Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Borsod-Abaúj-Zemplén egyesítése
  2018-04-20 03:37:17, péntek
 
   
  Borsod 130 éves berohanása óta hegyen keresztül a lemészárolt városlakók eltüntetésével, állandó szenes cigánysággal történő temetésükkel, fogadva az egész világ korszakait jelentő utolsó népeit Ázsiának, a világ minden részének kincseikkel, hazugsággal ide csalogatva őket, ahol eltemették őket kincsek nélkül egyből megtámadva vaskommunista vallásai végrehajtásával és vastrágya vallásainak kivégzőivel Sátoraljaújhelyet, ahol feszületre tette a szép embereket, akiknek a vasrácsos Krisztus szobrai vannak körben a városban.

Elkezdte a sátoraljaújhelyi románai berendezéssel bíró Annás Misztikus titkok apokalipszis népei elleni mészárlást, amiből egyedül a járványtemető maradt fenn honvédjeivel a városnak.

Folyamatosan törrtént az újhelyiek elleni támadásuk, kakasnak nevezve minket, berendezték a szlovákai lemészároltak helyetti új népet, skótot, minden világ-Magyarországot jelentő elmeosztályok létrehozásával és betelepítésével, folyamatosan végrehajtott háborúival az újhelyi népek ellen, megrendezve közben átvéve az uralmat Józsefváros, mint munkásosztály kommunista központja felett, meg Pest teljes területén, megrendezve a folyamatosan történő apokalipszist megállás nélkül, mészárolva, saját otthonaikban gyilkolva le a szívvel rendelkező lényeket, megáldozva Európa lakosságát, átcserélve őket saját tervéhez.

Együtt jöttek már a sátánjukkal, mint kislány legyőzőkkel, az összes rendjével a Vörös Oroszlánnak.

1950-re elkészült az újabb apokalipszis a már elégegett pszihcografológiai Varjú hatágú csillagos zsidói után, mert így tüntetnek el bizonyítékokat, amit az egész világ végig nézett, mint azt is, hogy a legyekkel gyilkoltat, mint utcanépével a cigánytelepnek, amit megtudott a hitleri kíséret, mint űrből jött fasiszta, kivégezte a cigányokat, erről rendezték be a terror házát, gyalázatom és kínzásom között, akár a barakkosok holocaustos központját, meg a szabadságharcosok, mint világkönyvtárosok szabadságát világmészárlásuk árán saját főszerepük végrehajtásával rajtam.

Ekkor, már átvették az uralmat az általuk falvakva, városokba telepített Kovácsok és más szereplőivel Abaújnak és Zemplénnek. Ekkor egyesítette a poltikában, melyet irányított a három vármegyét.

Utána már a népeket, cigányokat kellett vonultatni Ízisz - Jézus áldozatuk bemutatása, likvidálása céljából az egész mindenségből, angyalként. Sorsuk a két évvel ezelőtti válltörésével a válltörjeinek a városnak ment volna tovább összes törésével az elmebetegeknek, ezzel kezdtek születésemkor, hogy ők büdösek és betegek, szép családban kell megszületniük a tisztátalan lelkeknek előre kidolgozott szepesi terv és könyve alapján Adam Cadmon néven az őrült johannás Passuthból írt könyvüknek.

Egész Hegyközt folyamatosan véráldozókkal rendezte be, Bodrogköze mellé a sátán népének.

Miután befejezte a kirándulásokat apa természetjáróval, felszámolták a kisvonatot is. A Hunnai börtön bibliai gyilkosai számolták fel az utcákat, melyeken végig mentek a munkahelyekkel együtt, ismételve a sorsukat, szerepüket, tettüket, folyamatosan a medve kommunizmussal kezdve elölről Mészáros Ági folytatásában Mészáros neveivel a Kata kocsmájának együtt a Lila kocsmájával alkoholistákkal, amik jelentik azokat az utcanépeket, melyeket svédeknek neveznek és utcanépét a magyaroknak, melyeket kommunistákként vittek sátán parasztjaival 130 éven át párttitkároknak és bábminiszterknek.

Fűzérradványban a Károlyi kastélyban tüdőkórházat rendezett tüdőbeteségeivel az egészségügynek, ahol engem Vénuszként énekeltettek a haldoklóknak kívánság műsort rendezve 1974-ben az országban lévő összes nő miatti téli cipőben és kabát nélküli járatásommal, fényevésemmel.

