Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felcsút és a vas-birodalom üzenet a csillagoknak
  2018-06-15 18:13:27, péntek
 
   
  A narancs vas Babilon, mint nagy birodalma Hitler népének vasvárosaként a miskolci névtárnak Pszichografológiai utcájával a NagyPánnak, melynek része volt a babiloni, káldeus hatágú csillag népe, Varjú névvel könyvtárukat rajtam folyamatosan ismételve szereplők helyett skizoprenekként skizopren refrénként nekem írva a Borsod Onlinenél 2001-ben is, olyat kottáz az égbe Cseh Károly Látnokokainak végtelen hosszabbításával Ízisz-Vénusz-Jézus áldozásommal születésem óta, melyet többé nem mos le a hó.

A medve, mint állandó szocialista kor képviselője látható volt, hogy gyalázatukkor, mint Csernobil után is jéggel és hóval válaszolt Soós névnél, amikor az utcanépe támadott Borsod megyének.
Ugyanígy hóval válaszolt az aranysas sorsának végrehajtásakor 1995. Húsvétkor, többet nem tudott tenni értem.

A medve szocializmust összekeverik a kommunizmussal, Kata gyümölcsei-re javította át Cseh Károlya a lírai karámnak a Kata életeként megírott versemet, egykori kiránduló helyszínekről, Kökénnyel, Sommal, mókusokkal, madarakkal. Állandó volt az Őz iderendezett sorsát szentélyként végrehajtó Mülleri kivégzőkkel a medve szocializmus, kezdeteként a vaskommunista elméleteknek.

A Bertalan utcai berendezés tartalmazza a vasváros világkönyvtárát Szabó István lyukas szívű Göncz Árpád skizopren világkönyvtáros meghagyott szereplőjét, az összes kommunista korát a vas-Babilonként vasnépként bibiájukban szereplő Mészáros Katára magukat átkeresztelő genyóként médiában bemutatott medve kommunizmust valóságban végrehajtó Nagy Feró kocsmai berendezésével ismételt kiránduló helyszínek ismételt megtámadása, felszámolása az összes munkahellyel, ahol megordultam és lemészároltak maguk helyett. Én voltam a genyó 1976-os emelkedésével a Putyin vaskommunista oroszban található nemi gyalázó felszabadító hadserege helyett a Főnixes Rákóczi tér mellett a Bertalan utcai kommunistáknak, valamennyi vastrágya vallásuk mellett, zsidóikkal együtt.
Mint írtam, 1995-ben kezdték el a narancs kormányukkal ismételni Szepes Mária Pszichografológiáját valamennyi néppel, világkönyvtárukkal, melynek végén berendezték a dohányüzleteket azzal, hogy a cigisek mind elmebetegek, mert ezt írta Szepes Máriája a mülleri elméletek mellett a pók cigijéről.

1985-ös novemberi válásomkor kiabálta a Zsigájuk, hogy genyó, meg foglak szívatni. Már Sátoraljaújhely várta a kollektív megtámadásom idejét utcanépével.

Mészáros Ágnes Kossuth díjat nem kapottjával a Bertalan utcának kezdődött a medve kommunizmusa az oroszok behozatalával Magyarországnak, hiszen a politikát a Rákóczi tér irányítja 130 éve az egész világon együtt Hunnia börtön gyilkosaival. Mészáros Kataként rendezték be Nagy Feró kocsmáját brazil és valamennyi kommunista kor ismétlőinek genyó nemi szervekkel, amikkel meggyalázták a Földet, szentekkel együtt. Én voltam a genyó, amióta ismételtek folyamatosan medve kommunizmust Mészáros Kata névvel az alkoholistákkal, cigányokkal, mint börtön bűnözőkkel.

