Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Románia a világ-Magyarország berendezője állandóan
  2018-04-19 12:23:38, csütörtök
 
   
  A csillagrend, mint egykori magyar nép földönkívüli hálózata egy hívásra érkezett a Földre többmillió évvel ezelőtt, amikor megtámadták kezdetben a természetet, ezt jelenti a zöld fű, amit svájci sapkásokkal, Rajz János rajzfirugáival folytattak végtelen apokalipszisében az ózdi feketemágusoknak, akiknek elmondtak mindent a világ történelméről Illés-Pisti csillagrendjei.

Emberek éltek a Föld minden részén, Románia állította az angyalokat feléjük, hogy őrködjenek felettük.
A családommal állították be a valóságot, az árja népét az első német nyelvű csapásuknak Kohutként, amit kitettek kakaskodó védekezés képpen feltételezés szerint kakas formájában a halál református egyházaikra, ennek volt köszönhető a mészárlás, amit saját vasnépe a család ellen elkövetett.

Ők voltak az énekesek és zeneszerzők, amit berendeztek a szocialista iskolában Kodály ének osztály kék villámlás nyakkendőjével, aranyvilonkulcsos hímzéssel, tehát tudták. Kodály többezer éve építette fel a halálvilágát tisztátalan lelkeivel a gyalázatból születteteknek Müllerékkel. Kodály Zoltán összefügg az árják áldozásával.

Unokanővérem árja utolsó, hallás nélküli lett Bíró berendezésében a Bírók névtárával a Pszichografológiájuknak, Hangya folytatásával Nagypán népével Ábrahám népének, utódként.

Öcsém Afrika Isteneként felfoghatatlan idő óta szenvedett Románia földönkívüli Piros Piri hálózatánál állandóan megszületve fényevéssel, amit rajtunk hajtottak végre ismétlésben is, Kupai Janikájuk helyetti nyelvcsonkítással Müller Péterékkel, folyamatosan ismételve Babilonja Kecskés és Farkas neveit sorsuk és tettük végrehajtásával, Bazsányi pulyaszeplősító bányászainak összes római egyházas feketemágusos korával együtt Malek amerikai teremtő szörnyetegével, Hunnia börtönnel együtt, aki szívinfarktusban megölte az egyszeri jóllakása után.

Bátyám Károlyiként Románia történelmét kezdetektől kezdve a családon dobpergő nyelve létrehozásával teremtett világként szív nélkül és érzelmek nélkül kezdték el kihűtve a szívét Német berendezésével az Árvay kommunista népnek. Az érzelem és szív nélküli teremtett világ csapás néven van feljegyezve az egész világegyetemben, ahogyan engem itt megtámadtak 1998-ban azzal, hogy cirill betűjével kezdtek az Oroszok teremtési történetének, ezért megölik saját magukat, majd mentek végig ismétlésben az Ázsia előtti Kupai embermészárosok tettein, sorsán ismét öcsém és az én áldozásommal, míg Károlyi utódai a Rákóczi tér Keresztesi pusztítójával tisztultak. Ezt az ágát is befejezte Románia, ahonnan áthozták Keresztesi Nellit ünnepelni az áriák felszámolását kakas frizurásokkal.
Egész Károlyi bibliáját végrehajtotta Lázár kezdetével Jeruzsálemének az összes halálnépével Ázsiának, tatárok tisztításával a Tatárdombjáról együtt a cseremisz pusztítókkal, református Illés világapokalipszisével összes vallásával a Krisztusainak Rózsák berendezésével feszületre téve engem mindegyeik Krisztusa helyett ismétlésben is Lázárékkal, pusztai vezetésével Mózes könyvének az egyiptomi kor fáraós kezdetével Szabó Erzsébetjének együtt a Hunnia börtönnel.

