Belépés
lilagondolatok.blog.xfree.hu
Keresd meg azt az embert, aki mosolyt csal az arcodra, mert csak egyetlen mosoly kell ahhoz, hogy fantasztikussá tegyen egy rossz napot.Találd meg azt, akitől s... Papp Györgyné
1944.11.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az élet Nagy Titka a VONZÁS TÖRVÉNYE .
  2018-08-06 08:06:18, hétfő
 
   
 

Az élet Nagy Titka a VONZÁS TÖRVÉNYE .1. A vonzás törvényének értelmében a hasonló hasonlót vonz, tehát amikor gondolsz valamire, újabb hasonló gondolatokat hívsz be az elmédbe.

2. A gondolatok mágneses erővel és saját frekvenciával rendelkeznek.

Ahogy elméd kibocsátja őket az univerzumba, mágnesként vonzzák magukhoz a hasonló rezgésszintű dolgokat. Minden visszatér tehát a forráshoz - vagyis Hozzád.

3. Olyan vagy, mint egy emberi adótorony, aki a gondolatai által bizonyos frekvenciát bocsát ki. Ha változtatni akarsz az életeden, ezt a frekvenciát, vagyis gondolataidat kell áthangolnod.

4. Jelenlegi gondolataid teremtik jövőbeni életedet. Az elmédet uraló elképzelések életed valós képeiként köszönnek majd vissza.


Gondolataid dolgokká válnak.


5. A vonzás törvénye természeti törvény. Mint ilyen, épp olyan pártatlan, mint a gravitáció törvénye.

6. Semmi sem léphet be az életedbe anélkül, hogy tartós gondolataid meg ne hívnád.

7. Ha szeretnéd tudni, mire gondolsz, vizsgáld meg az érzéseidet. Az érzelmek hasznos eszközök a kezünkben, amelyek segítenek azonnal kideríteni, mi jár a fejünkben.

8. Jó gondolatokkal a fejedben képtelenség rosszul érezni magadat.

9. Gondolataid határozzák meg rezgésszintedet. Ez utóbbiról érzéseid közvetlenül tájékoztatnak. Ha rossz a kedved, olyan frekvencián rezegsz, amely még több kellemetlenséget hív be az életedbe. Amikor azonban jól érzed magad, mágnesként vonzol magadhoz minden pozitivat.

10. Az olyan Titok-cselek, mint például a szép emlékek, a természet vagy a kedvenc zenéd, egy szempillantás alatt felderíthetik érzéseidet, és segíthetnek magasabb rezgésszintre emelkedni.

11. Ahogy Aladdin dzsinnje, a vonzás törvénye is teljesít minden parancsot.

12. A Teremtő Folyamat három egyszerű lépés - a kérés, a hit és a befogadás - gyakorlata által segít elérni vágyaidat.

13. A kérést azért kell megfogalmaznod az univerzum felé, hogy ezzel magadban is tisztázd, mit is szeretnél. Amint az elmédben kirajzolódik egy kép, az első lépéssel már meg is vagy.

14. A hit annyit tesz, mint úgy cselekedni, beszélni és gondolkodni, mintha már megkaptad volna, amit kértél. Ha az ennek az állapotnak megfelelő frekvencián tartózkodsz, a vonzás törvénye majd elrendezi az embereket, az eseményeket és a körülményeket.

15. A befogadás azt jelenti, hogy olyan érzéseket táplálsz, amelyek álmod Ezzel automatikusan a megfelelő frekvenciára hangolódsz.

16.Ha fogyni szeretnél, nem szabad a "fogyásra" összpontosítanod. Ehelyett összpontosíts inkább az ideális testsúlyodra. Érezd át a hozzá fűződő érzéseket, és meglátod, hamarosan eléred vágyott alakodat.

17. Az univerzumnak semmi időbe sem kerül, hogy teljesítse vágyaidat.

Egyetlen dollárt épp olyan könnyű megteremteni, mint egymilliót.

18. Ha valami aprósággal kezded a teremtést, mondjuk egy csésze kávéval, vagy egy szabad parkolóhellyel, könnyen megtapasztalhatfjí1 a vonzás működését. Tudatosan hívd be az életedbe az adott dolgot! Amint megtapasztalod teremtő erődet, hamarosan kész leszel nagyobb dolgokra is!

19. Teremtsd meg előre a napodat! Gondold végig! Ha így teszel, lassan megszervezheted az életedet.

20. Az elvárás nagyon erős vonzerőt hoz létre. Mindig azokat a dolgokat várd, amelyeket szeretnél, és sohase azokat, amelyeket nem akarsz.

