Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szégyenkezem - vörösre váltó Hold az apokalipszisben
  2018-06-04 19:32:40, hétfő
 
   
  Születésem óta szégyelltem magam, kezdetben amiatt, hogy anyám nem tudott rendesen magyarul beszélni. Később azért, amit Benkő Dánielék és Zorán elmeosztálya hajtott végre. Mivel hipnózisnak nevezett hatalmas erővel mai napig tartó földöntúli energia fogságában voltam, mindig mindent elfelejtettem. Így teltek az évek, majd szégyellnem kellett magam a kurva szavai miatt az olasz Rákóczi tér helyett hadonászó anyámnak, meg azért, mert szeretetlenségben voltam. Azt hittem, megérdemlem, engem nem lehet szeretni és tisztelni semmiért.

Később a megtermékenyítésem utáni gyalázatuk miatt már az utcára is szégyelltem kimenni, olyan volt, mintha mindenki látta volna rajtam, mi történt velem. Megbélyegzés címmel írtam meg a Vörös Oroszlán vaskommunista főszereplői helyetti megbélyegzésemet a homlokomon, feketemágiával, amit egy orosz természetgyógyász professzor 1991. elején mosott le, valamilyen halott atlantiszi koporsóból hozott fehér követ égetve, azzal mosva le a homlokomat és a két kezemet, megszentelve vele a fürdőszobát és a konyhát az asztallal együtt. Rendbe hozta a hasnyálmirigy gyulladásomat is, legalábbis Kreont többé nem kellett szednem, nem dagadtam fel látványosan. A bioenergetikus professzor azt mondta, hogy szándékosan tettek tönkre, különösen a kisebbik gyerek születése óta azért, mert nagyon szép voltam valamikor.

A professzor miatt rengeteg támadás ért, a feketemágusok üzentek Oroszországba, hogy összezúztak teljesen, minden részemben feketemágia van eleven rontásokkal együtt.

Szégyelltem magam érvényesíteni is, mivel az utcákon csak félve és sietve tudtam közlekedni, boltba nem tudtam bemenni csak kísérettel, akár az utcán is így tudtam csak járni-kelni. Kellett volna egy támogató, amiért a nagyobbik lányomat megszülettették a vaskommunista főszereplők helyetti áldozásomban azzal, hogy Mohamed Istene vezessen engem tovább eszméletlenül.

Én még soha senkinek sem ártottam, sem szóban, sem másképpen, ha véletlen előfordult, bocsánatot kértem bevallva a vétlen vétket. Most nem tudom visszanézni ezt a blogot, mert szorongok és rettegek, mint amikor megszülettem, szembenézve egyből a pusztítókkal Ágnesek helyetti főszereplőként Annái mellett az állandó világapokalipszisnek, Cate szőke színésznője mellett az angol kommunista kornak, együtt az összes Katalin Földanya áldozó Ferencekkel, Jánosokkal, Gabriellákkal, Gáborokkal, Katalinokkal, Katicákkal, Katinkákkal, Katyerinákkal, Asszonyokkal, Tinákkal, Linákkal, Linnekkel, Rózsákkal, Babikkal, Verákkal, Mariannákkal, Ildikókkal, Erikákkal, még az összes szőkéje mellett Gábor Zsazsa kezdetével a nemi csapásoknak a Hunnia börtön kiválasztott szőkéi mellett. Hát ez az! Főszereplői az állandó világapokalipszisnek, véráldozással és gyalázatommal nemesedve emberré, ezt hajtotta végre a vatikáni Hunnia börtön bibliai névtárával a világ bűnözőinek születésem óta a világkönyvtár tulajdonosaival.

