Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lengyel történelem Fenyővel történő ismétlése állandóan
  2018-04-19 11:50:09, csütörtök
 
   
  Fenyő Miklós születésekor kezdték el fenyőszárnyakkal engem ábrázolva az Észak-Magyarországban egy halott festője által Romániának megrajzolva, együtt Mary Zsuzsa angyal szárnyaival az egykori római egyház feketékkel történő legyőzése után a lengyel történelmet az összes római egyházas koruk ismétlésével, Krisztus feszületeikkel.

A lengyel történelmet emberek utáni világként annyiszor ismételték,ahányszor a Fenyő név felbukkant, Fenyő János néven Katikaként az összes Jánossal együtt a II-es elmeosztályával Miskolcnak, együtt Gyárfás Ágnes világapokalipszisével,aki ellen felhördültek páran,mert az összes Ágnese főszerepét a Pszichografológiájuk alapján rajtam hajtották végre, míg őt a bölcsész egyetem dékánjának nevezték ki az elmeosztályával, ahol bibliáját tanították a világ urának a bölcsészeknek héber nyelven.

Fenyőt viccesen mutatta be Friderikusz Sándor és Dömsödi Gábor 1971-es Rákóczi téri egyik hosszabbításában az RTL klub árja mészárosainak német központban valamennyi áldozómmal együtt. Fenyő emelte Szandi náci cigánytelepét az oroszoktól, amelyik főszerepét rajtam 1990-ben hajtották végre gyalázással, amit T. Asztalos Ildikó állandó kurvája hajtott végre Lázár népeként a szikszódi Szabadosné Éva három utóddal megjelölt főszerepében, mert meg volt jelölve és szőke volt. Meggyaláztak bábként már, ami azt jelenti a világ urai mellett az összes feketemágus lírai karám hipnózisában, hogy egy helyben ültem, vagy álltam, amit mondtak, végrehajtottam. Nem tudtam nemet mondani, ellenkezni, elmenni onnan, ahová vittek. Francois, afrikai mérnöke a franciáknak volt idetéve a vörösöktől a biblai apokalipszisükhöz saját sorsát rajtam végrehajtani, amelyik azt mondta rám, hogy én beteg vagyok, mindig a bibliájával járt az osztályokra. Párzott Tisza és vezérkara jelenlétében a Talizmánban Évával, ezt követően került sor az én megáldozásra Éva sorsaként, azzal, hogy büdös volt Francois. Hogy én büdös ruhákba járjak, nyomorban kellett tartani engem, ne teljen öblítőre - két hónapja vettem először a minőségiből, ami a tisztátalan véráldozóknak jár 130 éves bevonulásuk óta -, Evrika mosógépe az ötszáz forintos szerencsi mozdonyvezetőjüknek, aki kivette a Révész utcai lakást albérletbe, de nem fizetett semmit, sorsaként a II-es Idegosztály újságkihordójának, nevét sajnos nem tudom, állandóan ismételték, aki feketemágikus erővel lábakat gyógyít Jézusnak híve magát. Még 1995-ös kivégzésemkor is a sorsát hajtották végre, együtt azzal, hogy írassak fogamzásgátlót, mert még nagyobb borzalmakra készültek. Ez már a médiája volt az egésznek, ahogyan ekkor feálltak, hogy tort ünnepeljenek a miskolci Rákóczi térrel. Ekkkor ismét a lengyel történelemhez értek, Gyárfás Ágnes nevét vitték tovább a médiájukba együtt Fenyővel, bezúzva az összes megjelent rajzát a romániai halott festőnek, megtámadva mindenkit, aki látott szépen, hallotta a hangomat, meggyalázva a varjú és turulmadár és dr. Melion József személyében, mivel végig tudta, hogy mi történik, saját feleségének a népe ismételte születése óta a média áldozását kivégzőgépeként a Pszichografológiának, amit ekkor Orbán Viktor és stábja aláírásukat kitéve elölről kezdtek, az összes okkultista véráldozó sorsával és betegségével.

