Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Illés-Pistitől való szerelmi elpörölés Rákóczi téri feketék
  2018-05-12 20:42:11, szombat
 
   
  Cseh Károlytól tudtam meg, hogy a szentélyem neve Ízisz, amiről egész könyvet adott ki, hogy ez lenne a szerelmem, amit házasságom és későbbi kék szemű hipnózisos szerelmem alatt vizsgáltak égi nektár meglétével együtt.

Nap és Hold jeles együttállással dolgozták ki Íziszt valamennyi szerepében a Pszichografológiájuknak a Keletesek az Ágnes főszereplőik helyetti kösztümös áldozásommal, cigányság és egész Kelet emberré nemesítésével egyetlen nagy közös áldozásommal.

Valamennyi pusztító jele Nap és Hold együttállás. Valahol talán létezik egy tökéletes világ, kinn az űrben, amelyik el tudott rejtőzni a miskolci vasmészárosok elől, mert ezzel kezdték vonultatni 1995-ös ismétlésével születésemnek a pusztítókat:

Apám a Nap, anyám a Hold, nénéim a bölcs csillagok, s akár mint fent, úgy lent, az úr a tökéletes.

Ilyen világ csak addig volt a világegyetemben, míg a Csillagrend teremtője meg nem érkezett, külön a Hunnia börtön tűzIstenével. A Hunnia börtön Istene az űrből jött, ismeretlen galaxisból, amelyiknek a világ fertelmes kivégzését lehet köszönni, amelyik magának atya, fiú, szentlélekkel imádkoztat, amelyik fel akarta támasztani a betegségeket, állandó véráldozókkal együtt, amelyik a Hunnia börtön gyilkosokat orosz bűnözőkként felruházta földöntúli hatalommal, amelyik megalkotta a sátánt világ urának, a Talmudot, az örökéletű Heródes népét, az örökéletű cigányságot állandó apokalipszis végrehajtóiként együtt a lírai karám tagjaival, állandó szív ellenes csapásokkal. Még a szép dalaik is veszélyesek, mert a házakban vizsgálva a kislányok szívét áldozták meg őket, mert a tiszta szív megborzong a dallamtól.

Hatvan éve kezdték el az áldozásomat a feketemágusai Ózdnak Földanya-Vénuszként, a számaikat ihletetten írták, aszerint, hogy éppen hol járnak a közös áldozásukban, ugyanúgy írták a verseket, készítették a fotókat, illusztrációkat.

A Csillagrend teremtője feltehetően az űrben állott össze kémiai anyagokból, így hozta létre az Isteneket, mint engem csillagként Illés-Pistivel együtt. Nem tudott tisztaságomnak ellenállni, mivel tűzIsten volt, ezért tette mindezt velem együtt Illés-Pistivel, akinek egyik dala így szól a kiválasztott Gábor előadásában:

A Föld, a magányos Föld jelre vár, olyan régen egyedül suhan. Fenn csillagok ragyognak, de éjfekete minden ablak, s mind zárva van. A csönd, a magányos csönd jelre vár, olyan régen sötétben suhan. De minden csöndben dal van, s minden dalban egy szál dallam sír hangtalan. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen.

A fényt, ezt a messzi fényt keresem, átkelek a némaság vizén, s ha itt a közelemben, megkeres és meglel engem, csillag a csillagot, mert ő is jelt adott, s mint én felragyog. Egyetlen szív kell csak nekem, egy messziről dobbanó néma jel. Egyetlen szó, egy halk igen, amit egy magányos csillag üzen.

Ez a sorozata lírai karámból az egyetlen leplezőnek, Cseh Károlynak, amelyik Bodor űrpusztító sorsát hajtotta végre rajtam Vénuszként, Íziszként tudtával, a világ összes ózdi feketemágus szerepével könyvsorozatai alapján minden vallásával a Rózsa berendezéssel bíró Krisztus váróknak a kétszarvú hamis prófétájukkal, aki az Észak-Magyarország rajzai szerint bárányként jött engem köszönteni születésemkor, a Főnixes Csepregi Éva saját Rákóczi téri báránya helyett, aki olyat tett, amitől fertelmet szedtek ki minden testrészemből feketemágiájaként a cigány kíséretével főnixes Rákóczi terével.
Nyugodtan sztárkodnak mai napig a Földanya-Vénusz áldozók együtt a világapokalipszis összes lírai karám tagjával szerte a fertelmes feketemágusi halottakkal.

