Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
1998-as kínzás és gyalázás a Pszichografológiai utcával
  2018-04-20 08:49:16, péntek
 
  1998-ban támadtak meg a lakásban többen egymás után, Zee azt kiabálta, hogy nem fogtok többé nyaralgatni és utazgatni, ekkor mentek tovább a kurvák és születésem óta engem áldozók külföldre nyaralgatni, elölről kezdve rajtam Varjú nevet berendezve az általuk elfüstölt hatágú csillag neve alapján világ-könyvtára ismétlésével a régi és a mostani világ játékosoknak szerepeik és tetteik, betegségeik miatti állandó csonkítással, gyalázással nemi csapásaik helyett, minden részem feketemágiával történő megbénításával folyamatosan, megállás nélkül. Uniós gazdagulókat hozott a 2004-es kivégzésem éve, akik hatalmas gazdagságukkal dicseknek megállás nélkül, mint a tisztátalan lelkek az utazgatásaikkal, melyet még 20 évvel megpótoltak Ménesi nácijainak, mint felmentő sereg utcanépével Bodor nyíregyházi költőjük szervezésében Kelet néven az ózdi atlantiszi mágiával minden részemet megrontó cigánytelepnek.

A miskolci bíróság semmit sem tett, csak közölte gondnokság alá helyezésemkor a Pszichografológiai elmebetegek sorsaként Kati nevű bírónőjével a Bertalan utcai lyukaknak, hogy Varjú néven állott fel a kazincbarcikai bíróság ismételve a világapokalipszist. Tehát a Varjú névvel a hatágú csillagos elégetett zsidó nép könyveit is végrehajtották, füstölt a kéménye ekkor a szarkahegyeieknek, melyek 1998-as megjövetelemig tetőt újítottak, mint értelmiség legyőzők.
A sátánisták mentek végig Miskolc városa minden lakásán és házán könyveikkel, az én áldozásommal. Az LKM-t Grafomán Kohász Jenőjének a romániai áthozottaknak szőke Halak feleséggel, Gábor utóddal minden szerepet végrehajtó egykori sátán népével rendezték be, dudaszavával a hajókürtnek, ami zenei csapásokat jelentett. Erre mentek minden reggel dolgozni, ez szólt Miskolc városában naponta többször. Mikor a sátánisták Müllerrel felszámolták a munkahelyeket, gyertyákat gyújtottak az LKM területén az utcanépek, áldozva engem, itt voltak a lakásban a gyertyák. Végig utcanépe Balázsnénak és utca sátánistái Müllernek születésem óta az egyik része a kíséretnek árja kivégzésben.

Az LKM és DIGÉP felszámolása után a bányászok Olexáné Rózsa egri központ véráldozója feszületével a Hunnia börtön népének rokkantsági nyugdíjba vonultak, sokan pszichiátereik segítségével, amik 1995-ben értek Nagy Anna helyetti áldozásomban az apokalipszisük végére.
Jenőt is lerokkantosították közlekedési fóbiájával Baltás pszichiáterének a világkönyvtár skizopren pszichiátrájának. Volt egy irodalmi oldalam, ahol dicsőítette és utánozta Faludyját a lírai karámnak, amit én nem néztem jó szemmel, mivel állandó világapokalipszis végrehajtójént kurvával párzott, undorító volt, amikor meghozták, saját lakást adva neki gyalázásom közben, mint ózdi feketemágusok Vénusz áldozója. Jenője a miskolci sztároknak egyetemvárosi és rádió területén futók között kitámadott engem, hogy jövök én ahhoz, hogy Faludy Györgyöt lenézem és kritizálom. Majd mikor közöltem, hogy nem szeretem a közönséges beszédet költészetben, amit utánzott, azt felette nekem a születésem óta áldozásomból élő elmeosztálya Romániának, hogy te szerencsétlen aggszűz, mit képzelsz magadról? Majd folytatni akarta, de én töröltem. Segített nekem pár évvel ezelőtt, bekerült a neve a jótettek karácsonyi üvegcséjébe, nem volt pénzem semmire, szerelőre sem, jött segíteni a WC tartályt megjavítani, hozott nekem biztonságos földelt elosztót saját pénzéből, majd a lezuhanóban lévő polchoz stabil tartókat, melyeket felfúrt, nagyon hálás voltam érte, nagybetűvel írtam a nevét. Nehéz természetéhez viszont egyfolytában nyelnem kellett, szúrós, támadó kommunistája a nyomorultaknak.