István szívét kioltották, hidegzöld szemű lett Németország emelésével bátyám áldozásával hajtották végre német Uniós központ építésével a vasfüggöny előtti miskolci Rákóczi tér folytatását, hiszen ezért volt a II-es Világháború, hogy megöljék az árjákat és a Magas-hegyi Isten népét a miskolci vas kommunista néppel, amelyik nekiment az oroszban lévő semmiről sem tudó vaskommunista kort velük együtt végrehajtóknak is. Szaturnus, a világ szégyene állandó feketeruhás vaskommunizmusával a világapokalipszisnek Koncz Zsuzsájával együtt és francia nemi csapásaival a Bertalan utcai Eifel toronynak Napoleon kártyaként, Földanya megtermékenyítéssel azzal a célból, hogy Mohamedet megszülettessék vezetni engem saját vaskommunista és vallási vastrágya vallásaik helyetti bárány áldozatként.

Utolsó csillag voltam földönkívüliként, nincsen több áldozat, embereket miattam ölték meg közösen így ahogyan vannak Világ-Románia néven, tort ülve temetésemkor gyalázattal és csonkítással, mindenféle sebbel, deformációval, hangelvétellel kivégzőivel Illés-Pisti szociális hálózatának, mint állandó temetőivel a világrészeknek.

Magyarnak hangoztatta a román média a vasváros népét szerte a világban, mely tisztátalan lelkek utazatnak, gazdagulnak, szépülnek, emberi formává válva többszáz éve tartó állandó gyalázatukban véráldozóként.


Románia állandó berendezése volt Sátoraljaújhely névtárával, a hét heggyel, abból létrehozott egykori idők Isteneivel, ezért nem volt szabad kiejteni sem Újhely nevét, mert megtámadtak volna mindenkit Müller Péterék, mivel egyik Kupaiék Oroszország szaturnuszi ideje előtti emberek birodalmát mészárolta le és árulta ki Bródy János sorozata alapján, másik halálvilágot épít folyamatosan a tisztátalan lelkek tisztításával hét fátyolként.

Szamosvölgyi polgármesterrel ismételték a születésem idejétől minket áldozó Heródes zsidó népének tetteit, saját szerepüket, uniós vívmányaival a Pszichografológiájuknak a Bertalan utcai névtár alapján, együtt mészárolva öcsémet a jegyzőnőjével Miskolcnak, amelyik bevitette mindenféle orvosi papír nélkül a borsodivánkai elmeosztályra Tűzkő Judittal Kupaiék kezdetéhez, Kecskés Emilhez, már kettőnkkel ismételve Babilon emelkedésével együtt lovagjaival a romániai elmeosztálynak lovagrendjeivel a pszichografológiai máltainak, rengeteg Mária búcsújával Müllerékkel az elmeosztályoknak, Ferences rendjeivel annak a Ferencnek, akit úgy rendeztek be filmen, hogy levágta a disznónak a lábát, úgy hagyta szaladni, amikor húsra volt szüksége.
Ferenc pápája a II-es elmeosztálynak Miskolcról ferencvárosi kiválasztottként még eljátszik egy ideig a börtön gyilkosok és a pár éve indiai cigánysághoz csatlakozó patológiák tisztításával véráldozással, mint migránsokéval Allah népeként. Mert az Al - lakozók után mindig az indiai cigányok lesznek az új honfoglalók. A migránsokat feltételezés szerint a vasnép vonultatja, bár Sorosék takarták le Európát lepedővel Gábor Zsazsák szőke legyeinek elindításakor gondolkozás nélkül, amiért engem megtámadtak azzal, hogy addig nézek ki valahogy, amíg meg nem mukkanok.

Szamosvölgyi még itt lakott, amikor ideköltöztem, majd befejezte Heródes népe felállását politikába, ekkor elment, jött helyére Urbán család Urbánok képviseletében a festőművészüknek.

Az újhelyi hét hegyhez létrehozott tűzistenek és Jézusok feltérképezése írásaim segítségével jelenti Románia történelmét.

