Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hiába vártam megváltó segítségre
  2018-06-01 08:21:20, péntek
 
 

Tavalyelőtt szeptemberben állítólag ideértek az újhelyi földönkívüliek, köztük a volt szomszédom, Attila, akik nem tudnak a közelembe férni születésem óta tartó magyarországi többszörös világapokalipszis folyamatosan történő végrehajtása, deformációim közben állandóan ismételt sorsuk és szerepük végrehajtásakor hozzám Bodortól, az űrpusztítótól, amelyik emberi formában élt azelőtt, így szaporodott űrpókokkal, folyamatosan hosszabbítva a Rákóczi terük áldozását felmentő seregével a cigánytelepnek. Magam is meglepődtem,amikor leírtam akkoriban nem tudva semmiről, hogy a feketesárkány az űrpusztítót legyőzte. Utána szinte semmire nem emlékszem, csak arra, hogy minden éjszaka azt játszották velem egy hónapig, hogy át kell mennem a vizen, hogy visszadják a fogaimat.

Azelőtt kínoztak éjjel-nappal melleimnél fogva cipelve a termékenységi törzsek kígyóistene által, gyaláztak a Rákóczi téri cigányok éjjel-nappal Müller sátánistáival együtt, amiket a Mónika Showban bemutattak. Közben reménykedtem segítségben, nem tudtam, mit jelent a sátán, mint világ ura, hogy a nyakamban és fejemben van körben, együtt győztek le a nyolcvanas években, állandó világapokalipszisében a borsodiaknak.
Csak azt az egyet akartam, hogy mielőtt elmúlok, lebomlok végleg, megtudja mindenki, mi történt a családommal Magyarországon, amiért Cseh Károly szerint az országnak kell szégyellnie magát.

Felcsillantatták a reményt, majd összezúztak mindent. Felvetették velem Attila nevét azzal, hogy a gyerekek és a város ismeri, tudják, hogy ő volt a megváltóm, majd mikor észleltem tavaly júniusban a több hónapi hiábatartó várakozás után, hogy a facebook profilja fonalbolt lett, összeomlottam. Azóta nem érdekel semmi, nem biztatom magam többé, mert egy játék folytatódott tovább, mint azelőtt, csak akkor csonkítással, gyalázással hajtották végre saját szerepüket, sorsukat, meg nyomorral, fényevéssel, embertelen körülmények között állandóan dolgoztatva éjjel-nappal álomvilágnak nevezett hatalmas hipnózisos erejével a földönkívülieknek együtt a feketemágusaival a lírai karámnak.

Kutyafuttatót nyitottak, kutyát hozott Mohamed Istene, mint nagyobbik lányom, akit hoztak megszületni, hogy vezessen engem az akkor még vastrágya kommunista korok főszerepeinek végrehajtása közben, majd rátértek a vallásaira a Hunnia börtön elmeosztályának, együtt a világ összes feszületére, Rózsa neveivel az elmeosztályoknak. Jelenleg maguk jelentik a jelen értemliséget, olyan könyveket adnak ki a Vénusz áldozók elmondva engem mindennek, hogy maguk jelentik az isteni szimfóniát, a gyermeket, amelyik megszületett gyönyörűségére mindenkinek.
Attila azért lett felvett névvel bemutatva, hogy az első volt, aki feketemágusokkal szembeszállva jött segíteni nekem, meg ismerik a gyerekek. De hiába vártam rá lassan másfél éve, semmi sem történt, a gyerekek semmit sem tudnak, azt sem,hogy maguk adtak a mészárosaim kezébe 2004-ben.

