Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Felnőttkori szám - SZÜLETÉSED NAPJA
  2017-12-07 21:58:24, csütörtök
 
   
 A felnőttkori számból megtudhatjuk, hogy mire számíthatunk életünk leghosszabb szakaszában, a párkapcsolatunkban és az anyagiak terén. Megmutatja azt is, hogy melyik az a foglalkozás, amihez tehetségünk van.

Numerológiai értelemben a felnőttkorunk, a 25. születésnapunkhoz legközelebb eső 9 éves periódus első évével kezdődik és körülbelül 63 éves korunkig tart. Ez életünk leghosszabb időszaka. A felnőttkori szám, vagyis a születésünk napja mutatja meg, hogy mi várható ránk ez idő alatt.

ÍGY SZÁMOLJ!

Ha születésed napja kétjegyű szám, összeadással egyszerűsítsd egy számjeggyé.

Például: ha 17-én születtél

1+7= 8

A 8-as számhoz tartozó leírást olvasd el!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 1

Energikus, erős egyéniség vagy. Igazi küzdőszellem. Mindent elkövetsz céljaid elérése érdekében. Te szeretsz dominálni az élet minden területén, így a magánéletben is. Ha férfi vagy, akkor ez azért sokkal kisebb gondot okoz, ám, ha nőként vagy ennyire akaratos, az konfliktusokat szülhet a pároddal. A férfiak nehezen viselik, ha irányítani akarják őket. Meg kell tanulnod kicsit engedékenyebbnek, rugalmasabbnak lenni!

Ambiciózus vagy, nagyon jó, újító ötleteid támadnak, igazán sikeres tudsz lenni a munkádban. Fontos számodra az anyagi biztonság megteremtése. Nagyok az elvárásaid a külvilággal és önmagaddal szemben is. Az érzelmeidet nehezen mutatod ki, úgy gondolod, hogy ha ezt megteszed, akkor sebezhetővé, támadhatóvá válsz. A párkapcsolatban is elvárod a tiszteletet, az elismerést, csakúgy, mint a munkában. Nem könnyű veled együtt dolgozni, mert precizitást, pontosságot és teherbírást követelsz a környezetedtől. Odafigyelsz a megjelenésedre, küllemed figyelemfelkeltő, attraktív.

Vezetésre termettél, de azt mindig tudnod kell, toleranciával, kedvességgel, sokkal többre mész az életben, mint keménységgel. A legmegfelelőbb hivatások számodra: menedzser, kereskedő, újságíró, rendezvényszervező, divattervező, üzletvezető, vezető tervező, rendező. Számos szakmában, vezető pozícióban képes vagy megállni a helyedet, ha teret és időt kapsz a kreativitásod kiteljesítésére. Rendkívül fontos számodra a munkán túl, hogy a családodat anyagi és érzelmi biztonságban tudd. Mindent meg is teszel ezek hátterének biztosítására.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 2

Nagyon érzelmes és érzékeny ember vagy. Hamar képes vagy bárkire ráhangolódni, szívesen segítesz másoknak. Az érzelmi stabilitás a legfontosabb az életedben, nem szereted a konfliktusokat, bele sem mégy a konfliktusos helyzetekbe. Nem mersz kockáztatni, sem anyagilag, sem a párkapcsolatban. Ha nem érzed jól magad egy kapcsolatban, akkor sem mondod ki a végső szót, mert félsz tőle, hogy egyedül maradsz. Szükséged van egy társ folyamatos jelenlétére és érzelmi megerősítéseire. Harmonikus otthonra, nyugodt légkörre törekszel. A gyermekeidért bármire képes vagy.

Mivel kiválóan meg tudod nyitni az embereket, és segíteni próbálsz a bajban lévőknek, ezt többen kihasználhatják. Meg kell tanulnod néha nemet mondani és a saját boldogulásodat, igényeidet is nézni.

