Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Anthony Hopkins szavai: Engedd el azokat az embereket
  2020-12-28 08:11:12, hétfő
 
   
  Anthony Hopkins szavai:

"Engedd el azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy szeressenek.
Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kell tenned az életedben és ez lesz a legfontosabb is.
Hagyd abba a nehéz beszélgetéseket olyanokkal, akik nem akarnak változtatni.
Ne legyél jelen többé olyan embereknek, akik nem érdeklik a jelenléted.
Tudom, hogy a megérzésed az, hogy mindent megteszel azért, hogy elismerést szerezz a körülötted lévőktől, de ez egy impulzus, ami ellopja az idődet, energiádat, mentális és testi egészségedet
Amikor örömmel, érdeklődéssel és elkötelezettséggel kezdesz küzdeni egy életért, nem mindenki lesz kész arra, hogy kövessen téged arra a helyre.
Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változnod, hanem azt jelenti, hogy el kell engedned azokat az embereket, akik nem állnak készen arra, hogy elkísérjenek.
Ha kizárnak, sértegetnek, elfelejtenek vagy figyelmen kívül hagynak azok, akiknek az idődet adod, nem teszel magadnak szívességet azzal, hogy tovább kínálod az energiádat és az életed.
Az igazság az, hogy nem vagy mindenkinek való, és neked sem való mindenki.
Ez teszi olyan különlegessé azt, amikor olyan embereket találsz, akikkel barátságot kötsz, vagy viszonozzák a szerelmet.
Tudni fogod, milyen értékes, mert megtapasztaltad már azt, ami nem az.
Minél több időt töltesz azzal, hogy megpróbálod megszerettetni magad valakivel, aki nem képes, annál több időt vesztegetsz azzal, hogy megfosztod magad attól a lehetőségtől, hogy valaki mással kapcsolódj.
Több milliárd ember van ezen a bolygón és közülük sokan találkoznak veled az érdekesség és elkötelezettség szintjén.
Minél többet maradsz kapcsolatban olyan emberekkel, akik párnának, háttér opciónak, vagy gyógytornászként használnak az érzelmi gyógyuláshoz, annál tovább maradsz távol attól a közösségtől, amelyet szeretnél.
Lehet, hogy ha nem jelentkezel, nem fognak keresni.
Talán, ha abbahagyod a próbálkozást, a kapcsolat véget ér.
Talán ha nem írsz tovább, a telefonodon nem lesznek üzenetek hetekig.
Ez nem azt jelenti, hogy tönkretetted a kapcsolatot, hanem azt jelenti, hogy mindaz, ami fenntartotta ezt, az az energia volt, amit csak te adtál a megtartásához.
Ez nem szerelem, hanem ragaszkodás.
Esélyt akar adni azoknak, akik nem érdemlik meg!
Sokat érdemelsz, vannak emberek, akiknek nem kellene ott lenniük az életedben és ezt észre fogod venni.
A legértékesebb dolog, ami az életedben van, az az időd és az energiád, mivel mindkettő korlátozott.
Bármire is adod az idődet és az energiádat, meghatározza a létezésedet.
Amikor rájössz erre, kezded megérteni, miért vagy ennyire ideges, amikor olyan emberekkel töltöd az idődet, olyan tevékenységekben, helyekben vagy helyzetekben, amelyek nem illenek hozzád és nem kellene, hogy a közeledben legyenek, mert energiát lopnak.
Kezdesz rájönni, hogy a legfontosabb dolog, amit magadért és körülötted mindenkiért megtehetsz, hogy mindennél hevesebben véded az energiádat.
Tedd az életed biztonságos menedékévé, ahol csak "kompatibilis" emberek engednek veled.
Senkiért sem vagy felelős.
Nem te vagy a felelős azért, hogy meggyőzd őket a fejlődésről.
Nem az a dolgod, hogy az emberekért létezz és az életed add nekik!
Mert ha rosszul érzed magad, ha kényszert érzel, akkor minden problémád gyökere leszel a ragaszkodásod által, attól félve, hogy nem kapod viszonzást az általad nyújtott szívességeket.
Az egyetlen kötelességed, hogy rájöjj, hogy te vagy a sorsod ura és elfogadd azt a szeretetet, amiről úgy gondolod, hogy megérdemled.
Döntsd el, hogy megérdemled az igazi barátságot, az igazi elkötelezettséget és a teljes szeretetet, egészséges és virágzó emberekkel.
Akkor várd ki és nézd meg, hogy ez mennyire kezd mindent megváltoztatni és meg fog is fog minden változni, az biztos.
Pozitív és jó energiájú embereken kívül ne pazarold az időt olyanokra, akik nem érik meg, a változást, a szeretetet, értékelést, a boldogságot és a védelmet, amelyet megérdemelsz."


