Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Magyar világapokalipszis mártírként szerepe végrehajtásával
  2018-08-22 05:44:02, szerda
 
   
  A sátoraljaújhelyi Révész utcai apokalipszis tagjai a Hunnia börtön többezer éves gyilkosaival, köztük a debreceni reformátusok bibliai tagjaival, ezer éves azkéta ünnepség megrendezőivel, mint a miskolci Bertalan utcai Rákóczi terével az Uniónak Pszichografológiája alapján Szepes Máriának, minden betegségével a törötteknek, betegségeknek, süketeknek, vakoknak, autistáknak, valamennyi sérültnek, diktátornak, művésznek, fertelmesnek és fajtalankodónak, ferdehajlamúaknak, idegbetegnek, nemesnek távol-keleti pusztítóival a magyar felvett nevűeknek készülve előre fogadásomra németek hosszabbításában német árja család megáldozása miatt, együtt fogadtak születésemkor azzal a szándékkal, hogy fertelmes első embergyilkossággal kezdődő tetteiket, csonkításaikat, állandó gyalázásukat lyukként a magyar zászló emelése mellett torünnepként ismételve rajtam végrehajtsák.

Az apokaliptikus tagok minden törvényt felrúgva a láthatatlan világban lévő szellemvilágot, földönkívülieket, cigányságot, feketemágusokat, sátánistákat, felfoghatatlan erővel bíró féregállatát jelenti a sárga rózsás Hunnia börtön Isteni színjátékának, megtámadva 83 éve végleges felszámolása miatt az embereket szívük és jóságuk miatt, ismételve mindazt a mészárlást, amit eddig a világrészek ellen elkövettek közösen. Az apokalipszis mindig is azt jelentette, hogy a másik világban titokban mészárolnak, most maguk szerepei helyett az embereket megáldozva.

Egyszerre kezdték el születésemkor a Hunnia börtön szentháromságának áldozását együtt a narancs Rákóczi tériekkel Vénusz hipnózissal. Illés apokalipszisével a reformátusok világkönyvtárát kezdték el Vörös Oroszlán kezdetével az állandó Annás világapokalipszisüket átírva Katalin névtárakkal, kiválasztott névtárával a politikai penitenciásoknak, Őrült Johanna kezdetükkel, folytatva avatárokkal, antikritsztusokkal, pusztítókkal, zsidókkal a nagy közös játék-áldozását a reformátusoknak. Omegával a Benkő angyalok égi hangversenyét kezdték áldozásával Mária vallásuknak a Talmud Krisztus feszületével állandó hosszabbításukkal, Benkőkkel sárospataki központban, anyám apja sorsának végrehajtásával a miskolci Bertalan utcai gyalázókkal. Metroval az ortodoxok állandó kislányáldozó Ízisz néven történő áldozását kezdték el. Az adventisták könyvei alapján minden református sorsát és tettét Luther népeként hajtották végre rajtam Tóth utcai főszereplő sorsaként, akár az egyiptomi berendezéssel bíró patológiájuk sorsát Egyiptom összes korával. Itt volt Zee, Re, a fáraókat nem ismerem, valamennyi koruk berendezésre került, mivel én voltam Innin, akire kimondják a büntetés és rontás igéjét, valamint Ozirisz felesége is Íziszként. A Sátán bibliáját kezdték el azkéta ünnepi cirkuszként csernobili legyőzésemkor együtt a világ urai által, utcanépével támadva meg Sátoraljaújhelynek és a vasvárosnak. Minden város és ország berendezve van a Bertalan utcában nevekkel, Debrecenivel így kezdték Omegával Debrecen és környéki emelését a sötétkapujával együtt Szabó István világkönyvtár tulajdonosnak, majd mentek végig az országokon, városokon a nevek állandó berendezése mellett. Varga névvel kezdték mindig a vasfüggönyt.