2001-től, első feljelentésem óta 2012-ig tartott kizáró gondnokság alatt engem Miskolc városa Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója igazságügyi elmeorvosa által a börtön bíróságnak, saját sorsát és szerepét hajtotta végre már ismétlésében az 1990-es kivégzésemnek az Idegosztályukon, világkönyvtárával együtt Visnyei Lászlónak Gondolatok a könyvtárban címmel, akit elvittek a városból, kimentették a Bertalan utcai helyéről, mivel ez az utca Szepes Mária Pszichografológiai jelecskéi és országai világapokalipszisét jelenti 130 éve már.
Visnyei László egyetemi tanár nyugdíjas volt, amikor idehoztak hipnózisban, mivel másutt nem volt eladó lakás, miután szétberhelték az ikerházat felettem rima Jeruzsálemként T. Asztalos Ildikó népe helyett. Visnyei születésem óta hajtotta végre saját sorsát és világkönyvtárát a városnak rajtam, itt ismételték, miután ideköltöztem. Mellette a Révész utcai születésem kezdete óta Vénuszként ismételten áldozó Szabó István lyukas szívű egykori támadóm gönczi bibliáját hajtották végre Müller Péterékkel, Göncz Árpád kezdetével, ahogyan ismételtek 1995. körül, hozva a Szabó utódot, tompalátásom szereplőjét Mohamed Isten gyalázójának. A II-es elmeosztályukra zártak engem a tompalátó a saját életét végrehajtó helyett, Ízisz áldozásuk Pszichografológiai befejezéseként, világfeszületével Székesfehérvárnak.

Nem lehet rajtam segíteni. Müllerék minden részemet szétpüfölték, az ínyemet Gór Nagy Mária a Hunnia börtöntől és a II-es elmeosztálya Miskolcnak lebontotta, a fogaimat a szomszéd Ágnes Rákóczi tere a strumával együtt gócokkal rakta tele. 2011 körül arra ébredtem, hogy tűszúrást érzek a két bokában. Akkor jártak a II-es elmeosztályuk bibliai szereplői tisztításában ismétlésében a születési kezdetnek egykori feltámadás véráldozása közben megszentülve, ahogyan a lírai karám tagjai is megszentelődtek az ózdi 666 központ ismeretlen két háromszög jelénél,. Mindkét bokámba injekciós tűvel háromszög alakban olyan fertőzést fecskendeztek hatalmas tűvel okozva a sebet, melytől térdig bedagadt a két lábam és elefántforma alakult ki, teljesen eldeformálódott lábfejjel. Így jártam levált talpú 42-es papucsban az utcáján a vasvárosnak, nem volt pénzem, mert állandóan elvették a rokkantságit könyveik végrehajtása közben.
Pók volt a méhemben, nemi szervemben cigány legyek, húgyhólyagomban patológiák, amikkel jártam urulógiára, mint a Semmelweis kórházukban, hogy valami kiáll nekem onnan, amit érzek, azt felelte a főorvosnője a II-es elmeosztályuknak, hogy most is félrebeszélek.
Derekamon körben 1995. óta a szomszéd Ágnes pusztító Íziszük felesége a Pszichografológiából már többszáz éve ugyanígy áldozó egyik cigánya volt, amelyikről néha írtam, le mertem írni, hogy most is megszorította a szívemet és gyalázni kezdett, amikor éppen egy kurvájukat emeltek és férjhez adtak.

Erről szólt az életem, hogy én vagyok a kurva, szentek lettek születésem óta a világapokalipszis magyarországi tagjai, hatalmas jólétben, gazdagban, autóval, ahogyan felvonultak mellettem 1995-ben vigyorogva, külföldi utakkal, így haltak meg, míg mi abból éltünk, ettünk, amit a piacon árultam leesett ruhákként.

Ez a világ történelme a magyarországi világapokalipszis végrehajtóival.

2014-ben döntöttem el, hogy leírok pár nevet az utcából, mikor észleltem, hogy innen vannak kitermelve a celebek, meg az apokaliptikus tagok a politikusokkal együtt, majd visszaemlékeztem a szegfű jeles cserepemre 1990-ből, hogy hogyan emelkedtek, honnan vannak az állandó vas szocialistái Gyurcsány Ferenc betegségnek, a cserepeken láttam Vona és Ádám és Éva meg a bibliai szereplők arc nélküliségét, mint személyiség nélküliséget, ekkor visszaemlékeztem arra, hogy öcsémet tízszer megsokkolták a nácik és Vona Gábor elmeosztályával saját sorsukként és tettükként az én bolt és közlekedés fóbiám és bezárásom mellett Pataky Attila kezdetével emelt miskolci börtönnek.
Még soha senkinek nem ártottam előtte. Nekem nincsen bíróságom az egész világon, itt vannak az országok nagykövetei, látják, mi történik, hogy Magyarország utolsó magyarként temet engem 1995. óta kakasfrizurás Gáspár Győzőjével a II-es elmeosztály bibliai apokalipszisének Balla Bea nemi csapásával a Bertalan utcai Pszichografológiájuknak, melyeknek a főszereplői Ágnesek voltak, mint Rákóczi tér tagjai, Annák, mint állandó világapokalipszis főszereplői.

