Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Magyar Anya
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Izrael magyar történelmet hamisít- Szijjártó magyarázkodik
  2017-07-05 22:53:24, szerda
 
   
 Izrael véleménye szerint fontos tisztázást jelent a magyar külgazdasági és külügyminiszter közlése Horthy Miklós szerepéről - tudatta a zsidó állam budapesti nagykövetsége szombaton.

A külképviselet közleménye szerint Izrael úgy véli, hogy a Horthy Miklós által a magyar zsidók ellen elkövetett bűnök elismerésének fontos tisztázása az, amit a magyar külgazdasági és külügyminiszter közölt Izrael budapesti nagykövetével.

“Mindig emlékezni fogunk az 564 500 magyar zsidó testvérünkre, akiket a holokauszt alatt gyilkoltak meg" - olvasható a nagykövetség kommünikéjében.
Szijjártó Péter szombaton telefonon biztosította Izrael budapesti nagykövetét, hogy a magyar kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben.
A külgazdasági és külügyminiszter elmondta: Jószéf Amranival tudatta, Horthy Miklós kormányzó tevékenységéhez pozitív és kiemelkedően negatív időszakok is tartoznak.

A miniszter közölte: a nagykövetnek elmondta, hogy amikor Orbán Viktor kormányfő Horthy Miklóssal kapcsolatos álláspontját ismertette, akkor világosan fogalmazott.
A miniszterelnök június 21-én a megújult Klebelsberg-kastély ünnepélyes átadásán többi között azt mondta, néhány kivételes államférfiúnak, köztük Horthy Miklósnak köszönhető, hogy az elvesztett világháború, a vörös terror 133 napja és a trianoni diktátum roppant súlya alatt “mégsem temetett maga alá minket a történelem".

A történelmi tényeket tiszteletben kell tartani. Márpedig a történelmi tények úgy szólnak, hogy Horthy Miklós tevékenységéhez pozitív és ugyanakkor kiemelkedően negatív időszakok is tartoznak - mondta Szijjártó Péter.

A külügyminiszter “kétségtelenül pozitív" momentumnak nevezte Horthy Miklós munkásságában azt, hogy érdemeket szerzett Magyarország talpra állításában az első világháború után.
Ugyanakkor a kiemelkedően negatív és a történelmi bűn kategóriájába tartozik, hogy esküjével ellentétben nem védte meg a magyar nemzet részét képező magyar zsidóságot.

Ennek az állításnak ellentmond 2016-os írásunk, melynek címe: Akik megmentették a budapesti zsidóságot , itt: Link

A történelmi bűn kategóriájába tartozik, hogy hivatali ideje alatt a magyar zsidóságot diszkrimináló jogszabályok születtek, és több százezer magyar zsidó vált a holokauszt áldozatává - mondta Szijjártó Péter.

A miniszter kijelentette: ezek olyan történelmi bűnök, amelyeket relativizálni nem lehet.


Forrás: Link
--------------------------------------------------------------------------------- ------

Zetényi Csukás Ferenc: "Ha jó ügyet védesz, mitől is félhetsz? Mi is történhetik veled? Letepernek, megrágalmaznak kirabolnak, meggyaláznak? Vádakkal fordulnak ellened, hamisan ítélnek?
Mindez nem változtat azon, hogy az ügy, melyet védtél, jó volt, és ezért jó volt az is amit csináltál, mikor a jó ügy védelmére szegődtél. Ilyenkor ne törődj senkivel és semmivel, csak az üggyel. Az ügy igazával, mert meg kell védened. Végül is tehetetlenek az igazsággal szemben. Letiporhatnak, de meg nem győzhetnek. Vádolhatnak, de meg nem hazudtolhatnak. Elvehetik életed, de nem vehetik el igazságod. Csak akkor nem vagy magányos az életben, ha jó ügyet szolgálsz. Nincs fizetség és jutalom az ilyen perben. De nincs alku sem. Ezért soha ne félj kimondani azt, amiről egész lelkeddel tudod, hogy igaz." ( Márai Sándor )

A SÁNTA KUTYA UTOLÉRÉSE

-Az igazság felszabadít-

A Tett és Védelem Alapítvány oldalán megjelent cikk, "Zsidózás a Horthy-szobor avatáson" címmel -a tudósító nevének elhallgatásával- jellegzetes példája a hamis beszámolónak és a valótlanságok állításának, ill a tájékozatlanságnak.. A szerző egészen bizonyosan nem volt jelen az eseményen -az interneten megjelent HunTV felvételéből tájékozódott, és a cikkéhez felhasznált képet is a világhálóról vette- és kitalált történések sorát osztja meg olvasóival. Íme, a cikk cáfolata és az állításom bizonyítása:

