Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Ma sem volt könnyű élni. Nem lesz könnyű sosem. De érdemes volt és mindig érdemes lesz, HISZEM! Ballán Mária
1957.12.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Prof. Dr. Horváth Istvánról
  2011-12-15 10:22:20, csütörtök
 
   
  V I D E Ó : Dr. Horváth István: Érelmeszesedés elleni védőoltás

Óriási jelentőségű magyar találmány. Helyreállítja a szervezet koleszterin anyagcseréjét.



Link



Szócska Miklós Egészségügyért Felelős Államtitkár Úr kezéhez, Prof. Dr. Horváth Istvánról

Szócska Miklós

Egészségügyért Felelős

Államtitkár Úr kezéhez

A Kormányzati ügyfélvonal email címe: 1818@ugyfelvonal.hu



Link

Tisztelt Államtitkár Úr!

Hetek óta kering egy téma az interneten, és erősen úgy tűnik, igazak az alábbi cikkben olvasható állítások.
Több cikk is született erről. Egyben megegyeznek, kivétel nélkül felháborodva tudósítanak az esetről.
A hírek szerint egy zseniális magyar tudóst saját hazájában, mi több a saját lakásában brutális kegyetlenséggel meghurcolnak, jogellenesen megfosztanak több évtizedes kutatómunkájának minden eredményétől. Mindezt házkutatásra jogosító bírósági végzés nélkül!
Jelesül ennek az akciónak a kiindulása vélhetően most már az Ön nevéhez fogják a legtöbben kapcsolni.

Fel kell tenni a kérdést, hogy Dr. Béres József is kuruzsló volt-e? Igen a hatalom szemében az volt, mert nem adta le a sápot a már akkor is idegen érdekeket szolgáló gyógyszer-lobbinak.

Tudja, Államtitkár Úr, ilyen eseteket hallva olyan érzése támadhat a magyaroknak, hogy ebben az országban nem érvényes az idő múlása, itt nem fejlődik szinte semmi.

Puskás Tivadar, aki mint tudjuk, a telefonközpont feltalálója volt, szintén nem lehetett próféta a saját hazájában.

Említhetném Péczeli Ignácz nevét, akit a monarchia mintegy száműzött forradalmian új megfigyelései miatt, amiből később kidolgozta az íriszdiagnosztikát.

Felhozom még Dr. Márkus József, humán biológus esetét, aki egy egész élete munkáját ajándékozta az embereknek, amikor a csontritkulás ellen kifejlesztett mészpor-kúrát közkincsé tette.

Ebben az esetben nem is lehet semmi ellenérv, mert a saját testemen tapasztaltam minden szava igazát.

Ő is kuruzsló volt? Ők mind kuruzslók voltak, vagy félcéduláűs álmodozók?

És hogy a sor végén ki ne felejtsük Szent-Györgyi Albert nevét, tényként említem, ő is ,,csak" biológusként találta fel az aszkorbinsav szintetikus változatát. ,,Csak" Nobel-díjat kapott érte.

Itt nem változott semmi. Valóban, itt megállt az idő. Csipkerózsika éberebb volt.

CSAK azért negligálták mindezeket a hatalmas koponyákat, mert nem a céges hivatottak közül került ki, akinek a neve alatt ez megjelent!!! EZ AZ IGAZSÁG!

Adva van egy globálisan zseniális találmány, amire a hatalom megint jogtalanul és igaztalanul ráuszította a karhatalmat. És még azt meri mondani valaki, hogy egy professzort kuruzslás vádjával börtönbe mernek záratni? Milyen világ ez? Ez a becsület? Ez a magyar jog?

De hát ezt a hatalom nevében furakodók is tudják.

Államtitkár Úr!

Ön válasszal tartozik a közvéleménynek. Igaz válasszal, és ne is próbáljon kuruzslásról félrebeszélni.

Végezetül kívánom Önnek, hogy a rendőrök parancsnokával együtt köteles legyen nyilvános egyenes adásban bocsánatot kérni a XXI. század első leendő magyar biológiai Nobel-díjasától, Professzor Doktor Horváth Istvántól.

Nos, azt a bolygóméretű szégyent nem kívánom másnak, csak Önöknek!

Csak remélhető, hogy addigra Ön nem lesz államtitkár.

Ferencváros, 2011. december 14.
Lengyel Károly


Abszurdisztán: az orvostudomány doktorát, mint kuruzslót tartóztatják le Narancsisztán pribékjei




Horváth István, az orvostudomány doktora, mint kuruzslót a hatalom letartóztatta


Link


Horváth István, az orvostudomány doktora, mint kuruzslót a hatalom letartóztatta

Az alábbi levél esett be a ládámba a napokban:

"Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 7...4 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?"

Megdöbbentem - és bár Abszurdisztán polgára vagyok, mégis igyekeztem a hír forrása után kutakodni, mert nem akármilyen vád ez: az orvostudományok doktorát a hatalom kuruzslás vádjával letartóztatja! Bizonyára a kutatásai jelentik a 'kuruzslást', hiszen a föltehetően Szócska által riasztott pintőrség "lefoglalta az összes iratot és a komputereit"

Az első levél, ami kérdésemmel kapcsolatban megérkezett látszólag igazolta a gyanúmat. Ez olvasható benne:

"Most kaptam ezt a levelet, olvassátok el. Mi már foglalkoztunk vele, a végeredményről, állásfoglalásról nem tudok semmit. Talán mégiscsak mögé kéne állni, jó lenne utánanézni, hogy tényleg átkutatták e a lakását. A kabinettülésről semmi hír, döntöttetek már? Jó lenne tudni, mert nekem is szoros a programom, ha otthon vagyok."