Annáit megölte Romániának, mint Tőkés Annáját a Talmud reformátusainak ide rendezve őket a Bertalan utcai Pszichografológiába, majd a végén az Annás régi világapokalipszis helyszíneit megszüntette Sátoraljaújhelyen, engem áldozott meg Katalinként születésem óta Ágnes kezdetével Baratta Ágnes és Bodorné Ágnes kezdetével kurvaságuknak, amik szent életet élnek hatvan éve történő állandó gyalázásuk és csonkításuk közben, senki nem gondolná róluk, mint megtisztult véráldozókról, hogy ezek a Rákóczi tér kurváit jelentik az egész várossal, ahogyan vannak, mivel apácák is voltak Bestia idejében.

1950-re elkészült minden város és nép neveinek berendezésével is a cigányság névtárával a termékenységi törzseiknek, a világ apokalipszisével a város teljes egészének Szabó István Göncről később behozott Göncz Árpád Müllerékkel járó életben hagyott bizonyítékával a világ-könyvtár véráldozóinak.

Vonultatja egész Keletet indiai cigánysága után az országot elfoglalóknak egyetlen nagy közös áldozásban áldozva helyettük Vénuszt, hogy vérből emberré szépüljenek, mint az elmeosztálya a világ minden részén, most a migránsok a végére jöttek meg Kelet patológiáiként Európa elfoglalása céljából, hogy felszámolták az emberiséget a borsodi központjukkal. Saját egész Kelet véráldozó népe.

Abaúj központon az olasz Rákóczi terével a zöldasszony sakk-kártyának összevesztek, kiié legyen a tokaji szőlő és Tokaj városa, ekkor egy régi nemzetség névtár alapján helyezkedtek el ott jezsuiták már régebben felvett névvel az én gyalázásomból tisztulva a világ összes vallásával Krisztus feszületeik végrehajtásával. Abaúj és Győr Győri kapu berendezésével, vizsolyi bibliája a Metro pulyaszeplősítőinek szerbiai átrendezéssel, saját fekete kalapos pusztító zsidó áldozással együtt avantgard ordoxokkal Vénusz áldozással folytatta a zenészeik beállítása mellett a Vörös Oroszlánját az Annás főszereplői sorsában egykori Romániának.

1997. után a Révész utcán történő Vénusz melleim szétvágása hipnózisban 1987-ben járásra képtelen állapotban, melyet az orvosoknak észlelniük kellett a Szövetség utcában, Péterfy Sándor utcai rendelő mellékintézeteként, melynek névtárát a politikai Földanya áldozók ismételtek neveivel Péterfyhez hasonlóan Péterekkel együtt a mülleri hálózatnak gyosíró kezdetével a radványi kezdésnek Radványi nevekkel berendezve, építve a Rákóczi téri világ-magyarország névtárát nemesként már bejegyezve őket, együtt a Hunnia börtön skizoprenjeivel Sütő László sánta legyőzésekor Sütő Enikő beállításával együtt a Lénárt névvel, minden nevével az éppen sorsukat, kurvaságukat rajtam végrehajtóknak. Utána mentek ismétlésben a szlovákai Pszichografológiai véráldozóikhoz, mert a mellük nem vénuszi formájú, így támadták a melleimet folyamatosan a termékenységi törzsük Új-Kígyósi Istenével.

Szlovákia előre készült a fogadásomra nevünk felvételével a zsidók után, melyekből pszichiáterük is származott felvéve a nevünket a régi náci miatt kakas néven berendezték a Tótok világáldozás végett feltételezés szerint állandó árja támadókként a neveinket.

Románia várt a Földanya megszületésre többezer éven keresztül, együtt áldoztak meg, együtt ülték a tort a Föld lemészárlása végett. Az egész világon az összes médiája a narancsoknak ezt ünnepelte.

85 éve folyamatosan mészárolva Benkő Lajos utolsó finn-ugor magyar olaszliszkai központ Lévai forgószél néven történő támadásával a Kohut családdal együtt, megállás nélkül történt ugyanazzal az utcával, szent éltet élve a véráldozó apokaliptikus tagokkal.