Állítás:
"Bár magánterületen történt az avatás, ahová csak olyanokat engedtek be az Új Magyar Gárda egyenruhájában feszítő őrök, akiket megbízhatónak találtak, alapítványunk munkatársa mégis élőben tudta végigkövetni az eseményeket." (TEV)

Cáfolat:
Bárki bejöhetett a rendezvényre, aki be akart jönni, nem volt lehetőségünk "megbízhatósági tesztekre", sőt a szoborállítás ellen tüntető -15.30h-ra megmaradt 5-7 főjét- magam invitáltam az esemény megtekintésére. Amennyiben a TEV-munkatársa valóban élőben tudta végigkövetni az eseményeket, akkor nyilvánvaló és szemérmetlen minden további hazugsága.

Állítás:
"A két órás késéssel kezdődő avatás kezdetére várva a kordon mögötti biztonságban azon nevetgéltek a bocskaiba öltözött avatók, hogy a tüntetők saját törvényeiket sem tartják be, mert szombat délután eljöttek a véleményüket kifejezni. Az egyik bocskais még hozzátette: "ebből is látszik, hogy nem végeztünk alapos munkát... vagyis az elődeink". (TEV)

Cáfolat:
Nem volt két órás késés, minden résztvevőt és érdeklődőt tájékoztattunk a 16h-ás időpontról, amelyre nem "csalfa összeesküvés" vezetett bennünket, hanem a nyári meleg miatti újragondolás. Végig az őrök között voltam-az esemény megkezdéséig-, senkinek sem jutott eszébe a Sabbath, és becstelen állítás az "ebből is látszik, hogy nem végeztünk alapos munkát... vagyis az elődeink". Amennyiben ilyen kijelentések hangzottak volna el, akkor azonnali hatállyal elküldtem volna azt, aki így nyilatkozott volna meg.

Állítás:
"A beszédekből sem hiányzott antiszemita felhang. Az első szónok, Patrubány Miklós egy furcsa, nehezen követhető összeesküvés-elméletében azt állította, hogy Magyarország kilépését a háborúból 1943-ban a Zsidó Világkongresszus akadályozta meg annak érdekében, hogy így védje meg a 800 ezer magyarországi zsidót..." (TEV)

Cáfolat:
Nem volt a beszédekben antiszemitizmus. A Magyarok Világ Szövetségének elnöke konkrét tényt/ tényeket állított, az általa elmondottakra való bizonyító erejű dokumentum másolata a birtokomban van:
"A.W. S. Randall leírása szerint. "Namier professzor a zsidó képviselettől (agency) tegnap közölte velem, hogy az ő emberei nagyon aggódnak, ha netán a magyar kormány idő előtt cserbenhagyná Németországot, ami Magyarország megszállását eredményezné, és veszélyeztetné az ott élő 800.000 zsidót, akik jelenleg viszonylagos biztonságban vannak. A zsidók itt - mondta ő - úgy vélik, hogy Németország nem engedi a magyarok háborúból való kilépését mindaddig, amíg a német hadsereg azt megtudja akadályozni, sőt nyomban megszállná Magyarországot, amely a legnagyobb számú Európában még meglévő zsidóság megsemmisítését eredményezné.
Azt mondtam, hogy a lehetőség már elő lett terjesztve (lásd a Tablet legutóbbi cikkét) mint ok, amiért Magyarország ne kezdeményezzen korai átállást a Szövetségesek oldalára. "Namier professzor azt mondta, hogy az egyetlen remény, ahogy a zsidóság látja, ha a magyarok nem mozdulnak, amíg gyakorlatilag biztosítva nem lesz, hogy a németek már nem tudnak visszavágni." (Kézírás) "E kérdést megkülönböztetett figyelemmel kísérjük, és nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné. Úgy véljük, hogy e kockázat jelenleg kicsi."(A fenti angol külügyminiszteri jegyzék részben megjelent Juhász Gyula: Magyar Brit Titkos Tárgyalások,1943. Ez a bizonyíték 1943. október 14-idátummal C12035 szám-jelzéssel, és 1943. október 15, F.O.371/34498 számmal van nyilvántartva.)"