Tehát ha a lányom kutyát hozott, akkor még tisztul a Szabó folytatás, mert attól félek, hogy őt is a tompalátásom görög Isten támadójának a világvégi Időjelek megadójaként elméjére fogják juttatni kiszolgáltatva magukat. Tehát nincsen segítségem, minden hazugság volt, csupán annyi változás állt be, hogy már nem annyira áll befelé a két lábam, tudok járni jobban, meg a derekam nem lejt bal oldalra, mert gerincferdülésem volt, nagyon nagyfokú egyik szereplője helyett a Jehova feketemágus bibliájuknak az állandó világapokalipszis végrehajtói utcájából. Már a fejem mintha tiszta lenne, összeforrtak a széttört csontjaim, az Ufó fülem már nem áll el, a Lázár orrom, amiért széttörte a II-es elmeosztálya a bibliai apokalipszisnek rendben van, de a hasam még hatalmas, gyomrommal együtt, mely már nem fáj. Ebből arra következtettem, hogy mégiscsak van segítség, de ráérnek, vagy nem tudnak megjelenni a hangom és a külsőm miatt, vagy nem is akarnak, többet nem tudnak tenni értem.

A Rákóczi tér narancs színében a Orbán Viktor főszereplőjének a Katalin kerék néven kiadott mohazöld könyvnek indiai cigányként Orbán kerék néven került berendezésre, amit rajtam végrehajtottak folyamatosan, így került kormányra az apokaliptikus tagokkal, Nagy Feró Mészáros Kata kocsmájával Miskolcnak berendezett gennyes nemiszerves Genyó néven berendezett orosz hadseregeivel Putyinnak, kommunista országaival a vasvárosnak, felemelve a trianoni németek kerítését, azt híresztelve világ-Magyarországra készülve, hogy a vasnép Oroszországban van, onnan jön. Ott van a hadsereg, miskolci vasváros csak a könyveket és neveket rendezte be, itt vagyok az utcájukban, együtt vannak a nácikkal, szocialistákkal, valamennyi izmus képviselőjével, valamennyi katasztrófájával a világnak, valamennyi vallásával Rózsi Demjén Ferenc politikai Katalin Vénusz áldozással kiválasztott Ízisz áldozásában, amióta tiszta lélekként tisztult mint szürke szőnyegbombás, nemi betétekkel országokat legyőző egyetlen veszedelme Borsodnak. A magyar kormány a parancsnok minden háborújában, könyvberendezésében a világrészeknek. Putyint a magyarok tették meg Vénusz áldozóként Oroszország elnökévé, akár Ttrumpfot, Obamát a szigetekről, sőt még kis tüntették Nobel díjával a Rákóczi térnek.

Már a lyukas szívű református bibliai szereplők sorsát 1983-ban debreceni bibliaként, mely leplező lett volna Reegen kezdte el Amerikában, melyre utalnak is az előszóban, hogy innen van irányítva a világpolitika a Rákóczi tér által.

1989-ben gyalázásomat ünnepelte Nagy Feró és Csepregi Éva Rákóczi tere utcanépként.

Hová menjek felejelentést tenni az ország, mint világapokalipszis ellen,amit folyamatosan végrehajtott kezdetben a görög Istenek, a zeneszerzők, énekesek, tiszta szívű emberek ellen a világ minden földrészén, ellenem születésem óta megállás nélkül? Hol van hatóság, ami ezt elfogadja?

Azt mondani egy olyan lénynek, aki soha nem látott férfit, hogy mire vág fel, mielőtt halálra ítélik végleg, ezt nem lehet felfogni, sem a megállás nélküli vérfürdőjüket. A szigetek istene már nincsen a melleimen tavaly február óta. Mivel hangom nincsen, lehetetlen visszaadni, sem arcom, amiért nem tudok kimenni az utcára, csak rövid időre, mert nincsen csontozat a számban, nem tudok enni, nem akarok menni közösségébe többet a tik sem vagytok magyarok tort ülőnek, asztalon táncolóként létrehozott szociális hálózatához a vasnépnek, a lakásban töltöm az időmet.

