Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miskolci vasváros Földanya gyalázás politikai zárolása
  2018-08-30 12:39:53, csütörtök
 
   
  A miskolci vasváros, mint vasfüggöny állandó végrehajtója Habsburg Ottó Őrház patikával berendezett bibliai apokalipszisével elégetésem után kívánta nyilvánosságra hozni az eddigi politikusok neveit, mindazt, ami történt eddig 1956. óta.

Faludy György negyven évre ment el, mint állandó teremtője a lírai karámnak, akár Lator és Orbánja a Bertalan utcai Pszichografológiai kéjgyilkosoknak, állandó hellenista és különféle korok berendezőiként. Faludyt visszahívták, adtak neki nőstényt pározni, egyből saját lakást kapott, feltételezés szerint díjakat is világapokalipszis végrehajtása miatt, akár az összes többi művésze a lírai karámnak. Faludy György azt írta, hogy 2020-ra készültek Magyarország néven azzal, hogy itt békességben fognak élni, miután engem kivégeznek, megcsonkítnak, eszméletre vernek, gyaláznak éjjel-nappal, fényevésemmel emelkedve Miskolc vasvárosa világkönyvtár tulajdonásával 1967. óta, azt sem tudták a halálnépei a sátán népének, mit egyenek jólétükben, járva a világot értelmiségként.

Grafomán Kohász Jenő került ide Romániából Hámorba, mint az LKM sátán népe állandó kommunizmust végrehajtóinak képviselete a II-es elmeosztályról, akit a sátán orvosai nem tartanak elmebetegnek összeférhetetlensége ellenére sem közlekedési fóbiásként. Így került leszázalékolásra, akár mint a többi áldozóm, a kivégzőim elmeosztálya pedig közgyóggyal rendelkezik. A Nyugdíjfolyósító adta nekik, miután a szerepeiket végrehajtották rajtam. Jenő kitámadott engem, amikor egyszer Falussy utánzatot írt váladék szavakkal, s azt válaszoltam, hogy ez versben csúnya, Faludynál is az, hogy mi vagyok én, mit képzelek magamról, hogy Faludyt kritizálni merészelem. Majd folytatta, hogy én egy kiszáradt, vagy ehhez hasonló aggszűz vagyok. Nem vagyok olyan szexuális beállítottságú, mint szőke Halak szülött felesége, amelyik velem egyidősként születésem óta az én gyalázatomból virul Miskolc városában, utódjaik szintén Gábor nevekkel. Müllerék felolaszlatták az LKM-t, ahol dudaszó szólt a világapokalipszis állandó végrehajtóinak, hogy ébredjenek fel, szétmentek a bibliai szereplők az egész világba, akár az összes munkahely, mint állandóan könyveket végrehajtó kéjgyilkosa Miskolcnak. Nem tudom, hogy a TIGÁZ az áldozásommal hogyan hajtotta végre Az ember tragédiáját, melyhez feltételezés szerint a világ minden részén a színek be voltak rendezve, ki játszotta Luciferjüket, Ádámjukat és Évájukat, mint utcanépeik képviseletét, mivel a főszereplő kancsal gépírójuk lett volna, de az fontosabb volt, mint én Vénuszként. T Asztalos Ildikó kitámadott engem, hogy ő különb az embereknél, mikor azt mondtam, hogy minden ember egyforma. Így is van, de Ildikó karmikus kurvája Jeruzsálemnek, tehát áldozásommal történő emelkedése világgyalázást jelentett a kilencvenes években folytatásával a cigányság utcára küldésének, velem együtt munkanélkülire kezdésével fertelem végrehajtása mellett az egri csillag központ történelmének, minden pillanatát berendezve az egykori barokk kornak, Talan földönkívüli népének menekülésével együtt. Ugyanígy utcára küldték őket, kirárulták őket, ahogyan elbántak a magyarokkal szerte a világon. Ugyanezek a mészárosok, s ezek akarnak 2020-ra egy új Magyarországot létrehozni, amiért zároltak minden anyagot, megszűnésem után, amiért titokban tartották hatvan évig majdnem a mészárlásomat Ízisz-Vénusz-Földanyaként a lírai karám gyilkosaival mint értelmiséggel folytatni kívánták az apokalipszisüket, mert anélkül ezek élni nem tudnak.

