Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Toroczkait kizárta a Jobbik, Dúró kilép – gőzerővel za
  2018-06-08 20:30:19, péntek
 
   
  Toroczkait kizárta a Jobbik, Dúró kilép - gőzerővel zajlik a Mi Magunk zászlóbontása

A Jobbik kizárta Toroczkai Lászlót egy koncepciós eljárással a soraiból, a szokásos fidesz-ügynöközéssel, és egyéb ürügyekre hivatkozva, ahelyett, hogy igazából magukba néznének... Egyre biztosabb, hogy a Mi Magunk június 23-án pártként fog zászlót bontani.

"Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma. " - írja Dúró Dóra legutóbbi facebook-bejegyzésében.

Véget ér egy korszak, lezárul egy hosszú időszak: sok bajtársammal együtt kilépek a Jobbikból, mert nincs hova hátráljunk, s vétkesek közt cinkos, aki néma. A Jobbik Alapító Nyilatkozatához hűen is úgy érezzük, erkölcsileg most már a kilépés a helyes döntés. Életem első szervezete volt, amelyben 13 évet töltöttem, barátokra leltem, szerelmet találtam, majd a néppártosodásnak nevezett folyamat során, a párt lelkének elvétele miatt ez az egykor bajtársias közösség darabjaira hullik. Hiába tettem meg minden tőlem telhetőt a békéért és az egyben maradásért, nem sikerült, mert sok vezetőnknek sajnos a belső tisztogatás volt a fontosabb. Könnybe lábadt szemmel, összeszoruló torokkal, nehéz szívvel búcsúzom tehát innen, megköszönve ugyanakkor minden szép élményt, amit ennek a közösségnek a részeként éltem át. Keserűségemet csupán az oldja, hogy emelt fővel, tiszta lelkiismerettel és egy erős közösséggel együtt tekinthetek a jövőbe, ami bizakodással tölt el. Június 23-án Ásotthalmon zászlót bontunk Pongrátz András '56-os hőssel. Csak a nemzet!
(A jövőben a durodora@gmail.com címen vagyok elérhető.)

Toroczkai László is reagált a saját kizárására egy facebook-bejegyzésben:

Kihirdették a koncepciós ítéletet, amely egy interjú során véletlenül már korábban kicsúszott Gyöngyösi Márton elnökhelyettes száján, jól mutatva hogyan is működik egy ideje ez a párt. A Szabó Gábor pártigazgató édesapjával és Vona Gábor testőrével felálló, vélhetően nagyon független etikai bizottság kizárt a Jobbikból. Azt írják, hogy a platformalapítással a pártot akartuk szétszakítani, pedig a Dúró Dóra és ellenem indított hadjárat - amely lejárató kampányokat, a tagok, küldöttek zsarolását, végül a kizárásunkat is tartalmazta - fogja végül valóban kettészakítani a Jobbikot. Azt is írják mindenféle konkrét bizonyíték nélkül, hogy én az elnökségi ülésekről már korábban a médiának szivárogtattam, eközben tény, hogy a Magyar Idők hamarabb tudta az alapszabály-módosító közgyűlésünk helyszínét, mint én alelnökként, de számos ehhez hasonló példát említhetnék. A Jobbik ezernyi lyukon keresztül szivárog már régóta. A szivárogtatás is nagy baj, de még nagyobb a tagság átverése, hazaárulókkal való titkos együttműködések, belülről irányított lejárató kampányok a nem eléggé bólogató jobbikosok ellen, a pénzen vett lojalitás, a zsarolások, az antidemokratikus működés, az a mocskos munka, amellyel az alulról építkező őszinte mozgalomból egy elvtelen, hazug bizniszpártot csináltak. Ez egy fordított átalakulás volt, a Jobbik esetében a pillangóból lett hernyó. Minket azért kellett kiszorítani, végül kizárni, mert ezt akadályoztuk, s gátjai lehettünk volna az egész átalakulást levezénylő, Sneider Tamás elnökségét is kitaláló Vona Gábor visszatérésének. Vona Gábor ugyanis nem tudja elengedni a hatalom gyűrűjét, nem tud a miniszoknyás kíséret nélkül élni.
Az ítélet koncepciós, de jogerős. Nem vagyok jobbikos többé. Az a bajtársi közösség azonban megmarad, amely lassan két évtizede formálódik, sőt tovább fog növekedni, újabb és újabb csatlakozókkal, de már nem a Jobbikon belül, és még csak nem is a Jobbik körül. Június 23-án a közösség fogja megmutatni az irányt.

