Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egyiptom Pszichografológia
  2018-04-16 16:38:21, hétfő
 
   
  Egyiptom történelmét 130 éve hajtja végre Miskolc városa megállás nélkül, születésem előtt egy magyar kislányt kellett megáldozniuk, amióta itt vannak, négyszer a következő lépcsőházba tett patológiai képviseletével a görög népet 81 éve tigriseként az Időjeleknek ledarálójával az űrbábel hálózatnak. Ízisszel kezdenek, Ménesi jelmezes beöltöztetőivel, kakas frizurájával az árja németeknek, kakas frizurásokkal kísérve, majd következik Egyiptom Istene, aki megtámadta a szlovákokat, amikor felöltöztettek kék benzinkutas ruhájába a szőke miskolci nemi csapásoknak, végrehajtották Kalocsainé Zsóka szőke pataki tanár apával rendelkező Bertalan utcai nemi csapás tettét és könyvét, Isteneként Libiának. Utána következik Ré Napisten, amelyiktől elpöröltek, sikeresen, mert nem ismert meg az Iker torony házában, megtámadott engem 1994. körül. Utána jön Ozirisz és Ízisz, itt elpöröltek a férjemtől, mint Ozirisztól, majd jön a tűzIstene a csillagok teremtőinek római Ufóival Atlantisz építőiként, itt lép életbe a Sátán népe Jeruzsálemként, most itt voltam, nem szoborként, csak nézett engem a kígyó, ahogyan sírtam, amikor bántottak. Nekem ilyenekkel kell foglalkoznom, míg az egész világ utazgat, szaporodik, szerelmeskedik, házasodik, értelmiségként szerepel értelmiség legyőzőként mások előtt, szórakozik. Bár meg kell mondjam, nekem a szórakozás mást jelent. Nekem a szívemből való énekelést jelentette, gitározást, rejtvényfejtést, nyelvi és zenei játékokat.

Atlantisz utáni történelme a világ urának felfoghatatlanként már a bibliájuk állandó apokalipszisének része, Kívánság-sziget tökéletes földönrtúli hatalmával, amit elloptak lopott dallamként, tűzrózsa teremtésivel, mint állandó feszületes Krisztusaival, akik megmaradtak, mivel engem tettek feszületre többek helyett Lázárék. Időt jelent a kereszten a rózsa, mint tűzrózsa Rózsa György nevével kezdve a vallások leszállítását, akiket várt Müller Péter a cigánytelepével, akár a nyíregyházi központtal bíró Keletesek cigánytelepe a maffiáit az oroszoknak. Én voltam a célpont, születésem óta minden láthatatlan világbeli csapásnak. Már a biblia részeként kerültek a fáraók berendezésre együtt Ábrahám zsidó népével, akit Románia vezetett a pusztán keresztül kifeszítve számukra a kígyót, hogy aki felnéz rá, az meghal. Lázár népét jelenti a Kiss Tábornok utcai sötétkapus cigánytelepével.
Lehetetlen a tisztátalan lelkeket megtisztítani, legfeljebb emberibb külsőt kapnak a rengeteg véráldozástól.

A fáraó személye előttem ismeretlen, el kellett pörölniük tőle Íziszként. Innin pedig borzalmasan végezte abban az időben a Képes történelem szerint, amikor egyetlen egy szeretett lény sírt érte, sírásával felverte az élővilágot, mivel ebben az időben keresték már az örök élet füvét, amivel Innint feltámaszthatják halottként, mert megfosztották minden ékességétől, minden ruhájából, minden szépségétől, majd halálra kínozták. Ez is én voltam itt, a Bertalan utcában, míg a szomszéd űrbábel tag kamionozott, jól éltek, nevetgéltek Simon Ilona születésem óta engem áldozó sorsát, szerepét végrehajtó barátnőjével, akit a bolond lánya nem vitetett be a II-es elmeosztályára, ahogyan nekem mondta el a mondatát a tatárdombi szomszéd, hogy ez történt befulladásomkor Simon Ilona és Szenes Andrea horkoló légy sorsaként 1997-ben. Simon neveket akkor hagyták el. Csudajó sárkányt hajtották végre japán történelemként, akit a csudaszépp csepp kislány varrt tűvel, mint hatalmas sárkányát a Hunnia börtönnek, aki én én voltam ismét, a hatalmas sárkány Süsü, a romániai egyfejű egykori apjaként volt harminckét fejű. Ezt ünneplik azóta is a sárkány évével kínai horoszkóp szerint.

