Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Sátoraljaújhely - Evolúciós egészségközpont Szamosvölgyivel
  2018-09-12 02:02:14, szerda
 
   
  Pár éve mondták, hogy itt lakott a világapokalipszis bérházában Szamosvölgyi, amelyik zsidó népe születésem óta áldozza a családot, a Hegyalja Ruházati Szövetkezetben dolgoztak Migléczi, Lantos sakk-kártya kezdet és sokan mások, mint valamennyi csapása a romániai állandó Magyarország ellenes csapásoknak. Névtárukat, tetteiket, sorsukat a hegyek népe hajtotta végre sátán népével, amik kívánságműsorokat rendeztek maguknak énekemmel, fényevésen tartva engem ötszáz forintos bérért azzal a mondatával a borsodi Benedek és különféle legyeknek, mint számviteli egyetem diplomásainak, hogy az emberek nem pénzért dolgoznak Kovácsok sorsaként a vaskommunista korszakok végrehajtásakor homlok bélyeggel együtt. Még ez a korszak belenyúlt a medve szocialista időbe, amiről gondolták valamennyien, hogy Mészáros Kata vasvárosi főszereplő én vagyok, mivel a családon hajtották végre az utcanéppel állandóan ismételt szocialista kort.

Szamosvölgyi polgármester lett, a városi áldozóimat hatalmas jólétbe emelte az utcanépével Újhelynek, hiába mondták neki,hogy engem áldoz ismétlésében a születési időknek, akár Istenes, Majoros, Cselényi és a többiek, folytatta Újhely világ-Magyarországgá terjesztését kezdte elölről a véráldozását szocialista iskolai berendezés ratkós névtárával.

Ugyanekkor az állandó világapokalipszis cigány képviselői Evolúciós központot hoztak létre a sátoraljaújhelyi orvosok között, kitéve a felratot a kórházra negybetűkkel, ami náluk azt jelenti Varga Új Bekezdés vasfüggönyös hosszabbítójuk írása alapján, hogy egyre lejjebb süllyed átváltozással az emberiség, meg hogy én vagyok az áldozata 1998-as csípőcsontom kikötésének kezdetével ismétlésben az összes vasfüggönyös Varga, Varsányi, Kótai és a többiek tettei miatt hibáztatva, hogy ezek lezárva a határokat lemészároltak minket. Állandó sziszifuszi munkát végzek, letörlik az apokaliptikus írásaimat minden oldalról, a homokot reggeltől estig hordtam, a váram minden este összedőlt, aztán leültem és eltűnődtem azon, hogy mennyi minden vagyok. Ők lettek, a vasnépek az értelmiségek, fontos hivatásokat betöltők, politikusok, nemi csapások a sztárok, csúfolva engem Dávid Mónika és a többi gyilkosuk által, hogy nekem érettségim van, lenézve, mint diplomás vasak az embereket azért,mert ők Kátyis áldozásommal termelték ki a sátán parasztjait falvakból, meg csak őket engedték a vaskoriak tanulni a nácikkal, patológiákkal, az értelmiségnek született lényeket lebombázták szabályszerűen.

A sátoraljaújhelyi orvosok különösen gyűlölték az embereket, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, akár Kacsik doktornője a már külföldöt megjárt nyugdíjasának az országnak, amelyik azt mondta, hogy a húga, mint apa ápolónője második agyvérzése idején minek ment hozzá ahhoz "az emberhez", gyűlölettel ejtve ki az ember szót, amit a világ többi része nem is ismer.
Kósa Emese és Bohács pszichiáterek megölték az öcsémet Vona Gábor perverz ricsei elmeosztályával, megsokkolva tízszer a fejét azért,mert a nemi csapások nem tudnak gondolkozni. Ösztönösen cselekszenek, megtévesztő a beszédjük, mivel elmeosztállyal járnak, mint kíséretükkel.
Felfoghatatlan, amit a pszchiáterek Müller Péter Sziámi és a Nyírő Gyula kórház elmeosztályával végrehajtottak az emberiség ellen 130 éve, de Müller Kupaiékkal már sokkal hamarabb kezdte a kommunikációs bénításokat emberiség ellen.
Valamennyi pszichiáter világapokalipszist hajtott végre, a régi, nyílt harcokat elmeosztály elmebetegségei közé besorolva, mint földönkívüliekkel, feketemágusokkal mészárolók hada, cigányság állandó kíséretével, mindenféle fertelmével a másik világnak tűzben járó ördögök és sátánisták mellett. Azelőtt egymás ellen harcoltak, aztán a visszajött Magyarország gondolt egyet, hogy megáldozza 130 éve folyamatosan elmebetegeivel a semmiről sem tudó kislányokat, embereket.

