Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Narancsok cégei vasvér népként az egész Földön
  2018-04-18 09:33:00, szerda
 
   
  83 éve hajtanak végre gyalázattal történő véráldozást, angyalok és Istennő véréből emelkedve az egész világon szerepük végrehajtása után az egyetlen közös áldozatukon a vasnépei Miskolcnak.

1998. óta a Pszichografológiai elmebetegségként leírt fasiszta cigije miatt leszoktató perverz vallásaik és egészségügyük, valamennyi szociális munkásával az utcanép Magyarországról és a depressziója, mint kiúttalanság miatt behívott cigánysága emberré válása gyalázattal és áldozással közbeni ellátása végett, valamennyi kávés cégével a Földnek, valamennyi multijával, valamennyi kereskedelmi cég vezetőjével, valamennyi börtönnel, melyeket tisztítottak véráldozással a pszichiáteri Miskolcnak az egész világon, valamennyi postai alkalmazottja a narancsoknak, önkormányzatok, iskolák berendezve Rákóczi téri embereket és mindenkit lemészárló cigánytelepével a narancsoknak Bodorné Ágnes népeként, valamennyi kommunista narancs vaselmélet végrehajtójával Mészáros Ági kezdetével véráldozásának árja nép tagjainak megáldozásával, termékenységi törzseivel Új-Kígyósi miskolci pszichiáternek szigeteken, afrikai helyszíneken, braziliai helyszíneken, törzsekként berendeztek dzsungelekben, valamennyi távol-keleti nép véráldozóival, Izrael teljes egészének véráldozóival barakkos fényevők kezdetével a Pszichografológiának, valamennyi meggazdagultjával a világnak, Kukó cigányságával a miskolci Rákóczi térnek az összes cigányával Romániának, minden alulról jött cégével a világnak, üzleteivel a feketemágusoknak, dohányboltokkal együtt világapokalipszist mérgezéssel, gyalázattal, csonkítással, kivégzésekkel végrehajtó narancs Rákóczi terével Magyarország néven Magyarország felszámolóinak.

Furcsa, hogy amikor 130 éve megjött a vasnép Miskolcra, már együtt a sátánjával a világ urának, állandó lírai karámjával a nyomorultak kezdetével beállított Rákóczi térnek, utcanépeikkel, Kex zöld-sárga számához érve világ urával legyőzték folyamatosan feltételezés szerint a magyar kislányokat, vagy Isteneket, mindegyiknek a sátán nézett ki a szeméből, melyeknek a történetét megírtam a Kiliánban, mivel rajtam ismételték onnan, hogy mi érkeztünk hárman a hegyeken keresztül.

Júlia, volt drótgyári cigánya a Rákóczi térnek állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként került jólétbe, állandó a Vénusz áldozása Atlantiszhoz érve, amikor a római egyházas halálnépe Müller Péternek együtt jelentkezik a sátánjukkal, ekkor győzi le az áldozatot.
Valamiért Júlia garázsboltjához a tizes postájuk mögé érve, a pogácsájánál, amiket szimbólumban árul érve az összes országban ballagott diák névtárán végig mentek, Ballagi néven az én áldozásommal.
A szerelmes levele dr. Melionként került berendezésre, aki a világapokalipszis állandó bibliai Mária elméletes Janos levelezéseit hajtja végre álom beavatással, jungista korként. Ugyanezt hajtották végre így közösen egri csillagok népe ellen, aranysasként került berendezésre a székesegyházukba. De aranysas jelet visel a királyi családja Angliának, amit a miskolci Rákóczi tér jelent.
A túrósbatyuja Júliának azoké a vándoroké, akik a elindultak, mikor elvitték a nyarat szerte a világba, majd megtámadták apokalipszisükkel azokat, akik szépek voltak.

Garázsboltból nyitott a jószomszédos coop üzleti hálózat egyre terjeszkedve feketemágiájával Ózdnak, a diszkontja a Talmud Zakariás nevének állandó világapokalipszisként cigány tulajdonossal berendezve Rózsa Judit és szőrös válló testvére nevével ismételték a világapokalipszisét a lengyeleknek gyalázatommal, vallásaival az elmeosztályoknak Rózsa nevekkel születésem óta áldozva maguk helyett az elmeosztályaikkal.