Japán történelme Jehova kezdetével a focizó sárga kutyának egy külön misét megér, mert volt ott minden a Csillagok háborújáig, akkor jöttek a feketemágusai a 666-nak a halálnappal rendelkező méhükkel a gésái Zoltán Erikának. Ez Japán harcosainak a vége, meg Nagypán Istene az állandó zenei mészárosoknak. Tóth Kecskés Katalin maradt egyedül belőle az utcán berendezve.
Itt jártak 1971-ben Japán történelmével párhuzamosan a többi könyvükkel, mint Liz Taylorjával Halak szülöttként a Szabóknak együtt a börtönnel Egyiptom fáraós történelmével Kleopátra idejében valahol a lírai karám teremtőinek berendezésében.

Nagymamát jégesővel történő elverése után Almássy pszichiáterével az orosz börtön Hunniának három infarktussal ölték meg bűzével a média dögjeinek. A fuvaros a megmaradt szőlőért estig nem jött, apa kinn aludt a szőlőben. Nagymama aggódott, mert elszerződőtt a terméssel a borkombináthoz, mert hitelre vásárolta a présgépet, meg a szüreti eszközöket kilencszáz forintos zsidó fizetése mellett, amit mikor megláttam, könnybe lábadt szemekkel néztem, mármint a bércéduláját. Dr. Szmisz állandó világapokalipszis szocialista végrehajtója volt a körzeti orvos, velünk szembe a járványtemetőt eltúrva, eltüntetve a Miskolci akasztott nevével Miskolc csapásainak a helyszínét bérházakat építettek Martinovics lakótelep néven. Nagy Istvánja az állandó világapokalipszisnek odament lakni háziorvosaként a Hunnia börtön elmeosztályának, saját könyve és szerepe mai napig történő végrehajtójaként rajtunk még mindig újraházasodva boldogan él Sátoraljaújhelyen. Az első infarktusa után átment unokanővérem a bátyámmal dr. Nagy Istvánhoz, aki szemben lakott és megtagadta az orvosi segítséget. Mire dr. Szmiszt megjárták, már a harmadik infarktus érte. Közben Müllerék a szőlőben voltak apával. Három infarktus alatt háromszor szólították meg Öcsi néven nagymama hangjával. Így gyilkolnak, ezért lepődtem meg, amikor öcsémet megtámadták az albánok motoros balesettel, utána bekerült öngyilkossággal Kósa Emese könyvtár szereplőjéhez a Hunnia börtönnek, kórházba, amelyik kifehéredett és megtisztult, megszépült, utána Müllerék megtámadták Gyuszit a Jókai utcán pszichózisnak nevezett hangutánzásokkal, a Faipari szövetkezet gépírójának a hangját utánozva, akibe szerelmes voltl Gyuszi.

Háromszor szólították apát, mindhárom alkalommal átment a részeges Koscsó szomszédhoz, ő szólítja-e, de a szomszéd aludt. Reggel hozta haza a szőlőt, s már akkor holtan találta az egyetlen egykori romániai angyalt, Szaszák néven. Végig szenvedtette az életet a cigánytelepe Miskolcnak támadásával nagyapának, aki kínozta és bántotta nyomorban, mert a vasfüggönyösök elvették a nyugdíját is a média szereplője helyett, amit be is mutattak az egyik műsorban. Nagymama körül hatalmas bűz volt érezhető. Megölték gátlástalanul. Az emberek úgy aludtak el, hogy egyszerűen elaludtak, soha nem voltak betegek. Apa sírt az orgonabokor alatt, soha nem láttam addig sírni, pedig minden oka megvolt rá.

Koscsó nevét a Keletesek illusztrátorukkal rendezték be az Észak-ban, vitték tovább az Ízisz áldozó feketemágusi apokalipszisüket Látókör berendezésével Cseh Károlyékkal, ami azt jelentette, hogy mindenről tudnak és mindent látnak, mint pszichografológiai feketemágus jósok és látnokok.

