Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teremtés emberi formában ég serege kezdetével
  2018-05-22 19:58:27, kedd
 
   
  Vala kezdetben az Ige, mint cselekvést jelentő szója a gönczi bibliának, amelyik Krisztusként látta meg a napvilágot egykori földönkívüli tűzIsteneként egy ismeretlen galaxisnak, társával együtt, aki égre helyezte a csillagokat, létrehozta az Isteneket. Kétezer éve hagyja a Csillagrend tűzIsten teremtője a bibliai apokalipszist azzal, hogy a Hunnia börtön tűzIstene hozta létre a Napját a Jehovának, a Holdját Róbert atyának, meg a csillagjait egykori apámnak, mint teremtőmnek. Már ez gondot jelentett, mivel a csapásai az apokalipszisnek, mint a fanatikus hívei azt hirdetik csodálatos életet élve áldozásommal hatvan éve már, hogy ők az Isten népei, feltámadás következik, ide jutott a Vatikánjával tavaly februárra, amikor engem el akartak égetni az Isteni színjáték örök Földanyájaként, most következne az örök életre történő feltámadása a bibliai apokalipszisnek penitenciás véráldozásommal, mely által szépültek, emberré váltak, nemesedtek saját tettük, bűnök, sorsuk, apokaliptikus szerepük végrehajtásával.

Az ige cselekedett, teremtett zsidókat folyamatosan, megállás nélkül, börtön gyilkosok kiválasztásával létrehozva az összes bibliáját saját tettükkel emlékezve az általuk megölt népekre, mely által létrejött a Szentháromsága az Illés, Omega, Metronak.

Mivel az Ige teremtett, egyértelmű, hogy a magyar tökéletes nyelv ellen jött létre, akár, mint Románia Károlyi bibliája. Így fogadtak engem születésemkor, berendezve számomra Szenci, szódás, szamaras zsidó istálló szobáját, ahol az Istálló Vénusz-Ízisz-Jézus egyből földöntúli hatalom és feketemágia kezében indult egyetlen nagy közös áldozásában az összes utcanépe helyett Miskolcnak, mint világkönyvtárt jelentő vasapokalipszisnek.

A Csillagrend teremtője hozta létre az ég csillagait, köztük Freddy Mercuryt, Barbara Straisert, Illés-Pistit, a Csillagrend Isteneit, többed magukkal meghagyva őket állandó áldozásuk miatt, engem is Földanyaként, egykori Vénusz csillagból emberi formában, de ivarszervek nélkül. Akkor lett nemi szervem, miután Földanyaként legyőztek és Atlantiszba kerültem örök fogságba.

Míg a Csillagrend teremtője szívvel alkotta meg emberi formában az Isteneket, ég seregét, addig a római egyház szentháromságának tűzIstene utcanépet, sátánt világ urának, Talmud zsidóit, Heródes zsidóit, Ortodoxokat hozta létre az összes pusztítójával az állandó bibliai apokalipszisnek, régebben sárkányokkal, hatalmas lényekkel támadta meg a földrészeket. Tehát az Ige megalkotta Szaturnusz, a nagy rossz után a gyilkosságok szerszámait szív nélkül állandó világapokalipszis berendezésével, megrendezésével, eljárva az emberek lakta világot folyamatosan.

Tisztességtelen volt a teremtése a két Tűzistennek, Romániának az angyalok ember formában történő megalkotása, mert veszélybe került az emberiség, akik tökéletesek voltak, tökéletes egészséggel és szívtörvényekkel. Ezek voltak a kezdetek, s a vég lett a Vatikán tűzIstene részéről engem utolsó emberként hatvan éven keresztül történő vérfürdők sorozatával történő mészárlásom temetői torünnepével a Hunnia börtönének állandóan lezárt határokon belül, támadva minden patológiájuk és utcanépek helyett, mert kurvák voltak, horkoltak, deformáltak voltak, elmebetegek voltak, erkölcstelenek, fajtalankodók, nemi kivégzők voltak, ezt nevezték el a Vatikánjával Miskolcnak penitenciás tisztulásnak.

Soha többé nem lesznek emberek, felfoghatatlan számomra, hogy az Oroszország előtti világ és az afrikai, amerikai földrészek emberek lakta világán ugyanezt berendezték Atlantisz néven Várkonyi mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni. Embereket nem lehet cselekvő Igével alkotni, csak emberformákat, így kezdődött a vérfürdőjük libalábas történelmével Magyarországnak kommunikációs kivégzőkkel, rajtunk végrehajtott sorsukkal, tetteikkel, egykori mészárlásuk végrehajtásával.

Tisztességtelen volt emberi formában megteremteni engem is, mert még a saját teremtőm sem tudott nekem ellenállni, nem bírta a hangomat, járásomat, csilingelő mondataimat elviselni. Emiatt bontották le a Vatikánjával a Hunnia börtönnek at ínycsontozatomat, szedték ki a fogaimat patológiáikkal megfertőzve a Rákóczi téri cigánysága által a Vénusz áldozóknak tudtukkal, mert a 2004-es utolsó énekem a szomszéd genyózásával, aminek engem neveztek 1976. óta a gennyes nemi szerves Bertalan utcai világapokalipszis tagjai helyett és népei, országai helyett, amikkel meggyalázták az egész világmindenséget, utolsó énekem volt Földanyaként kivégzésem előtt utcanépével Müller Péternek.