 
 
0 komment , kategória:  BUÉK 2  
Címkék: gyógytornászként, tevékenységekben, beszélgetéseket, megtapasztaltad, elkötelezettség, megszerettetni, megváltoztatni, megtartásához, ragaszkodásod, legértékesebb, szívességeket, érdeklődéssel, kötelességed, kapcsolatban, legfontosabb, próbálkozást, kompatibilis, elfelejtenek, meghatározza, elkísérjenek, tönkretetted, gyógyuláshoz, fenntartotta, különlegessé, lehetőségtől, egészségedet, helyzetekben, megérdemelsz, boldogságot, fejlődésről, korlátozott, mindenkinek, közösségtől, szívességet, jelentkezel, sértegetnek, legnehezebb dolog, nehéz beszélgetéseket, körülötted lévőktől, idődet adod, érzelmi gyógyuláshoz, kapcsolat véget, legértékesebb dolog, közeledben legyenek, legfontosabb dolog, életed biztonságos, felelős azért, emberekért létezz, ragaszkodásod által, általad nyújtott, egyetlen kötelességed, igazi barátságot, Anthony Hopkins,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Alvó cica  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyhétfő:  A tavasz nem csak önmagában sz...  Mi van, ha?  Karinthy Frigyes: Almafa  Inkább ad  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Boldogság  Facebookon kaptam  Kövesd a vezetőt  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Virágvasárnap: az élet és a re...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Rács mögé  Az út  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Alvó kutyák  Most - segíts meg Mária ,  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  A máj egészségét biztosító és ...  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Haja van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Március 28  Facebookon kaptam  Apu  Színház az egész világ,  Nárcisz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hibáztam már 
Bejegyzés Címkék
legnehezebb dolog, nehéz beszélgetéseket, körülötted lévőktől, idődet adod, érzelmi gyógyuláshoz, kapcsolat véget, legértékesebb dolog, közeledben legyenek, legfontosabb dolog, életed biztonságos, felelős azért, emberekért létezz, ragaszkodásod által, általad nyújtott, egyetlen kötelességed, igazi barátságot, igazi elkötelezettséget, teljes szeretetet, időt olyanokra, gyógytornászként, tevékenységekben, beszélgetéseket, megtapasztaltad, elkötelezettség, megszerettetni, megváltoztatni, megtartásához, ragaszkodásod, legértékesebb, szívességeket, érdeklődéssel, kötelességed, kapcsolatban, legfontosabb, próbálkozást, kompatibilis, elfelejtenek, meghatározza, elkísérjenek, tönkretetted, gyógyuláshoz, fenntartotta, különlegessé, lehetőségtől, egészségedet, helyzetekben, megérdemelsz, boldogságot, fejlődésről, korlátozott, mindenkinek, közösségtől, szívességet, jelentkezel, sértegetnek, létezésedet, mindenkiért, biztonságos, telefonodon, megpróbálod, változtatni, ragaszkodás, megérdemled, legnehezebb, találkoznak, vesztegetsz, viszonozzák, kapcsolatot, szeressenek, emberekkel, energiádat, hevesebben, elismerést, körülötted, megtehetsz, közeledben, embereknek, szeretetet, egészséges, barátságot, kapcsolódj, értékelést, megfosztod, érdekesség, menedékévé, abbahagyod, jelenléted, emberekért, használnak, megérzésed, viszonzást, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2079
  • e Hét: 9763
  • e Hónap: 35642
  • e Év: 225277
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.