Elmebetegnek akar nevezni a világot bejárt meggazdagottjai a földönkívüli nép fórumos tagja a kékektől, tagadva a származását is, nemi csapásként dicsekedve egyfolytában a szexepiljével, mint nemi szervének a hatásával, amivel minden asszonyt ki tud elégíteni. Megkérdeztem tőle, pettinggel akarod a szívet kielégíteni?
Egyes vörös földönkívüliek főszerepet jelentenek a világapokalipszisben, szerepüket nem hajtották végre, nagy gazdagságra jutva, repükőkkel járva naponta, csak kommunikatív, intellektuális dolgokkal foglalkozva ép logikával, nem akarnak tudomást venni a politikáról, amelyik ezt a gazdagságot áldozással adta nekik. A gazdagságért meg kell dolgozni nemes és becsületes munkával, szorgalommal, kiérdemelten szegénység általi emberré válás folytán. Nem mindenkinek adatik meg a tiszta szív, mely emberi életmódot kíván, akinek nem volt ilyen, meg kellett tisztulnia, nem áldozással, hanem becsülettel. Szeretik az országot, mint minden áldozóm szép élettel születésem óta, szent életével a nemi csapásoknak, férjhez adva, utódokkal szaporodva, vannak jogaik, szavathatnak az elmebetegek bátran bárkire, akihez éppen a hosszabbítás szándékuk kötődik, amelyiktől jobbat remélnek. Én nem szavazhattam a saját áldozásomból emelt politikusokra, nem volt semmihez sem jogom, kivégzéseim közben.

1998. óta születésem körülményeivel kezdtek elölről a jó szomszéd állandó kínzásával Müllerékkel, pszichografológiai Mária mennybemenetelével az egyik pusztító helyetti anyám és az én áldozásommal Jézusként, Rákóczi tér cigánytelepével, feketemágusokkal a többi világ ura mellett.

Soros György nagyon régi zsidója Keletnek, miskolci apokalipszist jelent, II-es elmeosztályáról a médiának, így ment ki az országból, miután letakarták Európát lepedővel, a Muzulmán népet szándékosan vonultatja vaskommunista népével Miskolcnak gyalázat céljából. Narancs színben vannak a muzulmánok a magyar néven felállt kormánynál.

A világapokalipszis két utcájába a zsidó szövetkezet Baratta Egon nemese volt beállítva, amelyik halálvilága által írtam a régi világ gyerekverseit 1991-ben, egészen a Vörös Oroszlán jelentkezéséig.
Soros Sári egykori világapokalipszis iskolása volt Ázsia előtti teremtett népeknél Oroszország néven, őket számolták fel, ekkor vette fel Soros a zsidókkal az orosz Hunnia börtönnel a névtárukat.