Ez a világ történelme, ez így marad látleleteként Magyarország néven az örökkévalóságig a gyilkosok neveinek, szerepének, tetteinek, gyalázatának, csonkításának, tisztulásának, nemesedésének, emberré válásának szépülésükkel feltűntetésével kegyhelyekként.

Az Ige, mint cselekvést kifejező szófaj befejezte a Szentháromságával a világ emberiségének felszámolását, kiárulását, meggyalázását, megcsonkítását, gyalázását még a temetőkben is.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szívtörvényekkel, világmindenséget, ínycsontozatomat, apokalipszisnek, végrehajtásával, véráldozásommal, kiválasztásával, magyarországnak, örökkévalóságig, feltűntetésével, tisztességtelen, megrendezésével, megcsonkítását, földanyájaként, erkölcstelenek, felfoghatatlan, világkönyvtárt, kegyhelyekként, szentháromsága, berendezésével, patológiáikkal, felszámolását, emberformákat, csonkításának, történelmével, kommunikációs, meggyalázását, emberiségének, tisztulásának, születésemkor, látleleteként, tűzisteneként, pusztítójával, apokaliptikus, fajtalankodók, szépülésükkel, gönczi bibliának, napvilágot egykori, ismeretlen galaxisnak, bibliai apokalipszist, csillagjait egykori, fanatikus hívei, örök életre, bibliai apokalipszisnek, összes bibliáját, általuk megölt, magyar tökéletes, összes utcanépe, római egyház, összes pusztítójával, állandó bibliai, nagy rossz, Holdját Róbert, Románia Károlyi, Istálló Vénusz-Ízisz-Jézus, Freddy Mercuryt, Barbara Straisert, Csillagrend Isteneit, Vatikánjával Miskolcnak, Müller Péternek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cica  Facebookon kaptam  Alvó baby  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Evan Esar tollából  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Esti kép  Mi a különbség  Sajnos ezt elBalogozták  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Az élet  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Házi botox  Facebookon kaptam  A tékozló és Isten gondviselés...  Kokárda  Jóga férfiaknak  Esti kép  Üdvözöllek az oldalamon  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Könnyáztatta asszonysorsok  A szív és a cselekvés egységes...  Kezdet  Kokárda  Keresd azt a valakit,...  1848. március 15-én  Éljen a magyar szabadság!  Rochefoucauld - a bölcs  Alvó cica  Szép estét kedves látogatóimna...  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Alvó cica  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Könnyáztatta asszonysorsok  A kávé  Könnyáztatta asszonysorsok  Ne feledjük: a föld jóval több...  Szép estét kedves látogatóimna...  1848. március 15-én  A kávé  Szent-Györgyi Albert gondolata  A nemzet csak akkor...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  A nemzet csak akkor...  Síró nő  Keresd azt a valakit,...  A csonk és a facsemete  ...és mégis ráismersz  Az ünnepről  Minden jónak végeszakad egysze...  Március 15 emlékére virágba bo...  Minden jónak végeszakad egysze...  Ne feledjük: a föld jóval több...  A szív és a cselekvés egységes...  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Szép Álmokat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Szabó Norbert – Szabadsá...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Talpra vándor  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Facebookon kaptam  Mélységes szomorúsággal  Vágy, élet és sugár  Jó éjszakát  Március 15-re emlékve  Sötétség és világosság  Március 15-re emlékve  Éljen a magyar szabadság!  Keresd azt a valakit,...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Akit mindenki lenéz, nem tarto...  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Hernádkak  Könnyáztatta asszonysorsok  Március 15-re emlékve  A szív és a cselekvés egységes...  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Ki volt valójában a rejtélyes ... 
Bejegyzés Címkék
gönczi bibliának, napvilágot egykori, ismeretlen galaxisnak, bibliai apokalipszist, csillagjait egykori, fanatikus hívei, örök életre, bibliai apokalipszisnek, összes bibliáját, általuk megölt, magyar tökéletes, összes utcanépe, római egyház, összes pusztítójával, állandó bibliai, nagy rossz, gyilkosságok szerszámait, emberek lakta, angyalok ember, vérfürdőjük libalábas, saját teremtőm, fogaimat patológiáikkal, 2004-es utolsó, szomszéd genyózásával, gennyes nemi, egész világmindenséget, világ történelme, gyilkosok neveinek, világ emberiségének, szívtörvényekkel, világmindenséget, ínycsontozatomat, apokalipszisnek, végrehajtásával, véráldozásommal, kiválasztásával, magyarországnak, örökkévalóságig, feltűntetésével, tisztességtelen, megrendezésével, megcsonkítását, földanyájaként, erkölcstelenek, felfoghatatlan, világkönyvtárt, kegyhelyekként, szentháromsága, berendezésével, patológiáikkal, felszámolását, emberformákat, csonkításának, történelmével, kommunikációs, meggyalázását, emberiségének, tisztulásának, születésemkor, látleleteként, tűzisteneként, pusztítójával, apokaliptikus, fajtalankodók, szépülésükkel, nemesedésének, apokalipszist, áldozásommal, földanyaként, torünnepével, patológiájuk, vatikánjával, sárkányokkal, földrészeket, genyózásával, krisztusként, folyamatosan, gyilkosságok, tisztulásnak, meggyalázták, magyarország, földönkívüli, gyalázatának, megteremteni, végrehajtott, egészséggel, csillagrend, atlantiszba, feketemágia, vérfürdőjük, tökéletesek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 525
  • e Hónap: 3367
  • e Év: 42368
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.