Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hatszáz éves indiai cigány migránsok India szerint
  2018-05-21 23:07:45, hétfő
 
   
  Orsós Viktor indiai motoros cigány népének felvonulója rengeteg munkája közepette a patológiáknak, melyek éppen a Pszichografológiáját ismételték világkönyvtárával együtt a Bertalan utcai világapokalipszisnek díjazva a lírai karámtagokat Áder János Vénusz áldozással kiválasztott egyik Jánosa által a II-es elmeosztály indiai cigánytelepének közölte, hogy az indiai cigányság hatszáz éves migránsokat jelent ismételve a II-es elmeosztály Hofi Géza tagjának mondatát, mely szerint Farkas Flórián Elek házibácsi megölésével kitermelt hegyközi romája a parabrutálisnak a Tóth néven berendezett adventista kereszténynek magát mondó Jézus feszületemmel végrehajtott könyvének a Rákóczi térnek felvette a Bertalan utcai Müller Péterek hálózatának Farkas Bertalan nevét. Azóta válnak az állandó indiai cigány kíséretüktől, melyekkel együtt hajtották végre megállás nélkül az országrészek, világ felszámolását, mely látható Barziliiájában a jelenlegi Jeruzsálem központtal bíró Magyarországnak, vonultatva őket Kolcza Mária szappantisztító sorozatában egy forintos ideje óta a kancsal Isaorájuknak Vénusz áldozással, az egész világ jeruzsálemi beavatású sátán népével, török indiai cigányságával a narancs ózdi feketemágusi szövetségnek. Horvátország is ózdi feketemágusi eredettel bír a lírai karámtagja szerint a közös Kelet Földanya áldozóinak, együtt a japán pillangó néppel, együtt a tatárokkal, együtt a svájciakkal, németekkel, egész Oroszországgal.

Állandó országelfoglalói ezek az indiai cigányok a miskolci Rákóczi térnek, ezért nem értettem, miért támadtak meg engem a kurvák és cigányság kapcsolatai miatt, miért válnak tőlük a vasváros miskolci skizoprenjei, tisztulva és készülve a jövőre világ-Rákóczi térként István a királyával a visszament időnek 1983-as szegedi bemutatójával Bródy Jánosnak Földanya áldozóként együtt Illésék állandó világtörténelem végrehajtó reformátusaival, mint szentháromság tagjaival, egykori Napisten Istvánjának történelmi legendáját feldolgozva.

Ugyanúgy nem migránsok a Dalai Láma családom támadói kezdetével Yosé temetőbrigádjának cigányai, mint a Mu betűjelből Uniós központjukkal vonuló patológiai nagy közös áldozás céljából jőve keresztény ellenesként elméletben a muzulmánoknak, mint Mohamed jelmezbe öltözött Pszichografológiai csapásainak Kelet néven Magyarországnak egyetlen nagy közös véráldozással nemesítő emberré válás végett jőve ismeretlen elméletükkel, olyan csapásaival a Hunnia börtönnek, melyek nem tudják azt sem, hogy az iszlám ellensége mindig a rózsakeresztes rend volt.

Kelet népét patológiákkal népesítették be, mint állandó legyekkel és hasonló lényekkel, hogy miért, nem tudni, de 130 éves a vonulásuk Rozmanné néven kiadott Depresszió könyv alapján Pszichografológiájához Miskolcnak a legalsóbb kasztokból, emberré válva azzal, hogy nincs értelme a létezésüknek. Ezt hajtották a Hunnia börtön II-es idegosztályán rajtam végre 1990-ben Depresszió diagnózisa mellett az engem támadó és megöngyilkoló szomszéd Ágnes póknépével, melyek átszurták a szívemet is Szabó István lyukas szívű Vénusz támadó betegsége miatt 1984-ben talán, kezdve a világapokalipszist elölről.

