Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Minden egyes nap Isten ajándéka? - Csak az övéinek
  2018-06-30 13:56:25, szombat
 
   
  Születésemkor támadtak meg Vénuszként folytatásaképpen Romániának, ezúttal a világ összes feszületével, Ízisz-Jézus összefoglalaló nevén Szepes Mária által írt Pszichografológiának NagyPán néven valamennyi szerepével a világnak, azzal, hogy kurva vagyok én, aki férfit egyszer láttam, Illés-Pistit többmillió évvel ezelőtt. Akkor csak lányok éltek a világon, a csillagok és az Istenek voltak férfi formában. Itt kezdődött a baj, mert a férfiak mind elmebetegeknek bizonyultak, kivétel nélkül minden Istene az égnek.

Nemileg támadtak meg Benkő Dániel és Zorán perverziói miatt, majd folytatták a szőkék helyetti gyalázásukkal, fényevésével Borsod megyének barakkosok emelésének kezdetével Izrael néven a Bertalan utcai listájuk alapján.

Mikor a kommunista főszerepeiben Koncz Zsuzsa elmeosztályának, Zalatnay Sarolta utolsó magyarnak, Hogya Máriának, Rusznyák Vilinek, Jászter Gyulának, Cathe kék szemű színésznőjüknek, Nagy Annának, Molnár Csillának, Nagy Karola nemeseinek, asztrológiai atlantiszi Gina Lolobrigidával, Halak szülöttjeivel a feketemágusoknak engem áldoztak együtt a Hunnia börtön és az ózdiak perverz vallásainak Rózsa feszületeseivel, kérdezték tőlem, hogy hiszek-e az Istenben. Én azt feleltem, hogy nem tudom, létezik-e, ha igen, én megadom neki a tiszteletet, ami egy tökéletesnek jár, arra gondoltam, elvagyunk egymás mellett. De nem vagyunk el, mert mindez, ami velem történt, a Hunnia börtön tűzIstenének teremtményeinek tetteit, sorsát, véráldozását, gyalázását, csonkítását és fertelmes tor-ülését jelentette temetői ünnepeként Magyarországnak árja áldozásukkal, tudtukkal, mert így kezdték, hogy utolsó magyar Benkő és német Kohut árja családot házasítottak össze, így rendezték be apa haláláig a filmeket is.

1983-tól felfoghatatlan volt a gyalázata a Hunnia börtön által létrehozott Sátánjuknak, a rózsakeresztes rendjükkel, az Isteni színjáték küszöb őreivel, a pusztítók tisztításával, sorsuk, szerepük végrehajtásával, akár az űrpusztító és a spanyol pusztító tettét és szerepét, amit Spanyolnátha néven Miskolc Rákóczi tere mai napig ismételt a gyalázásommal, végtelen kínzásommal.

Ha Isten létezik, enged-e ártatlant tovább kínozni, minthogy el bírná viselni? Nemhogy engedi, maga a kivitelező, véráldozó, vérben fürdő főbűnös együtt az én egykori teremtőmmel, apámmal, ami szintén tűzIstenként vett feltételezés szerint állandóan részt a világapokalipszisben, onnan tudják a csillagrend létezését, az aranyemberekkel együtt, ami tökéletes Isten meglétét jelentette. 1995. óta nézik végig a világ Istenei a temetői ünnepséget, amit Magyarország rendez gyalázatommal, kínzásommal emelve a kurváit a Rákóczi térnek ismétlésben folyamatosan. 58 éven keresztül megállás nélkül kínoztak, megölve mindenkit, aki szeretett és tisztelt engem, mert én voltam a szeretet és szerelem Istennője. Ezért mentek neki az embereknek is, én vagyok születésem óta az utolsó ember a világon lezárt határai mellett az elmebetegeinek Magyarországnak.

Tudtak a barlangokban elrejtett szimbólumairól a csillagrendnek a kulcsommal, mint szájcsókkal, a titokkal, hogy megcsókoltak egyszer, ezt filmben is beállították, amikor a földönkívüliek pusztítókat vetettek be a saját népük ellen. Ezért mondtam, hogy a férfiak mind elmebetegek, azok voltak mindig, meg sem közelítik azt a tökéletességet, ami a lányokban és asszonyokban van. Nemcsak az anyaság miatt, ami szent és sérthetetlen köteléket jelent, amit a férfi nehezen fog fel, hanem a tisztaság és emberiségi törvény miatt, ami az igaz emberek szívében van.