Én lettem Kataként a medve szocialista egyedül a szocialista iskola ezer éves berendezésével, valamennyi tantárgy ellen létrehozott csapásaival szemben a világnakak árja violinkulcsos kék villámlás nyakkendőben, mindenben a legutolsó. Kiránduló volt mindig a medve, apát engedék a Spartacus természetjáró szakosztály vezetőjeként kirándulni hegyköziekkel, bodrogköziekkel, tagkönyvekkel, balatoni táborokkal, melyeket tökéletesen megszervezett.
Apa a Spartacus rabszolgafelkelők korában focizott KOKO néven, amiért a nevét a István Kovács felvette, kivégzőjével, sztárként ünnepelve a temetői ünnepségen iderendezve nevével a Pszichografológiai vas-Babilonba a többi mesterségnevűjével a Rákóczi térnek.
Csabaiék fehér mercedessel jöttek haza Kanadából, amit az aranynyakláncos cigányai a Hunnia börtönnek ismételtek, cigányok lagzijaival együtt a Rákóczi térrel a karcsai vőfélygyűjteményem miatt.

Apát születésem előtt támadták meg angyalként, Hunnia filmeket végrehajtja rajta, mert tisztességes volt és mindenki szerette. Nagyon sokat szenvedett. Halála előtt három agyvérzéssel bénították le, fogait kiszedték, majd a Hunnia börtön Budai maffiája megölte a szívével, kidobva mindenét az utcára a vasnéppel, elvették a házát, a szőlőjét, saját sorsuk miatt, amit a narancs médiája ismételt Miskolcnak folyamatosan Budai nevekkel.

1980. november 15-én halt meg apa, ekkor felszámolták a medve szocialista kor kiránduló útvonalát, a sátoralljaújhelyi kisvasútat, melyet a felcsúti indiai cigány narancs színében a vasvárosnak ismételt gazdagulásával temetői ünnepük közben a Rákóczi térnek narancs színében tort ülve születésem óta, berendezve Puskás Ferenc Ferenc névvel Vénusz áldozással politikaként kiválasztott aranytrágya csapata után a Puskás stadiont, építve a halott Jehova Hunnia börtön állandó apokalipszisének sárga fozizó Istene futballja miatt az összes stadiont, érthetetlenül, nem tartva senkitől emberiség és emberség ellen elkövetett mészáros és gyalázatos saját tettük, sorsuk, szerepük végrehajtaként egyetlen nagy közös áldozásukban.

A Rákóczi tere Miskolcnak, mint narancsok Felcsút és Puskás stadion építésével ismételte Mészáros Kata néven gondnokság alá helyezésem,kínzásom és gyalázásom közben az állandó gazdagulóival a vasvárosnak a medve szocialista kort, aranycsapata nevét felvéve a politikailag Vénusz áldozással kiválasztott Puskás Ferencnek. Ezek a patológiák, mint Orbán kerék saját főszerepét is végrehajtották Ízisz áldozással. Ez a Pszichografológiai egyetlen nagy közös áldozásuk valamennyi benne lévő nép emberré válásával, egész Kelettel és a patológiákkal.

1980. szilveszter előtti nap folytatták a világkönyvtárukat az általuk megírt török-magyar Egri csillagokkal már, égő szurok helyetti gulyásleves forrázásával a nagyobbik lányomnak, akit megszülettettek megtermékenyítve engem Vénuszként azzal, hogy vezessen engem a kommunista vaskorok főszereplése ideje alatt. Már tudjuk, hogy magyar ment magyar ellen, s valamennyi vár Szaturnusz sakkját jelenti állandó világapokalipszisével Koncz Zsuzsájuknak a miskolci elmeosztályról, francia kormány mint saját Napoleon kártyáját végrehajtó kitüntetése és Kossuth meg rengeteg díja mellett a Vénusz áldozónak, politika részeként.

Innen van Felcsút, a Rákóczi téri dicsekvések, akár a temetőbrigád jövő Romániának szaporodó Andy Vajnája, az ózdi Majka, ugyanaz, mint amit a Mónika Showban bemutattak, amik az egész világ apokalipszisét rajtunk végrehajtották. A patológiák, ha hatalomra kerülnek, iszonyatos vérfürdőt rendeznek, s már a tisztátalan lelkeivel a vas birodalomnak többszáz éve tart. Születésem óta hozzák megváltani egyetlen nagy közös áldozással az indiai cigányság legalacsonyabb kasztjait, eltartva őket ingyen politikájaként Magyarországnak, mivel saját a német központtal bíró Pán-Unió berendezése a Bertalan utcájának, majd jöttek a keleti népek értelmiséggé válva a vasváros tagjaiként, minden patológiája az értelmetlen életnek emberré válni. Ez látható a világban. Már ez nem is Müller volt, Németország, mint trianoni zsidó és vas birodalom része művelte.