Mai napig koncertet tartanak a pestiek Horváth Charli Bertalan utcai pusztító csemete, Sárközy Anita porcelánszíves, I. Emelete a rózsakeresztes rend szörnyetegének, mint utcanép folytatásaképpen áldozásuknak, újhelyi fuvaros mint állandó apoklalipszis végrehajtója, Csordás nevét viselőkkel, Gönczi Gábor furulyás szájújával az űrpusztító helyetti áldozóknak Gábor kiválasztott néven, társaikkal együtt. Nem félnek tőlem, hiszen nem féltek akkor sem, amikor megtámadtak születésemkor, azóta üzennek a csillagoknak, Isteneknek, medvének, mindenkinek, Merionnal együtt a rózsakeresztes rendtől, akiről feltételezik, hogy nem ártana nekem.

Az utcanépe a vasvárosnak szerteszét ment a világba híresembereként a lírai karámnak Kex együttesük kezdetével, melyek felkínáltak a világ urának Lehoczky Zsuzsanna saját népük helyett kiskoromban. Nyomorultak együttessel kezdték a barakkosok kivitelét és fényevésünket a vasvárosiak emelkedésével 1967-ben.

Az utcanéppel olyan törvényt taposott a világ ura, ami még soha nem volt, amit a Hunnia börtön kezdett Simon Évával születésemkor, hogy le kellett volna néznie mindenkinek és senkinek sem szeretni a bibliai apokaliptikus tagjait, mint Barabbásokat, Jakabokat, Fülöpöket, Lukácsokat, Ácsokat, valamennyi névlistáját Miskolc városának. Valamennyien a II-es elmeosztályukat jelentik, amelyik mai napig Szabó családnál található, amelyik bevitt engem Szabóék helyett kivégezni a Hunnia börtönével a Vatikánnak, Íziszként. Még a fehérneműimet is szétlyuggatták darabokra a szép felsőkkel együtt, a kurvák öltöznek csipke alsóba, meg a tisztátalan lelkei a vasnépnek, elegánsan, előkelően jelennek meg a mészárosok az egész világban. Harsogó saját újságíróik kísérik születésem óta a vasvárosi tisztátalan lelkeket és kurvákat, ami folyamatos lehet, II-es elmeosztály képviselőiként.

2001-ben képviselt Uniós emberjogi bizottságokat tehát a vasváros hozta létre saját ügyvédekkel az egész világon, gyilkosok és cigányok kivitelével külföldre, mely a mai napig tart.Ezt követte egy népszámlálás, amikor megkérdezte tőlem a népszámláló, magyarnak, vagy cigánynak tartom-e magamat, s rákérdeztem, mi a különbség, ugyanis is német voltam, azt felelte, a cigányoknak több jogaik vannak. Azoknak a cigányoknak, amik születésem óta engem áldoznak emberré válásuk érdekében, meg szépülnek Földanya Katalin néven narancs kormányukkal. Ezt követően cigány bibliát adtak a penitenciás vértisztulók, saját jövőjük végett a vallások mellé, melyeket gyalázatommal emeltek szerte a világon, mint a mormonokat, adventistákat, evangélisákat, pünkösdistákat, reformátusokat, valamennyit kivétel nélkül, szentlelkeseit a Rákóczi térnek, prostestánsokat, ortodox állandó kislányáldozókat, zsidóival a NagyPán Pszichografológiai népének, Vatikánjával a Jánosokkal kezdett Hunnia börtönnek Földanya áldozással.

Az amerikai fehér ház politikusai idetartoznak, 130 éve hajtják végre a világapokalipszisét a Bertalan utcának. Busch kivételével mindegyik szerint, melyek kimaradtak a világkönyvtárból elmeosztályaikkal Iker torony bábeli népeként itt Magyarországon nem sérül senkinek a joga, itt minden rendben van, narancs 1989. óta tartó temetési és gyalázási politikának megfelelően. Mivel engem kivégeztek többször, a cigánytelepnek Indiából és barakkos legyeknek, amiket a Hunnia börtön feltett kormányra nem volt félnivalója annak ellenére, hogy ismerték a valódi magyar történelmét a csillagrendnek, mivel tömény feketemágia volt az ország többmillió éven keresztül, senki sem tudott semmit tenni ellene. Így tettek engem célpontnak az állandó világapokalipszis elé születésemkor, egyből az űrpusztító fogadott, amelyiktől az ufók is tartottak. Amerikában nemi közösség jött létre szexuális csapásaiból a miskolci Rákóczi tér állatainak és fajtalankodóinak 130 év alatt, termékenységi népekkel, valamennyi vallásával a perverzeknek, ufóival együtt az ózdiaknak.