Egyiptom történelmét a jelenlegi állapotában nem hajtották végre, de mentek a vasak egyiptomi utakra. Zee a szellemvilág képviselője, Hunnia börtön alkotásaként, aki végrehajtotta a világkönyvtárat, az ózdiak sorsát rajtam könyörtelenül, mert ezt parancsolták neki. Ré Napisten, egykori Istenük, mint Időfolyó népe előtti egyik Napisten él köztünk. Zee 1998-ban is megtámadott a feketesárkány népe, Földanya támadóim, az Új-KÍgyósi megjövetele után azzal, hogy én vagyok a hibás azért, mert a Horváth Berci, akinek boltja van az utcában látta, hogy a farkas a garázsboltban autót varázsolt magának. Ekkor kitették a sárga Berci nevet a bolt oldalára, vártam, hogy jön az igazság, de nem történt semmi.
Aztán megtámadott engem amiatt, hogy én a világ minden nyelvén akarok beszélni, még kevesellte a Szulák Andrea sorsát a Tatárdombon, hogy a nagyfolyású megtámadta Mohamed népét az Énekek éneke szerint, kidagasztva a rókával, mint szabadköműves Pállal való találkozás másnapján a derekamat hatalmas naggyá növesztve, hogy nem jött rám a nadrág. Talan, a mindentudó miatt támadott meg, egykori romániai-magyar földönkívüli nép miatt, akik barokk korában Egernek menekültek el innen, hogy én akarok velük találkozni és megtanulni a világ minden nyelvén beszélni.
Aztán ment végig Szabó világ-könyvtárán, üzentek neki ekkor a Borsod Online fórumosai, nevén szólították, de nem hagyta abba a mülleri 2004-es kivégzésemig.

Az esőisten mexikói, ő kergetett Újhelyben esővel, ott jártak a miskolci épületekkel Passuth könyvei alapján berendezett objektumokkal. Megjelöltek voltak a házak, mint más városokban. Nevetett rajtam Soós, ő hívta fel a figyelmet arra, hogyha Ardóné szabadságot vesz ki, fog esni az eső.

Ennyi Egyiptom történelme, melynek két filmjét mutatták be, az Időfolyós szellemvilágát a földönkívülieknek, ők zárták Idő-folyóba Indiát és Egyiptomot.

Egyiptom egyetlen jele a Pszichografológiájának a Bertalan utcának, egyetlen lakosa a kamionosokkal együtt, mint fontos munkát végzőkkel, vas világapokalipszis néven.

Hermész is ott élt, de ezt csak én tudtam egyedül, hogy mit is jelent a háromszor hatalmas örök törvényével, mit jelent a neve, ami bekerült a bibliájukba, hogy belülről meszelik a sírt, sőt a görög költők beavató antológiájában Latoréknak már alkoholista, tolvaj is lett Hermészből, akár belőlem Fecske Csabánál talán egyik régi versében olvasható, bocsánat, ha nem ő volt, hogy én gazember és hazug voltam, de voltam mindenféle erkölcstelen, nem csoda, hogy így vártak. Mindenféle Vénuszt kitaláltak többezer év alatt, hatalmas termetűek is voltak köztük a termékenységi népeinél a régi Hunnia börtönnek, melyek szobor alakjában maradtak meg. Valóság volt a meztelen szobortest kiállítása Atlantiszban, mivel szerelmes lett az Isten művébe, nem tudott mit kezdeni a szerelmével, képes volt mindezt végrehajtani rajtam többezer éven keresztül.

Michael Jackson 1986-ban került hozzám régi néger külsejével Afrikának lemezen, együtt Omega Babilonjával, ami már készült kivégzéseivel Müllernek Kecskések szerepében, ekkor közölte velem Illés doktora a Bertalan utcának Újhelyben, hogy drága magának nem szabad tanulnia, mert nem bírja az idegrendszere idegösszeroppanásnak nevezett kollektív legyőzésem után Csernobilkor Kecskés Emil mondatával.
Ekkor érkezett meg a cigányzenekar nagylemeze 130 éves ismétlésben, együtt Révész Sándor Vigyázz a madárra nagylemezével John Lennon János neve miatti áldozómnak a Rákóczi térről Földanyaként, feketemágusként állott fel együtt az összes zenészével Miskolcnak, amiére utalt Som, hogy Révészék tették tönkre az erdő tagját a medve kommunizmusból, de kitámadta a Rákóczi tér elmondva mindennek, mert Révész Sándorja a Révész utcai világ-apokalipszisnek állandó árnyéka a feketemágusi magyarok mészárosainak, Rákóczi téri cigányságával támad. Ekkor a média haladt végig a Bertalan utcai világapokalipszisükön, Somot a cigányaikkal beöltöztették feltételezés szerint állandó gyalázatban Mohamednek, miközben engem gyaláztak Mohamed népe helyett ismétlésben.
Medvének üzengettek ismét, hogy már roncs a medve, nem bírja a mészárlását a lírai karámnak, a cigánytelepének a Rákóczi térnek, meg amit velem művelnek csernobili ismétlésben már.