21. A hála megélése rendkívül hatásos módja energiáid felemelésének és vágyaid elérésének. Mondj köszönetet mindazért, ami megadatott neked, és ezzel még több jót vonzol be az életedbe.

22. Ha előre hálát adsz azért, amit szeretnél, felgyorsítod vágyad beteljesülését, hiszen nagyon erős jelzést küldesz az univerzum felé.

23. A vizualizáció folyamata által olyan képeket alkotsz az elmédben, amelyeken boldogan élvezed vágyad beteljesülését. Mindeközben rendkívül erős pozitív gondolatokat és érzéseket hozol létre, mintha a dolog már a tiéd volna. A vonzás törvénye pedig megadja neked mindezt, épp úgy, ahogyan elképzelted.

24. Ha igazán hasznot szeretnél húzni a vonzás törvényéből, élj teljesen a szerint, ne csak egyszer-egyszer támaszkodj rá.

25. Esténként, elalvás előtt gondold végig a mögötted álló nap eseményeit.

Képzeletben formáld át és játszd újra azokat a pillanatokat, amelyek nem a te akaratod szerint történtek.

26. Ha pénzre vágysz, összpontosíts a gazdagságra. Úgy lehetetlen meggazdagodni, hogy közben folyton a pénz hiányára gondol az ember.

27. Sokat segít, ha használod a fantáziád, és úgy teszel, mintha a vágyott összeg már a birtokodban lenne. Játssz gazdagosdit, és idővel megváltozik a pénzhez fűződő viszonyod, ezáltal pedig behívod azt az életedbe.

28. A leggyorsabb módja a meggazdagodásnak, ha most boldog vagy.

29. Határozd el magadban, hogy mindig, amikor meglátsz egy számodra kívánatos dolgot, azt mondod: meg tudom venni. Van rá pénzem. n Ha változtatsz a gondolataidon, érzéseid is megváltoznak.

30. Több pénzre vágysz? Adakozz! Ha bőkezű vagy, és örömmel osztod meg anyagi javaidat másokkal, azzal a nekem rengeteg van" üzenetét közvetíted.

31. Képzelj csekkeket a postaládádba!

32. Ügyelj rá, hogy elmédet a bőség gondolatai uralják! Gondolkodj úgy, mint a gazdagok!

33. Ha társra vágysz, ügyelj rá, hogy gondolataid, szavaid, cselekedeteid és körülményeid ne keresztezzék elképzeléseidet.

34. Neked magaddal van dolgod. Önmagad feltöltése nélkül nincs mit adnod másoknak.

35. Szeresd és tiszteld önmagad, és ha így teszel, olyan embereket vonzol magadhoz, akik ugyanígy viszonyulnak hozzád.

36. Amikor rosszul érzed magad a bőrödben, blokkolod a szeretetet, és olyan embereket és helyzeteket vonzol magadhoz, akik és amelyek megerősítenek negatív önértékelésedben.

37. Arra összpontosíts, amit szeretsz magadban, és a vonzás törvénye további jó tulajdonságokat csalogat majd elő belőled.

38. Ha működőképes kapcsolatra vágysz, azt nézd, hogy mit tisztelhetsz a másikban, és ne panaszkodj. Ha a jó tulajdonságaira összpontosítsz, ezeket hozod elő belőle.

39. A placebóhatás jó példa a vonzás törvényének működésére. Ha a beteg valóban elhiszi, hogy a tabletta gyógyír a bajára, azt kapja, amit vár, vagyis meggyógyul.

40. A "tökéletes egészségre összpontosítás" módszerét bárki, bármilyen körülmények között alkalmazhatja.

41. A nevetés örömöt szül, minden negativitást megszüntet, és csodás gyógyulásokat eredményez.

42. A betegséget a körülötte forgó gondolatok és a rá fordított figyelem tartják életben. Amikor rosszul érzed magad, ne beszélj róla - hacsak nem akarod súlyosbítani a helyzetet. Ha mások panaszkodását hallgatod, azzal energiát adsz betegségüknek. Ehelyett tereld pozitív irányba a beszélgetést, és képzeld el, hogy az illetők jól vannak.

43. Az öregedés csupán hiedelem, amely befészkelte magát az elmédbe.

Dobd hát ki onnan, és összpontosíts az egészségre és az örök fiatalságra.

44. Felejtsd el a betegségről és az öregedésről alkotott társadalmi sztereotípiákat! Semmi szükséged ilyen negatív üzenetekre.

45. Ha küzdesz valami ellen, azt - mivel érzelmeidet erősen ráirányulnak - bevonzod az életedbe. Nézz inkább magadba, és bocsáss ki egy új jelet gondolataid, illetve érzéseid által.

