Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem. ... Ballán Mária
1957.12.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 130 
Magyarországról vitáztak - Echo Tv
  2017-04-27 21:27:15, csütörtök
 
  ORBÁN VIKTOR : MAGYARORSZÁG ELISMERÉST ÉRDEMEL ÉS NEM BÍRÁLATOT!!!


Magyarországról vitáztak - Echo Tv


Link


Az Európai Parlamentben vitanapot tartottak hazánkról. A plenáris ülésen felszólalt Orbán Viktor miniszterelnök is.


Nigel Farage (UKIP): Time for Hungary to join the Brexit Club, Mr Orban!


Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Morvai "betiltott" délvidéki fórumának videofelvétele
  2017-04-27 21:18:27, csütörtök
 
  Pártállam, önkény, diktatúra! Morvai "betiltott" délvidéki fórumának videofelvétele - nem csak Délvidékről... (Videóval)


Link

Döbbenetes tapasztalatokat szerzett a Morvai Krisztina EP képviselő által vezetett nemzeti jogvédő (NJSZ) delegáció az Európai Unióhoz való csatlakozásra váró Szerbia állapotáról, ahol "klasszikus" pártállami viszonyok uralkodnak, s a mindennapokban az állami (politikai) önkény, a jogfosztottság, az emberek kiszolgáltatottsága a jellemző. Különösen is sújtja mindez a délvidéki magyarokat. Mi a különbség a jogállam és az önkény, a diktatúra és a demokrácia között? Mit tehetünk annak érdekében, hogy az elszakított magyarok Trianon után is magyarként élhessenek szülőföldjükön, szerte a Kárpát-medencében, tehát Erdélyben (Székelyföldön, Partiumban), Kárpátalján, Felvidéken, Délvidéken is? - ezekre a kérdésekre keresi a választ Dr. Morvai Krisztina jogász, EP képviselő előadásában és a "betiltott" zentai fórum résztvevői hozzászólásaikban. Ajánljuk ezt a felvételt minden elszakított területen élő magyarnak, s azoknak, akik meg szeretnék ismerni és érteni helyzetüket, s felelősséget éreznek jogaikért, méltóságukért, jövőjükért. Mottó: "Magyarország az egységes magyar nemzet eszméjétől vezérelve felelősséget visel a határain kívül élő magyarok sorsáért, elősegíti közösségeik fennmaradását és fejlődését, támogatja magyarságuk megőrzésére irányuló törekvéseiket, előmozdítja együttműködésüket egymással és Magyarországgal. (Magyarország Alaptörvénye, D cikk)"


Szabadság vagy bevándoroltatás? - Morvai a "magyar vitán" Brüsszelben (Videóval)


Link


Értsék meg, hogy nem vagyunk hajlandóak beengedni a migránsokat! - mondta Morvai Krisztina Brüsszelben, a Magyarországról szóló vitán. Ördöginek nevezte, ahogy az EU és más bevándoroltatás-párti erők a magyarok szabadságvágyát, szabadságszeretetét arra használják, hogy a "tudomány szabadsága", "oktatás szabadsága", "szólásszabadság" jelszavaihoz és értékeihez kötik "árukapcsolásként" a tömeges migráció elfogadtatását. Figyeljük meg, hogyan kerül egyazon elítélő határozatba az oktatási szabadsággal és más szabadságokkal, emberi jogokkal kapcsolatos kritika és azon tény elítélése, hogy Magyarország következetesen ellenáll a bevándoroltatásnak. Hasonlóképp figyeljünk fel arra, hogy a budapesti tüntetéseken az Oktatási szabadságot! táblák mellett hogy jelennek meg a Bontsuk le a kerítést! és hasonló jelszavak.


Morvai Krisztina honlapja: Link
 
 
0 komment , kategória:  Morvai Krisztina honlapja  
Molnár V. József : Idvezlégy kegyelmes Szent László kerály!
  2017-04-27 21:03:51, csütörtök
 
  Előadás - Molnár V. József : Idvezlégy kegyelmes Szent László kerály!


Link


Az előadás címe: Idvezlégy kegyelmes Szent László kerály!- Attila karizmájának örököse Szent László. Előadó: Molnár V. József néplélek- és néprajz-kutató. Moderátor: Bottyán Zoltán, a Szent László-MTA ügyvezető elnöke, az MVSZ elnökhelyettese. 
 