Nekem van szégyenérzetem, mert ellenkezik a benső törvényemmel minden leírott betű. Arra várok, hogy a névtárukat valakik feltegyék az internetre, ami nem lesz könnyű tekintve a Bertalan utcai Pszichhografológiai Uniójára az egyetlen nagy közös áldozásukban hatvan éve emberré váló Európának, Amerikának, egész Keletnek a cigánysággal és Mu betűjeles jelenleg emberré válóival.
Ez már a vége a patológiáiknak, már a bibliáját az RTL klub felvonultatta, berendezték minden csatornán, amikor ismételték közösen a saját sorsukat, főszerepeiket a celebekkel, politikusokkal, utcanéppel, amik jelentik a feketekereszten hét rózsás kék ruhás hölgyes Hagia Sophia egykori elméletét Ízisz-Vénusz-Jézus áldozással feketemágusokként. Nem sátánizmus ez, feketemágia, feketekenyeret ünnepel az ország Miskolc vasvárosával együtt. Ezek a halálreformátusok is, melyek feltámadásra várnak Nagy Anna elmélete alapján, amit jelenleg a Hit szektája képvisel a Hunnia börtöntől szent tűzlelkével a tűzIstenüknek, akivel még 1995-ben is az egri Táncdalfesztiválos győztes száma alapján énekeltek, hogy kinek mondják el bűneiket, Jenei világapokalipszis állandó végrehajtója dala alapján. Már itt készen volt a kiliáni központ sánta születésem óta maga helyett áldozó Német Sándorral a feltámadásra várakozó népe a Rákóczi térnek az egész bibliájukkal, úgy ahogyan van, a végén lévő lovak lírai karámjával, ahogyan megszentelődnek és hosszabbítanak születésem óta penitenciával, kiválasztva a főszereplőket énekesnőnek, sztárnak, a sátán népének teljes egészével, mint amikkel együtt hajtják végre folyamatosan a kommunista korokat egymás után szaturnuszi és medve kommunizmus kezdetével, ahogyan eljárták azelőtt a földrészeket is együtt a világ volt urával, ami ellen prédikál a Hit szekta, tudván, hogy már nincsen sátán, mint világ ura. A halál népe a bibla végén jön mindig, amik feltámadásra készülnek hatvan éve már, mint romániai állandó Károlyi biblia végrehajtói, a halál, amelyik elvette az életet a földről, megszületnek félre gombolt halálként, így gyalázva élőket és holtakat, a halál halált nemz, szaporodik, már az egész világ halottakból áll, de feltámadnak, mert ez egy tetszhalotti állapota Nagy Anna népének, mint harcosai az állandó bibliai apokalipszisnek, állandó túlélőként, mivel a fehér ló tomporára írva, hogy Királyok királya most sem jött el, de én adok egy tanácsot: keressék meg a Hit szekta tűzIstenét fehér lovon ülő Krisztusként, hátha most eljön, miután felszámolta sikeresen az emberiséget, meggyalázta a csillagokat, a szenteket, az angyalokat, kiárulva a tiszta törvénnyel rendelkező embereket a világ minden földrészén. Majd ő ad feltámadást örök életre, mint ahogyan adtak Heródes gazdag zsidóinak, az örökéletű engem jelmezes főszerepekbe öltöztető feketemágus cigányságnak, mint lírai karámtagoknak ózdi feketemágiával.

Egyébként a fehér lovát a költők fejedelmének már régen át kellett volna írni fehér Mercedesére a Mikulásnak, ahogyan Szegeden ismételték az egyik mesémet, ahogyan Gálvölgyi János Katika is ismételte a II-es elmeosztályáról a Hunnia börtönének a meséimet vicces műsorában, Panni vidáman dalolt a virágos réten kezdetével Szepes Máriájuk egyik feltételezés szerint atlantiszi tűzrózsás meséjének, mivel mindegyik atlantiszi feketemágiával bír feketekereszten hétrózsásként.

De nem is Mercedessel kell eljönnie a Krisztusnak, mint tűzIstennek, amelyik feltámadást ígért mindannyiuknak penitenciás véráldozásukkal, hanem olyan űrhajóval, amelynek az üzemanyaga nem szennyezi a levegőt, s nem a focista Jehova Napenergiájával közlekedik. Székesfehérváron kell leszállni a tűzIstennek, mert ott van a világfeszületem központja Ízisz-Jézus néven.

Már a lovak kora lejárt, én sem hittem el, milyen apokalipszis lovasai ezek a lírai karám tagok, hol vannak itt a lovak? Mit jelentenek, honnan vannak? Lovagok voltak valamikor, amikor mással íratták a verseiket is, mivel minden igaz, amit leírtak történelmükként, amit végrehajtottak az egész világegyetemen.