Babilon Omegás lemezhez megvoltak a szereplők, jelenlegi lovagjaiként a rendeknek a Rákóczi térről, már Esztergomi Szentgyörgy névből szaporodva a jövőnek értelmiségként, zenészeinek Kodálynak Esztergom központjában is a lírai karámja Ózdnak.
Jöttek vissza időben Müllerék a nemesek emelésével a cigánytelepével a menhelynek, maguknak gyermekvárosi központok nyitásával, örökbe fogadásukkal, mint fenevad energiájából gyilkoló utcanépnek.
Sasfészket rendeztek be ekkor Fábián néven a hegyen, ahová az Úttörők útján lehetett felmenni, azon az Úttörő úton, ahol a vörös úttörői jártak Piros Piri földönkívüli hálózatának, mint úttörő mozgalom vezérei az úttörők tíz tökéletes pontjával. Gyerekkoromban néztem mindig a hegyen,miért nevezték el Úttörők útjának, elképzeltem, ahogyan törik az utat valakik.
Rengeteg Sas indult el pályáján a többi állatnévvel együtt a Pszichografológiából sorsuk, szerepük végrehajtásával rajtam. Ruttkay lemezét kaptam meg, meg ET egyetlen lengyel földönkívüli nép dalát, megjöttek később a szörnyikék is fekete kalapjában Szilágyi Jánosnak cigivel a gyermekvároshoz. Egyiknek itt a feketemágusok kitörték a karját, mert a moncsicsinket megsebesítették.
Michael Jackson a Vörös Oroszlánja alapján került kiválasztásra Szepes Máriának 1958-ban, mivel rajtam kívül értelmiséggé vált valamennyi apokaliptikus tag. A többiek nem, őket felpuffasztotta pár éve a média ismétlésekor a könyvnek. Ezért fehéredett Michael folyamatosan, hogy megfeleljen az európai születési három horoszkóp szerinti asztrológiának, idehozták áldozatként. Érdekes módon Afrika történelmeként állította be a Fáraós idejét Ízisznek.
A vízi táncsora az egykori ördögöknek, mint zeneszerzők, akiknek a versét megírtam Medúzával, mint farmermárka néven szereplővel Lee néven talán ismételték a történelmét a múlt század elejétől Amerikában is megírták Michael segítségével a világ történelmét Afrikát, a földönkívülieket is érintve.
Semmi nem lett belőle, senki nem vette észre, mert el voltak foglalva a közös áldozásommal, a Malek elmebetegeit meg nem érdekelte, fontos, hogy a szerepüket itt lezárt határokon belül végrehajtották. Megcsúfolták, hiába védtem meg, csak folytatták a hadjáratot ellene, hogy kikezdett kisfiúkkal. Érdemes a számait és verseit végig nézni és olvasni.

Sólyom nevével ismételték a szomszéd egyiptomi apokalipszisét, amihez a BI honfoglaló magyarok hét vezér elmélettel berendezett egyiptomi történelmét írták meg valamiért, hogy szállj, szállj, sólyom szárnyán három hegyen túl, tehát onnan jött egykor a hét vezér, ami nem egyezik Tasék nevével.