Romániai szürke szemű világapokaliptikus tagjai nemi csapások lettek, olyan hangnemet engednek meg maguknak nőkkel szemben, mint szerelők, ami fertelme a romániai ufóknak. Régen voltam férfival, azért nem tudom megszerelni a vízcsapot, mondta egyikük. Az ufói miből gondolják azt, hogy egy hölgynek férfiondó erőre, dugásra van szüksége ahhoz, hogy értse a férfi munkákat is? Úgy tudtam, hogy az erő a szívben van, ezért támadta meg Magyarország néven az emberiséget szerte a világban a vasnép és a Hunnia börtön, ijeszgetésekkel is.
Eddig azt hittem, hogy a dugás meggyalázza a nőket, de mint kiderült, a miskolci kéjgyilkosoknál erőt jelent. Mindezt a Főnix Rákóczi tere hozta létre mindenütt születésem óta.

Egy kulcslenyomatot hagytak feketemágiával beleégetve a mákvirágos terítőbe, a Mákvirág a neten külön be volt rendezve, hogy ki helyett. A Kulcs Miskolc városa havilapja lett, képviseli az egész város a Tatárdombon történteket, valamint a kulcs eredeti jelentését, a csókot Kohut Isten népe által Földanya koromban a számon. Miskolc városa, mint mészárosok és kéjgyilkosok közössége, kimentett több, mint fele képviselőjével a vaskorok végrehajtóinak vallásaikkal együtt együtt élt velem, hogy Földanyaként áldozott meg narancs színében a cigánytelepének születésem óta saját könyvszerepében, betegségével, torzulásával, csonkulásával, elmebetegségeivel. Mindegyik be volt rendezve, Delhusa Hegyek lánya is, mai napig Új Missziós folyóirat sztárjainak,mint világapokalipszis állandó terjesztőinek tudósítójaként kiránduló embere a vasvárosnak.

1998-ban kezdődött elölről a születésem ide Földanya áldozással, skizopren refrénjével a médiának, melyek kivizsgálást kértek a két karom feketemágiája segítségével Ráczjától a Bertalan utcai orvosi kamara elnökekétől, amelyik folytatta az áldozásomat a kéjgyilkosaival. Ráczok ide voltak berendezve. Amikor a Bertalan utcai kéjgyilkosok autistájához értek, már sok volt mindenkinek, ekkor olyan adott nekik özönvizet, aki esővel kergetett engem mindenfelé. Nem Egyiptom volt, ahogyan Boros és Bochkor közvetítette a Hunnia börtön torünnepén. Értelmiség legyőzők voltak születésem óta folyamatosan, a diszlexiásokkal együtt. Ezért diplomát kapnak a narancs kormánytól nyelvvizsga nélkül, de ezen nem lehet csodálkozni,minden fő gyalázó díjat kapott a Hunnia börtöntől, amelyik megtámadott ideköltözésem után a buzijával Mártika Mária főszereplője sorsaként a jungizmusnak. Ekkor az apokaliptikus állandó vallási tagok képviseletei megindultak Máriapócsra, de feléledtek a ferencesiek is kolostorok újításával, tokaji névlistájával együtt Müllerék segítségével a protestánsoknak, vagy nem jut eszembe a nevük. Rengeteg elmebeteg nyitott ekkor vallási gyülekezetet, fesztiválokat rendező Pszichografológiai állandó világapokalipszist végrehajtó zsidókkal, létrehozták az amerikai világtestvériségét az űrbábelnek, amit ott Miskolc rendezett be.

Vannak saját ügyvédjeik, a börtön bűnözőknek is, hiszen Krisztusuk van, én vagyok a Hunnia börtön vezetője sorsaként, penitenciásan tisztultak, sírással Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója és Vaszily Mária genyó isten népe segítségével. Vannak saját Furhman Imre ózdi Vénusz áldozóval kezdődő emberjogi bizottságaik Európában, embernek hívják magukat annak ellenére, hogy 83 éve tart az utolsó ember mészárlása Magyarország néven. Sőt, magyarnak hangsúlyozzák magukat, a szerteszét nyaralgatva tüzeket okozva véletlenül kimenekült sztárjaikról történő közvetítésben.