Mi köze volt a Hunnia börtön tűzIstenének az ég csillagaihoz, hogy az első görög Isten kezdetével megtámadta és megáldozta őket, összezárva a számminisztikát megszámozva őket?
Mi köze volt a Hunnia börtön tűzIstenének az emberiséghez, az örökéletű egykori emberekhez, akikben nem volt bűn és szívtörvénnyel rendelkeztek, hogy a világkönyvtáraival Magyarországnak felszámolta a Földön az életet, karmikus hét halálfátyol népet hozva létre tisztátalan lelkekkel?

Annyiszor volt vörösre váltott hold Melion jungista aranysas Mária elméletéhez írt Talmudos Mária Magdalénás Jézusuk evangéliumaival, Lukácsokkal, Ácsokkal, Barabásokkal, Lázárokkal, Tamásokkal, Pálokkal, mint sátoraljaújhelyi Pázsitra tett egykor már befejezett Pál utcai fiúk szereplőivel megrendezve Simon kezdetével a börtön gyilkosoknak a János jelenései, ahányszor egy-egy vallás végére értek a bibliai ismétlések, rajtunk történő végrehajtása közben. A hatvanas években is a Jelenéseknél jártak az akkori amerikai elnök alá képzelt fehér lóval, amiért felszámolhatták az egész irattárát a Rákóczi téri kormánynak, de állítólag nincs titok, ami napvilágra ne kerülne, még a háztetőkről is hirdetni fogják, mit hajtottak végre. Igaz, itt csak a földönkívüliek hirdették állítólag tavaly februárban, s annak ellenére, hogy nekik jelentenek az egészségügyükkel többszáz éve, csak ők lehettek értelmiségek, ami meglátszik minden tettükön Hippokratész-szel együtt. Egyedül Semmelweis Ignác volt kivétel, nem értette, az orvosok miért ölik meg a nőket.
Miskolc városának földönkívüli kísérete van többezer éves vaskora kezdete óta, bibliai kíséreteiről a zsidóknak, amik a házak tetején csápoltak nekik, nem is beszélve. Ezek a kékek és a vörösek, amikkel együtt hajtották végre az állandó világapokalipszist, még a Rákóczi téri házakban mészároló ördögök és cigányság mellett. Nem értem Kóbor János Talmudos denevér és Cserháti Zsuzsa denevér helyetti mészárlásomat születésem óta, sem a nyulak, sem az egerek, mint úszómesterei helyett az állandó apokalipszisnek, sem a macskák, sem a baglyok, amik zsidó népet jelentenek, sem Szenes Andrea légy kezdetével a barakkos legyek sorsának ismétlését állandóan születésem óta fényevéssel, saját tettükkel, gyalázatukkal, hogy megerőszakolta a legyeket a pók, mint fasiszta a barakkokban. Nem értem a pszichografológiai sas jelét kereszttel a közepén az összes kereszt jelével együtt a tűzIstennek,mint Mindenség Urának, hogy miért hajtotta végre Ágnesei főszerepe helyett rajtam Ízisz-Vénuszként, Istálló-Jézusként az emberiség első gyilkossága óta végrehajtott világ apokalipszist?

Róbert atyáé volt a Hold egykor, mint hétrózsás rózsakeresztes rend alapjának letevője a bolygók lakosainak megléte idején, ezért vált vérszínűre minden világ végén az egész bibliájuk végrehajtása közben, miközben az atya kitölti a csapásait, angyalai trombitálnak a fekete angyaloknak, melyek eljártak engem 1991-es feszületre tételem után Krisztusként a II-es idegosztályán Sági Ilonának, riadtan keltem és feküdtem minden éjjel. A fekete angyalokról a kelet lírai karámtagjai írtak, hogy állandó embertámadók. Ezt hirdeti a Hit szektája Miskolc városának.

Magyarország néven Magyarország és a világ embereinek mészárosai nem szégyenlik magukat, előttük ismeretlen érzés, állandó saját sorsuk, tettük, szerepük, deformációik, csonkulásaik, betegségük, gondolkozás nélküliségük végrehajtása közben. A végén a világ feszületem mellett engem vádoltak meg az összes értelmiség legyőző helyett a szomszéd tetőfedői nyitva hagyott beázázatásommal, én voltam egyedül a főbűnös értelmiség legyőzők helyett, amit ugyanúgy nem tudok felfogni ésszel, mint az összes többi tettüket, ami meghaladja a skizopreniát is.

