Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Toroczkait kizárta a Jobbik, Dúró kilép – gőzerővel za
  2018-06-08 20:30:19, péntek
 
   
  Toroczkait kizárta a Jobbik, Dúró kilép - gőzerővel zajlik a Mi Magunk zászlóbontása

A Jobbik kizárta Toroczkai Lászlót egy koncepciós eljárással a soraiból, a szokásos fidesz-ügynöközéssel, és egyéb ürügyekre hivatkozva, ahelyett, hogy igazából magukba néznének... Egyre biztosabb, hogy a Mi Magunk június 23-án pártként fog zászlót bontani.

"Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma. " - írja Dúró Dóra legutóbbi facebook-bejegyzésében.

Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma. A Jobbik Alapító Nyilatkozatához hűen is úgy érezzük, erkölcsileg most már a kilépés a helyes döntés. Életem első szervezete volt, amelyben 13 évet töltöttem, barátokra leltem, szerelmet találtam, majd a néppártosodásnak nevezett folyamat során, a párt lelkének elvétele miatt ez az egykor bajtársias közösség darabjaira hullik. Hiába tettem meg minden tőlem telhetőt a békéért és az egyben maradásért, nem sikerült, mert sok vezetőnknek sajnos a belső tisztogatás volt a fontosabb. Könnybe lábadt szemmel, összeszoruló torokkal, nehéz szívvel búcsúzom tehát innen, megköszönve ugyanakkor minden szép élményt, amit ennek a közösségnek a részeként éltem át. Keserűségemet csupán az oldja, hogy emelt fővel, tiszta lelkiismerettel és egy erős közösséggel együtt tekinthetek a jövőbe, ami bizakodással tölt el. Június 23-án Ásotthalmon zászlót bontunk Pongrátz András '56-os hőssel. Csak a nemzet!
(A jövőben a durodora@gmail.com címen vagyok elérhető.)

Toroczkai László is reagált a saját kizárására egy facebook-bejegyzésben:

Kihirdették a koncepciós ítéletet, amely egy interjú során véletlenül már korábban kicsúszott Gyöngyösi Márton elnökhelyettes száján, jól mutatva hogyan is működik egy ideje ez a párt. A Szabó Gábor pártigazgató édesapjával és Vona Gábor testőrével felálló, vélhetően nagyon független etikai bizottság kizárt a Jobbikból. Azt írják, hogy a platformalapítással a pártot akartuk szétszakítani, pedig a Dúró Dóra és ellenem indított hadjárat - amely lejárató kampányokat, a tagok, küldöttek zsarolását, végül a kizárásunkat is tartalmazta - fogja végül valóban kettészakítani a Jobbikot. Azt is írják mindenféle konkrét bizonyíték nélkül, hogy én az elnökségi ülésekről már korábban a médiának szivárogtattam, eközben tény, hogy a Magyar Idők hamarabb tudta az alapszabály-módosító közgyűlésünk helyszínét, mint én alelnökként, de számos ehhez hasonló példát említhetnék. A Jobbik ezernyi lyukon keresztül szivárog már régóta. A szivárogtatás is nagy baj, de még nagyobb a tagság átverése, hazaárulókkal való titkos együttműködések, belülről irányított lejárató kampányok a nem eléggé bólogató jobbikosok ellen, a pénzen vett lojalitás, a zsarolások, az antidemokratikus működés, az a mocskos munka, amellyel az alulról építkező őszinte mozgalomból egy elvtelen, hazug bizniszpártot csináltak. Ez egy fordított átalakulás volt, a Jobbik esetében a pillangóból lett hernyó. Minket azért kellett kiszorítani, végül kizárni, mert ezt akadályoztuk, s gátjai lehettünk volna az egész átalakulást levezénylő, Sneider Tamás elnökségét is kitaláló Vona Gábor visszatérésének. Vona Gábor ugyanis nem tudja elengedni a hatalom gyűrűjét, nem tud a miniszoknyás kíséret nélkül élni.
Az ítélet koncepciós, de jogerős. Nem vagyok jobbikos többé. Az a bajtársi közösség azonban megmarad, amely lassan két évtizede formálódik, sőt tovább fog növekedni, újabb és újabb csatlakozókkal, de már nem a Jobbikon belül, és még csak nem is a Jobbik körül. Június 23-án a közösség fogja megmutatni az irányt.

