Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Köszönet mindenkinek - megszüntetése előtt a blognak
  2018-09-04 20:17:49, kedd
 
   
  2007-ben ültem le a számítógép elé megcsonkítva, gyalázva éjjel nappal, melleim körül az Új-Kígyósi termékenységi Isten egyre szorosabb kínzásával, minden részemben eleven állatokkal, meghagyott fogaimban patológiáival a tik sem vagytok magyarok hálózatnak, amikkel a magyarországi orvosok lezárták a határokat, hogy kivégezzenek minket öcsémmel együtt, egykori Istenekként. Nem tudtam egyáltalán gondolkozni, sem érezni a szívemmel, melyet feketemágiával égettek állandóan, fogdosva, nyomogatva, melyet a vidám torünnepet ülő médiában bemutattak összes lakásban lévő csapással együtt. Ezt normálisnak gondolták a világapokalipszis tagjai, amik zárolják a segítségkérésem óta az összes azóta történt fejleményt, neveit a főszereplőknek, amiket félve írtam le, hogy vannak jogaik. Nincsenek, állandó világapokalipszis végrehajtói, emberiség ellenes véráldozók. Diszlexiás voltam, össze-vissza ütöttem a betűket kezdetben, hangom egyáltalán nem volt, csak egy mély tüdőhang-féle. Könyvek másolásával gyakoroltam írni, de a helyesírás mai napig gondot jelent. Mivel idegen nyelveket nem engedtek tanulni nekem a nemesek állandó emelkedése végett, melyek állandó vasfüggönyösök apokalipszist hajtanak végre, Carlo Vary Óra véggel, mint feketemágiájával az atlantiszi feketemágusoknak, számmágiával, ami alapján születésnapomon mindig megtámadtak valamivel, vagy éppen költözködtem aznap, kezdve a szívem átszúrásával 1983-ban a lyukas szívű egykori támadóm helyett, mint állandó világkönyvtáros helyett ismétlésében már a szerepének, mert akkor állapították meg az orvosok, hogy lyukas a szíve. Minden szerep között ilyen csapások értek a régebbi időben végrehajtottak tetteik következményeként. Nem tudtam kérni segítséget angol nyelven a nagyvilágtól, mivel magyarul sem tudtam már beszélni, csak értelmetlenül.

Lassan másfél éve, hogy kiszedték belőlem az újhelyi kékek az eleven csapásokat, mint a világ Urát, a Sátánját az országnak, amelyik Csernobilkor győzött le fertelemmel, amit a berendezésével kormány néven mai napig ünnepelnek tékozlással és gazdagulással. De kezükben a törvény és a jog, amivel parancsolnak, visszaélnek, őszintén mondva, nekem arra sincs szükségem, hogy börtönbe vigyék őket, mert mindazt, amit műveltek, semmivel sem lehet visszaadni.
Azóta földönkívüli háború történt, mivel születésem óta Tiboldi Mária romániai Ufó sorsát rajtam hajtották végre, hidegháborúként, akár a vaskommunizmusát Miskolcnak Putyin népével együtt, ami az egyik hazugságuk mai napig, hogy Oroszország a hidegháborús központ, mivel ez egy hatalmas világkönyvtár berendezése a Hunnia börtönnek Illés reformátusaival, állandó Károlyi és Gönczi bibliájukkal.

Földanyaként támadtak meg 1998-ban itt, felvonultatva az ördögöket a környéken, akiktől lopták az atlantiszi feketemágiájukat. Nem tudtam tenni sem az atlantiszi feketekereszten hétrózsás Mária, Ízisz, Vénusz - ez a vaskommunisták ereje is - áldozásuk ellen, mivel én semmiről sem tudtam, hiába mondták, hogy ne éljem magam bele a szerepekbe. Mivel állandó világapokalipszis végrehajtói ezek a véráldozók, mai napig díjazva futtatják magukat, kiállításokat szerveznek, filmeket rendeznek, orvosok, tanárok, óvónők, informatikusok, ügyvédek.

A média Zöld medeia horroros médiájaként külön van, Ágneseivel a Pszichografológiának, mely születésem óta zajlik az összes benne lévő ország, népcsoport, valamennyi művész, híresember, diktáror, nemi csapás elmebetegségei miatti törésemmel, támadásommal megállás nélkül.