A munka világában olyan területek a megfelelők neked, ahol ki tudod élni segítő szándékodat. Kiteljesedhetsz ápoló, orvos, pszichológus, eladó, ügyintéző, felszolgáló, portás, postás, ingatlanügynök és minden emberekkel közeli kapcsolatban lévő, segítő szakmában. Igazi csapatember tudsz lenni, akivel jó együtt dolgozni.

Van benned egy bizonytalanság és kisebbrendűségi érzés, nehezen hiszed el magadról, hogy valóban jó vagy, szerethető és fontos. Várod a külvilágtól a folyamatos megerősítéseket. Erősítened kell az önbizalmadat, nem szabad folyton azon morfondírozni, ki, mit gondol rólad!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 3

Érdeklődő, kedves, megnyerő személyiség vagy. Kiváló a kommunikációs készséged. Lételemed mások felvidítása, szórakoztatása. Jó a humorod, igazi közösségi ember vagy. Szomjazod a népszerűséget, társaságban mindent meg is teszel azért, hogy rövid idő alatt te légy a középpontban. Mozgékonyságod nem ismer határokat, beszéded gyorsabb tempójú, mert annyi gondolat, közlendő kavarog a fejedben, hogy mindent szeretnél minél gyorsabban elmondani. Szeretsz utazni, sportolni, összejövetelekre járni. Kellemes külsővel rendelkezel és igényes vagy az öltözetedre, az ápoltságodra is. Népszerű vagy az ellenkező nem körében. A párkapcsolatban csodálatra vágysz, addig maradsz csak benne egy kapcsolatban, amíg ezt megkapod. Egy-egy szakításon nem drámázol túl sokat, könnyen túl tudsz lépni. Az érzelmeidet nem tudod kimutatni, hosszú idő kell ahhoz, hogy valakit igazán a bizalmadba fogadj. Azt a képet akarod mutatni magadról, hogy nálad mindig minden rendben van.

Szórakoztatásra, kommunikációra, pezsgésre születtél. A legmegfelelőbb szakmák, amikben igazán kiteljesedhetsz: színész, zenész, előadóművész egyéb területeken, mediátor, tanár, óvodapedagógus, sportoló, rendezvényszervező, tolmács, taxis, üzletkötő.

Szánj több időt a számodra fontos emberekre, és ne félj kimutatni az irántuk érzett szeretetedet. Sikereidet oszd meg a környezeteddel, mert nélkülük nem lennél az, ami

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 4

Megbízható, teherbíró és munkamániás ember vagy. Bármit nyugodt lélekkel rád lehet bízni, mert semmit nem adsz ki a kezedből befejezetlenül, vagy pontatlanul. Nem vagy bőbeszédű, sem barátkozós típus. Az embereket nehezen engeded magadhoz közel, minden energiádat a munkádra összpontosítod. Nem szereted a nagy társaságot, szívesebben vonulsz el zenét hallgatni vagy olvasni. Kemény vagy, maximalista, nagyok az elvárásaid magaddal és másokkal szemben is. Abban hiszel, ami kézzel fogható, megtapasztalható, vagyis a racionális dolgokban. Nem vonz az ezotéria, a vallási nézetek. A családodról maximálisan gondoskodsz, a praktikusságra törekszel a háztartásban, rendmániás vagy. Fontos számodra egy stabil anyagi háttér megteremtése, a minőséget is lényegesnek tartod. Semmi nem hullik az öledbe, mindenért keménye meg kell dolgoznod, amid van. Nehezen tudsz lazítani, pedig meg kell próbálnod, az élet nem csak munkából és megfelelésből áll. Élvezd néha az életet, mozdulj ki!

Kiváló hivatások számodra: könyvelő, adóellenőr, informatikus, építőipari munkás, gazdálkodó, adminisztrátor, ingatlanos.