A Magas-hegyre sípályát építettek, a mini kilátó talán még megvan, egykori Mici medvéé, amit Mici sapkájával Kis Manyiéknak rendeztek be, akkor ismételték a világ történelmét a hét hegyként.

Sátoraljaújhelyt megtámadta Miskolc, amikor bevonultak ide, járványtemető maradt utánuk, egy kriptával, ahol honvédok voltak puskájukkal együtt.
Az odaköltözött véráldozókat vitték oda lakni lakótelepek berendezésével a világapokalipszisből.

Miskolci néven indult az ismétlése köztem és Miskolc között, felakasztották a nagy fájára a temetőnek.
A temetői halottak itt vannak, velem voltak születésem óta, amiktől féltem, hogy járnak a kőfalon mások ijesztgetései szerint. A temetői halottak történelmét szappantisztító sorozatokban vonultatja Tálas Julianna bestia apácája sztriztíztánca kezdetével Kolcza Mária ufója egykori Romániának, többmiliós éves állandó sztriptíztánca berendezésével kör alakú helyiségben, mely mellett egy kis szobában egy brazil férfi ült, kínáltam neki két T jeles tálban készített tojáskocsonyát, hogy vegye el a szebbiket, melynek jelentését még nem ismerem, majd szappant akart adni, hogy mossam meg a kezemet, de nem fogadtam el egy függönnyel elválasztott mosdó helyiségben.

Játékboltot rendeztek be Koleszár igazgatójuk neve idejében a temetői halottak névtárával, mely be van rendezve Újhelyben Cseh Károly és Raffai Csilla főszereplésével.

Miskolc maga a világ összes baktérium bombája, atombombája, vegyi fegyvere, pusztító járványaival, kolerákkal együtt. Felfoghatatlan borzalmat műveltek Európa népével, mint Amerikával, Oroszországgal, ázsiai szövetséggel Ázsia központ berendezésével a Marx téren.

Sátoraljaújhely lakosai vérből megtisztultak, saját szerepeiket, tetteiket végrehajtották, szaporodtak, értelmiségek lettek, elköltöztek szerte a világba, jólétben élnek, aranyakban pompáznak, mint románai világapokalipszis állandó résztvevői Müller Péternek köszönhetően.

Még eljátszanak egy darabig az orosz vaskommunista Korea három utóddal megjelölt nagyra nőtt legyével, amelyik csapása a világnak a többi állatával együtt Romániának. Rasszizmus, ha valaki leírja, hogy állatok,árnyékok, patológiák, tisztátalan lelkek, stricik, börtön gyilkosok mészároltak le indiai négerekkel együtt, árnyékvilágával együtt Romániának miskolci berendezéssel, saját tette és sorsa végrehajtásával ninózó csapásokkal a vérben, hajkihullással, ez mind a romániai Földanya legyőzést jelenti. Minden politikusa a világnak a borsodi világ-könyvtár elméleteit képviseli, ahogyan már többször leírtam, apokalipszist hajtanak végre, mészárolva a miskolci Rákóczi térrel a láthatatlan világban, lakásokban a skizopren világkönyvtár kíséretével.

Románia megölte Kohut nagyapát 1961-ben, akivel naponta villásreggeliztem, majd sétapálcájával, amivel előadtam neki Német Lehelje számát a Bertalan utcai pszichografológiának utolsó ember áldozóként tisztulva tovább vitte a Holnapba lépők hatalmas táborát Rózsáival a sátánnak és II-es elmeosztálynak, valamennyi vallásával a Hunnia börtönnek és a perverzeknek, valamennyi névtárával a miskolci világ-könyvtárnak nemi csapásaival a vérből emelteknek. Átadott engem a romániai boszorkány Miskolcnak, mint vasnépének a tisztátalan lelkeknek Müller Péterekkel.

Állandó sátoraljaújhelyi világapokalipszis volt berendezve, addig is,míg mi nem éltünk ott, minket a németek vitte oda nácijukkal. Honvéd utcai kiadó könyveivel kezdtek most, ott laktunk.