Több oldalon megakadályozzák már a hozzászólásokat, egyenuralma következik a narancs Földanya áldozóknak, mint Áder Jánosnak és Orbán Viktornak a Hunnia börtönével, amik mindezt végrehajtották és Szenes Andrea horkolása miatt eleven csapásukkal beszállították a budapesti orvosok által berendezett Pszichiátriájára Miskolcnak, hogy ismételjék áldozati főszereplésemmel az egri 17-es csillag központ támadását ugyanazokkal a régi, ismét megszületett apokaliptikus csapásokkal.

Az orvosok közül páran nem vettek részt az áldozásomban, hiszen a Hunnia börtön rendezte be őket miattunk, hogy a világapokalipszisét az elmeosztályoknak rajtunk végrehajtsák.

Amerikai földön segédmunkát végez az egyetlen orvos, aki üzent, hogy a magyarországi orvosokkal nem akar közösen áldozni Vénuszt, mivel ezt tudták valamennyien rajtam kívül.

Egész Európa tudta, hiszen ide vannak berendezve állandó apokalipszis végrehajtóiként, hogy itt vasnéppel történő mészáros munka folyik, de senki sem tett semmit az érdekünkben.

Mivel gátolva vagyok most már bármiféle leplezésben, egyedül a világ ellen hatvan éve, pöcegödörjében a Bertalan utcai véráldozók Pszichografológiájának, melyek nagy közös áldozásommal egész Keletet a cigánysággal együtt emberré nemesítették születésem óta, nem látom a jövőmet. Ezt a felfoghatatlan, minden ésszerűséget nélkülöző, de szó szerint igaz szavakkal leírt üzenet-halmazt törölni fogják nemsokára. Hiába kértem, hogy tegyék fel név szerint és szerepek szerint az áldozóimat az internetre, de itt bojkottálva van minden igazság, mint ahogyan többszáz és többezer éve Magyarország részéről.

Hatvan év hatalmas idő, míg a szereplők jólétben élve utazgattak, szaporodtak, értelmiségként dicsekedtek hivatásukkal. A hivatásokat csak emberek űzhették, nekik van törvényük hozzá, az állandó világapokalipszisnek nincsen, hiszen ők az emberiség ellenes csapások.
Nem csodálom, hogy nem szívesen találkoznak azokkal az igazságokkal, melyek rájuk vonatkoznak, megsemmisítik őket. Itt is ez a sors vár a hosszú évek anyagára, melyeket gondolkozás nélkül jegyeztem fel mindig, vagy kékek vezetésében, amikor megjöttek, mivel én nagyon keveset tudtam, azt sem gondoltam volna, hogy én Istennő voltam. Széttaposták minden részemet a Bertalan utcai kíséretei a szomszédoknak a saját lakásomban. Nincsen rá bizonyítékom, ezzel nem mehetnek rendőrségre, meg azzal sem, hogy rajtam világapokalipszist hajtottak végre folyamatosan, mindig elölről kezdve, megállás nélkül, újra termelve ki a névtárat.

Letörlésre kerülnek a megmaradt cserepei Rima Jeruzsálemnek, vagyis Lucifer népének, mint egykori Égő Jeruzsálemnek, mely a vége volt a régi történelemnek cserepeken megrajzolva a rajtam végrehajtott történelemként. Nincs meg nekem a gépemen, át kellene mindent menteni, amihez nincsen erőm, mindez emberiség ellenes bűntettek halmaza lenne, ha lenne igazságszolgálgatás valahol. Letörlésre kerül a párak által megtekintett sakk-kártya sorozata a Pszichografológiájuknak, összes szerepével a felfoghatatlannak, Franciaországgal együtt, mint a Feketevonat és a többi lengyel történelemmel kezdődő egykori római egyház feketemágusaival Miskolcnak történő legyőzésének megtalált illusztrációi, az Időjelek antológia főszereplőivel együtt, mint az angyalával a Hunnia börtönnek, amellyik helyett engem győztek le Csernobil véggel.