0 komment , kategória:  Értékes előadások,filmek  
Letölthető filmek a Székesfehérvári ReformátusEgyház oldalán
  2017-04-27 20:42:46, csütörtök
 
  Letölthető filmek a Székesfehérvári Református Egyház oldalán

Kattintsuk az "Összes" hivatkozásra, és kiválaszthatjuk melyiket szeretnénk
elmenteni.

A hivatkozás az alábbi linken érhető el:Link

Vagy itt:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
A szovjet megszállási emlékmű megrongálásáért nem jár
  2017-04-27 20:30:43, csütörtök
 
  A szovjet megszállási emlékmű megrongálásáért nem jár bocsánatkérés!

A budapesti Szabadság téri, szovjet megszállási emlékmű eltávolításért küzdő magyar hazafiak szükségét érzik e közleményben reagálni a Magomed Daszajev nevű csecsen videójára, aki bocsánatkérésre tart igényt a kommunista önkényuralmi jelkép megrongálásáért. Először is leszögeznénk, hogy a Szabadság tér egy szakrális tér számunkra, amely a magyar szabadságküzdelmek emlékére kapta ezt a nevet az 1848-49-es szabadságharc után. Később, az országunkat szétdaraboló, igazságtalan trianoni békediktátumot követően ide épült e legnagyobb történelmi tragédiánk központi emlékműcsoportja. A hazánkba 1945-ben benyomuló szovjet csapatok ezt a nemzeti emlékhelyünket rombolták le, s ennek helyére építették fel a megszállásukat ma is ott dicsőítő obeliszket.

Egy idegennek, aki orosz állampolgárként itt él a mi hazánkban, illene tájékozódnia erről, mielőtt véleményt formál a témában. Ez az emlékmű a szovjetek oldalán a magyarokkal szemben fegyvert fogó, pufajkás Horn Gyula kormánya által kötött - újabb hazaárulással felérő - orosz-magyar kormányközi megállapodás miatt nem került elbontásra a "rendszerváltás" óta.

Ezt a helyzetet viszont mi elfogadni nem tudjuk, ezért sok éve harcolunk ellene. Mindezekből kifolyólag azért, mert a budapesti Szabadság téren álló szovjet megszállási emlékmű meg lett rongálva, senkinek nem jár bocsánatkérés! Mikor 1956-ban, majd 2006-ban magyar hazafiak megkísérelték elbontani ezt az emlékművet (a tévéostrom alatt sikerült is az egyik - elvileg tiltott - önkényuralmi jelképet lefeszíteni), pont ezért nem is kértek senkitől bocsánatot, és nem is fognak kérni. Különben is először talán Oroszországnak kellene bocsánatot kérnie 1849-ért, 1945-ért, 1956-ért, a Gulágra elhurcolt és ott meghalt magyarok százezreiért, a megerőszakolt magyar nők tízezreiért, a szétrombolt országunkért, a 45 év kommunizmusért.

Ez alatt az emlékmű alatt egyébként sincsenek katonák, azokat már rég exhumálták és átszállították egy orosz katonai temetőbe. Számos ilyen temető van hazánkban, Magomed Daszajev meg a honfitársai bármelyikbe elmehetnek leróni kegyeletüket elődeik előtt. Mi, magyarok se tartunk igényt felszabadítási emlékműre pl. Kijev egyik központi terén, pedig az ukránokat kb. ugyanannyira ,,szabadítottuk fel“ a szovjet megszállás alól, mint amennyire minket ,,szabadított fel“ a vörös hadsereg, mégis megelégszünk a katonai temetőkkel.

Az oroszoknak elég kevés barátjuk van a világban jelenleg. Mi, magyar hazafiak viszont kiálltunk mellettük hazai és nemzetközi fórumokon, mikor a Krímet visszacsatolták Oroszországhoz teljesen igazságosan.

Nekünk szimpatikus Putyin ellenállása a nyugati devianciák térhódításával szemben. Megfontolásra ajánljuk Daszajev úrnak, hogy az a hozzáállás, amit ő tanúsít, nem igazán kedvez ennek a szimpátiának. Inkább azon fáradozzon, hogy meggyőzze az orosz barátait arról, hogy mindenkinek megnyugtatóbb lenne, s a két ország kapcsolatát sem terhelné tovább, ha ez az emlékmű elkerülne a magyar főváros szívében lévő Szabadság térről. Ennek támogatását az orosz diplomáciától is elvárjuk a két állam közötti kapcsolatot hátrányosan érintő körülmény kiküszöbölése érdekében.