Az is biztos, hogy egyre többen hagyják ott a Jobbikot, egyre több alapszervezet oszlik fel és lép át szinte automatikusan a Mi Magunk - június 23-án zászlót bontó - formációhoz, vagy teszi le végleg a fegyvert, kiábrándulva mindenből.

/Patrióta/


Forrás: Link


Novák Előd is kilép a Jobbikból: ,,a párt szakad" a politikus szerint

"A párt első alapszervezetének alapító tagjaként búcsúzom a Jobbiktól" - jelentette be Novák Előd. A párt több más politikusa is kilép, köztük Novák Előd felesége, Dúró Dóra. ,,Vagyok, aki voltam, és leszek, aki vagyok" - fájó döntés, de becsületbeli ügynek tekintem immár, messze nem csak Dúró Dórával és Toroczkai Lászlóval való szolidaritásom miatt, hogy kilépjek a Jobbikból - írja közösségi oldalán Novák Előd.

Hozzáteszi: "a párt első alapszervezetének alapító tagjaként búcsúzom a Jobbiktól, de nem búcsúzom a bajtársaktól, hiszen utunkat folytatjuk az Alapító Nyilatkozatunk által kijelöltek szerint, immár nem Pongrátz Gergellyel, hanem öccsével, a Sztálin-szobor ledöntésében lángvágóval közreműködő Pongrátz Andrással. Kiléptem tehát, pedig nem én változtam, hanem a pártom, immár menthetetlenül, amihez nem asszisztálhatunk tovább.

A párt szakad, de a világnézetünk marad.
A közösség lelkét el lehetett venni, de egyénenként megőrizhettük azt, s most összekapaszkodva folytathatjuk küzdelmünket. Igaz ugyanakkor, hogy a túltolt néppártosodás oda vezetett, hogy még a tagjaink körében is voltak sokan, többen büszkén jegyzőkönyvbe is mondták taggyűléseken, hogy az MSZP-re, a DK-ra vagy az LMP-re szavaztak lakóhelytől függően, hivatkozva Vona Gáborra, aki szerint a legesélyesebb ellenzéki pártra kell szavazni... Súlyos identitásvesztés alakult tehát ki a Jobbikban, és színtelen, szagtalan, íztelen pártnak amúgy sincs jövője. Nekünk viszont küldetésünk van."

Novák Előd felesége, Dúró Dóra pénteken az InfoRádióban beszélt arról, hogy kilép a Jobbikból.

Szintén a közösségi oldalon jelentette be távozását Szőcs Norbert, a párt Baranya megyei elnöke, aki a "mai vállalhatatlan etikai döntésetekre", és a Dúró Dóra elleni "aljas támadásra" hivatkozva lemond a Baranya megyei elnökségről és a bólyi szervezet vezetéséről is, jelezve, hogy az utóbbi feloszlatja magát - írja az MTI.

Szégyen, hogy csak azért, mert valakinek a tiétektől eltérő véleménye van, ki kell zárni! - írja.

A Facebookon jelentette be kilépését Fazekas Gabriella is, aki 2010-ben a párt terézvárosi polgármester-jelöltje volt. A tisztújítás előtti sokszor erőszakos agitáció, - főleg azok irányába, akik nem rejtették véka alá a véleményüket - Toroczkai László előre levezényelt eltávolítása, Dúró Dóra elleni, az 50-es éveket idéző koncepciós eljárás, mellyel kizárták a frakcióból és mandátuma visszaadására szólították fel., a pohár túlcsordult. A számomra nehéz döntést a mai nappal meghoztam, kilépek a Jobbik tagjainak a sorából - fogalmaz.

Dobi Zsolt, a párt Csongrád megyei sajtófőnöke szintén a Facebookon közölte, hogy kilép a Jobbikból. Wass Albertet idézte: "Számomra nem vigasztalás, hogy millióknak fáj ugyanaz, ami nekem. Magamnak fáj, ami bennem fáj."