Az egyik fickó kérdezi a másiktól a fentieket, a válasz, amit kapott:

"Horváth prof injekciójáról mégegyszer: azóta jobban utánajártam a konkrétumoknak, s azt tudtam meg, hogy komoly pénzekért oltogatott embereket illegálisan, ezért rohanták le. Több év börtönt fog kapni.

A levélben szereplő hatalmas humán és dollármilliárdos nemzeti nyereség egy elrugaszkodott feltételezés csupán. Az egészséghez való hozzáállást kellene gyökeresen megváltoztatni, a barkácsolgatós profitérdekelt orvos(ál)tudományt kidobni végre, s teret engedni a tényleges gyógyításnak, mely az embert nem egy adathalmazként kezeli...

Az állam hozzáállásáról pedig csak annyit, hogy legalább 10-20 évvel megnőne a most születő magyar kisbabák élettartama, s jócskán az életminősége, ha a kötelező "védőoltások" ürügyén beléjük erőszakolt biológiai-vegyi fegyvereket elhagynák. De az idegenszívű vezetők szerint még mindig túl sokan vagyunk, ezért hajtóvadászatot folytatnak a felvilágosult szülők ellen. De hiába beszélem rojtosra a számat immár egy éve, a Jobbik e mellé sem akaródzik odaállni, mert a kabinetben lévő orvosok érzékenységét is érinti a szakmát minősítő kritika."

Aztán a fenti levélváltásra utalva még egy véleményt kaptam, íme:

" X. Y. Úr levelére reagálnék. Mit jelent a barkácsolós orvoslás? Mert ami jelenleg az egészségügyben folyik gyógyítás címén tisztelet a kivételnek, mert tudjuk, hogy van ilyen is az nem más, mint tudatos emberirtás. Soha nem fogja engedni a nagytőke, hogy egész egyszerű és olcsó módszerrel mérsékeljék az érrendszeri megbetegedések folytonos növekedését.

A gyógyszerlobbi egyszerűen ki írtja azokat az embereket, akik megpróbálnak úgynevezett alternatívát ajánlani. Egyébként pályázatot nyújtott be a Nemzeti Erőforrás Minisztériumba a humánkísérletek elvégzésére, s ennek kapcsán teszik süllyesztőbe. Nem gyógyszerként alkalmazta, hanem alternatívaként, és nem volt sikertelen. Egyébként nem igaz, hogy nagy pénzekért adta az injekciót.

Amennyiben profitérdekeltségről beszélünk, akkor elsősorban a gyógyszer lobbi profitbevételeiről kellene beszélni. Mit tesz a klinikai orvoslás? Nem a gyógyszer lobbit szolgálja ki? Hát dehogy nem.

Nézzük meg, egy érredszeri megbetegedésnél hány gyógyszert írnak fel az illető betegnek, amit szednie kell. Legalább 3-4 félét, plusz javasolják a különböző koleszterincsökkentőket, melyek mellékhatásait elfelejtik közölni. Vérnyomáscsökkentők, vérhígítók, melyek impotenciát csinálnak, és nem elég, hogy betegek, még a házaséletük is tönkremegy. Ettől lesz csak igazán depressziós egy férfi.

Mindennek meg kell vizsgálni a hátterét is mielőtt véleményt alkotunk."

Most légy okos Domokos! Nincs mit tenni, olvassunk el két riportot dr. Horváth Istvánnal, orvosbiológus kutatóval, az MTA doktorával. Az egyiket Medveczky Attila tollából ITT (minthogy fönnáll a gyanúm, hogy az interjút onnan hamarosan törölni fogják, ezért átvettük és nálunk ITT olvasható), a másikat közvetlenül a választások előtt Orbán Éva készítette és a Kapu áprilisi 2010 számában közölte, ITT olvasható(nálunk meg ITT).




Link

Link

Link

Link


A Medveczki-riport címe: "Életmentő találmányok - Beszélgetés Dr. Horváth István orvos-biológussal", Orbán Éváé meg: "Évente 15.000 magyar élet a tét!"

Elolvastam mind a kettőt. Tekintve, hogy eredeti 'szakmám' kémia, vegyészmérnöki diplomám és közel 40 éves anyagkutatói múltam van, a beszélgetést értem. A lényegét és a következményeit egyaránt, hiszen kutató-vegyészként fél évet dolgoztam a Chinoin technológia 3. laborjában is, ahol bele kellett kóstolnom mind a gyógyszerek, mind a gyógyszergyártás lényegébe. Ennek alapján bátran állást foglalhatok: minden valószínűség szerint Szócska a gyógyszerlobbi érdekeit tekintve küldte dr. Horváth Istvánra a kommandót - és nem kétséges, föltehetően haláláig börtönbe is csukatnák. Az iratokra, a számítógépre meg azért volt szüksége a banditáknak, hogy a 'titok' - amit a beszélgetések során csak pedzeget, de nem árul el - a kezükbe kerüljön. No nem azért, hogy gyártsák, forgalmazzák, hanem föltehetően azért, hogy végleg elsüllyesszék, ahogy a XX. század történelme során számos jelentős fölfedezésnek ez lett a sorsa.

A beszélgetésekből kiderül, hogy a szer nem olcsó valami és ha Horváth dr. valakinek ilyet beadott és annak költségeit kérte csupán el, akkor sem két fillért kellett kapnia. Horváth doktor árra vonatkozó kérdésre ezt válaszolja Medveczkinek:

,,Egy szigorúan bizalmas tanulmányt készítettünk a gyártásról, forgalmazásról, így csak annyit árulhatok el, hogy kb. 10.000 euró lesz az ára."