Az Evulúciós központot most számolják fel, miután befejeződött a vasfüggönyösök miatti kínzás és gyalázás, külföldre távozik a létrehozója. Varga Evolúció végmondata az, hogy az arcom nem lesz ismerős, deformációim és ínnyezetem lebontásakor tort ültek a vasnépével a tolókocsikba ülők, mint Medveczky Ilona Halak pusztítók megváltója és társai, mint Idegenhangú Évás értelmiség legyőző Bajor Imre és társai bemutatva, hogy mi jár nekik a temetési ünnepemen, penitenciás véráldozással.
Sátoraljaújhely csernobili legyőzésemkor kezdett a menhelyi népei helyett a fenevad energiájával lakásokban 83 éve mészárolóknak gyermekfalukat építeni, ekkor közölte velem a gyámügyi vasnép képviselője, hogy egyáltalán járnak-e iskolába a gyerekeim Vajkóné néven, állandó vas utcanépe a Rákóczi térnek. A jegyzőnő a sátoraljaújhelyi rendőrség segítségével felfoghatatlant hajtott végre az én kicsinálásom után saját Hunnia börtön szerepükként a kék földönkívülijeivel Tiszolci hálózatuknak.

Miskolcnak fényevés járt volna 1967. óta, amióta minket tartva forrásvizen, a világkönyvtár állandó tulajdonosa és városa sötétkapus dögjeivel világ körüli utakra indult kerékbetörőmmel, mint fekete ruhás feleségével automata mosógéppel és mindenféle technikai vívmánnyal felszerelve főembereként a vasfővárosnak, amit nem lehet tőlük elvenni,mert őket kellett volna összezúzni. Miskolc állandón éhen halatta a földrészeket, ahogyan számolták fel őket Várkonyi Harrison Ford és Bosch, meg különféle neveket tartozó Delhusa Gjon motorával megjött albán túlélőivel az emberek lakta világrészeknek, azzal, hogy embereket nem lehet teremteni. Friderikusz Sándor az összes véráldozót bemutatta Show műsorában, hogyan gazdagult meg, mint egykori kommunikációs bénító, a hangom elvételével emelkedve 1971-es munkába állításomkor.