A tavaly e kommunista önkényuralmi emlékmű eltávolítását történelmi igazságtalanságnak nevező és ezáltal az ilyen akcióknak óhatatlanul táptalajt adó budapesti orosz nagykövetnek inkább azon kellene dolgoznia (megértve a magyar álláspontot), hogy végre pont kerüljön megalázásunk jelképének eltávolítása ügyére.

Komáromynak meg azt üzenjük, hogy jobb, ha nem üti az orrát olyan témába, amit nem tud képviselni, és csak mindenkire szégyent hoz a gyáva viselkedésével, a magyar nemzeti érdek melletti kiállás elmulasztásával.

2017. április 27.

Budaházy György politikai elítélt antikommunista és antiliberális ellenálló
Barcsa-Turner Gábor Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd nemzeti jogvédő
Ináncsi József Magyar Nemzeti Gárda
László Attila Magyar Önvédelmi Mozgalom
Mészáros István Új Magyar Gárda
Novák Előd
Sziva Balázs Romantikus Erőszak, hazafias rockegyüttes
Tyirityán Zsolt Betyársereg

Forrás : Link


Jogerős Toroczkai IMF-es büntetése

A bíróság csütörtökön helybenhagyta azt az elsőfokú ítéletet, melyben bűnösnek mondták ki Toroczkai Lászlót, a Jobbik alelnökét, Ásotthalom jelenlegi polgármesterét kétrendbeli kényszerítés bűntettének kísérletében, és 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a Nemzetközi Valutaalap (IMF) magyarországi irodájánál történtek miatt - közölte a Fővárosi Törvényszék.

Toroczkai 2012. március 15-én egy be nem jelentett demonstráció vezetőjeként és szónokaként felolvasott egy 12 pontból álló petíciót, majd a mintegy 100 fős hallgatóságot vezetve az V. kerületi Szabadság térre vonultak, ahol a vádlott a tömeggel bement a Bank Center épületébe, amelyben az IMF székhelye is található. A székházban fenyegetéssel arra próbált kényszeríteni a két biztonsági őrt, hogy hívják fel az IMF külföldi állampolgárságú vezetőjét, vagy más vezető beosztású képviselőjét, hogy utazzanak Magyarországra, és a munkahelyükön a vádlott petícióját - követelésének megfelelően - azonnal vegyék át.

Az aulában ezalatt a tömegben lévő ismeretlenek petárdákat robbantottak - tették hozzá. Az első fokon eljárt Pesti Központi Kerületi Bíróság bűnösnek mondta ki a vádlottat kétrendbeli kényszerítés bűntettének kísérletében, és 400 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. A másodfokon eljárt Fővárosi Törvényszék az ítéletet helybenhagyta, így jogerős.


Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
... mégsem kapta meg senki a Budaházy-ítéletet
  2017-04-27 20:23:44, csütörtök
 
  A rejtélyek országa: másfél hónapja elkészült, mégsem kapta meg senki a Budaházy-ítéletet

Itt valami nem stimmel: bár a Fővárosi Törvényszék állítólag már március első felében postára adta a Budaházy-ügy írásba foglalt elsőfokú ítéletét, azt az érintettek a mai napig nem kapták meg. Az írásba foglalással már amúgy is rég kicsúszott a törvényes határidőből Kenéz Andrea bírónő, aki - mint arról februárban beszámoltunk - lemondott hivataláról, miután sokan bírálták őt a Budaházy Györgyékre kiszabott összesen 125 évnyi fegyházbüntetés miatt. Kenéznek egyébként ez az utolsó munkahete a törvényszéken.