A vas-Babilon egy nagy birodalma a náci cigányoknak, melyek bolt és közlekedés fóbiájukat születésem óta rajtam végrehajották, személyiség nélküli arcukat, börtönbe zárva engem Pataky Attila börtöne helyett, végtelen Pataki neveivel Liptai mellett a romániai démonoknak. A szőke nemi csapások a kiválasztott árja népeiket jelentik 83 éve már. Pszichografológiai jelecskéjük van, saját sasuk, Sasfészkük Sátoraljaújhelyi hegyi berendezésben Fábián néven.

Az ózdi narancsok azzal áldoztak meg Ízisz-Vénusz-Jézusként, valamennyi elméletével az Ágneseknek, hogy ők meghalnak, mert átmentek eddig a mülleri halál hét fátylába, végtelen hosszabbítást rendezve véráldozással nemesedve és tisztulva.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hosszabbításával, sátoraljaújhelyi, apokalipszisének, megtermékenyítve, sátoraljaújhely, dohányüzleteket, bodrogköziekkel, skizoprenekként, alkoholistákkal, világkönyvtárát, magyarországnak, aranynyakláncos, végrehajtásakor, megszülettettek, világkönyvtáros, végrehajtaként, berendezésével, végrehajtották, elmeosztályról, apokalipszisét, kommunistáknak, kommunizmussal, legalacsonyabb, politikájaként, gazdagulásával, szocializmust, gyalázatukkor, lemészároltak, helyszínekről, vaskommunista, hegyköziekkel, végrehajották, érthetetlenül, gazdagulóival, patológiákkal, megszervezett, miskolci névtárnak, égbe Cseh, utcanépe támadott, aranysas sorsának, medve szocializmust, lírai karámnak, medve szocializmus, vaskommunista elméleteknek, vasváros világkönyvtárát, összes kommunista, vas-Babilonként vasnépként, összes munkahellyel, genyó 1976-os, narancs kormányukkal, dohányüzleteket azzal, cigisek mind, Borsod Onlinenél, Cseh Károly Látnokokainak, Cseh Károlya, Szabó István, Göncz Árpád, Mészáros Katára, Nagy Feró, Főnixes Rákóczi, Szepes Mária Pszichografológiáját, Szepes Máriája, Mészáros Ágnes Kossuth, Mészáros Kataként, Mészáros Kata, István Kovács, Puskás Ferenc Ferenc, Jehova Hunnia, Puskás Ferencnek, Koncz Zsuzsájuknak, Andy Vajnája, Mónika Showban, Pataky Attila, Sasfészkük Sátoraljaújhelyi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.17. 23:52 Fehér Ház: Donald Trump egészségi állapota "nagyon jó"
11.17. 23:42 Brazil Nagydíj - Módosított végeredmény, a vb-pontversenyek állása
11.17. 23:02 Női kosárlabda Eb-selejtező - Győzelem Szlovákia ellen
11.17. 22:22 Curling Eb - A magyar férfi csapat legyőzte Észtországot
11.17. 21:21 A várakozásokat felülmúlva kelt el több kép a Virág Judit Galéria árverésén
11.17. 21:02 Férfi kézilabda BL - Egy góllal nyert idegenben a Szeged
11.17. 21:01 Jégkorong Erste Liga - Legyőzte a Hokiklubot a Csíkszereda
11.17. 20:51 Brazil Nagydíj - Végeredmény, a vb-pontversenyek állása
11.17. 20:42 Alkotmányjogász: törvényben kellene előírni a politikusok számára a nemzeti...
11.17. 20:32 Brazil Nagydíj - Verstappen nyert, Gasly a második
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Romantikus szép estét  Almák kosárban  Körlevele Árpád-házi Szent Erz...  Piros rózsák  Puskás Stadionavató: 2019.11.1...  Facebookon kaptam  Táncosok - a hölgy pirosban  Jézus Krisztus  A feltámadott Krisztus  Kellemes hétvégét  Ronamtikus pár  Png virág  Facebookon kaptam  Krisztus felmagasztaltatása  Szentlélek  Kossuth kifli  Útravaló – 2019. novembe...  Újjászületés  Útravaló – 2019. novembe...  Kellemes kávézást!  Őszi csokor  Őszi kép  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Szép estét  Útravaló – 2019. novembe...  Minden csillagnak megvan a mag...