Legyél empatikusabb és rugalmasabb, ne ítéld el azokat, akik hibáznak, nem kell mindig a tökéletességre törekedni!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 5

Valódi életművész vagy, szabadságra törekvő, függetlenséget másoknak is megadó típus. Nem szereted a korlátokat, nem viseled el se a munkában, se a magánéletben. Nem vagy társfüggő, sőt, kiválóan elvagy egyedül is. Szeretsz mozgásban lenni, új dolgokat felfedezni. Optimista vagy, gondok esetén is talpra állsz, számodra az sem okoz gondot, ha egy ideig sodródnod kell, kíváncsian várod, mit hoz az élet. Az érzelmek kevésbé fontosak, mint az izgalmak. Nem igazán mutatod ki a másik felé a benned megbúvó érzéseket, sőt, nagyfokú szabadságot adsz a párodnak. Ennek megvan az a veszélye, hogy túlzottan eltávolodtok egymástól és véget érhet a kapcsolat. Bárhol megtalálod a helyed a világban, lételemed az utazás, az idegen kultúrák megismerése. Sportosan elegánsan szeretsz öltözködni, küllemed és pozitív kisugárzásod vonzó a másik nem számára. Jó a humorérzéked, bárhol percek alatt a társaság középpontja leszel. Mesterien csavarod a szavakat, kiváló média ember lehet belőled. Alkalmas hivatások még: diplomata, idegenvezető, színész, zenész, kereskedő, humorista, ügyvéd, kamionos, reklámszakember.

Ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan élhess, meg kell tanulnod odafigyelni a környezetedre. Fontos, hogy a szeretteidnek ki tudd mutatni az érzéseidet, és nyitottabb tudj lenni feléjük. Ettől nem veszíted el az önállóságodat, viszont a kapcsolataid harmonikusabbak lesznek.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 6

Békeszerető, kompromisszumkész, kedves ember vagy. Vonzódsz a szépséghez, a harmóniához, kiváló a művészi érzéked. Az otthonodat jó ízléssel rendezed be, szeretsz elegánsan öltözködni, odafigyelsz a külsődre. Átlagon felüli vonzerőd miatt népszerű vagy a másik nem körében. Anyagi biztonságra törekszel, nem igazán tudsz nehezebb körülmények között élni, ha mégis kénytelen vagy így élni, az boldogtalanná tesz. Életedben a legfontosabb szerepet a párkapcsolat tölti be. Fontos, hogy mindig legyen melletted valaki. Nem szeretsz döntési helyzetbe kerülni, a felelősség felvállalását a másikra hárítod. Alkalmazottként tudod a legjobban megállni a helyedet, s mivel megbízható vagy, a főnököd számíthat rád. Megfelelő szakmák számodra: ékszerész, divattervező, fodrász, kozmetikus, eladó, lakberendező, díszlettervező, házvezető, adminisztrátor. Szeretsz belelátni, olykor beleszólni mások életébe. Ez sokakat nagyon zavar egy idő után. Ne adj kéretlen tanácsokat!

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 7

Tanulni vágyó, széles érdeklődési körű, intelligens ember vagy, aki vonzódik a misztikához, a vallási kérdésekhez. Szellemi vezető lehet belőled. Nagyon érzékeny vagy, ezért csigaház mögé bújsz. Nehezen fogadsz a bizalmadba valakit. Az érzelmeidről nem szeretsz beszélni, pedig néha szükség van erre, hogy a szeretteid ne csak a gesztusaidból tudják, mennyit jelentenek neked. Ha munkáról van szó, nagyon szigorú vagy magadhoz, mindenben a maximumra törekszel. Nem könnyű a sorsod, sok nehézséget állít eléd az élet a munkádban és a magánéletben is. Foggal-körömmel meg kell küzdened mindenért. Szívós vagy és kitartó, át is küzdöd magad ezeken a nehézségeken. Takarékosan élsz, szereted a csendet, az elvonulást. Nem vagy kibékülve magaddal, folyton az zakatol az agyadban, hogy nem vagy elég jó. Meg kell tanulnod szeretni magad, ez a kiegyensúlyozott lelki élet kulcsa. Próbálj kitörni a belső elszigeteltségedből, járj többet emberek közé, merj megnyílni és máris jobban fogod magad érezni a bőrödben.