1991-ben már készült a vasváros emberjogi bizottsága a Pszichografológiai cigánytelep áldozóimnak és a börtön gyilkosoknak német központban, amivel dicsekedtek 2001-es Nyírő Gyula kórházban történt támadásom idején, hogy övék az emberjogi bizottság, nekem nincsen, a cigányoknak vannak jogaik és a hozzájuk tartozó Miskolcnak szerte a világon, néger néven is, ahogyan felszabadították magukat barzllia néven, utcanépével az Egyesült Államoknak. Ez mind India, egyetlen nagy közös áldozásból emelkedve az arab összes népével Ázsiának. Éppen most olvastam, hogy Erdélyben is folyamatosan engedte ki a Hunnia börtön a börtönbűnözőket, akár itt 1956. óta, parókiákat hozva létre számukra, együtt történhetett az emelésük áldozásommal az összes perverzével és fajtalankodójával Borsod megyének. A gyilkosokat szándékosan uszították rá a semmiről sem tudó emberiségre folyamatosan, megállás nélkül, amit rajtam ismételtek saját végrehajtásban.

Hétpecsétes titok valamennyi politikai elmélete a Bertalan utcai narancs politikusoknak, hogy zárolták őket, legalább 2020-ig, nincsen felettük és a világ felett törvény, hogy azt tesznek, amit akarnak, emelve folyamatosan születésem óta a világapokalipszis csapásait, ezeket életműdíjjal jutalmazva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: folytatásaképpen, felszabadították, leszázalékolásra, világkönyvtárból, kislányáldozókat, apokalipszisével, nyugdíjfolyósító, apokalipszisüket, fajtalankodóinak, kéjgyilkosoknak, kéjgyilkosaival, protestánsoknak, cigánytelepének, könyvszerepében, elmeosztályukat, kéjgyilkosoknál, kulcslenyomatot, börtönbűnözőket, híresembereként, ijeszgetésekkel, diszlexiásokkal, prostestánsokat, magyarországot, felolaszlatták, magyarországon, munkanélkülire, pünkösdistákat, reformátusokat, végrehajtóinak, szentlelkeseit, beállítottságú, világgyalázást, berendezőiként, szörnyetegének, nyilvánosságra, feketemágiával, miskolci vasváros, eddigi politikusok, lírai karámnak, összes többi, sátán népének, világot értelmiségként, sátán orvosai, többi áldozóm, kivégzőim elmeosztálya, szerepeiket végrehajtották, világapokalipszis állandó, bibliai szereplők, egész világba, összes munkahely, áldozásommal hogyan, ember tragédiáját, Habsburg Ottó Őrház, Faludy György, Grafomán Kohász Jenő, Romániából Hámorba, Asztalos Ildikó, Horváth Charli Bertalan, Sárközy Anita, Gönczi Gábor, Lehoczky Zsuzsanna, Simon Évával, Földanya Katalin, NagyPán Pszichografológiai, Főnix Rákóczi, Kulcs Miskolc, Kohut Isten, Delhusa Hegyek, Mártika Mária, Dávid Mónika Szörnyeteg, Vaszily Mária, Furhman Imre, Nyírő Gyula, Egyesült Államoknak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes délutánt!  Facebookon kaptam  Advent 1. vasárnapja.  Szép estét, jó éjt!  C vitamin jelentősége  Szép reggelt, kellemes napot!  Szilvási Lajos a Balatonról  Advent 1  A BÓR szerepe a rák megelőzésé...  Facebookon kaptam  Első gyertya gyújtás az Advent...  Advent 1. vasárnapja.  Kellemes délutánt!  Boldog Advent várakozást.  Szilvási Lajos a Balatonról  Advent első gyertyáját gyújtju...  Facebookon kaptam  Réti kakukktorma  Adventi ráhangoló: Tényleg vár...  Szeretem Istent  Réti kakukktorma  Ezüst fényhíd  Facebookon kaptam  Advent 1 vasárnapján Déváról 1...  Sürgés - forgás, sütés - főzés  Facebookon kaptam  Széleslevelű gyékény  Kellemes délutánt!  Facebookon kaptam  Advent 1 vasárnapján Déváról 1...  Az ember utólag döbben rá,  Jó reggelt szép napot  Útravaló – 2020. novembe...  Üdvözöllek szeretettel!  Mind utazók vagyunk  Az otthon ünnepi hangulata  Öröm  Mind utazók vagyunk  Facebookon kaptam  Virtuosos V4+ első elődöntő 20...  