Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Napvilágra került Tesla közel 120 éve titkosított interjúja:
  2018-04-21 09:04:18, szombat
 
   
  Napvilágra került Tesla közel 120 éve titkosított interjúja: megrázta a világot!

Az egykori géniusz és feltaláló hátborzongató dolgokról mesélt.

Teslával egy bizonyos John Smith készített egyszer egy interjút. Ez az interjú nagyon sokáig nem látott napvilágot azért, amiről szó volt benne.

Minden létező módon megpróbálták eltüntetni, sok-sok évtizeden át nem is sikerült a nyomára bukkanni. Az interjúban ugyanis olyan dolgokról esik szó, amire akkor - és talán még most sem - volt felkészülve a világ.


Nikola Tesla, a valaha volt legzseniálisabb feltaláló 1899-es interjújában arról beszélt, hogy "A fény a minden". Felfed egy új elképzelést az emberiségről, amelyet mi, az első és utolsó óra fény harcosai egy évszázaddal később hoztunk létre.

Az interjúban Einstein relativitáselméletét is kriitkzálja Tesla. Szeritne ugyanis az éterben igen is, van energia.

Az Egyetemes Törvény elméletében bizonyította be, hogy Einstein ebben bizony tévedett.

Az Újvilágtudaton megjelent az interjú átirata:

Újságíró: Mr. Tesla, ön már dicsőséget szerzett ember, aki belekeveredett a kozmikus folyamatokba. Kicsoda ön, Mr. Tesla?

Tesla: Ez egy jó kérdés, Mr. Smith, és igyekszem, hogy megadjam rá a helyes választ.

John Smith: Egyesek azt mondják, hogy ön Horvátországból származik, egy Lika nevű területről, ahol az emberek együtt nőnek a fákkal , a sziklákkal és a csillagos éggel. Azt mondják, hogy falujának névadója a hegyi virágok, és hogy a ház, ahol született, az erdő és a templom mellett található.

Tesla: Valóban, ez mind igaz. Büszke vagyok szerb származásomra és horvát hazámra.

John Smith: Futuristák azt mondják, hogy a huszadik és huszonegyedik század Nikola Tesla fejében született meg. Ünneplik a mágneses mezőt, és himnuszokat énekelnek az indukciós motorról. Alkotójukat vadásznak hívják, aki elkapta a fényt hálójával a föld mélyéből, és harcosnak, aki foglyul ejtette az ég tüzét. A váltakozó áram atyja a fizikát és a kémiát a fél világon teszi uralkodóvá. Az ipar úgy hirdeti őt, mint a legfőbb szentet, a bankár a legnagyobb jótevőként. Nikola Tesla laboratóriumában először töri fel az atomot.

Létrehozott egy fegyvert, ami földrengéseket okoz. Felfedezte a fekete kozmikus sugárzást. Öt faj imádkozik hozzá a jövő templomában, mert megtanított egy nagy titkot, hogy Empedoklész elemeit az éterből származó életerő itathatja át.

Tesla: Igen, ezek a legfontosabb felfedezéseim. Egy legyőzött ember vagyok. Nem vittem véghez a legnagyobb dolgot, amit megtehettem volna.

John Smith: Mi ez, Mr. Tesla?

Tesla: Meg akartam világítani az egész Földet. Elegendő elektromosság van, hogy egy második Nap legyen. A fény az egyenlítő mentén jelenne meg, mint a gyűrű a Szaturnusz körül. Az emberiség nem áll készen a nagy és jó dolgokra. Colorado Springsben elektromossággal itattam át a földet. Más energiákkal is átitathatjuk, mint a pozitív mentális energia. Ezek ott vannak Bach vagy Mozart zenéjében, vagy a nagy költők verseiben. A Föld belsejében az öröm, a béke és szeretet energiái vannak. Ezek kifejeződései a virágok, melyek a földből nőnek, az élelem, amit kapunk tőle, és minden, ami az ember otthonává teszi. Már évek óta keresem annak a módját, ahogy ez az energia hatással van az emberekre. A rózsák szépségét és illatát gyógyszerként lehetne használni, a nap sugarait élelemként.

John Smith: Mik ezek a dolgok?

Tesla: Az egyik kérdés az élelem. Miféle csillag vagy földi energia táplálja az éheseket a Földön? Milyen borral itassuk a szomjasakat, hogy felviduljanak szívükben és megértsék, hogy ők Istenek?

