Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lantos sakk-kártya Bródy János világapokalipszisével
  2018-04-22 12:31:04, vasárnap
 
   
  Bródy János Vénusz áldozó három utóddal megjelölve hosszabbítása végett a jeruzsálemi egykori elmeosztályról égi hatalommal,mint teremtői hatalmával megalkotta az állandó Illés és Koncz kezdetével induló Pszichografológiai elmebetegeket patalógiákként, hozzájuk a világ végi állandó Időjelek megadóit, köztük az angyal Mary Zsuzsát, amelyet már többszáz éve le kellett volna győzni az ellenségüknek,engem áldoztak meg sorsaként születésem óta Omega angyali állandó Benkő embereken végrehajtott gyalázatával együtt Koncz Zsuzsa állandó szaturnuszi kommunizmust végrehajtóval, sakkal együtt sakktábla fekete-mágusaival a világon ezt a játékot végrehajtóival az ózdi feketemágusoknak állandó kommunista és vallások végrehajtásával. Állandó kezdet az első villamos, mikor újságpapírokat hord a szél, a korlát láncain ott ül távcsöves csillagásza a média Villa műsorait cigánysággal és latrokkal berendezőknek, Villa Európa egykori elmélete miatt gyaláznak a halottak előtt.

1992-ben kezdett a Mákostésztájával, hintás magyar kislány bemutatásommal, a világ összes vallása kitermelésével, felébresztésével a sün és a kapufa előtt, mert ez fontos Bródy Jánosnak, hogy a halottak és a rajzfigurák lássák az áldozásukat, gyalázásukkal együtt. Oroszország előtti emberek lakta világot árulták ki és gyalázták meg csonkításokkal ismeretlen nyelvük miatt, meg az ének miatt a szentháromsággal, az Omega égi koncertjével földönkívüliekkel kísért angyali énekkar gyalázóival,. Piros és kék ruhában kontyolták fel ott is vallások bevezetésével a kommunista korok után a kislányokat, vörös és kék földönkívüliek hipnózisos, hatalmas erővel történő mészárlásával, ahogyan velem is elbántak közösen. G. Maczó Ágnes főszereplőjük később született beázottként, a Mákostésztát 1962. körül írta, ezt folytatta az állandó áldozásával a zöld-kék szemű spanyol pusztító sorsát hajtva végre, az angyalnak tüntetve fel Mary Zsuzsája helyett az áldozatot, Fenyő Miklós pályatársa főszerepét is rajtam végrehajtva lengyel történelemként Illés sátán feszületeivel együtt, azzal az elmebetegséggel, ami cinizmusnak látszott régebben előttem, hogy mindenkinek ad puszit az áldozata, mert ártatlan.
Felfoghatatlan sorozatát 1995-ben égették el, mint bizonyítékokat. Csalt abban is, hogy a Mákostésztát nem négy éves koromban írta, letagadta. A születési dátuma megváltoztatása is fontos a feketemágusoknak, amikkel együtt mészárol.

Az általa jeruzsálemi égi hatalommal létrehozott világ végig Illés reformátusainak bibliai apokalipszise után szerepet játszó Időjelek testenyészeteit, bermudásokat, görögöket, Hobo kutyáit űttörő nyakkendőben állandó kommunista apokalipszisként, Deák Bill Gyula feketebárányukat, ami helyett öcsémet áldozták meg feketebárányként, fél lábbal létrehozva testenyészetként, spanyol sárga halál népével, kommunistákkal, mexikói fekete sárkány népével, az egész világot berendező bábokkal, amit Schneider Hedvig hivatalsegéd zsidóival kezdett el 1956-os ismétlésben az áldozásunkkal.

Illés együttese a vasfüggönyös miskolci reformátusoknak a szomszédba rendezve az összes reformátusával sátán népének trianoni világ-Magyarország címerével, melyeket megöltek trianonként bibliai olvastatással Fatimei jóslat berendezéssel, ismételték az áldozásommal, hogy az új elmebetegeket világ-Magyarországnak kikiáltsák, mint világ-apokalipszis résztvevőit.

Bródy János lírai karámjának földet ért a vándorlása, ezért áldoztak titokban, lezárt határokon belül folytatásában Omegával Benkő Lajos angyal sorsával, amivel kezdtek születésemkor, nincs már hová menniük fertelmük állandó ismétlése miatt. Illésék valamennyi egykori kor Istenétől és királyától elpöröltek dalaik alapján, Szörényi Kovács Zsuzsájával az elmebetegeknek a Bertalan utcai névlistából, behozták űrapokalipszisként a falvak népeit áldozásommal Rózsa Tolnay Klári sorsaként Kátyis film kezdetével.