Nem véletlen, hogy Vénusz áldozásokkal, világ-történelmek végrehajtásával állandó az emberek támadása, mert vélik valamennyien, hogy megváltoztatják az Időt és a törvényt.

Mikor felrúgva minden istenit megtermékenyítettek a Bertalan utcai Napóleonos ház sakk-kártyájához érve a franciáknak már ismétlésben - az első támadása a nemi csapásoknak a kerékpár balesetem volt Woode Allen sorsaként - 1971-ben, ezt követően hozták fogságban Mohamed Istenét, a nagyobbik lányomat, aki tökéletes Isten volt megszületni 1976-ben a születésnapomon, előre kiszámítva. Zsigájuk, amit amit mai napig ünnepelt a Rákóczi tere a pestieknek Józsefváros néven Zsiga kocsmával eljött értem a szülészetre, majd fogta az ételhordót, hogy elmegy ebédért és másnap reggel jött haza, mint utána pár kivétellel 11 évig majdnem. Sírt a gyerek, mert a feketemágusok nem hagyták enni, nyomogatták a hasát, kínozták, akár terhességem alatt, ekkor Zsigájuk rugdosni kezdett, kiabálta, hogy genyó, ha nem hagyja abba a kölyköd a sírást, agyon verlek mindkettőtöket. Vénuszt rugdosva, genyónak nevezve tizenegy éven át, normális volt az Isteneknek, kivétel nélkül valamennyinek. Hogy a genyó népe Oroszországban és Magyarországon így emelkedik ismétlésében a nemi gyalázásaiknak anyám anyja sorsaként a Győri kapu utcanépének szervezésében Miskolcnak Nagy Feró utcanépével.

Reményiknek igaza volt, hogy ha ártatlan, tiszta szívű szenved, csak sérültté, torzulttá válik, mindvégig nem értve a szenvedése okát. Így voltam én is ezzel, végig nem értettem semmit, nem tudtam, hogy elmebetegek valamennyien a tettesek.

A tűzIsteneknek nem elmebetegségük ez, hiszen nincsen fejük, veszedelmes csapásai a Földnek így, olyanok, mint az atombomba, amit maguk irányítanak bevetésre készen mindig az emberek ellen. Az állatisteneknek nincsen agyuk, mint a világ urává tett Trianoni fejedelmüknek, a sátánjuknak, szörnyeteg, akár valamennyi Istene a Talmudnak, valamennyi zsidónak és keleti népeknek, börtön népeknek, mint az amerikai elmeosztály hatalmas teremtőjének. Ilyenek támadtak rá a semmiről sem tudó emberekre, viszont az utcanépek és bibliai népek mind állandó skizoprenjei a világapokalipszisnek.

A Rákóczi tér választotta ki születésem előttől az értelmiségeket, művészeket, a két utcai névtára szerint a világapokalipszisnek a politikusokkal együtt, ezért a celebekkel közös jólétjük születésem óta véráldozásból van, ebből ered minden pompájuk és gazdagságuk az egész világon.

Magyarországnak kell szégyellnie magát, mondta Cseh Károly, amikor rejtegettem előle hiányos fogsoromat, de senki sem mondta, hogy Magyarország utolsó árjaként minket áldoz saját sorsa, tettei, előző életei tettei, deformációi, csonkítása, gyalázata, szerepe végrehajtásával emberré nemesedve egész Kelettel és a cigánysággal egyetlen nagy közös áldozásában a véráldozóknak.

Nekik minden nap a kígyó-Istenük ajándéka volt többezer és többszáz éve már, születésem óta a cigánytelep és menhely fenevad energiájával mészárlók általi emelkedésükkel.

Az Istene a Hunnia börtönnek, mint tűzIstene a római egyháznak nem a szívek vizsgálója, vagy ha igen, azt tette, amit a Hunnia börtöne állandó szívre támadó börtön gyilkosaival, mint a vasnépe Miskolcnak szív küldi szívnek szívesen és szomorú vasárnap folytatásával az állandó zenei csapásainak, beatekkel, hippikkel, punkokkal lírai karámtagokként, megspécézve ezt utcanépével a Rákóczi terének Főnix néven, narancs színében Miskolcnak.