Tehát én vagyok az összes vasfüggönyös mészáros és értelmiség legyőző egyszemélyben 1998. óta, ők meg a médiát jelentik a poliitikusokkal, a tanárokat, orvosokat, művészeket, valamennyi értelmiségével a nagyvilágnak, beleértve a filmszakmát is. Szerencsés a nevük, megnyit minden zárat előttük, olyan királyi életet éltek, mint a Gáborok, meg az indiai cigányok, vérből nemesedve emberré. Csak a sajátjaikkal jótékonykodnak, ismerik mindenki születését, hogy melyik csapás mit hajtott végre, mi a szerepe. Soha nem lett volna vége a rokkantak miatti támadásuknak, azért, mert megtámadtak engem születésük előtt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: sátoraljaújhelyi, feketemágusokkal, kerékbetörőmmel, sátoraljaújhely, felfoghatatlant, elmeosztályával, végrehajtásakor, poliitikusokkal, felfoghatatlan, elmebetegeivel, szabályszerűen, elmeosztállyal, elmebetegségei, hosszabbítójuk, jótékonykodnak, értelmiségével, gyermekfalukat, vasfüggönyösök, világrészeknek, szövetkezetben, végrehajtottak, magyarországgá, diplomásainak, lemészároltak, mészárolóknak, átváltozással, kommunikációs, pszichiáterek, egyszemélyben, vaskommunista, vasfővárosnak, apokaliptikus, patológiákkal, értelmiségnek, véráldozással, nyugdíjasának, világapokalipszis bérházában, romániai állandó, hegyek népe, borsodi Benedek, vaskommunista korszakok, korszak belenyúlt, medve szocialista, családon hajtották, utcanéppel állandóan, városi áldozóimat, utcanépével Újhelynek, születési időknek, véráldozását szocialista, állandó világapokalipszis, sátoraljaújhelyi orvosok, kórházra negybetűkkel, Hegyalja Ruházati Szövetkezetben, Mészáros Kata, Varga Új Bekezdés, Dávid Mónika, Kósa Emese, Vona Gábor, Müller Péter Sziámi, Nyírő Gyula, Müller Kupaiékkal, Varga Evolúció, Medveczky Ilona Halak, Idegenhangú Évás, Bajor Imre, Várkonyi Harrison Ford, Delhusa Gjon, Friderikusz Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Otthon  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Egyszerű  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Reményik Sándor: Pierrot &...  40 felett  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Csend  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Zilahy Lajos mondta  Bársony székben  Paul David Tripp Április 13  Eduardo Sacheri gondolata  IGEN így  Sorsunk miatt...  Vidámság  Vannak emberek  különleges  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  39 ígéret  Nagy és kis csodák  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Emlékezz  IGEN így  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Jó nap volt  IGEN így  Borzasztó  Facebookon kaptam  különleges  Facebookon kaptam  Az ember  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jó éjszakát  Sík Sándor - Ha jő a perc  Egy tavasz  Különleges  Egy gondolat  Az ember emlékekből áll  Vidámság  Andrássy Réka - A bolond Böske  Martin Buber, A haszidim meséi  A Magyar Költészet napja alkal...  Magyar költészet napja  Vito Giaquinto gondolata  Facebookon kaptam  Töröld le  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Hogyan válunk hűségesekké?  Kertem  Facebookon kaptam  Otthon  Azért kaptad 
Bejegyzés Címkék
világapokalipszis bérházában, romániai állandó, hegyek népe, borsodi Benedek, vaskommunista korszakok, korszak belenyúlt, medve szocialista, családon hajtották, utcanéppel állandóan, városi áldozóimat, utcanépével Újhelynek, születési időknek, véráldozását szocialista, állandó világapokalipszis, sátoraljaújhelyi orvosok, kórházra negybetűkkel, áldozata 1998-as, összes vasfüggönyös, többiek tettei, határokat lemészároltak, apokaliptikus írásaimat, homokot reggeltől, váram minden, többi gyilkosuk, embereket azért, sátán parasztjait, vaskoriak tanulni, értelmiségnek született, ember szót, világ többi, öcsémet Vona, fejét azért, nemi csapások, pszchiáterek Müller, emberiség ellen, kommunikációs bénításokat, másik világnak, visszajött Magyarország, vasfüggönyösök miatti, tolókocsikba ülők, temetési ünnepemen, menhelyi népei, fenevad energiájával, gyámügyi vasnép, gyerekeim Vajkóné, sátoraljaújhelyi rendőrség, világkönyvtár állandó, emberek lakta, összes véráldozót, hangom elvételével, médiát jelentik, indiai cigányok, sajátjaikkal jótékonykodnak, rokkantak miatti, sátoraljaújhelyi, feketemágusokkal, kerékbetörőmmel, sátoraljaújhely, felfoghatatlant, elmeosztályával, végrehajtásakor, poliitikusokkal, felfoghatatlan, elmebetegeivel, szabályszerűen, elmeosztállyal, elmebetegségei, hosszabbítójuk, jótékonykodnak, értelmiségével, gyermekfalukat, vasfüggönyösök, világrészeknek, szövetkezetben, végrehajtottak, magyarországgá, diplomásainak, lemészároltak, mészárolóknak, átváltozással, kommunikációs, pszichiáterek, egyszemélyben, vaskommunista, vasfővárosnak, apokaliptikus, patológiákkal, értelmiségnek, véráldozással, nyugdíjasának, világkönyvtár, legyőzésemkor, vasfüggönyös, tolókocsikba, folyamatosan, terjesztését, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 201
  • e Hét: 2088
  • e Hónap: 4447
  • e Év: 56713
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.