Kiváló szakmák számodra: tanár, természetgyógyász, orvos, pszichológus, filozófus, újságíró, kutató.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 8

Hihetetlen teherbírással rendelkező ember vagy. A nehézségekből, betegségekből főnixként tudsz újjászületni. Óriási energiáid vannak, sokszor kell küzdened felnőtt életed során. Akár egy munkáért, akár egy társért, akár egy házért. Mindig egy cél lebeg a szemed előtt, addig mégy, míg el nem éred. Vonzódsz a spirituális tanokhoz. Óriási szenvedéllyel éled az életed, az érzelmek mindennél fontosabbak. Egy párkapcsolat is addig motivál, míg van benne tűz és cél. Meghatározó számodra a szex.

Mindig mindenre kész terved van, és zseniális a problémamegoldó készséged. Szeretsz irányítani, és a jég hátán is megélsz. Anyagi stabilitásra törekszel, akkor vagy nyugodt, ha biztos tartalékaid vannak. A végletek embere vagy. Vigyázz, mert amilyen magasra tudsz jutni, olyan nagyot eshetsz!

Nem szereted a mellébeszélést, kimondod a véleményed, kiállsz az igazadért. Sokan tartanak tőled, mert szúrós a tekinteted és olykor távolságtartónak, megközelíthetetlennek tűnsz.

A munkában kitartó vagy, szeretnek a főnökeid. A kollégákkal már nehezebb lehet, mert nehezen viselhetik a túlzott határozottságodat vagy szókimondásodat. Kiváló szakmák számodra: bróker, pénzügyi tanácsadó, adminisztrátor, sportoló, rendőr, kereskedő, tűzoltó, ingatlanos, orvos.

HA FELNŐTTKORI SZÁMOD 9

Kedves, segítőkész ember vagy. Túlzott bizalommal fordulsz mindenki felé, mindig a saját jobbító szándékodból indulsz ki, nem feltételezel rosszat másokról, ezért sokszor kihasználnak. Sokkal fontosabbak számodra az érzelmek, mint az anyagiak. Szeretsz álmodozni, vonzódsz a spirituális tanokhoz. Kiválóan tudsz mások problémáival azonosulni, ezért mindenféle segítő szakmában ki tudsz teljesedni. Ezek lehetnek például: óvónő, tanár, orvos, ápoló, pszichológus, természetgyógyász, asztrológus, kertész, erdész.

Békére és harmóniára törekszel, nehezen fogadod el, hogy a világ nem tökéletes. A kritikákat nehezen viseled, napokig tudsz rajtuk rágódni. Képes vagy kedvességeddel megnyitni az embereket, gyakran olyan magánéleti gondokat is elmondanak neked a környeztedben élők, amit másoknak soha. Vigyázz, mert jóindulatodat könnyen kihasználhatják!