Állandó a mexikói törpe Kati és népe kezdetével induló világapokalipszis mexikói esőistennel, T jeles futballal, Nápolyi Johannájukkal, mint Edóval Mezőkövesdről,már Vörös Oroszlánként az összes renddel, pusztítóval, antikrisztusával, avatárjával, farizeuseival, szadduceusaival, felfoghatatlan asztrológiás, horoszkópos kommunista népével a régebbi időknek a világ vallásaival együtt.

Állandó volt az összes Annája berendezve minden apokalipszishez, mint a Pusztai pipás egyik szereplője a misztikus Annájának, aki többször megszületett, de nem mehetett férjhez, volt Szaturnusz lánya is, amikor a jeruzsálemi templom kárpitja kettérepedt. Néma Kati néma tanúként volt berendezve, ez is egy apokalipszisét jelentette abból az időből, amikor némasági fogadalmat tettek, hogy senki nem beszélhet arról, mi történt Svédországban.

Állandó volt Erdős kezdete erdő népével együtt, övé az állatok serege, akik nevét a Bertalan utcai Pszichografológiai okkultista véráldozók felvették.

Pálok azért kerültek a Pázsitra, mert már befejezték a 130 éve tartó miskolci vérfürdőjüket, vitték kihalatni őket, akár mint a Keresztesi pusztító népét is elmeosztályra zárták a Semmelweis kórházba, amiért engem megtámadtak itt. Ez a család esküdött össze a Kohut családdal, nevünket tovább vive.

Elmeosztályokkal voltak és bábokkal berendezve mindig a világ történelmi korszakok egészen a Hunnia börtön megjöveteléig, megtámadta először az indiánok előtti emberi birodalmat Amerikában, majd Oroszország előtti emberi birodalmat, majd együtt a vasnépével Miskolcnak már Európát korszakok, történelmek végrehajtásával otthonaikban megölve a semmiről sem tudó embereket Vénusz állandó elmélete mellett atlantiszi mágiájával Hamvas Bélának.

Embereket apokaliptikus tagok szerint az amerikaiak nem áldoztak, Magyarország néven vasnép mészárosai már így jöttek vissza 130 éve magyar kislány áldozással a sátánjukkal, rózsakeresztes rend szörnyetegével, mert állandó a gyalázatos sorozatuk Soós névvel együtt. Innen már nem is birták tovább, engem mindenki hipnózisba tett.