Illés számai alapján ismét bábokkal, mint nyomorultakkal rendezte be Magyarország néven az országot, egyet közölt a média, a ha én kissrác voltam dala alapján létbe léptetett báb már megnőtt, az összes többivel együtt.Hatalmas erővel bíró teremtője a világ apokalipszisek állandó berendezőjeként, az emberiség felszámolása céljából emberiség ellenes csapásként kell bírálni. Most Vénuszt áldozott, ezért volt megjelölve három utóddal. Bródy János világ-Magyarország létrehozása céljából a lírai karám tagjaival a teremtőknek földet érve véglegesen,mert már nincs olyan része a világnak, amit le nem mészároltak volna a Hunnia börtönükkel a Pszichografológiai elmeosztály névtárával, magyarnak mondják magukat.

Az utcanép, amit meghagytak analfabétaként, az a magyar. Én nem magyar voltam, ég csillaga, akit vártak valamennyi elméletük végrehajtásával Ízisz néven valamennyi szerepük végrehajtásával Bodor űrpusztító helyett, de nekem kidolgozva Müller Péterékkel, Weröres Sándorékkal, Göncz Árpádékkal, mint Hunnia skizopren világkönyvtár tulajdonosokkal, hogy kidolgozzák az űrpusztítóval kezdődő világ-apokalipszist Földanya áldozással Cseh Károly aranyesőként magát megíró lírai apokalipszist végrehajtó ózdi feketemágussal és Tusnádi László pataki közontjával azt dolgozták ki, hogy én Földanyaként felkiáltok, hogy Istenek, Istenek,miért hagytatok el engemet Urbán Tibornak feltett kérdésem alapján, hogy ki az Ízisz hadarta el Cseh Károly, majd ivott pár pohár bort, mert kezdték a lábam égetni a talajt az egyik száma alapján a lírai karámnak, hogy sötét nap.
Én sem hiszem el, hogy Katalin vagyok ilyen megcsonkított állapotban, tüdőhanggal, azelőtt észrevettek az utcán, bámultak rám állandóan, nem tudtam, hogy hogy nézek ki, később mondták, hogy szép voltam. Én voltam a törvény, ezért zúztak össze.

Lantos sakk-kártyához berendeztek 1200 fős zsidó szövetkezetet, érintve Libiától kezdve az összes keleti országot, egykori történelmekkel még a ratkósok jeruzsálemi névtára mellett végtelen apokalipszis végrehajtása végett könyveikkel együtt, így dőzsöltek 60 éven keresztül.

Bródy János teremtményei emberré váltak, egyetlen nagy közös áldozásban.

Bródy János, Koncz Zsuzsa, Illésék halálreformátusainak Omegásokkal, Metroval, mint szentháromságban egyesült három bibliással állandó világapokalipsziküket ismételték, de nem ért földet a vándorlásuk, ez az utolsó volt lezárt határokon belül, ne hangoztassák koncerteken a magyarságukat többé, mint a világ állandó mészárosai az összes többi művészével a világnak, értelmiségekkel együtt,mivel 83 éve hajtják végre Müllerékkel az értelmiség legyőzést, együtt a nácikkal, a Rákóczi térrel, valdensekkel, heves megyei központtal, Dolly józsefvárosi cigánytelepével, Szandi Fenyő lengyel történelem főszerepét rajtam végrehajtó cigány náci kiválasztottjával. Az amerikai Noé bárkája és a többi állandó világkönyvtárt végrehajtó sötétkapus dögről nem is beszélve, amiknek házakat építettek az RTL klub elmeosztályával, amelyik férjhez adott engem Bródy János hasonmásához állandó nyomor és megalázás végett emberségem miatt.

Mikor elmentem jelentkezni az Új Bekezdés néven leplező írásokkal, rajzokkal kiadott sorozat tulajdonosokhoz, mely ábrák tulajdonosa a születésemkor engem köszöntő a kétszarvú hamis prófétával és a médiával Vénuszként, aki megrajzolta Bródy János Időjelek ábráit akkori rontásaimmal, feketemágiával az utcanépnek mindegyik sorsaként, Vass Tibor Új Bekezdés vezetője, amelyik áldozásommal hosszabbított mindegyikük főszerepében Spanyolnátha végével Bródy Jánosnak, közölte velem nevetve Vass, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. Születésemkor egykori görög Isten támadó tompalátásával kezdtek az Új Bekezdésnek a II-es elmeosztályukról, aki 1972-ben született meg hisztis természetével láthatóba lépve zöld szemeimmel, görög formával.