1986. óta báb voltam. Rám adták ekkor a lírai karám tagok Ezékiel könyvének fehér ruháját, olyan rövidben, mint egy blúz. Erről a szerepemről írtam meg a Mi az ember videóban is meghallgatható szövegemet, hogy eljött az ember játszani, dalolni, unalmas volt nekik a játék, nem kellett a dal... csillag az ember véggel, hetes számmal megjelölve, atlantisziként, mint a többi világapokaliptikus tag, Tehát a dal szerint tisztultak páran mindig fehér ruhákba öltözve, ezeket a szenteket a tűzIstene a Hunnia börtönnek mindig megölette a pusztítóval, amikor várták a Krisztust. Ezért kiabálta a tik sem vagytok magyarok bibliai olvastató Mülleri cigánytelepe az ikerházában a Tatárdombnak, hogy ha bevégzed a pusztítást pusztító, el fogsz pusztíttatni, már ismétlésében az 1986-os évnek, amikor a sátán, mint világ ura és a rózsakeresztes rend az összes többivel együtt győzött le engem állandó világapokalipszis sorozatuk alapján. Én voltam egyedül a feketekereszten hétrózsások megtisztult embere, mint csillag Molnár Csilla helyett, főszerepében a Vörös Oroszlánjának állandó határozatlan atlantiszi Halak Medveczky Ilona megváltó főszerepében születésem óta már, együtt Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalakkal, Toni Curtis csillagjaként is az Antológia Humana zsidóinak Heródes narancs színben áldozó gazdag zsidóival együtt nagyfeszültségben 1992. óta egyfolytában a cseremisz pusztító áldozása alatt.

A hipnózisos báb olyan, mint egy csillogó szemekkel érzelem nélkül álló baba, aki nem tud semmiről, ha utasítást adnak neki, teljesíti. Soós megkérdezte tőlem, amikor állandó világapokaliptikus tagként jelentkezett, hogy nem szégyellem magam a mini fehér vászonruhában, de nem tudtam gondolkozni, csak néztem, nem tudtam beszélni, csak amikor a szívemből szóltak, mindig mindent elfelejtve.


Hangsúlyozom, ez nem elmebetegség, ez hipnózisa a feketemágusoknak, lírai karámnak, földönkívüli kíséretüknek, hatalmas energiák, melyek bárkit lemészárolhatnak, senki sem tud védekezni ellene. Elmeosztály elméleteit, gyilkosságait hajtották végre rajtam, ez meghalad mindenféle tiszta logikát.

Most sem vagyok magamnál. Megállapítom időnként, hogy a cigányok által leszakított tapéta ugyanolyan színű, mint a betonfala a világapokalipszisnek, aztán elfelejtem, mert ha rá gondolnék, látnám, nem tudnék megmaradni a lakásban, mint ahogyan a számat, hasamat, deformációimat nem láthatom, el kell felejtenem, sem a hangomat nem hallgathatom, mert rosszul lennék tőle, mint ahogyan mások, emiatt is lenéznek, de akkor is lenéztek, amikor mondjuk rá, tökéletes voltam kívülről, legalábbis én meg voltam magammal elégedve egy darabig, egészen 1976-ig.

Szégyenük hála, azt írták, hiába-tollal írnak, hiába, mert senki nem állította meg saját sorsuk és szerepük, betegségük, tettük végrehajtását, különösen, hogy nem is beszéltek róla, én nem tudtam semmit egészen négy évvel ezelőttig, hogy milyen szerepekbe nem szabad lett volna beleélnem magam?