A másik dolog, hogy meg kell semmisíteni azt a gonosz hatalmat és szenvedést, amelyben az ember élete telik. Időnként járványként fordulnak elő az űr mélységeiben. Ebben a században a betegség átterjedt a Földről az univerzumra.

A harmadik dolog: Van-e felesleges fény az univerzumban? Felfedeztem egy csillagot, ahol az összes csillagászati és matematikai törvény eltűnhet, és semmi sem látszik, ami módosítaná. Ez a csillag ebben a galaxisban van. Ennek a fénye előfordulhat ilyen sűrűséggel, amely egy almánál kisebb gömbbe illeszkedik, mely nehezebb, mint a Naprendszerünk. A vallások és filozófiák azt tanítják, hogy az ember képes Krisztussá, Buddhává és Zarathusztrává válni. Amit bizonyítani próbálok az vadabb, és szinte megközelíthetetlen. Ezt tesszük az univerzumban, így minden lény Krisztusnak, Buddhának és Zarathusztrának születik.

Tudom, hogy a gravitáció hajlamos mindenre, amire szükség van a repüléshez, és a célom nem repülő eszközök (repülőgépek vagy rakéták) készítése, hanem hogy megtanítsam az egyént visszanyerni a tudatosságát a saját szárnyain. Továbbá, próbálom felébreszteni az energiát, amely a levegőben van. Ott vannak a fő energiaforrások. Az, amit üres térnek tekintenek, az anyag egy megnyilvánulása, amely nem ébredt fel.

Nincs üres tér ezen a bolygón, sem az univerzumban. A fekete lyukak, melyekről a csillagászok beszélnek, a legerősebb forrásai az energiának és az életnek.

John Smith: A "Valdorf-Astoria" hotelben a szobájának ablakába, a harmincharmadik emeleten minden reggel madarak érkeznek.

Tesla: Egy férfinek szentimentálisnak kell lennie a madarak felé. Ez a szárnyuk miatt van. Egyszer az embernek is volt, igazi és látható!

John Smith: Nem hagyta abba a repülést a smiljani távoli napok óta!

Tesla: Repülni akartam a tetőről, és leestem: a gyerekek számításai hibásak lehetnek. Ne felejtsük el, fiatalkori szárnyakra van szükség mindenhez az életben!

John Smith: Volt valaha házas? Nem ismeretes, hogy ragaszkodott volna a szerelemhez vagy egy nőhöz. A fiatalkori fotói azt mutatják, hogy egy jóképű férfi volt.

Tesla: Így van. Nem voltam. Két nézet van: sok szeretet, vagy egyáltalán semmi. A nők egyes embereket táplálnak és erősítik a vitalitásukat és a szellemüket. Ha valaki egyedül van, ugyanezt teszi másokkal. Én a második utat választottam.

John Smith: A tisztelői panaszkodnak, hogy támadja a relativitást. Furcsa az az állítása, hogy az anyagnak nincs energiája. Mindent áthat az energia, akkor hol van?

Tesla: Először volt az energia, majd az anyag.

John Smith: Mr. Tesla, ez olyan, mintha azt mondaná, hogy az apjától született volna, nem magától.

Tesla: Pontosan! Mi a helyzet az univerzum születésével? Az anyag az eredeti és örök energiából jött létre, amit fényként ismerünk. Ragyogott, és megjelentek a csillagok, a bolygók, az ember és minden a Földön és a világegyetemben. Az anyag a fény végtelen formáinak egy kifejeződése, mert az energia régebbi annál. A Teremtésnek négy törvénye van. Az első mindennek a forrása, a rejtélyes, sötét terv, melyet az elme nem tud elképzelni, vagy matematikai úton mérni. Ebbe a tervbe illeszkedik az egész világegyetem.

A második törvény kiterjeszt egy sötétséget, ami a fény igazi természete, a felfoghatatlanból, és ez alakul át fénnyé. A harmadik törvény a fény szükségessége, hogy a fény anyagává váljon. A negyedik törvény, hogy nincs kezdet és nincs vég; az előző három törvény folyamatosan zajlik, és a Teremtés örök.

John Smith: Az ellenségeskedése a relativitáselmélettel odáig ment el, hogy előadásokat tart a létrehozója ellen a születésnapi partiján.