Az összes református főszerepét végrehajtották, minden Halak szülöttjével a világnak, folyamatosan emelve az együttesekkel az éppen aktuális áldozókat, mint az elmeosztályt súlyos elmebeteg szereplőkkel, mint a cigánytelepét Miskolcnak. Illés állandó ébredő játszótér világapokalipszist végrehajtó halálreformátusai, Nagy Anna halottjuk sorsát is végrehajtva koldultatásommal, lányommal történő eltartásommal Miskolc városa berendezésében, rám szállításával az ég seregének kommunista koruk végéhez érve, halottak sorsát hajtották végre egész Keletével és a cigánysággal együtt születésem óta. A halál megtisztult és emberi életet él, összevegyülve a világgal

Kezdeti törvénytaposói a régi emberek lakta világnak az ördögök voltak, amik ott vannak, ahol akarnak lenni másik világ képviselőiként, beleskelődtek a házakba. A cigány ugyanolyan, ott van a lakásban, csak halált jelent. Régen kihalt helyeken éltek. Következő törvénytaposó a Hunnia börtön volt láthatatlan világbeli gyilkosokkal, már itt a törvényt megszegték, felállították a skizoprenia alapjait, ami a kísérettel rendelkező csapásokat jelentik.

Minden szereplő 83 éve mártír, ha elesik, megtagadták szerepeiket, rajtunk hajtották végre, így mentek széjjel a világba. Kártalanítják magukat az apokalipszis tagjai hatalmas pénzekkel, a csapások szépségkirálynők lettek.

Vámos Miklós, aki a Bertalan utcai apokalipszis része helyett ellopták a kerékpárunkat, éppen Sugár Ágnesnél és Pataki Ágnesnél jártak a Pszichografológiai emberré nemesítésében a csapásoknak a nyolcvanas években. Müller Péterrel, mint szellemvilág halálnép tulajdonosával és sokakkal együtt, mint a lírai teremtői karámmal világsztárjai a könyvkiadóknak szerepeik végrehajtásával hatvan éve. Mindegyikre ugyanez vonatkozik, mint az engem hipnózisba születésem után tevő ózdi cigánytelep lírai karámjára. 1983-ban folytatták a két világapokalipszis utcájának összerendezésével az analfabéái kitermelését a Sátán népének, Kátyis Tolnay Klári Rózsás feszületem kezdeti idejét folytatva falvak és tanyák kitermelésével űrapokalipszis néven.

Kollektív kínzásom és remegő járásom közben széttaposott lábakkal, saját diagnózisával Miskolc városnak csúfoltak engem Tóth Margit szlovák árja áldozó családvédelmi intézetében, hogy nem vagyok való ebédelni az áldozóim közé, nekem súlyos elmbetegek között a helyem az állapotom miatt, hogy minden részem el van deformálva, valamint a diagnózisa miatt Miskolcnak, ugyanis kizáró gondnokság alá helyezett a kínzóimmal, mint pszichiáterekkel haldoklásom idejére, amikor Miskolc város nyugdíjas 83 éves apokalipszisének emelték a nyugdíjukat, hogy legyen miből tort ülniük, inniuk, táncikálniuk temetési ünnepségem megrendezése végett. Ekkor a miskolci szociális hálózata Mülleréknek egyesítette a nyugdíjas elmeosztályt a nyilvántartott elmebetegekkel és a fogyatékosaival az állandó világapokalipszisnek.

A világ összes apokaliptikus tagjának a másik világban lévő kíséretét megjelentették a lakásban azzal a szándékkal, hogy valamennyien mészároljanak le, mindig százból egy lehetett, amelyik nem ártott. A világapokalipszis tagjai közben saját betegségeiket, sorsukat, rajtam végrehajtott tetteiket ismételték megállás nélkül, költözve mindig saját sorsuk végrehajtása után, jött a másik tagja a világapokalipszisnek, akár a hippik Nyeste kezdettel, mint az összes vasfüggönyös kommunista kor megerendezői, amik csípőprotézisesek lettek, ezért azzal kezdték a Bertalan utcai támadásukat, hogy a csípőcsontjaimat feketemágikus rontásokkal kikötötték, mert nekem emelték a vasfüggönyt egyedül, hidegháború megerendezése céljából, mivel saját az orosz vasfüggönyös nép is.

Tehát a borsodi világapokalipszis, mint emberiség ellenes csapások folyamatosan történő törvénytaposása lett végrehajtva azzal, hogy semmiről sem tudó, szívvel rendelkező embereken vonultatták fel a világapokalipszisük láthatatlan világának csapásait, saját népüktől is válva, támadva engem, hogy a szomszéd Ágnesnek a Rákóczi téri engem éppen gyalázó és kínzó cigányság a kísérete, s ez már születésem óta tartott fogkiszedésükkel együtt, hogy náluk születnek meg a pusztító csemeték.