Magyarország, mint világapokalipszis országa trianoni elmeosztályával a Rákóczi téri vasnépnek készül a jövőre szégyenkezés nélkül, hiszen már hatvan éve szépülnek, nemesednek, emberré váltak, megtanulták, mit jelent a család, hogyan éltek egykor az emberek,akiket megáldoztak.
A születésem óta saját szerepüket, tettüket előző életeik tetteivel együtt, sorsukat, torzulásukat rajtam végrehajtó családok már hosszabbításként átveszik a felmenő elesett könyvszereplők után az árvaságiakat, közgyógyokat, kutatnak, keresnek a néprajzi Múzeumokban apokaliptikus névtáruk alapján, nincsen szégyenérzetük mai nappal sem, hogy én itt vagyok helyettük hosszú haldoklás után roncsként, velem fizettették meg az életüket fényevésen tartva maguk helyett, a lányommal tartattak el sorsuk végrehajtásakor hosszabbításként kivégzéseim között.
Ugyanolyanok, mint a narancs kormányuk, amelyik főszerepüket végrehajtották rajtam, sorsukkal, közlekedés, boltfóbiáikkal, szőke gondolkozás nélküliek helyetti értelmiség legyőző támadásokkal, hatalmas hipnózisos erejével az ufóiknak, mint világapokalipszis kíséretének, amiért tagadják a létezésüket is. Belőlem gazdagodott meg mindenki a világon,aki véráldozással emelkedett.
Kapzsik, irigyek, rosszindulatúak, hazugok, felvonultatva a sátán összes Rákóczi téri fertelmességét, amit közösen jelentenek, mint vasnépe a bibliájuknak, amelyik megváltoztta az Időt és a törvényeket atlantiszi feketemágiájával a vatikáni spiritisztáknak Latinovits Zoltán folytatásával a Kígyó és kereszt szeretet vallásának halálvilág mülleri befejezésével, mivel megtetézve a világegyetemben a karmikus hét fátylát a bibliai végnek, mint állandó világkönyvtár résztvevői, végrehajtói, ózdi 666, sátán népe, halál népei, amik frigyet kötöttek a halállal nagyon régen, mint a sátán népe a Pokol népével, így kezdődött. Én voltam az utolsó, akit megáldozhattak, ezért nem szégyenli magát egyetlen közgyógyos csapásom, egyetlen tolókocsis vasfüggönyös, egyetlen betegsége a skizopreneknek, mert már így születnek meg kivégzéseimből. Ez a szégyen, hogy megrántották a lábamat születésem után, hogy azonosuljak azokkal, amiket soha nem láttam, amiktől iszonyodtam, mint a torzaktól, mert ezek mindig a külső vidékek kósza népét jelentették, most ezek kiválasztásával kezdtek, természetessé téve a sivárság utálatossága összes csapását.

Hogyan lehet terror háza a Rákóczi téri cigányságnak, amelyik többezer éve kísérete a kurváknak, lakásaikban mészárolták le a tisztességes lényeket nemi szervüket is gyalázva a sírjukban is? Ez mindegyikre vonatkozik,hogy szégyelljék magukat a szerepeik után felvett honoráriumok, díjazások, életműdíjak miatt, akár a Kossuth díjas Koncz Zsuzsa és az Illés együttes, amelyek szaturnuszi kommunizmussal, sakkal kezdtek, most sakkos várak nélkül jőve vissza világapokalipszist végrehajtani, saját főszerepe helyett rajtam, Illésék pedig ébredő játszótérrel Ágnes állandó szereplőjük helyett Bródyékkal elpörölt engem minden királytól, istentől, végtelen történelemmel? Hogyan lehet életmű díjas a feszületre ítélt főszereplője az Időjeleknek állandó fél lábbal testenyészetként létrehozott Deák Bill Gyula, a mi feszületre tevésünkkel? Ez mindegyikre vonatkozik, miközben engem a lányom tartott el, állandóan dolgoztatva Miskolc által filléres fizetésekért, amit nekem adott ide, hogy ne vegyék el az apokaliptikus világapokalipszis főszereplőinek a lakását, legyen vaj és kenyér, meg cigi, mert az fontos volt, mivel velem fizettette meg az elmeosztálya a feketemágusoknak a német média segítségével, amik kezdtek születésemkor árja áldozást, mint Talmud és trianoni zsidói a bibliai állandó apokalipszis végrehajtóinak.