Miután Medúza Ferike zeneszerző reménytelenül bolyongott, a diófa asztal alá bújt velem kicsi koromban az űrpusztító és a cigánytelepe elől az ózdiaknak, 1995-ben feladta a küzdelmet Vénuszért.

Nyugodtan táncikálnak, koncerteznek, tudták, hogy ki vagyok, én nem tudtam egyedül, utolsó embernek gondoltam magam, hogy lezárt határok között torünneppel áldoznak és temetnek engem.

A lírai karámtagok állandó világapokalipszis végrehajtói a bibliai lovasok néven feltűntetve őket a Jelenések könyvében, mint feketemágusai a kétszarvú hamis prófétának, amelyek bibliás földet hoztak létre minden szerepbe engem írva, téve a kurváik és gésáik helyett, Ádám és Éva népük helyett.

Miskolc fogadott születésemkor kurvának nevezve, azóta, már hatvan éve tisztulnak a kurvák, nemesednek emberré, unokáik, dédunokáik diplomásak, szaporodnak, nemesednek Vénusz gyalázásból.

Mivel bezúzták az Északban megjelent ábráit a verseimhez rajzoltaknak, párra emlékszem, kimásoltam a könyvtárban őket, eltüntették a világtörténelemmel, amit végrehajtottak rajtam 1995-ig az összes bizonyítékot, mint a két utcai világapokalipszis álmosfüzeteit. Egyik szereplő sem én lettem volna, hogy a világ állandó csapásai sorsát, szerepét, könyvét hajtsák végre 58 éven keresztül.

Illés soha nem szeretett, amikor csillag voltam, vonzódtam hozzá, egyszer meg is mentett, amikor Szabó István állandó világkönyvtáros lyukas szívű megtámadott engem Atlantisznál már, ekkor megsebesítette a szívét. Becsapott engem, azért jött udvarolni Földanyaként hozzám, hogy ellopja a földöntúli hatalmat.
Illés fertelmet hajtott végre a kakas nevű tik sem vagytok magyarok állandó Piros Piri földönkívüli népének kíséretével, állandó temetésükkel a földrészeknek az árja Kohut név ellen. A Rákóczi tér Amerikában felvéve a nevünket fertelmeskedett tudtukkal, annak ellenére nem reagálnak, hogy Bush évekkel ezelőtt azt mondta, hogy Amerika embert nem áldozott az ottani világkönyv szereplőkkel, sőt befogadja a világapokalipszis végrehajtóit Kanadájával,akár a cseremisz pusztító Svédországa tette a skizopren 1956-os könyvtulajdonoskkal születésem kezdetével a többi viágrészével a Rákóczi térnek. A cseremisz pusztítót Zalatnay Sarolta kommunista állandó világapokalipszist utolsó magyarként végrehajtó helyett fogadták fel ellenem. Nem az első utolsó magyar szereplőjük Cini.

Fenyők helyett állandó lengyel történelmet hajtottak végre születésem óta angyal szárnyával Benkő Lajosnak, Feketevonat Rákóczi téri nemi szervem gyalázóinak, minden részem feketemágiával való lebénítóival, a sírban is a szenteket, angyalokat gyalázóival Csepregi Évának folyamatosan.
Ez a jelenlegi még meglévő facebook profilom fotóján látható.

Az elmebetegei az országnak tudták, hogy ki vagyok, saját szerepüket, sorsukat, betegségeiket hajtották végre, mikor összezúztak közösen az utcanépével Balázsnénak a II-es elmeosztályával és Müllerékkel, ózdi cigánytelepével kiközösítettek, zenei terápiákat tartottak a rólam írt lírai karám zenéivel, gyűlölve engem.