Állítás:
"A következő szónok Kubinyi Tamás volt...(TEV)

Cáfolat:
Ezt nem tudom megcáfolni, mert valóban Kubinyi (helyesen: Kubínyi) Tamás következett és a mellékelt videón mindenki meghallgathatja a beszédét.

Állítás:
"A meghívottak között volt a Horthy-család két tagja, Bethlen István és Raffay Ernő, akik a meghívó szövegével ellentétben mégsem mondtak beszédet."(TEV)

Cáfolat:
Mind Raffay Ernő, mind Bethlen István mondott beszédet, csak a TEV-munkatársa, aki "valóban élőben tudta végigkövetni az eseményeket" bizonyosan elaludhatott, ill ott sem volt a rendezvényen, csak a netes videót láthatta.

Állítás:
az eseményen ott volt: "...dr. Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő, Szabó Ferenc, a Jobbik III. kerületi elnöke, Döbrentei Kornél költő és Petrás Mária népdalénekes, a Magyar Művészeti Akadémia tagjai, illetve Gonda László, a "Kossuth téri néptribün" (sic!) is." (TEV)

Cáfolat:
Nem volt ott Gaudi Tamás, Döbrentei Kornél és Petrás Mária, egyedül Gonda László volt jelen a felsoroltak közül.

Itt a cáfolatok végén nem mondok már semmit sem mondani, csak azt, hogy a szoboravatáson egy roma és egy zsidó ember is nyilvánosan méltatta Horthy Miklós emlékét.

Egy kérdés, azért bennem maradt.

Vajon egyszer eljutunk - e odáig, hogy a magyar történelem vitatott kérdéseinek eldöntését a szakemberekre bízzuk és nem az érzelmeinkre?

Lesz - e idő, mikor érdek nélkül, de felelősséggel tudunk szembe nézni a múltunkkal?

Nem tudom.

A lehetőség bennünk van, a többi rajtunk múlik...
Mert nem a bőrszín vagy a vallás tesz különbséget ember - ember közt, hanem a tettek és a lélek. A cselekedet és a lélek az, amely igazán emberré tesz.
Így legyen, és békesség lesz!

Isten áldja Magyarországot!

Zetényi-Csukás Ferenc
Horthy Miklós Társaság
elnöke

GYALÁZATOS ÁLLÍTÁS- Köves Slomó: Horthy nem volt államférfi

Köves Slomó szerint a volt kormányzó munkássága nem felel meg a kivételes államférfi kritériumának.


Yossi Amrani, Izrael Állam magyarországi nagykövete a tegnapi napon holokauszt megemlékezésen vett részt Veszprémben, ahol az első világháború utáni magyar vezetés felelősségére utalva kijelentette: a deportálással végződő tragikus folyamat Magyarországon az egyetemista zsidók megkülönböztetésével kezdődött az 1920-as évek elején.

Amrani nagykövet elmondta, hogy a két világháború között Európa-szerte zsidóellenes és rasszista törvényeket hoztak, miközben sokan azt gondolták, a legrosszabb nem történhet meg, és hátat fordítottak a történelemnek. Hangsúlyozta, hogy ezért egyes történelmi személyiségeket, mint például Horthy Miklóst, komoly felelősség terhel a holokauszttal kapcsolatban, e felelősség alól pedig senki, semmilyen okból nem mentesülhet. A nagykövet figyelmeztetett: ahhoz, hogy ne történhessen meg újra hasonló, mások szenvedése is olyan fontos kell, hogy legyen, mint a sajátunk. Hozzátette továbbá, hogy a holokausztra való emlékezés elmulasztása a korábbi és a jövő nemzedékeivel szembeni bűn lenne.

A nagykövet ezekkel a kijelentésekkel nyilvánvalóan Orbán Viktor múlt hét szerdai beszédére is reagált. Mint ismeretes, a magyar miniszterelnök a felújított Klebelsberg-kastély átadó ünnepségén úgy fogalmazott, hogy ,,A XX. század második és harmadik évtizede a magyarság történetének súlyos próbaköve volt. Hogy az elvesztett világháború, a vörös terror 133 napja és a trianoni diktátum roppant súlya alatt mégsem temetett maga alá minket a történelem, nos, ezt néhány kivételes államférfiúnak köszönhetjük. Horthy Miklós kormányzónak, Bethlen István miniszterelnöknek és Klebelsberg Kuno miniszternek. Kormányzó nélkül nincs miniszterelnök, miniszterelnök nélkül nincs miniszter, és ezt a tényt nem vonhatja kétségbe Magyarország II. világháborús, gyászos szerepvállalása sem."