A Keletes Ízisz-Vénusz áldozói a Pszichografológiának száz évre mentek időben vissza a mártír elesettjeikkel, indiai cigányok mentek végig a könyveiken a törökökkel együtt, mint feketekereszten hét rózsás mágusaikkal az ózdiaknak, azzal, hogy 130 éve egyből elölről kezdték a lírai karámjukkal építeni az áldozásom fogadását az összes keletes és nyugatossal, közben a múlt század végén is mészároltak folyamatosan szlovákiai területeken is, ahol a sötétkapus dögök húst főztek kondérban, a lírai karámtagokat azért hagyták életben, hogy írják meg az áldozó sorozatukat Ágnesek főszereplésével Pszichografológia néven. Cseh nevek is be voltak rendezve, politikában is ismételték Cseh Judit nevével Farkasok átvitelével feltehetően halálvilágot építése szándékával, mint a többi országban is idetett nevei szerint a világrészeknek, Erdély teljes egészével együtt Erdélyi nevekkel berendezve. 1995-ös médiába állásukkor juttattak be egri csillag támadásával ismétlésekor Túri Ferenc osztályán a pszichiátriájukra, végig Vénuszként idehozott jungista aranysasukhoz, mint egyetlen tiszta hanghoz, akit meghagytak, hogy elpöröljenek dr. Meliontól minden nap és holdjeles pusztító helyetti áldozásunkban. A Duna tévéje a Herman Ottó Múzeum Vatikánjának egyből összefoglalta kívánság műsoraival a II-es elmeosztálynak az erdélyi és a többi trianon előtt átcserélt elmebetegeit a vasvárosnak, melyeket folyamatosan hoztak át Grafomán Kohász képviseletével a Kohászat állandó kommunistáinak utcanépeként a régi magyaroknak, összeházasodva a szőke náci népeivel, melyek nemi kivégzőként kerültek létbeléptetésre Gábor Zsazsa óta.

Mivel február 10-én elégettek volna tavaly, az űrbábel irányítású világországa a Rákóczi térnek csak akkor valósult volna meg tökéletesként történő feltámadással véráldozása után emberré nemesedve, ha a földönkívülieket és az összes népét a Hunnia börtönnek elpusztítja.

Rima Jeruzsálem a romániai pusztában tisztulóknak Rákóczi téri berendezéssel együtt áldozott meg Vénuszként Lázár folytatásában a világ-könyvtárat jelentő gönczi bibliás férjjel, együtt a görög isteneket megtámadók a vaskoriakkal média hosszabbításban Mohamed gyalázással a II-es elmeosztálya részéről a német médiának RTL klub néven.