A szert kezdetben sertéseken ellenőrizte és miután ott nem tapasztalt negatív hatást, ő volt az első ember, akin ezt kipróbálta, magát ezzel meg is gyógyította. Kuruzslás?

Minthogy idős ember életét menti meg, az eurokonform 'népnemzetiek' (narancs) szerint bizonyára az. Persze, a gyógyszerlobbi szerint mindenképpen, mert csakis az ő profitjukat növelő szerek forgalmazhatók, teljesen függetlenül attól, hogy azok hatásosak-e, vagy sem. Sőt, ha nem azok, az még jobb: rövidebb ideig élnek az emberek, nincs nyugdíj-gond! Amíg robotolnak, rabszolgaként értéket termelnek,addig éljenek, utána fölösleges - talán erre gondolhatott Szócska a kommandó értesítésekor. Az EU-nak a természetes gyógynövényekre vonatkozó tilalma ezt már előre jelzi is.

Ellenpélda, hogy egy ausztráliai orvos rájött, hogy a gyomorfekélyt egy baci okozza és, hogy igazát bizonyítsa, megfertőzte saját magát, ezt társaival ellenőriztette és aztán az alkalmazott gyógymód utáni gyógyulását is. Kuruzslás? Bizonyára az, hiszen Oslo Nobel-díjjal jutalmazta a tettet.

Van még egy video is, itt látható:




Link



Minthogy a gyurcsány-kormány idején semmi jóval nem biztatták Horváth dr.-t, Orbán Éva közvetlenül a választások előtt lévén ezt kérdezte:

,,A választásokat követően van-e remény a támogatásokra?"

A válasz:

,,Feltételezhető, ha lesz egy magyar érdekeket képviselni akaró és tudó új kormánya az országnak, fölismerik ennek a jelentőségét. Akiknek fontossá válik, hogy 15.000 fiatal magyar élet megmaradjon, azok támogatni fogják."

A hatalom válaszát láthatjuk: letartóztatták, mint kuruzslót.

Hogy kuruzsló-e Horváth dr., azt bizonysággal nem tudom, Hogy komoly összegeket, hasznot számolt-e fel ügyfeleinek azt sem. Azt viszont tudom, hogy Narancsisztán immár egyértelműen Abszurdisztán és képtelen vagyok elhinni, amit olyankor állítanak, amikor valamilyen üzleti lobbi érdekei a háttérben fölsejlenek. A beszélgetések, a videó engem arról győzött meg, hogy Szócska is besorolható az Orbán-kormány negatívjai közé. A korábban megfogalmazott Kölcseyre hajazó gondolat érvényesebb, mint valaha:

'Hazudnak rendületlenül,
Ne hidd el, óh magyar!'

Ne hidd el, hogy egy orvos professzor kuruzsló, ha valami újat feltalál és azt a gyógyítás szolgálatába szándékozik állítani és ebben a hatalom, a politika nem, hogy nem társ, hanem sokkal inkább ellenfél. Ellenérdekelt, mert szavaival ellentétben pénzügyileg nem érdeke, hogy a magyar ember megélje a nyugdíját és még kevésbé az, hogy azt hosszabb ideig élvezze is.

Cser Ferenc





Dr.Horváth István elérhetősége:

-E-mail: drhorist@freemail.hu
-Mobil: 30/944 6279
30/301-74-24
-Telefon/fax: 1/ 355 7117
-Cím: 1125 Budapest, Istenhegyi u. 35/a
 