Orbán Viktor nagy vihart kavaró kijelentésével kapcsolatban a Népszava megkérdezte Köves Slomót. A lapnak nyilatkozva az EMIH vezető rabbija leszögezte, hogy az igazi államférfi a definíció szerint szilárd elvek mentén cselekszik, befolyásolhatatlan és nagyfokú felelősségvállaló képességgel rendelkezik. Történeti perspektívából - folytatta a rabbi - nehéz Horthynak a munkásságát megfeleltetni ezeknek a kívánalmaknak: úgy hogy személyes és osztálya önös érdekeitől vezérelve ,,három millió koldus Magyarországának" volt büszke kormányzója, a teljességgel irracionális németbarát politika végrehajtója, a háborúba való belépés támogatója, a Don-kanyari katasztrófa felelőse, nem utolsósorban pedig nagy- és dédszüleim jogfosztásának, majd családjaik megsemmisítésének - legkevesebb - passzív szemlélője.

Forrás: Link

HORTHY MIKLÓS KIUGRÁSI KÍSÉRLETE

MOTTÓ: "Nem az a baj az emberekkel, hogy nem tudnak, hanem sok mindent tudnak, ami nem úgy van."

"1943 nyarán az akkori magyar kormány, kéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból."

A napokban ismét tetőfokára hágtak az indulatok vitéz nagybányai Horthy Miklós mellszobrának avatása kapcsán. A papír mindent elbírt, a lelkem nem. Hiszem azt, hogy az "igazság felszabadít."

Modellezhetjük a múltat, és bölcs eszenciákat gyárthatunk, de attól az elmúlt idő nem változik.

A második világégést követően, azért vagyunk szerencsésebb helyzetben, mert lehetőségünk van az idő távlatából tudományos munkák, dolgozatok, források és visszaemlékezések segítségével állást foglalni a "történelmi vádak" valóságtartalmáról. Tulajdonképpen kötelességünk is! A múltunk kötelez. Engem és téged a lelkiismeret:

1943 nyarán az akkori magyar kormány, kéréssel fordult az angolszász nagyhatalmakhoz, hogy tegyék lehetővé Magyarország kiugrását a tengelyhatalmi blokkból. Ennek tárgyalása során megjelent a Zsidó Képviselettől Haimer professzor, aki a zsidó nagytanács azon kérelmét adta elő, hogy a magyar kérelem teljesítése miatt aggódnak, mert ez, a Magyarországon viszonylagos biztonságban élő nyolcszázezer zsidó megsemmisítését eredményezné.

A vétó után dr. Randall az angol megbízott referens a következőt írta saját kezűleg a dokumentumra:

"E kérdést megkülönböztetett figyelemmel kísérjük, és nem követeljük a magyaroktól, hogy nyíltan álljanak ki a németek ellen, amely a német megszállást eredményezné. Úgy véljük, hogy e kockázat jelenleg kicsi."
(Ezen dokumentum a F.O. 371/34498 JC. 120351 sz. alatt található az Angol Levéltárban.)

Koncként és mások érdeke szerint odadobtak bennünket az ellenérdekelt feleknek, és mi nem tanultunk a problémákból. Sőt! Mostanra eljutottunk arra a szégyenletes szintre, hogy magyar nem egyezik a magyarral. Összefordítanak minket, kijátszanak bennünket... mert, ha így is van kedves barátom, akkor azért tehetik, mert hagyjuk! Ezen kell, hogy együtt változtassunk!

Tisztelettel kérem a fentieket terjeszteni! Az igazság felszabadít.
/ZCSF/

"Horthy és a magyar katonák akciója volt a Hitler által megszállt Európában az egyetlen eset, ahol egy Németországgal szövetséges ország reguláris hadseregét arra használták fel, hogy megmentsék a zsidókat. Ilyesmit képtelenségnek tartottam; azt hittem, téves jelentésről van szó, vagy álmodom - de néhány héttel később Lakatos Géza kitiltott engem Magyarországról." (Adolf Eichmann náci vezető vallomása 1961-es jeruzsálemi perében)

AZ IGAZSÁG SZÍNE ÉS VISSZÁJA

-Kovács György Antal alelnök úrnak ajánlva!-

Koszorús Ferenc fiának, egy budapesti kávézóban mutattak be néhány esztendeje. Kézfogásunk után újraéledt bennem a múlt, megelevenedett előttem egy hetvennél is több esztendővel ezelőtti esemény, amikor Koszorús Ferenc vezérkari ezredes 1944. július 5-6-án, Horthy Miklós kormányzó parancsára Európában egyedüliként reguláris haderőt vetett be a németekkel és kiszolgálóikkal szemben, amelynek eredménye 250 ezer magyar-zsidó polgár megmentése volt.

