a kurváik helyett, mint állandó nemi csapásai a világapokalipszisnek, apokalipszis lovasaiként a bibliájukból. 1989-es rendszerváltásnak nevezték el a miskolci Rákóczi tér felállítását, az orosz semmiről sem tudó katonák kivitelével alátámasztva, hogy a vaskommunista nép az oroszokat jelenti, nem Miskolcot.

Ekkor a nyíregyházi központban lévő Keletes lírai karám feketemágusai végtelen hosszabbítást kezdtek el, jövő felmentő seregével a striciknek, amikkel a Pszichografológiai vérfürdősök összeházasodtak, tisztátalan lelkeket hoztak létre kis pusztítókkal végtelen hosszabbításban történő mészárlásom miatt ismételve folyamatosan a világapokalipszis könyveit, a neveiket celebekkel, politikusokkal.


Másodszor áldoztak 81 éve folyamatosan utolsó magyart közösen, csakhogy mindenki tudta, hogy mi németek vagyunk, így állították a családot össze, utolsó Benkő magyar és Kohut árja német párosként,.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusokkal, nyelvrombolással, beállításásával, főszereplőiknek, apokalipszisnek, végrehajtásával, feketmágiájával, párttitkároknak, elmeosztályukat, űrpusztítójával, hosszabbításban, mészárlásásukat, elmebetegségeik, összeházasodtak, elmeosztályával, magyarországgá, berendezésével, véráldozókként, képviseletében, politikusokkal, számmisztikába, belelepítették, apokalipszisét, gyerekjátékból, végrehajtották, magyarországot, rózsakeresztes, vaspolitikának, gyalázatukkal, beállításával, csillagrendje, megreformálta, feketemágusok, történelmével, születésemkor, lótuszformára, egykori Romániából, egész világot, tökéletes magyar, újhelyi Révész, celeb folytatását, újhelyi párttitkároknak, világ uraival, apokalipszis csapásait, egri csillagok, történelmét rajtam, vaspolitikának rendezte, magyarok történelmét, világon felülről, magyar nyelvnek, világ történelmével, magyar nyelvet, Kováth Dániel, Romániából Rákóczi, Szabó Istvánja, Túri Ference, Károlyi Romániája, Kazinczy Ferenc Földanya, Vörös Oroszlán, Kelet Íziszként, Kopcsikék Földanya, Furcsa Kováth Dániel Keletes Ízisz, Baratta Ágit, Tóthfalusi Istvánnal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  James Allen  Magamnak  Walter Chrysler mondta  Töröld le  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Különleges  Egy barátság története  A hagyma antibakteriális hatás...  Különleges  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Márai Sándor tollából  Egyszerű  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Pitypang szökőkút  Ma van a magyar költészet napj...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Eduardo Sacheri gondolata  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Dóró Sándor: Embernek maradni  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Jó éjszakát  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szabó T. Anna - Pitypang  Jázmin  Egy párkányon  Spenót fasírttal  "Ez egy csoda"  Szeretem ujjad karcsuságait,  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Jó éjszakát  Jó éjszakát  Tanmese  Facebookon kaptam  Különleges  Esterházy Péterre emlékezünk  Hogyan válunk hűségesekké?  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  40 felett  Facebookon kaptam  képre írva  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Különleges  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Hamvas Béla  Szívek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Latinovits Zoltán tollából 
Bejegyzés Címkék
egykori Romániából, egész világot, tökéletes magyar, újhelyi Révész, celeb folytatását, újhelyi párttitkároknak, világ uraival, apokalipszis csapásait, egri csillagok, történelmét rajtam, vaspolitikának rendezte, magyarok történelmét, világon felülről, magyar nyelvnek, világ történelmével, magyar nyelvet, latin nyelve, olaszoknak állandóan, egykori képes, római egyházzal, angol nyelv, rózsakeresztes rend, közös nemi, űrhajós kíséretének, világ uraként, utcanépet gyalázzák, végtelen apokalipszisét, összes Annája, összes kurvájuk, egész világon, magyar fekete, többi Bertalan, véráldozók közül, kínai Rákóczi, magyar nyelvűeknek, románai vasnépnek, vérpöcegödör közepéből, összes könyvüket, világ minden, romániai csapások, összes szimfónikus, vasnép Rákóczi, lírai teremtői, kurváik helyett, miskolci Rákóczi, orosz semmiről, oroszokat jelenti, nyíregyházi központban, világapokalipszis könyveit, neveiket celebekkel, családot össze, feketemágusokkal, nyelvrombolással, beállításásával, főszereplőiknek, apokalipszisnek, végrehajtásával, feketmágiájával, párttitkároknak, elmeosztályukat, űrpusztítójával, hosszabbításban, mészárlásásukat, elmebetegségeik, összeházasodtak, elmeosztályával, magyarországgá, berendezésével, véráldozókként, képviseletében, politikusokkal, számmisztikába, belelepítették, apokalipszisét, gyerekjátékból, végrehajtották, magyarországot, rózsakeresztes, vaspolitikának, gyalázatukkal, beállításával, csillagrendje, megreformálta, feketemágusok, történelmével, születésemkor, lótuszformára, iszonyatainak, hosszabbítást, patológiáknak, feketemágusai, szombathelyre, csonkításokat, eldeformálták, mészárszékkel, végrehajtását, folytatásként, nemesítéséhez, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 405
  • e Hét: 1534
  • e Hónap: 3893
  • e Év: 56159
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.