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kandalló  Facebookon kaptam  Szombati üdvözlet, és sok fino...  Csokor vázában  Romantikus párok  Boldogság számomra a létezésed...  Velence vízben áll..:Dáma Lova...  Zuhatag  Bálványimádás  Facebookon kaptam  Ébresztő  Újjászületés  Az én barátom  Bizalom Jézus Krisztusban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megosztott szív  Mai harmónia kártyám  Szerelem - romantika  Kellemes kikapcsolódást  Romantikus párok  Posertube  Kávéra van szükségem  Azt mondják, a ruha teszi az e...  Kellemes kávézást!  Megváltás  Őszi kép  Kellemes napot kívánok!  A pénzt elő lehet teremteni  Robbanó cukorka  Bálványimádás  Bálványimádás  Jó éjszakát  Orchidea  Ne aggodalmaskodj a holnap fel...  Táncosok - a hölgy pirosban  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szerelem - romantika  Újjászületés  Vidám, szép napot  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Böjte Csaba OFM szentbeszéde ...  Vidám, szép estét  Helytörténeti- néprajzi hagyom...  Szerelem - romantika  Facebookon kaptam  Nem lapos  Őszi kép  Őszi este  Hit  Napraforgók  Újjászületés  Őszi csokor  Árpád-házi Szent Erzsébet 11.1...  Büszkeség  Őszi este  Jézus Krisztus  Szép estét  Hit  Zuhatag  Dáliák  Őszi kép  Nő virág csokorral  Büszkeség  Jó éjszakát  Napraforgók  Azt mondják, a ruha teszi az e...  Körlevele Árpád-házi Szent Erz...  Jó reggelt , szép napot Roman...  Robbanó cukorka  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
miskolci névtárnak, égbe Cseh, utcanépe támadott, aranysas sorsának, medve szocializmust, lírai karámnak, medve szocializmus, vaskommunista elméleteknek, vasváros világkönyvtárát, összes kommunista, vas-Babilonként vasnépként, összes munkahellyel, genyó 1976-os, narancs kormányukkal, dohányüzleteket azzal, cigisek mind, mülleri elméletek, kollektív megtámadásom, medve kommunizmusa, oroszok behozatalával, egész világon, medve szocialista, szocialista iskola, világnakak árja, temetői ünnepségen, aranynyakláncos cigányai, narancs médiája, sátoralljaújhelyi kisvasútat, felcsúti indiai, vasvárosnak ismételt, halott Jehova, összes stadiont, állandó gazdagulóival, politikailag Vénusz, általuk megírt, nagyobbik lányomnak, kommunista vaskorok, miskolci elmeosztályról, temetőbrigád jövő, ózdi Majka, egész világ, tisztátalan lelkeivel, indiai cigányság, német központtal, keleti népek, vasváros tagjaiként, értelmetlen életnek, nagy birodalma, náci cigányoknak, romániai démonoknak, szőke nemi, kiválasztott árja, ózdi narancsok, mülleri halál, hosszabbításával, sátoraljaújhelyi, apokalipszisének, megtermékenyítve, sátoraljaújhely, dohányüzleteket, bodrogköziekkel, skizoprenekként, alkoholistákkal, világkönyvtárát, magyarországnak, aranynyakláncos, végrehajtásakor, megszülettettek, világkönyvtáros, végrehajtaként, berendezésével, végrehajtották, elmeosztályról, apokalipszisét, kommunistáknak, kommunizmussal, legalacsonyabb, politikájaként, gazdagulásával, szocializmust, gyalázatukkor, lemészároltak, helyszínekről, vaskommunista, hegyköziekkel, végrehajották, érthetetlenül, gazdagulóival, patológiákkal, megszervezett, tagkönyvekkel, emelkedésével, behozatalával, természetjáró, berendezésben, violinkulcsos, hosszabbítást, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 54 db bejegyzés
Összes: 6925 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 76
  • e Hét: 569
  • e Hónap: 9188
  • e Év: 127817
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.