A régebbi kereskedői a Bulgárföldnek, mely a kocsonyabauszos kakukkos ufó népének a könyve alapján került lila csempékkel berendezésre visszaszámlálás egyikeként egykori Csillagrend földöntúli hatalma ellopásáig, amiről tudtak, mert a kakukkolók lopták el, ezt jelenti az óra, elhagyta a várost. Tűzkő Judit osztályán volt Markovics fiatal lányként, nekem kakukkolt egész nap, utána vettem észre, mikor ideköltöztem a lila csempesort, melyre egy börtön Imre tulajdona szöveget írt valaki a Kiliában, megjelölve a többi mini füzet sorozat börtön Imre tulajdonosát is, melynek egyikét a fonók Ádám és Éva könyveként Gáspár Győző hajtott végre feleségcserével, megtámadtak az elmeosztályukkal, hogy Kiszely Ottó cserél feleséget Jászter Gyula kommunistákként Bertalan utcai elmeosztályként Földanya áldozással. A fonó népei démonok, érthetetlen magyar Románia áldozása Földanyaként a démonok helyett Liptai Klaudia kezdetével. 1990-ben is ezt hajtották végre, beletapostak a méhembe, amivel elmentem az egyik műtétemet végrehajtó szülészorvoshoz, nem talált semmit, azt írta a papírra, hogy neurozis. Saját betegségét írta le, ellmebetegként, valamiért tartottam a durvaságától. Varga Imre néven volt a harmadik füzetkönyv megjelölve, mint tulajdonos nevével. Tűzkő Judit megyei főpszichiáter hajtotta végre a börtön Imrék könyveit rajtam kivégzésemkor. Király pszichiáter utalt arra már sorsát végrehajtva a Király utcai lista alapán, hogy ez a mellnél fogva történő kínzás Király Linda elmélete.

Katalinnak csak azokhoz a Katalinokhoz volt köze, akik feszületre tették bármelyik időben.

A világapokalipszis mindig Annákkal volt berendezve, akik meg is haltak áldozásuk kezdete óta.

A Pszichografológia pedig a távol-keleti pusztítókkal Ágnesekkel van berendezve az egész országban, amiről valamennyien tudtak.

Mészáros Ágival kezdődött valamikor a második világháború utáni medve kommunizmus erdő népeként itt maradt őzzel, saját sorsát rajtam végrehajtva a Bertalan utcai véráldozók között, Sommal és a volt gyors-gépíró Kökénnyel. A többiek meghaltak, mert a medve kommunizmust Mészáros Ági kezdetével a Pszichhografológiai Bertalan utcai nemi gyalázók és csonkító, kivégző ufó kísérettel, mint vörösekkel, kékekkel rendelkező földöntúli hatalommal bíró, másik világban hipnózisban támadó népek hajtották végre a Rákóczi téri és Feketevonat cigánytelepével, Müller Péter tik sem vagytok magyarok cigánytelepével folyamatosan.

Mivel ezt leírtam, Mészáros Ági Kossuth díjat fog kapni a romániai kormánytól, mivel Románia zárta le a határokat a fogadásomra berendezett Bertalan utcai csonkító gyalázókkal Földanya fogadásomra. Minden áldozásért románai díjakat kapnak, hiszen látványosan temettek engem 1995. óta gyalázva éjjel-nappal a nemi szervemet Oláh Ibolya és a többi Magyarország néven tort ülő nemi csapásával. Sajátja egész Borsod megye.

Tatárdombra állottak be űrhajóval 1996-ban a kávés cégek irányítói, kávészaggal jelenve meg emelgetésemmel kékekkel együtt az ikerházban. Hasmenést kaptam, miközben folyamatosan a tatárdombi cigányok rongálták a házat rima Jeruzsálemként engem kikiáltva egyedül az ózdi Cseh Károly lírai karámjával, együtt a Rákóczi terével Miskolcnak. Vezetékeket kiszedtél a falból, felhozták a talajvizet Hajdú Marianna sátánistáival a házba a Háromforrás kiadó kútjából, kialudt a tűz, amikor a turulmadár békesség virágos elméletéhez érve halálhideg vett körül éjjel-nappal a vaskályhájában a Talmudosoknak. A cserepeket a házon Müller Péterék szétverték egy éjjel, a gyerekeim már 1987-os kollektív gyalázásakor Majóné Deme Erika miskolci utcanépének hipnózisban voltak, hogy tudjanak semmiről a II-es elmeosztály teremtői által, mert ilyen látványt emberek nem bírnak elviselni, megszakad a szívük.

II-es elmeosztályukon Ízisz-Vénuszként történő kivégzésemkor sátán kígyója miatt a cigányai által Bodorné Ágnes szomszédnak, pókjával a méhemben ismét születési kezdethez érve, hogy a kurváknál születnek meg a pusztítók közölték a szőke és cigány elmebetegek, hogy az orvosok fizessék meg nekik a kávéjukat és cigijüket.