A legyőzésemet narancs kisvonattal berendező, 1986. óta Sátánjuk győzelmével záródó torünnepet rendező lyukas zászlójú Magyarország folytatni akarja világ-Rákóczi tér történelmi koraival, Hunnia börtön világapokaliptikus népeivel, mint a tulipános jelet birtokló székely hullaszállítókkal Magyarország jövőjét békességben szimbolikus jeleivel a lyukként való meggyalázásának az ég csillagainak, angyaloknak, embereknek.

Az emberi formában megszülető csapások, akár az állatok, sáskák, legyek, dögnyulak, dögdisznók, rengeteg patológia, tisztátalan lelkei a vasnépnek, távol-keleti halálnépeikkel együtt magukat embereknek nevezik a törvénytaposás miatt, hogy emberi formában léptetik be egyre szaporódó csapásaikat a világba. Őket képviselik az emberjogi bizottságok.

1956. óta védelmet élveznek az egész világon a borsodi világapokalipszis állandó végrehajtói, állandóan ismételt könyveik, szerepeik, tettük megrendezése mellett kitermelt celebeikkel. Árvasági segélyeket, özvegyieket, közgyógyokat vesznek fel a rajtam világapokalipszist saját tettük, sorsuk, szerepük végrehajtása végén, előző időkben szülők szerepei után is. A csapásokat otthon tartók felveszik az ellátásért a pénzt, emberségi jogaik vannak, mint értelmiség legyőzőknek, nemi csapásoknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichiáterekkel, penitenciásoknak, hosszabbításában, csípőcsontjaimat, szépségkirálynők, sátoraljaújhelyi, fogkiszedésükkel, apokalipszisének, földönkívülieket, koldultatásommal, apokalipszisével, fogyatékosaival, feketemágusokat, fajtalankodónak, végrehajtásával, reformátusoknak, meggyalázásának, világkönyvtárát, törvénytaposása, megjelentették, nyilvántartott, halálnépeikkel, szellemvilágot, sötétkapujával, tulajdonosával, könyvkiadóknak, berendezésében, felfoghatatlan, végrehajtották, csonkításaikat, törvénytaposás, elmebetegekkel, űrapokalipszis, törvénytaposói, megrendezőivel, kitermelésével, sátoraljaújhelyi Révész, debreceni reformátusok, miskolci Bertalan, magyar felvett, magyar zászló, apokaliptikus tagok, láthatatlan világban, sárga rózsás, embereket szívük, világrészek ellen, apokalipszis mindig, másik világban, embereket megáldozva, narancs Rákóczi, reformátusok világkönyvtárát, állandó Annás, Uniónak Pszichografológiája, Szepes Máriának, Vörös Oroszlán, Őrült Johanna, Talmud Krisztus, Omegával Debrecen, Szabó István, Nagy Anna, Vámos Miklós, Sugár Ágnesnél, Pataki Ágnesnél, Müller Péterrel, Kátyis Tolnay Klári Rózsás, Tóth Margit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.14. 20:12 Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei
12.14. 20:12 Letartóztatást és bűnügyi felügyeletet rendelt el a bíróság a fiatalkorú bu...
12.14. 20:01 Kövér: Tőkés László és Temesvár népe örökre beírta magát a történelembe
12.14. 19:52 Férfi kézilabda NB I - Szoros csata után nyert a Csurgó
12.14. 19:42 Női röplabda Extraliga - Az UTE simán legyőzte a Békéscsabát
12.14. 19:31 Az ötös lottó nyerőszámai
12.14. 19:12 Női kosárlabda NB I - Simán nyert a Szekszárd
12.14. 19:12 Labdarúgó NB I - Felcsúton nyert a Zalaegerszeg
12.14. 19:12 Labdarúgó NB I - A sereghajtó Kaposvár legyőzte a Debrecent
12.14. 19:12 Labdarúgó NB I - Először kapott ki idegenben a Mezőkövesd
