Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem mindegy, hol fáj a fejed
  2019-03-14 07:49:04, csütörtök
 
   
  Az ábrán látható számok azt mutatják, hol jelentkezik leggyakrabban a fejfájás. Ha a számok alapján megnézed azt a szervet, testrészt, amivel összefügg, kiderül, milyen orvoshoz jelentkezz be sürgősen, és milyen óvintézkedéseket hozz a gyógyulásod érdekében.





1. Fogszuvasodás, ínygyulladás

Fáj az állkapcsod? Valószínű fogszuvasodás vagy ínygyulladás van a háttérben. Sürgősen menj el egy alapos fogorvosi kivizsgálásra.

2. Szervezet elsavasodása

A szem környéki tájon visszatérő fájdalom az étkezésed gyökeres átgondolására és megváltoztatására sürget. Keress fel egy jó dietetikus szakembert, és kérj tőle tanácsot, hogyan állítsd vissza szervezeted egészséges sav-bázis egyensúlyát.

3. Gyomorpanaszok

A szemhéjak körüli gyakori fájdalom a gyomor betegségeit jelzi. Vizsgáld ki magad, és sürgősen változtass az étkezési szokásaidon.

4. Gyomorgyulladás

A szemöldök fölött kialakuló fejfájás gyomorgyulladásra figyelmeztet. Ez a gyomorhurutnál sokkal veszélyesebb betegség. Akár halálos is lehet. Gyomorgyulladás esetén nem csak a nyálkahártyára, de a mélyebb rétegekre is átterjed a folyamat. Sürgősen keresd fel az orvosodat.

5. Fekélyes betegségek

A homlok elülső részén keletkező fájdalom a test bármely pontján, (tehát a belső szervekben vagy a test külső, látható részén) kialakulóban lévő fekélyes betegségekre utal. Jelentkezz egy általános és alapos kivizsgálásra. Ha gyanakszol valamire, kezdj az oda tartozó szakorvosnál tett látogatással.

6. Bélproblémák

Ha a fejtető elülső részén fáj leggyakrabban a fejed, az a bél különböző betegségeit jelezheti. Szükség lesz az étkezési szokásaid megváltoztatására. Kezdj el jógázni!

7. Húgyúti fertőzés

A kissé följebb jelentkező fejfájás a húgyutak fertőzéses megbetegedéseire figyelmeztet. Nagyon kellemetlen tünetekkel járó betegség. Minél hamarabb járj a végére, mi a baj, és kúráld ki magad.

8. Veseproblémák

A fejtető közepén gyakori migrénes fejfájás a vesék megbetegedésére utalhat. Ne hanyagold el, tudd meg, milyen betegség támadta meg az egyik legfontosabb szervedet. Igaz, hogy kettő van belőle, de ne bízd el magad.

9. A húgycső betegségei

A fej hátulján támadó fájdalom a húgycső betegségeinek kialakulását jelezheti. A fizikális vizsgálaton kívül vér-és vizeletvizsgálat vár rád. Azonnal kérj időpontot.

10. Idegzsába

A nyak hátsó részébe hatoló fájdalom idegzsábára utalhat. Főleg meghűlés okozhatja, de állhat a háttérben akár mérgezés is. Kivizsgálás szükséges.

11. Szürkehályog

A halántékba sugárzó fájdalom szürkehályog keletkezésére figyelmeztethet. A szemlencse áttetszőségének megszűnése akadályozza a fény behatolását a szem belsejébe, így homályos látás alakul ki. Ez akár teljes vaksághoz is vezethet. Menj el szemészhez, és kérj tanácsot, hogyan lassíthatod a folyamatot vitaminok és antioxidánsok szedésével.

12. Az agy és az idegrendszer működési zavara

Ezt jelezheti a halánték fölötti fájdalom. Forrás

 
 
0 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: óvintézkedéseket, vizeletvizsgálat, megbetegedéseire, megbetegedésére, gyomorgyulladás, figyelmeztethet, áttetszőségének, gyomorhurutnál, nyálkahártyára, gyomorpanaszok, veseproblémák, leggyakrabban, kivizsgálásra, átgondolására, antioxidánsok, fogszuvasodás, keletkezésére, betegségeinek, kialakulóban, legfontosabb, ínygyulladás, látogatással, szakorvosnál, szürkehályog, figyelmeztet, idegrendszer, veszélyesebb, elsavasodása, bélproblémák, betegségekre, kialakulását, akadályozza, szokásaidon, betegségeit, lassíthatod, behatolását, ábrán látható, számok alapján, gyógyulásod érdekében, alapos fogorvosi, szem környéki, étkezésed gyökeres, szemhéjak körüli, gyomor betegségeit, étkezési szokásaidon, gyomorhurutnál sokkal, mélyebb rétegekre, homlok elülső, test bármely, belső szervekben, test külső, fejtető elülső,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Éretlen vers  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Éretlen vers  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png csokor  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Alázat  Julian Brass gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Albert Einstein gondolata  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tanuld meg ezt a versemet  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Akarat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Idő  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png nő  Csak a fogyatkozás látható  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Png csokor  Reggel van  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Akarat  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Csak a fogyatkozás látható  Radikális szeretet  Irgalom és ítélet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Éretlen vers  Nagyon különös  A Megváltó szolgálatában  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Zsolnay Vilmos világhírű kera... 
Bejegyzés Címkék
ábrán látható, számok alapján, gyógyulásod érdekében, alapos fogorvosi, szem környéki, étkezésed gyökeres, szemhéjak körüli, gyomor betegségeit, étkezési szokásaidon, gyomorhurutnál sokkal, mélyebb rétegekre, homlok elülső, test bármely, belső szervekben, test külső, fejtető elülső, étkezési szokásaid, kissé följebb, húgyutak fertőzéses, fejtető közepén, vesék megbetegedésére, egyik legfontosabb, húgycső betegségei, húgycső betegségeinek, fizikális vizsgálaton, nyak hátsó, háttérben akár, halántékba sugárzó, szemlencse áttetszőségének, fény behatolását, szem belsejébe, folyamatot vitaminok, idegrendszer működési, halánték fölötti, óvintézkedéseket, vizeletvizsgálat, megbetegedéseire, megbetegedésére, gyomorgyulladás, figyelmeztethet, áttetszőségének, gyomorhurutnál, nyálkahártyára, gyomorpanaszok, veseproblémák, leggyakrabban, kivizsgálásra, átgondolására, antioxidánsok, fogszuvasodás, keletkezésére, betegségeinek, kialakulóban, legfontosabb, ínygyulladás, látogatással, szakorvosnál, szürkehályog, figyelmeztet, idegrendszer, veszélyesebb, elsavasodása, bélproblémák, betegségekre, kialakulását, akadályozza, szokásaidon, betegségeit, lassíthatod, behatolását, vizsgálaton, kellemetlen, egyensúlyát, szervezeted, idegzsábára, jelentkezik, gyógyulásod, kivizsgálás, szakembert, szemlencse, megszűnése, változtass, egészséges, fertőzéses, szervekben, gyanakszol, dietetikus, folyamatot, jelentkező, szedésével, tünetekkel, betegségei, halántékba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 273
  • e Hét: 2836
  • e Hónap: 42448
  • e Év: 271385
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.