Egyikük sem mondta el, hogy engem áldoznak közösen, nemrég vettem észre, hogy Vass a Heti hetes Ádám és Éva forgószél állandó végrehajtóinak könyvében, ahol hatalmasként ábrázolták az áldozatukat, akiben én Lázárt ismertem fel fogatlanul és kopaszon, tört orral, a sorsát születésem óta folyamatosan hajtották végre a rajtam végrehajtott feszületeivel együtt, azt írta Vassa a Rákóczi térnek, hogy szégyene hála, hiába tollal, hiába, majd folytatta az apokalipszisét lelkiismeret nélkül.
Egyedül Urbán Tibor mondta saját szerepét, hogy én figyeljem meg a részleteket. Ezt meséltem, már amikor magamnál voltam, ezekből raktam össze Magyarország világ-apokalipszisét.

Nem lesz velük a szentháromságnak világ-Magyarország, nekik nincs helyük a Földön a többi állandó áldozójával a zenészeknek,mint a Kex együttesnek állandó sátánnal történő magyar kislány mészárosokkal. Így jöttek vissza 130 éve is. Azon meg nem kell meglepődni, hogy a Varjú népét látványosan elfüstölték Füst Milán neve alapján, az egykori Napisten óta, amelyik főszereplője volt a kislány Panni Szepes Mária állandó Vörös Oroszlán és a többi ördögi mágia megírójától, hogy folyamatosan elégetik a Varjú népét, aki mindig összerakja nekik a világ-könyvtárat, csak most Európában tették. A barakkosokkal van gond,mivel ezeket nem Bródy hozta létre, hanem újhelyi és miskolci teremtők mészárlás végett, amik születésemkor támadtak meg hajtva végre a tetteiket rajtam Vénusz áldozással, ezek a jelenlegi pénzeket felvevők, állandóan támadva engem azért is, hogy a fasiszta meggyalázta őket a barakkokban. Női formát vettek fel a legyek, nem én tehettem róla. Ezeket vitték Izraelbe a mi fényevésünkkel Nyomorultak együttesük kezdetével. Egy pár kivételével az utcából a többit Bródyék hozták létre, világapokalipszisként állandóra.

Vidd üvöltő farkasod, veszett vörös rókád, kísérd varjait útját Kirakat-országba, ez volt valamikor a kezdetük. Már amire fejből emlékszem.

