Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vajon tényleg a férfiak csak a modell-alkatú nőkért vonzódna
  2020-01-22 16:50:09, szerda
 
 

Vajon tényleg a férfiak csak a modell-alkatú nőkért vonzódnak?

Amikor egy nő önbecsülése alacsony, akkor azt hiszi, hogy a külseje, a mellmérete, a ,,szexisége" az, ami miatt ő kell a férfiaknak.

Igen, bizonyos férfiaknak a tökéletes test kell. De az is igaz, hogy ezeknek a férfiaknak ennél több sem kell. Sok nő azt hiszi, hogy az ilyen férfiak utáni csalódások után még jobban kell kinézne, hogy végre egy normális férfi jöjjön az életébe. Pedig csak a magával való viszonyát, és a belső nőiességét kellene szebbé tenni.

Tény: a férfi vizuálisan éli meg a szexualitást, fontos számára a látvány. Igen, egy férfi számára meghatározó nő külseje, de - ősi működéséből fakadóan - nem a részleteket figyeli a másikban. Ezt sok nő észreveheti, amikor hazaér a fodrásztól vagy kidíszíti a lakás egyik sarkát, de az nem tűnik fel a férfinak. Mi férfiak nem vesszük észre azokat a részleteket, amit nőként Ti észrevesztek. Így van ez a szexben is.

A férfi számára a nőies összkép fontos a szexben, nem pedig azok részletek, amit a nő minden nap meglát magán a tükörben. A férfira az igazi nőiesség hat. Ami benne van a nő mosolyában, tartásában, belső kisugárzásában és igényességében, és ez független a bőr feszességétől és a kilogrammoktól. A férfi mindig is azért rajongott és rajong mind a mai napig, amikor megláthat a nőben egyfajta ragyogást, egy belső szabadságot, önfeledtséget és van egy lelki-testi igényessége magával szemben.

Ha a gyermekvállalás után a szexuális életben nehézségei vannak egy párnak (igen, van ilyen, és ez nem szégyellnivaló - ez természetes jelenség, és érett emberek ezt tisztelettel és tudatosan kezeik), olyankor nem a fogyókúrák és a leadandó kg-ok szintjén kell keresni a megoldást. Sokkal inkább abban, hogy egy nő mennyire tud kiteljesedni és mennyire tudja megélni a nőiességét.

És ebben igenis szerepe van a férfinak is!

Hahóóó! Még egyszer leírom! Igen, a férfinak is felelőssége van abban, hogy segítse a társát, hogy a mellette élő nő lelkileg belső egyensúlyt tudjon megélni, és a nőiességére is maradjon energiája.

Szánalmas és férfiatlan az a férfi, aki a nőnek odadobja a pornóújságot, hogy tessék így kinézni, irány az edzőterem. (Persze ilyenkor előnyben vannak a celebek, akik napi 5-6 órákat edzőteremben vannak, Insta-posztokat csinálgatnak, és közben bébiszitterek nevelik fel a gyerekeiket. Így könnyű mutogatni a szép külsőt - és lelkiismeretfurdatlást okozni azoknak, akik ,,csak" normális életet akarnak élni és olykor kimerülésig gondoskodnak a családjukról.)

Sajnos kutatások bizonyítják, hogy a pornón élő (vagy ahhoz gyakran nyúló) férfi számára egy idő után elmozdulhat az az ingerküszöb, ami még izgalomba hozza. És erre nem gondolom, hogy az a megoldás, hogy a nő megpróbálja felvenni a versenyt fizetett ,,színésznők" műtött testével és eljátszott szerepeivel. Nem gondolom, hogy egy gyermeket vállaló anyának (vagy bárkinek is) ebbe a versenybe be kellene szállnia. Mert nem ettől lesz jobb egy párkapcsolat.
Hanem attól, ha egy nőnek van tere megélni a nőiességét, és jól érzi magát belül. De őszinte leszek: van még valami, amiről nem beszéltünk.

Van olyan is, hogy felelősségvállalás. Amiből ma több kellene a férfiak részéről, és a nők részéről egyaránt.
Úgy érzem, úgy teljes a kép, ha erről is szót ejtünk.
Véleményem szerint a párkapcsolatban nem csak a lelkünket kell ápolnunk. A test vonatkozásában is felelősséget kell vállalnunk.

Tudom, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de legyünk őszinték: sok nő elkezdi az elhanyagoltságát megszokni, és külső okokra kenni azt, amit nem kellene:
- nincs időm magamra, és ez egy ideig nem fog változni
- csak itthon vagyok egész nap, nincs kinek szépnek lennem
- a férjem nem figyelmes velem, így én sem fogok őérte tenni

Ilyenkor fel kell tennem a kérdést: ki fogja kézbe venni az életét, ha nem az, aki tenni tud érte?
Igenis fontos, hogy egy nő figyeljen az alakjára, de talán még fontosabb, hogy az egészségére. (Ez a férfiakra ugyanúgy vonatkozik!)

Ha a nő foglalkozik a testével, az becsülendő dolog. És ezt nem elsősorban a férfi elvárása miatt, hanem önmaga miatt. Igen, tessék ezért is felelősséget vállalni! A jól karbantartott testnek van egy olyan hatása, hogy nemcsak testileg, de lelkileg is jobban érzi magát belül az ember. Aki lelkileg nem áll jó viszonyban magával, annak sokszor az segít a legtöbbet, ha a saját testét elkezdi szeretni. Mozgással, egészséges ételekkel, és az idővel, amit ilyenkor magára szán. Mert ez is jár egy nőnek szerintem.