Kilépését bejelentette Ferenczi Gábor, Devecser polgármestere, Szmik Lajos, Győrújbarát képviselő-testületének tagja és a párt Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlésének tagja, valamint Szabó Ákos, a Jobbik nagykátai alapszervezetének elnöke. Megszűnt a lőrinci és a lepsényi Jobbik-alapszervezetet, utóbbi elnöke, Gieber Lajos a Mi Magunk tagjai között folytatja a munkát.

A Jobbik etikai bizottsága pénteken kora délután jelentette be, hogy előző nap egyhangú döntéssel kizárták a pártból a korábban platformalapítást meghirdető Toroczkai Lászlót.


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  POLITIKA  
Címkék: asszisztálhatunk, identitásvesztés, antidemokratikus, néppártosodásnak, összekapaszkodva, nyilatkozatához, visszatérésének, alapszervezetet, együttműködések, lelkiismerettel, vállalhatatlan, kettészakítani, szolidaritásom, nyilatkozatunk, csatlakozókkal, elnökhelyettes, menthetetlenül, szivárogtattam, zászlóbontása, megőrizhettük, néppártosodás, szivárogtatás, visszaadására, legesélyesebb, alapszervezet, hazaárulókkal, polgármestere, keserűségemet, közgyűlésének, szétszakítani, jegyzőkönyvbe, folytathatjuk, bizniszpártot, bejegyzésében, világnézetünk, taggyűléseken, koncepciós eljárással, hosszú időszak, helyes döntés, néppártosodásnak nevezett, párt lelkének, egykor bajtársias, egyben maradásért, belső tisztogatás, részeként éltem, erős közösséggel, saját kizárására, koncepciós ítéletet, interjú során, pártot akartuk, elnökségi ülésekről, médiának szivárogtattam, Toroczkai Lászlót, Dúró Dóra, Jobbik Alapító Nyilatkozatához, Pongrátz András, Toroczkai László, Gyöngyösi Márton, Szabó Gábor, Vona Gábor, Magyar Idők, Sneider Tamás, Novák Előd, Dúró Dórával, Toroczkai Lászlóval, Alapító Nyilatkozatunk, Pongrátz Gergellyel, Pongrátz Andrással, Vona Gáborra, Szőcs Norbert, Fazekas Gabriella, Dobi Zsolt, Wass Albertet, Ferenczi Gábor, Szmik Lajos, Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlésének, Szabó Ákos, Gieber Lajos,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.14. 10:31 Női kosárlabda EK - A Szekszárd és a DVTK is már nyolcaddöntős
12.14. 10:31 Nőtt a Csongrád megyei vállalkozások árbevétele
12.14. 10:21 Novemberben is csökkent a forgalomba helyezett új autók száma az EU-ban
12.14. 10:11 Karácsony - Felfüggeszti a kikapcsolásokat az E.ON január 6-ig
12.14. 10:11 A trafikosok üdvözölték az egységes csomagolás bevezetésének elhalasztását
12.14. 10:11 KSH: októberben 5,1 százalékkal nőttek a mezőgazdasági termelői árak
12.14. 10:01 Stollár Fanny: jövőre a top 50 a cél
12.14. 10:01 Török puccskísérlet - Több mint 250 katona és civil ellen adtak ki elfogató...
12.14. 10:01 Sztrájkok nehezítik Belgium közlekedését, több ipari cégnél nem vették fel ...
12.14. 10:01 Tom Jones jövőre ismét fellép Magyarországon
Tudjátok ?
Szerintetek lesznek jó karácsonyi filmek a TV-ben?
Lesz eredménye a tüntetésnek ?
Mennyi ideig élhet egy benti macska?
Mennyire káros a szervezetre a dohányzás?
Milyen sorozatokat lenne érdemes néznem?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt kedves látogatóim...  A bűn hatalma  Könyvmoly  Missziós kereszt Érkezik a sze...  Kosztolányi Dezső: Reggeli áld...  Kellemes Adventi ünnepeket!  Imádság  Manyákné, Kati - téli képe  Gazdagréti téren karácsonyi ün...  December 8. Salgótarján  Lendületben  Ha borúsnak is látod néha a f...  Facebookon kaptam  Kellemes Adventi ünnepeket!  December 8. Salgótarján  Advent 2.VASÁRNAPJA  Evangelikus adventi naptár  Facebookon kaptam  Orchidea  Facebookon kaptam  Szép estét  Téli kép - nő és egy madár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adventi koszorún  Szèp estét kedves látoga...  