...másfél hét után:

"1944. július 18-án Horthy Miklós kezdeményezésére a magyar kormány ajánlatot tett a nem deportált zsidó származású magyarok (különösen a gyermekek) külföldre történő kitelepítése érdekében (főként Palesztinába és Svédországba). A nemzetközi segélyszervezeteket, a koncentrációs táborokba irányuló segélyszállítmányok küldésére, ösztönözte Svájc budapesti külképviseleténél. A kezdeményezés elbukott, mivel az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság politikai okokból sokáig késlekedett a döntéssel és így a hadi helyzet változása miatt végül nem kerülhetett sor az akcióra."

Szóval a Szövetségesek késlekedése miatt bukott el 40 ezer zsidó kisgyermek megmenekítése! Ám, mit mondott évekkel ezelőtt Horthy Miklós felajánlásáról a legnagyobb zsidó szervezet:

A Jad Vasem (Holokauszt Áldozatainak és Hőseinek Izraeli Emlékhatósága) szerint:
"A kudarc ellenére a Horthy-ajánlat jelentős hatással volt a magyarországi zsidómentő tevékenységre."
Azután ez a kijelentés is átalakult...

...amíg a presszóból az autómig sétáltam, csendesen esni kezdett az eső, és rájöttem, hogy nincs semmi, ami jobban változna-mindig az aktuális érdekek szerint-mint a múlt.
Már nem is ismétlem, hogy Magyarország kormányzóját a háborús bűnösök nürnbergi perében meg sem vádolták, csupán tanúként hallgatták ki.

Az eső esett, s én bízva-bíztam abban, hogy előbb vagy utóbb, de lemossa a hamisságokat. Évek teltek el, és mi Koszorús Ferenc emléktáblája előtt tiszteleghetünk.
Lassan, de biztosan, haladunk az igazság felé:

S, akkor a Budai Várban vitéz nagybányai Horthy Miklós egész alakos, lovasszobrát avatjuk majd, ahol velem együtt, te is ott leszel az utolsó sorok egyikében. Nem mondunk mi semmit, csak örömmel összenézünk, de a szoboravatást követő fogadáson már nem veszünk részt. Egymásba karolva megyünk le a meredek budai úton, és úgy, mint egykor; Koszorús Ferenc fiával, vagy Horthy Miklós menyével, csak kezet fogunk...

..és élvezzük majd, ahogyan a hátunkat veri az eső...
...tiszta, áztató eső...

Isten áldja Horthy Miklós és Koszorús Ferenc emlékét!

