Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Politikai emberiség ellenesek elítélése
  2018-08-09 06:54:03, csütörtök
 
   
  A politikai állandó játékosok, mint a Hunnia börtön római egyháza, amelyik feketemágiájával a vasnépnek legyőzte az előző egyházakat, ahogyan megrajzolták illusztrációkon, többezer éve környezet és élővilág ellenes csapásaikkal, melyeket országokban helyeztek el, a miskolci Rákóczi térrel, vasnépként többszáz éve a világ uraival, földönkívülikkel, mint rózsakeresztes, szabadkömvűves rendekkel, farizeusaival és mindenféle csapásával a bibliai apokalipszisnek folyamatosan újra kezdi a világ történelmi korszakok végrehajtását egészen 1956-ig, az utolsó dunai József Attila vers lejátszásáig saját maguk által alakítva az áldozatot és a gyilkost.

1956-tól rajtunk hajtják végre a világ történelmét az első ember gyilkosság kezdetével, valamennyi vaskommunista Rákóczi téri főszerepében a szereplőiknek, támadva folyamatosan minket azért, mert az apokalipszis tagjai nem tudnak gondolkozni, akár a pusztítók, a sátánjuk, a nemi csapások, fajtalankodók, nemi kivégzők és tüzelő szukáik.

Miután az elmeosztályukra szállítottak Szenes Andrea horkolása miatt, Madonna és Medveczky Ilona, valamennyi szülöttjük végtelen hosszabbításában határozatlan Halak szülöttként, tort ülnek haldoklásom és kínzásom, gyalázásom közben. Ki lettem iktatva, hogyha rájönnék, vagy bármit írnék arról, mi történt velem, a magukat normális gondolkozásúnak tartó láthatatlan világ csapásaival mészárlók elmebetegnek nyilvánítsanak engem, hogy ismét összeálljanak végtelen játékára a politikai szerepeknek, melyekkel kezdtek 1936 körül, száz éve, 130 éve, többszáz éve megállás nélkül.

Állandóan elölről kezdik az ébredő vallási játszótereket G. Maczó Ágnes helyetti főszerepében az áldozatoknak, ami most én voltam, valamennyi Ágnese a Pszichografológiájukból születésem óta, valamennyi elmélet áldozata, a távol-keleti pusztítóik tisztítása és cigányság, keleti nép felemelése, emberré válása céljából a nagy közös áldozásuknak.

Első villamossal indítanak, hogy újra éled az állomás, melyet úgy zárnak le általában, hogy újságpapírokat fúj a szél, gondolkozás megszüntetése után senki sem marad életben. Van, ahol kőkorral kezdik elölről a világtörténelmet, ezért vannak a Kővári nevek is berendezve Magyarország néven a világapokalipszis tagjainak.

Most nálam szakadt darabokra a két bibliájuk Trianon néven, amiből létrehoztak egy Duna tévés Hunnia Magyarországot az orosz gyilkosokkal, melyeket kiválasztott a tűzistene a római egyháznak.

Sophia Lorenre figyeltem fel, hogy a zöldasszonya a világ sakkkártyának bizonytalan, várakozik, feszült,bár még ezeket a mészárosokat senki sem bűntette eddig meg, azt tettek, amit akartak, minden világégés után elölről kezdve a beszületést tisztátalan lelkekkel, teremtést elmebetegek létrehozásával, állandó apokalipszis végrehajtása céljából az egész világegyetemben.

Elégették a Varjú népét, nekik nincsen holocaustjuk, csak a barakkos legyeknek nácikként és fasisztákként, amik ide tartoznak, fényevésemmel tisztították és emelték őket.

Minden apokalipszis végén, ami Trianon is volt feltételezés szerint bibliai olvastatásával valakinek, hogy sárga lapokká hullott a bibliája a Sátánjuknak, felszámolták azokat a helyszíneket, melyeket elvettek az országtól, a vasváros tisztátalan lelkei születtek meg a helyükre, mint a szlovák területen, melyek sorsát 1997-ben kezdték el ismételni azzal, hogy a mellük deformált.