Az is biztos, hogy egyre többen hagyják ott a Jobbikot, egyre több alapszervezet oszlik fel és lép át szinte automatikusan a Mi Magunk - június 23-án zászlót bontó - formációhoz, vagy teszi le végleg a fegyvert, kiábrándulva mindenből.

/Patrióta/


Forrás: Link


Novák Előd is kilép a Jobbikból: ,,a párt szakad" a politikus szerint

"A párt első alapszervezetének alapító tagjaként búcsúzom a Jobbiktól" - jelentette be Novák Előd. A párt több más politikusa is kilép, köztük Novák Előd felesége, Dúró Dóra. ,,Vagyok, aki voltam, és leszek, aki vagyok" - fájó döntés, de becsületbeli ügynek tekintem immár, messze nem csak Dúró Dórával és Toroczkai Lászlóval való szolidaritásom miatt, hogy kilépjek a Jobbikból - írja közösségi oldalán Novák Előd.

Hozzáteszi: "a párt első alapszervezetének alapító tagjaként búcsúzom a Jobbiktól, de nem búcsúzom a bajtársaktól, hiszen utunkat folytatjuk az Alapító Nyilatkozatunk által kijelöltek szerint, immár nem Pongrátz Gergellyel, hanem öccsével, a Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz Andrással. Kiléptem tehát, pedig nem én változtam, hanem a pártom, immár menthetetlenül, amihez nem asszisztálhatunk tovább.

A párt szakad, de a világnézetünk marad.
A közösség lelkét el lehetett venni, de egyénenként megőrizhettük azt, s most összekapaszkodva folytathatjuk küzdelmünket. Igaz ugyanakkor, hogy a túltolt néppártosodás oda vezetett, hogy még a tagjaink körében is voltak sokan, többen büszkén jegyzőkönyvbe is mondták taggyűléseken, hogy az MSZP-re, a DK-ra vagy az LMP-re szavaztak lakóhelytől függően, hivatkozva Vona Gáborra, aki szerint a legesélyesebb ellenzéki pártra kell szavazni... Súlyos identitásvesztés alakult tehát ki a Jobbikban, és színtelen, szagtalan, íztelen pártnak amúgy sincs jövője. Nekünk viszont küldetésünk van."

Novák Előd felesége, Dúró Dóra pénteken az InfoRádióban beszélt arról, hogy kilép a Jobbikból.

Szintén a közösségi oldalon jelentette be távozását Szőcs Norbert, a párt Baranya megyei elnöke, aki a "mai vállalhatatlan etikai döntésetekre", és a Dúró Dóra elleni "aljas támadásra" hivatkozva lemond a Baranya megyei elnökségről és a bólyi szervezet vezetéséről is, jelezve, hogy az utóbbi feloszlatja magát - írja az MTI.

Szégyen, hogy csak azért, mert valakinek a tiétektől eltérő véleménye van, ki kell zárni! - írja.

A Facebookon jelentette be kilépését Fazekas Gabriella is, aki 2010-ben a párt terézvárosi polgármester-jelöltje volt. A tisztújítás előtti sokszor erőszakos agitáció, - főleg azok irányába, akik nem rejtették véka alá a véleményüket - Toroczkai László előre levezényelt eltávolítása, Dúró Dóra elleni, az 50-es éveket idéző koncepciós eljárás, mellyel kizárták a frakcióból és mandátuma visszaadására szólították fel., a pohár túlcsordult. A számomra nehéz döntést a mai nappal meghoztam, kilépek a Jobbik tagjainak a sorából - fogalmaz.

Dobi Zsolt, a párt Csongrád megyei sajtófőnöke szintén a Facebookon közölte, hogy kilép a Jobbikból. Wass Albertet idézte: "Számomra nem vigasztalás, hogy millióknak fáj ugyanaz, ami nekem. Magamnak fáj, ami bennem fáj."