Szikszón a szikes szó a pusztában jelentésből berendezve állandó főszereplői a náciknak, eleven kutyákat Jehova élő lelkeiként dobáltak dögkútba, amit szagoltak valamennyien, mert bűzlött, fejük felé tették a Napisten turulmadarának szobrát valamiért, amit békesség virágként hajtottak végre az áldozásommal, amiért Vona a ricsei elmeosztályával, mint nácikkal kisajáította magyar sújtásos ruhákba öltözött cigányokat üldöző elmeosztályával a turulmadár szimbólumát, ami égiszében az állandó hullaszállító székely Hunnia börtönt rendezték be tulipános jelei mellett a turulmadár népének.
Pálffy sántájaként a Bertalan utcai tíz emeletes apokalipszisének ebből vett családi házat, emelkedtek valamennyien, születésem óta áldozva maga helyett, mint amivel véráldozásuk végtelensége magyaráztatik, hogy vérből és gyalázatból nemesülnek, jött volna a nagy feltámadása az összes véráldozónak és betegségnek, mint az idegbeteg Gyurcsánynak a római egyházával Miskolcnak űrbabel felettessel.
Szikszó könyveit fertelmes történelmükkel együtt a Bestia apácáival az adventistáknak Tóth néven kezdve állandóan a saját sorsukat és tetteiket az ózdiak ismételték 1998-tól folyamatosan, az egész város könyveivel együtt, melyek alapján mentek Holocaustot és szabadságharcot ünnepelni, tovább folytatni a véráldozásukat.

Gyerekkoromban kezdték a lengyel történelmi az újhelyi Magas-hegyből létrehozott Magas-hegyi Istennek, valamennyi népétől elpöröltek, valamennyi feszületese a Jézusainak én voltam, dalaikat megírtam. Ez lett volna a fenyőfa története, ők nem tudták, hogy eredetileg Íriszé a fenyő, akinek az igaz történelméhez érve az arcom beállításával a miskolci Írisz elmeosztály megtámadott mindenkit, mert nekik saját kitalált, előre megírt történelmük van, amiből világ-Rákóczi tér jött volna létre vatikáni központban, székesfehérvári feszületével Romániának Fehér Anna berendezésével. Az indiai Fehér nevet felvett számozott utcákba költöző cigányokat a város tisztulása miatt, tisztulva saját cigánytelepétől, akikkel csonkítottak, gyaláztak, elválik, bár együtt ítéltetnek meg.
Ezért kezdtek azzal, hogy én vagyok a kurva Ágnes főszereplőjük helyett a pszichografológiából, azzal, hogy megrántották a lábamat egyből születésem után, mert ezekből lettek volna a tökéletes népek, állandó véráldozással nemesedve és emberré válva. Ezért a végtelen időhúzás politikusok és celebek kitermelésével.

A lengyel történelem része volt a feltételezés szerint elégetésével együtt a megírt történelemnek Észak újságjaiban megjelentetekkel együtt a Pszichografológiai ózdi feketemágusok Látóköre által a Farkas és bárány 130 éve is ismételt sátán népe legyőzésével együtt,amelyik nézett ki a bal szememből, egyszer megtámadta dr. Melion József aranysast, aki állta a támadást, erősebb volt a sátánnál, mint világ egykori uránál.

Hatalmas égig érő szellemvilággal jött Románia a rajzok szerint a Fenyő áldozás lengyel történelmét végrehajtani rajtam, vasfüggönyben beállított Poór Péter Feketevonat lírai karámjával, amik feketemágiával győzték le a római templomát a Magas-hegyi Istennek. Sajátja a narancs háttérben a lírai toll, az ecset, a gitárral együtt, Heródes pálmajeles Antológia Humanás el nem égetett könyve szerint megmaradt Noé bárkás özönvíz óta létbe léptetett gazdag zsidó népével, amik Vénusz gyalázással vártak többezer éve készülve a fogadásomra azzal, hogy egyetlen férfi sem lesz addigra.
Az Északban megjelent óriás szellemvilága rajzai miatt megölték a nagynénémet utolsó angyalaként Romániának.

A lengyel történelem része volt a húsvéti bárány is, ekkor értek a halál 13-as kártyájához 1995-ben Húsvétkor, feszületre tettek engem Jézusként. Tehát a Tarot világa nyitott halál 13-as kártyája után jön egyből a debreceni biblia és a jehova biblia trianoni darabokra hullott apokalipsziseként az összes szereplőnek, ismét megtisztulva a pusztítókkal együtt.
Lengyelországnak is volt kisdede Máriával, ez Melion volt, hatalmas lények állottak ott köszöntőnek, meg a kétszarvú hamis próféta két szarvval ábrázolva, a többit vissza kell nézni, mint a fehér házak sorozatot órával, feltámadással, hogy mire készültek.

Románia ölte meg állítólag Kohut nagyapámat 1961-ben, átadva engem végleges lemészárlásra Miskolcnak, amik körbe járnak azóta véráldozással szaporodva a világ egykori történelmi korszakain, politikusokat, sztárokat téve szerte a világban cigány kivégzőkkel és értelmiség legyőzőivel.

A Magas-hegyi Isten népéből ketten maradtak, két ország, miskolciak számolták fel őket. A Magas-hegyi Isten segített engem állítólag mészárlásaim alatt.