46. Ha a negatív dolgokra összpontosítasz, azzal nem segítesz a világon, sőt nemcsak, hogy felerősíted őket saját energiáiddal, de a saját életedbe is bevonzod a rosszat.

47. Ahelyett, hogy a világ problémáira fókuszálnál, összpontosíts inkább a szeretet, a bőség, a tanulás és a béke értékeire.

48. Sosem fogyunk ki a jóból, hiszen az univerzumban több mint elegendő van belőle mindannyiunk számára. Bőségre teremtettünk.

49. Gondolataid és érzéseid által kiveheted a részed az univerzum kiapadhatatlan bőségéből, és saját tapasztalatoddá teheted azt.

50. Dicsérj és áldj meg mindent a világon, és az összes negatívitás, illetve viszály feloldódik. Hangolódj a lehető legmagasabb frekvenciára, is a szeretetre.

51. Minden energia. Te magad energiamágnes vagy. Elektromos töltésed által kölcsönösen vonzódtok egymáshoz mindazzal, ami hasonló töltésű. Így hívhatod be életedbe azt, amit szeretnél.

52. Spirituális lény vagy. Energia - és az energia megsemmisíthetetlen.

Épp csak a formáját változtatja folyamatosan. Vagyis igaz valód, tiszta esszenciád mindig is volt és mindig is lesz.

53. Az univerzum a gondolatból származik. Mi magunk teremtjük meg saját életünket és végső soron az univerzum sorsát is.

54. Az ötletek végtelen tárházába van bejárásod. Minden lehetséges tudás, az összes felfedezés és találmány, mint lehetőség öröktől fogva létezik az Univerzális Elmében, és csupán arra vár, hogy az emberi elme előhívja. Tudatod tehát a mindenség letéteményese.

55. Mindannyian összefüggünk, és mindannyian Egyek vagyunk.

56. Engedd el a múltat, a káros kulturális kódokat és társadalmi előítéleteket. Csak te teremthetsz méltó életet saját magadnak.

57. A teremtés legegyszerűbb módszere, ha úgy tekintesz vágyadra, mint abszolút tényre.

58. Hatalmad gondolataidban rejlik, maradj hát tudatos. Másképp van. Ne feledd, hogy nem szabad megfeledkezned magadról sem.

59. Életed tábláját te írod tele, méghozzá azzal, amivel akarod.

60. Egyetlen dolgod van: jól érezni magad - most.

61. Minél többet használod a benned rejlő erőt, annál több lesz belőle.

62. Most kell magadhoz ölelned saját nagyságodat.

63. Egy dicsőséges kor kellős közepén tartunk. Amint elengedjük korlátozó gondolatainkat, a teremtés összes területén feltárul előttünk az emberiség valódi nagysága.

64. Csináld azt, amit szeretsz. Tedd fel magadban a kérdést: "Miben lelem örömömet?" És ahogy átéled ezt az örömöt, az univerzum örömteli dolgok egész lavináját zúdítja majd rád.


Most, hogy megismerkedtél A Titokkal, csak tőled függ, mit kezdesz vele. Bármerre is indulj, jól döntesz. A választás a te kezedben van !!!