Kilépését bejelentette Ferenczi Gábor, Devecser polgármestere, Szmik Lajos, Győrújbarát képviselő-testületének tagja és a párt Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlésének tagja, valamint Szabó Ákos, a Jobbik nagykátai alapszervezetének elnöke. Megszűnt a lőrinci és a lepsényi Jobbik-alapszervezetet, utóbbi elnöke, Gieber Lajos a Mi Magunk tagjai között folytatja a munkát.

A Jobbik etikai bizottsága pénteken kora délután jelentette be, hogy előző nap egyhangú döntéssel kizárták a pártból a korábban platformalapítást meghirdető Toroczkai Lászlót.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Címkék: asszisztálhatunk, identitásvesztés, antidemokratikus, néppártosodásnak, összekapaszkodva, nyilatkozatához, visszatérésének, alapszervezetet, együttműködések, lelkiismerettel, vállalhatatlan, kettészakítani, szolidaritásom, nyilatkozatunk, csatlakozókkal, elnökhelyettes, menthetetlenül, szivárogtattam, zászlóbontása, megőrizhettük, néppártosodás, szivárogtatás, visszaadására, legesélyesebb, alapszervezet, hazaárulókkal, polgármestere, keserűségemet, közgyűlésének, szétszakítani, jegyzőkönyvbe, folytathatjuk, bizniszpártot, bejegyzésében, világnézetünk, taggyűléseken, koncepciós eljárással, hosszú időszak, helyes döntés, néppártosodásnak nevezett, párt lelkének, egykor bajtársias, egyben maradásért, belső tisztogatás, részeként éltem, erős közösséggel, saját kizárására, koncepciós ítéletet, interjú során, pártot akartuk, elnökségi ülésekről, médiának szivárogtattam, Toroczkai Lászlót, Dúró Dóra, Jobbik Alapító Nyilatkozatához, Pongrátz András, Toroczkai László, Gyöngyösi Márton, Szabó Gábor, Vona Gábor, Magyar Idők, Sneider Tamás, Novák Előd, Dúró Dórával, Toroczkai Lászlóval, Alapító Nyilatkozatunk, Pongrátz Gergellyel, Pongrátz Andrással, Vona Gáborra, Szőcs Norbert, Fazekas Gabriella, Dobi Zsolt, Wass Albertet, Ferenczi Gábor, Szmik Lajos, Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlésének, Szabó Ákos, Gieber Lajos,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
06.24. 08:50 MLS - Ismét Sallói Dániel vezérletével győzött a Kansas City
06.24. 07:41 Szájer: Brüsszel nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot
06.24. 07:10 Török választások - Megnyíltak a szavazóhelyiségek az államfő- és parlament...
06.24. 07:04 Csökkenő forgalomban gyengült a BUX a héten
06.24. 07:04 Cordia: Budapesten az új garzonok havonta átlagosan 125 ezer forintért adha...
06.23. 23:02 Kilépett az RMDSZ-ből Eckstein-Kovács Péter
06.23. 22:13 Vb-2018 - Drámai mérkőzésen nyert a címvédő német válogatott
06.23. 22:12 A Bubi lett az év szava 2017-ben
06.23. 21:32 Férfi vízilabda világliga - Ötméteresekkel kapott ki a döntőben Magyarorszá...
06.23. 21:23 Túraautó-vk - Michelisz Norbert megsérült
Tudjátok ?
Miért fontos az 1 b előjegyzés?
Anyám miért csinálja ezt?
Mit jelenthet egy kilátón az, hogy MR.F?
Találd ki a hiányzó 3 szót?
Képrejtvény. Ki tudod találni?
még több kérdés
Blog Címkék
Személyes adatokat a Facebook ...  Látogatóim  Facebookon kaptam  Nyári keret  Png maci  Kánaáni asszony  Nyesik a fákat  Legyőztük a horvátokat, a legj...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  ..gondolatok...  Kányádi Sándor  Kiss József: Suhog az eső . . ...  Walter Gyula: A Bánat fekete b...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Béka esernyővel  Péntek  Gál László: Champs-Elysées  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Walter Margit: Ős ellenség.  Péntek  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Szép napot mindenkinek! Péntek...  Híres emberek ritkán látott ké...  Legyőztük a horvátokat, a legj...  Palkovich Ily: Nem történt sem...  Most szedtem a kertben a málná...  