A többi gyerekvers egykori kék és vörös földönkívüliek óvodáját és iskoláját jelenti kék árjákkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusokkal, pszichiátrájának, pszichiáterének, utazgatásaikkal, cigánytelepével, elmeosztályáról, meggazdagottjai, cigánytelepnek, apokalipszisük, pszichiátereik, végrehajtották, gazdagságukkal, földönkívüliek, megbénításával, jelentkezéséig, feketemágiával, intellektuális, kazincbarcikai, végrehajtójént, megjövetelemig, körülményeivel, nyomorultaknak, világkönyvtár, politikusokra, vaskommunista, szexepiljével, munkahelyeket, áthozottaknak, apokalipszist, gyerekverseit, feketemágusok, helyezésemkor, természetéhez, egyetemvárosi, szerencsétlen, szervezésében, lakásban többen, általuk elfüstölt, mostani világ, 2004-es kivégzésem, tisztátalan lelkek, ózdi atlantiszi, miskolci bíróság, kazincbarcikai bíróság, hatágú csillagos, kéménye ekkor, sátánisták mentek, romániai áthozottaknak, sátánisták Müllerrel, egyik része, kíséretnek árja, bányászok Olexáné, LKM-t Grafomán Kohász Jenőjének, Olexáné Rózsa, Nagy Anna, Faludy Györgyöt, Soros György, Baratta Egon, Vörös Oroszlán, Soros Sári,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Jan Twardowski - Siessünk  jó reggelt  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 15  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Gebhardt Nóra versei II.  Töröld le  Előfordul, hogy  Különleges  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Ott van  Facebookon kaptam Krisztinától  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Egyszerű  Egy tavasz  Esterházy Péter: Harmonia c...  Paul David Tripp Április 13  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Walter Chrysler mondta  Az ember  Az ember  Tanmese  Paul Éluard - És egy mosoly  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Jó éjszakát  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  A pitypang legendája  Annyira tisztelem a szabadságo...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Baranyi Ferenc - N i n c s  Szép estét  Facebookon kaptam  Kertem  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Az ember emlékekből áll  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Segíts neki dicsérni Téged  Emlékezz  Tavaszi este  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Az ember emlékekből áll  Anyák napjára  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Paul David Tripp Április 12  Az ember emlékekből áll  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Krisztina b...  Isten hűségének mértéke  képre írva  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Spenót fasírttal  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Latinovits Zoltán tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Töröld le  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Erdei gyöngyvirág  Egy barátság története  Sík Sándor - Ha jő a perc  Robin Wight pitypang szobra  Önmaga ellenére  Bornyi Veronika haiku verse  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ma van a magyar költészet napj...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Gebhardt Nóra versei II.  Ott van  Müller Péter tollából  A Magyar Költészet napja alkal...  Jó nap volt 
Bejegyzés Címkék
lakásban többen, általuk elfüstölt, mostani világ, 2004-es kivégzésem, tisztátalan lelkek, ózdi atlantiszi, miskolci bíróság, kazincbarcikai bíróság, hatágú csillagos, kéménye ekkor, sátánisták mentek, romániai áthozottaknak, sátánisták Müllerrel, egyik része, kíséretnek árja, bányászok Olexáné, apokalipszisük végére, világkönyvtár skizopren, irodalmi oldalam, lírai karámnak, miskolci sztároknak, közönséges beszédet, jótettek karácsonyi, lezuhanóban lévő, világot bejárt, szívet kielégíteni, gazdagságot áldozással, tiszta szív, nemi csapásoknak, elmebetegek bátran, hosszabbítás szándékuk, saját áldozásomból, egyik pusztító, többi világ, magyar néven, zsidó szövetkezet, régi világ, orosz Hunnia, többi gyerekvers, feketemágusokkal, pszichiátrájának, pszichiáterének, utazgatásaikkal, cigánytelepével, elmeosztályáról, meggazdagottjai, cigánytelepnek, apokalipszisük, pszichiátereik, végrehajtották, gazdagságukkal, földönkívüliek, megbénításával, jelentkezéséig, feketemágiával, intellektuális, kazincbarcikai, végrehajtójént, megjövetelemig, körülményeivel, nyomorultaknak, világkönyvtár, politikusokra, vaskommunista, szexepiljével, munkahelyeket, áthozottaknak, apokalipszist, gyerekverseit, feketemágusok, helyezésemkor, természetéhez, egyetemvárosi, szerencsétlen, szervezésében, földönkívüli, áldozásomból, elmeosztálya, elmebetegnek, kommunikatív, kommunistája, megkérdeztem, gazdagulókat, folyamatosan, csonkítással, egyfolytában, játékosoknak, hosszabbítás, segítségével, felszámolása, felszámolták, áldozásommal, feszületével, szavazhattam, szavathatnak, áldozásomban, gazdagságért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 49 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 622
  • e Hét: 3554
  • e Hónap: 5913
  • e Év: 58179
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.