Nem szégyellte magát a világkönyvtár halálreformátus tulajdonosa a sötétkapus dögjeikkel, mint állandó világ égés végrehajtói és túlélői, lírai karámtagokat életben hagyva mindig a következő apokalipszis megírásához, hogy utazgattak, táncolgattak, szórakoztak, majd halotti tort rendeztek nekem gyalázásom és haldoklásom ideje alatt, végtelen világ történelmével a Hunnia börtön táncdalfesztiválos skizoprenjeivel, amik így mentek külföldre házasodva és végtelen hosszabbítás végett fajfenntartást végezni. Mulatott a Hunnia börtön vatikáni Duna tévéjével, a Rákóczi téri trianoniakkal Romániában és az egész világon híveivel Ferencnek jelenleg a Rákóczi téri Ferencvárosból. NIncsen szégyenérzete Braziliának, Törökországnak, egész kelet-Európának a nagy közös áldozásuk miatt.


Szégyenem hatalmas az egész világ helyett azért, amit írnom kellett, amit írattattak velem, mert nem értem, hogy miért nem ők tették meg ezt helyettem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megbélyegzésemet, székesfehérváron, feketemágusoknak, hosszabbításként, lemészárolhatnak, testenyészetként, sátoraljaújhelyi, feketemágiájával, egészségügyükkel, napenergiájával, felszámolhatták, végrehajtásakor, elmeosztályával, halálreformátus, véráldozásukkal, megszentelődnek, feketekereszten, kiválasztásával, magyarországnak, apokalipszisnek, megszülettették, beázázatásommal, elmeosztályáról, számminisztikát, evangéliumaival, tulajdonosaival, világfeszületem, skizoprenjeivel, rosszindulatúak, történelmükként, spiritisztáknak, világegyetemben, feketemágiával, rózsakeresztes, meghallgatható, világegyetemen, kurva szavai, olasz Rákóczi, orosz természetgyógyász, asztallal együtt, hasnyálmirigy gyulladásomat, bioenergetikus professzor, kisebbik gyerek, professzor miatt, feketemágusok üzentek, utcákon csak, nagyobbik lányomat, vaskommunista főszereplők, vétlen vétket, pusztítókkal Ágnesek, angol kommunista, összes Katalin, Benkő Dánielék, Vörös Oroszlán, Mohamed Istene, Katalin Földanya, Gábor Zsazsa, Pszichhografológiai Uniójára, Hagia Sophia, Nagy Anna, Német Sándorral, Gálvölgyi János Katika, Szepes Máriájuk, Jehova Napenergiájával, Talmudos Mária Magdalénás Jézusuk, Egyedül Semmelweis Ignác, Kóbor János Talmudos, Cserháti Zsuzsa, Szenes Andrea, Mindenség Urának, Sági Ilonának, Molnár Csilla, Vörös Oroszlánjának, Halak Medveczky Ilona, Gina Lolobrigida, Toni Curtis, Antológia Humana, Latinovits Zoltán, Koncz Zsuzsa, Deák Bill Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.22. 23:22 Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamást 90 napra felfüggesztették
01.22. 23:02 Műkorcsolya Eb - Tizedik a rövidprogramban a Scsetyinyina, Magyar páros
01.22. 22:42 Németh Krisztián nem marad az Egyesült Államokban
01.22. 22:23 Női kosárlabda EK - Tizennyolc pontos szekszárdi hátrány a nyolcaddöntőben
01.22. 22:23 Férfi kézilabda Eb - Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció
01.22. 22:23 Német kormánymegbízott: példamutató Magyarország kisebbségpolitikája
01.22. 22:22 Férfi Magyar Kupa - Elsőként a Pénzügyőr jutott döntőbe
01.22. 22:05 Vízilabda Eb - Négy között a horvátok
01.22. 21:41 Illegális bevándorlás - Bakondi: alagúton, létrán, vízen, leplombált kamion...
01.22. 21:32 Brexit - Lezárult a Brexit-megállapodás tárgyalása a brit parlamentben