Az ember azt hiszi, mikor eljut odáig szenvedésében az Isten nevéhez, hogy különb nála, valamint ismeri a szíveket, különösen a tiszta szíveket, magához öleli, vigyáz rá, mint tökéletes felsőbb lénye a törvénynek. 1995-től búcsúztam, kerestem utolsó és egyetlen emberként olyan földönkívüli lényeket, akik jönnek értem, elvisznek magukkal oda, ahol minden tökéletes, az ember biztonságban és szeretetben él. Nincsen senki azokon kívül, akik tavaly jelentkeztek, bennük is csalódom egyfolytában, mert nem jelennek meg a láthatóban és nem segítettek rajtam, ugyanúgy járok iszonyatára a fertelmeseknek, amik véráldozásban vannak születésem óta, újítanak, szépülnek, tisztulnak, gazdagulnak, házasodnak, unokáznak, utazgatnak, diplomáznak.

Apa fejét megtámadták születésem előtt még, mert értelmiség lett volna. Így járt minden ember, csak az elmeosztálynak volt szabad tanulnia, már csak azért is, hogy a világapokalipszisüket titokban tarthassák, mint azelőtt is mindig.

Minden nap Isten ajándéka a világot torgyalázattal, haldoklással és kínzással ünneplő fertelmeseinek.