Nem tudsz egyedül élni, kell melléd egy társ, aki néha visszarángat a földre és stabil hátteret biztosít.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Címkék: kiegyensúlyozott, távolságtartónak, figyelemfelkeltő, megtapasztalható, engedékenyebbnek, összejövetelekre, kiteljesedhetsz, párkapcsolatban, szórakoztatásra, szókimondásodat, megerősítéseire, kisebbrendűségi, problémamegoldó, kihasználhatják, harmonikusabbak, alkalmazottként, reklámszakember, kiteljesítésére, megerősítéseket, díszlettervező, környezetedtől, adminisztrátor, praktikusságra, összpontosítod, boldogulásodat, rugalmasabbnak, tökéletességre, függetlenséget, befejezetlenül, konfliktusokat, legmegfelelőbb, megjelenésedre, mellébeszélést, kommunikációra, környezeteddel, mozgékonyságod, felnőttkori számból, anyagiak terén, felnőttkori szám, születésünk napja, 8-as számhoz, élet minden, konfliktusokat szülhet, férfiak nehezen, anyagi biztonság, érzelmeidet nehezen, legmegfelelőbb hivatások, kreativitásod kiteljesítésére, családodat anyagi, érzelmi stabilitás, konfliktusos helyzetekbe, végső szót, SZÜLETÉSED NAPJA, FELNŐTTKORI SZÁMOD,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Lazac steak
Fokhagymás hal ropogós bundában
Citrommal sült hal zöldséges körettel
Zöldséges hal
Gyümölcskenyér
Hurkával töltött krumpli
RAKOTT HURKA
Rácponty diétásan
Paradicsomos halas tészta
Busafilé kertész módra
még több recept
Véleményezd!
01.18. 11:45 Négy velodrom épül Magyarországon
01.18. 11:45 Konferenciával indította a Corvinus Egyetem Kornai János kilencvenedik szül...
01.18. 11:45 Tizennyolc kiállító a hatodik Pécsi Csokoládé Karneválon
01.18. 11:38 Megtartotta záró ülését a Reformáció Emlékbizottság
01.18. 11:38 Mintegy 1,756 milliárd forintból újul meg a XVII. kerületi szakrendelő
01.18. 11:38 Szlovák és magyar erdészetek méhészeti együttműködése
01.18. 11:38 Kortárs dráma, gyermekdarab és balettpremier a Szegedi Nemzeti Színház febr...
01.18. 11:12 Cseh válogatott jobbátlövőt igazol a MOL-Pick Szeged
01.18. 11:12 Illegális bevándorlás - Valamelyest tovább csökkent a menedékkérők száma ta...
01.18. 11:12 FIFA-világranglista - Magyarország egy helyet rontva az 54.
Tudjátok ?
Ismertek szivritmuszavart kimutato készüléket ?
Amikor a kosokat nyírták, akkor milyen idő lehetett?
Egy globális cég elnök-vezére a mai napon 1,2 MILLIÁRD FORINTOT ajánlott fel a Klubrádiónak...
Kitől óvakodnál jobban:attól-e, aki túl sokat kérdez tőled, vagy attól-e, aki nem kérdez tő...
Akkor én most kilépek ?
még több kérdés
Blog Címkék
Lys-Noir: Sellő-ének . . .  ‪Bee Gees - Blowin’...  Alkonyt néző  Kellemes délutáni időtöltést  Minden kedves Látogatónak.  Csodálatos állatvilág...  Narancssárga rózsa  Horoszkóp  Szép pénteki napot kívánok!  Cica sàlban  Szép jó reggelt, kellemes pént...  Egy idézet - 1910-ből  Png kutya  2018. évi történelmi évforduló...  2018. évi történelmi évforduló...  Frittata  Gyurcsó István  OldTownPrague  Kassák Lajos: "Az eltünt idő n...  Szép délutánt  Vers  Különleges fényviszonyok  Alkony a parton  Agyserkentő?  Csodálatos állatvilág...  Egy kis lustálkodás nekem sem ...  Kovács Daniela: Nem torpansz m...  Png virág  Kovács Daniela: Nem torpansz m...  Donnáról kaptam  Debrecennek is van már „...  Fehér rózsa  Adjatok nékünk a ti olajotokbó...  Pihenő nő  Neked ki benézel hozzám :)  Rejtő Jenő  Egy kicsit más...  Png virág  Horoszkóp  Leo Rojas - Celeste  Vers  Agyserkentő?  