Nem bírom felfogni a világapokalipszis állandó végrehajtói helyetti főszerepek, tettek, sorsok, betegségek, deformációk végrehajtását abban a reményben, amint írtam Nagy Anna novelláját is, hogy feltámadásra várakoznak a betegségek, halottakkal együtt.

Hát így vagyok, így élek, cipekedem a boltból, amikor van miből és főzök magamnak, türelmetlenül, mert rajtam vannak körben a démonok, tisztátalan lelkei a megtisztult halottaknak, amik születésem óta velem vannak.

Azt beszélték az utcán mai napig térítő jehovák, amikor arra mentem, hogy egyszer véget kellett érnie a közös áldozásuknak, tehát tudnak róla, ennek ellenére, mint mindenki a világon, folytatja a hittérítését a Bertalan utcának, a politizálását Lendvai Ildikó, Heródes narancs színében kezdett Vénusz áldozóval a végtelen időhúzást, nem tartva senkitől, mivel nem látszik, hogy valami is történt volna majdnem másfél éven keresztül.

Megtagadtam a struma műtétet, amit ráírt az orvos a papíromra, mert nem akarom a Müllerék által nyakamra tett gócokból lett nagy daranatot kivágatni, hogy véglegesen elmenjen a hangom.
Megtagadtam a gyógyszere szedését a reumatológusnak, amitől fekélyes lett volna a torkom és kiperett volna az összes fogam, melyek egy szálon vannak így is, állandó rettegésben tartva engem.

2011. óta csak betegségeket diagnosztizáltak a II-es elmeosztály súlyos betegeinek sorsaként rajtam, ha nem jött volna segítség tavaly februárban, már nem lenne méhem és lábaim.

Hát ezért nincs miről írnom, mert olyan szavakat használok,melyeket nem ismertem és soha nem ejtettem volna ki a számból őket, meg reménytelen minden napom, nincs értelme az életemnek roncsként és torzként.

Mivel az Unió a miskolci Rákóczi téri Pszichografológiát jelenti Kelet és cigányság egyetlen nagy közös áldozással történő emberré nemesítésével, világkönyvtárával Miskolc városának, valamennyi kommunista és vallási korral, amik rajtam születésem óta folyamatosan végrehajtottak hatvan éven keresztül a patológiák, várható, hogy ezt a blogot, melyben leírtam az emberieség ellenesek közül pár általam felismert nevet, az Unió törölni fogja, vagy a tulajdonos. Ekkor én végleg el leszek eltemetve, mivel nincsen és nem volt máshol segítségem.