Pilisi len  Facebookon kaptam  Vizitök  Facebookon kaptam  Schäffer Szabolcs Máté: Mese a...  Schäffer Szabolcs Máté: Mese a...  Az advent a latin adventus  Kellemes délutánt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Advent kezdete - Veszprémi Érs...  C vitamin jelentősége  Png virág  Osztrák sárkányfű  Adventi fények .  Facebookon kaptam  Macskahere virág  Facebookon kaptam  Ünnepi készület Horváth Árpád ...  Rézi füzény  Az otthon ünnepi hangulata  Óriás utifű  Első gyertya gyújtás az Advent...  Rorate caeli desuper - Harmato...  Facebookon kaptam Krisztinától  XII. Béke bajnok Gábriel arkan...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Süntök  Advent 1. vasárnapja.  Facebookon kaptam  Pénzlevelű lizinka  Rózsafüzért imádkoznak a dévai...  Nyilfű  6819 fővel emelkedett a beazon...  Mocsári gólyahír  Első gyertya gyújtás az Advent...  Tátogó kökörcsin  Kellemes délutánt!  Az ember utólag döbben rá,  Mocsári menta  Kun Magdolna Advent első gyert...  Facebookon kaptam  Advent 1 vasárnapján Déváról 1...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Angyalt lesni a csillagok közt  William Shakespeare idézet  Advent - (Várakozás)  Röviden  Facebookon kaptam  Fenyőfa Gazdagréti téren  C vitamin jelentősége  Facebookon kaptam  Rézi füzény  Széleslevelű gyékény  Gitár virággal  Facebookon kaptam  Csöndes adventi imaiskola Pili...  Szép őszi napot!  Ne taposs el 
Bejegyzés Címkék
miskolci vasváros, eddigi politikusok, lírai karámnak, összes többi, sátán népének, világot értelmiségként, sátán orvosai, többi áldozóm, kivégzőim elmeosztálya, szerepeiket végrehajtották, világapokalipszis állandó, bibliai szereplők, egész világba, összes munkahely, áldozásommal hogyan, ember tragédiáját, világ minden, főszereplő kancsal, fontosabb volt, kilencvenes években, cigányság utcára, egri csillag, egykori barokk, magyarokkal szerte, lírai karám, pestiek Horváth, rózsakeresztes rend, űrpusztító helyetti, rózsakeresztes rendtől, vasvárosnak szerteszét, világba híresembereként, világ urának, barakkosok kivitelét, vasvárosiak emelkedésével, utcanéppel olyan, bibliai apokaliptikus, szép felsőkkel, kurvák öltöznek, tisztátalan lelkei, egész világban, vasvárosi tisztátalan, vasváros hozta, egész világon, cigányoknak több, penitenciás vértisztulók, vallások mellé, amerikai fehér, világkönyvtárból elmeosztályaikkal, cigánytelepnek Indiából, valódi magyar, ország többmillió, állandó világapokalipszis, űrpusztító fogadott, miskolci Rákóczi, romániai ufóknak, ufói miből, hölgynek férfiondó, férfi munkákat, emberiséget szerte, dugás meggyalázza, miskolci kéjgyilkosoknál, kulcslenyomatot hagytak, mákvirágos terítőbe, neten külön, egész város, kulcs eredeti, csókot Kohut, vaskorok végrehajtóinak, cigánytelepének születésem, diszlexiásokkal együtt, narancs kormánytól, buzijával Mártika, apokaliptikus állandó, börtön bűnözőknek, utolsó ember, szerteszét nyaralgatva, vasváros emberjogi, börtön gyilkosoknak, emberjogi bizottság, cigányoknak vannak, hozzájuk tartozó, arab összes, emelésük áldozásommal, összes perverzével, gyilkosokat szándékosan, világ felett, világapokalipszis csapásait, folytatásaképpen, felszabadították, leszázalékolásra, világkönyvtárból, kislányáldozókat, apokalipszisével, nyugdíjfolyósító, apokalipszisüket, fajtalankodóinak, kéjgyilkosoknak, kéjgyilkosaival, protestánsoknak, cigánytelepének, könyvszerepében, , ,
2020.11 2020. December 2021.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 21 db bejegyzés
Összes: 6951 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 52
  • e Hét: 1173
  • e Hónap: 52
  • e Év: 206614
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.