A II-es elmeosztály skizoprenje támadta meg a számat 1995-ben, amit bekiabáltak boldogan, hogy ínyevő baktérium a TV2-nél, úgy emlékszem, mert ezt a médiát torünneppel nem tudtam nézni, párszor néztem rá, mindig a saját sorsomat ismertem fel, akár a Fókusz fekete halálvilág felvonulásánál, valamennyi viháncolójánál a médiájuknak. Véráldozók, így néznek ki. Gór Nagy Mária nyugodtan felvonult hattyúdalom eléneklése előtt a többi apokalipszist végrehajtójával a háznak, színi iskolát és tisztességet kapott a börtön felfoghatatlan utálatossága, amit kiengedtek, s ekkor visszamentek arra az időre Csernobil után, közölte velem Illés doktora az utcának Újhelyben, hogy drága, maga összeverekedett egy asszonykával, meg hogy ínysorvadásom lesz, mert minden lebontó csapással támadtak meg ekkor. Felfoghatatlan a Rákóczi tér minden tette.

Csepregi Éva feketemágusa az ózdi lírai karám Rákóczi terének fontosabb volt a Magyarország nevet bitorló Magyarország torünnepét rendező hentes és mészárosoknak, mint Vénusz, egykori Földanya, meg Zoltán Erika a macska gésája Japánnak, együtt az egész utcai névtárával a világapokalipszisnek.

Elnézést kérek, nem lettem közönséges, végig tiszta volt a szívem, de nem lehet felfogni, sem megérteni, amit a testemmel műveltek azért, mert szép voltam és nem bírták a hangomat elviselni, sem a viselkedésemet. Én nem bonyolódom bele szívesen a felfoghatatlan feketemágiájukba a lírai karámtagoknak, sem a Rákóczi tér tetteibe, ezért adtam át ügyemet másoknak, a főszereplőket kell felelősségre vonni, mert én a legszívesebben elégetném őket az engem gyalázói cigány állandó feketemágus kíséretükkel, Heródes népével és a legyeivel a Bertalan utcai Pszichografológiának Bródy János és Koncz Zsuzsa összes vaskommunista szereplőivel a Vörös Oroszlán állandó világapokalipszisének valamennyi vallási szereplőjükkel, a halál reformátusaival Illéséknek, a szőrös reformátusaival Szuláknak, együtt a keleti patológiákkal, amik jönnek nemesedni az indiai cigányok után. Lehetetlen visszaadni bármikor, amit tettek a szentekkel.

1997-ben a II-es elmeosztálya a világapokalipszis bibliai végrehajtóinak egyszerűen befektetett Íziszként az elfekvőbe a súlyos elmebetegek közé, Müller Péter cigánytelepe telerakta az egész testemet patológiákkal, mint a nyakamat, fogaimat, minden részemet Medveczky Ilona határozatlan halak, meg minden halak szülöttjük sorsaként ismétlésben az Ágnesek kivégzése 1995-ös II-es idegosztálybeli lemészárlásom után, húgyhólyagom elpukkasztásával kísérletével Bodorné Ágnes kezdetével a születésemnek mindent lebontó cigánytelepükkel. Ekkor jelentkezett ismét Malek amerikai teremtője, az én és az öcsém megtámadásával, vagyis állandó apokalipszis végrehajtója Malek nemi csapása a Rákóczi térnek.

A 2004-es kivégzésük Vénuszként eszméletlenre, mikor már semmiféle életjel nem volt bennem, miután felvonultak az utcai csapások a médiában, köztük a medve kommunizmust végrehajtó Mészáros Kata kocsmai Nagy Feró genyó néven nemesedő nemi felszabadító hadserege Putyin népének az utcai listája alapján a kommunista koraiknak, üzengetve a medvének ismét, mint Soós névnél, agy és mindenféle halott állapotom ellenére szociális járadék adásával együtt, lányommal való eltartásom Nagy Anna halottjuk és a halálreformátusok helyett, folyamatosan haladva végig a névtárán a csapásoknak, gazdagulva, utazgatva, zabálva, párosodva, utódokkal hosszabbítva, felfoghatatlan.