Egyszerűen élni  A világ ...  Kellemes délutáni időtöltést  Csodálatos állatvilág...  hiába kiált...  Szép jó reggelt, kellemes pént...  Alkony a parton  Egy idézet - 1910-ből  Szėp dėlutànt k...  ÚJABB FANTASZTIKUS AJÁNDÉKOT ...  Versek a Havasról II ............  Így kezdjúj életet....  Várnai Zseni: Rózsa  Téli kép!  Sarkvidéki hideg Amerikában.....  Agyserkentő?  Szép délutánt  Különleges fényviszonyok  Koronázási csirke  Egy boldog ember nem érez kész...  Szép pénteki napot kívánok!  Különleges fényviszonyok  Bátorítás  Donnáról kaptam  Téli kép!  Edgar Allan Poe  Kellemes,szép napot!  Szép napot mindenkinek!  Turul madár útra készül...Dáma...  Esernyő papír hajóval  Bár merre jársz mondj el imát!  Narancssárga rózsa  Jobb...  Alkony a parton  Aranyos png kutya  Téli kép!  Donnáról kaptam  Nagy István Attila  Királypingvinek  A kimondhatatlan ................  Vers  Aranyosi Ervin: Figyelek rád, ...  Igaz még a szerelem...  Fehér rózsa  Sàrga krókuszok  Vers  Esernyő papír hajóval  A világ ...  Gondolatba merülve  Bátorítás  Alkony a parton  Nyugodj békében  Osho idézetek  Esernyő papír hajóval  Lys-Noir: Sellő-ének . . .  hianyzik...  Jó reggelt, szép napot  Kukucs,és már elis tűntem... 
Bejegyzés Címkék
felnőttkori számból, anyagiak terén, felnőttkori szám, születésünk napja, 8-as számhoz, élet minden, konfliktusokat szülhet, férfiak nehezen, anyagi biztonság, érzelmeidet nehezen, legmegfelelőbb hivatások, kreativitásod kiteljesítésére, családodat anyagi, érzelmi stabilitás, konfliktusos helyzetekbe, végső szót, társ folyamatos, gyermekeidért bármire, bajban lévőknek, saját boldogulásodat, munka világában, megfelelők neked, folyamatos megerősítéseket, kommunikációs készséged, párkapcsolatban csodálatra, bizalmadba fogadj, képet akarod, legmegfelelőbb szakmák, számodra fontos, irántuk érzett, kezedből befejezetlenül, embereket nehezen, munkádra összpontosítod, nagy társaságot, elvárásaid magaddal, racionális dolgokban, vallási nézetek, családodról maximálisan, praktikusságra törekszel, stabil anyagi, tökéletességre törekedni, ideig sodródnod, érzelmek kevésbé, másik felé, benned megbúvó, idegen kultúrák, társaság középpontja, kapcsolataid harmonikusabbak, művészi érzéked, boldogtalanná tesz, legfontosabb szerepet, párkapcsolat tölti, felelősség felvállalását, másikra hárítod, legjobban megállni, főnököd számíthat, vallási kérdésekhez, bizalmadba valakit, gesztusaidból tudják, maximumra törekszel, kiegyensúlyozott lelki, szemed előtt, spirituális tanokhoz, érzelmek mindennél, problémamegoldó készséged, végletek embere, munkában kitartó, túlzott határozottságodat, saját jobbító, kritikákat nehezen, környeztedben élők, kiegyensúlyozott, távolságtartónak, figyelemfelkeltő, megtapasztalható, engedékenyebbnek, összejövetelekre, kiteljesedhetsz, párkapcsolatban, szórakoztatásra, szókimondásodat, megerősítéseire, kisebbrendűségi, problémamegoldó, kihasználhatják, harmonikusabbak, alkalmazottként, reklámszakember, kiteljesítésére, megerősítéseket, díszlettervező, környezetedtől, adminisztrátor, praktikusságra, összpontosítod, boldogulásodat, , ,
2017.12 2018. Január 2018.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 94 db bejegyzés
e év: 94 db bejegyzés
Összes: 23035 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2302
  • e Hét: 2302
  • e Hónap: 143413
  • e Év: 143413
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.