Bodor Ágnes űrpók védelemben van a város részéről a családjával, melyek 1989. óta a nyíregyházi Keletes utcanép verse alapján hosszabbítanak utódokkal Bodor-Ménesi néven, hogy jön a felmentő sereg elvenni a világapokalipszis tagjait. Az űrpókoknak csak szeretetben lehetett élniük, mint az összes kispusztítójának a Pszichografológiájának, helyettük engem Földanyaként Mohamed Isten és Csillagmedve nem szerethetett és tisztelhetett. 1998-ban kezdték el pókhasam növekedésével együtt emelni ismétlésben az állandó világapokalipszis kezdetét az űrpók karrierjével a fogorvosi rendelőkben, mint állandó fogkiszedőjét a könyvsorozatok alapján, nagy gonosz pókként írva meg benne az Időt, amelyik új időszámítása Miskolcnak. Nagy gonosz pók az Idő, tövestűl cibálja a hajszálakat, fogakat, karmával mély barázdákat ró az arcra, írtam az egyik atlantiszi feketekereszten hét rózsás Ízisz és Mária kék ruhás hölgy áldozással bíró űrpusztító tetteiként meg a születésem óta rajtam végrehajtott világtörténelmében a Táncdalfesztiválásoknak a Hunnia börtön elmeosztályáról.

A lírai karámmal hosszabbított a Pszichografológiája a Látnokoknak.

A reformátusok, mint állandó világapokalipszis végrehajtói megtisztították a várost az indiai cigányságtól, melyek az ő neveiket vették fel, sőt Ágneseik tisztulnak a Rákóczi téri cigányságtól, melyekkel állítólag már hatszáz éve együtt gyalázzák az Isteneket, angyalokat, embereket még a sírjukban is.

Az állandó betegség, Gyurcsány Ferenc elküldte az orvosokat, mint állandó világapokalipszis végrehajtóit véráldozókként a többi véráldozó arab és keleti orvos után szerte a világba sztárorvosnak, hatalmas fizetségekért, követve a lírai karámot és a skizopren 56-os világkönyvtár tulajdonosokat gyerekáldással, reménykedve abban, hogy feltalálják mészárlásaik következményei ellen a megoldást a Hunnia börtönükkel, mint karmikus betegségeik ellen. Gyurcsány elküldte a magyar hosszabbításokat külföldre jólétbe, három csemetével megjelölve a Vénusz áldozókat a Föld minden részén.

Jönnek ide látogatóba a születésem óta Vénusz véráldozásból emelkedett amerikai sztárjai az indiai cigányságnak, Harriseon Ford állandó Atlantiszi kor apokalipszis végrehajtójával, minden sztárjával a vasvárosnak. 130 éves kezdetük volt kurvákkal, stricikkel, fajtalankodókkal.

A miskolci Uniója a Bertalan utcai Pszichografológiának 130 éves világapokalipszist jelent valamennyi művészével a világegyetemnek, postmodernként, elmebetegeivel az egész Földnek. Sára néven áll most fel Földanya áldozásból az értelmiség legyőző Józsefváros polgármestere, kézzel mosatával minden történelmi korszak végrehajtása közben az emberiségnek. Minden korszak, mint a középkor, viktóriánus kor mezítelenségével az Oláh könyvük alapján tükrözi a sivárság utálatosságát a világ gyalázói Hunnia börtönével együtt. Azon lepődnék meg, ha Európában ezek után maradtak még tiszta fajok, elszórtan, mert Románia Andy Vajnáékkal 83 éve temeti a családomat Magyarország néven.