 
28 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: gyógyszergyártás, kutatómunkájának, beszélgetésekből, állásfoglalásról, dollármilliárdos, következményeit, gyógynövényekre, alternatívaként, minisztériumban, kegyetlenséggel, humánkísérletek, hajtóvadászatot, megbetegedésnél, akkreditáláshoz, orvostudományok, kabinettülésről, végeredményről, egészségügyben, gyógyszerlobbi, letartóztatták, érelmeszesedés, parancsnokával, feltételezhető, közvéleménynek, minisztériumba, magyarországon, egészségügyért, következményei, ellenőriztette, megbetegedések, konkrétumoknak, elrugaszkodott, mellékhatásait, forgalmazásról, megváltoztatni, barkácsolgatós, szervezet koleszterin, alábbi cikkben, hírek szerint, zseniális magyar, saját lakásában, kiindulása vélhetően, legtöbben kapcsolni, hatalom szemében, telefonközpont feltalálója, saját hazájában, monarchia mintegy, egész élete, csontritkulás ellen, saját testemen, aszkorbinsav szintetikus, hatalmas koponyákat, Horváth Istvánról, Horváth István, Szócska Miklós Egészségügyért Felelős Államtitkár Úr, Szócska Miklós, Egészségügyért Felelős, Államtitkár Úr, Tisztelt Államtitkár Úr, Béres József, Puskás Tivadar, Említhetném Péczeli Ignácz, Márkus József, Szent-Györgyi Albert, Professzor Doktor Horváth Istvántól, Lengyel Károly, Nemzeti Erőforrás Minisztériumba, Horváth Istvánnal, Medveczky Attila, Orbán Éva, Beszélgetés Dr, Orbán Éváé, Horváth Istvánra, Oslo Nobel-díjjal, Cser Ferenc,
Katalin (#1)   2012-02-14 09:26:59
Mi a napokban hallottunk Dr.Horváth István professzor úr koleszterin antitest kutatásáról. Jó magam is azok közé tartozom, akiknek évek óta magas a koleszterinszintje, de gyógyszert soha NEM fogadtam el annak csökkentésére. A net kitárta kapuit előttünk a betegségekről, kezelhetőségükről, gyógyításukról, így sokkal több felvilágosításban van részünk a saját egészségünk védelme érdekében, mint bármikor az életünkben.
A Professzor úrnak gratulálunk ehhez a kitartó kutatási elhivatottságához és eredményéhez, amelynek mi is szándékozunk kedvezményezettjei lenni. Idősek vagyunk, szeretnénk megelőzni az érelmeszesedés elterebélyesedését a testünkben. Életmódban paleolit táplálkozunk, amely igen sok kedvező hatást gyakorolt a szervezetünkre (pl. éhezés mentes fogyást, jó közérzetet, a Férjemnek a II. diabetese megszűnt, stb.), ezen kívűl egy kiváló táplálékkiegészítőt fogyasztunk a ViniseeraPluszt, amelyet szintén magyar - tatabányai - kutatók fejlesztettek ki, 100%-ban tartósítószer és adalékmentes termék! Körünkben nagyon sokan fogyasszák, influenzás megbetegedésük sok év után az első volt, amikor az nem érte utol őket, de számos más előnyét is sorolhatnám.
Dr.Horváth István professzor úr mellett valamilyen úton-módon ki kellene állnunk, követelni e találmányainak az elfogadtatását és mielőtt még további fiatalok halnának meg érszükület okozta károsodásokat követően, el kell fogadtatni ennek az alkalmazását.
A cikkben nem került említésre az a tény, hogy Magyarországon milyen sok - rengeteg - embernek amputálják a lábát érszükület miatt!!!!! - ilyen konkrét adatokkal alátámasztva lehetne e kormányt kényszeríteni az ez irányú halálokok csökkentésére.
Én a közelmúltban voltam olyan rehabilitációs kórházban, ahol többségében stroke, agyvérzéses bénulások és a legtöbben amputált lábbal érkezetteket gyógyítottak. Lelki beteg lettem mindennek a láttán.
Nem kívánom tovább szaporítani a szót, de legalább egy internetes szavazást kellene elindítani Horváth professzor úr koleszterin..... gyógyításának elfogadtatása érdekében. Én ehhez nem értek, különben megtenném.
Vannak sokan, akik tudják, hogy kell ezt a net-kampány-szavazást indítani, kérem tegyék meg. Köszönet érte.
Köszönöm a hozzászólés lehetőségét Katalin
Ballán Mária (#2)   2012-02-14 09:41:53
Kedves Katalin!

Nagyon köszönöm értékes hozzászólását és örülök egészséges életszemléletének, életvitelének.
Horváth professzort felkarolták az értékes , igazszívű orvosok.
Sajnos az internetszavazással nem sokat érünk el, ezt tapasztalatból tudom. Viszont a minisztériumba eljuttatott levelek talán sikert érhetünk el.

Erőt, egészséget kívánok,

Ballán Mária
Boér Gábor (#3)   2012-02-19 14:30:32
Másfél évvel ezelőtt elzáródtak a nyaki ereim, az egyik 90% a másik 95%.
A 90%-os oldalon megműtöttek és egy stent-et betettek. Ezek után a multév
nyarán megkaptam a Pfrofesszor úr vakcináit, amely után a 95%-os oldalon
a meszesedés csökkent, jelenleg 70%-os. Természetesen ez még javulni fog,
az biztos, hogy a Professzor úr vakcinája segített. A következő ultrahangos kontrollt nagyon várom ,bár abban biztos vagyok, hogy a javulás megint mérhető
lesz. Felháborító, hogy ebben az országban, aki jót tesz az emberekkel azt egyszerűen elgáncsolják. Sajnos orvosok is vannak ez ellen a módszer ellen, nem beszélve a gyógyszer lobbiról.Ki kell állni a Professzor úr mellett! Különösen akkor, amikor a tv-ben ömlik a gusztustalan hülyítés a klf. kézrátét
mágnes és csodateák stb.népszerűsítése.
Ballán Mária (#4)   2012-02-21 08:50:15
Tisztelt Boér Gábor Úr!

Köszönöm,hogy írt és kívánok erőt,egészséget Önnek.
Biztos vagyok abban,hogy állapota javulni fog.
Isten áldja a professzor urat,hogy segítsége által gyógyulhatunk.
Bárcsak ilyen hozzáállása lenne minden orvosnak a betegekhez,
akikből élnek! Sajnos egyre ritkább a tisztességes orvos.

Tisztelettel: Ballán Mária
orbán istván (#5)   2012-03-12 16:56:04
Sajnos én is nagyfoku elmeszesedéssel,emelkedett koleszterin szinttel küzködök.Bizony én is feláldoznám magam kisérletképpen a már emlitett injekció kura oltárán.De mint többen írták is az ellentábo erős.
komoly,megfelelő támogatással bíró embereknek kellene összefogni a gyógyszeres bevezetés mellett a felelős felsőszintű intézményt kényszeritésére,belátására,intézkedésre bírni!
Veronika (#6)   2012-05-02 16:38:23
Egy Ausztráliában élő magyar ember kért meg,hogy érdeklődjem meg,hol lehet a vakcinához hozzá jutni, és hogy mennyibe kerül.Ha ebben tudna valaki segíteni.
Köszönettel Veronika
Brigitta (#7)   2012-09-21 17:57:10
igen, en is szeretnem tudni, hogy hol lehet a vakcinat megvenni....es nagy koszonet dr. Horvat Istvanak.

nagyon jo lenne vele beszelni.
udv.
Brigitta.
Ballán Mária (#8)   2012-09-22 20:09:22
Kedves Érdeklődök!