A Rákóczi téri Uniójának a Bertalan utcai világapoaklipszis állandó végrehajtóinak kelet és a cigányság emberré nemesítőinek egyetlen nagy közös áldozásommal tajgai egyre bővülnek, már Románia is belépett a kivégzésemkor a magyarok mészárosaival együtt, melyeknek képviselője Oláh Ibolya, amelyik a hülyelyében önkielégítést végez, fogcsonkításával együtt nemi csapás sorsát rajtam a többiekkel együtt eszméletlen állapotomban megállás nélkül hajtották végre. A narancs kormánya a Rákóczi téri vasnépnek 1989-ben állott fel, azóta folytatták a celebek és politikusok kitermelését az utcanépekkel, ismételve folyamatosan névtárukkal a tehetségkutatók mellett a rajtam végrehajtott gyalázásukat. A narancsok a Földanya áldozók ózdi feketemágiával együtt Heródes népével, Kék csillagos sátán népével, valamennyi bibliiai főszereplőjével születésem pillanatától,nagymamákká tisztulva dédunokákkal. A Bertalan utcai Pszichografológiai NagyPán népe narancsokkal van berendezve valamennyi szerepjőjével a politikusoknak, médiájukkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágiájukba, cigánytelepükkel, fogcsonkításával, elpukkasztásával, illusztrációkat, végrehajtóiként, világegyetemben, világkönyvtáros, idegosztálybeli, reformátusaival, tehetségkutatók, végrehajtójával, elmeosztályával, főszereplőjével, összeverekedett, cigánytelepével, fertelmeskedett, viháncolójánál, felfoghatatlan, végrehajtóinak, felvonulásánál, kiközösítettek, feketemágiával, politikusoknak, megtámadásával, végrehajtottak, könyvsorozatai, megsebesítette, együttállással, legszívesebben, viselkedésemet, tisztaságomnak, szereplőjükkel, főszereplőket, álmosfüzeteit, szentlélekkel, szentélyem neve, tökéletes világ, miskolci vasmészárosok, bölcs csillagok, űrből jött, világ fertelmes, sátánt világ, örökéletű Heródes, örökéletű cigányságot, lírai karám, szép dalaik, házakban vizsgálva, kislányok szívét, tiszta szív, feketemágusai Ózdnak, számaikat ihletetten, Cseh Károlytól, Ózdnak Földanya-Vénuszként, Cseh Károlynak, Főnixes Csepregi Éva, Miután Medúza Ferike, Szabó István, Piros Piri, Zalatnay Sarolta, Benkő Lajosnak, Feketevonat Rákóczi, Csepregi Évának, Nagy Mária, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Pszichografológiának Bródy János, Koncz Zsuzsa, Vörös Oroszlán, Müller Péter, Medveczky Ilona, Bodorné Ágnes, Mészáros Kata, Nagy Feró, Nagy Anna, Oláh Ibolya, Pszichografológiai NagyPán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Innen nem viszed el, amid van  Jelzőlámpa  A fekete áfonya gyógyhatásairó...  Katica  Televízió Szent István élő köz...  A kékszőlő gyógyhatásairól  Selyemkóró gyógyhatásairól  Pórul járt a télapó  Minden várakozáshoz  Útravaló – 2020. október...  Gázolás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  A. Túri Zsuzsa : Hív az út  Szentírás üzenete - 2020. októ...  Facebookon kaptam  Akiben sok az együttérzés, a m...  Tanuld meg szeretni, a változó...  Facebookon kaptam  Úgy kell most berendezni a lel...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tücsök muzsikál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Poser tube  29. évközi hét kedd 10.20  Facebookon kaptam  Duna Arénában zajló Nemzetközi...  Sütő András mondta...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Tánc az esőben  Bízzunk Isten szeretetébe  Trianoni békaszerződés - 1920 ...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Az ember képtelen  Anyaság  Aki megfestette a Szűzanya arc...  