Tesla: Ne felejtsük el, hogy nem a görbült tér, hanem az emberi elme, amely nem képes felfogni a végtelent és az örökkévalóságot! Ha a relativitást világosan értené a teremtője, elnyerné a halhatatlanságot, akár még fizikailag, ha akarná.

Része vagyok egy fénynek, és ez a zene. A fény kitölti a hat érzékemet: látok, hallok, érzek, szagolok, érintek és gondolkodom. A gondolkodás jelenti a hatodik érzékemet.

A fény részecskéi írott feljegyzések. A villám egy teljes szonáta lehet. Ezer gömbvillám egy hangverseny.

Erre a koncertre létrehoztam egy Gömbvillámot, amelyet hallani lehet a Himalája jeges csúcsain. Pitagoraszról és a matematikáról szólva, egy tudós nem sértheti meg mindkettőt. A számok és egyenletek a jelek, melyek jelzik a szférák zenéjét. Ha Einstein hallotta volna ezeket a hangokat, nem hozta volna létre a relativitáselméletet. Ezek a hangok az üzenetek a tudat számára, hogy az életnek van értelme, hogy az univerzum tökéletes harmóniában létezik, és a szépsége az oka és okozata a Teremtésnek. Ez a zene a csillagos ég örök körforgása.

A legkisebb csillag befejezett kompozícióval rendelkezik, valamint része az égi szimfóniának. Az ember szívdobbanása pedig része a földi szimfóniának. Newton megtudta, hogy a titok az égitestek geometriai elrendezésében és mozgásában van. Felismerte, hogy a harmónia legfőbb törvénye létezik az univerzumban. A görbült tér káosz, a káosz pedig nem zene. Einstein a zűrzavar hírnöke.

Egy igazán tanulságos és nagyon érdekes interjú, és egyben olyan dolgokról esik szó benne, amik ott és akkor nem jelenhettek volna meg.

Az emberi ész szinte fel nem foghatja, hogy mekkora tudás birtokában volt Tesla. nem is véletlen, hogy rengeteg szóbeszéd szerint még maga Edison is meg akarta kaparintani bizonyos jegyzeteit.

Sőt, a CIA-nek vannak olyan dokumentumai, melyekből nyilvánvalóvá vált, hogy egyes Tesla találmányok után még az amerikai hadsereg is érdeklődött, valamint a titkosszolgálatok.

Olyan technológiát hagyott ránk, és egy szellemiséget, amit ha valaha képesek leszünk teljes mértékben megérteni és alkalmazni, akkor véget vethetünk a világ nagy gondjainak is.

Ehhez azonban fel kell nőnie az emberiségnek.


Eredet:Link

 
 