Ezen az oldalon megtalálják dr.Horváth István elérhetőségét is:



Link


Kapcsolat:

-Név: dr. Horváth István
-E-mail: drhorist@freemail.hu
-Mobil: 30/944 6279
-Telefon/fax: 1/ 355 7117
-Cím: 1125 Budapest, Istenhegyi u. 35/a


Jó egészséget kívánok mindenkinek: Ballán Mária (blogger)
Tóth Józsefné (#9)   2012-11-05 20:56:07
Tisztelt Professzor Úr !


Szeretném megkérdezni hol lehet az érelmeszesedés elleni vakcinához hozzájutni és mennyibe kerül.

Köszönettel: Tóth Józsefné
ádor attiláné (#10)   2012-11-24 15:19:42
Tisztelt dr.Horváth István Úr
A Barikád lapban olvastam kutatásairól melyekért minden tiszteletem az Öné. Látásmódja, mentalítása példa értékű ebben a lélektelen világban. Én 63 éves vagyok s lassan 20 éve tapasztalom - évente laborvizsgálat - hogy a" rossz" koleszterin szinten 6,8-7 körül mozog.
Eddig elhárítottam a gyógyszeres kezeléseket, hisz nem dohányzom, sosem tettem , nem iszom, sem zsíros, sem fűszeres élelmiszereket nem fogyasztok, s még sem sikerül letornáznom a fenti értékeket.
Koromnál fogva egyre inkább zavar amiket hallok, miszerint az érrendszert tönkreteszi, ezért figyeltem fel az e témában lefolytatott vizsgálatának eredményeire. Én is szívesen kipróbálnám az Ön módszerét, ezért szeretném megkérdezni van-e rá lehetőség és milyen feltételei vannak? Nagyon várom válaszát, s szívből kívánok Önnök sok sikert és hozzá nagyon jó egészséget, s mi fő kitartást!
Szeretettel üdvözlöm H.Erika
Kistunde (#11)   2012-12-23 21:56:26

Sajnos a ferjemnek egyenlore nem sokat hasznal a vakcina.Mar tul van a 7-ik vakcinan meg hatra van 2.
Az elso vakcina ota eros nyomast erez a tarkojaban es a vernyomas csokkentobol is fel szem helyett egeszet szed es igy sem megy 150/100 ala. Eddig a fel szem 130/ 80 alatt tartotta a vernyomasat.
Van valakinek hasonlo tapasztalata.?
karolynagy (#12)   2012-12-24 13:22:16
Van akinél a valtozások azonnal bekovetkeznek, van akiknel 2-6 honapon belul. Nalam szinte azonnali hatas mutatkozott. Vernyomas teruleten is. A koleszterin szintem egy honap alatt tokeletes lett, a legszigorubb hataretekek alatt van minden. Igaz en megtamogattam a kurat egy kis testmozgassal, lenmagolajjal es szamuztem az etrendembol a cukrot, edesseget. A hidegen sajtolt lenmagolaj mellesleg leviszi a vernyomast is. Lenyeges, hogy a koleszterinnel nem az a lenyeg, hogy mennyi, hanem, hogyha a LDL elosztjuk a HDL ertekkel, akkor az eredmeny ne legyen kettonel tobb. Egyebkent Szendi Gabor szerint a magasabb koleszterin szint hosszab eletet vetit elore.
Az, hogy egy vernyomas csokkento gyogyszer nem mukodik az nem lep meg, pl. a dalnessa amit nekem irtak, az szamomra teljesen hatastalan volt. A koleszterin csokkentot, pedig soha nem szedtem be.
fodor katalin (#13)   2013-01-17 14:34:50
Tisztelt Professzor úr! A mai napon hallottam a Professzor úr találmányáról, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Tudniillik most voltam katéterezésen, de nem sikerült az értágítás annyira meszes. Műtétre jegyeztek elő, amitől borzaszóan félek. Mikor elkezdtem olvasni erről atalálmányról, nagyon nagy megnyugvást éreztem, hogy szerencsére van más megoldás is. Ezért is szeretnék néhány dolgot megtudni pl:hogyan lehet hozzá jutni, és mennyibe kerűl? Tiszta szívből kívánok Professzor úrnak a további munkájához nagyon jó egészséget! Őszinte tisztelettel Katalin
Simma Ágota (#14)   2013-01-25 18:56:13
Azt szeretném kérdezni a Proszerorurtól hogy van egy 30 éves fiam 10éve kapot egy mélyvénás trombózist az elzáródás a főérben volt a vese tájékán. Voltunk DNS vizsgálaton és örökölte és azt mondták hogy élete végéig kell szedje a vérhigitót, és ha meg kapja eszt a védőóltást akkor kelle szedje a vérhigitót , és bekaphasae az óltást. Isten áldja a Profeszorurat.
Tisztelettel Erdélyből
Dr. Horváth István (#15)   2013-02-07 10:02:03
Üdv, Biró Attila vagyok. Azért írok Horváth István prof. nevében, hogy aki válaszokat vár, elolvassa:
Ha kérdésetek, kérésetek van, ne ide a blog hozzászólásaiba írjátok, mert nem hinném, hogy ezt olvassa a professzor úr. A Ballán Mária által sárgával kiemelt elérhetőségek egyikén tudtok vele kapcsolatba lépni.
Frech József (#16)   2013-04-02 10:22:59
Tisztelt Professzor Ur !
Szeretnek erdeklödni , hol es hogyan juthatnak az Ön altal feltalált Vakcinahoz. Kerem legyenek szivesek tajékoztatni. Elöre is köszönöm segitökézségüket. Tona 2013. áprils 2.
Tiszelettel Frech József 7130 Tolna Malom ut 5
Priskinné Dózsa Ilona (#17)   2013-04-04 18:38:04
Tisztelt Professzor úr! Szeretnék érdeklődni,hogyan juthatok a Vakcinához,magas a vérnyomásom,koleszterinem.És nem szeretnék úgy járni mint az Édesapám levágták a jobb lábát ,és agyvérzésben meghalt.Kérem legyenek szívesek tájékoztatni.Előre is köszönöm a segítségüket.Békéscsaba .Maradok Tisztelettel Priskinné Dózsa Ilona
Győri László (#18)   2013-04-05 10:17:16
Tisztelt Professzor Úr!
Szeretnék én is egy ilyen kezelésben részt venni. Magas a vérnyomásom annak ellenére, hogy gyógyszert szedek, zúg a fülem. Kérem legyenek szívesek tájékoztatni, hol és hogyan vehetek részt a kezelésben. Segítségüket előre is köszönöm, tisztelettel: Győri László
forgó sandorne (#19)   2013-06-17 11:06:11
Igen Tisztelt Professzor úr. kérném a segitségét abban,hogy a magas vérnyomásom 5-6 éve fenn áll. helyesebben kiugró .azt figyeletem meg,hogy belső izgalom feszültség okán jön elő és bizony 220.-ra is felment.szedek ASPIRINT PROTEKT VÉRNYOMÁS CSÖKKENTÖTT ÉS VIZHAJTOT EBBEN KÉREM A SEGITSÉGÉT SZERETNÉM MEGISMERNI AZ ÖN vakcináját. köszönettel Fné Ildikó
Böröcz Magdolna (#20)   2013-06-24 21:07:54
Minden tiszteletem a professzor Úré,és a többi magyar tudósért.Köszönöm,hogy becsüli ezt a pici országot,nem hagyja kifolyni a kincseket belőle.53 éves vagyok,17éves korom óta magas a mért koleszterin szintem.Mindig tömni akartak koleszterin csökkentővel,soha nem szedtem,az érték mindig ugyanaz,sőt 40 napos húsmentes bőjt után még magasabb is lett.5 hónapja paleózok,augusztusban megyek újra vérvételre.Nagyon kiváncsi vagyok az eredményre,mert az előzőnél úgy írta fel nekem a "mérgeket" az orvos,hogy szóhoz sem hagyott jutni.Persze nem váltottam ki,de dühömben az internethez folyamodtam.Így találtam rá Dr.Szendi Gábor honlapjára.Paleo étrend hatására/előtte nagyon kévés húst ettem-most se falok/elmúlt az iszonyatos izületi fájdalmam.Remélem lehetőségem lesz megkapni Dr.Horváth István anyagát,én szentül hiszek benne.
Tiszteletem: egy volt gyógyszertári asszisztens
Takács István (#21)   2013-08-27 15:50:34
Öt kezelésen vagyok tul.Elmult a 30-éve tarto fülzugásom és megszünt a ballábam egy éve tartó dagadása.Külömben agyi tronbozisom volt egy éve.Bizom a vagcina hatásában.T.I.
József (#22)   2013-10-20 12:32:03
Tisztelt Professzor Úr!
Szeretném megkérdezni hol lehet az érelmeszesedés elleni vakcinához hozzájutni és mennyibe kerül?
Köszönettel: József
Sonkoly Terézia (#23)   2013-11-25 12:49:30