Szepes Mária a Bertalan utcai Pszichografológiájához a miskolci Rákóczi tér véráldozóinak Íziszt orvosok leplezőjének, Szfinx figurával is kidolgozta három piramissal, aminek rézmetszete itt van az ágyam felett. Tehát valakinek az utcából orvosokat kellett lepleznie, amit Urbán Tibor nekem rajzolt le a Szívdobbanások könyvanyagoz 1992-ben, az egyik versem alapján, ahol szemüvegben a sakk-kártyájuk vörös asszonyaként rajzolt meg engem. Később kértem tőlel ezt a rajzot, azt mondta, Cseh Károly elkérte tőle, kellett volna nekem bizonyítéknak a rendőrségnek, mert feljelentést akartam tenni ismét, hogy itt engem tönkre tettek. Szintén Szepes Mária dolgozta ki a Rákóczi tér Pszichografológiájához Íziszt kis és nagy Íziszként, kéj és titok néven, szentélyként. Ennek volt köszönhető a sátánisták általi méhem összetaposása a Heti hetes értelmiség legyőzői helyett. Évike néven szólítottak áldozásom alatt műsoruk közben a fórumosai a Borsod Onlinenek, mikor kezdtem sejteni, hogy a Heti hetes véráldozói a miskolci Herman Ottó Múzeumban nem véletlenül kerültek bemutatásra 1992-ben, ahová engem is meghívtak az áldozóim.

A két utcai világ-apokalipszis összes elméletét és csapását össze kell írni, mindegyik rajtam hajtotta végre megállás nélkül a régi történelmeket, saját tetteikkel, sorsukkal, betegségeikkel.