A többi hegy képviselője pusztítójával a Sátor-hegynek él, de végig nézték a mészárlását a vasnépnek minden korával a négereknek Indiából, mivel velük hajtották végre Várkonyi könyvét, hogy embereket nem lehet teremteni az egész világon motorosokkal bemutatva Orsós cigányával Vénusz áldozó családból Orbán kerékbetörésre szántan, rajtam végrehajtva előre kitervelten sorsát és főszerepét.

A római egyház egy kora volt a világ történelemnek Magas-hegyiként, megengedték nekik, így lehet mondani, hogy aztán majd legyen mit felszámolniuk, mint teremtett világukat.
Már a Koporsó-hegyből megléte ellenére a Halotti-hid halál népének itt van Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójaként saját sorsát, főszerepét kivégzőgépeivel rajtam végrehajtotta Dávid néven eltemetve engem 1972-ben. A Kopaszka-hegy valamiért fel lett gyújtva, feltételezés szerint a Kőkor kő nevekkel került belőle világapokalipszishez berendezésre Kővári név kezdetével, Frédy és Béni kőkorszaki szakik bevetésével világ kezdetének, de ők állítólag embereknek nem ártottak.
Sőt, a II-es elmeosztályukon fel voltak háborodva, hogy engem elmetegként kezeltek a betegek az odatett pszichiátereikkel együtt, nem tudtam megmondani, hogy kínzása alatt állok Új-Kígyósi pszchiátererük elmeosztályának, kivégzése alatt vagyok a tik sem vagytok magyarok cigánytelepnek Bodorné Ágnes sorsaként születésem óta az összes Ágnesével és Annájukkal együtt a világ állandó apokalipsziséből. A lírai karám tagjai azt mondták, hogy én majd rájövök arra, hogy miket írtak versekben. Rájöttem, de elmebetegeztek engem, amikor ezt megírtam, meg kértem segítséget, hogy Miskolc könyvein mennek végig, már írni sem tudtam, csak ültem, írtam, számban a cigivel, ami mindig leesett a padlószőnyegre, meg a combomra, nem volt pénzem cigijére a feketemágusoknak, így szoktatták le a cigiről a Pszichografológiai utcai okkultista véráldozóit.