Tisztelt Professzor Úr!

Kivel kell felvenni a kapcsolatot,ha szeretnék hozzájutni a a vakcinához?

Köszönettel: Sonkoly Terézia
Kovács János (#24)   2013-12-11 22:15:52
Szeretnék hozzájutni a Professzor úr vakcinájához és mennyibe kerül?Azt hiszem nekem nagy szükségem lenne erre, mert 2012-ben egy ,2013-ban már két lábujjamat amputálták.Abban bízom,hogy ez a vakcina megszüntetné ezt a további folyamatot,javítaná a súlyos érelmeszesedést.Tájékoztatását előre is köszönöm.
Gergely Lászlóné (#25)   2014-01-31 11:19:03
Nagy örömmel olvastam az Ön nagyszerű talmányáról.
Kb 10 éve állapították meg a nyaki ereimben és a hasfali aortában lévő meszesedést, plakkokat.73 éves vagyok, de még aktívan dogozok, és még szeretnék továbbra is alehetőséghez mérten egész
séges maradni.
Szeretném tudni hogy hol lehet beadatni, és mennyibe kerül?
Tájékoztatását előre is köszönöm.
Üdvözlettel
gergely Lászlóné
Fazekas Gábor (#26)   2014-10-29 13:53:29
Tisztelt Professzor Úr!
A hatoscsatornán, 10.28.-án sugárzott Titkok, tények, talányok műsorban elhangzott felhívásra reagálva a megadott e-mail címre levélben jelentkeztem. Hibaüzenet jött, nem továbbítható. Telefont se veszik fel.
Szeretnék jelentkezni a kezelésre, ezért szíveskedjen tájékoztatni a feltételekről.
Tisztelettel Fazekas Gábor
Balazs Imrene (#27)   2014-11-08 21:21:44
Parkinson-kor eseteben is hasznal-e a vakcina?Hol lehet hozzajutni,es mennyibe kerul?
Motruk Miklósné (#28)   2015-01-20 14:23:56
Tisztelt PROFESSZOR ÚR. Nagyon örüLlnék ha elfogadnák és kapható lenne az injekció .Mert én is1985 öta cukorbeteg vagyok most már inzulinos, és sajnos probléma van a lábaimmal , érszúúlet, idegi problémák,. magas vérnyomás, magas koleszterinszint. 250 VOLT A VÉRNYOMÁSOM, UTÁNA EGY HÓNAPIG KÜSZKÖDTEM 3FÉLE VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐT SZEDTEM DE 199-NÉL NEM MENT LEJJEBB. A VESÉMET, AZ EREKET A LÁBAMBAN A SZÍVEMET BÁNTOTTA, AZ EGYIKTŐL NEM TUDTAM PISILNI, BEDAGADT A LÁBAM FÁJT A SZÍVEM A VESÉM. DE A MÁSIK SEM VOLT JOBB.ez a VÉNYRE KAPHATÓ GYÓGYSZERNEK MONDOTT MÉREGGEL ETETNEK MINKET JA ÉS HA KIVÁLTOD ÉS NEM
HASZNÁL NEM TEHETSZ SEMMIT. Kötelezni kellene a gyógyszergyártókat hogy az ilyen gyógyszereket vásárolják vissza tőlünk,amely nem viszi le a vérnyomást hanem megemeli. Így jártam 199-ről a gyógyszer hatására215 lett a vérnyomásom.
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
JövőPláza
Mia és én plüss figura, Phuddle, 20 cm
4.649 Ft
 