Köszönetet mondok mindenkinek, aki tartottam bennem a kevéske reményt, hogy élhetek egyszer emberi módon, történhet csoda, visszakapom a fogaimat, lehetek olyan én is, mint az áldozóim.

Óriási félelemtől szabadulok meg a blog törlésével, mivel nem látom értelmét fenn tartani tovább, ha eddig nem érte el hatását, semmit sem tettek értem. Megszűnök a bloggal örökre, az egyetlen reményem és segítségem volt kivégzéseim alatt, miközben a politikusok és médiájuk temetési törünnepet tartotta. Ennyi volt itt az emberség ellenes rémtett büntetése.

Úgy látszik, ez a megsemmisítésem állandó része, mindenem bezúzásával és letörlésével. 1996-ben elégetésre került a vasfüggönyös Táncdalfesztiválosok, mint Hunnia elme tagjai által képviselt világtörténelem elpörölésemmel együtt minden egykori Istentől, királytól, valamennyi igaz történelmével az egykori országoknak. De ismerték a cigányai Miskolcnak a II-es elmeosztály betegeivel, mint Gálvölgyivel, ismételték temetési ünnep celebreálása közben Győzikéjéval apa egykori támadójának utolsó német árja család fölötti örömüket pentenciás véráldozásával a bibliai apokalipszis résztvevőinek kivétel nélkül.

A székesfehérváriak letörölték mint Bertalan utcai pszichografológiai tagok, állandó világapokalipszis végrehajtóiként az összes megjelent írásomat azzal azzal együtt, hogy kukurikúnak szólított engem az orosz tanárom,mert ez bizonyíték lett volna a Hunnia börtön ellen.

Most ismét törlésre kerülök, ezután jön a világ-Magyarország, vagy az apokaliptikus csapások kibékülése, ahogyan teszik ezt 1995-ös földre szállásuk óta tudományos-technikai vívmányaival a földönkívülieknek, akik meglétét annak ellenére, hogy állandó kíséretüket jelenti vörös-kék ruhájában a felkontyolt kislányoknak, tagadják valamennyien, az I. emeletes rózsakeresztes rendjével együtt a szörnyeteg pároztatójának a feketemágusoknak, meg a páholyokat fenntartó szabadköműves rendeknek, valamennyi földönkívülijével az engem megtámadóknak. Nem ez volt a módja szétválasztani a világot, hogy ki árt Vénusznak és ki nem.