Vannak-e személyiségi jogai az apokalipszis végrehajtóinak, kérdem én a hivatalos szervektől, köztük a narancs Rákóczi téri kormányuktól, amelyik születésem óta a házakban, lakásokban mészárolt minket? Nekik lehet, sőt kell nyugodtan élniük jogaik szerint, az áldozatoknak nem lehetett egy normális pillanatuk sem gyalázásuk, csonkításuk, főszerepeik, sorsuk és tettük végrehajtása közben láthatatlan világbeli kíséretükkel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágusaival, felcsillantatták, elmeosztályuknak, katasztrófájával, diagnosztizáltak, visszaemlékeztem, elmeosztályoknak, apokalipszisének, gerincferdülésem, feketemágusokkal, szocialistákkal, apokalipszisnek, főszereplőjének, reumatológusnak, világkönyvtárát, elmeosztályának, elmeosztályukra, eldeformálódott, megszentelődtek, végrehajtásakor, húgyhólyagomban, idegosztályukon, elmeosztályával, végrehajtottak, magyarországon, földönkívüliek, jeruzsálemként, végrehajtóival, magyarországra, oroszországban, világrészeknek, cigánytelepnek, végrehajtóinak, gyönyörűségére, politikusokkal, következtettem, újhelyi földönkívüliek, volt szomszédom, közelembe férni, űrpusztítót legyőzte, termékenységi törzsek, nyolcvanas években, egyet akartam, családommal Magyarországon, országnak kell, város ismeri, több hónapi, facebook profilja, játék folytatódott, földönkívülieknek együtt, lírai karámnak, világ összes, Mónika Showban, Cseh Károly, Mohamed Istene, Dávid Mónika Szörnyeteg, Visnyei Lászlónak Gondolatok, Szepes Mária Pszichografológiai, Visnyei László, Jeruzsálemként, Asztalos Ildikó, Szabó István, Müller Péterékkel, Göncz Árpád, Mohamed Isten, Nagy Mária, Ágnes Rákóczi, Gyurcsány Ferenc, Vona Gábor, Pataky Attila, Gáspár Győzőjével, Balla Bea, Orbán Viktor, Nagy Feró Mészáros Kata, Rózsi Demjén Ferenc, Katalin Vénusz, Nagy Feró, Csepregi Éva Rákóczi, Nagy Anna, Lendvai Ildikó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Mindent de mindent visszakap  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 13  Gebhardt Nóra versei II.  A felvilágosodás...  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Otthon  Esterházy Péterre emlékezünk  képre írva  "Ez egy csoda"  Egy párkányon  képre írva  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  különleges  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Különleges  A pitypang legendája  Robert Merle tollából  Andrássy Réka - A bolond Böske  Spenót fasírttal  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam  A sorsod  Azért kaptad  Szeretem ujjad karcsuságait,  Egy párkányon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Tanácsok egy pszichológustól  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Esterházy Péter: Harmonia c...  Magyar költészet napja  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Robert Merle tollából  képre írva  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Baranyi Ferenc - N i n c s  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam Krisztinától  képre írva  Tanmese  Anyámról való emlékek  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak emberek  képre írva  képre írva  Anyák napjára  Magamnak  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Vidámság 
Bejegyzés Címkék
újhelyi földönkívüliek, volt szomszédom, közelembe férni, űrpusztítót legyőzte, termékenységi törzsek, nyolcvanas években, egyet akartam, családommal Magyarországon, országnak kell, város ismeri, több hónapi, facebook profilja, játék folytatódott, földönkívülieknek együtt, lírai karámnak, világ összes, jelen értemliséget, isteni szimfóniát, első volt, gyerekek semmit, mészárosaim kezébe, börtön bíróságnak, 1990-es kivégzésemnek, könyvtárban címmel, utca Szepes, ikerházat felettem, városnak rajtam, saját életét, szomszéd Ágnes, strumával együtt, születési kezdetnek, lírai karám, rokkantságit könyveik, kurvájukat emeltek, világapokalipszis magyarországi, piacon árultam, világ történelme, magyarországi világapokalipszis, apokaliptikus tagok, politikusokkal együtt, szegfű jeles, cserepeken láttam, bibliai szereplők, egész világon, országok nagykövetei, főszereplői Ágnesek, lányom kutyát, tompalátásom görög, világvégi Időjelek, állandó világapokalipszis, fejem mintha, széttört csontjaim, bibliai apokalipszisnek, külsőm miatt, apokaliptikus tagokkal, trianoni németek, vasnép Oroszországban, magyar kormány, parancsnok minden, magyarok tették, lyukas szívű, görög Istenek, világ minden, olyan lénynek, megállás nélküli, szigetek istene, melleimen tavaly, lakásban töltöm, világapokalipszis állandó, megtisztult halottaknak, közös áldozásuknak, politizálását Lendvai, végtelen időhúzást, struma műtétet, gyógyszere szedését, összes fogam, szálon vannak, számból őket, életemnek roncsként, miskolci Rákóczi, emberieség ellenesek, apokalipszis végrehajtóinak, hivatalos szervektől, narancs Rákóczi, normális pillanatuk, feketemágusaival, felcsillantatták, elmeosztályuknak, katasztrófájával, diagnosztizáltak, visszaemlékeztem, elmeosztályoknak, apokalipszisének, gerincferdülésem, feketemágusokkal, szocialistákkal, apokalipszisnek, főszereplőjének, reumatológusnak, világkönyvtárát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 702
  • e Hét: 2589
  • e Hónap: 4948
  • e Év: 57214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.