A PestiSrácok.hu értesülése szerint a Budaházy-ügy vádlottjai és védői a mai napig nem kapták meg az elsőfokú ítélet írásba foglalt változatát, noha már március 10-én hírül adta a Magyar Idők, hogy a verdiktet postára is tette a Fővárosi Törvényszék. Másfél hónap alatt már legalább ötször meg kellett volna érkeznie a küldeménynek az érintettekhez. Tehát vagy a postás(ok) tüntették el egymással összejátszva, orvul a küldeményeket, vagy a törvényszéken mégsem adta postára az ítéletet az ezzel megbízott ügyintéző. Ennél is kétségbeejtőbb lenne az az eshetőség, hogy az írásba foglalásra rendelkezésre álló 60 napos határidőt már így is többszörösen túllépő Kenéz Andrea még mindig nem készült el a "nagy művel" - ami azért is lenne érdekes, hiszen a szóbeli ítélethirdetés tavaly augusztusban volt. Ráadásul Kenéznek ez az utolsó munkahete, mivel április 30-án megszűnik a munkaviszonya.

Megviselték a bírálatok

Még februárban ismeretessé vált, hogy benyújtotta lemondását Kenéz Andrea, a Fővárosi Törvényszék tanácselnöke, aki a Budaházy-ügy vádlottjait összesen 125 év fegyházra ítélte tavaly augusztusban. Akkor a Fővárosi Törvényszéken jelezték, a bírónő három hónapos lemondási idejét tölti, és azalatt folyamatosan dolgozik a Budaházy-ügy elsőfokú ítéletének írásba foglalásán, amit egyébként már hónapokkal ezelőtt be kellett volna fejeznie. A lemondás hátterében az áll, hogy Kenézt megviselték a bírálatok, amelyeket a súlyosan aránytalan ítélet miatt kapott. A Fővárosi Törvényszék sajtóosztályán akkor azt közölték, Kenéz Andrea 2017. január 31-én írásban, indoklás nélkül nyújtotta be lemondását, amelyet továbbítottak az Országos Bírósági Hivatalnak. Bár a bíró kérelmére a három hónapos lemondási időre vagy annak egy részére mentesíthetik őt a munkavégzési kötelezettség alól, ilyen kérelemmel Kenéz Andrea nem élt. Így a szolgálati jogviszonya április 30-ig fennáll.

Az állítólagos büntetés sem ért semmit

Az sem elhanyagolható, hogy amíg a bírói döntés nincs leírva, addig az eljárás nem kerülhet másodfokra, és nem születhet az ügyben jogerős ítélet. Ezzel kapcsolatban a Fővárosi Törvényszéken még februárban azt válaszolták:

A kihirdetett ítéletet a bírónő folyamatosan foglalja írásba, azonban ez a munka a mai napig nem fejeződött be. A büntető kollégium vezetője a büntetőeljárásról szóló törvényben meghatározott 30 napos többlethatáridőt biztosította az eljáró bíró részére, tekintettel azonban arra, hogy az ítélet írásba foglalása ez idő alatt sem történt meg, a Fővárosi Törvényszék elnöke visszavonta a bíró munkahelyen kívüli munkavégzésre vonatkozó engedélyét, továbbá más, szigorú igazgatási intézkedéseket kezdeményezett vele szemben. A bíró valamennyi munkanapján a munkahelyén tartózkodik, az ítélet írásba foglalását végzi, sem betegség, sem szabadság miatt nem volt távol.

Tájékoztatásuk szerint Kenéz Andreát a lemondási idejére egyéb ítélkezési feladatai alól mentesítette a kollégium vezetése. Így "az írásba foglalás bár késedelmes, de folyamatos" - fogalmaztak, hozzátéve: a büntetőeljárási szabályok nem írják elő, mi a teendő, ha az ügy bonyolultsága vagy az ítélet terjedelme miatt az ítélet írásba foglalása határidőn belül nem történik meg. Az Átlátszó.hu egyébként megírta, hogy a büntető kollégiumot vezető Mikó Gergely is távozott posztjáról, miután hiába adott többletidőt Kenéznek az ítélet írásba foglalására, nem készült el vele. A törvényszék ennek kapcsán azt írta: Mikó 2016. december 31-i hatállyal mondott le tisztségéről "személyes döntése" alapján - olvasható a Pesti Srácokon.

A vádlottak portálunknak küldött kiegészítése:

Az információ igaz, semmit nem kaptunk a mai napig!

Mi azt gondoljuk, az ki van zárva, hogy a "posta ülne rajta". Szerintünk nemes egyszerűséggel hazudott valaki a törvényszékről a médiának március elején (amit a bíróság sajtószolgálata sem cáfolt) és Fazekas Sándor törvényszéki vezető bíró is, amikor azt nyilatkozta február végén, hogy "a Budaházy-ítélet jelenleg kilencven százalékos állapotban van, így vélhetően a jövő hét folyamán elkészül, és kézbesítik az érintetteknek".