Forrás:http://www.mindenegybenblog.hu
 
 
0 komment , kategória:  Hit  
Címkék: kellemetlenséget, meggazdagodásnak, mindenegybenblog, összpontosítanod, önértékelésedben, sztereotípiákat, tulajdonságaira, megszervezheted, tulajdonságokat, elképzeléseidet, tapasztalatoddá, összpontosítasz, rezgésszintedet, gondolataidban, megtapasztalod, összpontosítsz, gondolatainkat, megfeledkezned, beteljesülését, kiapadhatatlan, összpontosítás, megismerkedtél, megfogalmaznod, parkolóhellyel, gondolatokkal, rezgésszintre, cselekedeteid, felderíthetik, letéteményese, automatikusan, gondolataidon, alkalmazhatja, szempillantás, tájékoztatnak, összpontosíts, gyógyulásokat, élet Nagy, vonzás törvényének, hasonló hasonlót, gondolatok mágneses, hasonló rezgésszintű, emberi adótorony, gondolatai által, elmédet uraló, vonzás törvénye, gravitáció törvénye, életedbe anélkül, érzelmek hasznos, fejedben képtelenség, olyan Titok-cselek, szép emlékek, természet vagy, Nagy Titka, VONZÁS TÖRVÉNYE, Ahogy Aladdin, Teremtő Folyamat, Univerzális Elmében,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Hinni valamiben  Szükségszerű  Bonyolult világunkban nem könn...  Tsavorit kristály  Helyettesítés  Helyettesítés  Megfontolandó : Buddha tanítás...  Aranyosi Ervintől idézet  Az aktív szén szerepe a szépsé...  Helyettesítés  Vágyakozás  Zöld drágakőkristály  Facebookon kaptam  "A vendégek miatt..."  Tihanyi Márk-Az ember ébredése  Jézus  Jézus  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elizabeth Barrett Browning ver...  Elizabeth Barrett Browning ver...  Pasi típusok  Megváltó  Hosszú időn át volt jégmentes ...  Gramofon  5307 az új fertőzött, elhunyt ...  Vágyakozás  Árvácska csokor  Szép kép  Olvass álhíreket!  Kórusban  Facebookon kaptam Krisztinától  Harmónia......  Vízeslés  Kórusban  Kezek  Facebookon kaptam  Narancskristály  Az élet értelme  Kereszt  Png csokor  Koronavírus és az immunrendsze...  Lámpa  Az aktív szén szerepe a szépsé...  Tsavorit kristály  Krisztus levele vagy  Gondolkodó  Png csokor  Vágyakozás  Verses képem  Facebookon kaptam  Png nő  Boldog születésnapot a ma ünne...  Spirálgalaxis  Kereszt  Várják a túristákat......  Png nő  Jézus  Naplemente  Hívő ember  Zöld drágakőkristály  Elvetettség és szenvedés  Gyertya  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Kellemes délutánt kívánok  Lehet, hogy a szelídeké lesz a...  Kérek egy kulcsot a szívedhez....  Tulipànok  A nyugalom padja  Jó éjszakát!  Jézus  Facebookon kaptam  Vízeslés  Spirálgalaxis  Png nő  A Janssen védőoltásról  Köszönöm a látogatást  Öröm és élet  Facebookon kaptam  Lelkünk és otthonunk védelme  Bonyolult világunkban nem könn...  Facebookon kaptam  Lehetetlen  A szerencse  Elvetettség és szenvedés  Facebookon kaptam  Harmóniát teremteni  Harmónia......  "A vendégek miatt..."  Tulipànok  Ma Győr - beoltják a mamát  Chlorella alga: 7 lenyűgöző eg...  Kereszthalál  Verses képem  Tüneményes baby  Elizabeth Barrett Browning ver...  Női lélek Fontos vagy. Mert v...  Az életek védelme  Jó éjszakát! 
Bejegyzés Címkék
élet Nagy, vonzás törvényének, hasonló hasonlót, gondolatok mágneses, hasonló rezgésszintű, emberi adótorony, gondolatai által, elmédet uraló, vonzás törvénye, gravitáció törvénye, életedbe anélkül, érzelmek hasznos, fejedben képtelenség, olyan Titok-cselek, szép emlékek, természet vagy, kedvenc zenéd, szempillantás alatt, kérést azért, univerzum felé, elmédben kirajzolódik, első lépéssel, állapotnak megfelelő, megfelelő frekvenciára, ideális testsúlyodra, hozzá fűződő, univerzumnak semmi, csésze kávéval, szabad parkolóhellyel, vonzás működését, adott dolgot, elvárás nagyon, dolgokat várd, hála megélése, vizualizáció folyamata, tiéd volna, vonzás törvényéből, mögötted álló, pénz hiányára, vágyott összeg, birtokodban lenne, pénzhez fűződő, leggyorsabb módja, számodra kívánatos, nekem rengeteg, bőség gondolatai, beteg valóban, tabletta gyógyír, nevetés örömöt, körülötte forgó, öregedés csupán, örök fiatalságra, öregedésről alkotott, negatív dolgokra, saját életedbe, világ problémáira, béke értékeire, univerzumban több, univerzum kiapadhatatlan, összes negatívitás, lehető legmagasabb, formáját változtatja, gondolatból származik, univerzum sorsát, ötletek végtelen, összes felfedezés, emberi elme, mindenség letéteményese, káros kulturális, teremtés legegyszerűbb, benned rejlő, teremtés összes, emberiség valódi, univerzum örömteli, kellemetlenséget, meggazdagodásnak, mindenegybenblog, összpontosítanod, önértékelésedben, sztereotípiákat, tulajdonságaira, megszervezheted, tulajdonságokat, elképzeléseidet, tapasztalatoddá, összpontosítasz, rezgésszintedet, gondolataidban, megtapasztalod, összpontosítsz, gondolatainkat, megfeledkezned, beteljesülését, kiapadhatatlan, összpontosítás, megismerkedtél, megfogalmaznod, parkolóhellyel, gondolatokkal, rezgésszintre, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 14 db bejegyzés
e év: 114 db bejegyzés
Összes: 10634 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 621
  • e Hét: 5172
  • e Hónap: 17752
  • e Év: 104076
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.