Állandó kínzásom és gyalázásom közben rendezték a fesztiválokat, a holocaustot és a cigányok terrorházát, cigány gyalázásuk közben, amit azelőtt is közösen hajtottak végre, a gönczi biblia skizopren könyvszereplőivel szabadságharcosokként, együtt politzálva az összes szereplője a II-es villágháború végrehajtóinak nemeseivel az elmeosztályoknak, valamennyien áldozásunkkal, vérből állottak fel viág történelem közben ismételt kommunista, vallási korokból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: földönkívülieket, sátoraljaújhelyi, elmeosztályoknak, bábminiszterknek, világmészárlásuk, tüdőbeteségeivel, apokalipszisével, természetjáróval, betelepítésével, főszereplésével, hosszabbításban, alkoholistákkal, skizoprenjeivel, létbeléptetésre, végrehajtásával, kommunistákként, feketekereszten, reformátusainak, fűzérradványban, párttitkároknak, bizonyítékokat, világrészeknek, képviseletével, elesettjeikkel, összeházasodva, eltüntetésével, berendezésével, kommunizmussal, elmeosztálynak, munkahelyekkel, végrehajtóknak, egészségügynek, cigánytelepnek, véráldozóikhoz, bizonyítékával, kirándulásokat, lemészárolt városlakók, egész világ, világ minden, szép embereket, vasrácsos Krisztus, sátoraljaújhelyi románai, járványtemető maradt, újhelyiek elleni, szlovákai lemészároltak, újhelyi népek, uralmat Józsefváros, folyamatosan történő, szívvel rendelkező, összes rendjével, újabb apokalipszis, legyekkel gyilkoltat, Annás Misztikus, Vörös Oroszlánnak, Adam Cadmon, Egész Hegyközt, Mészáros Ági, Tőkés Annáját, Baratta Ágnes, Bodorné Ágnes, Szabó István Göncről, Göncz Árpád Müllerékkel, Győr Győri, Vörös Oroszlánját, Péterfy Sándor, Sütő László, Sütő Enikő, Új-Kígyósi Istenével, Benkő Lajos, Keletes Ízisz-Vénusz, Cseh Judit, Túri Ferenc, Herman Ottó Múzeum Vatikánjának, Grafomán Kohász, Gábor Zsazsa, Rima Jeruzsálem, Vénuszként Lázár,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Bernadett megtalálta az elvesz...  Szerelemről szó se lehetett  Kis tündér  Dsida Jenő - Miért borultak le  Aranyos  Beszéljük meg  Facebookon kaptam  Szép francia kép  Zarándoklat Pio atya szentély...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Szép kislány  Egy halk futam egy ócska zongo...  Facebookon kaptam  Sors, életfeladat, személyiség...  Szèp napot  Kéknefelejcs  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina...  Lehetséges...  Damiáni Szent Péter püspök és ...  Harmónia......  Beszéljük meg  KIállítás  Kutyus virággal  Lehetséges...  Cica és a hó  Szèp napot kívánok  Png nő  Egy halk futam egy ócska zongo...  Van értelme a misének áldozás ...  Alvásproblémákra : vitamint!  Minden ország kultúrája  Anyanyelvem, te édes mostoha, ...  Szép francia kép  Aranyos  Facebookon kaptam  Amikor valami elindul a megval...  Levendula csokor  Facebookon kaptam  Akinek igaza van . . .  Fodrásznál  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  egy kobzos...  Hmmm  Kellemes teázást  Egyik legnehezebb harc  Alvásproblémákra : vitamint!  Fodrásznál  Az én gyönyörű, virágos Balato...  Beszéljük meg  Ha szeretsz valakit, nem csak ...  Sors, életfeladat, személyiség...  Eucharisztia - a szeretet és é...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kovács Sándor - A borozóban K...  Anyanyelvem, te édes mostoha, ...  Azt mondják, egyszer minden út...  Csaba testvér toborzója a Pass...  Szerelemről szó se lehetett  Nem látsz  Öröm  Tulipánok  Az energiagyógyításról  Facebookon kaptam  Menj, és szeress valakit!  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Pillangó  Sárga rózsák  Mai harmónia kártyám  Betty Boop  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Esti kép  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Festmény: Zsólyominé Kiss Mári...  Sárga rózsák  Meghívó Bécs 2020 02 28 03 01 ...  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  KIállítás  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Makray János festmények:  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kovács Sándor - A borozóban K...  Himnusza az Égi Jegyesről - va...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kovács Sándor - A borozóban K...  Aranyos  A karcsúság titka  6. évközi hét péntek 02.21  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Posertube  Harmónia...... 
Bejegyzés Címkék
lemészárolt városlakók, egész világ, világ minden, szép embereket, vasrácsos Krisztus, sátoraljaújhelyi románai, járványtemető maradt, újhelyiek elleni, szlovákai lemészároltak, újhelyi népek, uralmat Józsefváros, folyamatosan történő, szívvel rendelkező, összes rendjével, újabb apokalipszis, legyekkel gyilkoltat, hitleri kíséret, terror házát, barakkosok holocaustos, általuk falvakva, három vármegyét, egész mindenségből, városnak ment, tisztátalan lelkeknek, őrült johannás, sátán népének, munkahelyekkel együtt, medve kommunizmussal, haldoklóknak kívánság, országban lévő, egész várossal, cigányság névtárával, termékenységi törzseiknek, világ apokalipszisével, város teljes, világ-könyvtár véráldozóinak, országot elfoglalóknak, végére jöttek, borsodi központjukkal, olasz Rákóczi, zöldasszony sakk-kártyának, tokaji szőlő, régi nemzetség, világ összes, zenészeik beállítása, orvosoknak észlelniük, politikai Földanya, mülleri hálózatnak, radványi kezdésnek, éppen sorsukat, melleimet folyamatosan, termékenységi törzsük, zsidók után, régi náci, egész világon, összes médiája, véráldozó apokaliptikus, mártír elesettjeikkel, törökökkel együtt, lírai karámjukkal, áldozásom fogadását, összes keletes, múlt század, sötétkapus dögök, lírai karámtagokat, áldozó sorozatukat, többi országban, többi trianon, régi magyaroknak, szőke náci, űrbábel irányítású, összes népét, romániai pusztában, világ-könyvtárat jelentő, görög isteneket, vaskoriakkal média, német médiának, cigányok terrorházát, gönczi biblia, összes szereplője, földönkívülieket, sátoraljaújhelyi, elmeosztályoknak, bábminiszterknek, világmészárlásuk, tüdőbeteségeivel, apokalipszisével, természetjáróval, betelepítésével, főszereplésével, hosszabbításban, alkoholistákkal, skizoprenjeivel, létbeléptetésre, végrehajtásával, kommunistákként, feketekereszten, reformátusainak, fűzérradványban, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 4 db bejegyzés
Összes: 6936 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 3372
  • e Hónap: 11064
  • e Év: 33901
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.