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Hóemberek  Boldogság  Áldott - szép jó reggelt kívá...  Mesés téli kép  Hajdú Levente versei  Immánuel  Hóemberek  Gyertyagyújtás  Kisfiú kutyával  Lorettói szenthely  Piros rózsa  Díszes fenyő ág  Vasárnap Aranypor  Csupa csoki torta  Téli kép  Naplemente  Boldogság  December 13 - Luca napja  Karácsony  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Karácsony  Immánuel  Boldogság  Menjünk!  Ajándék  Konstelláció  Az ajándék legyen:  Luca ma megmondja, hogy 2019-b...  Facebookon kaptam  Kellemes hétvégét  Luca ma megmondja, hogy 2019-b...  Kellemes, szép napot!  Roráte a Sziklatemplomból R...  Angyalka  Ige  Karácsonyi keret  Mai harmónia kártyám  Luca-napi hagymakalendárium  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hajdú Levente versei  Facebookon kaptam  Ady Endre : Menekülés az Úrhoz  Szent Lúcia szűz, vértanú 12.1...  Kellemes, szép napot!  Csokor vázában  Konstelláció  1. Advent  Erkel Ferenc: Hunyadi László-L...  Karácsony  Boldogság  Konstelláció  A másnak szerzett öröm, boldog...  Szavakon túli csend  Luca ma megmondja, hogy 2019-b...  Facebookon kaptam  Menjünk!  Guadalupei Boldogságos Szűz Má...  Lilom  Luca-napi jóslás  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szent Lúcia szűz, vértanú 12.1...  Téli kép  Sexy nő  Lucia név:  Kellemes hétvégét  II. János Pál-ereklye  Bor  Boldogság  Boldogság  Menjünk!  Jézus levele karácsonyra  Téli este  Bor  Díszes fenyő ág  Hóemberek  Facebookon kaptam  Luca széke  Karácsony  Kellemes teázást  Boldogság  Luca-napi hagymakalendárium  Gif macik  Kellemes hétvégét  2. adventi hét csütörtök 12.12  Sexy nő  Ady Endre : Menekülés az Úrhoz  Karácsony  Ajándék  Lorettói szenthely  Nők sapkában  Facebookon kaptam  Boldogság  Hajdú Levente versei  Png rózsa  Facebookon kaptam  Csupa csoki torta  Ézsaiás próféta könyve 
Bejegyzés Címkék
sátoraljaújhelyi Révész, debreceni reformátusok, miskolci Bertalan, magyar felvett, magyar zászló, apokaliptikus tagok, láthatatlan világban, sárga rózsás, embereket szívük, világrészek ellen, apokalipszis mindig, másik világban, embereket megáldozva, narancs Rákóczi, reformátusok világkönyvtárát, állandó Annás, politikai penitenciásoknak, nagy közös, ortodoxok állandó, adventisták könyvei, egyiptomi berendezéssel, világ urai, sötétkapujával együtt, nevek állandó, összes református, éppen aktuális, elmeosztályt súlyos, cigánytelepét Miskolcnak, cigánysággal együtt, halál megtisztult, régi emberek, ördögök voltak, cigány ugyanolyan, törvényt megszegték, skizoprenia alapjait, kísérettel rendelkező, apokalipszis tagjai, csapások szépségkirálynők, nyolcvanas években, lírai teremtői, könyvkiadóknak szerepeik, engem hipnózisba, analfabéái kitermelését, áldozóim közé, állapotom miatt, diagnózisa miatt, miskolci szociális, nyugdíjas elmeosztályt, nyilvántartott elmebetegekkel, világ összes, lakásban azzal, világapokalipszis tagjai, másik tagja, hippik Nyeste, összes vasfüggönyös, csípőcsontjaimat feketemágikus, vasfüggönyt egyedül, orosz vasfüggönyös, borsodi világapokalipszis, szomszéd Ágnesnek, pusztító csemeték, legyőzésemet narancs, tulipános jelet, lyukként való, emberi formában, törvénytaposás miatt, emberjogi bizottságok, egész világon, csapásokat otthon, pszichiáterekkel, penitenciásoknak, hosszabbításában, csípőcsontjaimat, szépségkirálynők, sátoraljaújhelyi, fogkiszedésükkel, apokalipszisének, földönkívülieket, koldultatásommal, apokalipszisével, fogyatékosaival, feketemágusokat, fajtalankodónak, végrehajtásával, reformátusoknak, meggyalázásának, világkönyvtárát, törvénytaposása, megjelentették, nyilvántartott, halálnépeikkel, szellemvilágot, sötétkapujával, tulajdonosával, könyvkiadóknak, berendezésében, felfoghatatlan, végrehajtották, csonkításaikat, törvénytaposás, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 58 db bejegyzés
Összes: 6929 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 366
  • e Hét: 3092
  • e Hónap: 6792
  • e Év: 139417
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.