Az a bíróság viszont, amely ország-világ szemébe hazudik, az ne kérje számon utána az elé állított embereken, hogyha azok is ezt teszik!


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Budaházy és a Hunnia-ügy  
Kanada nem hitt Mohácsi Viktóriának, visszatelepítik
  2017-04-27 20:11:36, csütörtök
 
  KANADA NEM HITT MOHÁCSI VIKTÓRIÁNAK, VISSZATELEPÍTIK MAGYARORSZÁGRA

Lezárult Mohácsi Viktória volt SZDSZ-es politikus menedékjogi eljárása. A cigány származású képviselő kérelmét Kanada elutasította. A több mint öt éve tartó eljárás eredményéről a Magyar Nemzet számolt be. A lap szerint a volt európai parlamenti képviselő meglepőnek találta, hogy a kanadai állam elutasította politikai menedékjogi kérelmét. A Magyar Nemzetnek elmondta, hogy

április 10-én már le is zajlott az első, hazatelepítéssel kapcsolatos meghallgatás.

A döntés a cikk szerint még decemberre tehető, de eddig nem került nyilvánosságra. Mohácsi arra a kérdésre, hogy itthon folytatja-e politikai vagy jogvédői karrierjét, nem tudott válaszolni.

Mohácsi Viktória még a szocialista kormányzat alatt volt a roma felzárkóztatásért felelős miniszteri biztos, majd az SZDSZ Brüsszelbe delegálta képviselőnek. 2011-ben kért politikai menedékjogot Torontóban, 2012-ben pedig a kanadai közszolgálati televízióban életveszélyes fenyegetésekről, valamint arról beszélt, hogy a több cigány áldozattal is járó bűncselekmény-sorozatot a szocialista kormány nem véletlenül próbálta elhallgatni.

Kanada és a magyarországi cigányok kapcsolata még 2008-ban lendült fel, amikor is Torontó eltörölte a vízumkényszert hazánkkal szemben. Ezt nagyarányú kivándorlás, illetve politikai menedékjogi kérelemhullám követte, de a törvények 2012-es szigorításával - és persze a segélyek csökkentésével - a Magyarországról érkező cigány menekültek száma is csökkent.

Ahogy arra a lap is emlékeztet, a 2015-ös kanadai választásokon nyertes liberális kormány fellépése óta azonban újra nőtt a kérelmek száma, noha úgy tűnik, Mohácsi Viktória még így sem ment át a rostán.


Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  TÖRTÉNETEK,ÍRÁSOK,HÍREK  
XXX. Magyarságtudományi Nap 2017. május 10
  2017-04-27 20:06:26, csütörtök
 
  Dr. Gyárfás Ágnes mewghívója :


XXX. Magyarságtudományi Nap

2017. május 10. (szerda)
Színhely: Miskolci Bölcsész Egyesület Székháza
ÚJ HELYEN: Miskolc, Batthyány Lajos u. 1. szám alatt.
(az udvarban van ingyenes parkolási lehetőség)


Program:
09:30-10:00 Regisztráció, tea, kávé, süti. Regisztrációs díj : 1.500 Ft
10:00-10:10 Kovács Imre református lelkész : Ima, Áldás
10:10-11:30 Tircsné Dr. Propper Valéria: A legerotikusabb magyar írónő - Erdős Renée - a "zseniális poétalány"

11:30-12:30 PhS Hankó Ildikó: Generációs emlékek öröklődése.
12:30-13:00 Kávészünet
13:00-13:10 Heiler Éva előadóművész verset mond
13:15-14:15 Kelemen József elnök, KÖZÉP - EURÓPAI KLUB (Kiskunfélegyháza): Kritikus helyzetben a Kárpát - medence környezeti biztonsága!- Gondolatok a XX. századi békediktátumok Kárpát - medence környezeti biztonságát veszélyeztető hatásai és a szétrombolt természeti, földrajzi egység helyreállításáról.
14:15-15:15 Bándi Kund:Időszerű teendők a nemzetközi jogban.
15:15-15:30 Kávészünet
15:30-15:40 A MBE kórusa: három népballadát énekel
15:40-16:40 Dr. Gyárfás Ágnes:Talányos mese. Magyar hősének mesék és balladák jelentősége a múltban és ma.