Zetényi-Csukás Ferenc
 
 
0 komment , kategória:  MAGYAR TÖRTÉNELEM  
Címkék: külügyminiszteri, magyarországának, kezdeményezésére, világkongresszus, külügyminiszter, meghallgathatja, nagyhatalmakhoz, megsemmisítését, antiszemitizmus, kiszolgálóikkal, tiszteleghetünk, tevékenységéhez, elhallgatásával, magyarországról, szerepvállalása, összefordítanak, kijelentésekkel, figyelmeztetett, személyiségeket, tengelyhatalmi, jogfosztásának, államférfiúnak, magyarországon, magyarországot, megemlékezésen, modellezhetjük, megrágalmaznak, kezdeményezzen, tulajdonképpen, kommünikéjében, felajánlásáról, miniszterelnök, tájékoztattunk, megtekintésére, kijelentésével, szoboravatáson, magyar külgazdasági, zsidó állam, külképviselet közleménye, magyar zsidók, holokauszt alatt, nagykövetség kommünikéjében, magyar kormány, miniszter közölte, nagykövetnek elmondta, miniszterelnök június, elvesztett világháború, vörös terror, trianoni diktátum, történelmi tényeket, történelmi tények, külügyminiszter “, Horthy Miklós, Szijjártó Péter, Jószéf Amranival, Orbán Viktor, Horthy Miklóssal, Horthy Miklósnak, Zetényi Csukás Ferenc, Márai Sándor, SÁNTA KUTYA UTOLÉRÉSE, Védelem Alapítvány, Magyar Gárda, Patrubány Miklós, Zsidó Világkongresszus, Magyarok Világ Szövetségének, Juhász Gyula, Magyar Brit Titkos Tárgyalások, Kubinyi Tamás, Bethlen István, Raffay Ernő, Mind Raffay Ernő, Gaudi-Nagy Tamás, Szabó Ferenc, Jobbik III, Döbrentei Kornél, Petrás Mária, Magyar Művészeti Akadémia, Gonda László, Gaudi Tamás, Zetényi-Csukás Ferenc, Horthy Miklós Társaság, GYALÁZATOS ÁLLÍTÁS- Köves Slomó, Köves Slomó, Yossi Amrani, Izrael Állam, Horthy Miklóst, Klebelsberg Kuno, Magyarország II, Köves Slomót, HORTHY MIKLÓS KIUGRÁSI KÍSÉRLETE, Zsidó Képviselettől Haimer, Angol Levéltárban, Lakatos Géza, Adolf Eichmann, IGAZSÁG SZÍNE ÉS VISSZÁJA, György Antal, Koszorús Ferenc, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Holokauszt Áldozatainak, Hőseinek Izraeli Emlékhatósága, Budai Várban,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Parmezános tepsis krumpli
Sajtos,sonkás buci
Kemencés harcsa egészben
Hússal töltött tészta
SAJTSZÓSZOS TÉSZTA
GOFRI
Isteni Csörögefánk
Céklafőzelék almával-burgonyával
Kinder Tejszelet
Hideg őszibarack krémleves
még több recept
Véleményezd!
12.15. 11:13 A jó negyedéves számok ellenére esett az Oracle árfolyama a felhőszolgáltat...
12.15. 11:13 MNB: hiányba fordult a fizetési mérleg
12.15. 11:03 Hatalmas az érdeklődés az országos diákvállalkozó vetélkedőre
12.15. 10:43 Befejeződött a Millenáris átfogó megújításának első üteme
12.15. 10:43 Czibere: 39 milliárd forintos bértámogatás a megváltozott munkaképességűek ...
12.15. 10:33 KSH: októberben tovább gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése
12.15. 10:23 Terrorizmus - Együttműködne a belga szolgálatokkal az IÁ egy Irakban bebört...
12.15. 10:13 Megjelent az idei Világjátékokat bemutató kötet
12.15. 10:13 Rétvári: minden patika csatlakozott az elektronikus szolgáltatási térhez
12.15. 10:03 Charlie: Hosszú és szép pályám volt
Tudjátok ?
Melyik szigetelés a hatékonyabb?
Miért akarják megváltoztatni egy ima szövegét?
Meddig mehet el egy müfordito ?
Létezik a földön olyan lakatlan sziget ami nincs semelyik ország tulajdonában?
Ki mondta, negyedik kérdés ?
még több kérdés
Blog Címkék
Kata......SZERETETTEL  Fejes István: A természetben.  Vannak csendek, mikor a perce...  Advent 2  H. Czékmány Ilona festménye  Böszörmény Zoltán: Magyar gyás...  Jó reggelt kedves látogatóim...  Istenről sose feledkezz el!  Dsida Jenő : Mosolygó, fáradt ...  Dsida Jenő : Mosolygó, fáradt ...  Ludi Delfino  Haldokló jegesmedve a globális...  Kata......SZERETETTEL  Az Úr legyen veletek - békés e...  Belépett a hungarikumok előszo...  Lesznai Anna  Hiába szólítlak...  Ludi Delfino  Szeretetben eltöltendő hétvégé...  Szép gondolatok...  Adventi gondolatok  Ludi Delfino  Kuliffay Ede: Szomorú temetés.  Ludi Delfino  Ismert színészek első filmje é...  