0 komment , kategória:  Nikola Tesla  
Címkék: elektromossággal, laboratóriumában, halhatatlanságot, ellenségeskedése, legzseniálisabb, megnyilvánulása, energiaforrások, örökkévalóságot, világegyetemben, harmincharmadik, horvátországból, zarathusztrának, zarathusztrává, naprendszerünk, földrengéseket, belekeveredett, újvilágtudaton, elrendezésében, csillagászati, matematikáról, származásomra, felviduljanak, gyógyszerként, szívdobbanása, szellemiséget, pitagoraszról, szükségessége, hátborzongató, kifejeződései, vitalitásukat, nyilvánvalóvá, elektromosság, felfedezéseim, huszonegyedik, felébreszteni, kompozícióval, egykori géniusz, bizonyos John, interjú nagyon, nyomára bukkanni, interjúban ugyanis, valaha volt, évszázaddal később, interjúban Einstein, éterben igen, interjú átirata, kozmikus folyamatokba, helyes választ, emberek együtt, csillagos éggel, hegyi virágok, templom mellett, John Smith, Nikola Tesla, Egyetemes Törvény, Colorado Springsben,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Hosszú éjjel  Menyecske ruha.......  Meghitt történet egy hajléktal...  Facebookon kaptam  Szekér virágokkal  Október 23-án ünnepi Reménység...  Vitaminok és a mentális állapo...  Szívemet kiakasztom  Azt hiszem, ha majd egyszer ta...  Szívek  Png nő  Óraátállítás......  Png óra  Miért  Mai napi mosoly Nektek ! ........  Szép estét kedves látogatóimna...  Te csak hidd, és tudd: a jók t...  Őszi kép  Kellemes teázást  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bará...  Facebookon kaptam  Esti szentmise Csaba testvérre...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát!  Kellemes teázást  A mozgást 60 éven felül is el ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Rossz maszk  Facebookon kaptam  Harmónia......  Régi-új pompájában a Szent Mih...  Őszi termések  Mókus őszi levelekkel  Facebookon kaptam  Png virág kosárban  Szögesdrót között  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Az Úr az én oltalmam  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam Annuska bará...  Óra átállítás  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Mike Sámuel: Csak Krisztusban  Őszi kép  Évközi 30. vasárnap 10.25  Csokor kancsóban  Csokor kancsóban  Facebookon kaptam  Paudits Zoltán - Lélekháló  Egyszer eljön az a pillanat, a...  Régi-új pompájában a Szent Mih...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Amikor nagy változás történik ...  Kellemes teázást  Szögesdrót között  Pierre de Ronsard versei  Ez az a nap! Reménység Esték &...  Nyugodalmas jó éjszakát kíváno...  Üvegbe zárva  Őszi csokor  Ha valaki más, mint én  Facebookon kaptam  Love  Szív sziromból  Szögesdrót között  Lassan így lennén egymással?  Meghitt történet egy hajléktal...  Gitáros Szentmise a Mátyás tem...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Piros szívek  Mindszenty József bíboros 1956...  Szeretlek Emese  Őszi csokor  Mike Sámuel: Csak Krisztusban  Facebookon kaptam  Születés és halál: Prof. Dr. P...  Tanulhatatlan  Lábam előtt....  Csokor kancsóban  Mária gif  Facebookon kaptam  Valter kilencedik lett a Giro ...  Őszi kép  Szentírás üzenete - Évközi 30....  Kislány őszi levéllel  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szív lakat  Png autó  Őszi csokor  Őszi kép  Szentírás üzenete - Évközi 30....  Kellemes napot  Niagara-vízesés, 2020. október... 
Bejegyzés Címkék
egykori géniusz, bizonyos John, interjú nagyon, nyomára bukkanni, interjúban ugyanis, valaha volt, évszázaddal később, interjúban Einstein, éterben igen, interjú átirata, kozmikus folyamatokba, helyes választ, emberek együtt, csillagos éggel, hegyi virágok, templom mellett, mágneses mezőt, indukciós motorról, fényt hálójával, föld mélyéből, váltakozó áram, legfőbb szentet, legnagyobb jótevőként, fekete kozmikus, jövő templomában, nagy titkot, éterből származó, legfontosabb felfedezéseim, legyőzött ember, legnagyobb dolgot, egész Földet, egyenlítő mentén, pozitív mentális, nagy költők, földből nőnek, ember otthonává, energia hatással, rózsák szépségét, egyik kérdés, másik dolog, gonosz hatalmat, ember élete, betegség átterjedt, harmadik dolog, összes csillagászati, csillag ebben, fénye előfordulhat, almánál kisebb, ember képes, gravitáció hajlamos, egyént visszanyerni, saját szárnyain, fekete lyukak, csillagászok beszélnek, legerősebb forrásai, szobájának ablakába, harmincharmadik emeleten, férfinek szentimentálisnak, madarak felé, szárnyuk miatt, smiljani távoli, gyerekek számításai, szerelemhez vagy, fiatalkori fotói, jóképű férfi, második utat, tisztelői panaszkodnak, anyagnak nincs, apjától született, univerzum születésével, fény végtelen, energia régebbi, első mindennek, tervbe illeszkedik, egész világegyetem, második törvény, fény igazi, harmadik törvény, fény szükségessége, fény anyagává, negyedik törvény, előző három, létrehozója ellen, születésnapi partiján, emberi elme, relativitást világosan, fény kitölti, gondolkodás jelenti, hatodik érzékemet, fény részecskéi, teljes szonáta, koncertre létrehoztam, matematikáról szólva, szférák zenéjét, tudat számára, univerzum tökéletes, legkisebb csillag, ember szívdobbanása, földi szimfóniának, égitestek geometriai, harmónia legfőbb, , ,
2020.09 2020. Október 2020.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 45 db bejegyzés
e év: 741 db bejegyzés
Összes: 10322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 338
  • e Hét: 12325
  • e Hónap: 52592
  • e Év: 525124
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.