Nekem nincs pénzem fizetni fenntartásáért a magyarországi történéseknek, melyeket itt nagy közös áldozásként Gáborok, Ferencek, mint minden kiválasztott Annája helyett az állandó világapokalipszisnek elneveztek politikának születésem óta megállás nélküli korokkal és történelmekkel. Nagyon sajnálom, törölni akartam a politikai részét a segítségkérésemnek, abban a tudatban, hogy jöttek segíteni valóban, de így örökre eltemetnek a pöcegödör mélyére. Még az öcsém egyetlen fotóját is leveszik, pedig együtt állítottak be minket 1962-ben magyar kislány jelmezem mellé áldozati bárányokként. Folytassák tovább mintha semmi sem történt volna az állandó világapokalipszis lírai karám verseit, ájtatosságait. Minden szó igaz volt, amit leírtam és borzalmas volt szembenézni vele, hogy miket tettek, nem tudtam visszaolvasni sem, mert nem akartam visszaesni a gondolkozásnélküli állapotba. Az igazság, mint az ország nagy közös Játéknak nevezett áldozása titokban végrehajtjva letörlésre kerül. Ennyi volt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vaskommunizmusát, feketemágiájával, feketemágusoknak, pszichiátriájára, feketemágiájukat, franciaországgal, feketemágusaival, elmeosztályoknak, főszereplésemmel, megakadályozzák, végrehajtóiként, születésnapomon, segítségkérésem, világtörténelem, megsemmisítésem, világkönyvtáros, hozzászólásokat, feketekereszten, reformátusaival, hidegháborúként, felfoghatatlan, vaskommunisták, elmebetegségei, főszereplőivel, beszállították, történelemként, történelmekkel, informatikusok, rózsakeresztes, végrehajtottak, szétválasztani, pöcegödörjében, fenntartásáért, vasfüggönyösök, véráldozásával, feketemágiával, magyarországi orvosok, vidám torünnepet, világapokalipszis tagjai, összes azóta, betűket kezdetben, mély tüdőhang-féle, nemesek állandó, atlantiszi feketemágusoknak, szívem átszúrásával, lyukas szívű, régebbi időben, újhelyi kékek, eleven csapásokat, világ Urát, berendezésével kormány, vaskommunizmusát Miskolcnak, Carlo Vary Óra, Tiboldi Mária, Miskolcnak Putyin, Áder Jánosnak, Orbán Viktornak, Szenes Andrea, Pszichiátriájára Miskolcnak, Egész Európa, Rima Jeruzsálemnek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Popper Péter szavai  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Tavaszi kép  Julian Brass gondolata  Szép álmokat!  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Png lepke  Szép estét kedves látogatóimna...  Png kislány  Neked tudnod kell  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Adakozás  Julian Brass gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam  Esti kép  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Popper Péter szavai  Garai Gábor - Takarítás  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  Fekete-erdő desszert  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Png kislány  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Sokan azt tartják  A Megváltó szolgálatában  Soha ne kedvezz...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png cica  Nem számIt  Png virág  Png cica  Albert Einstein gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  A kételkedés kezelése  Szívem tiéd  Png virág  Akik bántanak téged  Png nő  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Az igazi szeretetért rendszeri...  Tanuld meg ezt a versemet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Fekete István - Akác  Egy maradéktalanul uralt világ  Egy lelki imádság  Lóhere  Png kislány  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A Megváltó szolgálatában  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 20  A sors  Facebookon kaptam  Szép estét  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png rózsa csokor  Alázat  Németh László tollából  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Az engedelmesség miért nem vál...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Erdőn  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szívem tiéd 
Bejegyzés Címkék
magyarországi orvosok, vidám torünnepet, világapokalipszis tagjai, összes azóta, betűket kezdetben, mély tüdőhang-féle, nemesek állandó, atlantiszi feketemágusoknak, szívem átszúrásával, lyukas szívű, régebbi időben, újhelyi kékek, eleven csapásokat, világ Urát, berendezésével kormány, vaskommunizmusát Miskolcnak, egyik hazugságuk, hidegháborús központ, hatalmas világkönyvtár, atlantiszi feketemágiájukat, atlantiszi feketekereszten, vaskommunisták ereje, média Zöld, összes benne, narancs Földanya, budapesti orvosok, egri 17-es, orvosok közül, elmeosztályoknak rajtunk, egyetlen orvos, magyarországi orvosokkal, világ ellen, cigánysággal együtt, szereplők jólétben, hivatásokat csak, emberiség ellenes, hosszú évek, saját lakásomban, megmaradt cserepei, vége volt, régi történelemnek, rajtam végrehajtott, párak által, többi lengyel, kevéske reményt, blog törlésével, bloggal örökre, egyetlen reményem, emberség ellenes, megsemmisítésem állandó, egykori országoknak, cigányai Miskolcnak, bibliai apokalipszis, székesfehérváriak letörölték, összes megjelent, orosz tanárom, apokaliptikus csapások, felkontyolt kislányoknak, szörnyeteg pároztatójának, páholyokat fenntartó, engem megtámadóknak, módja szétválasztani, magyarországi történéseknek, politikai részét, pöcegödör mélyére, öcsém egyetlen, állandó világapokalipszis, ország nagy, vaskommunizmusát, feketemágiájával, feketemágusoknak, pszichiátriájára, feketemágiájukat, franciaországgal, feketemágusaival, elmeosztályoknak, főszereplésemmel, megakadályozzák, végrehajtóiként, születésnapomon, segítségkérésem, világtörténelem, megsemmisítésem, világkönyvtáros, hozzászólásokat, feketekereszten, reformátusaival, hidegháborúként, felfoghatatlan, vaskommunisták, elmebetegségei, főszereplőivel, beszállították, történelemként, történelmekkel, informatikusok, rózsakeresztes, végrehajtottak, szétválasztani, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1639
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 10202
  • e Év: 62468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.