Ludi Delfino  Film Börtönregény (Teljes film...  Kata......SZERETETTEL  Képes idézetek  Jó reggelt! Örömteli hetet!  Ludi Delfino  Adventi gondolatok  Kiss Tamás  Ludi Delfino  Képes idézetek  Ludi Delfino  Film Karácsony a kastélyban 20...  Képes idézetek  Vannak csendek, mikor a perce...  karácsony  ADVENT 2 gyertya ég  Ne takard el az arcod...  Tóth Árpád - Taposom még…...  Ludi Delfino  Lesznai Anna  Ludi Delfino  Képes idézetek  Ludi Delfino  "Hű az, aki elhív erre titeket...  Zarándokként élem földi életem  Jó a szerelés ??  Ludi Delfino  Tájak és ízek - Barangolás Ka...  Hegedűs Gábor  Ludi Delfino  Képes idézetek  Enigmák : A kongresszusi képvi...  Dsida Jenő : Mosolygó, fáradt ...  Az Úr legyen veletek - békés e...  Máté 2:2  Ludi Delfino  Ludi Delfino  Áldott vasárnapot kívánok szer...  Kissé rágós  Ludi Delfino  Kata......SZERETETTEL  Képes idézetek  Tóth Árpád - Ó, ezek a…  Ludi Delfino  Az ember lelke lát.  Képek  Kiss Tamás  Képes idézetek  Advent második gyertyája...  Jó éjszakát!  Film Karácsony a kastélyban 20...  Az ember lelke lát.  Enigmák : A kongresszusi képvi...  Ludi Delfino  tul sok adrenalin..  tul sok adrenalin..  Kun József: Útközben.  Tóth Árpád - Megváltozik…...  Képek, bejegyzések betegségem ...  Egyre gyakoribb  Kata......SZERETETTEL  Ismert színészek érettségi fot...  Dsida Jenő : Mosolygó, fáradt ...  Ludi Delfino  Aranyosi Ervin: Szeretet-gazda...  Violet Jessop nővér az elsülly...  Az antiküthérai szerkezet  Szép napot mindenkinek!  Ludi Delfino  Ludi Delfino  2017. december 9., szombati Na...  Az egész világ  Tóth Árpád - Ó, ezek a…  Ludi Delfino  Kata......SZERETETTEL 
Bejegyzés Címkék
magyar külgazdasági, zsidó állam, külképviselet közleménye, magyar zsidók, holokauszt alatt, nagykövetség kommünikéjében, magyar kormány, miniszter közölte, nagykövetnek elmondta, miniszterelnök június, elvesztett világháború, vörös terror, trianoni diktátum, történelmi tényeket, történelmi tények, külügyminiszter &#8220, első világháború, kiemelkedően negatív, magyar nemzet, állításnak ellentmond, budapesti zsidóságot, magyar zsidóságot, holokauszt áldozatává, miniszter kijelentette, igazsággal szemben, ilyen perben, hamis beszámolónak, valótlanságok állításának, szerző egészen, cikkéhez felhasznált, világhálóról vette-, cikk cáfolata, állításom bizonyítása, szoborállítás ellen, esemény megtekintésére, kordon mögötti, bocskaiba öltözött, tüntetők saját, véleményüket kifejezni, egyik bocskais, 16h-ás időpontról, nyári meleg, őrök között, első szónok, háborúból 1943-ban, beszédekben antiszemitizmus, általa elmondottakra, zsidó képviselettől, magyarok háborúból, német hadsereg, legnagyobb számú, egyetlen remény, zsidóság látja, németek ellen, német megszállást, fenti angol, bizonyíték 1943, következő szónok, mellékelt videón, meghívottak között, meghívó szövegével, netes videót, felsoroltak közül, cáfolatok végén, zsidó ember, magyar történelem, szakemberekre bízzuk, lehetőség bennünk, többi rajtunk, bőrszín vagy, vallás tesz, volt kormányzó, kivételes államférfi, tegnapi napon, deportálással végződő, egyetemista zsidók, 1920-as évek, holokauszttal kapcsolatban, nagykövet figyelmeztetett, holokausztra való, jövő nemzedékeivel, nagykövet ezekkel, kijelentésekkel nyilvánvalóan, magyar miniszterelnök, magyarság történetének, lapnak nyilatkozva, igazi államférfi, definíció szerint, rabbi &#8211, munkásságát megfeleltetni, teljességgel irracionális, háborúba való, akkori magyar, angolszász nagyhatalmakhoz, tengelyhatalmi blokkból, napokban ismét, indulatok vitéz, papír mindent, második világégést, múltunk kötelez, zsidó nagytanács, , ,
2017.11 2017. December 2018.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 79 db bejegyzés
e év: 1412 db bejegyzés
Összes: 22860 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3415
  • e Hét: 40222
  • e Hónap: 107469
  • e Év: 2236997
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.