Mickey egér és barátai 9 az 1-ben 390 db-os óriás hosszúkás puzzle
2.520 Ft
 
Scooby Doo kocsit mos 300 db-os körpuzzle - Trefl
1.920 Ft
 
Aranyhaj és a nagy gubanc 150 db-os körpuzzle - Trefl
1.920 Ft
 
Star Wars: A Klónok háborúja 150 db-os kör puzzle - Trefl
1.920 Ft
 
Mia és én plüss figura, Lyria, 40 cm
9.610 Ft
 
Monster High 8 részes írószett
1.600 Ft
 
Monster High 69 darabos irodai szett
2.310 Ft
 
Cullmann gömbfej CB3.1 + CX610(kameratalp)
8.459 Ft
 
Puzzle 5000 db - Tengeri élet - Ravensburger
12.280 Ft
 
HTC Legend minőségi bőrtok, fekvő, övcsipeszes - BRANDO
6.071 Ft
 
Finom hegyű, minőségi művész festőecset, 2-es, natúr (nyestszőr), 1 db
919 Ft
 
Babyalbum für Jungs: Einsteckalbum für 100 Fotos 10 cm x 15 cm
4.060 Ft
 
Monster High 5 darabos iskolai szett
37.700 Ft
 
Cast Silver - ABC*
2.520 Ft
 
Samsung SB-L110G akkumulátor (1500mAh) - DCSA0002-1500-LI-S
5.490 Ft
 
Mia és én válltáska
3.531 Ft
 
Keresd a párját dinós memória játék
930 Ft
 
Michelangelo Buonarroti: Ádám teremtése 6000 db-os puzzle
11.450 Ft
 
Napelemes útvilágítás rozsdamentes acélból, 1 fehér LED-del
1.760 Ft
 
még több termék
Címkék: Scooby Doo, Star Wars, Monster High, Cast Silver, Samsung SB-L110G, Michelangelo Buonarroti, einsteckalbum, ravensburger, rozsdamentes, michelangelo, övcsipeszes, útvilágítás, akkumulátor, festőecset, buonarroti, kameratalp, babyalbum, nyestszőr, körpuzzle, körpuzzle, hosszúkás, napelemes, válltáska, teremtése, aranyhaj, cullmann, írószett, minőségi, háborúja, minőségi, monster, samsung, monster, acélból, darabos, memória, iskolai, darabos, gömbfej, monster, tengeri, barátai, phuddle, brando, kocsit, bőrtok, puzzle, gubanc, irodai, művész, legend, silver, puzzle, figura, mickey, párját, részes, keresd, puzzle, scooby, klónok, puzzle, figura, szett, trefl, natúr, fotos, dinós, finom, fekvő, plüss, hegyű, játék, jungs, szett, fehér, lyria, plüss, óriás, trefl, trefl,
Véleményezd!
03.30. 18:43 Japán jelképének, a cseresznyevirágnak Kína az őshazája
03.30. 18:42 Veszélyben a spanyolországi Altamira-barlang sziklarajzai
03.30. 18:33 Timmermans: a meglévő uniós ellenőrző mechanizmusokat kell jobban kihasznál...
03.30. 18:33 Buda-Cash/Quaestor - Orbán: csütörtökön közlik, mely állami intézmények éri...
03.30. 18:33 Quaestor - Az MSZP várja a kormánypárti nyilatkozatokat
03.30. 18:32 Többnyire kedvezően értékelte a választások óta eltelt egy évet Pásztor Ist...
03.30. 18:23 Németh Lászlóné: elindulhat április elsején a nemzeti közműszolgáltató
03.30. 18:22 EU-munkavállalás - Brit felmérés: a régi EU-tagországokból nő, Kelet-Európá...
03.30. 18:13 Ukrán válság - Már csaknem kétmillió munkanélküli van Ukrajnában
03.30. 18:13 Tapolcai választás - Feljelentést tesz a Fidesz lejárató kiadványok miatt
Tudjátok ?
Hol van Észak- Korea?
Mióta van jelen a korrupció Magyarországon?
Hogyan lehetne több pénzem?
Hogyan tudnék megnézni egy weboldal linken belüli oldalt?
Kire illik emlékeznünk a mai napon?
még több kérdés
ReceptBázis
Szatmári töltöttkáposzta
Tormakrémes sonkatekercs
Csirkezúza pörkölt
Répatorta
Mézes zserbó
Márvány-kalács
Finom sajttekercs
Kalácsban sült sonka
Csodás kifli
Pudingos citromszelet
még több recept
Blog Címkék
Ugrós játék  Ludi Delfino  Gizustól  Ludi Delfino  Kapus  Virágdísz retekből hidegtálra  Várnai Zseni: Kenyér 1915.  66. Születésnapját ünnepli ma...  Ludi Delfino  Napló  Itthon  Ludi Delfino  Jégvirágok  Álnyomozó  Fogytam  Ludi Delfino  A nagy üzlet - TTIP (Szabadker...  Nemes mályvavirág  Elképesztő fájdalomcsillapí...  Ludi Delfino  86.Születésnapján köszönthetjü...  Trianon-95 – A választ a...  Útszélén  Zöldfűszeres szűzpecsenye gomb...  Útszélén  Bámulnak ránk a fényes csillag...  A távolság,......................  Boldog Auguszta napot kívánok!  Timár Judith: Mikor elcsendül ...  Zöld gyógyital...  