Aki ebben nem vett részt és ennek ellenére túlélte a világapokalipszist, ne essen bántódása, legyen kurva, patológia, sátánista, sátán népe, Talmudos, vagy földönkívülije a világűrnek, az ártatlan pusztítóival a távol-Keletről hozottaknak Weöres Sándorékkal Miskolc szervezésében világapokalipszis megrendezése végett kidolgozott áldozásaival Ízisz néven a Földanyának.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mezítelenségével, hosszabbításokat, fajtalankodókkal, kispusztítójának, országelfoglalói, feketekereszten, cigánytelepének, végrehajtójával, reformátusaival, megtisztították, parabrutálisnak, magyarországnak, elmeosztályáról, szappantisztító, világegyetemnek, világtörténelem, gyerekáldással, könyvsorozatok, következményei, földönkívülije, postmodernként, elmebetegeivel, barziliiájában, rózsakeresztes, tulajdonosokat, oroszországgal, véráldozókként, hosszabbítanak, utálatosságát, kereszténynek, feszületemmel, megöngyilkoló, idegosztályán, polgármestere, cigányságával, szervezésében, lírai karámtagokat, indiai cigányság, állandó indiai, jelenlegi Jeruzsálem, forintos ideje, kancsal Isaorájuknak, egész világ, narancs ózdi, lírai karámtagja, közös Kelet, japán pillangó, indiai cigányok, vasváros miskolci, jövőre világ-Rákóczi, visszament időnek, iszlám ellensége, Orsós Viktor, Áder János Vénusz, Hofi Géza, Farkas Flórián Elek, Müller Péterek, Farkas Bertalan, Kolcza Mária, Isaorájuknak Vénusz, Kelet Földanya, Bródy Jánosnak Földanya, Napisten Istvánjának, Dalai Láma, Pszichografológiájához Miskolcnak, Szabó István, Bodor Ágnes, Földanyaként Mohamed Isten, Gyurcsány Ferenc, Harriseon Ford, Románia Andy Vajnáékkal, Weöres Sándorékkal Miskolc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
James Allen  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Szívek  Ma van a magyar költészet napj...  Zilahy Lajos gondolata  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Esterházy Péter: Harmonia c...  képre írva  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  képre írva  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jan Twardowski - Siessünk  A felvilágosodás...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagy és kis csodák  Sok ember olyan, mint a kaméle...  különleges  A felvilágosodás...  képre írva  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Egyszerű  Az ember  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Ismeretlen: Ikarusz monda  Különleges  Szívek  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Szép álmokat!  Különleges  Somlyó Zoltán - Orgonával  Isten hűségének mértéke  Van néhány kérdés, amin gondol...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Annyira tisztelem a szabadságo...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Egyszerű  Anyák napjára  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Reményik Sándor: Pierrot &...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Annyira tisztelem a szabadságo...  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  40 felett 
Bejegyzés Címkék
lírai karámtagokat, indiai cigányság, állandó indiai, jelenlegi Jeruzsálem, forintos ideje, kancsal Isaorájuknak, egész világ, narancs ózdi, lírai karámtagja, közös Kelet, japán pillangó, indiai cigányok, vasváros miskolci, jövőre világ-Rákóczi, visszament időnek, iszlám ellensége, rózsakeresztes rend, vonulásuk Rozmanné, legalsóbb kasztokból, engem támadó, város részéről, nyíregyházi Keletes, felmentő sereg, világapokalipszis tagjait, űrpókoknak csak, összes kispusztítójának, állandó világapokalipszis, űrpók karrierjével, fogorvosi rendelőkben, könyvsorozatok alapján, egyik atlantiszi, lírai karámmal, indiai cigányságtól, állandó betegség, többi véráldozó, világba sztárorvosnak, lírai karámot, skizopren 56-os, magyar hosszabbításokat, indiai cigányságnak, miskolci Uniója, egész Földnek, értelmiség legyőző, sivárság utálatosságát, világ gyalázói, családomat Magyarország, ártatlan pusztítóival, távol-Keletről hozottaknak, mezítelenségével, hosszabbításokat, fajtalankodókkal, kispusztítójának, országelfoglalói, feketekereszten, cigánytelepének, végrehajtójával, reformátusaival, megtisztították, parabrutálisnak, magyarországnak, elmeosztályáról, szappantisztító, világegyetemnek, világtörténelem, gyerekáldással, könyvsorozatok, következményei, földönkívülije, postmodernként, elmebetegeivel, barziliiájában, rózsakeresztes, tulajdonosokat, oroszországgal, véráldozókként, hosszabbítanak, utálatosságát, kereszténynek, feszületemmel, megöngyilkoló, idegosztályán, polgármestere, cigányságával, szervezésében, felszámolását, patológiáknak, központjukkal, patológiákkal, hosszabbított, muzulmánoknak, véráldozásból, fogkiszedőjét, tisztelhetett, bemutatójával, növekedésével, világkönyvtár, véráldozással, sztárorvosnak, fizetségekért, szentháromság, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 611
  • e Hét: 2498
  • e Hónap: 4857
  • e Év: 57123
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.