Facebookon kaptam  Sikeres új hetet!  Évközi 29. vasárnap 10.18  Facebookon kaptam  Olvasni nem azért érdemes, hog...  Tanuld meg szeretni, a változó...  Ács agy Éva Sorsom a keresztem...  Facebookon kaptam  Png nő  Áldott estét - békés éjszakát ...  Pórul járt a télapó  Szèp estét kedves látogat...  Kollégiumi 56-os megemlékezés  A búbos kemence  Az ősz viszont...  Úton  Boldogságot - reményekkel teli...  Facebookon kaptam  Mai napi üzenet  Facebookon kaptam Annuska bar...  A kékszőlő gyógyhatásairól  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép napot kívánok  hatalmas falfestmény II. János...  Őszi dekoráció  Facebookon kaptam  Zelk Zoltán: Október  Delfin  Katica  A. Túri Zsuzsa : Hív az út  A pycnogenol (tengerparti feny...  A. Túri Zsuzsa : Hív az út  Rocker kakas  Őszi hónapjaink kezdete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Természetes megoldások gyógynö...  Évközi 29. vasárnap 10.18  Jelzőlámpa  Facebookon kaptam Annuska bará...  Facebookon kaptam  Évközi 29. vasárnap 10.18  You Raise Me Up" - cover by CO...  Facebookon kaptam  Na Anyu  Facebookon kaptam  Alvás  Facebookon kaptam  1478 fővel emelkedett a beazon...  Jó éjszakát!  Facebookon kaptam  Szántóvető volt az apám  Rocker kakas  Delfin  Gonosz testvér  Jelzőlámpa  Mai harmónia kártyám 
Bejegyzés Címkék
szentélyem neve, tökéletes világ, miskolci vasmészárosok, bölcs csillagok, űrből jött, világ fertelmes, sátánt világ, örökéletű Heródes, örökéletű cigányságot, lírai karám, szép dalaik, házakban vizsgálva, kislányok szívét, tiszta szív, feketemágusai Ózdnak, számaikat ihletetten, közös áldozásukban, űrben állott, magányos Föld, magányos csönd, szál dallam, messziről dobbanó, halk igen, magányos csillag, messzi fényt, némaság vizén, sorozata lírai, világ összes, kétszarvú hamis, cigány kíséretével, világapokalipszis összes, fertelmes feketemágusi, diófa asztal, cigánytelepe elől, küzdelmet Vénuszért, lírai karámtagok, bibliai lovasok, verseimhez rajzoltaknak, könyvtárban őket, összes bizonyítékot, világ állandó, földöntúli hatalmat, kakas nevű, árja Kohut, nevünket fertelmeskedett, ottani világkönyv, világapokalipszis végrehajtóit, cseremisz pusztító, skizopren 1956-os, többi viágrészével, cseremisz pusztítót, első utolsó, országnak tudták, utcanépével Balázsnénak, számat 1995-ben, médiát torünneppel, saját sorsomat, többi apokalipszist, börtön felfoghatatlan, időre Csernobil, utcának Újhelyben, ózdi lírai, macska gésája, egész utcai, testemmel műveltek, hangomat elviselni, felfoghatatlan feketemágiájukba, lírai karámtagoknak, főszereplőket kell, legszívesebben elégetném, engem gyalázói, halál reformátusaival, szőrös reformátusaival, keleti patológiákkal, indiai cigányok, világapokalipszis bibliai, súlyos elmebetegek, egész testemet, születésemnek mindent, öcsém megtámadásával, utcai csapások, medve kommunizmust, utcai listája, kommunista koraiknak, medvének ismét, halálreformátusok helyett, cigányság emberré, magyarok mészárosaival, hülyelyében önkielégítést, többiekkel együtt, narancs kormánya, tehetségkutatók mellett, rajtam végrehajtott, feketemágiájukba, cigánytelepükkel, fogcsonkításával, elpukkasztásával, illusztrációkat, végrehajtóiként, világegyetemben, világkönyvtáros, , ,
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 6951 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 493
  • e Hét: 3112
  • e Hónap: 12798
  • e Év: 177124
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.