Tehát ezt jelenti a pszichopata, mint József Attiláról is ezt tanították, hogy saját sorsát, szerepét, tetteit végrehajtja, leírja, lerazolja, amiből él, le is írja, hogy más arcában mossa magát. Különös elmebetegsége ez Vass Tiboréknak, haladva végig a kiadott könyveiken, például a Heti hetes könyvét esernyővel őket ábrázolva a Herman Ottóval együtt rendezték be könyvbemutatóként 1992-ben még, de már akkor mind megáldoztak engem árja németként, mivel így kezdtek az utolsó Benkő angyal folytatással 82 éve már és az utolsó árja német családdal két színész beállításával 1980-ig, Benkőt talán 1995-ben számolták fel ismét anyám születéséhez érve, itt kezdtek elölről Benkő Lajos angyal mészárlást, ismételt csapásával a számnak bekiabálásával a médiájuknak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lengyelországnak, megjelentetekkel, hosszabbításában, feketemágusoknak, apokalipszisének, apokalipsziséből, fenyőszárnyakkal, kivégzőgépeként, elmeosztályának, cigánytelepétől, elmeosztályával, székesfehérvári, kivégzőgépeivel, magyarországban, szellemvilággal, szabadságharcot, elmeosztályukon, turulmadarának, kerékbetörésre, padlószőnyegre, végrehajtottam, feketemágiával, fogamzásgátlót, pszchiátererük, elmebetegeztek, kitermelésével, cigánytelepnek, adventistáknak, történelmükkel, véráldozásukat, berendezésével, bekiabálásával, feszületeikkel, gyerekkoromban, történelméhez, főszereplőjük, halott festője, egykori római, lengyel történelmet, összes római, összes Jánossal, összes Ágnese, bölcsész egyetem, világ urának, bölcsészeknek héber, szikszódi Szabadosné, világ urai, összes feketemágus, helyben ültem, franciáknak volt, biblai apokalipszisükhöz, bibliájával járt, Fenyő Miklós, Mary Zsuzsa, Fenyő János, Gyárfás Ágnes, Friderikusz Sándor, Dömsödi Gábor, Asztalos Ildikó, Szabadosné Éva, Párzott Tisza, Talizmánban Évával, II-es Idegosztály, Melion József, Orbán Viktor, Magas-hegyi Istennek, Romániának Fehér Anna, Poór Péter Feketevonat, Antológia Humanás, Magas-hegyi Isten, Dávid Mónika Szörnyeteg, Bodorné Ágnes, József Attiláról, Vass Tiboréknak, Herman Ottóval, Benkő Lajos,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok!  Beszéd  Béke  Lila kép  Kellemes délutánt kívánok!  Karácsony  Egy angyal és a csillogó feny...  Facebookon kaptam Krisztina...  Facebookon kaptam  Színváltó rózsa  Becsületsértés  Facebookon kaptam  Színváltó rózsa  Rózsás csokor  Cicák az ablakban  Facebookon kaptam  Gyertya mellett  Mai harmónia kártyám  Szèp estét kedves látogat...  Becsületsértés  Erhart Kaestner: Mire való a c...  Facebookon kaptam Krisztina...  Png rózsa  Edda - Lelkünkből (40 év rock)...  Karácsony  Békés nyugodt napot  Beszéd  Beszéd  Png nő  Havas fák  Ne zavard össze!  Lelked békéje  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsületsértés  Pest - Kétszázharmincegyedik n...  Edda - Lelkünkből (40 év rock)...  Téli este  Facebookon kaptam  Karácsonyi gif  Sexy nők  Sexy nők  Havas fenyő  Miért kiabálunk, amikor dühöse...  Ne zavard össze!  Színváltó rózsa  Diós, - mákos bejgli  Fenyőág Mikulás sapkával  Karácsony  Gyertya mellett  Beszéd  A Grinch- mesebeli szőrös lény  Erhart Kaestner: Mire való a c...  A remény vasárnapja  Beszéd  Rózsás csokor  Karácsonyi gömbök  Karácsony  Színváltó rózsa  A Grinch- mesebeli szőrös lény  Az ima  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karácsonyi keret  Cicák az ablakban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emeld fel tekinteted!  Karácsony  2019.12.08 Advent második vasá...  Télapó zsák  Hóember  Adventi koszorút, Grinchfa hel...  Csinos nő és a madárkák  Jó éjszakát  Havas téli kép  Gyertya mellett  Egy angyal és a csillogó feny...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csók...  Advent időszaka mindig nagy ha...  Mikulás virág  Kék virág  Téli kép  Hamupipőke  Facebookon kaptam Krisztina...  Téli kép  Grinch ellopja a Kifalvi karác...  Karácsony  Tavasz angyala  Karácsonyi gif  Facebookon kaptam  Karácsonyi égők  Emeld fel tekinteted!  Adventi koszorút, Grinchfa hel...  Png kutya 
Bejegyzés Címkék
halott festője, egykori római, lengyel történelmet, összes római, összes Jánossal, összes Ágnese, bölcsész egyetem, világ urának, bölcsészeknek héber, szikszódi Szabadosné, világ urai, összes feketemágus, helyben ültem, franciáknak volt, biblai apokalipszisükhöz, bibliájával járt, tisztátalan véráldozóknak, ötszáz forintos, sorsát hajtották, médiája volt, miskolci Rákóczi, lengyel történelemhez, médiájukba együtt, összes megjelent, romániai halott, népe ismételte, média áldozását, összes okkultista, pusztában jelentésből, ricsei elmeosztályával, turulmadár szimbólumát, állandó hullaszállító, turulmadár népének, nagy feltámadása, összes véráldozónak, idegbeteg Gyurcsánynak, római egyházával, adventistáknak Tóth, saját sorsukat, ózdiak ismételték, egész város, lengyel történelmi, újhelyi Magas-hegyből, fenyőfa története, igaz történelméhez, arcom beállításával, miskolci Írisz, indiai Fehér, város tisztulása, kurva Ágnes, lábamat egyből, tökéletes népek, végtelen időhúzás, lengyel történelem, feltételezés szerint, megírt történelemnek, rajzok szerint, római templomát, narancs háttérben, lírai toll, gitárral együtt, fogadásomra azzal, nagynénémet utolsó, húsvéti bárány, halál 13-as, debreceni biblia, jehova biblia, összes szereplőnek, pusztítókkal együtt, kétszarvú hamis, többit vissza, fehér házak, világ egykori, világban cigány, többi hegy, vasnépnek minden, négereknek Indiából, egész világon, római egyház, kora volt, világ történelemnek, odatett pszichiátereikkel, összes Ágnesével, világ állandó, lírai karám, kiadott könyveiken, utolsó Benkő, számnak bekiabálásával, lengyelországnak, megjelentetekkel, hosszabbításában, feketemágusoknak, apokalipszisének, apokalipsziséből, fenyőszárnyakkal, kivégzőgépeként, elmeosztályának, cigánytelepétől, elmeosztályával, székesfehérvári, kivégzőgépeivel, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 58 db bejegyzés
Összes: 6929 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 2014
  • e Hónap: 5714
  • e Év: 138339
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.