Képes volt a narancs kormány beállítani a Varjú neveket kizáró gondnokság alá helyezve engem addig,míg az elégetett zsidók világkönyvtárát rajtam végrehajtja az RTL klubja az összes bibliai felvonultjával Barabásokkal együtt, állandóan haladva végig a Bertalan utcáján űrbábel létrehozása végett Bodor űrpusztító sorsát rajtam végrehajtva születésem óta, hogy vérből legyen az egész világ. Ez a II-es elmeosztálya Miskolcnak az összes politikussal, az összes bibliai szereplővel és csapással, amik beszélgetni járnak pszichológusokhoz, nem tudni, miért, megreformálták magukat a zenei apokalipszis terápiáit hallgatva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentháromságnak, feketemágusoknak, feketebárányukat, apokalipszisként, feketebárányként, testenyészetként, elmeosztályukról, szentháromságban, felébresztésével, mákostésztájával, szentháromsággal, végrehajtásával, világkönyvtárát, megváltoztatása, elmebetegséggel, reformátusoknak, tulajdonosokhoz, elmeosztályával, cigánytelepével, értelmiségekkel, tulajdonosokkal, testenyészeteit, berendezőjeként, reformátusainak, magyarországnak, kommunistákkal, felfoghatatlan, történelemként, végrehajtóinak, újságpapírokat, fényevésünkkel, megreformálták, apokalipszisét, csonkításokkal, bizonyítékokat, tompalátásával, jeruzsálemi egykori, állandó Illés, világ végi, angyal Mary, játékot végrehajtóival, ózdi feketemágusoknak, első villamos, média Villa, halottak előtt, világ összes, kapufa előtt, rajzfigurák lássák, ének miatt, kommunista korok, állandó áldozásával, zöld-kék szemű, Bródy János, Bródy János Vénusz, Mary Zsuzsát, Koncz Zsuzsa, Villa Európa, Bródy Jánosnak, Maczó Ágnes, Mary Zsuzsája, Fenyő Miklós, Deák Bill Gyula, Schneider Hedvig, Omegával Benkő Lajos, Szörényi Kovács Zsuzsájával, Rózsa Tolnay Klári, Most Vénuszt, Müller Péterékkel, Weröres Sándorékkal, Göncz Árpádékkal, Cseh Károly, Tusnádi László, Urbán Tibornak, Szandi Fenyő, Bródy János Időjelek, Vass Tibor Új Bekezdés, Egyedül Urbán Tibor, Füst Milán, Panni Szepes Mária, Vörös Oroszlán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Aranyosi Ervin: Úgy szeretnék....  Tulipànok  Rózsakvarc kristály  Facebookon kaptam  Jó reggelt szép napot  Facebookon kaptam  E földön sok baj vesz körül  Adjon Isten áldott - szép esté...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Krisztinától  Parányai vagyunk  Png virágok  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Eltelt idők mögött, csak az em...  A gyömbér vérnyomásra gyakorol...  József Attila  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png virágok  Sexy nő  KALENDÁRIUM - ÁPRILIS 11. A MA...  Facebookon kaptam  125 éve szereztük meg az első ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Madarak világa.....  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szagosmüge és a vese  Facebookon kaptam  Tulipànok  Jó reggelt szép napot  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok Mindenkinek...  Baryt és dolomitkristály  E földön sok baj vesz körül  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Zsoltárok  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok Mindenkinek...  Hallgatás  Harmónia......  Tóth Árpád költő  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor (1823-1849) így ...  Ady Endre  Zsoltárok  Facebookon kaptam  Sexy nő  Facebookon kaptam  Imádság  Millei Lajos költő, író  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hálátlanság  Április  Az élet velem statuált  Még él... Annyira szeretném ha...  Zöld zafír  Facebookon kaptam  Áldott - békés Vasárnapot kívá...  Mai harmónia kártyám  Hajnal volt. Tavaszi hajnal. S...  Hála  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Rózsa kosár  Adjon Isten áldott - szép esté...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Költészet, az élet örök művész...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Altató  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Harmónia......  Ady Endre - Héja - Nász Az Av...  Facebookon kaptam  Változás és megújulás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Altató  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Rajzos nő  Facebookon kaptam  E földön sok baj vesz körül  Itt vagyok most, jó Uram  Parányai vagyunk  Kellemes délutánt kívánok  Hallgatás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
jeruzsálemi egykori, állandó Illés, világ végi, angyal Mary, játékot végrehajtóival, ózdi feketemágusoknak, első villamos, média Villa, halottak előtt, világ összes, kapufa előtt, rajzfigurák lássák, ének miatt, kommunista korok, állandó áldozásával, zöld-kék szemű, angyalnak tüntetve, születési dátuma, általa jeruzsálemi, egész világot, vasfüggönyös miskolci, szomszédba rendezve, összes reformátusával, falvak népeit, összes többivel, világ apokalipszisek, emberiség felszámolása, lírai karám, teremtőknek földet, űrpusztítóval kezdődő, lábam égetni, egyik száma, lírai karámnak, összes keleti, ratkósok jeruzsálemi, utolsó volt, magyarságukat többé, összes többi, értelmiség legyőzést, többi állandó, születésemkor engem, kétszarvú hamis, médiával Vénuszként, utcanépnek mindegyik, sorsát születésem, rajtam végrehajtott, apokalipszisét lelkiismeret, egykori Napisten, kislány Panni, többi ördögi, tetteiket rajtam, jelenlegi pénzeket, fasiszta meggyalázta, többit Bródyék, narancs kormány, elégetett zsidók, összes bibliai, egész világ, összes politikussal, zenei apokalipszis, szentháromságnak, feketemágusoknak, feketebárányukat, apokalipszisként, feketebárányként, testenyészetként, elmeosztályukról, szentháromságban, felébresztésével, mákostésztájával, szentháromsággal, végrehajtásával, világkönyvtárát, megváltoztatása, elmebetegséggel, reformátusoknak, tulajdonosokhoz, elmeosztályával, cigánytelepével, értelmiségekkel, tulajdonosokkal, testenyészeteit, berendezőjeként, reformátusainak, magyarországnak, kommunistákkal, felfoghatatlan, történelemként, végrehajtóinak, újságpapírokat, fényevésünkkel, megreformálták, apokalipszisét, csonkításokkal, bizonyítékokat, tompalátásával, végrehajtóival, elmeosztályról, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 12 db bejegyzés
Összes: 6969 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 292
  • e Hónap: 8707
  • e Év: 43103
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.