Ilyen csúfságot még a világ nem látott, amit Magyarország néven művelt Románia a magyarok ellen, vasvárosával, miskolci vasnép néven. Torünnep rendezésével árja temetésként kakasfrizurásokkal.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feltámaszthatják, hangutánzásokkal, apokalipszisüket, végrehajtójaként, földönkívülieket, apokalipszisének, cigánytelepének, öngyilkossággal, cigánytelepével, végrehajtásával, felpuffasztotta, beöltöztetőivel, megsebesítették, rejtvényfejtést, világkönyvtárat, apokalipszisnek, elmeosztályának, gyermekvároshoz, feketemágusként, pszichiáterével, befulladásomkor, felöltöztettek, végrehajtották, apokalipszisét, szellemvilágát, borkombináthoz, járványtemetőt, szerelmeskedik, jeruzsálemként, berendezésében, szívdobbanások, háziorvosaként, értelmiségként, vasfüggönyösök, kommunizmusból, antológiájában, magyar kislányt, következő lépcsőházba, görög népet, űrbábel hálózatnak, árja németeknek, szőke miskolci, csillagok teremtőinek, egész világ, szórakozás mást, szívemből való, világ urának, bibliájuk állandó, vallások leszállítását, nyíregyházi központtal, biblia részeként, fáraók berendezésre, Egyiptom Pszichografológia, Egyiptom Istene, Kalocsainé Zsóka, Isteneként Libiának, Ufóival Atlantisz, Rózsa György, Müller Péter, Kiss Tábornok, Simon Ilona, Szenes Andrea, Zoltán Erikának, Nagypán Istene, Tóth Kecskés Katalin, Taylorjával Halak, Nagy Istvánja, Nagy Istvánhoz, Közben Müllerék, Kósa Emese, Cseh Károlyékkal, Horváth Berci, Szulák Andrea, Borsod Online, Ennyi Egyiptom, Idő-folyóba Indiát, Fecske Csabánál, Mindenféle Vénuszt, Michael Jackson, Omega Babilonjával, Müllernek Kecskések, Csernobilkor Kecskés Emil, Révész Sándor Vigyázz, Lennon János, Révész Sándorja, Babilon Omegás, Esztergomi Szentgyörgy, Kodálynak Esztergom, Piros Piri, Rengeteg Sas, Szilágyi Jánosnak, Vörös Oroszlánja, Szepes Máriának, Szepes Mária, Urbán Tibor, Cseh Károly, Szintén Szepes Mária, Pszichografológiájához Íziszt, Borsod Onlinenek, Herman Ottó Múzeumban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Nő virág koszorúval  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  A kék sárkány folyó - Portugál...  Darvas Iván vers  Hortenzia  Kislány téli öltözékben  Van, aki 22 évesen diplomázott...  Ovidius idézet  Facebookon kaptam  Feleki Láazlótól idézek  Naplemente  Az egész járvány legnehezebb k...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Ovidius idézet  Alvó cica  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Keressük  Tolkien idézet  Hortenzia  Gofri  Egy Biblia Naplója  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Pötyi és a pet...  Jó étvágyat!-  Elfelejtettük volna?  Arany és kristályok  Alvó baby  Tolkien idézet  Dália  Sietni kell  Alvó gyerekek  A repedések  Sárga rózsa  Jó reggelt kedves látogatóimna...  4948 fővel emelkedett a beazon...  Anglesit ásvány  Hintse szét a szellő . . .  Aranyosi Ervin: Egyik nap jön ...  Szép napot kedves barátaim ! ....  Szép napot kívánok !.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elindult már  Tiffany-lámpák  Sárga rózsa  A könyv tündére 21. ........  Kellemes hétvégét  Sült oldalas  Köszöntsd az új napot . . .  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébresz...  Facebookon kaptam  Bizmutinit  Csokor  Esti kép  Kahlil Gibran idézet  Védőoltások-amit ma tudni lehe...  Rózsák kalitkában  Facebookon kaptam  Tolkien idézet  Louis Comfort Tiffany  Louis Comfort Tiffany  Az egész járvány legnehezebb k...  A nő  Napsütést, szép napot.  4668 fővel emelkedett a beazon...  Kék rózsa  Facebookon kaptam  Örök élet.......  Mai harmónia kártyám  Tavaszi zsongás  Tavaszi zsongás  Tavaszi zsongás  Nő virág koszorúval  Hintse szét a szellő . . .  Aranyosi Ervin: Egyik nap jön ...  Facebookon kaptam  Sietni kell  Mindig pozitívan gyermekednek!  Facebookon kaptam  Gofri  Kellemes teázást  Piros rózsák  Azurit ásvány  4668 fővel emelkedett a beazon...  4668 fővel emelkedett a beazon...  Almaden ásvány  Oldlas  A bukott ember nem képes enged...  Gondolataim . . .  Tonya Hurley idézet  Facebookon kaptam  Alvó gyerekek  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Cinnabar kalcitpirittel  Bizmutinit  Szép estét  Anyás nap 
Bejegyzés Címkék
magyar kislányt, következő lépcsőházba, görög népet, űrbábel hálózatnak, árja németeknek, szőke miskolci, csillagok teremtőinek, egész világ, szórakozás mást, szívemből való, világ urának, bibliájuk állandó, vallások leszállítását, nyíregyházi központtal, biblia részeként, fáraók berendezésre, pusztán keresztül, tisztátalan lelkeket, rengeteg véráldozástól, fáraó személye, szeretett lény, időben keresték, örök élet, szomszéd űrbábel, bolond lánya, tatárdombi szomszéd, csudaszépp csepp, hatalmas sárkány, romániai egyfejű, sárkány évével, focizó sárga, külön misét, halálnappal rendelkező, gésái Zoltán, állandó zenei, utcán berendezve, többi könyvükkel, börtönnel Egyiptom, lírai karám, orosz börtön, média dögjeinek, megmaradt szőlőért, szüreti eszközöket, körzeti orvos, járványtemetőt eltúrva, helyszínét bérházakat, első infarktusa, orvosi segítséget, harmadik infarktus, szőlőben voltak, albánok motoros, hangját utánozva, részeges Koscsó, szomszéd aludt, egyetlen egykori, cigánytelepe Miskolcnak, vasfüggönyösök elvették, média szereplője, egyik műsorban, orgonabokor alatt, jelenlegi állapotában, vasak egyiptomi, szellemvilág képviselője, ózdiak sorsát, feketesárkány népe, hibás azért, utcában látta, garázsboltban autót, sárga Berci, bolt oldalára, világ minden, nagyfolyású megtámadta, derekamat hatalmas, mindentudó miatt, mülleri 2004-es, esőisten mexikói, miskolci épületekkel, figyelmet arra, kamionosokkal együtt, háromszor hatalmas, görög költők, termékenységi népeinél, régi Hunnia, meztelen szobortest, cigányzenekar nagylemeze, madárra nagylemezével, összes zenészével, erdő tagját, medve kommunizmusból, feketemágusi magyarok, média haladt, cigányaikkal beöltöztették, lírai karámnak, jövőnek értelmiségként, lírai karámja, nemesek emelésével, vörös úttörői, utat valakik, többi állatnévvel, feketemágusok kitörték, moncsicsinket megsebesítették, , ,
2021.01 2021. Február 2021.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 9 db bejegyzés
Összes: 6968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 12
  • e Hét: 12
  • e Hónap: 11737
  • e Év: 30193
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.