1998 március 7-én, ismét a születésnapomon, ahogyan átszúrták a szívemet a világkönyvtáros Szabó István helyett 1983. március 7-én kezdve folylatásban a bibliáját világkönyvtárával, mert megtámadott Vénuszként csillag formában az égen, s ezt tudták születésnapom hetes számával együtt a Rákóczi térrel és űrpókokkal, amik ezt Ágnes néven saját könyveikkel végrehajtották - költöztem ide is, ismét megjelent a kávészaggal az elmeosztálya a szentekkel rendelkező fekete kereszten hét rózsás Ízisz áldozóknak, melyek kávés szenteknek írták le magukat ötágú csillagos emberformában megszületőként atlantiszi mágiából. Szelep kiégésekkel emelték a kávés népeiket szerte a világban, hatalmas földöntúli erővel. Olyan volt az űrhajójuk, mint egy óriási csillag a tatárdombi ikerház felett.

Úgy látom, hogy hiába mentettek meg, mivel a világ betegségeit és bűneit elhordoztatták székesfehérvári feszületemként Fehér Annája helyett egykori Romániának, elmebetegeznek a meggazdagultjai a kékeknek, vöröseknek, amik szerepüket rajtam hajtották végre születésem óta.

Biztosak a dolgukban, hiszen az egész világot születésem óta rám uszították, én voltam a célpont, akár a tatárdombi házban Nagy Anna halottja helyett a kommunista vasnépnek.