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  A csoda  Jó éjszakát!  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  A kis árva  Kovács István: Szántás  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Png nő  Nincs Cím  Megtérés  Facebookon kaptam  mert van az a kép, ami a fejed...  Gál László: Champs-Elysées  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Png rózsa  A lusta tigris verse  Fohász a szeretteinkért  Hűvös idő várható a hétvégére  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Esős nap  A bolond igazsága  Sziciliai csirkeragu leves  Keresztényvers- HALLD CSAK  Unicornis  fél téglák...  De jó lenne...  Állatok beszéde  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Fohász a szeretteinkért  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Kányádi Sándor  Most hétvégén ideális idő lesz...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Kányádi Sándor: Tűnődés csilla...  Nyári kép  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Motorozó cicák  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Ropogós csirkecombok tárkonyos...  Milyen színű a szomorúság?  A csoda  A kis árva  Facebookon kaptam  Vége...  Ferenc pápa első beszéde Genfb...  Jó éjszakát!  Valahova  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Károlyi Amy  Motorozó cicák  PampasFox  Szavaival és jelenlétével is t...  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam  Az ÉN kezemet semmi nem tartóz...  Fliesz Henrik: De profundis.  Nem számíthatsz arra,  Keresztényvers- MINT A FOLYAM  Sajat szerkesztesu PNG- kepek....  Az idő az egyetlen ami magától...  Dália  Sajat szerkesztesu GIF-kepek.....  Hűvös idő várható a hétvégére  Kányádi Sándor: Tűnődés csilla... 
Bejegyzés Címkék
koncepciós eljárással, hosszú időszak, helyes döntés, néppártosodásnak nevezett, párt lelkének, egykor bajtársias, egyben maradásért, belső tisztogatás, részeként éltem, erős közösséggel, saját kizárására, koncepciós ítéletet, interjú során, pártot akartuk, elnökségi ülésekről, médiának szivárogtattam, tagság átverése, pénzen vett, antidemokratikus működés, alulról építkező, fordított átalakulás, pillangóból lett, egész átalakulást, hatalom gyűrűjét, miniszoknyás kíséret, ítélet koncepciós, közösség fogja, párt szakad&#8221, politikus szerint, párt első, párt több, párt szakad, világnézetünk marad, közösség lelkét, túltolt néppártosodás, tagjaink körében, legesélyesebb ellenzéki, közösségi oldalon, párt Baranya, bólyi szervezet, utóbbi feloszlatja, tiétektől eltérő, párt terézvárosi, tisztújítás előtti, 50-es éveket, pohár túlcsordult, számomra nehéz, párt Csongrád, párt Győr-Moson-Sopron, korábban platformalapítást, asszisztálhatunk, identitásvesztés, antidemokratikus, néppártosodásnak, összekapaszkodva, nyilatkozatához, visszatérésének, alapszervezetet, együttműködések, lelkiismerettel, vállalhatatlan, kettészakítani, szolidaritásom, nyilatkozatunk, csatlakozókkal, elnökhelyettes, menthetetlenül, szivárogtattam, zászlóbontása, megőrizhettük, néppártosodás, szivárogtatás, visszaadására, legesélyesebb, alapszervezet, hazaárulókkal, polgármestere, keserűségemet, közgyűlésének, szétszakítani, jegyzőkönyvbe, folytathatjuk, bizniszpártot, bejegyzésében, világnézetünk, taggyűléseken, ügynöközéssel, automatikusan, becsületbeli, küzdelmünket, bajtársammal, testületének, összeszoruló, ledöntésében, bejegyzésben, pártigazgató, döntésetekre, miniszoknyás, inforádióban, polgármester, bizakodással, , ,
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 97 db bejegyzés
e év: 784 db bejegyzés
Összes: 23725 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2210
  • e Hét: 2210
  • e Hónap: 127426
  • e Év: 1250862
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.