Önbecsülés, nőiesség, felelősségvállalás: ebben kell ügyesnek lennie egy nőnek. És ebben kell támogatnia a feleségét a férfinak!

Aki pusztán fogyókúra és derékbőség szintjén akarja megoldani a párkapcsolati nehézségeit, ott valamit meg kellene még látni. De bízom benne, hogy soraim megmutatták, mire is kell odafigyelni.

És hálás vagyok azért, hogy sokan vagyunk, akik még hiszünk abban, hogy létezik igazi emberi értékeken alapuló párkapcsolat is, ahol a párunk és a magunk kiteljesedése is egyszerre fontos! És meglátjuk, hogy vannak mélyebb, igazabb, értékesebb szintjei is a kapcsolódásunknak.

Köszönöm mindenkinek, aki ebben velem tart!

Dr. Mészáros Ádám
párkapcsolati mediátor és coach
gyakorló férj és apa
a Feleségek Klubja alapítója


Köszönöm szépen! Minden sorral egyetértek!



 
 
0 komment , kategória:  FÓKUSZBAN "A NŐ"  
Címkék: elhanyagoltságát, párkapcsolatban, gyermekvállalás, kilogrammoktól, igényességében, szégyellnivaló, vonatkozásában, kisugárzásában, feszességétől, karbantartott, bébiszitterek, párkapcsolati, kiteljesedése, önfeledtséget, szexualitást, gondoskodnak, párkapcsolat, kiteljesedni, észrevesztek, családjukról, felelősséget, tisztelettel, edzőteremben, pornóújságot, csinálgatnak, foglalkozik, igényessége, részleteket, bizonyítják, megpróbálja, egészségére, ingerküszöb, működéséből, szabadságot, elmozdulhat, meghatározó, férfiak csak, modell-alkatú nőkért, tökéletes test, férfiaknak ennél, ilyen férfiak, normális férfi, magával való, belső nőiességét, férfi vizuálisan, férfi számára, részleteket figyeli, fodrásztól vagy, lakás egyik, nőies összkép, igazi nőiesség, férfi mindig, Mészáros Ádám, Feleségek Klubja,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az élet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Mi a különbség  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Jóga férfiaknak  A magukat nyílt és őszinte emb...  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Testünk a szenvedélyek izzó f...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Sajnos ezt elBalogozták  A Mindenható Istenben bízva  Facebookon kaptam  Nagy László - Szerelem emléke  Facebookon kaptam  Alvó baby  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva Március 15 -re emlé...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Hernádkak  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Csendes éjszakán  Facebookon kaptam  Őri István - Dal az életről  Házi botox  Facebookon kaptam  Mindig tud adni ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ibolya  Könnyáztatta asszonysorsok  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Esti kép  Mindig tud adni ,  Aztán itt van egy másik szerep...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Könnyáztatta asszonysorsok  Rőzsehordó nő szobra  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Illuziói ne legyen senkinek, a...  A magukat nyílt és őszinte emb...  Az agyat és a csontokat is erő...  Nyíljatok meg  Akinek vaj van a fején...  Isten áldja  Facebookon kaptam  Alvó baby  Március 15-re emlékve  Március 15-re emlékve  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Alvó kislány  Esti kép  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Törött csészék  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Sötétség és világosság  A kávé  Ne feledjük: a föld jóval több...  1848. március 15-én  Várnai Zseni - Petőfi márciusa  Rőzsehordó nő szobra  Esti kép  A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Ne feledjük: a föld jóval több...  Nem mindegy  Evan Esar tollából  Por  Nem kellett volna!  Minden jónak végeszakad egysze...  Szép álmokat!  Alvó baby  "Úgy hívnak minket, hogy "Az Ö...  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
férfiak csak, modell-alkatú nőkért, tökéletes test, férfiaknak ennél, ilyen férfiak, normális férfi, magával való, belső nőiességét, férfi vizuálisan, férfi számára, részleteket figyeli, fodrásztól vagy, lakás egyik, nőies összkép, igazi nőiesség, férfi mindig, nőben egyfajta, belső szabadságot, lelki-testi igényessége, gyermekvállalás után, szexuális életben, leadandó kg-ok, nőnek odadobja, szép külsőt, versenyt fizetett, gyermeket vállaló, férfiak részéről, lelkünket kell, test vonatkozásában, elhanyagoltságát megszokni, férfiakra ugyanúgy, becsülendő dolog, férfi elvárása, olyan hatása, saját testét, nőnek szerintem, párkapcsolati nehézségeit, magunk kiteljesedése, elhanyagoltságát, párkapcsolatban, gyermekvállalás, kilogrammoktól, igényességében, szégyellnivaló, vonatkozásában, kisugárzásában, feszességétől, karbantartott, bébiszitterek, párkapcsolati, kiteljesedése, önfeledtséget, szexualitást, gondoskodnak, párkapcsolat, kiteljesedni, észrevesztek, családjukról, felelősséget, tisztelettel, edzőteremben, pornóújságot, csinálgatnak, foglalkozik, igényessége, részleteket, bizonyítják, megpróbálja, egészségére, ingerküszöb, működéséből, szabadságot, elmozdulhat, meghatározó, megmutatták, felelőssége, odafigyelni, szerepeivel, mindenkinek, nőiességére, önbecsülése, nehézségeit, észreveheti, természetes, kimerülésig, gyerekeiket, vizuálisan, vállalnunk, nőiességét, derékbőség, támogatnia, férfiatlan, egyensúlyt, fodrásztól, véleményem, eljátszott, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 568
  • e Hét: 2026
  • e Hónap: 19337
  • e Év: 208972
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.