Következő programjaink:
Magyar Őskutatási Fórum 2017 július 31-től augusztus 4-ig
Szeretettel várom
Főbb témakör: Szent László király
Arany János és kora

Dr. Gyárfás Ágnes
elnök
Székhely: 3525 Miskolc, Batthyány L. u. 1. . Levelezési cím: 3525 Miskolc, Batthyány L. u. 1.
Tel/Fax: 46/331-981 Mobil:20/ 530-9140 email: agnes.gyarfas@gmail.com
 
 
0 komment , kategória:  Előadások,rendezvények  
Állj ki az Élő Vidékért!
  2017-04-27 19:51:04, csütörtök
 
 
Állj ki az Élő Vidékért!

Magyarország is bekapcsolódott abba az európai szintű mozgalomba, amely a Közös Agrárpolitika (KAP) reformjait célozza. Az Európai Unió közös költségvetésének közel 40%-át a mezőgazdaság támogatására fordítja, a jelenlegi agrártámogatási rendszer mégsem tudta elérni kitűzött céljait.

A mezőgazdasági területek környezeti kihívásai minden eddiginél súlyosabbak: a természeti sokféleség csökken, a termőtalaj pusztul, a felszíni és felszín alatti vizek szennyezése elkerülhetetlennek tűnik, miközben az éghajlatváltozást előidéző üvegházhatású gázok kibocsájtása sem csökken a mezőgazdaságban. Az éves szinten 60 millió eurót kitevő támogatások az iparszerű mezőgazdaság térnyerését eredményezték, miközben az általunk elfogyasztott élelmiszerek egyre egészségtelenebbek.

Brüsszelben is felismerték, hogy a mezőgazdasági támogatási rendszer átalakítására van szükség a következő ciklustól, 2021-től kezdve. Annak érdekében, hogy az állampolgárok véleményét is megismerjék, az EU vezetése közzétett egy lakossági kérdőívet.

A Közös Agrárpolitika alapos átalakításáért, igazságossá és fenntarthatóvá tételéért indult el az Élő Vidék kampány, Európa-szerte több mint 200 szervezet részvételével. Ennek keretében most egy-két kattintással bárki részt vehet az Európai Bizottság által indított konzultációban, elmondhatja véleményét az élelmiszer-termelés, a mezőgazdaság és a vidék fenntartható, egészséges és igazságos jövőjéért.

A konzultáció május 2-ig tart, és 5 kérdés, illetve a rájuk adott válaszaink foglalják össze leginkább Közös Agrárpolitikával kapcsolatos problémák lényegét, illetve a reformok szükségességét.

Amennyiben egyetértesz velünk abban, hogy uniós közösségi forrásokat egy méltányos és fenntartható mezőgazdaság, illetve élelmiszer-termelés kialakítására és támogatására kell fordítani, adataid kitöltése után kattints a "Beküldés" gombra.

Válaszaidat közvetlenül az Európai Bizottsághoz juttathatod el, miközben neved és e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.
Köszönjük, hogy Te is kiállsz az Élő Vidékért!Forrás és aláírás az alábbi linken :


Link


 
 
0 komment , kategória:  KÖRNYEZETVÉDELEM,ÁLLATVÉDELEM  
Kovács Kálmánné Nóri előadása Békéscsabán április 29.-én
  2017-04-27 19:39:42, csütörtök
 
  A Csabagyöngye Egészségklub meghívója :

Szeretettel várunk minden érdeklődőt:

2017. április 29-én szombaton, 14 órától
a CSABAGYÖNGYE KULTURÁLIS KÖZPONTBAN
(Békéscsaba,Széchenyi u 4.)

A klubdélután témája: A világ apró csodái-gyógyító kristályok
Előadó: Kovács Kálmánné Nóri

Klubvezető: Harsányiné dr. Incze Edit
A klubdélutánon való részvétel díjmentes.

Legyen egészségünk a szívügyünk!

Kovács Kálmánné Nóri ( TündérNóri )
 
 
0 komment , kategória:  Előadások,rendezvények  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 130 
2017.03 2017. április 2017.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 130 db bejegyzés
e év: 581 db bejegyzés
Összes: 22031 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3015
  • e Hét: 22703
  • e Hónap: 157452
  • e Év: 607894
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.