Tehát olyan Istenre van szükség, lett volna mindig, aki a szíveket vizsgálja, nem szenvedtet ártatlanokat. Én mindig azt hittem, hogy a gonoszoknak kell szenvedniük, hogy így tisztuljanak meg a bűneiktől, kiderült, hogy ez 83 éve fordítva történik,megölték a Rákóczi terével Borsodnak az embereket. Ez a narancs kormányuk, mellyel feálltak legyőzésem után 1989-ben kiküldve az orosz csapataikat a Bertalan utcáról, mert jött a többi kommunista vallási kora a nemeseknek együtt a halálreformátusokkal, majd az ébredő játszótér vallásainak földre szállítása rám, mint célpontra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: folytatásaképpen, feketemágusoknak, elmeosztályának, magyarországnak, színésznőjüknek, feszületeseivel, végrehajtásával, állatisteneknek, megváltoztatják, teremtményeinek, születésnapomon, aranyemberekkel, oroszországban, értelmiségeket, tökéletességet, fertelmeseinek, torgyalázattal, elmebetegeknek, gyalázásaiknak, fertelmeseknek, magyarországon, karámtagokként, összefoglalaló, politikusokkal, csillagrendnek, lolobrigidával, emelkedésükkel, földönkívüliek, elmebetegeinek, szimbólumairól, felfoghatatlan, elmebetegségük, elmeosztálynak, mindkettőtöket, rózsakeresztes, valamennyinek, világ összes, férfiak mind, szőkék helyetti, kommunista főszerepeiben, feketemágusoknak engem, ózdiak perverz, rózsakeresztes rendjükkel, pusztítók tisztításával, spanyol pusztító, csillagrend létezését, aranyemberekkel együtt, világ Istenei, temetői ünnepséget, utolsó ember, világon lezárt, elmebetegeinek Magyarországnak, Szepes Mária, Pszichografológiának NagyPán, Benkő Dániel, Koncz Zsuzsa, Zalatnay Sarolta, Hogya Máriának, Rusznyák Vilinek, Jászter Gyulának, Nagy Annának, Molnár Csillának, Nagy Karola, Gina Lolobrigidával, Miskolc Rákóczi, Woode Allen, Mohamed Istenét, Miskolcnak Nagy Feró, Cseh Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.15. 23:11 Timişoara 30 - A fost inaugurată biserica Centrului Reformat Noul Mileniu
12.15. 22:41 Jónak lenni jó - Több mint 214 millió forint gyűlt össze
12.15. 22:12 Rippl-Rónai-életműrekord a Virág Judit Galéria téli árverésén
12.15. 21:41 Négy új taggal bővült a Magyar Úszó Hírességek Csarnoka
12.15. 21:32 Nógrádi: Kína veszélyforrás és inspiráló versenytárs is a NATO számára
12.15. 21:31 Jónak lenni jó - Több mint 185 millió forint gyűlt már össze
12.15. 21:02 Temesvár 30 - Felavatták az Új Ezredév Református Központ templomépületét
12.15. 21:01 The New York Times: Washington titokban kiutasított két kínai diplomatát sz...
12.15. 20:12 Labdarúgó NB I - Győzelemmel zárta az évet a Ferencváros
12.15. 19:51 Női kosárlabda NB I - Esélyt sem adott a Pécsnek a DVTK
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Bukás  Bővelkedés  Rajtad kívül legyen  Kellemes Adventi ünnepeket!  Tánc-versenyre új ruha  A harmadik angyal: békét, szer...  Bővelkedés  Kislány az ablaknál  Facebookon kaptam  Png nő  A három ismeretlen . . .  Karácsony  Png virág  Minden ünnep annyit ér  Karácsony  Ajándékok  Rózsaszín rózsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ruha különlegesség  Mai harmónia kártyám  Png kislány  Álatfigurág a téli képen  Minden ünnep annyit ér  Posertube  Szèp napot  ’56-os videók a Mosonmag...  Bővelkedés  Karácsony  ADVENT 3. VASÁRNAPJA "Örüljet...  Kislány az ablaknál  Sárga rózsa  Karácsonyi gömbök  Karácsony táján Mint káprázat...  Bukás  Png nő  Álatfigurág a téli képen  Diókrémes  Ha ajándékot kapsz  Bővelkedés  Várlak, de most nem úgy, hanem...  Hóember  Kellemes kávézást  Zoltan Kodaly - Adventi Enek -...  Karácsonyi dísz  Facebookon kaptam  Karácsony  Kellemes Adventi ünnepeket!  Havas fenyők  Dániel  Szèp estét kedves látogat...  Istenem, Istenem  Ez tényleg szép - Kettőszázhar...  Harmadik vasárnap  Fenyőág díszekkel  Brenner János ünnepe Szentgott...  Karácsony  Karácsony  Facebookon kaptam  Szívre ható gyógyító tápláléko...  Png nő  Szèp napot kívánok!  GAUDETE! Örvendjetek, mert köz...  Karácsony  Irattekercs - átok  Advent 3  Karácsony  A kobold karácsonya...  Png nő  Harmadik vasárnap  Karácsonyfa  Havas rózsa  Png virág  Téli kép  Karácsonyi koszorú  Girland  XIV. Hét, 4. Parancsolat: Atyá...  Fehér angyal száll le a Földre  Karácsonyfa  Az öröm kopog ajtódon  Fehér angyal száll le a Földre  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Csinos nő - a ruha fölső részé...  ’56-os videók a Mosonmag...  Téli gömb  Havas rózsa  Szaloncukrok  Karácsonyi koszorú  Téli kép  Kislány az ablaknál  Advent 3. vasárnapja 12.15  Áldjon meg Téged az Úr! vallás...  Rózsa csokor  Téli kép  Téli kép  Lélekkel élni - Advent harmadi...  Istenem, Istenem  Advent 3  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
világ összes, férfiak mind, szőkék helyetti, kommunista főszerepeiben, feketemágusoknak engem, ózdiak perverz, rózsakeresztes rendjükkel, pusztítók tisztításával, spanyol pusztító, csillagrend létezését, aranyemberekkel együtt, világ Istenei, temetői ünnepséget, utolsó ember, világon lezárt, elmebetegeinek Magyarországnak, barlangokban elrejtett, földönkívüliek pusztítókat, saját népük, anyaság miatt, férfi nehezen, igaz emberek, emberek támadása, első támadása, nemi csapásoknak, kerékpár balesetem, nagyobbik lányomat, pestieknek Józsefváros, genyó népe, nemi gyalázásaiknak, szenvedése okát, emberek ellen, állatisteneknek nincsen, világ urává, amerikai elmeosztály, politikusokkal együtt, celebekkel közös, egész világon, cigánysággal egyetlen, kígyó-Istenük ajándéka, római egyháznak, szívek vizsgálója, vasnépe Miskolcnak, állandó zenei, tiszta szíveket, ember biztonságban, elmeosztálynak volt, világot torgyalázattal, szíveket vizsgálja, gonoszoknak kell, narancs kormányuk, orosz csapataikat, többi kommunista, nemeseknek együtt, ébredő játszótér, folytatásaképpen, feketemágusoknak, elmeosztályának, magyarországnak, színésznőjüknek, feszületeseivel, végrehajtásával, állatisteneknek, megváltoztatják, teremtményeinek, születésnapomon, aranyemberekkel, oroszországban, értelmiségeket, tökéletességet, fertelmeseinek, torgyalázattal, elmebetegeknek, gyalázásaiknak, fertelmeseknek, magyarországon, karámtagokként, összefoglalaló, politikusokkal, csillagrendnek, lolobrigidával, emelkedésükkel, földönkívüliek, elmebetegeinek, szimbólumairól, felfoghatatlan, elmebetegségük, elmeosztálynak, mindkettőtöket, rózsakeresztes, valamennyinek, szülöttjeivel, tűzisteneknek, gyalázatommal, születésemkor, feketemágusok, szervezésében, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 58 db bejegyzés
Összes: 6929 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 38
  • e Hét: 425
  • e Hónap: 7266
  • e Év: 139891
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.