Magyarország, mint állandó világapokalipszis és világkönyvtár végrehajtói ellen kérek eljárást kezdeményezni, megszüntetni őket örökre, már úgyis szabadságharcosok lettek a világkönyvtár főszereplői, kivívták a szabadságukat azzal, hogy ők nem fognak szerepeket végrehajtani, holott ezt teszik folyamatosan rengeteg hazugságuk mellett a történelmi politikának. A világkönyvtárban megírt könyvek mindegyike saját történelmüket jelenti, mely fertelmes és iszonyatos, akár a Vénuszuk Hellaszban, amit a Görög Költők Antológiájában is kiadtak beavató könyvként a lírai karámjukkal, saját atlantiszi elméletet hajtottak végre számomra érthetetlenül atlantiszi aranyhalak kezdetével Gina Lolobrigida sorsának és főszerepének.

A valódi világtörténelmet hajtották végre rajtam a Hunnia börtönnel, melyek anyagait elégették 1996-ban, a két utcai világapokalipszist jelentő álmaival együtt az elmeosztálynak, valamennyien skizoprenek, a lakásban mészároltak engem a másik világban lévő népeikkel. De az ózdiak ismerték a Földanyás, Katalinos történelmet is, Atlantisz létrehozásával együtt, ezért nem értem, hogy azóta folyamatosan miért mentek neki az embereknek Vénusz miatt, állandó történelmi korszakok végrehajtása közben földrengéssel, árvízekkel. Ezek feketemágusok, feketekereszten hét rózsások, kék ruhás hölggyel, aki Ízisz, Vénusz, Mária egyszemélyben.

A bezúzott könyvekből vallásokat, elméleteket játszanak a skizoprenek fekete angyali kíséretével a minket eljáróknak, angyalos klubbokat létesítettek kezdetben. Írásaimat Feketebárány cigány együttesük kezdetével ismételték, Cristine Busta által megírott ezer éves azkéta ünnepi cirkusz 1986-os idejével együtt, gyalázatával Csepregi Éva ondótól szépülőként létrehozott nemi kivégzőjüknek. Busta kiabálja, hogy mit neki a versek, azt kell tenni, amit tesznek Csepregi Éva népeként, holott a versek is mind a narancs lírai karámjuk főszerepe helyetti áldozást jelentettek. Vénuszuk dalai is mutatják, hogy mindenkinek üzent a narancs Rákóczi tere Miskolcnak, s hogy tudták, hogy ki vagyok, bárki jöhet megmenteni. A berendezők ismerték a német árja történelmet is, ezt mutatja a kék villámlás arany violinkulcsos nyakkendője a Kodály ének osztálynak, vagyis a halálnépük akkor már létezett. Tudták, hogy mi németek vagyunk, a kollektív nemi csapások helyetti gyalázásom és fejtámadaim közben.

Ha engem eltüntetnek örökre, tovább játszanak politikai játékokat, demokrata és különféle szerepeiben a vasmészárosoknak. Ezek megszokták, hogy gyilkolnak, aztán ismét összeállnak, magasabb politikai hivatásokban, értelmiségként, lírai karám tagjaként. Ezek szív nélküli pszichopatákként induló vérivók.

A lírai karám tagjai, mint az ózdi feketemágusok narancs színben, mint egykori Földanya áldozók a festőkkel és a zenészekkel együtt azzal a mondattal, hogy figyeljem meg a részleteket, meg, hogy egyszer rájövök mindenre, végtelen hosszabbítást rendeznek, akár Presser Gábor, az Omega együttes, Miskolc teljes egészével, úgy hogy az én arcomban mosakodtak, nemesedtek emberi formává.

Emberiség ellen végrehajtott vérengzésért az országot el kell ítélni, egyesével mindenkit eredete, tette és szerepe felsorolásával, hogy ártatlan ne kerüljön közéjük, mert nem vagyok személyválogató, mindenkinek a bűnéért kell felelnie.