Fittlabda  Túrós rétestorta  Margarétás csendélet  BIttei Lajos-A tűzmadár  Holnap már virágvasárnap, a na...  Drága barátnőm szép üzenete!  Megrázó, gyönyörű magyar videó...  Vegyes mozgó képek gifek  Forog  Szécsi Noémi írónő  Szép gondolatok...  Elképesztő fájdalomcsillapí...  Ugrós játék  Ami nem tér vissza  Csomag szállítás  Aknafedő  ezigen  Szép gondolatok...  Megvan  kocsmában 1143  Zöldfűszeres szűzpecsenye gomb...  Szép gondolatok...  Heti útravaló Müller Pétertől ...  Ide a közepébe  Kellemes délutánt!  Jön a tavasz most már  Itthon  Heti útravaló Müller Pétertől ...  Heti útravaló Müller Pétertől ...  Vigyázat  Ludi Delfino  Bottal piszkáltuk az orosz med...  Észtországi NATO hadgyakorlat ...  Csillagfürtmező  Gepárdok a leggyorsabb szárazf...  Álnyomozó  Várnai Zseni: Kenyér 1915.  Virág vasárnap  Szép gondolatok...  Jön a tavasz most már  Ludi Delfino  Legyen békés estéd!  Ludi Delfino  Gipsz és zongora  Lavina  Jó reggelt legyen szép a napod...  Virágvasárnap  Jó reggelt legyen szép a napod...  Gizustól  Virágvasárnap  Heti útravaló Müller Pétertől ...  Heti útravaló Müller Pétertől ...  Nincs Cím  Trianon-95 -Magyar az, akinek ...  Több százan tüntettek a NATO e...  Soproni májpástétom  Drága barátnőm szép üzenete!  Heti útravaló Müller Pétertől ...  Szép gondolatok...  Egész vagyonát szétosztja az A...  Ludi Delfino  Szép gondolatok...  Ludi Delfino  Gondolataim a mai napra..........  Nincs Cím  na ugye  Forog  Gepárdok a leggyorsabb szárazf...  Ludi Delfino  Ludi Delfino 
Bejegyzés Címkék
szervezet koleszterin, alábbi cikkben, hírek szerint, zseniális magyar, saját lakásában, kiindulása vélhetően, legtöbben kapcsolni, hatalom szemében, telefonközpont feltalálója, saját hazájában, monarchia mintegy, egész élete, csontritkulás ellen, saját testemen, aszkorbinsav szintetikus, hatalmas koponyákat, céges hivatottak, neve alatt, globálisan zseniális, hatalom megint, professzort kuruzslás, hatalom nevében, rendőrök parancsnokával, bolygóméretű szégyent, orvostudomány doktorát, orvostudomány doktora, hatalom letartóztatta, alábbi levél, orosz kutatókkal, érelmeszesedés elleni, megoldást megvalósítani, előző években, magvalósítás reményével, hivatalos akkreditáláshoz, mindenkori államhatalom, anyagi hátterének, múlt rendszerben, magyar egészségügy, évben Horváth, minisztériumban járt, rendőrség megszállta, professzor lakását, összes iratot, öreg tudóst, professzor állítása, oltóanyaggal képes, érelmeszesedés következményei, magyar nemzet, emberiség ilyen, ilyesmiket elviselni, orvostudományok doktorát, hatalom kuruzslás, kutatásai jelentik, föltehetően Szócska, első levél, kabinettülésről semmi, egyik fickó, levélben szereplő, elrugaszkodott feltételezés, egészséghez való, barkácsolgatós profitérdekelt, tényleges gyógyításnak, adathalmazként kezeli, állam hozzáállásáról, most születő, idegenszívű vezetők, felvilágosult szülők, számat immár, kabinetben lévő, szakmát minősítő, fenti levélváltásra, véleményt kaptam, barkácsolós orvoslás, egészségügyben folyik, érrendszeri megbetegedések, gyógyszerlobbi egyszerűen, humánkísérletek elvégzésére, gyógyszer lobbi, klinikai orvoslás, gyógyszer lobbit, érredszeri megbetegedésnél, illető betegnek, egyiket Medveczky, interjút onnan, másikat közvetlenül, választások előtt, beszélgetést értem, következményeit egyaránt, gyógyszergyártás lényegébe, gyógyszerlobbi érdekeit, kommandót &#8211, beszélgetések során, kezükbe kerüljön, beszélgetésekből kiderül, szigorúan bizalmas, szert kezdetben, első ember, gyógyszerlobbi szerint, kommandó értesítésekor, természetes gyógynövényekre, ausztráliai orvos, , ,
2015.03 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 135 db bejegyzés
e év: 398 db bejegyzés
Összes: 18132 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10841
  • e Hét: 30813
  • e Hónap: 458009
  • e Év: 1168497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2010 TVN.HU Kft.