Elégetésem után be lettek állítva a Tomi média hercegével a kékek, ledarálásra, utána jött volna a többi, amelyek sorsukat és tetteiket szerepeikkel együtt beöltöztetésemmel rajtam végrehajtották születésem óta. Az űrbábelnek Égi Jeruzsálem halotti világával tökéletessé válva nincsen szüksége földönkívüli hálózatra.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, antikrisztusával, földönkívüliként, szívinfarktusban, elmeosztályoknak, festőművészüknek, feketemágusoknak, elmeosztályokkal, apokalipszisében, sátoraljaújhelyt, kiválasztottként, világegyetemben, megszülettessék, végrehajtásával, sátoraljaújhely, polgármesterrel, embermészárosok, főszereplésével, árnyékvilágával, lovagrendjeivel, szadduceusaival, pulyaszeplősító, szappantisztító, apokalipszishez, nyakkendőjével, berendezésével, végrehajtották, elmeosztálynak, hangelvétellel, születteteknek, feltérképezése, képviseletében, szörnyetegével, hajkihullással, felfoghatatlan, berendezésében, hívásra érkezett, ózdi feketemágusoknak, világ történelméről, angyalokat feléjük, családommal állították, árja népét, első német, halál református, család ellen, szocialista iskolában, halálvilágát tisztátalan, gyalázatból születteteknek, árják áldozásával, egyszeri jóllakása, családon dobpergő, szívét Német, Rajz János, Kodály Zoltán, Öcsém Afrika Isteneként, Piros Piri, Kupai Janikájuk, Müller Péterékkel, Babilonja Kecskés, Bátyám Károlyiként Románia, Keresztesi Nellit, Egész Károlyi, Krisztusainak Rózsák, Szabó Erzsébetjének, II-es Világháború, Magas-hegyi Isten, Koncz Zsuzsájával, Müller Péterék, Kupaiék Oroszország, Bródy János, Tűzkő Judittal Kupaiék, Kecskés Emilhez, Gábor Zsazsák, Tálas Julianna, Kolcza Mária, Újhelyben Cseh Károly, Raffai Csilla, Müller Péternek, Német Lehelje, Müller Péterekkel, Nápolyi Johannájukkal, Edóval Mezőkövesdről, Vörös Oroszlánként, Néma Kati, Hamvas Bélának,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Png kislány  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Reggel van  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Fekete István - Akác  Png kutya  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Png ház  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Éretlen vers  Mindig jusson idő nevetni  Hiányzik  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Szívem tiéd  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Akarat  képre írva  Makszim Gorkij gondolata  Irgalom és ítélet  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  Régi emberek, akikre máig büsz...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Németh László tollából  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kellemes délutánt kívánok  Nem méltó hozzád  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Egy maradéktalanul uralt világ  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png telefon  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A sors  Paul David Tripp Április 21  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A kételkedés kezelése  Tavaszi kép  Png lepke  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png férfi  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem tiéd  Png virág  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Akarat  Png kutya  Boldog születésnapot a ma ünne...  Idő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Albert Einstein gondolata  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Facebookon kaptam  Próbálj meg ... 
Bejegyzés Címkék
hívásra érkezett, ózdi feketemágusoknak, világ történelméről, angyalokat feléjük, családommal állították, árja népét, első német, halál református, család ellen, szocialista iskolában, halálvilágát tisztátalan, gyalázatból születteteknek, árják áldozásával, egyszeri jóllakása, családon dobpergő, szívét Német, egész világegyetemben, áriák felszámolását, összes halálnépével, cseremisz pusztítókkal, vasfüggöny előtti, oroszban lévő, világ szégyene, román média, vasváros népét, tisztátalan lelkek, születésem idejétől, jegyzőnőjével Miskolcnak, borsodivánkai elmeosztályra, romániai elmeosztálynak, börtön gyilkosok, indiai cigányok, migránsokat feltételezés, vasnép vonultatja, mini kilátó, világ történelmét, odaköltözött véráldozókat, ismétlése köztem, nagy fájára, temetői halottak, kőfalon mások, brazil férfi, függönnyel elválasztott, világ összes, orosz vaskommunista, többi állatával, romániai Földanya, borsodi világ-könyvtár, miskolci Rákóczi, láthatatlan világban, skizopren világkönyvtár, vérből emelteknek, romániai boszorkány, tisztátalan lelkeknek, németek vitte, mexikói törpe, összes renddel, régebbi időknek, világ vallásaival, összes Annája, misztikus Annájának, jeruzsálemi templom, apokalipszisét jelentette, állatok serege, család esküdött, világ történelmi, indiánok előtti, vasnépével Miskolcnak, gyalázatos sorozatuk, sátoraljaújhelyi, antikrisztusával, földönkívüliként, szívinfarktusban, elmeosztályoknak, festőművészüknek, feketemágusoknak, elmeosztályokkal, apokalipszisében, sátoraljaújhelyt, kiválasztottként, világegyetemben, megszülettessék, végrehajtásával, sátoraljaújhely, polgármesterrel, embermészárosok, főszereplésével, árnyékvilágával, lovagrendjeivel, szadduceusaival, pulyaszeplősító, szappantisztító, apokalipszishez, nyakkendőjével, berendezésével, végrehajtották, elmeosztálynak, hangelvétellel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 668
  • e Hét: 1036
  • e Hónap: 7277
  • e Év: 59543
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.