Átcserélték a többszáz év alatt az egész világegyetemet állandó csapásaikra. Magyarország az 1995-es elmeosztályra szállítása miatti népünnepélyt rendezi mulatásokkal, fertelmeseik miatti gyalázással, miután megtisztították születésem óta az összes perverzét és nemi csapását a világegyetemnek, mint idetartozót a miskolci Rákóczi térnek vasnépként. Magyarország felvett nevű világapokalipszise hallgat hatvan éve a nagy közös áldozásáról.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vasmészárosoknak, földönkívülikkel, hosszabbításában, feketemágiájával, világkönyvtárban, pszichopatákként, világtörténelmet, gondolkozásúnak, feketekereszten, világegyetemben, illusztrációkon, személyválogató, megtisztították, apokalipszisnek, elmeosztályukra, világegyetemnek, világegyetemet, újságpapírokat, olvastatásával, létrehozásával, magyarországot, rózsakeresztes, szabadkömvűves, felsorolásával, elmeosztálynak, értelmiségként, antológiájában, nyilvánítsanak, vaskommunista, fajtalankodók, megszüntetése, játszótereket, összeálljanak, szereplőiknek, szabadságukat, kivégzőjüknek, politikai állandó, vasnépnek legyőzte, előző egyházakat, miskolci Rákóczi, világ uraival, bibliai apokalipszisnek, világ történelmi, utolsó dunai, világ történelmét, első ember, apokalipszis tagjai, nemi csapások, elmeosztályukra szállítottak, magukat normális, politikai szerepeknek, ébredő vallási, József Attila, Szenes Andrea, Medveczky Ilona, Maczó Ágnes, Hunnia Magyarországot, Sophia Lorenre, Vénuszuk Hellaszban, Görög Költők Antológiájában, Gina Lolobrigida, Írásaimat Feketebárány, Cristine Busta, Csepregi Éva, Presser Gábor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Szeretem ujjad karcsuságait,  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Alvó kislány  Szép estét  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Latinovits Zoltán tollából  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Andrássy Réka - A bolond Böske  Andrássy Réka - A bolond Böske  képre írva  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Vannak emberek  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  A sorsod  Facebookon kaptam Krisztinától  Anyák napjára  Annyira tisztelem a szabadságo...  Különleges  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  ajándék, mellyel meglepem  Szép álmokat!  Vidámság  Otthon  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Töröld le  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  James Allen  Facebookon kaptam  Egyszerű  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Pitypang szökőkút  Pitypang szökőkút  Szép álmokat!  Ismeretlen: Ikarusz monda  Robert Merle tollából  Spenót fasírttal  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Horváth Szilvia tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  Zilahy Lajos gondolata  Egyszerű  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Ady Endre - Mindegy átka  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  képre írva  Szívek  39 ígéret  Esterházy Péterre emlékezünk  Gebhardt Nóra versei II.  A sorsod 
Bejegyzés Címkék
politikai állandó, vasnépnek legyőzte, előző egyházakat, miskolci Rákóczi, világ uraival, bibliai apokalipszisnek, világ történelmi, utolsó dunai, világ történelmét, első ember, apokalipszis tagjai, nemi csapások, elmeosztályukra szállítottak, magukat normális, politikai szerepeknek, ébredő vallási, távol-keleti pusztítóik, nagy közös, világapokalipszis tagjainak, orosz gyilkosokkal, római egyháznak, világ sakkkártyának, mészárosokat senki, beszületést tisztátalan, egész világegyetemben, barakkos legyeknek, vasváros tisztátalan, szlovák területen, mellük deformált, világkönyvtár főszereplői, szabadságukat azzal, történelmi politikának, világkönyvtárban megírt, lírai karámjukkal, valódi világtörténelmet, lakásban mészároltak, másik világban, ózdiak ismerték, embereknek Vénusz, bezúzott könyvekből, skizoprenek fekete, minket eljáróknak, narancs lírai, narancs Rákóczi, berendezők ismerték, német árja, halálnépük akkor, kollektív nemi, lírai karám, ózdi feketemágusok, zenészekkel együtt, bűnéért kell, egész világegyetemet, 1995-es elmeosztályra, összes perverzét, vasmészárosoknak, földönkívülikkel, hosszabbításában, feketemágiájával, világkönyvtárban, pszichopatákként, világtörténelmet, gondolkozásúnak, feketekereszten, világegyetemben, illusztrációkon, személyválogató, megtisztították, apokalipszisnek, elmeosztályukra, világegyetemnek, világegyetemet, újságpapírokat, olvastatásával, létrehozásával, magyarországot, rózsakeresztes, szabadkömvűves, felsorolásával, elmeosztálynak, értelmiségként, antológiájában, nyilvánítsanak, vaskommunista, fajtalankodók, megszüntetése, játszótereket, összeálljanak, szereplőiknek, szabadságukat, kivégzőjüknek, egyszemélyben, feketemágusok, violinkulcsos, elmeosztályra, hosszabbítást, földrengéssel, érthetetlenül, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.