Tagadja a magyar neveket felvett világapokalipszist végrehajtó elmeosztály a földönkívüli kíséretük létezését.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusoknak, elmeosztályukkal, elmebetegségként, feketemágiájával, elmeosztályoknak, végrehajtójaként, székesegyházukba, elmeosztályukon, cigánytelepével, magyarországról, visszaszámlálás, elmeosztályként, kocsonyabauszos, kommunistákként, dohányboltokkal, szülészorvoshoz, garázsboltjához, székesfehérvári, születésnapomon, meggazdagultjai, feleségcserével, világkönyvtáros, végrehajtójával, vaskályhájában, feszületemként, önkormányzatok, ellmebetegként, pszichiáternek, végrehajtották, elhordoztatták, megáldozásával, felszámolóinak, emelgetésemmel, véráldozásának, elmebetegeznek, megszületőként, egész világon, egyetlen közös, vasnépei Miskolcnak, utcanép Magyarországról, pszichiáteri Miskolcnak, narancsoknak Bodorné, miskolci Rákóczi, összes cigányával, vasnép Miskolcra, világ urának, nyomorultak kezdetével, magyar kislányokat, sátán nézett, történetét megírtam, hegyeken keresztül, római egyházas, Bodorné Ágnes, Mészáros Ági, Müller Péternek, Valamiért Júlia, Talmud Zakariás, Rózsa Judit, Tűzkő Judit, Gáspár Győző, Kiszely Ottó, Jászter Gyula, Liptai Klaudia, Varga Imre, Király Linda, Mészáros Ágival, Pszichhografológiai Bertalan, Müller Péter, Mészáros Ági Kossuth, Oláh Ibolya, Cseh Károly, Hajdú Marianna, Müller Péterék, Majóné Deme Erika, Szabó István, Fehér Annája, Nagy Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.17. 17:36 Enyhén romlott a fogyasztói hangulat az Egyesült Államokban januárban
01.17. 17:35 Eljárás indult egy hamis engedélyekkel játszó labdarúgó és edzője ellen
01.17. 17:26 Robbanótestet találtak Szolnokon, korlátozzák a forgalmat a belvárosban
01.17. 17:26 Ausztrál tűzvész - Több százezer hal pusztult el a Macleay folyóban
01.17. 17:25 Férfi kézilabda Eb - Nyilvános helyen fogyasztott alkoholt négy svéd játéko...
01.17. 17:16 Vízilabda Eb - Fölényes orosz siker
01.17. 16:56 Gyöngyöspatai iskolaügy - Rétvári: a kormány természetben szeretné kompenzá...
01.17. 16:55 Tényleges életfogytiglanra ítélték a zsámboki gyilkost
01.17. 16:45 Karácsony: évi kétmilliárdból megszüntetnék a CT- és MR-várólistákat
01.17. 16:39 A román Dacia autógyár 5,1 százalékkal több gépkocsit értékesített tavaly
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Fehér cica  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti ima  Posertube  Fájdalmas sóhajok a hómezőn  Jó reggelt, szép napot kívánok...  A csakrák betegségei  Halál  Benedekfyy Katalin: Haj hó, ha...  Jó reggelt!  Boríték  Isten hangja megköveteli a lél...  ...aztán a hó, megint a hó  Szèp napot kívánok  Szép estét, jó éjt!  Stresszoldás néhány módja  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Pár könyvtáramat töröltem  Szülinapra  Egész testeddel kövesd a jót!  Krókuszok hóban  Karbantartás  Öngyilkosság  Facebookon kaptam  A kézmosás jelentősége  A vihar  Facebookon kaptam  Téli kép hó nélkül  Szép estét, jó éjt!  "Véreddel, mely el-kifolyt..."  Alvó cica  Png kislány  Kezünk titkokról árulkodik  Thoth 48 alapelv összefoglalás...  Téli kép hó nélkül  Véget ért a hátfájdalmak kora!  A nagyberényi smaragdfák  Téli este  Húsvétig tart a karácsony! ...  Havas fenyő  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Rózsás csokor  Kellemes teázást!  Ha katolikus vagy, 2020-ban ez...  100 éves a Magyar GYÁSZ!  Facebookon kaptam Krisztina...  Medve a havas erdőben  El kell indulni  Szeretet  Facebookon kaptam  Szép estét, jó éjt!  Png madár sapkában  Mosoly  M. Laurens MIÉRT HAGYTUK?  Rózsa gömbben  Mi lenne ha?  Zenerózsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Tények a csontritkulásról: a k...  Szèp napot kívánok  Serfőző Simon : Ha  Téli naplemente  Isten hangja megköveteli a lél...  Png nő  Png cica  Png nő  Png virág  Facebookon kaptam  Valahol Tetőled távol...  Ave Maria - André Rieu & Mirus...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  A természet ereje  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedekfyy Katalin: Haj hó, ha...  Facebookon kaptam  A kézmosás jelentősége  A csakrák betegségei  Zelk Zoltán: Este jó, este jó...  Téli kép  Halál  Téli ablak  Hamarosan hidegfront jön és ...  Nő virágokkal  Vakoknak a színekről - Kétszáz...  Png nő  Posertube  Kutya és cica kávézik  Szép estét, jó éjt!  Szép estét  Szeretet  ...aztán a hó, megint a hó  Háború  Facebookon kaptam  Halál 
Bejegyzés Címkék
egész világon, egyetlen közös, vasnépei Miskolcnak, utcanép Magyarországról, pszichiáteri Miskolcnak, narancsoknak Bodorné, miskolci Rákóczi, összes cigányával, vasnép Miskolcra, világ urának, nyomorultak kezdetével, magyar kislányokat, sátán nézett, történetét megírtam, hegyeken keresztül, római egyházas, tizes postájuk, összes országban, szerelmes levele, világapokalipszis állandó, királyi családja, túrósbatyuja Júliának, nyarat szerte, jószomszédos coop, lengyeleknek gyalázatommal, elmeosztályoknak Rózsa, régebbi kereskedői, kocsonyabauszos kakukkos, könyve alapján, kakukkolók lopták, lila csempesort, börtön Imre, többi mini, fonók Ádám, fonó népei, démonok helyett, egyik műtétemet, harmadik füzetkönyv, börtön Imrék, mellnél fogva, világapokalipszis mindig, távol-keleti pusztítókkal, második világháború, volt gyors-gépíró, többiek meghaltak, medve kommunizmust, romániai kormánytól, fogadásomra berendezett, nemi szervemet, többi Magyarország, kávés cégek, tatárdombi cigányok, házat rima, ózdi Cseh, talajvizet Hajdú, turulmadár békesség, házon Müller, cigányai által, méhemben ismét, kurváknál születnek, pusztítók közölték, orvosok fizessék, világkönyvtáros Szabó, bibliáját világkönyvtárával, szentekkel rendelkező, kávés népeiket, óriási csillag, tatárdombi ikerház, világ betegségeit, egész világot, tatárdombi házban, kommunista vasnépnek, magyar neveket, földönkívüli kíséretük, feketemágusoknak, elmeosztályukkal, elmebetegségként, feketemágiájával, elmeosztályoknak, végrehajtójaként, székesegyházukba, elmeosztályukon, cigánytelepével, magyarországról, visszaszámlálás, elmeosztályként, kocsonyabauszos, kommunistákként, dohányboltokkal, szülészorvoshoz, garázsboltjához, székesfehérvári, születésnapomon, meggazdagultjai, feleségcserével, világkönyvtáros, végrehajtójával, vaskályhájában, feszületemként, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 551
  • e Hét: 4366
  • e Hónap: 11809
  • e Év: 11809
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.