Élő folyam  Advent 2. vasárnapja 12.09  Egér hajkurászás  A Jézuska csak békét tud hozni  Hosszú út - Tizennyolcadik nap  Harangok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Két gyertya - Adventre  Advent 2. vasárnapi szentmise ...  Advent 2  Kellemes kávézást  ADVENT ünnepe  Karácsonyfa  Hulló csillagok - csillogó göm...  Ajándék pillanatok Neked...Cse...  téli kép, lovasokkal  Tavasz  Böjte Csaba testvér Ádventi üz...  Advent 2.VASÁRNAPJA  Sírás  Imádság  Rajzos nő  Teréz anya adventi intelme  Jó éjszakát szép álmokat  Mézeskalács házikó  Jó reggelt kedves látogatóim...  Advent 2  Élő folyam  Gömb kalitkában egy madár  Cseri Kálmán gondolatai a KARÁ...  Rajzos nő  Mit mond a Biblia a karácsonyr...  Karácsonyi gömb  Harangok  Hit, remény. szeretet, béke  Facebookon kaptam  A hölgy túl díszítette magát  téli kép, lovasokkal  Könny  Facebookon kaptam  Tekints fel!  Aranyosi Ervin: Gyújts tüzet l...  Két gyertya - Adventre  Karácsonyfa  Ha borúsnak is látod néha a f...  Nyugalmas Adventi időszakot kí...  A hölgy túl díszítette magát  Szerelem - romantika  Átadták a felújított esztergom...  Őrizkedni kell a bizalmas bará...  Harangok  Jó éjszakát szép álmokat  Első adventi koszorú a 19. szá...  A bűn hatalma  Mézeskalács házikó  Könyvmoly  Békés Karácsonyi készülődést!  Sírás  Gyönyörű kép gyertyákkal  Facebookon kaptam  Gondolj arra!  Őrizkedni kell a bizalmas bará...  Karácsonyi keret  Első adventi koszorú a 19. szá...  A Jézuska csak békét tud hozni  Facebookon kaptam  Szép napot  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A karácsony a szeretet, és adv...  Szép napot  Ébredés 
Bejegyzés Címkék
koncepciós eljárással, hosszú időszak, helyes döntés, néppártosodásnak nevezett, párt lelkének, egykor bajtársias, egyben maradásért, belső tisztogatás, részeként éltem, erős közösséggel, saját kizárására, koncepciós ítéletet, interjú során, pártot akartuk, elnökségi ülésekről, médiának szivárogtattam, tagság átverése, pénzen vett, antidemokratikus működés, alulról építkező, fordított átalakulás, pillangóból lett, egész átalakulást, hatalom gyűrűjét, miniszoknyás kíséret, ítélet koncepciós, közösség fogja, párt szakad&#8221, politikus szerint, párt első, párt több, párt szakad, világnézetünk marad, közösség lelkét, túltolt néppártosodás, tagjaink körében, legesélyesebb ellenzéki, közösségi oldalon, párt Baranya, bólyi szervezet, utóbbi feloszlatja, tiétektől eltérő, párt terézvárosi, tisztújítás előtti, 50-es éveket, pohár túlcsordult, számomra nehéz, párt Csongrád, párt Győr-Moson-Sopron, korábban platformalapítást, asszisztálhatunk, identitásvesztés, antidemokratikus, néppártosodásnak, összekapaszkodva, nyilatkozatához, visszatérésének, alapszervezetet, együttműködések, lelkiismerettel, vállalhatatlan, kettészakítani, szolidaritásom, nyilatkozatunk, csatlakozókkal, elnökhelyettes, menthetetlenül, szivárogtattam, zászlóbontása, megőrizhettük, néppártosodás, szivárogtatás, visszaadására, legesélyesebb, alapszervezet, hazaárulókkal, polgármestere, keserűségemet, közgyűlésének, szétszakítani, jegyzőkönyvbe, folytathatjuk, bizniszpártot, bejegyzésében, világnézetünk, taggyűléseken, ügynöközéssel, automatikusan, becsületbeli, küzdelmünket, bajtársammal, testületének, összeszoruló, ledöntésében, bejegyzésben, pártigazgató, döntésetekre, miniszoknyás, inforádióban, polgármester, bizakodással, , ,
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1026
  • e Hét: 12170
  • e Hónap: 42134
  • e Év: 2070342
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.