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes napot kívánok!  Téli png  Téli kép  Követés  Sárga rózsák  Kellemes délutánt kívánok  Ünnepelek én is  Szeretet és hit  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Grazban a műkorcsolya férfi r...  Naplemente  Január 22. – A magyar ku...  Rózsa csokor csendélet  Farkas Éva: Csak néhány óra ke...  Zsoltárének  Zsoltárének  Kételkedés  Ki volt?  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Goethe szokása  Szívküldi  Százlábú  Facebookon kaptam  Példa és szó  Sárga rózsák  Csillag esik, föld reng  Rózsa csokor vázában  Balga  Új imaház  Nők szemüvegben  Balga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli este  Kellemes kávézást  Remete Szent Antalt a háziáll...  Ajándék lónak...  Mai cuki  Figyelő  Szeretet  Png rózsa  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Facebookon kaptam  Gazdag hatalmasok  Facebookon kaptam  Útravaló – 2020. január ...  Kellemes teázást  Olvasd  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Facebookon kaptam  Esik a hó  Placido Domingo  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  Facebookon kaptam  Nők napraforgó csokorral  Nő téli öltözékben  A szemet szemért elv csak oda ...  Téli kép  Fölényes győzelemmel jutott Eb...  Facebookon kaptam Cs Ildikót...  Facebookon kaptam Krisztina...  Szeretet és tett  Szèp estét kedves látogat...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Fegyelem  Tudom miért  Szeretet  Százlábú  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Naplemente  Téli kép  Facebookon kaptam  Nők szemüvegben  Ellenfél  Facebookon kaptam  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Sárga rózsák  Kételkedés  Png virág  Szalagos fánk recept  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Sárga rózsa  Az önkéntesek  Százlábú  Kezdet és befejezés  Gyerek gügyögés  Minden nap annyit jelent  Szent Fábián pápa és Szent Seb...  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Erősítsd a lelkedet!  Nő téli öltözékben  Gyalázkodás  Vivaldi - Négy évszak - Tél! v...  A bölcsesség kezdete  Figyelő  A bölcsesség kezdete  Kellemes kávézást 
Bejegyzés Címkék
kurva szavai, olasz Rákóczi, orosz természetgyógyász, asztallal együtt, hasnyálmirigy gyulladásomat, bioenergetikus professzor, kisebbik gyerek, professzor miatt, feketemágusok üzentek, utcákon csak, nagyobbik lányomat, vaskommunista főszereplők, vétlen vétket, pusztítókkal Ágnesek, angol kommunista, összes Katalin, összes szőkéje, nemi csapásoknak, vatikáni Hunnia, világ bűnözőinek, világkönyvtár tulajdonosaival, benső törvényemmel, névtárukat valakik, egyetlen nagy, saját sorsukat, ország Miskolc, kiliáni központ, feltámadásra várakozó, egész bibliájukkal, végén lévő, főszereplőket énekesnőnek, sátán népének, kommunista korokat, világ volt, halál népe, bibla végén, halál halált, egész világ, tetszhalotti állapota, állandó bibliai, tiszta törvénnyel, világ minden, örökéletű engem, fehér lovát, költők fejedelmének, egyik mesémet, meséimet vicces, virágos réten, világfeszületem központja, lovak kora, lírai karám, egész világegyetemen, első görög, számminisztikát megszámozva, örökéletű egykori, börtön gyilkosoknak, bibliai ismétlések, hatvanas években, akkori amerikai, egész irattárát, földönkívüliek hirdették, egészségügyükkel többszáz, orvosok miért, házak tetején, állandó apokalipszisnek, barakkos legyek, összes kereszt, emberiség első, bolygók lakosainak, egész bibliájuk, atya kitölti, fekete angyaloknak, fekete angyalokról, kelet lírai, világ embereinek, világ feszületem, összes értelmiség, szomszéd tetőfedői, főbűnös értelmiség, összes többi, szerepemről írtam, ember videóban, ember játszani, ember véggel, pusztítást pusztító, 1986-os évnek, rózsakeresztes rend, összes többivel, feketekereszten hétrózsások, cseremisz pusztító, csillogó szemekkel, mini fehér, szívemből szóltak, cigányok által, jövőre szégyenkezés, felmenő elesett, néprajzi Múzeumokban, életüket fényevésen, lányommal tartattak, narancs kormányuk, sátán összes, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 6933 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 4264
  • e Hónap: 16773
  • e Év: 16773
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.